Találatok a következő kifejezésre: Egy hitelből lakás (3 db)

Egy hitelből vásárolt lakás hány év után adható el?

20 évre van a kölcsön de másikat szertnénénk venni.

Legjobb válasz: alapból akkor, ha kifutott a kölcsön, vagy kifizetted. a bankokkal általában lehet egyezkedni. be kell menni és meg kell velük beszélni.

alapból akkor, ha kifutott a kölcsön, vagy kifizetted. a bankokkal általában lehet egyezkedni. be kell menni és meg kell velük beszélni.
szia. munkatársam 35 évre vett fel lakáshitelt, és másfél év után most költöztek újba. az új lakójuk kifizeti az õ hitelüket, ugyanannál a banknál vették fel az új lakás hitelét is.
Bármikor, ha a vevõ kifizeti, vagy olyan szinten hitelképes, hogy a Te hiteledet kiváltja, akár másik banknál.

Egy éve vettünk egy br.39nm-es, másfél szobás lakást, hitelből. Szüleim egy 72nm-es vidéki társasházban laknak (30éve épült), amely nehezen eladható. Milyen mód van arra, hogy a két lakásból egy nagyobbat vehessünk?

Az egyik lakáson hitel van, a másik részben felújított egyedi f?téses. Megoldhaó-e vajon, hogy ingatlanközvetíyt?k mindkét ingatlant beszámítsák?

Legjobb válasz: Elvileg lehet.El kell adni mindkét lakást,lehetõleg egyszerre.kifizetni a hitelt,és ha marad annyi, a vételárból venni egy újat.

Elvileg lehet.El kell adni mindkét lakást, lehetõleg egyszerre.kifizetni a hitelt, és ha marad annyi, a vételárból venni egy újat.

Húgomék váln (án) ak, 2 év házasság után. Testvéremnek van egy házasság előtt szerzett lakása. A házasságkötés után férjével vettek egy kertes házat, hitelből. Válás esetén hogyan történik a vagyonmegosztás?

A hitel a férj nevén van, mivel neki volt egyedül munkahelye,keresete,de húgom a hitelszerz?désen adóstársként szerepel.Jelzálog került húgom lakására,és a közösen vásárolt családi házra is.A családi ház nem fele-fele arányban van, hanem húgom nevén van a nagyobb rész.

Legjobb válasz: jogiforum.hu kerdezzetek meg egy ugyvedet

jogiforum.hu kerdezzetek meg egy ugyvedet
Amit a házasságban szereztek, az közös vagyon, és ha nincs gyerek, akkor fele-fele arányban szokták megosztani, illetve olyan arányban, ahogyan a felek beletették a pénzt. Ha pl a feleség több pénzt tett bele, akkor hiába a férj nevén van a hitel és a ház, a belefektetett pénz akkor is kamatostul visszajár a feleségnek a válás után. Szerencsére a pénzmozgásokat a banki kimutatásokból meglehetõsen precízen vissza lehet követni. A házasság elõtt szerzett vagyon (a lakás) nem lesz megosztva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!