Találatok a következő kifejezésre: Egy ip alapján (47 db)

Mik azok a dolgok amik alapján kideríthető egy IP cím?

A szitu az,hogy a párom volt felesége azt állítja,feltörték a Facebook fiókját.A nő pasija,és annak haverja(hacker)azt mondják,hogy a volt férj az,megtalálták a nevét,meg még az anyja nevét is!Na,most ezt honnan veszik?

Legjobb válasz: Hacker a k.s faszomat. Ilyet épeszû infós nem mond, nemhogy hacker. Egyrészt, facebook profilt leginkább csak kliens oldalról törnek, nem magát a facebook szerverét. Ezer és egy módszer van, a célpont IP címének kinyerésére, de most ezt hagyjuk. Csak úgy mondom, hogy aki eljut arra a szintre, hogy bejusson a gépedre, és még valamilyen úton módon lehúzza a jelszavadat (keylogger pl), az egyáltalán nem a saját IP címérõl fogja ezt megcsinálni, VPN-en vagy egyéb módszerrel. A lényeg itt az, ha én mégis lennék akkora hülye, hogy a saját címemrõl szórakozzak, akkor ember legyen a talpán aki jogi eszközök nélkül (LEGÁLISAN, nem tracking cookival meg egyéb szarral) ki tudja deríteni, hogy az IP címem kinek a nevéhez tartozik. Ha "felhívod" az ISP-t (internetszolgáltató), nem fogják kiadni neked, nem adhatják ki, maximum te megtudod határozni, hogy az adott IP címet az ISP melyik blokkból szolgáltatja, de magát az IP cím - elõfizetõ párost nem. Amúgy sem tud sok mindent csinálni, még ha bemegy a rendõrségre, feljelenti a párodat, semmit se fog észre venni a párod belõle. Le se fogják szarni. A bejelentéstõl számított 30 nap elteltével elévül. Semmi értesítõt nem kap, semmit. Maximum akkor állnak rá, ha több feljelentést tesznek ellene, adatlopások gyanújával, akkor elképzelhetõ, hogy lesz belõle valami, de ez gyerekes, és hülyeség ezzel foglalkozni.

Hacker a k.s faszomat. Ilyet épeszû infós nem mond, nemhogy hacker. Egyrészt, facebook profilt leginkább csak kliens oldalról törnek, nem magát a facebook szerverét. Ezer és egy módszer van, a célpont IP címének kinyerésére, de most ezt hagyjuk. Csak úgy mondom, hogy aki eljut arra a szintre, hogy bejusson a gépedre, és még valamilyen úton módon lehúzza a jelszavadat (keylogger pl), az egyáltalán nem a saját IP címérõl fogja ezt megcsinálni, VPN-en vagy egyéb módszerrel. A lényeg itt az, ha én mégis lennék akkora hülye, hogy a saját címemrõl szórakozzak, akkor ember legyen a talpán aki jogi eszközök nélkül (LEGÁLISAN, nem tracking cookival meg egyéb szarral) ki tudja deríteni, hogy az IP címem kinek a nevéhez tartozik. Ha "felhívod" az ISP-t (internetszolgáltató), nem fogják kiadni neked, nem adhatják ki, maximum te megtudod határozni, hogy az adott IP címet az ISP melyik blokkból szolgáltatja, de magát az IP cím - elõfizetõ párost nem. Amúgy sem tud sok mindent csinálni, még ha bemegy a rendõrségre, feljelenti a párodat, semmit se fog észre venni a párod belõle. Le se fogják szarni. A bejelentéstõl számított 30 nap elteltével elévül. Semmi értesítõt nem kap, semmit. Maximum akkor állnak rá, ha több feljelentést tesznek ellene, adatlopások gyanújával, akkor elképzelhetõ, hogy lesz belõle valami, de ez gyerekes, és hülyeség ezzel foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltál bár egy kukkot sem értettem belõle:-)Ha le tudnád úgy írni, hogy egy nõ is megértse, nagyon örülnék.:-)Amúgy a gond itt nem a rendõrséggel van a baj.A srác fenyegetõzik hogy megkeresi és megveri, Mikor senki sem kíváncsi a volt feleség dolgaira a facebookon.
A kérdező hozzászólása: Annyit azért értettem hogy tulajdonképpen ha bármilyen eszközzel is törte volna fel a párom a nõ fiókját, akkor sem lehetne kideríteni nevet címet stb...
A kérdező hozzászólása: Még csak annyit, hogy azt is állítják, a mi városunkból történt a feltörés.Ha tényleg a párom törte volna fel, akkor ezt kiderítheti?Tulajdonképpen engem az érdekel, milyen eszközökkel, módokkal, hogy honnan a francból szedte az egyértelmûen téves információit az a bizonyos Hacker?
onnan szedi, hogy a fb rögzíti milyem ip rõl volt utolsó X bejelentkezés. Kb lap alja, 2kattintás? 'úgy hogy egy nõ is megértse' a nõk tán fogyatékosak, hogy egyszerûsíteni kell nekik?
A kérdező hozzászólása: Nem érzem magam fogyatékosnak, csak hirtelen nem vágtam.De utána leírtam mi az ami érdekel, hogy értse a válaszoló, hogy mit is akartam kérdezni valójában.Köszönöm a választ.
Egyrészt ez az állítás, hogy tudja a nevét, hogy õ volt, már alapból gyerekes, utána meg ez a "megkeresem megverem"... Mint az óvodában... Komolytalan az egész. Elmondom kicsit lebutítva miért tartom nevetségesnek ezt az egészet. Ha fel is törték neki, és ugyanabból a városból származó IP címrõl, az még nem jelent semmit. Ha te azt állítod, hogy nem törted fel, nem tud vele mit kezdeni. Abból a várost tudja, azt hogy az az IP cím VPN, vagy bármi más, azt õ nem tudja megmondani. Még ha te a saját IP címedrõl törted fel, egy bejelentés után le se fogják szarni. Ha valakire rászállnak, azt nemzetbiztonsági szintû eszközökkel teszik, a hatóság az erõforrásait és az idejét nem pazarolja ilyen piti szarokra. Egyszer mindenki átesik ilyenen akinek köze van az infóhoz. Engem is elméletileg jelentettek már fel oktalanul, sok minden nem lett belõle.

Hogyan tudnám az IP címemet elrejteni? Egy oldalon szeretnék szavazni, ami az IP alapján regisztrál. Ezt akarom kikerülni. "csak felhasználó" vagyok, ezért jó lenne valamilyen magyar és önmagát generáló megoldás! NEm garázdálkodni akarok.

Legjobb válasz: Torpark. Ez egy firefoxra épülõ böngészõ azzal a különlegeséggel, hogy anonym proxyk használatával "láthatatlanná" tesz a külvilág számára, nem tudják beazonosítani, honnan léptél fel az adott oldalra. http://download.chip.eu/hu/download_hu_167417.html

Torpark. Ez egy firefoxra épülõ böngészõ azzal a különlegeséggel, hogy anonym proxyk használatával "láthatatlanná" tesz a külvilág számára, nem tudják beazonosítani, honnan léptél fel az adott oldalra. http://download.chip.eu/hu/download_hu_167417.html
Erre a célra nem lesz megfelelõ az anonim proxy. Annál ugyanis a weboldal által lekért IP-cím az AP címe lesz. Szavazni tehát továbbra is egyszer tudsz. Igaz, lehet váltani a proxykat... De ha más is használja ugyanazt, akkor eleve nem fogsz tudni szavazni. Más: ha DSL neted van, akkor bontod a kapcsolatot, 10mp múlva újra csatlakozol, más IP-d van, szavazol újra. Ha nem garázdálkodni akarsz (többször szavazni pl), akkor miért nem lehet simán csak szavazni? Bocs, de nem tudok elképzelni más okot, amiért rejteni kéne egy IP-regisztrált szavazáson az IP-t, csak azt, hogy többször akarsz szavazni, ezáltal az eredményt tulajdonképpen meghamisítani, ami viszont már "garázdálkodás". :)
Mozilla Firefox 3.5.3-ban már van Privát böngészés. Ugyanezt tudja az Internet Explorer 8.0 is. (Ez nevezik "pornó módnak").
A privát mód (InPrivte) nem az oldal elõl rejt el, hanem a számítógép többi felhasználója elõl. Nézz fel valamelyik ip-lekérdezõs oldalra privátban és ki fogja írni az IP-det... http://ip2location.com

Egy ip cím alapján mit lehet megtudni egy emberről?

Legjobb válasz: Tanultam a válaszból (nem a kérdezõ vagyok . . . ) ! Mitõl függ, hogy az ip-cím fix, vagy változó?

Tanultam a válaszból (nem a kérdezõ vagyok . . . ) ! Mitõl függ, hogy az ip-cím fix, vagy változó?
Általában a szolgáltatótól, a szerzõdésben megtudod nézni. Az ADSL általában dinamikus, vagyis minden belépés után más...ha csak nem kértél fix IP-t!
A kérdező hozzászólása: köszi, köszii :)
El lehet tüntetni az IP-t Pl: egy atirányítoval sot akar proxival is... Ha több proxit hasznalsz több orszagból nem igen lehet meg talalni az eredeti forrást. Emellett epp így lehet változó IP-t fixre valtani egy online atiranyítóval mint Pl: a cickme.to (lehet hogy már nem él az oldal rég nem járjam arra) Ciao

Van e lehetőség arra, hogy e-mail cím alapján megtudjak egy IP címet?

feltört msn jelszó,és tudom hogy ki az,megvan az emailje. Hogy lehet ezt megtudni,ha lehet egyáltalán?

Legjobb válasz: E-mail cím alapján nem lehet beazonosítani senkit. Hacsak nem az e-maileket kiküldõ rendszeren keresztül, de ezt nem adják ki. Szóval marad a sehogy.

E-mail cím alapján nem lehet beazonosítani senkit. Hacsak nem az e-maileket kiküldõ rendszeren keresztül, de ezt nem adják ki. Szóval marad a sehogy.
Irj neki, es ha vissza ír, akkor lehetséges, hogy a levél forrásában benne lesz az IP cime. (pl ha freemailrol ir, akkor tuti). Egyébéknt utána mit tudnál kezdeni az IP cimevel?
önmagában az e-mail cím nem ér semmit - gondolj csak bele, be tudsz lépni a fiókodba a suliból, munkahelyrõl, netcaféból...szóval nem helyhez/géphez kötött. ha viszont válaszol, programmal (nem webes felületrõl.. szerintem freemailnél is max. a freemail levelezõ rendszerének IPjét látod), akkor van egy kis esély. ezzel viszont még mindig nem jutsz sokra...
Nem kell visszaírnia, ennél sokkal jobb módszer, ha a levélben van egy olyan beágyazott tartalom, amit meg kell nyitnia. Amennyiben ez a tartalom egy általam felügyelt/üzemeltetett szerveren van, megtudtam azt az Ip címet, ahol a címzett megtekintette a levél tartalmát. És igen, ez valóban lehet iskolai, munkahelyi, internet-kávézói cím. Az a cím lesz, ahol megnyitotta a levelet. Fenti módszert alkalmazzák a spammerek is arra, hogy megtudják, a cím él, vagy döglött? Ezért nem jó letölteni az ismeretlen képeket, tartalmakat a levélbõl. Sajnos az internetes levelezõk egy része ezt automatikusan megteszi, ezzel elárulva a spammernek, hogy az adott címre "érdemes" küldeni, mert valaki "elolvasta" a levelet. (Az egyedi azonosítás is meg van oldva, általában php-vel. Vagyis annak ellenére, hogy sokan ugyanazt a képet nyitják meg, a címsorban lévõ, a képhez nem használt hosszú, értelmetlennek látszó azonosító beazonosítja, hogy melyik elküldött levelet nyitották meg a sok közül.)
Elõzõnek: persze, de áltában az ilyen külsõ beágyazott dolgokat nem jelenitik meg a webes levelezõk, és jobb esetben a levelezõ programok sem. Gmail pl kiirja, hoyg akarom-e megzeleníteni ezeket, és ha erre nem nyom rá a másik fél - mért is tenné - akkor nem derül ki az IP cime ez alapján, míg ha válaszol, akkor van rá esély.

Egy IP-cím alapján hogy lehetne beazonosítani a nevet, vagy a címét?

Legjobb válasz: http://cqcounter.com/whois/ Ez alapján az -országot -várost megtudhatod biztosan :)

http://cqcounter.com/whois/ Ez alapján az -országot -várost megtudhatod biztosan :)
de sajnos nem mindig pontos... az én IP -címemre is azt írta ki a múltkor hogy Amerikai egyesült államok... :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Kár, hogy legalább városrészt v. címet nem lehet megtudni...
Ezek a szolgáltatások rendkívül pontatlanok, legfeljebb az országban lehetsz biztos.Sokszor a szolgáltató szerverét azonosítják be.Sokaknak ráadásul dinamikus(változó) ip címe van.Pontos információval csak a szolgáltató rendelkezik az ip cím tulajdonosáról, õ viszont azt nem adja, nem adhatja ki senkinek.A rendõrségnek is csak indokolt esetben, hivatalos határozat alapján, akkor ha az ip cím tulajdonosa valamilyen bûncselekményben megalapozottan, tárgyi bizonyítékokkal alátámasztottan gyanusitható.Nekik persze könnyen lehet, hogy kiadják nem hivatalosan, de akkor sem használhatják fel hivatalosan, legfeljebb információval szolgál nekik valamilyen nyomozati ügyben.
Valamilyen rafinériával kiderítheted, hogy ki a zaklató.Sokszor a cseten is csodálkoznak, amikor belinkelem nekik az iwiw adatlapjukat. De jó, ha tudod, hogy így nagyon könnyen megégetheted magad, bántódásod is eshet, sõt az is lehet, hogy végül téged fognak feljelenteni személyes adatokkal való visszaélésért.A törvény sajnos jelen pillanatban jobban védi a bûnözõket, mint a tisztességes állampolgárokat.(nem lesz ez így mindig, reméljük).Ha a zaklatás nem tartalmazott életveszélyes fenyegetést, akkor szerintem ne foglalkozz vele.Ha nem figyelsz rá, akkor hamarosan meg fogja unni.Ha meg egy fiatal lány vagy, akit egy hõsszerelmes kamasztársa zaklat, akit ismer is, akkor szerintem beszélned kellene vele.Ha mindig egy kicsit hitegeted, akkor mindig békén fog hagyni, míg végül elmúlik az egész.
Elsõ válaszoló: http://cqcounter.com/whois/ ez alapján még a nevem is kijött!!!
Ezen az IP-címen, amin én vagyok, vagyunk még egy jó páran.Így elég érdekes lehet beazonosítani.
google a barátod, használd ki!
Hõsszerelmes=pszichopata jelen esetben.
Hát sok sikert kívánok, de sajnos ez nagyon nehéz lesz.Eleve pontosan beazonosítani nehéz az ipt, a szolgáltató úgysem fog neked adatot kiadni, de ha valamilyen csoda folytán mégis, akkor nem használhatod fel bizonyítékként. Szerintem a legtöbb, amit tehetsz, hogy felkészülsz rá, amivel fenyeget, és megteszed a lehetséges ellenlépéseket, biztonsági intézkedéseket.Õszintén kívánom, hogy ne essen bántódásod. Általában, aki fenyegetõzik, az nem szokta betartani, amit ígér.Amelyik kutya ugat, az nem harap, tartja a mondás.Ha bántani akar, akkor megteszi és nem fenyegetõzik.Ha meg tényleg valami bántódásod esik, akkor viszont õ lesz az elsõ számú gyanúsított, és akkor szemrebbenés nélkül ki fogják adni az adatait a hatóságoknak.Ennyi esze csak van neki is.Persze lehet, hogy netkávézóból ír, vagy valami proxi szerver mögül, de ettõl függetlenül lenyomozhatják úgy is, másmilyen úton.Ráadásul, ha te sejted ki az, akkor a rendõrség is sejteni fogja. Sokan vannak, akiknek nagy a szájuk, de tettlegességig csak a legelvetemültebbek jutnak el.Nekem az az érzésem, hogy csak az internet anonymitásában bízik, és így akar kellemetlen perceket okozni neked.Persze én könnyen dumálok, könnyû más [email protected]ával verni a csalánt, de õszintén kívánom, hogy legyen igazam, és tényleg csak puszta, üres fenyegetõzésrõl legyen szó.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem vagyok fiatal lány, felnõtt nõ vagyok, és komoly dologról van szó. És van egy tippem, hogy ki az, ezért szeretném az ip cím alapján azonosítani, hogy legyen bizonyítékom
Ja, ha ip alapján akarod beazonosítani, akkor nyílván nem ismered.Szóval ez a vonal elvágva.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ezt tudtam sajnos, mert a rendõrség elutasította a feljelentésemet. persze a zaklatás fogalma mindenkinek mást jelent... ha törvényesen nem sikerült kideríteni, hát próbálkozom törvénytelenül :)
A kérdező hozzászólása: nekem a város stimmel :) )) dehát olyan nagy ez a város....
A kérdező hozzászólása: szia köszi megcsináltam, de nekem nem jött ki név, csak a város. valamit rosszul csináltam?
Nem hiszem. Hol és hogy keresnél rá?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ezért kérdezem, nem hiszem hogy interneten keresztül mûködne. Esetleg a gyártóknak telefonszáma, ahol lehet érdeklõdni, nekik lehet róla adatuk, egy rendszerben.
Márkától és bolttól függ. Ha márkaboltban, vagy hivatalos viszonteladóál adták el, akkor ha vannak megfelelõ kapcsolataid, simán.
Elvileg végigkövethetõnek kellene lennie. J_ó esetben minden kereskedõ legalább annyit feljegyez, hogy mettõl meddig gyáriszámok között rendelt készülékeket. Nem tudom, hogyan mûködik, de elvileg ha belép egy ellenõr mindenrõl ami a boltban található bizonyítania kell tudni, hogy honnan származik. Megint nem tudom, de volt itt egy felvetés miszerint, ha saját kertedben növesztett virágot adnál a virágboltos ismerõsödnek, hogy adja el arról is kellene tudnia bizonyítani honnan van neki. Ha ez nem lenne akkor lopott cikk boltok nyílnának. Így is vannak csak úgy hívják õket, hogy bizományi.
Jut eszembe: garanciapapír alapján egyértelmû, hogy hol és mikor adták el.
A kérdező hozzászólása: Még 3 éve lopták el az ipodom, sajnos kb 1 éve megszabadultam a papíroktól, gondolván nem látom újra. De most hirdetések között találtam egy ugyanolyat és reméltem hátha van esélyem meg tudni, hogy az enyém-e. Attól félek hogy a boltban sem tudom már megkérdezni, mert azóta megszûnt, másik városban vettem majd csak késõbb tudom megnézni, esetleg megkérdezni náluk. Gondoltam megkérdezem hátha járt így valaki, vagy tud errõl valaki valamit =) Logikusnak tûnik hogy a boltnak tudnia kell náluk adták-e el, erre én is gondoltam, csak valószínû már nincs ott az a bolt.
Próbáld bal oldalról.
He?
ne mutasd a falat chatrouletten mert kitiltanak érte
A kérdező hozzászólása: köszönöm pont ezt az oldalt kerestem csak nem jutott eszembe a címe.
ha nem IP címet blokkolnak hanem MAC címet akkor ez nem lesz jó.

Hogyan lehet elrejteni a lakhelyemet, várost. Amit ip alapján ad le egy oldal?

Szóval az "ip-adress.com" leadja a lakhelyemet, meg várost IP address state:

Legjobb válasz: https://www.torproject.org/ Vagy valami egyébb proxi, de ami normálisan müködik az többnyire fizetös. Amugy meg ha nagy disznoságra akarod használni azt is vissza lehet keresni csak attol függ megéri-e a befektetett energiát. Ugy hogy csak ésszel.

https://www.torproject.org/ Vagy valami egyébb proxi, de ami normálisan müködik az többnyire fizetös. Amugy meg ha nagy disznoságra akarod használni azt is vissza lehet keresni csak attol függ megéri-e a befektetett energiát. Ugy hogy csak ésszel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a programot. Igazából az a gondom, hogy van az a "ip-adress.com" Ha beírom oda a régi ip-mer, akkor kiírja, hol lakok.. Ha beírom az újat (mert változott...) akkor is kiírja. Ez azért gond, mert pár helyen ott az ip-m és nem akarom, hogy tudják hol lakok...
Próbáld meg ezzel: http://spotflux.com/
A kérdező hozzászólása: Jó a software ismét. köszönöm, de nem arra van, amit szeretnék. Szóval nekem volt egy régebbi ip címem, amit beírok egyik ip keresõbe és leadja a lakhelyem, meg ilyenek... meg van egy új, ami szintén leadja. Nem akarom, hogy leadja, ha ráakarnak keresni az ip-mre...
A kérdező hozzászólása: És ez proxival megoldható? És hogyan? Egyszerû?
Hát így biztos hogy neked nem lenne egyszerû a hátrányairól meg nem is szólva, szerintem nem kell neked proxi....
Nemigazán.
Te mint tipptibi nem. A rendõrség, ha engedélyt kap rá valamilyen nyomozáshoz akkor igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!