Találatok a következő kifejezésre: Egy hoteltbe szobafoglalással (1 db)

Egy hoteltbe csak szobafoglalással lehet menni vagy ha odamegyek úgy hogy nem foglaltam szállást, akkor is adnak, ha még van?

Legjobb válasz: Nem kötelezõ a szobafoglalás. Ha odamész és van még szabad szobájuk, akkor természetesen kiadják. Annyi a két "foglalás" közt a különbség, hogy ha elõre lefoglelod, akkor olcsóbban kapod meg a szobát.

Nem kötelezõ a szobafoglalás. Ha odamész és van még szabad szobájuk, akkor természetesen kiadják. Annyi a két "foglalás" közt a különbség, hogy ha elõre lefoglelod, akkor olcsóbban kapod meg a szobát.
A kérdező hozzászólása: ez igaz hogy olcsóbban?mennyivel olcsóbban? nem is hallottam még errõl


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kuponnal üdülni?

Nagyon sok helyen hallom azt, hogy kuponnal mennek nyaralni, vagy épp kuponnal vásárolnak. Ezeket honnan szerzik?

2

Nem találom a buszt?

Melyik busszal tudok kijutni a Búza-térről a mályi- tóra?? és a menetrendben segítenétek?? Nagyon fontos kérlek hepl me.

1

Mit mondjak a munkahelyemen?

Szeptember közepén szeretnék elmenni Horvátországba és 3 nap szabadságra lenne szükségem. Ami a munkahelyemet illeti, sajnos nem túl rugalmasak a szabadság kiadását illetően.
Egész évben nem voltam nyaralni, a nyári szabadaságom alatt hivatalos ügyeimet kellett elintézni, továbbá bírságot is kaptam, mert nem tudtam ügyet intézni egy adott napon - szintén nem adtak 1 szabadnapot!
Mit mondjak, hogy el tudjak utazni?

4

Hogyan vegyem a bérletet?

Ecsédről szeretnék eljutni Gyöngyösre, és délutánonként át Hatvanba. Onnan pedig haza, Ecsédre. Akkor két bérletet vegyek, Ecséd-Gyöngyös, Gyöngyös-Hatvan? Vagy elég egy, mert ha jól tudom km-re adják.

1

Szerintetek lesz ilyen?

Szerintetek az emberiség egyszer el fog jutni a Pandora bolygóra és talál is életet (növényekre gondoltam nem ilyen avatárokra :) )?

2

Hol van ez a félsziget?

Pár évvel korábban valaki mesélt nekem egy félszigetről, aminek az érdekessége, hogy egyik oldalt egy tenger, a másikon pedig egy óceán határolja. Ha teljesen kisétálsz a vízbe nyúló földnyelv végére, látszik a vizek közt a különbség. Hol van ez a hely? Nagyon Dániára emlékszem, de nem találok semmit.

2

Ha lejár a 90 nap tartózkodásom Esta-val, haza kell mennem, és úgy visszajönnöm Usa-ba, vagy pl. átmehetek Kanadába is, és visszajöhete (újra 90 nap)? Vagyis nem feltétlenül kell Magyarországra visszautaznom?

3

Melyik Szibéria legszebb, illetve leggazdagabb városa?

3

Triplanet-tel kapcsolatos vélemények és tapasztalatok?

Szeretném igénybevenni ezt az oldalt. (triplanet.hu) A feltüntetett árakon kivűl érni fog-e valamilyen meglepetés? Korrekt-e ez az utazási iroda? Interneten keresztül intézhetem ezzel az oldallal az utazásomat? Mindenféle vélemény érdekelne!

1

Hol van Málta? És ott milyen nyelven beszélnek?

Tudom elég gáz a kérdés,de jobb tudni később mint soha:)

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!