Találatok a következő kifejezésre: Egy ideig jöttek (29 db)

orvos...
mindenképpen kell a hüvelytabletta, és gyuladáscsökkentö gyogyszer kerülni kell az idegen illemhelyre való ülést,
A kérdező hozzászólása: margoz, gyulladás csökkentõként tudsz valamit ajánlani, vagy azt csak orvos tud? mert oda leghamarabb péntek délután tudok menni.
Péntekig vegyél kamillás fürdõt. De akkor mindenképp menj orvoshoz.

Az normal hogy össze jöttem egy lányal. És mikor csókolóztunk akkor egy idő után elélveztem? Nem vette észre 15/F

Legjobb válasz: Velem is volt hasonló, csak mi nem is smároltunk, hanem anno az exem egyszerûen az ölemben ült. Olyan segge volt hogy kívánni sem lehet jobbat... akkoriban már nagyon akartam vele valamit, de még nem volt semmi, nagyon kívántam már, és ahogy ült ott és néha kicsit mozgott, elõbb csak felállt szép lassan, amit tuti észrevett, aztán egy idõ után tûzbe jöttem és eldurrantam... barátnõm meg 20 perccel késõbb mikor egyedül maradtunk, megkérdezte hogy jól érezte hogy elmentem amíg az ölemben ült? Nekem égett a pofám, mondom atyaég mekkora gáz, de mondtam hogy igen, így volt. Õ erre elmosolyodott és megsimogatta (akkor elõször), megbeszéltük hogy én már nagyon kívánom, hogy szeretjük egymást, stb., így aznap este megtörtént aminek meg kellett történnie :) Istenem, de szép élmény :)

Velem is volt hasonló, csak mi nem is smároltunk, hanem anno az exem egyszerûen az ölemben ült. Olyan segge volt hogy kívánni sem lehet jobbat... akkoriban már nagyon akartam vele valamit, de még nem volt semmi, nagyon kívántam már, és ahogy ült ott és néha kicsit mozgott, elõbb csak felállt szép lassan, amit tuti észrevett, aztán egy idõ után tûzbe jöttem és eldurrantam... barátnõm meg 20 perccel késõbb mikor egyedül maradtunk, megkérdezte hogy jól érezte hogy elmentem amíg az ölemben ült? Nekem égett a pofám, mondom atyaég mekkora gáz, de mondtam hogy igen, így volt. Õ erre elmosolyodott és megsimogatta (akkor elõször), megbeszéltük hogy én már nagyon kívánom, hogy szeretjük egymást, stb., így aznap este megtörtént aminek meg kellett történnie :) Istenem, de szép élmény :)
persze h normális, pláne ha még szûz vagy :) gondoloom még az vagy nem? nem gáz, még én is az vagyok :D 19 éves létemre.. ehh :( igen, normális dolog, elvégre úgy felizgultál a lányra, h elmentél, ilyen elõfrodul :)
xDDD Kis kanos
engem is csókolhatnának így :D 17/F
Oh igen. De még a nem szûz fiúknak is elõfordul, aki már rég volt lánnyal. Ne izgulj. És ne érezd cikinek.. Ha a lány rákérdez, és a lány normális, akkor meg tudod ezt vele beszélni, és nem fogod magad kellemetlenül érezni ha következõleg ilyen megtörténne. Amikor én összejöttem a fiúmmal több órán keresztül csak pettingeltünk, õ már kb akkor fél éve, hogy nem volt lánnyal, és szegénykém nem egyszer elment, én pedig rákérdeztem, megbeszéltük, és ez mindkettõnknek jobb volt :)
Ez igen utolsó! *** Igen normális, jó neked!
Sajnos nem értek az ilyesmikhez, mert én 1645-bõl jöttem. A net is újdonság számomra.
Hát basszus, lehetett volna annyi eszed, hogy nem egy olyan korba jössz vissza, ahol még nem létezik az idõgép :D
én jönni vala 1712 leültettek eme világító szerkezet elé. sejesem szerint itten van ebbe fáklya azé világit. eme üzenetet 13:11 kor kezeni vala, nem tudni írni, eme gombok felettébb érdekesek. sehol sem lelek itten lovat. valaki segítsék nékem, ha kimenni epületbõl csak füstös vasdobozokat látni fekete padlóval. kerlek titeket aki tudni az segítsék... ui: nem talalni istallo
Te vagy az köbüki?
Megmondhatnád a lottó számokat. :D
Rövid idõ alatt mit értesz? Sajnos ebben a kicseszett 21. században semmi értelmes energiatömörítõ nincs. Itt szopok már 10 éve, és nem tudok visszamenni a 24. századba, mert nem tudok semmiféle normális energiaforrást. Elcseszett egy világ ez. Nem igazán ismerik a geotermikus energiát, nincs kihasználva a napenergia, az atomban élik ki magukat. Azt meg nem adják. Pedig már írtam Paksnak is, de valami IMEI-számot adtak meg.
basszus a szülinapom elõtt 10 nappal! :(
Ha az emberiség 99%-a meghal akkor 200 év alatt, hogy népesedik be megint? :D és ti h vagytok itt? mármint gondolom elég szar lehet a helyzet egy ilyen háború után, de azért még ti utazgattok az idõben ...:) nem hiszem h ilyen hamar helyreállt minden. majdnem kihalt az emberiség.:)
Ugyanmár.. :D
2013 március 17.-én.
És ki robbantja ki és meddig tart? Részletezhetnél kicsit, érdekelne.
És mikor lesz a 3. világháború?
A szupravezetõ szobahõmérsékleten szilárd, attól függetlenül, hogy lehûtve érdekesen viselkedik. Kizártnak tartom, hogy a gyûszû szót 200 év múlva még ismerik. Antianyagot itt is kapsz, de csak néhány molekulányit, viszont ennél többet igen veszélyes lenne szállítani. Mihez kell? Tiszta energiával mûködik az idõgép?
Keresd meg a Csillagkaput Amerikában van Colorado Springsben, nyiss egy féregjáratot ami keresztezi egy napkitörés útját, de ha sok energiára vágysz javaslom akkor csórd el Atlantiszról az egyik ZPM-et ^__^
A helyesírást szarul oktatják, ahogy látom, nem "hemiszferic", hanem hemispheric, ami elé nemtom mért írtál francia határozott névelõt, te tudod. Minden esetre sajnálom, hogy tõlem kell megtudnod, de a Hemispheric 2012-ben még csak egy planetárium (http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3867563414/), nem tudom mit értesz a keverõ alatt. 20 GW (20 milliárd watt) teljesítményt igen ritkán használnak fel, egy esetrõl hallottam, mikor antigravitációval kísérleteztek, egy ebihalat lebegtettek egy tekercsben, de akkor is sötétbe burkolózott egy egész város. Nem hiszem, hogy ezt engedélyeznék neked. Esetleg beszélj Michael Perry-vel, õ közbenjárt a petawattos (1 millió gigawattos) lézer beüzemelésében. Egyébként nagyon úgy tûnik, hogy nem mondasz igazat, mert elõreláthatólag 50 éven belül kitör a 3. világháború, Magyarország alighanem alulmarad, hacsak nem lesz édesvízi nagyhatalom, amit kétlek, valószínûleg már 10 év múlva elfoglalnak minket a vízért. Az országnak 100 éven belül biztos, hogy vége, a magyar nyelvnek annyi, de ha esetleg megtanultad volna a nyelvünket, ami nem kizárt, akkor megmagyarázható, hogy hogyan tudsz kommunikálni velünk, ugyanis a nyelvünk ország nélkül holtnyelvvé válik, és változatlan marad. Sok sikert kívánok, hogy visszajuss, szerintem utazz vissza még egy évszázadot, és beszélj Teslával, õ teleportálással foglalkozott, talán az idõutazásról is tud valamit.
én meg 4050-böl jötem csak lehuztam magamat a wc-n és ide jutottam 2012 be
Én sem tudok segíteni.. de hol ragadtál pontosan? Helyileg? Ihatnánk egy KV-t és magaddal vihetnél, ha sikerül lelépni :-) :-)
Én meg egy idöintervallumrobbanás miatt folyamatosan a múlt felé haladok. 13: 50 -kor kezdtem írni ezt a választ. A szellemek is csak a legénységem jelenései.
Jé, te is itt ragadtál?:)
Van a mi korunkban egy pár olyan építmény hogy Elmegyógyintézet, szerintem nézz be az egyikbe, sok hasonló gondú emberrel találkozhatsz... ;D

Öt éve leveleztem neten egy nős török férfival. Ide jötte elött estünk szerelembe! Most itt volt nálam megvolt közöttünk minden ami lehet beleértve a szexet is. Azt mondta elválik mert velem akar élni?

Tudtok hasonlo esetről mit lehet hinni??

Legjobb válasz: Volt egy török pasi munkatársam egyszer. Az biztos hogy nagy nõcsábászok,nekem is udvarolt...... Hát ne csodálkozz,ha téged is dob egy idõ után,elvégre a feleségét is elhagyta miattad,téged miért ne hagyna ott más valaki miatt?

Volt egy török pasi munkatársam egyszer. Az biztos hogy nagy nõcsábászok, nekem is udvarolt...... Hát ne csodálkozz, ha téged is dob egy idõ után, elvégre a feleségét is elhagyta miattad, téged miért ne hagyna ott más valaki miatt?
Ha hiszel még a mesékben.
Hát te is jól bekaptad a horgot:D
Nem válik el, csak dugni akar, mert az európai csajok könnyebben kaphatók, mint a törökök.
Én nem tudok, de a török veszélyes. Lásd mohácsi vész...persze lehetnek kivételek, és te leszel a szerenecsés. Másrészt, aki így levelezget, vajon hány lánnyal levelezget még, és vajon ha veled fog élni, nem ígérget-e másnak is. Hát ilyen pasiban nem bíznék, akkor sem, ha nem lenne török, hanem mondjuk üzbég.
Mese mese meskete!
Tudod, hogy nõs és te mégis szóbaálltál vele? Majd jön a felesége a családjával együtt aztán jól megtépnek.
Nem eleg hogy nos, de Torok is? Gratulalok!
Megmondom õszintén kérdezõ én egy ujjal nem nyúlnék hozzád, miután széttetted a lábad egy töröknek... amúgy csak kihasznál, mert látja, hogy könnyûvérû vagy.
A kérdező hozzászólása: tanulj meg te is:) ))
5 eve ismered, napi 5x hiv mobilon es itt a GYK-n kerdezel vadidegeneket hogy mire szamits tole? :D A rozsakat oltogasd.
Tudsz törökül? De jó neked, akkor felirat és magyar szinkron nélkül tudod nézni a Szulejmánt.
A kérdező hozzászólása: naponta kb 5 hiv mobilon még ha nem hihetõ akkor is. egy jó dugásért nem utaznak annyit arról nem beszélve mennyi pénzt hagyott itt a romlott nõkkel ezt nem csinálják:) ))
Köszönjük, tegyél fel egy új kérdést. De, szeret és miattad átszeli a félvilágot, hogy dughasson, ez a lényeg. Végre megtalálta az a gyöngyszemet, akiért, ott hagy mindent, és éltek boldogan. Nyittok közösen egy török éttermet, és többet nincs gond... Csipkerózsika, jól vagy?
Érdekes a dolog. 5 év nagy sok idõ.Alapból elõítéletes vagyok a törökökkel, volt tapasztalatom velük. Adj neki idõt, ha addig nem válik el, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot. Amúgy lehet, más miatt is jött ide, csak összekötötte a kellemest a hasznossal. Mobilon hív? Miért nem Skype-on? Az 5 év, és rendszeres telefonálás nem illik bele szokványos képbe, de azért légy nagyon óvatos.
a tökös, a török, az õr, meg a nõ :D
Feltettél egy kérdést és ha azt az 1-1 elõítéletest nem is vesszük, a többi jó tanácsként felhívta a figyelmed, hogy azért ezt még mindig nem gondolják elégnek, hogy ez a nagy szerelem bizonyítéka. Akkor meg mi francért ugat*d le õket?! Menj és döntsd el magadba, de segítõkész emberek idejét és gyógyszereid ne lopd, amit rád vesznek be. De ha már muszlim.. anyám élt kint Angliában, ott megismerkedett egy törökkel. Immár ötödik éve jött haza, és múlt héten kapott egy újabb levelet, hogy ugyan mi van vele és legyen a felesége és szereti. Másfél éve nem kapott levelet.Annyival volt a te álmaid lovagjánál korrektebb, hogy mondta, õ a második felesége lenne...ja, húgomra is rámozdult, mikor egyszer itt járt. Azért gondolkozz el, mielõtt acsarogsz, ha már segíteni akarnak. Ezt a gyógyszert érted veszem be, édes.
A kérdező hozzászólása: a kiváncsiság nagy úr a válaszok tapasztalatok miatt de sajnos ugy látom kevés hozzá szóló tud valamit a valoságról csak mocskolodnak meg fikáznak:) )
Most komolyan, miért tetted fel a kérdést ha csak neked lehet igazad? Remélem teherbe lök téged, aztán otthagy a fenébe. Utálom az ilyen kérdezõket. Beszélgess magaddal, legalább nem beszél vissza neked senki.
Igen kérdezõ elválik hozzád költözik egybõl munkát is talál és lesz 3 gyereketek, családi házatok kutyával meg két autóval.
Nem tiszta az ügye, mert csak mobilon hiv. Miért nem beszél este veled Skype-on? Gondolom a családja elõtt nem teszi meg. Te meg bedõltél neki, hidd el, hogy szereti a feleségét, de ha már lehet egy kiruccanása, akkor megtette. Vagy lehet azt mondta otthon, hogy megy a barátjához. Egyébként nem kell megszólni azért, mert török, magyar férfiak is megtesznek ilyesmit, csak hamarabb kiderülhet az igazság!
Tisztában vagy kérdezõ a muszlim vallással? Tudod milyen jogokat takar, mit jelent muszlimnak lenni? Én részben valláskritikával foglalkozom, Amerikában élek már egy ideje, ahol nagyon jellemzõ a multikulturalizmus, ismerek több törököt is, nõt, férfit egyaránt. Tanulmányozd egy kicsit behatóbban a vallást, de ne a török lovagodtól, hanem valódi forrásokból, és próbálj racionálisan gondolkodni és kérdéseket feltenni. Ajánlom, hogy legyél nagyon óvatos. Legálisan neki 4 felesége lehet, egy nõnek nincs annyi joga, mint egy muszlim férfinek, a lány utódok fele annyit örökölnek, mint fiú. Ha Törökországban élnétek, mint házasok, de mondjuk el akarnátok válni, akkor a török törvények szerint nem nagyon lenne jogod elvinni a gyerekeidet magaddal. Azt hiszem Frei Tamás egyik mûsörában egy hasonló esetet dolgoztak fel. A muszlimok bibliája a Korán, a hitetleneket, más vallást gyakorlóakat elvetik, megvetik, sok helyen bántalmazzák, elítélik, megölik. Erre egyébként utalás is van a Koránban. Azért mert azt mondta, hogy el fog válni, nem biztos, hogy úgy is gondolta, lehet csak hülyít. Miért kell minden szavát elhinned, mert szerelmes vagy és könnyebb illúziókban élned? Elhiszem, de ne haragudj, milyen férfi az, aki a feleségét évekig csalja. Ja, várjál, muszlim, hmmm. Gondolkodj és csak óvatosan, tegyél feg kérdéseket és ne csak álmodozz.
Nem lehet legálisan négy felesége, mert Törökország még egyelõre szekuláris állam. Hivatalosan, a polgári törvények szerint csak egy lehet. Törökország nyugati felében Pl. Izmirben meg nem igazán vallásosak az emberek. Még nem is tudunk semmit a hapiról. Sajnos.
Ébredj fel Csipkerózsika álmodból, kérdezõ!Egy török férfi soha nem fog elválni.És hogy jön 2 hónap múlva? Biztos erre akad dolga, meg hát amúgy is, ha csak egy kicsit is tehetõsebb, nem gond neki idáig egy repülõjegy, Törökország nem a világ vége. És az nem jutott eszedbe, hogy 5 évig miért csak leveleztetek? Miért nem jött, hogy meglátogasson? Miért nem skypon beszéltek, akkor láthat is... Csak kábít téged, te meg bedõlsz neki. És itt hiába beszél neked bárki is, téged csak az érdekel, hogy nem olyan válaszol, akinek személyes tapasztalata van ilyen ügyben. De szerencsére kevés nõ ennyire buta, hogy megvárja, míg jól pofára esik!
Amit a férfi mond az mind fenntartással kell kezelni, független attól hogy török vagy magyar vagy bármi más! Arany szabály hogy a csillagos eget is lehazudják, hogy bekerüljenek a nõ bugyijába. BÁRMIT ismétlem bármit képesek megígérni csak hogy folyamatosan fenntartsák a nõ érdeklõdését annyira hogy havi egyszer azért a feleség mellett meg tudják rántani. Általában a tetteket kell nézni, ebbõl a szempontból nem releváns hogy hányszor hív, az is lehet hogy a keleti pályaudvartól ment hozzád, honnan tudhatod hogy valóban repült e? Ja és elsõ számú aranyszabály: nõs pasival soha! Ám azt furcsának tartom hogy 5 éve alatt te sem tudtál mással megismerkedni...:S
1.A torok nyelv helyett inkabb a magyart tanuld meg rendesen. 2. " A kérdező hozzászólása: naponta kb 5 hiv mobilon még ha nem hihetõ akkor is. egy jó dugásért nem utaznak annyit arról nem beszélve mennyi pénzt hagyott itt a romlott nõkkel ezt nem csinálják:) ))" Azt hiszem kommentalnom sem kell... ez minden elarul rolad!!! Egy kis penzert te is barmire kepes vagy...!! A tobbit a tobbiek elmondtak. En szivbol kivanom, talaljatok egymasra ... penzeljen es vigyen ki magaval torokorszagba... majd ott megtanulod, hogy nek eri meg eladni magad! ;)
A kérdező hozzászólása: elöször is nem Orsinak hivnak sugárzik belõletek a jó indulat ti sem tudjátok mibe eshettek bele mondjuk nem a 3 utcábol jött mert én beszéltem Turkye Konzulátussal személyesen azt meg már el sem képzelitek hogy kinntrõl naponta kb hiv mobilon:) )))
Lehet nem is külföldi, hanem 3 utcányira lakik. Egy ingyen dugást meg ki utasít vissza?
23:15 ott a pont. Korabban eltem Ausztriaban es a legnagyobb szegyen egy csaladban ha a lany osszejon egy Torokkel.
Miért honnan jön? Nem mindegy, hogy Bkv-val, vagy repcsivel.
ma 23:18 huhh nagyon sûrûn akar találkozni az biztos.....
Valószínûleg muszlim, és akkor lehet 4 felesége, mért válna el???
Na még egy jó firma gratulálok!
A kérdező hozzászólása: muszlin de török és csak egy felesége lehet láttom ti sem tudtok mindent én azt kérdeztem kinek van tapasztalata ilyen téren?
Mivel nekem van eszem, így nekem hál istenek ilyen idétlen tapasztalatom nincsen. Nem is kezdenék ki török férfival mert mind olyan ronda...
Naluk a no amugy masodrendu, otthon neveli a gyerekeket es kuss a neve.
Biztos jön Európába és minden országban van egy ilyen hülye nõje, mint te :) Majd elválik, meg elvesz :D
Orsika leszavazott minket. :)
Nekem van tapasztalatom. Vannak nagyon tradicionális törökök is de õk ritkák és a feleségükön kívül másra sem néznek. A többség az olyan hogy hazudik, akár van több nõje sõt felesége sõt több családja, több országban, és folyamatosan hazudik errõl. Az nem zavarja õket hogy törvényellenes - nekem több ilyen török ismerõsöm volt aki országról országra járt a feleségeihez. Ha okos lettél volna akkor nem kezdesz vele addig amíg el nem vált és ezt nem bizonyítja. Tipikus naiv nõ vagy.
A kérdező hozzászólása: Végre egy értelmes ember
"A kérdező hozzászólása: érdekes 2 honap mulva ujra jön és csak dugni akar kicsit drága dolog neki nem gondoljátok???" Egy jó prostiért is fizet annyit, mint egy Wizzaires repjegyért hozzád... Am komolyan olyan hülye vagy, hogy elhitted, hogy egy dugás után PUFF belédszeretett?
"érdekes 2 honap mulva ujra jön és csak dugni akar kicsit drága dolog neki nem gondoljátok???" Miért a szomszéd hentes boltba is dolgozik egy gyerek aki török. Vay te tudsz törökül, vagy hogy leveleztetek öt évig ha nem magyarul?
A kérdező hozzászólása: tudok törökül
Biztosan angolul leveleznek.
A kérdező hozzászólása: érdekes 2 honap mulva ujra jön és csak dugni akar kicsit drága dolog neki nem gondoljátok???

Van egy fiu aki bejon nekem ritkan szokunk beszelni is. Volt egy ido amikor talalkozgattunk de nem jottunk ossze. En nagyon szeretnek vele osszejonni de nem merem elmondani neki h tetszik nekem mert felek az elutasitastot, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát hosszú éveim során azért megfejtettem az ebben a mûfajban találékony és hatékony lányok módszereit. Most kihagynám a testbeszéd gyorstalpalót. -Ami azért sokat segítene. Egyszerûen ha legközelebb beszélgettek, abba amit mondasz bele kell tenned egy két olyan dolgot amire a srác lecsaphat, ha tetszel neki. Ez vagy valami olyan amin keresztül plusz információt szerezhet, de amúgy nem merné megkérdezni, vagy olyan aminek a segítségével elhívhat valahová. Mit tudom én, béna példa, de valami fimrõl beszélsz amit régen láttál, akkor amikor utoljára moziba voltál. Amire õ megkérdezheti, hogy-hogy olyan régen, amire te elmondhatod, mert egyedül nem szeretsz menni. -Stb.. Ezeket szoktam én csatlakozási pontnak becézni. Amikor a lány amúgy ártatlanul lehetõséget biztosít a fiúnak. A képlet ugyanis egyszerû, ha tetszel neki és szabad, nem utasít vissza. Viszont a fiúnak kell lépnie. Így afelé kell terelgetned, hogy kiderüljön nincs barátod, -véletlenül. Kiderüljön hová szeretsz járni -véletlenül. Stb.. Illetve kiderüljön az is, hogy ezt vagy azért mondod mert lehet valami vagy nem. Ám mindenképpen egy apró jel a fiú számára. Nem szabad próbálkozni egy fiúnál, kivéve akkor ha nagyon-nagyon kell és látod rajta, hogy nem mer lépni. Ha nyitsz felé ilyen pontokat, az lesz az érzése, hogy õ cserkészet be téged, õ udvarol és õ jár sikerrel. Ez nagyon fontos, tudod az önként jelentkezõ "vaddal" valami nem stimmel. Ha jeleket adsz neki és ez picit növeli az önbizalmát akkor fog lépni. -Reméljük. Egy másik technika : (Amit én nem szeretek) Ha fogyókúráról, neked nem tetszõ amúgy tökéletes részeidrõl beszélsz neki. - Ami arra készteti, hogy rád cáfoljon. Vagy alkalma legyen megdicsérni, ha amúgy nem merné. Bár ha teheted ezt kerüld. Szóval segíts neki egy picit, hogy õ próbálkozhasson.

Hát hosszú éveim során azért megfejtettem az ebben a mûfajban találékony és hatékony lányok módszereit. Most kihagynám a testbeszéd gyorstalpalót. -Ami azért sokat segítene. Egyszerûen ha legközelebb beszélgettek, abba amit mondasz bele kell tenned egy két olyan dolgot amire a srác lecsaphat, ha tetszel neki. Ez vagy valami olyan amin keresztül plusz információt szerezhet, de amúgy nem merné megkérdezni, vagy olyan aminek a segítségével elhívhat valahová. Mit tudom én, béna példa, de valami fimrõl beszélsz amit régen láttál, akkor amikor utoljára moziba voltál. Amire õ megkérdezheti, hogy-hogy olyan régen, amire te elmondhatod, mert egyedül nem szeretsz menni. -Stb.. Ezeket szoktam én csatlakozási pontnak becézni. Amikor a lány amúgy ártatlanul lehetõséget biztosít a fiúnak. A képlet ugyanis egyszerû, ha tetszel neki és szabad, nem utasít vissza. Viszont a fiúnak kell lépnie. Így afelé kell terelgetned, hogy kiderüljön nincs barátod, -véletlenül. Kiderüljön hová szeretsz járni -véletlenül. Stb.. Illetve kiderüljön az is, hogy ezt vagy azért mondod mert lehet valami vagy nem. Ám mindenképpen egy apró jel a fiú számára. Nem szabad próbálkozni egy fiúnál, kivéve akkor ha nagyon-nagyon kell és látod rajta, hogy nem mer lépni. Ha nyitsz felé ilyen pontokat, az lesz az érzése, hogy õ cserkészet be téged, õ udvarol és õ jár sikerrel. Ez nagyon fontos, tudod az önként jelentkezõ "vaddal" valami nem stimmel. Ha jeleket adsz neki és ez picit növeli az önbizalmát akkor fog lépni. -Reméljük. Egy másik technika : (Amit én nem szeretek) Ha fogyókúráról, neked nem tetszõ amúgy tökéletes részeidrõl beszélsz neki. - Ami arra készteti, hogy rád cáfoljon. Vagy alkalma legyen megdicsérni, ha amúgy nem merné. Bár ha teheted ezt kerüld. Szóval segíts neki egy picit, hogy õ próbálkozhasson.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen minden keppen megprobalkozok valamivel de nem akarom en megtenni az elso lepest mert szerintem nem nekem kene :) de igy h ugymond en csak , besegitek´ neki igy meg fogom probalni :)

Aki mostanában szült mennyi idő alatt jött meg a babád taj kártyája és lakcím kártyája? Egy napon jöttek? Egy borítékba volt a kettő?

Legjobb válasz: igen egy napon hozta a postás az értesítést, és 3 hét után jött meg!!be kellett menjek a postára utána.

igen egy napon hozta a postás az értesítést, és 3 hét után jött meg!!be kellett menjek a postára utána.
A kérdező hozzászólása: 3 hét? De hát nekem azt mondta a doki, hogy kélt hetesen kell neki elõször adni a Vigantolt, amit csak akkor tud felírni ha meg van a baba taj-kártyája :O Egyébként ma egy hetes a babám.
Ne haragudj de hülye a dokid mert mindent felírnak addig is csak az anya taj száma kerül a receptre úgy hogy az elsõ számjegy más!A taj kártya 3 hét kb. de a lakcím kártyát megcsinálják az okmányirodában soron kívül amikor átveszed az anyakönyvi kivonatot.Az egész 20 perc volt.(Pécsen)
Elõzõ vagyok.minden receptet a védõnõ hozott amikor elõször jött a szülés utáni látogatásra.
igen, nekem-Bp, 7-két külön borítékba jött meg egyszerre, a vigantolt a saját nevemre írták.Ezelõtt 3 évvel a tajkártya 3-4 nap alatt megérkezett- és az önkormányzat adott 10000ft-t minden friss babásnak.Most is kaptunk-egy szép oklevelet....
Lakcimkartyat a korhazban megkaptuk. Taj kartya 2, 5 het alatt jott meg. Vigantol az en taj szamomra (elso szamjegy cserelve 8asra) lett kiirva.

Megtetszett egy srác egy ideig randiztunk de nem jötte be neki és ez nagyon bánt, mi segíthetne hogy jobban érezzem magam?

Már nem az első eset mikor a srácnak nem vagyok az esete és inkább csak barát akar lenni

Legjobb válasz: Így messzirõl igen nehéz megmondani, mi a gáz veled, ha az van. Nincs igaz barátnõd, aki megmondaná, hogy mi a difi?

Így messzirõl igen nehéz megmondani, mi a gáz veled, ha az van. Nincs igaz barátnõd, aki megmondaná, hogy mi a difi?
A kérdező hozzászólása: Szerintük semmi :/ csak nem illetünk össze ennyi
A kérdező hozzászólása: de talán az hogy nem vagyok nagy dumás
Két különbözõ dolog, hogy unalmas valaki, vagy csak nem-nagy-dumás. Nem lehetsz az elsõ?
A kérdező hozzászólása: hát meglehet ezek szerint de ezen is hogy lehetne változtatni :/
ha nem ismerünk nem tudunk segíteni...
Kevesebb baromságot nézz a tévében, használd az agyad, ne itt ülj és ezeket a f*szságokat olvasd, hanem mondjuk könyvet, legyen véleményed és állj ki értük... Szóval a saját egyéniséged legyél, ne másé. Ha tetszik egy zene vagy film, szedd össze a gondolataidat és magyarázd meg, hogy miért. Azaz gondolkodj a körülötted levõ világon és a folyamatok miértjén, okain és okozatain.
Valószínûleg nincs gond Veled. Ha jól nézel ki és használod az agyad, akkor érdekes, hogy miért távolodik Tõled bárki is. A barátnõkre ne adj, a barátok barátnõk nem arra vannak, hogy elmondják Rólad a véleményüket, mert õszinték úgysem mernek lenni, mert egyszerûen nem akarnak megbántani. De, hogy jobban érezd magad, flörtölj buliban vagy bárhol, utcán, ha kapsz pozitív visszajelzést akkor azzal a saját önbizalmad növeled, mert azt látod, hogy tetszel az adott embernek akivel flörtölsz. És kitudja talán így találod meg a párod...

Egy ideig szépen jöttek a frissítések a gépemre (kis sárga ikon). Az egyik frissítést elutasítottam. Azóta nem jön semmi. Vissza lehet a frissítéseket valahol állítani?

Konkrétan a Microsoft és a windows-zal kapcsolatban volt valami és mivel hogy nem "gyári" a windows ezért nem akartam hogy hibaüzeneteket küldözgessen vagy valami ilyesmi.Ezt tiltottam le. De a többi frissítést nem !!

Legjobb válasz: látogass el az update.microsoft.com oldalra, itt felrakhatod a frissítést.

látogass el az update.microsoft.com oldalra, itt felrakhatod a frissítést.
Csak tippelek: Az "eredetiség ellenõrzõ" frissítést nem engedted települni? Mert anélkül pl. az új explorert sem lehet telepíteni, lehet hogy a frissítéseket is letiltja. Bár van rá gyógyszer ;-)... Írj privit, ha gondolod.

Az emberek miért nem jöttek még rá arra, hogy akinek ellehetetlenítik az életét, hogy bolod legyen, az egy idő után olyan depressziós lesz, hogy a munkájára, a tanulására sem fog tudni koncentrálni, pedig amúgy nem lenne lusta?

.....és nem azért mert lusta, hanem mert a szubjektív lelki szenvedés objektíven megnyilvánuló tüneteket fog okozni. Annyira rossz, hogy az emberek úgy állank hozzám, mintha nem is lenne jogom boldognak lenni, és azután csodálkoznak, hogy nem megy a tanulás, és lustának tartanak, miközben totál elveszett a jövőképem, és olyan értéktelennek érzem az életem, hogy az lenne a csoda, ha így tudnék koncentrálni...

Legjobb válasz: szerintem pont ez a céljuk.Ugyannakkor szarnak is a problémádra

szerintem pont ez a céljuk.Ugyannakkor szarnak is a problémádra

Az nem baj, ha úgy jöttem rá, hogy hülyeség cigizni, hogy cigiztem egy időben?

Mert sokan azt mondják, ők sosem dohányoztak, és mégis tudták, hogy felesleges, pénzkidobás, hülyeség. Én meg egy 2-3 hónapig cigiztem, aztán rájöttem, hogy nem jó, drága, káros, büdös lett mindig a ruhám, egy időbe még a torkom is érzékeny lett. Többé nem cigizek, de az nem baj, hogy végül is a saját hülyeségemből tanultam?

Legjobb válasz: Miért volna baj? Legalább tanultál belõle, és nem szoksz rá, mert saját bõrödön tapasztaltad a káros hatásait.

Miért volna baj? Legalább tanultál belõle, és nem szoksz rá, mert saját bõrödön tapasztaltad a káros hatásait.
Szerintem se baj.
Nem volt baj. Hány éves vagy? Mennyit szívtál 2-3hónapig és milyet?
Dehogy baj, örülj, hogy rájöttél. A legtöbben erre csak hosszú idõ után döbbennek rá, amikorra is már kialakul egy kellemes függõség, és nagyon megszenvednek, hogy le tudják tenni.
Ez nagy hiba. Dohányozz minimum napi 3 doboz piros lucky-t szûrõ nélkül az egészséges. A nem dohányzás lassú és fájdalmas élethez vezet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!