Találatok a következő kifejezésre: Egy jó együtt vagyok a barátommal, (24 db)

Sajnos a barátom szülei alkoholisták ezért az ismerőseink nem nézik jó szemmel, hogy én együtt vagyok a barátommal. Olyanokat mondanak, hogy a párom is egy alkoholista lesz. Mit tegyek? Szakítsak a barátommal miattuk?

Legjobb válasz: Attól ,hogy a szülei alkoholisták ,nem biztos ,hogy a barátod is az lesz. Nekem a gyerekkoromat az alkoholista anyám tette tönkre,el is vettek tõle. Én nem lettem alkoholista ,nem is szeretek semmilyen alkoholt.

Attól , hogy a szülei alkoholisták , nem biztos , hogy a barátod is az lesz. Nekem a gyerekkoromat az alkoholista anyám tette tönkre, el is vettek tõle. Én nem lettem alkoholista , nem is szeretek semmilyen alkoholt.
Az én férjem apja is alkoholista, a férjem pedig 2 deci sörnél többet nem tud meginni, mert csuklik, püffed és minden baja van, pedig szereti a sört, de egy egész üveggel már nem esik neki jól. Néha megiszunk ketten 1 üveg bort, nagyjából ennyi az összes alkohol fogyasztása, szóval nem hiszem, hogy rákapna, mert már 34 éves. Ha a párod nem iszik, nincsenek alkoholproblémái, akkor ne alapozz arra, hogy a szülõk alkeszek.
Hogy kell érteni, hogy "MÁR" nem iszik? Ivott?
Bolond lennél szakítani. Pont az ilyen emberek nagy része még az alkoholt is gyûlöli.
Jelenleg fogyaszt valami alkoholt?
Nehogy szakítsatok miattuk, ha szeretitek egymást! Egyetértek az elõzõvel, attól még hogy a szülei olyanok voltak, õ nem lesz olyan. Már elnézést, nem akarok leírni senkit, de ki nem állhatom azokat az embereket, akik így ítélkeznek. Talán olyan jól ismerik? Nem hogy inkább lenne bennük egy kis együtt érzés. Biztos nem volt egyszerû így felnõni. De hát manapság mindig elsõre a rosszat gondoljuk mindenkirõl, mert mi olyan tökéletesek vagyunk...Szóval ne is figyelj rájuk.
Az alkoholizmusra való hajlam öröklõdik. De ez nem azt jelenti, hogy õ is az lesz. Ember függõ, kibõl lesz alkoholista.
A kérdező hozzászólása: Már nem iszik egyáltalán.
Szarni rá jó nagyon mit gondolnak az ismerösök. A párkapcsolat csak két emberre tartozik, a férfire és a nöre és slussz.
Ha ivott, akkor könnyen visszaeshet. Nem bonyolítanám az életem egy iszákos párral.
Régebben sokat ivott, vagy csak teljesen absztinens lett, és elõtte is csak mértékkel ivott? Ez sem mindegy.

Egyutt vagyunk a baratommal mar 3 eve. O most nincs itthon, mert ket hetente talalkozunk, de bizunk egymasban. Az egyik nagyon jo baratjanak a baratnoje becsben van, ok is nagyon jol vannak, es ez a barat elhivott engem, hogy menjunk el ketten balba?

Az o baratnoje is benne van a dologban, sot a baratom meg mondta hogy hat menjek. De en megis annyira tanacstalan vagyok. Ma lesz a bal. Kerek tanacsokat. Foleg fiuktol. Nem akarom megbantani a baratom, nem er annnyit egy bal?

Legjobb válasz: Szia.Lányok vagyok én nem menék el a barátom nélkül nélküle eggyátalán nem érezném jól magam és nem is megyek nélküle. De szerintem nem okozna gondod ha elmennél hiszen nekem is mindig mondja hogy menjeek..menj el szerintem nem fog neki rosszul esni:)

Szia.Lányok vagyok én nem menék el a barátom nélkül nélküle eggyátalán nem érezném jól magam és nem is megyek nélküle. De szerintem nem okozna gondod ha elmennél hiszen nekem is mindig mondja hogy menjeek..menj el szerintem nem fog neki rosszul esni:)
Neked kell döntened és nem egyszerû. Ismerek olyan házaspárt, ahol a férj szerzett csábítót a feleségének, hogy utána õ bosszúból és jogosan vissza tudja csalni a feleségét, holott eleve õ akart félrelépni.
Lány vagyok, de leírom, hogy én mit tennék. Én soha nem mennék el a barátom nélkül bálba, és más szórakozóhelyre sem. Mi 4 éve vagyunk együtt 2, 5 évig mi is csak 2hetente taliztunk, mert elég messze lakunk egymástól. De akkor sem mentünk el egymás nélkül bulizni, szórakozni, csakis akkor ha együtt lehettünk már. Lehet csak mondja h menj nyugodtan, közbe meg rosszul esik neki.Ne kockáztasd a kapcsolatotokat e miatt. Gondolj bele neked h esne ha õ elmenne egy másik lánnyal bálba és nem veled. Írd meg hogy hogyan döntöttél! 21/l
A kérdező hozzászólása: Hat nalunk meg az van, hogy en 18 vagyok, o 23 es o volt nekem aaz elso nagy O es meg szeretem si nagyon.O is engem.Viszont ot csak az zavarja egy kicsit hogy nekem nem volt eleg idom 'elni', ugymond kielni magam, s hogy nehogy ne legyen jo vege.es ezzert is nem mondja soha hogy ne menjek valahova.szeretne ha szorakoznek.ezt mondja o.viszont forditott esetben engem se zavar ha o is szorakozik, mert o is fiatal, de azt tudom, hogy nekem sem esne jol ha egy mas lannyal menne balba, meg akkor sem ha megbizok benne

Egy jó ideje együtt vagyok a barátommal, de a szexben elég tapasztalatlanok vagyunk annak ellenére, hogy már többször lefeküdtünk. Mit tegyek?

A gond h nem tud kielégíteni..nem tom mi a baj..Talán az el?játék?Nem tudom mit kéne tenni mert eddig csak egyszer volt jó a 12b?l..Mert nem tom elvezni mikor bennem van,nem fáj csak nem élvezem..Pedig naon szeretem a barátom..De orálisan nem akarom h kielégítssen,..Melyik póz a legjobb? ÉS h mennyi legyen az el?játék??VAgy mit tegyek...?Segítsetek..

Legjobb válasz: A szexben nincsenek korlátok, próbáljatok ki mindent, hátha egyszer neked is jó lesz. Sokat számít az, hogy kellõen benedvesedsz-e, avagy sem. Szóval jó, ha az elõjáték során izgatja a csiklódat, esetleg kicsit ujjaz, de a leghatásosabb szerintem az orális izgatás, - bár írod, hogy azt nem szeretnéd - a lényeg, hogy nagyon benedvesedj. Aztán az aktus során próbáljátok ki a lovaglást, úgy te adod a ritmust, te irányítod a behatolás mélységét, egyszóval te vagy a fõnök. De mint mindent a szexet is gyakorolni kell, ki kell próbálni, hogy hogy a jó, hogy a legjobb. ;)

A szexben nincsenek korlátok, próbáljatok ki mindent, hátha egyszer neked is jó lesz. Sokat számít az, hogy kellõen benedvesedsz-e, avagy sem. Szóval jó, ha az elõjáték során izgatja a csiklódat, esetleg kicsit ujjaz, de a leghatásosabb szerintem az orális izgatás, - bár írod, hogy azt nem szeretnéd - a lényeg, hogy nagyon benedvesedj. Aztán az aktus során próbáljátok ki a lovaglást, úgy te adod a ritmust, te irányítod a behatolás mélységét, egyszóval te vagy a fõnök. De mint mindent a szexet is gyakorolni kell, ki kell próbálni, hogy hogy a jó, hogy a legjobb. ;)
talán kicsit ügyetlen a partnered és nem tud kellõen felizgatni téged, nincs meg a megfelelõ idõtartama az elõjátéknak sem, itt nincs idõ igazából de ne 10 perc legyen hanem több... és mi lenne, ha tényleg rávennéd magad és engednéd az orális kielégités, lehet ez hozza meg a várva várt sikert!! sõt, szerintem nem ártana, ha te is kiprobálnád vele orálisan.. és persze a csikló izgatása sem hátrány... kitartás!
Próbálkozzatok síkosítóval. Lehet hogy a kevés elõjáték miatt nem vagy elég nedves.
Nyugi, nekem a 40bõl egyszer sem sikerült, ne hidd hogy egyedül vagy!Pedig orálisan nagyon-nagyon jó :D
Hát igen, nem vagy egyedül. Mi már 7 éve gyakorolunk a párommal, és ha jól emlékszem, csak 2szer tudott hüvelyen keresztül kielégíteni. Nálam mindig az orális jön be, és szerintem annál jobb nincs. Ez teljesen egyénfüggõ. Egy jó tanács! Beszéljétek meg kinek mi a jó! Errõl beszélni kell, mert ellenkezõ esetben zátonyra futhat a dolog. Párom szokta mondani - és teljesen igaza van - minden az ágyban dõl el:)
Volt olyan pasim(az elsõ) akivel egyszer sem mentem el, akárhogy is csinálhattuk. Viszont a mostanival már évek óta együtt vagyunk és az a fura ha nem élvezek(eddig kb.4-5ilyen alkalom volt). Mondjuk a pózon is múlik, mert általában én választok. Van hogy csak így vagy úgy tudok elmenni és õ ezt megérti. Próbáljátok variálni a helyzeteket. Pl.vegyetek fel olyan pózt, hogy elérje a csiklód és azt is izgassa közben, az nálam tuti bejön.

Van egy kis baj! Mostmár jó ideje együtt vagyok a barátommal, de még enm csókoloztunk mert nem engedtem neki mert félek mert ez az első lenne. Mit tegyek? El lehet rontani? 13/L

Legjobb válasz: Hogy a francba jöttetek össze, ha még nem is csókolóztatok? Vagy megkérdezte, hogy "járunk?", te igent mondtál, oszt annyi?

Hogy a francba jöttetek össze, ha még nem is csókolóztatok? Vagy megkérdezte, hogy "járunk?", te igent mondtál, oszt annyi?
Én nem tudok segíteni mert nem voltam 13...12 után 14 lettem nem engedték a 13-at mert szerencsétlen szám :D
használj vesszõt. nem igen lehet elrontani. õ szerintem vezetni fog. csukd be a szemed, majd érezni fogod.
13 évesen pasizol? szerintem ez korai. annyi mindent lehet csinálni csókolózás és egyebek nélkül! várj még 1 évet vele, minimum. Nem érdekel, hogy mások erre lehurrognak! Azért mert valami divat, vagy mert a bnõk MENÕNEK TARTJÁK magukat attól, hogy megtették, közel sem biztos, hogy õk csinálták jól! 14 évesen meg majd rohangálsz a 72 órás tablettáért, és azt fogod itt kérdezni, hogy miként mondd el a szüleidnek, hogy terhes vagy! Lehet anyázni és lepontozni!
00:27 persze, tudom..hisz énis voltam szerelmes..de 5évvel ezelött is még más volt a világ...mikor mi annyi idõsek voltunk nem igazán gondoltunk a szex-re, most meg már telivan ilyenekkel gyk...aztán lehet h maradi voltam akkor:D
de nehogy mellén feküdjxDna de én nem vagyok pedo:P:D
Attól, mert 13 éves, még lehet szerelmes. Nyilván nem ugyanaz a tiniszerelem, mint egy 30 éves érett nõ szerelme, de akkoris szerelem. :)
A kérdező hozzászólása: Megyek már apuci!!! :P
A kérdező hozzászólása: XD
Ilyenkor már vedd fel a pizsmát és sipirc az ágyba!Az apukád voltam:P Na viccet félre téve, ilyen idõs korban még nem is annyira lángol a szerelem, hanem inkább csak divat sajnos.A csóktól meg ne félj, nem olyan nehéz..de aztán ha elolvastad és válaszoltál akkor hallgass apukádra:P:P:D F/18
Nagyon szívesen. Én is voltam 13, nyugi. :) Ha valamiben segíthetek, csak nyugodtan. :)
A kérdező hozzászólása: 00:10-köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: KB..de arcra puszi volt csak...
00:09 - jobb ha tudod, 13 évesen még nem úgy mennek a dolgok, hogy elsõ randin megcsókolod, másodikon megd*god. (Bár jobb esetben idõsebb korban sem.) Kérdezõ: ha úgy érzed, akkor tedd meg! Nem lehet olyan nagyon elrontani. ;) És nincs aranyosabb az elsõ csóknál. :)
Az elsõ barátommal mi 3 hét után csókolóztunk elõször. Õ sem igen merte, én sem, de nyugi nem kell tartani, majd a fiú úgy is teszi a dolgát :) De még várhatsz vele, ha nem akarod.
A kérdező hozzászólása: 1.Nem azért csinálom hogy menõzek, nem vok az a fajta!!!! 2.Nem is divatból -.- 3.Senkinek semmi köze hozzá mert nem azt kérdeztem hogy : Szerintetek 13 évesen csokolozzak " hobbiból!!! 4. Nem fogok anyázni mert az a fajta sem vagyok csak nem értem minek ir olyan aki nem a kérdésre válaszol :S

Egy ideje nem láttam a barátomat, ma találkozunk. Nagyon nem vagyok jó formában, legszívesebben összetörném a tükröt, félek igy nem fogok neki tetszeni. Fiúk, ha már egy ideje együtt vagytok egy lánnyal mennyire befolyásol az hogy éppen hogy néz ki?

Legjobb válasz: Itt egy példa, 17-f vagyok, az osztálytársnõmbe vagyok szerelmes, nem valami bomba nõ, de nagyon kedves és aranyos, és nagyon szeretem. A padtársnõm egy bomba csaj, nagoyn jól néz ki, és tetszem is neki, ha kell egy-két hét alatt össze tudnék jönni vele. Mégis az elsõt választom :) ha szeret, nem fogja zavarni hogy épp hogy nézel ki, hidd el tudom, olyannak szeret amilyen éppen vagy :D

Itt egy példa, 17-f vagyok, az osztálytársnõmbe vagyok szerelmes, nem valami bomba nõ, de nagyon kedves és aranyos, és nagyon szeretem. A padtársnõm egy bomba csaj, nagoyn jól néz ki, és tetszem is neki, ha kell egy-két hét alatt össze tudnék jönni vele. Mégis az elsõt választom :) ha szeret, nem fogja zavarni hogy épp hogy nézel ki, hidd el tudom, olyannak szeret amilyen éppen vagy :D
Szerintem ha már egy ideje vagytok akkor nem fog ilyenekért szólni, a belsõ fontosabb, de miért nem vagy jó formában?
elsõ vagyok: * együtt vagytok
Hidd el, amikor az erotikára kerül a sor, akkor nem a hibáidat fogja kutatni. :) Te amikor alig van rajta ruha folyton azt kutatod, hogy hol van felesleges hasa és kicsi izmai?
Sztem az nagyon szomorú, ha egy srácot befolyásol az, h hogy néz ki a barátnõje. Jó, nem azt mondom, az elsõ pár randin azért adj magadra, meg minden. De egy kapcsolatban ne ez számítson már! :) Ha szeret, akkor úgyis tetszeni fogsz neki. Én pl most voltam fodrásznál, és megváltam a szép hosszú hajamtól (mert sajnos már nem volt annyira szép, így kb fele hosszú lett, és meg is tépettem), mikor a párom meglátta, rögtön ez volt a reakciója: vááááááóóó, de csinos vki! És megjegyezte, h nagyon szép lett, bár neki az elõzõ is tetszett. Na most ebbõl jöjj rá, h jobban tetszett -e neki akkor, mint most. De a lényeg: neki így is jó vagyok. :) Szóval no para! ;)

Van egy srac kb fel eve vagyunk nagyon joba, sokat jarunk egyutt szorakozni a barataival, rendeszeresen beszelunk. En tobbet erzek iranta mint sima baratsag. Lehet ebbol valami?

Nem eppen a jofiu kategoriaba tartozik, jo pasi eleg sok csaj veszi korul, de mostanaban (kb 1honapja) nem igazan foglalkozik veluk.alapbol flegma termeszet,de nagyon mashogy viselkedik velem,kedves mindig mosolyog ram....:)

Legjobb válasz: miért ne lehetne? egy próbát megér :)

miért ne lehetne? egy próbát megér :)
Szimpátia :) Jelezd neki, hogy érdekled és ezzel bátorítsd ;)
A kérdező hozzászólása: De hogyan csinaljam, es mit?? :) Alapbol nem vagyok felos fajta de vele szembe minden mas....:)
Szerintem a legjobb ha viccesen, poénkodva elkezdesz vele flörtölni :)
A kérdező hozzászólása: osszeszedem magam es megprobalom....:) )) remelem sikeres lesz...:) nagyon szepen koszi...:)
Igazán nincs mit :) Remélem sikerrel jársz ^_^
hány évesek vagytok ?
Járj esõtáncot.
Ha te még túl fiatal vagy és azért nem akarja, akkor az nagyon szép tõle, hogy így is veled van és vár rád. De ha már simán megtehetnétek, és õ nem akarja, akkor csak õ fél, és így próbálja halogatni a dolgot.
Ez abszolút abnormális, mert: - ha túl fiatal vagy (16 éven aluli), akkor egyáltalán mit akar tõled? Fõleg 1 éve mit akart? - ha nem vagy túl fiatal (16 éven felüli), akkor még rosszabb. Ezt pár hónap után meg kellene ejteni, az 1 év már marha sok, fõleg, hogy még most sem akarja. A kapcsolatoknak szerves része a szexualitás.
utolsó válaszolót annyival egészíteném ki hogy az a 16 bõven jó lesz 18-nak is.
Szerintem nagyon aranyos a barátodtól h nem erõlteti a dolgot.Beszélges vele errõl mond el h mit szeretnél és ha tényleg félne mond meg neki h nem kell semitõl sem tartania. Egy jo kapcsolat alapja a beszélgetés mert ha nem tudjátok megbeszélni a problémáitokat az nem jó. Lehet h a szex a kapcsolat szerves része, de van olyan fiu aki nem akar 2 hónap után a barátnõjére mászni.(az elõzõ kommentelõnek)
hát ha ilyen 16 körüli vagy akkor örülhetsz hogy ilyen barátod van aki nem csak a szexre kíváncsi és ne sürgesd amit nem kell majd eljön az idõ és spontán...akkor lesz a legjobb higgy nekem!!:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Amúgy 16 vagyok

Nagyon fájni fog? Már egy jó ideje együtt vagyok a mostani barátommal szeretjük egymást és jól megvagyunk. Kb egy hete felvetődött a téma, hogy nem soká szeretnék lefeküdni vele.

Én mé sz?z vagyok, ? már nem. Tapasztaltabb is jóval nálam meg van egy kis korkülömbség de nem túl nagy. Február elején lesz fél éve hogy együtt vagyunk és 2 hónapja minden héten vagy van amikor egy héten kérszer is pettingelünk. Akkor szokott ujjazni is. Az elején csak 1 ujja fért be viszont azóta nem rég már át tudtunk válatni 2-re is. Viszont elég sz?k vagyok és félek, hogy nagyon fájni fog. Már mindent megbeszéltünk a védekezést is azt hogy hol lesz nyugodt körülmények meg minden megvan már csak ez az amit?l tartok egy kicsit. Persze tudom h vigyázni fog rám, de nem tudom befog e menni vagy ha be is megy, hogy mennyire lesz rossz.

Legjobb válasz: Ha két ujja befér, akkor nem fog fájni.

Ha két ujja befér, akkor nem fog fájni.
na, hogy sikerült a dolog? :) )
A kérdező hozzászólása: Igen a barátomban megbízom teljesen. Tegnap volt itt megbeszéltünk mindent úgyhogy már rendben lesz minden remélem. Köszi a választ mindenkinek :D
Ha a barátod, annyira tapasztalt, mint írtad, tudni fogja, mit kell csinálnia, hogy ne fájjon. Ha kellöen be leszel zsongva, és óvatos veled, akkor nem fog fájni. ez csak rajta múlik...
A kérdező hozzászólása: Próbálok nem izgulni :D Köszi a választ!
Ha eléggé ellazulsz és hosszú az elõjáték, szerintem kevésbé fog fájni. Nekem pl nem is fájt, és nem is véreztem. Nagyon kellemes meglepetés volt :-)) Ne izgulj az a lényeg.
hát érdekes érzés. meg az is h valami majd "mozog benned". nekem pl. eléggé fájt, de nem véreztem. (vszeg azért, mert én már elõtte elélveztem petting útján, és így összeszûkültem kicsit.)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkét választ. A másodiknak: Tudom, hogy valamennyire csak fájni fog azt persze nem tudom elkerülni és azon vagyok amit mondtál, hogy azt élvezzem, hogy vele vagyok. Csak tudni akarom kb mire számítsak így fájdalom terén.
elõzõ vagyok. elsõnek a misszionáriust szokták ajánlani. de hallottam már arról, hogy lovaglóban, mert akkor te tudod szabályozni.
érdekes nekem befér két ujj és fájt. próbálj meg elvonatkoztatni attól, hogy fájni fog - ettõl függetlenül persze zavaró tényezõ (lehet). amikor együtt vagytok, koncentrálj arra, hogy most ott vagytok egymásnak, és ez a legelsõ, amit nem tudsz megváltoztatni. próbáld meg élvezni a barátod közelségét. a fájdalom elkerülése érdekében izgasson fel kellõképpen, illetve használjatok síkosítót is. ha inkább magára a szerelmeskedésre, a barátodra, és az érzésre - ami inkább a szívedben van, mint a hüvelyedben - a fájdalom ezek mellett mellékes lesz. saját tapasztalat: nekem eléggé fájt az elsõ, elhamarkodtam. de nem bántam meg, hogy azzal veszítettem el, akivel. L18
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) remélem úgy lesz Ja és melyik póz lenne a legjobb így elsõre még ezt is írjátok már meg!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól. Habár ez elég régi kérdés azóta már nem vagyok együtt azzal a sráccal. 1 és fél évig voltunk együtt de nem bántam meg, hogy vele voltam elõször jó volt. Azóta van egy másik barátom vele is minden rendben megy :)

Mit gondoltok, a barátok véleménye mennyire mérvadó? Ha együtt vagy valakivel, de az egyik jó barátod szerint "furcsán mutattok" vagy valami hasonlót mond, akkor az már jelezheti, hogy nem ő az igazi?

Kicsit bonyolultan fogalmaztam, tudom.:D Elmagyarázom.. Korábban egy sráccal együtt voltam, és két barátn?m is látott minket. Egyébként fontos tudni, hogy a srác fiatalabb volt nálam, de ez els? blikkre nem t?nik fel, hiszen ? sokkal magasabb, nekem pedig kicsit gyerekes arcom is van :) Mindkettejüket megkérdeztem, hogy mi a véleménye rólunk. Az els? barátn?m az egyik legjobb, hiszen unokatestvérek vagyunk, 15 éve egymás legjobb barátai vagyunk. Szerinte nagyon cukik voltunk együtt és tökéletesen összeillettünk. Egyébként egy másik srácnál kerek-perec megmondta, hogy neki nem szimpi ez a fiú.. A másik barátn?m az osztálytársam, aki 3 éve ismer. Párszor téved velem kapcsolatban, tehát teljesen még nem ismer. Õ is egyszer látott minket, szerinte viszont furcsán mutattunk egymás mellett meg nem igazán illettünk össze. :/ Kérdeztem, és mondta, hogy nem tudja miért, de lehet, hogy mert pontosan tudta, hogy 3 év van köztünk. A srác barátai, akik még nem tudták hogy hány éves vagyok, szintén azt mondták, hogy aranyosak vagyunk együtt. :) Tehát nem úgy értem, hogy befolyásolna a párválasztásban a barátok véleménye, hanem az a kérdés, hogy az esetleges negatív vélemény jelezheti azt, hogy nem ? számunkra az igazi? Végülis a barátaink mindenkinél jobban ismernek minket, nemde? Szerintetek? :) (bocsi kicsit hosszúra nyúlott) :)

Legjobb válasz: szerintem ne hallgass a barátaidra, hallgass a szivedre... ha szerinted helyesek vagytok együtt,akkor szerintem nincs gond. A barátok meg csak irigykednek

szerintem ne hallgass a barátaidra, hallgass a szivedre... ha szerinted helyesek vagytok együtt, akkor szerintem nincs gond. A barátok meg csak irigykednek
Hát ha én a barátok véleményére adnék pasik terén akkor elég szegényes szerelmi életem lenne!:D:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem nagyon jól összeillünk..ezt fõleg a csóknál érzem :)

Egy szakítás után, újra összejöttem a barátnõmmel, 2 hónapja vagyunk együtt minden jó meg tök boldogak vagyunk . Csak azt mondta hogy már nem szeret úgy? Mivel tudnék bizonyítani vagy bármi ism. BÁRMI. nagyon szeretem és kb belehalnék ha elveszíteném

Legjobb válasz: Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?

Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?
Ezért nem jó egy kihûlt kapcsolatot felmelegíteni, hiszen úgy csak a töltött káposzta jó.Ha már egyszer valami elromlott, utána nem lesz ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: 3-hónapot voltunk külön, de mind a ketten szenvedtünk mint a barom. de tényleg nagyon. és azt mondta lehet úgy mint régen csak idõ kell neki. csak azért mégis csak félek, ezért szeretnék a kedvében járni .
van rá példa hogy jó lehet újrakezdeni...csak ezzel hogy nem olyan mint volt (gondolom rosszabb) nem sok esélyed van...de azért csak hajrá!!!csak ne éld bele nagyon magad /szerintem/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!