Találatok a következő kifejezésre: Egy két anyuka felveheti (1 db)

Egy két gyermekes anyuka felveheti rikító narancssárga színű, [email protected]úl feliratos trikóját?

Tök jópofa trikó, a Pólópokolból vettem. Míg nem voltak a gyerekek, mindenki jópofának tartotta, de a múltkor megszóltak a villamoson hogy akinek kicsi gyerekei vannak, hogy öltözhet így. Szabadelv? vagyok és még csak huszonhat éves. Ezentúl öltözzek otthonkába és kössek babos kend?t? Miniszoknyát se vehetek fel? Imádok egyedin öltözködni...

Legjobb válasz: ilyen folsom nekem is van. (meg par masik verzioba is vettem.:$) *-*-* Mondjuk en 14 vagyok, de na.:D:D Nekem vmi neni szolt be, hogy uristen, hogy merek kislany letemre ilyen ruhakat hordani. Hat lol. :D A szomszedom asszem 30 eves, es a ferje tetovalo szalonba dolgozik, van egy 1 es egy 4 eves gyerekuk, de nagyon durvan neznek am ki, nagyon szuper szulok, es szuper emberek.:D Szerintem ezzel semmi baj nincs, nem az oltozkodesed fogja eldonteni, milyen emberek lesznek a gyerekbol. Azert mert vki igy erzi jol magat, nem kovet el bunt. Lehet ugyanolyan jo anya. Azert mert valahol vannak gyerekek nem kell a nagymama ruhait felvenni. Nem 50 evet oregedtel, hanem szultel..

ilyen folsom nekem is van. (meg par masik verzioba is vettem.:$) *-*-* Mondjuk en 14 vagyok, de na.:D:D Nekem vmi neni szolt be, hogy uristen, hogy merek kislany letemre ilyen ruhakat hordani. Hat lol. :D A szomszedom asszem 30 eves, es a ferje tetovalo szalonba dolgozik, van egy 1 es egy 4 eves gyerekuk, de nagyon durvan neznek am ki, nagyon szuper szulok, es szuper emberek.:D Szerintem ezzel semmi baj nincs, nem az oltozkodesed fogja eldonteni, milyen emberek lesznek a gyerekbol. Azert mert vki igy erzi jol magat, nem kovet el bunt. Lehet ugyanolyan jo anya. Azert mert valahol vannak gyerekek nem kell a nagymama ruhait felvenni. Nem 50 evet oregedtel, hanem szultel..
Sztem nem rólad beszélt most! Amúgy igaz, mert a mai világban egy már már cosmopolitan városban, ne a mások ízlése szerint öltözködjek. Hord csak nyugodtan, én 22 éves vagyok egyetemista, az egyetemen mindenki vagy rockerként öltözik (esetleg hungaristaként)vagy pedig öltöny, nyakkendõ, én lazán, sportosan, kinéznek, de nem érdekel.
Persze, hogy vedd fel. Én ghotic lolitaba öltözök általában. Amúgy tetkóval és piercinggel rodeózok babakocsival. Te figyu már, hol van ez a Pólópokol bolt?:D:D:D:DAmúgy veled egyidõs vagyok..
Szerintem nyugodtan felvehetsz. Ne mások véleményével törõdj! Add magad, gyerekekkel is. Különben is vannak ennél durvábbak is, 16 piercinggel és 8 tetkóval, na az jobb? :) )))
Mért ne vehetnéd fel, öltöz úgy ahogy te jól érzed magad.Az hogy ki mit mond azzal meg ne foglalkozz, nehogy már mert gyereked van már úgy öltözz mint egy "öregasszony".
Elsõ gothiclolita ruhámat Bécsben vettem, úgy tudom Magyrországon nem lehet kapni, ezért én varratom õket.
Várj, várj, kitalálom, valami vénasszony szólt rád! Nyugodtan öltözz úgy ahogy akarsz. :)
háát azért ha késõbb majd a gyerekeidre szólsz rá hogy ne beszélj randán, õk meg azzal feleselnek vissza, hogy te meg milyen pólóban járkálsz... ok, most nem tudnak olvasni, de azért a feliratot megjegyezhetik, és késõbb eszükbe juthat, amikor már tudnak... és ha még a káromkodásban sem fogod viszsa magad, akkor az azért már elég izé... meg hát a gyerekeid is égeted vele... nem elítéllek, mert nem ismerlek, de nem vmi jó példa a gyerekeidnek. nem kell otthonkába öltöznöd, de nemcsak végletek léteznek. am gothic lolita ruhát hollehet kapni?:D
neemm vok vénasszony, kiskorú vagyok. csak hát folyton mindenki azon panaszkodik, hogy honnan tanultam a csúnya beszédet... navajon:/
Csodálkozom, hogy mindenki így áll a kérdéshez, hogy "nyugodtan vegyél fel amit akarsz". Nem hiszem, hogy a [email protected]úl feliratú cuccon és az otthonkán kívül semmi más nincs a ruhatáradban. Baráti társaságban, haverokkal oké, de a gyerek tényleg ne ezt lássa már...
De gondolkodjon már az aki azt írta h ne vagye föl ! hát mi lesz így a világból ha mindenki azt nézi hogy a másikon mivan ? lehet hogy inkább mindenkinek tükörbe kéne nézni :@ plsss ..
Ha nem érdekel, mit gondolnak rólad, hordd, csak akkor ne háborodj fel, ha beszólnak. (Más kérdés, hogy mi köze van hozzá.)De amúgy szerintem ez a kérdés nem attól függ, hogy van-e gyereked vagy nincs. Szerintem trágár feliratok nélkül is lehet egyedin öltözni. Elég csúnya lett ez a világ, ha már csak egy f[email protected]úl felirattal lehet valaki egyedi...
nagykúrva ez az élet h mindenki mindenkinek beszól, és megnézi milyen színû a haja, miért raszta, miért tetkós, vagy épp piercinges... Ha csaj akko az mér kopasz, ha pasi akko mér ér seggig a haja stb. A 90es évek elején ezért eléggé kinéztek... 28 vagyok, a sulik meg a konzervativ egyetem kiölte belõlem, ezeket mert gyenge voltam és hagytam. Tudod milyen szarul tudom érezni magam néha emiatt? Hagytam magam beleolvadni a szürke egyhangúságba. Ne engedd, hogy bárki is alakítsa a te kis világod... Mindig azt viseld ami személyednek legjobban tetszik, és amivel nem vagy elégedett azon változtass... ez õszinte tanács.
ez hülyeség sztem nem attól vagy egyéni h pirszinged van hupikék hajad meg [email protected]äsznyúl feliratú a pólód. ilyenje bárkinek lehet, egyénisége viszont nem. a környezetembõl az általam legegyénibbnek tartott emberek nem voltak se punkok, se rockerek, se emók, se ilyesmik. önmaguk voltak, és normális cuccokat hordtak. tapasztalataim szerint azok hordanak ilyen cuccokat, akik semmi mással nem tudnk kitûnbi. a kérdezõnek: itt nem másokról van szó, hanem a gyerekeidrõl. ne tanulják már azt, hogy ez a beszéd természetes... másoknak tényleg nincs belaeszólási joguk, de ha a gyerekeid ezt tanulják, attól még nem lesz szebb és elfogadóbb a világ. én elbújtam volna szégyenemben elsõben, ha anyám ilyen pólót hordott volna, már bocs. szóval ha a gyerekeid nélkül vagy, viseld, de nehogy már õk lássák. neked pont az lenne a feladatod, hogy vmennyire megóvd ezektõl a dolgoktól, és nem még jobban rájátszani. otthonkán meg [email protected]úl pólón kívül biztos van még más ruhád is.
Szerintem hanyagold ezt a pólódat mer gááz!!
HÁÁT szerintem felveheted, csak ne a gyerekeid "társaságában".
áá jajj ne haragudj az elõzõt én írtam és rengeteg hiba van benne . az pólója* és akkor* meg klasz* és még nagyon sok hiba van benne de nagyon siettem csak segíteni akartam :$ bocsika
Szijja! Ugyan már mért ne vehetnéd ? Ha neked teccik és jól érzed magad benne akkro kit érdekel más. Biztosan irigykedett az a bizonyos személy aki beszólt hogy neki nincs ilyen kalsz pópója ! Szerintem kövesd a magad fajta öltözködési trendet és élj úgy ahogy neked jó , tök mind1 hogy 40 éves vagy vagy 20!!!!! Édes mind1 lehetsz ugyan olyna jó anyuka bármine ruciban . nem hiszem hogy a viselkedésedet és a szereteted ereét csökkentené egy ruhadarab vagy tetkó vagy bár mi ! Csak így lazán tovább :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egyedül annak üzenem aki az IQ-mat említette hogy neked mennyi az intelligenciaszinted ha úgy minõsítesz engem hogy nem is ismersz?Hm? A gyerekek pedig nem attól fognak csúnyán beszélni hogy én így öltözöm, lehet hogy épp pont olyan gyerekektõl tanulják el az oviban akiknek az anyucija normálisan öltözik csak épp beszélni rondán szokott...
hm ... akkor a nõk nagy része nem normális? Ez LOL:) )))Sokan még ennél ilyenebbeket is felvesznek.. meg kéne már tanulni elfogadni hogy más is létezik kiskosztümön meg farmernadrágon kívül....
szerintem normális nõ eleve nem vesz fel ilyet. de ha te a gyerekeidet ilyen szövegre akarod tanítani, akkor hajrá! nem sok IQ-d lehet.
Egy anyukának miért kéne feladnia az egyéniségét? Attól hogy gyerekeid vannak, te még egy külön személyiség vagy. Ciki akkor lennél a gyerekeidnek, ha mondjuk olyan 11-12 éves korukra "bolondulnál meg", de mivel te eddig is egyedien öltözködtél, nekik ez nem lesz furcsa vagy ciki, sõt, büszkék lesznek a vagány anyukájukra.
Sztem se vedd fel!Jól le írták 2vel elöttem!Ha angyok elsznek ciki lesz veled utazniuk a villamoson, buszon vagy akér az utcán, mert egyszerûen ciki az anyjukkal lenni, az öltözködése miatt...Ha meg találkozol majd az iskolából egy tanárral akkor majd amiylennek téged megítéllnek, a gyereket is olyannak ítélik amjd. Én nem venném fel, fõleg ha anyuka lennék. De te tudod! Egy anyuka ne öltözzön sztem kihívóan illetve hát...add mega módját.Nálunka suliba egy kis ribi anyja úgy jött szülõi értekezletre, hogy kilógott a miniszoknyáján felül a tangája...bizar volt. Gondolj a gyermekeidre!Egyedin tudsz öltözködni akkor is, ha nem viselsz trágár szavú pólót. Inkább kivágottakat vagy bármit! Üdv!
Egészen nyugodtan vedd fel! Én is anyuka vagyok, méghozzá punk anyuka :) )) Én 22 vagyok, 7 hónapos gyerekem van és mellkesen rózsaszín hajam, tetkóim, piercingem, bakancsban mászkálok és csak azért nem veszem fel a köldökig érõ Sex Pistols felvarrós pólómat, mert a hasam nem épp a legszebb látvány így csíkosan. Amúgy meg nem nagyon izgat, hogy ki mit szól a megjelenésemhez, az én gyerekem legalább nem lesz begyöpösödött nyárspolgár, megszokja, hogy a világ sokszínû (nálunk szó szerint) és több féle ember létezik.
Felvenni fel lehet. Ízlés kérdése... Én nem tenném... Lehet, hogy fiatal vagy, de egyben anya is. Mi lenne, ha te sétálnál a 60 anyukáddal, és õ viselne ilyen feliratú pólót? ... Nem tudom, hány évesek a gyerekeid, de minél idõsebbek, annál inkább kínos lesz az ilyen viselet. Hülye helyzeteket hozhat magával, és nem csak rád nézve, hanem a gyerekeidre is... Pl. találkoztok a villamoson az egyik gyerek konzervatív óvónõjével/osztályfõnökével, aki megjegyzi magának, mit látott, és elkönyveli a gyereket, mint "erkölcstelen" szülõk gyerekét, vagy akármi... Komolyan, az ilyen póló az emberek 90%-ának nem tetszik! Gondolj a gyerekeidre, és legalább miattuk ne viseld! U.i.: Nem érdekel, ha lepontoztok, akkor is így gondolom.
A kérdező hozzászólása: Helló! A Váci utcában van a bolt! Örülök, hogy nem vagyok egyedül! Jövõ héten megyek tetováltatni és piercingem is van....:) )
vedd fle nyugodtan, az iylen emberekkel nem kell foglalkozni.ha én meglátnálak, szerintem azt gondolnám miylen jófej anyuka:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudtuk olyan helyeket ahol szép elegáns ruhát vehetek?

Szeretnék a barátnőm szalagavatójára csinosan felöltözni, de nincs semmi ruhám és a neten se találok csak 32es méretet... Tudtok valami jó helyet? A méretem M-es

1

Mennyibe kerül ez a Mayo chix pufi kabát?

http://mayochix-webshop.hu/elemek/10520/mayochixkep/IMG_8065..

Köszi :)

6

Nagyon idiótának fogok tünni ha tornadresszbe megyek tesizni?

Tudom hogy ma már senki sem hord ilyet, vagy csak nagyon ritkán, de én lány létemre imádok tornadresszbe tornázni.
Régi iskolámba 8. osztályig kötelezően kellett hordanunk és nem is nagyon vehettünk rá semmit.
Most vagy 10. es a gimiben, tavaly nem tesiztem mert egész éves felmentésem volt egy műtét miatt, és gyógytornára jártam helyette, de ott csak 4-5 en voltunk egy kis terembe, ott nem néztek ki hogy tornadresszbe tesizek, sőt mondták is hogy oda úgy kellene menni mert feszülős és úgy látják a gerincem is normálisan.
Ennek már vége szerencsére és könnyített tesin vagyok ugyan de mehetek az osztályommal is tesizni de az erőlködős feladatoktól továbbra is fel vagyok mentve, de már futnom kell, meg alap dolgokat csinálni, és mivel általánosban már hozzá szoktam plusz nekem itthonra is megvolt adva hogy mit mozogjak így megszoktam már a tornadresszt meg tornáztam pólóba meg nadrágba de idegesít hogy lóg rajtam meg nem feszül, meg lecsúszik, amikor meg a dresszre veszem rá akkor még jobban megsülök.
Nemtudom mit szólnának erre az osztálytársaim, tavaly volt egy lány aki szintén dresszbe tesizett de ő mindig vett rá valamit, tehát csak dresszben nem volt sosem.
Néhány barátnőmnek az osztályból már mondtam és ők mondták hogy ők nem cikiznek ki miatta, de elég sokan vagyunk mint lányok az osztályban, plusz 2 osztállyal tesizünk egy terembe csak külön térfélen, de sokszor vannak közös órák amikor az egyik tanár nem ér rá, igaz akkor javarészt játék van, de ugyanúgy van amikor együtt kell teljesíteni egy anyagrészt vagy gyakorolni rá.
Nemtudom erre mit szólnának ha hirtelen egy szál dresszbe állítanék be, én szeretem hordani, bármennyire is furcsa és régen még a fősulisoknál is kötelező volt anyám mesélte, tehát én nekem nincs vele bajom, mert szerintem a legjobb viselet tesire a dressz, és ezzel sokan egyet értenek még csak a barátnőim is hordták általánosba alsóba és ők is hordanák csak nincs a méretükbe mert én vagyok a legkisebb az osztályba és rám még jó a 164 es dressz ami manapság a legnagyobb méret.

11

Egy 147 centiméteres lánynak milyen méretű póló kell?

12

Szimatszatyorhoz milyen típusú kabát illik télre?

19/L

2

Hol lehet Budapesten csinos, nőies, városi hótaposókat venni?

1

A Garage storeban minden karácsonykor 50% os kedvezmény van? Idén is lesz szerintetek?

0

Egy, a lábfej és az ujjak találkozásánál kétoldalt kirepedezett és beázó gumicsizmával mit lehet kezdeni?

A repedés nem látszik alapállapotban, sőt semmi sérülés se, csak akkor, ha behajlítom a csizma lábfejét, mintha lépnék vele. Akkor ilyen kis rések keletkeznek a gumi felületén, ahol be is ázik. Gondolom, gyaloglás közben történhetett, ahogy léptem. :S Pedig pár hete van csak meg, és eddig semmi baja nem volt, ma vettem észre.
Lehet vele valamit kezdeni, valahogy szigetelni, javítani?

Visszavinni sajnos nem tudom, mivel interneten rendeltem. írtam a honlapra e-mailt, és azt válaszolták, se visszavenni, se javíttatni nem tudják. Viszont küldjek képet a hibáról, és akkor visszautalják a pénzt. Hát nem tudom, hogy ez valóban így is van-e...

Javíttassam? Mit csináljak vele???

Bejelöltem a képeken, hogy hol is van a hiba...3

Ehhez hasonló nadrágot hol tudnék venni/rendelni?

http://lopom.hu/uploads/images/big/1904/46192406167fffd64ec1..

3

Egy ilyen szoknya (hasonló összeállításban) hétköznap is hordható néha, vagy csak alkalomra? Ti szoktatok ilyesmi összeállításban lenni egy átlagos hétköznapon?

http://ak1.polyvoreimg.com/cgi/img-thing/size/y/tid/74130737..

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!