Találatok a következő kifejezésre: Egy jó a férfiaknál (5 db)

Lányoknál/nőknél is viszonylag gyorsan vissza jön az eredeti erő és tömeg egy komolyabb betegség után? Vagy eleve ez is jóval lassabban történik mint a férfiaknál?

Igaz még csak 8 hónapja kondizom ,de azért azzal amit eddig sikerült elérnem elégedett voltam.Csak sajnos közbe szólt egy két hetes betegség, így nem kevés kiló ugrott le rólam.Jelenleg így elég rozzantnak érzem magam a korábbi énemhez képest, szóval nagyon érdekelne h körülbelül mennyi idő lehet míg visszanyerem az eredeti formám. Mindent választ nagyon köszönök.

Legjobb válasz: 2-1 hét

2-1 hét
Egy-két hét, az ilyenkor elvesztett tömeg még leginkább glikogén és víz. Egyél ugyanúgy, ennyi idõ alatt még nem épül le valaki számottevõen.
Igen, gyorsan visszajön nálad is.

Férfiaknál mennyit számít egy jó magasság és a külső hány %-át teszi ki?

184 cm vagyok, de nagyon sok férfi ismer?söm 165-170 cm. Gondolkodtam milyen rossz lenne, ha alacsony lennék én is. Õk nagyon le vannak törve, hogy ilyen alacsonyak, van okuk rá?

Legjobb válasz: van hát,sajnos azt kell mondjam.sok lánynak a magas srácok jönnek be,mint pl nekem is:P de csak azért mert én magam vagyok 165cm(ami amúgy se sok,és massarkúban meg már 170 vagy a fölött...nem örülnék ha le kéne hajolnom a pasimhoz,mert különben is nekem kell kisebbnek lennem..de mondjuk egy 150-155cm-es nõhöz simán passzol egy 165-170cm-es pasi,szóval érted...;)

van hát, sajnos azt kell mondjam.sok lánynak a magas srácok jönnek be, mint pl nekem is:P de csak azért mert én magam vagyok 165cm(ami amúgy se sok, és massarkúban meg már 170 vagy a fölött...nem örülnék ha le kéne hajolnom a pasimhoz, mert különben is nekem kell kisebbnek lennem..de mondjuk egy 150-155cm-es nõhöz simán passzol egy 165-170cm-es pasi, szóval érted...;)
Osztom az elsõ kommeltáló véleményét. Nekem is fontos, hogy a kiszemelt pasi, magas legyen, de legalább magasabb nálam. Elég kínosnak tartom, ha lefele kell tekintgetni ha netán szemezésre kerül a sor..
Sokat számít a magasság pl nálam kb 175 fölött esélyes egy pasi... A külsõ, háát befolyásolja de ha nincs rajta semmi izom hanem plötyi az egész egész ember meg arca is torz kissé akk nem számít annyira nagy mértékben a magasság mert áltban az összhatást nézem.
az a jó ha magas vagy. én lány vagyok 173 cm és mindenki olyan törpee.
Nem mindenki törpe, hanem te vagy magas :D

Egy jó maszturbálás a férfiaknál mennyi ideig tart?

(csak érdekel)

Legjobb válasz: Hozzáállástól is függ, hogy valaki gyorsan akar-e végezni. Ha a csúcspont elõtt mindig abbahagyja valaki, akkor el lehet húzni 10-20 percig is.

Hozzáállástól is függ, hogy valaki gyorsan akar-e végezni. Ha a csúcspont elõtt mindig abbahagyja valaki, akkor el lehet húzni 10-20 percig is.
A legerõsebb hatás úgy 30-40perc körül érhetõ el. Elõtte és késõbb gyengébb az erõssége. Amúgy is érdemes elhúzni minimum 30percre mert akkor 2esben nem lesz gyorstüzelõ :)
egy-masfel perc. neha meg annyi sem.
nekem kb 5 perc ha sietek.
meddig? amíg nem fröcsög...
pár perc
én 1 óráig is tudom csapni
Sztem az átlag 20perc fölött van, aki gyorsabb az nem élvezi :P mit fog csinálni a csajnál is bedugja 5 percre utánna elélvez és kész? Nem ugy megy az xD
attol függ.ha sietek akk 1-2 perc, ha nem akk10-20-30 petrc


Általában a nők ugyszoktak felöltözni h a férfiak szeme megakad rajtuk és mindig mondjuk h milyen jó nő meg h uristen micsoda bombázó hogyan lehetne ezt elérni a férfiaknál h ilyen szinten tetszek egy nőnek?

Legjobb válasz: rettentõen híres és már már undorítóan gazdagnak kell leni,lehetõleg Lamborghini,Ferrari,Aston Martin.stb autókkal kell járkálni,ezek mellé nem is kell jól kinézni. ennyi az egész :)

rettentõen híres és már már undorítóan gazdagnak kell leni, lehetõleg Lamborghini, Ferrari, Aston Martin.stb autókkal kell járkálni, ezek mellé nem is kell jól kinézni. ennyi az egész :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj h jo kinézetem van szoval összetudok szedni simán nõket csak szeretném a maximumot kihozni magamból
Hát akkor már csak magabiztos megjelenés kell, és jól felöltözni.De ne kérdezd hogy milyen ruhába. Utána meg vagy megakad a szeme vagy nem.A nõk más mûködésûek mint a férfiak, lehet hogy egyiknek megakad a másik meg észre sem vesz.
nekem pl nagyon bejön, ha egy srác ingben van :) fõleg ha fekete, és fel van tûrve az ujja :) az óra is fontos szerintem..és ne öntse magára az egész parfümös üvegét..:) kezdetnek ez egy jó megjelenés 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Mik az elvárt paraméterek férfiaknál a modellkedéshez? És, ha már itt járok akkor megkérdezem azt is, hogy hol találok egy jó ügynökséget, mert amiket találtam a neten azok ilyen "putrisak" :/ 19/F

Legjobb válasz: http://www.artmodels.hu/ http://vmmodel.hu/#!hu/boys http://trendattack.hu/budapest/ferfiak/divat Ez csak pár ügynökség. Még azért keress párat. minimum 180cm kifutó minimum 185 cm sok helyen max 190cm Szálkás test, szép tiszta arc, stílus és persze sok lemondás. Magánélet szinte nulla, sok utazás, de megéri. Bejárod a világot és sokat kereshetsz, persze ahhoz nem elég csak szépnek lenni. Sok sikert.

http://www.artmodels.hu/ http://vmmodel.hu/#!hu/boys http://trendattack.hu/budapest/ferfiak/divat Ez csak pár ügynökség. Még azért keress párat. minimum 180cm kifutó minimum 185 cm sok helyen max 190cm Szálkás test, szép tiszta arc, stílus és persze sok lemondás. Magánélet szinte nulla, sok utazás, de megéri. Bejárod a világot és sokat kereshetsz, persze ahhoz nem elég csak szépnek lenni. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!