Találatok a következő kifejezésre: Egy hosszú után vagyok, (31 db)

Két hónapja vagyok pánikbeteg, de két hét múlva egy hosszú út áll előttem Amerikába. Ajánlatos belevágnom, vagy inkább maradjak otthon?

Mindjárt az elejétől kezeltettem magamat, gyógyszereket is szedtem és pszichiáternél is voltam. Jelenleg otthoni környezetben csak ritkán jönnek rám rohamok, azok is gyorsan elmúlnak, viszont buszon, vagy sok ember között nagyobb rohamok jönnek rám és tovább is tartanak. Az amerikai munkát már akkor elintéztem repjegyekkel együtt, mielőtt a tünetek jelentkeztek, így ha le is mondom, a pénzt már nem kapom vissza. 3 hónapos konyhai munkáról van szó egy gyerektáborban, de igazából a hosszú repülőúttól, majd pedig a new york-i bóklászástól és a két és fél órás buszozástól tartok. Egyébként már korábban két alkalommal is voltam Amerikában ugyanezen a helyen. Mit tanácsoltok? Belevágjak, vagy inkább maradjak itthon?

Legjobb válasz: Gyógyulj meg a pánikbetegségbõl, ezt megfelelõ pszichoterápiával érheted el. A gyógyszer jó esetben is csak a tüneteket szünteti meg. https://www.youtube.com/watch?v=vOzxtoc9c9E

Gyógyulj meg a pánikbetegségbõl, ezt megfelelõ pszichoterápiával érheted el. A gyógyszer jó esetben is csak a tüneteket szünteti meg. https://www.youtube.com/watch?v=vOzxtoc9c9E
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de én igazából arra lennék kíváncsi, hogy bele-e vághatok egy ekkora útba a pánikbetegségem ilyen "korai" fázisában? A pszichiáterem azt mondta, hogy a környezetváltozás jót tehet és én hiszek neki, de a 8 órás repülõút és a munka is megrémiszt. Ott emberekkel kell majd dolgoznom. Vélemények?
Szerintem nem lesz probléma. Sõt mivel új emberek vesznek körül, még meg is gyógyulhatsz. Nem teljesen idegen helyre mész, ezért gondolom nem lesz problémád. Vigyél magaddal nyugtatót.
Én a helyedben ki nem hagynám.:D Másnak nincs ilyen lehetõsége, hanem csak álmodnak róla.Hallottam hogy az amerikaiak nagyon kedvesek, sokat mosolyognak.:D Ha még is rád jön a roham, vegyél mély lélegzeteket és elmúlik.
Kíváncsi lennék hogy sikerült vagy nem sikerült az út: Ha elmentél gondolom akkora löket adott hogy mára kutya bajod:) remélem ez történt. Akár priviben is írj, h mizujs tényleg érdekel, mert én is hasonlókkal küzdöttem (küzdök)

5 hetes terhes vagyok és nagyon rosszul viselem, de vár még rám egy hosszú ut mit csináljak?

Sziasztok. 5 hetes vagyok és már minden "tunet" elojott (emelyges,hanyas,folyamatos rosszullett). Ki kellene mennem kulfoldre 12 oras ut, igaz nem én vezetek,de mar most felek. Tudnatok tanacsolni valamit?

Legjobb válasz: En vegighanytam 9 honapot...nem tudsz mit tenni. sajnos valakinek ezzel jar. Ha menni kell, hat menj legyen nallad zacsek mindig es ne erezd magad kellemetlenul - ne szorongj - ha jon az inger engedd szabadjara. En sokaig visszafogtam ha tehettem de nem usztam meg jott kesobb meg kegyetlenebbul. Minden rendben lesz. Lehet a 12.hettol sokkal jobba leszel. Kivanok neked sikeres es boldog babavarast es konnyu szulest!

En vegighanytam 9 honapot...nem tudsz mit tenni. sajnos valakinek ezzel jar. Ha menni kell, hat menj legyen nallad zacsek mindig es ne erezd magad kellemetlenul - ne szorongj - ha jon az inger engedd szabadjara. En sokaig visszafogtam ha tehettem de nem usztam meg jott kesobb meg kegyetlenebbul. Minden rendben lesz. Lehet a 12.hettol sokkal jobba leszel. Kivanok neked sikeres es boldog babavarast es konnyu szulest!
Próbálj ki mindent, amit lehet, hátha beválik valami. Citromos víz, tej, gyömbéres üdítõ vagy tea, kóla, B6 vitamin, terhesvitamin, keksz, aprósütemény, sós magvak. Nekem csak az segített, ha folyamatosan majszoltam valamit. Mihelyt lenyeltem az utolsó falatot, tíz perc után megint émelyegtem, de hányni nem tudtam (talán ez is volt a baj).
szia, nálam az vált be, hogy mindig volt nálam valami ropogtatnivaló, keksz, ropi. és az tényleg igaz, hogy a cola jó a hányingerre. pár korty és sokkal jobban lettem, sajnos ez tényleg ilyen, én már a 19. hétben vagyok és még mindig van hányás.. Majd megálltok párszor, kicsit kiszállsz megmozgatni magad, levegõzöl. remélem minden rendben lesz, boldog babavárást! :)
Nálam háztartási keksz volt folyamatosan és zacskó, ha mégis jönne a rókakoma :) amúgy a 16.héten szerencsére elmúlt ez az állapot. És én még kórházban is voltam a vészes hányás miatt a 9.héten.

Egy hosszú kapcsolat után vagyok, ezért nem szeretnék most még barátot, de a szex hiányzik. Mit tegyek?

4 hónapja nincs barátom, azóta egy férfival sem voltam, de már nagyon hiányolom a szexet. Viszont valami ribancnak sem akarok t?nni, mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem egyszerû a képlet.. Egy hosszú kapcsolatban megélt rossz tapasztalatot, szerintem úgy lehet a leggyorsabban, és legszórakoztatóbban elfelejteni, ha az ember utána habzsolja az életet. Pasizz! Úgy mintha barátot keresnél, aztán ha már picit elmélyültetek a beszélgetésben, közöld vele, hogy neked nagyon tetszik, de te egy nehéz, és hosszú kapcsolaton mentél át, ezért nem szeretnél ismét egy komolyabb kapcsolatba belecsöppenni, és ebbõl kifolyólag csak élvezni szeretnéd a társaságát, és jól szeretnéd érezni magadat vele. Elmondhatod neki, hogy fizikai vonzalmat érzel iránta, stb. A pasik 90%-a nem fog nemet mondani, ha tetszel neki, és veled együtt fogja élvezni a pillanatot kötetlenül. A pasik 9%-a meg bele fog menni ugyan a dologba, de utána rádcsimpaszkodik, és hívogat, hátha összejöhet valami komolyabb. Ha a véleményedet a pasikról nem változtatták meg, akkor ezeket rázd le. 1% meg ellenezni fogja a dolgot, velük nem fogsz tudni mit kezdeni. :P Élvezd ki egy picit az életet, és kitudja, lehet hogy találsz valakit aki megváltoztatja a véleményedet, és talán egy boldog jó kapcsolat lesz belõle.

Szerintem egyszerû a képlet.. Egy hosszú kapcsolatban megélt rossz tapasztalatot, szerintem úgy lehet a leggyorsabban, és legszórakoztatóbban elfelejteni, ha az ember utána habzsolja az életet. Pasizz! Úgy mintha barátot keresnél, aztán ha már picit elmélyültetek a beszélgetésben, közöld vele, hogy neked nagyon tetszik, de te egy nehéz, és hosszú kapcsolaton mentél át, ezért nem szeretnél ismét egy komolyabb kapcsolatba belecsöppenni, és ebbõl kifolyólag csak élvezni szeretnéd a társaságát, és jól szeretnéd érezni magadat vele. Elmondhatod neki, hogy fizikai vonzalmat érzel iránta, stb. A pasik 90%-a nem fog nemet mondani, ha tetszel neki, és veled együtt fogja élvezni a pillanatot kötetlenül. A pasik 9%-a meg bele fog menni ugyan a dologba, de utána rádcsimpaszkodik, és hívogat, hátha összejöhet valami komolyabb. Ha a véleményedet a pasikról nem változtatták meg, akkor ezeket rázd le. 1% meg ellenezni fogja a dolgot, velük nem fogsz tudni mit kezdeni. :P Élvezd ki egy picit az életet, és kitudja, lehet hogy találsz valakit aki megváltoztatja a véleményedet, és talán egy boldog jó kapcsolat lesz belõle.
Én hülyeségnek találom az általánosítást. Nem minden pasi szemét, sõt. Szóval nyugodtan ismerkedhetsz azért még, nem direkt, de ha véletlenül.. Amúgy nemrég én is így voltam, h vége lett egy hosszú, nagy szerelemnek, de utána vhogy véletlenül jött egy új szerelem, és nagyon jót tett! Nem szabad feladni, ha megint lesz valakid, eltereli a figyelmed az elõzõ csalódásról. És remélhetõleg nem lesz csalódás, úgy kell csinálni, hogy ne legyen!
"Egy hosszú kapcsolat után vagyok, ezért nem szeretnék most még barátot" - mi az, hogy ezért? Miért? Nem látok összefüggést a hosszú kapcsolat vége és a között, hogy még nem akarsz barátot. Meddig akarsz várni, hogy ismét pasid lehessen? Egyáltalán miért nincs 4 hónapja barátod, ha hiányolod a szexet? Nem értem. De ha még sokáig várni akarsz a nem tudom mire, és nem akarod, hogy ribancnak nézzenek, akkor jobb híján maszturbálj!
A kérdező hozzászólása: Annyi csalódás ért kapcsolatok terén, hogy egyenlõre elegem van a pasikból, és nem is lenne olyan akivel járni tudnék. Egyszerûen vágyok egy pasi után...úgy...:S
Ilyen velem is volt az elõzõ barátomnál, de végül lekötöttem magam a hétköznapi teendõkkel és tökre kifakult belõlem az érzés. Nem lehet hogy még nagyon élénken emlékszel hgoy milyen volt vele, és amiatt rossz?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, mert bár nem szeretem a volt barátom, de a szex nagyon jó volt vele. Köszi a válaszokat.
Hát azért annyira mégsincs eleged ezek szerint a pasikból, ha vágysz rájuk úgy... Ha tényleg olyan sok csalódás ért a kapcsolatok terén, akkor nem biztos, hogy a pasikat kéne felelõssé tenned mindegyikért, hanem esetleg magadban keresni a lehetséges hibát, és miután orvosoltad azt, keresni egy megfelelõ pasit (ha már 4 hónapig nem tetted) és megoldódik a problémád.
Az elõttem szólóval teljesen egyetértek. Voltam már a cipõdben. Élj szórakozz és tarts 1db szeretõt aki bevált, és kész.
Keress valakit akivel "együtt vagy" de mégsem jártok. És ebbõl késõbb kialakulhat egy komoly kapcsolat is. Persze késõbb amikor már szeretnél barátot.

Kb. egy hónap múlva fogok életemben először repülni, és nagyon félek tőle. Van valami jó módszer, hogy ne rókázzak vagy ne essek össze? Különben nem hosszú út lesz, csak 1 órás.

De nem csak ez a problémám. A kutyusomat nem tudom senkire sem rábízni... lehet vinni repül kutyát? Ha igen akkor mik a feltételek?

Legjobb válasz: Nem kell félned, a mostani kátyus utakon szerintem jobban felfordul az ember gyomra mintha repülõre ülne. A felszállás és a leszállás egy kicsit furcsa érzés, de a levegõben szinte semmit nem lehet érezni. Fõleg 1 órás úton. A kutyával kapcsolatban azt tudom tanácsolni hogy érdeklõdj utána az adott légitársaságnál, mert mindegyiknél mások a szabályok, én egynél tudtam hogy zsebkutyát, mármint max 4 kg-osat fel lehet vinni az utastérbe, persze kosárba, de e-fölött csak a raktérbe utazhat. És persze külön díjja van a szállításnak mindkét esetben és kellenek hozzá mindenféle állatorvosi igazolások.

Nem kell félned, a mostani kátyus utakon szerintem jobban felfordul az ember gyomra mintha repülõre ülne. A felszállás és a leszállás egy kicsit furcsa érzés, de a levegõben szinte semmit nem lehet érezni. Fõleg 1 órás úton. A kutyával kapcsolatban azt tudom tanácsolni hogy érdeklõdj utána az adott légitársaságnál, mert mindegyiknél mások a szabályok, én egynél tudtam hogy zsebkutyát, mármint max 4 kg-osat fel lehet vinni az utastérbe, persze kosárba, de e-fölött csak a raktérbe utazhat. És persze külön díjja van a szállításnak mindkét esetben és kellenek hozzá mindenféle állatorvosi igazolások.
Fel és leszálláskor rágózni kell! Tuti tipp... Én ma fogok életemben harmadjára repülni. Én is félek, de nem a repüléstõl, azt nagyon szeretem, hanem a macerától a beszállásnál, meg attól, hogy itthol hagyok valamit... Jó utat!
hello, ugyanígy voltam vele mint te. 1, 5hónapja ültem repülõn elõször és nagyon tériszonyom van. nagyon nagyon! de a repülõröl semmit nem érzel belõle, inkább nézed a tájat. ott nem lesz tériszonyod... de amikor a gép elkezd ereszkedni nagyon fog fájni a füled meg a fejed, mintha égne... olyankor nyelj egy nagyot és elmúlik. remélem segítettem. 16/F
Repülni csodás!!!! Csak el kell határoznod, hogy nem félsz, legyél könnyû felszabadult, és élvezd, hogy megkkapod ezt a csodás ajándékot! Már a reptérnek azt a mámorító nyüzsgését is szeretem."A távolságot mint üveggolyót megkapod"! Jó utat kívánok neked!
Utolsó vagyok: már csak azért is tudom, hogy fel lehet vinni egy hordozóba, mert legutóbbi repülésemen pont mellettem volt egy kis csivava. Tehát tuti
Kutyust vihetsz, de minden oltásra szüksége lesz és aszem valami vizsgálatra is kell vinni, hogy fertõzõ betegségben nem szenved... stb Menj el egy utazási irodába és kérdezd meg õket pontosan, nekik tudniuk kell.
látogass el a budapesti vidámparkba, ott ülj fel egy hullámvasútra... kb olyan érzés lesz mint amikor ott hirtelen le/fel mész. könnyû rá felkészülni :D egyébként a repülés biztonságosabb (statisztikailag) mint az autókázás...
Ne aggódj, tuti lezuhan ....
A kérdező hozzászólása: Hát az én kutyusom nem fér el egy kézipoggyászban, mivel egy 22 kg-os vizsláról van szó. :) Különben a tériszonytól félek nagyon, mivel már akkor is szédülök ha rakom fel a függönyt. Na mindegy, lesz ami lesz :) Bízzunk a legjobbakban.
De az utastérbe felengedik a kutyát, ha akkora a mérete hogy elfér egy kutyahordozóban az ülés alatt, vagy is mint egy kßezipoggyász. Viszont a kutya külföldre szállításához állatutlevélre van szüksége az ebnek, még ha eus tagállamba is repülsz akkor is. ha kéziben elfér a kutya akkor plussz költsége nincs, ha raktérbe lesz feladva akkor van. én minden alkalommal félek a repüléstöl, de nem magátol hogy lezuhanunk, vagy ilyesmi, még légörvényben sincs semmi bajom. èn mindig ideges vagyok hogy a poggyászok rendbe legyenek, hogy nefelejtsek otthon semmit, hogy ne késsünk, hogy minden rendbe legyen. Ez a várakozástol van, mert ugye téblábolni a vároban stb... èn évente kb 4-6 alkalommal repülök, voltam már tenderen túlon is, de eléggé bestressel a sok várakozás.
Szia! Ne félj, a repülés tök jó poén. Két pont van ami gázosabb, a felszállás és a leérkezés, egyébként semmi nem történik fent. Felszálláskor jól begyorsul a gép, az kb. olyan érzés mintha egy jó gyorsulású autóban ülnél, kicsit nekinyomódsz az ülésnek, aztán hirtelen könnyûnek érzed magad akkor már el is emelkedtél a földtõl. Egy-két percig emelkedtek aztán a pilóta ráfordul az irányra és megdönti a gépet akkor pedig lehet kinézni az ablakon és gyönyörködni a tájban. Utána meglehetõsen unalmas idõszak jön úgyhogy kérd a széked az ablak mellé hogy tudjál nézelõdni. Leszálláskor amikor süllyed a gép szintén lehet ilyen furcsa súlytalanság érzésed de nem vészes. Ha ügyes a pilóta úgy teszi le a gépet hogy meg se döccen. Egyszóval szerintem nagyon jó élmény. Amúgy nem kell kétségbeesned, mert a légikísérõk ott vannak és ha kell segítenek, meg hányózacskó is oda van készítve az ülés hátuljára. Ellenben a kutyussal nem tudom mi a helyzet, az utastérbe 100% hogy nem engedik fel.
Én is tériszonyos vagyok de zárt térben nem. Egy felhõkarcoló üvegablakján vagy repülõbõl kinézni egész más érzés mint egy korláton áthajolni, hogy süvít a szél... Guruláskor, ahogy átmegy a gép a betonlapok határán döccen egyet. Ez a sebességgel fokozódik. A felszállás semmi különös. A gép meglódul és beletapadsz az ülésbe mint egy jobb autóban. A látványt kell megszokni: 100-200 méterrõl biztos láttál már házakat. De felette kezd furcsa lenni, hogy milyen picik. Az is elég furcsa ahogy áttör a gép a felhõrétegeken. Ha nem bírod a látványt inkább ne nézz ki. Ha elõre nézel, pont olyan mint egy hosszú busz. Egy idõ után a külsõ látvány is állandósul pedig a gép még hosszú percekig tovább emelkedik. Tiszta idõben nagyon érdekes a táj így felülrõl. Ha felhõs az idõ olyan mintha egy óriás habostortán csúszkálna - gondolj inkább erre ;) Néha döccen egyet a gép, az is olyan mint amikor a buszok áthajtanak egy nagyobb kátyun. Tiszta idõben nem kell sok döccenõre számítani. Rosszabb idõben (viharok felett) szinte végig döccenõs. Ha este van az szerencsés mert nem látsz ki és nem zavar. 1 órás úton arra számíthatsz, hogy 1-2 kis szendvicset és 1x italt kapsz. Többre nincs idõ. Ha a gép elkezd süllyedni, a motorok búgása megszünik - nem álltak meg, csak alapjáraton mennek. Innentõl érdemes nagyokat nyelni vagy tátogni - rágozni :) különben bedugul a füled és órákba is tellhet mire kidugul. Leszálláskor picit kellemetlenebbek a döccenések mert nem rugás-szerû, hanem mintha kicsit leesne a gép 10-20 cm-t. Ezt érezheted a hólyagodban is. Földetéréskor van még egy erõsebb döccenés és utána a fékezés olyan mint az autóban. Kutyát hallottam, hogy már felvittek kézben, de végighányta az utat és lefoglalta az egyik sztyuvit. Jó utat ! Szerintem jól fogod magad érezni ;) 1 óra nem sok. Kb. 15 perc az emelkedés és 15 perc a leszállás is.
miért félsz?? naggyon jóó!! én nagyon szeretek repülni, semmi bajom nincs tõle (de volt többször is hogy buszon hánytam) repülön még sose!!

Tisztelt Doktor úr! Szeretném megkérdezni 55 éves vagyok, két éve sajnos egy hosszú betegség után és sok gyógyszer után kaptam egy candida betegséget, amiből nem tudok kigyógyulni, hiába negatívak a nőgyógyászati leleteim. Igaz a gombás foltom akkor kelet

Tisztelt Doktor úr! Szeretném megkérdezni 55 éves vagyok, két éve sajnos egy hosszú betegség után és sok gyógyszer után kaptam egy candida betegséget, amiből nem tudok kigyógyulni, hiába negatívak a nőgyógyászati leleteim. Igaz a gombás foltom akkor keletkezett, mikor a hüvelytabletta kifolyt a végbelem fölé és képtelen vagyok megszabadulni tőle, vagyis talán most sikerült. A két év alatt elképesztő mennyiségű hüvelytablettát használtam és a bőrgyógyász által felírt krémeket használtam, sajnos már most olyan állapotban van a hüvelyem, hogy száraz és borzalmas rossz tőle a közérzetem. Az elmúlt két évben nem voltam nő, mert féltem, hogy megfertőzök valakit és most ez a szárazság teljesen tönkre tette az életemet és teljesen pánikban vagyok. Kérdezni szeretném, hogy írja itt a tájékoztató, hogy gyulladáscsökkentő ettől nem újulna ki a candidám, amiből még úgy érzem még ki sem gyógyultam és úgy érzem itt helyben nem is kapom meg azt a segítséget, amire szükségem volna. Úgy érzem, nem veszik komolyan ezt a számomra nagyon komoly problémát. Már minden hüvelytablettától félek, hisz ez a sok hatóanyag és sajnos én hajlamos vagyok minden mellékhatás kijön rajtam. Minden kicsip, kimar éppen ezért talán jobb volna szájon át bevett gyógyszer, ami ezt a szárazságot elmulasztaná? Kétségbeesett és tanácstalan vagyok. Köszönöm a válaszát. Tisztelettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A jelenleg panaszolt hüvelyszárazság a korábbi, sorozatos kezelések következménye is lehet. A regeneráció elősegítésére elsősorban a növényi összetevőket tartalmazó Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát javaslom. Felhívom a figyelmét, hogy a javuláshoz nemegyszer hosszabb időre is szükség lehet, azonnal hatást semmiképpen se várjon. Ettől függetlenül, mivel a gyakori gombás fertőzések hátterében a cukorháztartás zavara is …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A jelenleg panaszolt hüvelyszárazság a korábbi, sorozatos kezelések következménye is lehet. A regeneráció elősegítésére elsősorban a növényi összetevőket tartalmazó Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát javaslom. Felhívom a figyelmét, hogy a javuláshoz nemegyszer hosszabb időre is szükség lehet, azonnal hatást semmiképpen se várjon. Ettől függetlenül, mivel a gyakori gombás fertőzések hátterében a cukorháztartás zavara is … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor úr! Szeretném megkérdezni 55 éves vagyok, két éve sajnos egy hosszú betegség után és sok gyógyszer után kaptam egy candida betegséget, amiből nem tudok kigyógyulni, hiába negatívak a nőgyógyászati leleteim. Igaz a gombás foltom akkor kelet

Tisztelt Doktor úr! Szeretném megkérdezni 55 éves vagyok, két éve sajnos egy hosszú betegség után és sok gyógyszer után kaptam egy candida betegséget, amiből nem tudok kigyógyulni, hiába negatívak a nőgyógyászati leleteim. Igaz a gombás foltom akkor keletkezett, mikor a hüvelytabletta kifolyt a végbelem fölé és képtelen vagyok megszabadulni tőle, vagyis talán most sikerült. A két év alatt elképesztő mennyiségű hüvelytablettát használtam és a bőrgyógyász által felírt krémeket használtam, sajnos már most olyan állapotban van a hüvelyem, hogy száraz és borzalmas rossz tőle a közérzetem. Az elmúlt két évben nem voltam nő, mert féltem, hogy megfertőzök valakit és most ez a szárazság teljesen tönkre tette az életemet és teljesen pánikban vagyok. Kérdezni szeretném, hogy írja itt a tájékoztató, hogy gyulladáscsökkentő ettől nem újulna ki a candidám, amiből még úgy érzem még ki sem gyógyultam és úgy érzem itt helyben nem is kapom meg azt a segítséget, amire szükségem volna. Úgy érzem, nem veszik komolyan ezt a számomra nagyon komoly problémát. Már minden hüvelytablettától félek, hisz ez a sok hatóanyag és sajnos én hajlamos vagyok minden mellékhatás kijön rajtam. Minden kicsip, kimar éppen ezért talán jobb volna szájon át bevett gyógyszer, ami ezt a szárazságot elmulasztaná? Kétségbeesett és tanácstalan vagyok. Köszönöm a válaszát. Tisztelettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A jelenleg panaszolt hüvelyszárazság a korábbi, sorozatos kezelések következménye is lehet. A regeneráció elősegítésére elsősorban a növényi összetevőket tartalmazó Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát javaslom. Felhívom a figyelmét, hogy a javuláshoz nemegyszer hosszabb időre is szükség lehet, azonnal hatást semmiképpen se várjon. Ettől függetlenül, mivel a gyakori gombás fertőzések hátterében a cukorháztartás zavara is …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A jelenleg panaszolt hüvelyszárazság a korábbi, sorozatos kezelések következménye is lehet. A regeneráció elősegítésére elsősorban a növényi összetevőket tartalmazó Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát javaslom. Felhívom a figyelmét, hogy a javuláshoz nemegyszer hosszabb időre is szükség lehet, azonnal hatást semmiképpen se várjon. Ettől függetlenül, mivel a gyakori gombás fertőzések hátterében a cukorháztartás zavara is … Olvass tovább »
Alapjáraton igen. De volt már olyan is hogy bárcsak ne fordultam volna meg..
Vonzóbb. De természetesen a haj csak másodlagos.Nem az a döntõ.Hacsak nem olyan elvetemült, hogy mindenféle színekben pompázik
az összkép a lényeg......
Nem lényeges, de a hosszabbat, elõbb észreveszem.
kedves kérdezõ! a fiúknak ált a hosszú jön be, a lényeg mindenki olyat válasszon ami jól áll neki
Nem ez a leglényegesebb, de számomra vonzóbb a hosszú haj egy szép arcon mint a rövid :)
egyértelmûen igen. imádom a vékony hosszúhajú lányokat.
Hány éves vagy kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: 21

Egy hosszú kapcsolat után elég gyorsan belementem egy másikba, nem vagyok szerelmes csak szeretem, változhat ez?

A régi kapcsolatomban egy darabig boldog voltam aztán elfogyott minden, legvégére a szeretetem, kb 1 hónap telt el és belevágtam egy olyan kapcsolatba ami leginkább barátságnak indult, de a lány nagyon akarta. Nem mondom baromira jólesik hogy mindent megad ami az el?z?ben nem volt meg, de messze nem olyan jó n?, 200 km-e tanul 100ra lakik. Nem vagyok szerelmes csak szeretem a csajt, ? már kezd belém szeretni ami tök jó csak megbántani sem akarom hogy lehet nem ? az akit én igazából keresek. Jó vele lenni meg minden de lassan kezd?dik a félév és baromi távol leszünk egymástól. Nem tudom mit kéne csinálnom, lehet hogy kevés volt az az 1 hónap? vagy csak várjak még hogy tényleg beleszeressek? :(

Legjobb válasz: Hát ne haragudj!Ilyen hulyeseget már régen hallottam!Ha nem vagy szerelmes most,akkor miért lennél késöbb?Én férfi vagyok,de én csak akkor jöttem össze csajokkal ha szerelmes lettem belé.Persze ha csak dugni akartam,akkor nem érdekelt hogy szerelmes vagyok,de azt én személy szerint le is szögeztem hogy csak szexpartner kell és hogy nem vagyok szerelmes.Annyival megtsiszteltem hogy ezt elmondtam neki!Szerintem te is tedd ezt,mert össze fogod tõrni szegény lány szívét ha õ szerelmes!

Hát ne haragudj!Ilyen hulyeseget már régen hallottam!Ha nem vagy szerelmes most, akkor miért lennél késöbb?Én férfi vagyok, de én csak akkor jöttem össze csajokkal ha szerelmes lettem belé.Persze ha csak dugni akartam, akkor nem érdekelt hogy szerelmes vagyok, de azt én személy szerint le is szögeztem hogy csak szexpartner kell és hogy nem vagyok szerelmes.Annyival megtsiszteltem hogy ezt elmondtam neki!Szerintem te is tedd ezt, mert össze fogod tõrni szegény lány szívét ha õ szerelmes!
egyetértek az elõzõ válasszal ha nem vagy szerelmes ne folytasd nem éri meg
igen
szia! a szétnyílt hasizmok miatt van amit írsz. nagyon sokaknál elõfordul. szépen helyre fog jönni, de szoptatás után érdemes lesz erõsíteni a hasizmokat. addig is lehet óvatosan mozpgni, de tényleg fontos a fokozatosság és óvatosság.
Igen, és valóban szétnyílás miatt van. Nekem például az is furcsa volt még hetekkel a szülés után is, hogy mikor azt gondoltam, jól megfeszítem a hasizmomat, és megnyomtam, mintha pudingba nyúltam volna. Fél éves a babám, már ez is rendezõdött, de a szoptatás miatt (jó kifogás:-)) még nem kezdtem el a hasizmozást (sem)

Egy hosszú kapcsolat után érdemes egyedül maradni kicsit, vagy rögtön belevágni új kapcsolatba? Kinek mik a tapasztalatai?

Legjobb válasz: Én egy hosszúból ugrottam bele, egy azóta már még hosszabbra és komolyabbra sikerültbe :) 2 hónap telt el a kettõ között. Tehát nekem jól sikerült, de ez nem törvényszerû szerintem.

Én egy hosszúból ugrottam bele, egy azóta már még hosszabbra és komolyabbra sikerültbe :) 2 hónap telt el a kettõ között. Tehát nekem jól sikerült, de ez nem törvényszerû szerintem.
Ez nem egyformán mûködik mindenkinél. A férjemmel már az elõzõ kapcsolatom vége után egy hónappal randiztam, pedig az elõzõ párom életem elsõ igazán nagy szerelme volt. Attól is függ, hogy lett vége a kapcsolatnak. A miénk már régóta a végét járta, csak nem akartuk beismerni.
nekem úgy volt hogy 5év után szingli lettem. Egy évig senkim nem volt, néha örültem hogy egyedül vagyok magamban rendezni tudtam a dolgokat bár nem volt könnyû mert én amúgy is szeretett hiányos vagyok, de az jó volt hogy kiéltem magam, pasiztam buliztam dolgoztam. egy év után összejöttem a mostani párommal (gyerekem apjával) és azt mondják, hogy egy férfit egy másik férfival lehet elfelejteni.na most ez nálam igy is volt, mikor egyedül volam nagyon sokat járt a fejembe és mióta a párommal vagyok le se sz*rom :) meg az is jó volt hogy a 2 pasi között egy év volt szal.. nem úgy hogy egy hónap után, mert igy nincs meg az hogy az egyik férfiba megfordul az fejében hogy lehet hogy kapcs. alatt kavartak. szerintem kicsit pihenj szedd össze magad és ha úgy érzed akkor vágj bele :)
Én is egy hosszú kapcsolatból ugrottam egy még hosszabba. Utólag kicsit bántam, pár hónap szabadságot jó lett volna hagyni az életemben.
Én se rögtön vágtam bele (3 hónap után), de nálam is úgy van, hogy az elõzõt csak egy új férfival tudtam elfelejteni, sajnos.
Nyolc év után szakitottam a párommal. Két hónapra rá összejöttem egy másik fiúval, de csak négy hétig tartott, mert még mindig a régi barátom járt a fejemben és képtelen voltam tovább. Aztán pár hónap múlva megint kibékültem a régi barátommal, akivel jártam hosszú évekig. Még két évet lehúztunk együtt és jelenleg szingli vagyok. Nem szeretnék egyhamar új kapcsolatot. Szerintem nem jó ötlet beleugrani egy újabb kapcsolatba szinte rögtön, mert szakitás után fokozottabb a szeretethiányunk és egyfajta kapaszkodónak is használjuk az új társat, ami nem egészséges. Ez a saját tapasztalatom legalábbis. Elõbb ki kell heverni az elõzõ hosszú kapcsolatot, lezárni magadban úgy igazán, hogy teljes emberként, lelkileg képes legyél jelen lenni az új kapcsolatban.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha úgy érzed kiheverted az elõzõ kapcsolatot, és kész vagy egy újra, és minden figyelmedet és gondolatodat annak szentelni, akkor nem lényeges az idõ. De ha csak búfelejtésnek kell, és közben tudod hogy a volt párodon keseregsz még hónapokig, akkor ne bántsd a másik felet azzal hogy hitegeted. Én voltam egy 2 éves kapcsolat után pasinak pótlék, a szívem szakadt meg mikor kiderült hogy még több év után is azt a másik nõt szereti. Egy éve voltunk együtt, amikor hirtelen támadt õszinteségi rohamában elõadta, hogy a kapcsolatunk elején csak azért kellettem neki, hogy elfelejtse a másikat, és az egy év nagy részében még az elõzõ nõ járt a fejében, de úgy érzi az utóbbi idõben belém szeretett. Azt gondolta, hogy ettõl majd könnyes szemmel ugrok a nyakába, én viszont ajtóstul dobtam ki, mert elképesztõen megalázó volt, hogy egy évig csak arra kellettem, hogy valaki betömje a rést amit az elõzõ hagyott. Ettõl annyira megundorodtam tõle, hogy hiába szerettem, látni sem bírtam. Az önbecsülésemet nem adom senki kedvéért. Szóval kérdezõ, ha úgy érzed hogy tudod szeretni az új párodat, akkor hajrá. De ha így járna mint én, akkor tedd meg neki azt a szivességet, hogy nem szórakozol vele.
Attól függ, hogy élted meg a szakítást. Ha még mindig a régi jár a fejedben, akkor szerintem jobb elõbb túllenni rajta. Illetve az is kérdés, kivel. Csak azért, hogy ne legyél egyedül, nem érdemes az elsõ jöttmenttel összeállni. De ha netán pont közvetlen szakítás után találod meg életed szerelmét, akkor hülyeség lenne csak azért nemet mondani, mert nem voltál még eleget egyedül :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!