Találatok a következő kifejezésre: Egy kétéves mellett (5 db)

Hogyan emelkedsz felül, amikor mindenből eleged van, frusztrált vagy egy kétéves mellett?

Elegem van már mindenből...hogy egész nap pakolok. azért, hogy megpucoljam az ablakot szétszed a lányom 5 másik dolgot, amit utána szintén elpakolok, amíg valami mást szétszed...és ez a mókuskerék meg egész nap..Amíg alszik folyik a tűzoltás ismét: vasalás, konyha elpakolása stb. eddig megfőztem mellette de most már mindent kiburít, leönt, ledob, mindenhova felmászik stb. Hogyan lehet ezeken felülemelkedni, hogy ne őrjítsen meg, hanem próbáljunk jókedvűen élni:) ?

Legjobb válasz: nehezen :) és ilyenkor eszembe jutnak Vekerdy doktor szavai hogy tök mindegy hogy néz ki a lakás, a lényeg hogy a gyerek szabadon alkothasson, és ne szóljunk rá folyton, mert ezzel tesszük neki a legjobbat ha nem frusztráljuk folyton a mi lakásunk folyamatos csatatér, éjjel takarítok, nappal jön az általad is leírt szituáció :) majd ha nyugdíjas leszek szépen kitakarítok és beülök a rend közepébe, addig meg megerõsítem magam és gyönyörködök a kupi közepén a gyerekembe, végül is ezért szültem de átérzem a szavaidat ugyanezt éljük most mi is :)

nehezen :) és ilyenkor eszembe jutnak Vekerdy doktor szavai hogy tök mindegy hogy néz ki a lakás, a lényeg hogy a gyerek szabadon alkothasson, és ne szóljunk rá folyton, mert ezzel tesszük neki a legjobbat ha nem frusztráljuk folyton a mi lakásunk folyamatos csatatér, éjjel takarítok, nappal jön az általad is leírt szituáció :) majd ha nyugdíjas leszek szépen kitakarítok és beülök a rend közepébe, addig meg megerõsítem magam és gyönyörködök a kupi közepén a gyerekembe, végül is ezért szültem de átérzem a szavaidat ugyanezt éljük most mi is :)
Én épp ezért csak déli alvásakor pakolok össze, meg az esti altatás elõtt. Addig a játékai szabadon vannak... Igen, ez így kupi hatás, de legalább tisztaság van, és alapjában véve rend is, csak hát a kis mûvész játszik, alkot, pakol :) Ne ragaszkodj annyira görcsösen a rendhez (nagyon nehéz, nekem is hónapokba telt), és akkor nem leszel annyira mérges sem ;) Kitartást! Lassan eljön az az idõ, hogy túl jut ezen az idõszakon is.
2 évesen már elég értelmsek, hogy megértsék a nemet, és vissza pakoltassak vele mindent. Felmászni 2 évesen már szuperül tudnak, vannak tiltott helyek, de van ahova lehet. Ha ezt írod egy 1 évesröl akkor megértelek, mert nekem 11 hósom csinálja ezt, a 2, 5 éves kb 1, 5 éves korától már nem ilyen nehéz eset. Ha szétpakol vissza kell pakolnia, játékait csak 1x egy nap pakoljuk össze, ha kihozza a konyhába vissza kell vinnie.... De hogy kérdésedre is válaszoljak, egyszerüen mikor alszanak akkor nem csinálok semmit. Most elkezdtem a hobbimnak élni, minden hétfön este megyek egy körbe ahol hobbizunk. Ha jó idö van kiszabadulok a házból a játszóra. Vagy felhívok embereket hogy értelmes szót is halljak.
Nehezen. Képzeld el, amikor nekem ott volt még egy fél éves csecsemõ is a 2 éves mellett. Segítséget nem tudsz valakitõl kérni? Anyagilag hogy álltok? Ha megengedheted magadnak, akkor heti 1 alkalomra hívj valakit vasalni. A napi mókuskerék ellen meg a kikapcsolódás a legjobb, nem tudsz néha egyedül elszabadulni valahová?
Milyen szerencsés vagy, hogy a te gyermeked dönt-borít. De sok anya lenne a helyedben, akinek sérült gyerkemeke van. Örömmel pakolnának csak lássák, hogy gyermekük egészséges. A szeretet amit a gyermeked nevelése ad a legnagyobb ajándék, amit az élettõl kaphatsz. A nehézség ami ebbõl adódik, azt csak az elméd (hozzáállásod) vetíti ki. Légy hálás és a szereteten át közelísd meg a dolgokat. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat MINDENKINEK:) ))
Dehogynem értem, csak nem bírom ezt a demagóg stílust, ennyi :) . Ha neked ez az utad, hát ahhoz semmi közöm. De a hülye példáknál maradva én inkább nem engedem konnektorba nyúlkálni a gyerekem, és nem érzékenyülök el, mikor megcsinálja, hogy legalább van kis keze, amivel tud nyúlkálni.
11-es válaszoló nem értetted meg amit írtam. Valószínûleg hasonlóan azokhoz akik lepontoztak. Nem baj, talán kicsit máshogy látom a világot, de egyre biztosabb vagyok abban, hogy ez a helyes út. A kérdezõ hasznosnak találta, ez volt a célom. Más mindenki azt kezd vele amit akar. 2-es voltam.
És még annyi, hogy tényleg nagy felüdülés elszabadulni egy kicsit. Én már attól boldog szoktam lenni, ha csak az egyiket elég magammal vinni vhová. Vagy elmehetek egyedül megvenni pl a vacsorához valókat. Sokszor az is segít, hogy ha nagyon meg vannak vadulva, keresünk vkit, akivel jóban vagyunk és épp ráér aztán elmegyünk közösen vmerre.
3 gyerek mellett kész mûvészet megszervezni a saját magam tusolását, hajmosását, nekem is elegem van mindenbõl...
A kérdező hozzászólása: Sajna ez is a gond, hogy nem tudok kiszabadulni. Még fodrászhoz is lopva, a kozmetikushoz meg viszem magammal. Egész nap, egész héten, egész évben együtt vagyunk......
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm és a 2.at még meg is könnyeztem:) Igazad van. örülök, hogy eleven..Köszönöm, megpróbálok másképp látni, másképp hozzáállni..
A kérdező hozzászólása: Tetszik....

Egy kétéves lökött dog mellett milyen kistestű kutyát lehet tartani? (kertben)

Nem tudom lebeszélni az ismer?sömet, de nem túl gyakorlott kutyatartó. Egy pumit már vissza kellett vinni a tenyészt?höz, mert nem bírt vele, most hazavinne egy másikat. Tudtok olyan fajtát ajánlani, ami egy ilyen gazda és ilyen kutya mellé jó lenne? Tudom, hogy az ilyennek nem való, bla-bla, de ha mindenképpen kell neki mégegy, akkor mégis milyet vegyen? Tacsit nem, foxit nem... Esetleg egy westi? Bichonok hogy bírják a kintlétet? Köszönöm!

Legjobb válasz: szálkás tacsi. Jóval nyugodtabb, mint a sima. Ugyan nem fog neki szót fogadni, ha nem ért hozzá, de kárt sem okoz, a nagy kutyáktól nem fél (tapasztalat)a nagy mellett alva elvan kint is télen. (Gondolom a dognak is van hõszigetelt háza, õ se az a bernáthegyi) Okos kutya, igényli az ember jelenletét, de nem annyira a foglalkozást, feladatokat mint pl. a terrierek.

szálkás tacsi. Jóval nyugodtabb, mint a sima. Ugyan nem fog neki szót fogadni, ha nem ért hozzá, de kárt sem okoz, a nagy kutyáktól nem fél (tapasztalat)a nagy mellett alva elvan kint is télen. (Gondolom a dognak is van hõszigetelt háza, õ se az a bernáthegyi) Okos kutya, igényli az ember jelenletét, de nem annyira a foglalkozást, feladatokat mint pl. a terrierek.
A szálkás szõrû tacsik tényleg a legjobb fejek!:DDD
A kérdező hozzászólása: Nekem a cane corso mellett standard szálkás tacsi van, imádom, de szerintem egy popsi-buksi (a moderátorok nem engedték a csúnyább kifejezést). Az ismerõsöm tuti nem bírna vele. Valami könnyen kezelhetõ fajta kellene.
Plüsskutyát. De tényleg, nem tudom elképzelni, hogy van olyan kutya, amelyik jó lenne neki. Legalább sétálni viszi? Esetleg menhelyrõl egy öregebb kutyát ki lehetne választani, kölyköt vagy fiatal felnõttet semmiképpen.
bichon kintre semmiképpen...

Kétgyerekes anyukák! Hogyan oldjam meg az esti rituálékat egy kétéves és egy egy hetes mellett egyedül?

Mi legyen a sorrend?Egyszerre fürdessek?Vagy egymás után? Fogalmam sincs hogy csináljam, hogy a nagyobbik normális időben vacsizzon, a kicsi szopizzon stb. Ti hogyan oldjátok meg?

Legjobb válasz: Egyszerre semmiképp, egymás után. A kicsi úgyis egész nap csak alszik. A nagy vacsiját úgy idõzítsd, hogy a kicsi aludjon. Így a vacsora letudva. A fürdést csinálhatod úgy, hogy kaja után a nagyot hagyod egy kicsit játszani, azaz ne egyen késõn, addig a kicsit megfürdeted, megszoptatod és mehet is vissza aludni. Így utána a nagyobbal tudsz foglalkozni.

Egyszerre semmiképp, egymás után. A kicsi úgyis egész nap csak alszik. A nagy vacsiját úgy idõzítsd, hogy a kicsi aludjon. Így a vacsora letudva. A fürdést csinálhatod úgy, hogy kaja után a nagyot hagyod egy kicsit játszani, azaz ne egyen késõn, addig a kicsit megfürdeted, megszoptatod és mehet is vissza aludni. Így utána a nagyobbal tudsz foglalkozni.
Ha egyedül fürdetem a 2 éves lányomat és az 5 hós fiamat, akkor a lányomat beültetem a kádba, majd beteszem mellé és gyorsan lefürdetem a fiamat.Felöltöztetem, beteszem az ágyába és utána megyek a lányomért.
Nálunk elõször vacsi volt. A kicsi szoptatását igyekeztem úgy igazítani, hogy ne essen vacsoraidõre. Ilyenkor a pihenõszékben(rossz esetben a kezemben)nézelõdött vagy aludt. Vacsi után a nagy játszott még, addig én megszoptattam a kicsit. Ha épp éhes volt vacsoraidõben, akkor a nagy vacsizott, a kicsit az asztalnál szoptattam, így maradt egy kezem segíteni a nagynak, én pedig késõbb ettem. Fürdés: Elõször a kicsit fürdettem, ebben segített a nagy, vagy eljátszott körülöttem. Amikor a kicsi kész volt, akkor letettem magunk mellé egy takaróra, ott szépen el is aludt, mire végzett a nagy és mindkettõt ágyba tettem. Késõbb (kb 2 hónaposan) már fürdés után egybõl ment az ágyba és ugyanúgy elaludt/elalszik, amíg a nagy elkészül. Most már néha együtt fürdenek, attól függõen, hogy a nagynak mihez van kedve.
Nálunk este 7-kor van fürdés.Elõször megfürdetem a nagyot, pizsama, leül vacsizni, amíg õ eszik, addig megfürdetem a kicsit.Pizsiben leteszem a bébihordóba, a nagy fogat mos, megágyazunk neki, az ágyból megnéz egy rövid esti mesét és elalszik (nem kell altatni egyiket sem).8-kor etetem a kicsit, utána lerakom az ágyába és alszik.11-kor még csinálok egy álometetést a picinek és alszik tovább reggel 8-ig.
egymás után, elõször a nagy fürdött, utána mesekönyveket nézett az ágyban, amíg végeztem a kicsivel, és megitta a kakaóját. amiko kész volt a kicsi, amíg szopizott meséltem a nagynak, a kicsi ált. bealudt a szopizásba, betettem az ágyába, a nagynak esetleg még meséltem a sötét szobában fejbõl, ha kellett. Ha apa hazaér, akkor viszont egyszerre fürdenek, apa mesél a nagynak, én altatom a kicsit.
Pont két év van a nagyobbjaim között és mindig is egyedül fürdettem õket. Az enyémek egyszerre fürödtek, a nagy a nagy kádban, a kicsi mellette az állványos kiskádban. A mosógép tetején volt egy pelenkázó. Fürcsizett a kicsi, megtöröltem, fölöltöztettem, akkor még nem esett le a pelenkázóról, késõbb amikor már inkább mozgolódott, bevittem a babakocsit, abba raktam bele, amíg a nagyot is lemostam, megtöröltem, fölöltöztettem. Aztán a nagyobbom mesenézés közben vacsizott a nappaliban, én ugyanott szopiztattam a kicsit. Az bealudt cicin, átvittem a szobájukba, leraktam, akkorra végzett a nagyobb, fogat mostunk, vittem õt is altatni.
A kérdező hozzászólása: A nagy teljesen elvan újabban egyedül.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Akkor ezt így kipróbálom.
Egyedül biztos nagyon nehéz lehet, de ez attól is függ, hogy a nagyobbik mennyire van el egyedül(nekem is 2, 5 éves a nagyobb, és rettentõ anyás. Szóval hiába van apa, aki segít, nagyon sok mindent csak én csinálhatok). Szerintem a nagyot fürdesd meg elõször, addig a pici aludhat, vagy ha nem is alszik de a kiságyban csak elvan. Aztán bevonva a nagyot fürdessétek meg a picit, és mint írtam, ha egyedül nincs el, akkor ültesd magad mellé és jöhet a szoptatás. Aztán jöhet az esti kakaó v tej a nagyobbnak(ha még iszik), és õ is feküdhet.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm!


Egy kétéves gyerek mellett egyedülállóként be merjek vállalni egy lakáshitelt?

Tanácsotokat szeretném kérni. De nem leteremtést, légyszi :) Ez nem azt jelenti, hogy azt kell írni, amit hallani szeretnék, csak légyszi olyan formában, ahogyan ti is hallani szeretnétek :)

Legjobb válasz: Szia. Ha jól számolom, akkor kb 110 ezer ft-ra számítasz havonta. Ez nagyon kevés ahhoz, hogy bevállalj egy lakáshitelt. Gondolj a rezsire is, ami fix minden hónapban. És mindíg van valami amire nem számítasz. Tehát az én tanácsom, hogy bármennyire is kényelmetlen a mostani helyzeted, még legalább addig bírd ki, amíg elvégzed a sulit. A diákhitelt is vissza kell egyszer fizetni és elég furán csökken a tartozás.(Én már 3 éve fizetem és még eddig csak a kamatok csökkentek) Esetleg még az lehetne megoldás, ha anyukáddal együtt vennétek egy 1+2 félszobás lakást, és akkor mindenkinek lenne egy kis kuckója.

Szia. Ha jól számolom, akkor kb 110 ezer ft-ra számítasz havonta. Ez nagyon kevés ahhoz, hogy bevállalj egy lakáshitelt. Gondolj a rezsire is, ami fix minden hónapban. És mindíg van valami amire nem számítasz. Tehát az én tanácsom, hogy bármennyire is kényelmetlen a mostani helyzeted, még legalább addig bírd ki, amíg elvégzed a sulit. A diákhitelt is vissza kell egyszer fizetni és elég furán csökken a tartozás.(Én már 3 éve fizetem és még eddig csak a kamatok csökkentek) Esetleg még az lehetne megoldás, ha anyukáddal együtt vennétek egy 1+2 félszobás lakást, és akkor mindenkinek lenne egy kis kuckója.
Megint a második válaszoló vagyok. Az önkormányzati lakás jó megoldás lehet, de nekem az a tapasztalatom (a környezetembõl próbálták páran), hogy mázli kell hozzá, vagy ismeretség. Fenntartom, hogy írj, ha segítség kell (esetleg a hitel felvételekor, ügyintézésben, vagy bankválasztásban)! Címem az elõzõ hozzászólásomban. Remélem, sikerül. Szorítok Neked!
Én vagyok a második válaszoló. Egyszerre írtunk, amikor a kommnetet írtad, így nem tudtam, hogy ez anyukádnak nem jó megoldás. Akkor marad az én helyzetem Neked is. Készülj fel: nagyon nehéz lesz! Az is kérdés, hogy ebben a helyzetben, milyen bank ad neked lakáshitelt. Merthogy nagyon sok feltételük van és még a pénz felvétele is rengeteg pénzbe kerül. Írj e-mail-t, ha van még kérdésed, hátha tudok segíteni: [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!! Azért örülök neki, hogy azt mondod, nem lehetetlen. A nehézségekre fel vagyok készülve, tudom, hogy nagyon nem lesz könnyû. Csak nem szeretném gyakorlatilag az ablakon kiszórni a pénzt albérletre. Úgy szeretném felvenni a hitelt, hogy nyárra visszamegyek a volt munkahelyemre (ahonnan gyed-re mentem), ott határozatlan idejû szerzõdésem van, így remélem adnak hitelt.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! Elvileg kapok szocpolt, ami az önerõre elég lesz. Van még kb. 200 ezer spórolt pénzem, abból szeretném megvenni a berendezést, mosógép, hûtõ, ilyesmi (van már néhány bútorom). Pécsi vagyok, itt szeretnék lakást venni. Ha mázlim van, akkor hét milláért találok, az ölött nem adnak szocpolt (illetve félszocpolt), bár itt átlagosan 8 körül vannak a másfeles lakások. Talán még az lehet megoldás, ha kapok egy önkormányzati lakást, akkor megvárhatom a hitellel amíg befejezem a sulit. Csak úgy izgulok, nem akarok rossz döntést hozni...
A kérdező hozzászólása: Sajnos az a gond, hogy már anyukámnak is nagyon kényelmetlen a helyzet, és amikor a picur született, eg volt beszélve, hogy amikor bölcsis lesz, elköltözünk. Nekem a suli még legalább 3 év :( Anyukám nem nagyon költözne el, két éve fejezte be a felújítást. És persze tesóm se akarna máshová költözni... Szóval nagyon nem tudom, mi legyen. De azért köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, ha lesz valami konkrét kérdésem, feltétlenül írok Neked!
szio! szerintem költözz! áaz sem megoldás ha ottmaradsz. És legalább a saját házadat fizeted nem albérletet. éhen nemhaltok ez egyészen bisztos.Meg mi is 5 évre vettük fel a kocsira hitelt, bár tudom hogy ez kocsi csak azért irom mert már 2 év van belõle 26000ft-jával fizettük sokszor alig birtuk kinyögni de azért 2 év és egy majdnem2 milláa kocsi lesz a miénk, és nemlett volna hitel nélkül.Mi is most megyünk kertes házba a férjemmel de ugyan ezen nekünk nincs hitel HÁLAISTENNEK, a csak a férjem dolgozik neki nem 75000 ft a fizetése és nekünk is nehéz de meglehet élni bár mi a kertbe is termesztünk krumplit meg ilyeneket. De vágj bele.Megkérdezhetem hogy hány éves vagy? én 19.
szerintem is költözz! legfeljebb sporolni jobban megtanulsz. mi kertes házban lakunk én nemdolgozom mert itt nincs jelenleg munkalehetõség, meg babát is akarunk most a férjem dolgozik 57000ft-ot kap szoval minimálbért.egy kertes házban lekunk és majnem70nm-eres. miota ennyit keres a férjem jobban tudok sporolni tehát ennek is van jop oldala. már majdnem egy éve ennyit keres és kijövünk belõle .bár én a kertben is termesztek zöldséget ezt azt hogy legalább a leves ingyen legyen. de akkor is vágj bele sok szerencsét hozzá
1. Azért egy autóhitelt nem kéne ezzel összehasonlítani, elég nagy butaság. Én dolgoztam az OTP-nél és elég jártas vagyok most is a hitelekben. Én a helyedben elõször is utána érdeklõdnék több banknák, hogy hol milyen feltételek vannak, mert nem biztos, hogy mindenütt hitelképes vagy. Egy hitelfelvételhez kb 200-300 000 Ft szükséges a költségekre. Számíts arra is, hogy ekkora törlesztõrészlettel min. 35 évre fogod felvenni a hitelt. A gyereked már rég nem fog veled élni, mikor még mindig fizetni fogod, lényegében majdnem életed végéig. A gyerek közben megy iskolába, ami nem kis költség és a kamaszévekkel neki is lesznek igényei, amit nem biztos, hogy elõ tudsz teremteni. Rengeteg olyan családdal találkoztam, kik bevállalták, mert bíztatták õket és a végén a követeléskezelõnél kötöttek ki, mert a bankot nem érdekli, hogy egyedül neveled a gyereked, ha adósa vagy. Ha mindenáron költözni akarsz, akkor próbálj meg minél olcsóbb lakást venni, amibe azért be tudtok költözni, majd idõvel rendbe szeded. Nem rossz ötlet az albérlõ 1 szobába, mert az a havi 25-30 ezer max. , amit egy szobáért elkérhetsz valamire elég. Viszont így jóval több hitelt is kell felvenned, mert nagyobb lakást kell venned, bár idõvel a gyerkõcnek lenne külön szobája. Ha garzont veszel ott nem lesz neki és elõbb-utóbb költöznöd kell nagyobb lakásba, ami pedig egy meglévõ hitelnél nem kevés költséggel jár. Véleményem szerint mindenképpen próbálj meg elõször munkát keresni, ahol kapsz fizut és lesz egy biztos összeg, amire havonta számíthatsz. Én nem az egyetemet tartanám a legfontosabbnak, bár úgy 3 év múlva, ha találsz munkát többet kereshetsz (már, ha megfizetik a diplomád), de a diákhitelbõl addigra szép kis tartozásod lesz, amit szintén vagy 20 évig fogsz visszafizetni, legalábbis ahogy az ismerõseimnél látom. Szóval nagyon nehéz ez a helyzet, én nagyon átgondolnám. Elsõ, szerintem, hogy keress munkát és mindent csak utána. Én pl. a tuti fix munkahelyem és a 95 000 Ft-om mellett sem mernék egyedül hitelt felvenni, fõleg, ha gyerekem is lenne. Azt meg nem értem, hogy mi az, hogy a bíróság nem tud a férjeddel mit kezdeni?! Persze, ha feketén dolgozik vagy munkanélküli és nincs bejelentkezve, akkor így van, de ha dolgozik, akkor a munkáltatójának kellene automatice vonni tõle a pénzt, nem neki kell utalgatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, meg hogy ilyen kedvesek vagytok. Azt hiszem, belevágunk. Végülis ez is csak olyan, mint a lakbér, de legalább a sajátom lesz. Össze kell majd húzni magunk, de mégis a saját fészkünben leszünk. Októberben járna le a GYED-em, de a nyáron kiveszem a munkahelyemrõl a bent maradt szabimat, és akkor megyek hitelt igényelni. Mert ugye GYED alatt nem lehet, de amikor szabin vagyok, akkor az már rendes munkaviszony. Addig meg összekuporgatom a pénzt a költségekre. Nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok!

Hogyan lehet egy kétéves gyerek mellett megoldani a házasélet gondjait?

lassan kezdi átaludni az éjszakát de eddig valamelyikünk hulla volt. most hogy jobb lenne bölcsis lett és állandóan beteg, ergo mi sem alszunk... ha ágyat látunk a szexen kívül minden eszünkbe jut

Legjobb válasz: Nem vagytok egyedül. Nekünk 21 hós a kisfiunk. Õ még 1-2x ébred éjjel, csak cicin alszik vissza. Ez még nem lenne gond, én már megszoktam, hogy kelek hozzá. Apa sokat dolgozik, korán kel mostanában. Hol én vagyok hulla, hol õ. Igaz, mi még nem tervezünk tesót, de jó ha 2 hetente együtt vagyunk.

Nem vagytok egyedül. Nekünk 21 hós a kisfiunk. Õ még 1-2x ébred éjjel, csak cicin alszik vissza. Ez még nem lenne gond, én már megszoktam, hogy kelek hozzá. Apa sokat dolgozik, korán kel mostanában. Hol én vagyok hulla, hol õ. Igaz, mi még nem tervezünk tesót, de jó ha 2 hetente együtt vagyunk.
Az én párom 4 mûszakban jár dolgozni, és mi a pihenõjében vagyunk együtt, akkor is a délutáni alvásidõ alatt :-)) Este nagyon ritkán bújunk össze, a fiam sokáig fent szokott lenni. Szóval ahogy elaltattam a gyereket, zárom be a szobája ajtaját, már apa vár a másik szobában :-)))
A kislányom 2 éves a kisfiam 2 hónapos és nálunk éjszaka nagyobb az élet mintt nappal.Senki nem alszik.Így már köv este majd le esik a fejem.Az hogy együtt legyünk ritkán jut eszünkbe.
Nálunk is hasonló a helyzet, bár a lányom még nem bölcsis, de az éjjeli alvás nem az erõssége, pedig már 2, 5 éves! :(( Mi is heti kb egyszer vagyunk együtt, hétvégén, mikor a lány már ágyban van, vagy reggel, mikor még alszik. Máskor használhatatlan vagyok! :) ) A kistesó miatt ne aggódj! Nekünk is összejött így is, 29 hetes vagyok, pedig abban a hónapban csak kétszer voltunk együtt, mert a nem alvások tetejébe még az udvart is akkor túrták fel, volt melónk bõven. 2 este mégi szakítottunk egy-egy fél órát egymásra!
Nálunk 2 pici van ( egy 2 éves és egy 3 hónapos) Általában csak hétvégén tudunk együtt lenni, a férjem munkája miatt, de mindkettõnknek elég a heti 2 alakalom. Igazából úgy érzem sokkal jobb a szexuális életünk mióta megszületettek a gyerekek. Pedig azt hittem, hogy a rovására megy.
"Házasélet gondja" :) :) :) Na, nálunk két kicsi van. Nehezen, fõleg hogy én inkább reggel kívánom (talán akkor frissebb vagyok, apa pedig este. De én olyankor már hulla fáradt vagyok...)
Én is általában hulla vagyok és altatáskor vele együtt bealszom.De aztán felébredek és így sikerül heti egy-két alkalommal.
Van hogy egy hónapig semmi, van hogy heti több együttlétünk is van. Normális ez igy, legalább is nekem az. Van olyan pár is, ha már nincs minden este szex, gyanakodnak egymásra:) ne görcsölj ezen.
A kérdező hozzászólása: igen... a szeretkezés teljes hiánya szerintem gond...
Nos, nem tudom, de a miénk másfél éves koráig nem aludta át az éjszakát, sokszor óránként kelt a fogai miatt, aztán mégis már a 9 hónapos babánk mellé beköltözött a tesó. És normális házaséletünk volt az elsõ szülést követõen a 6. hét leteltétõl. Szóval, ez sztem nem fáradtság-függõ!
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti: ez a reggel este dilemma nálunk is megvan...
nem hiszem, hogy ez fáradság függõ.és gond?ha így állsz hozzá....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!