Találatok a következő kifejezésre: Egy hetet megjött de most két (5 db)

Egy hetet késett, megjött de most két napja csak barnázgatok, olyan fura a mensim. Lehet ez baba?

Legjobb válasz: teszteljj és meglátod, hogy terhes vagy-e vagy sem.

teszteljj és meglátod, hogy terhes vagy-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: mikor, ha elmúlt a mensim? egyébként már mensi elõtt teszteltem 2x, de nega lett mindkettõ( ettõl még lehet baba?
Nem akarlak elkeseríteni: szerintem kicsi az esély babára... Tesztelj nyugodtan reggeli vizeletbõl, nem kell megvárni amíg a mensi elmúlik. De nem tudom, ha már elmaradt mensi után két teszt negatív és még meg is jött, akkor ez nem hiszem, hogy baba. Egyébként eddig pontos volt a ciklusod, sohasem volt késés, vagy máskor is elõfordult kisebb-nagyobb eltérés?

7 nap késés után tegnap megjött, de eddig soha nem késett. A múlt héten hétfőn, kedden a hőm 36, 9 volt ez a késés 1-2 napja volt, aztán volt két naponta barnás foltom, majd ugye megjött tegnap, csináltam ma egy tesztet de nem értékelhető, most mivan?

Lehet még baba a dologban? Ha mensi van akkor tuti negatívot mutat a teszt? Próbáljam egy másik tesztel? (a mostani maria romed volt)

Legjobb válasz: Mennyi most a hõd? Ha nem esett le, lehet baba, akkor próbálj másik tesztet. Drukkolok!

Mennyi most a hõd? Ha nem esett le, lehet baba, akkor próbálj másik tesztet. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: nem tudom nem mértem:( az mérvadó ha most megmérem??

Nem jött meg a menzeszem így vettem egy tesztet ami pozitív lett. Két napra nehezet emeltem de nem éreztem semmit semmi fájdalmat.1 hétre rá megjött akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Rendesen megjött? Mindenképp menj dokihoz, elképzelhetõ, hogy spontán vetélésed volt, de ellenõriztetni kell, nehogy bent maradjon ebben az esetben akár egy darab is.

Rendesen megjött? Mindenképp menj dokihoz, elképzelhetõ, hogy spontán vetélésed volt, de ellenõriztetni kell, nehogy bent maradjon ebben az esetben akár egy darab is.
Szerintem menj minél elõbb!!! Legjobb lenne, ha már holnap mennél!
A kérdező hozzászólása: De elmegyek orvoshoz mindenképp. Nem szeretném hogy bajunk legyen. Megvárjam még vége a vérzésnek vagy igy is elmehetek?
hát ezt most nem értem :/ nem mész el orvoshoz, nehogy a szüleid megtudják, de szeretnéd megtartani! na most én vagyok a hülye vagy te tényleg azt hiszed, hogy nem fog nekik feltûnni ha nagy lesz a hasad vagy hazaállítasz egy babával? menj el orvoshoz, én is véreztem terhesen, sokat feküdtem kórházban, harcoltak az orvosok a mindkettõnk életéért... ez nem játék
Szerintem elvetéltél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Nem szeretném elveszíteni a babát. Esetleg ha tudtok tippeket hogy mitõl lehet még akkor azt szívesen venném.
Igen a szüleid megtudják, de arról is tudni fognak, ha gyereked lesz. Viszont ha nem mész orvoshoz, akkor kemény komplikációk léphetnek fel!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok még 18 a szüleim tudni fognak róla?
Ez bármi lehet, menj dokihoz! De ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha egy héttel a súly emelése után kezdtél vérezi, akkor nincs összefüggésben a két dolog! Ha bajt okoz a megerõltetés, rövid idõn belül bekövetkezik, nem vár egy hetet
Mutasd meg magad a nõgyógyászodnak és mondd el neki, hogy mi történt.
A kérdező hozzászólása: Hát tehnap éjjel jött meg és mostanáig olyan mint mikor rendesen jön meg. Annyi a különbség hogy jobban görcsölök mint eddig mondjuk ez attol is lehet hogy abba hagytam a gyogyszert ami eddig segítette a tüneteket enyhíteni...
akkor kellett volna elmenned mikor elkezdtél vérezni. én mikor véreztem terhesen akkor fél óra múlva a szülészeti ügyeleten feküdtem éjjel 2kor... az orvosok nem csodatevõk, egy vetéléssel utólag már nem tudnak mit kezdeni, sajnos :( nem akarlak elkeseríteni, de ha napok óta már vérzel és csak majd valamikor mész el orvoshoz akkor így nem igen fogsz segítséget kapni :( hacsak nem valami seb vagy haematóma miatt vérzel aminek semmi köze a méhedhez :/

Szülésem után 6 hétig folyamatosan véreztem elmúlt egy két napra utána megint megjött a dokim akkor megvizsgált azt mondta normális most megint megjött de már 9-ik napja vérzek mitől lehet? El kezdtem a gyógyszert megint lehet attól?

Legjobb válasz: Milyen gyógyszert? Fogamzásgátlót? Annak éppen hogy el kellenne mulasztani a vérzést a kihagyásos napokig. Szerintem nem tisztult ki a méhed rendesen a szülés óta! Menj vissza a nõgyógyászodhoz mert ez nem normális! Ha megint azt mondja hogy minden rendben, keress fel egy másikat is!És feltétlen szedj Maltofer Fol tablettát mert ebbõl vérszegénység is lehet.

Milyen gyógyszert? Fogamzásgátlót? Annak éppen hogy el kellenne mulasztani a vérzést a kihagyásos napokig. Szerintem nem tisztult ki a méhed rendesen a szülés óta! Menj vissza a nõgyógyászodhoz mert ez nem normális! Ha megint azt mondja hogy minden rendben, keress fel egy másikat is!És feltétlen szedj Maltofer Fol tablettát mert ebbõl vérszegénység is lehet.
Igen, lehet a fog. gátló hatása is. Amikor én elkezdtem szedni, nekem is 1-2 hét után megjött(azaz nem normálisan, csak vérezgettem), egyébként az Azalia betegtájékoztatóján rajta is van, hogy vérzést okozhat...Azt hiszem a Cerezettenél is így van..legalábbis már több ilyen kérdés volt az oldalon. Egyébként tényleg normális, ha szülés után a 6 hét vérzés után ismét vérezgetsz..valószínûleg olyankor többet mozogsz, megerõlteted magad..addig, míg nem nagyon erõs a vérzés és nem élénk piros vér ürül, nincs gond.
Én is végig véreztem a 6 hetet, majd felhívtam a dokim, õ erre azt mondta azonnal menjek be!Nem normális ez!Keres másik dokit szerintem is.
Az én dokim szerint normális, akár nyolc hétig is, és az is nagyon gyakori, hogy abba marad a vérzés, aztán néhány nap (akár egy hét) kihagyás után "újra kezdi", de az még nem a menstruáció, hanem azzal lesz "végleg vége" a tisztulásnak. Ez egyénenként lehet gyenge vérzés, vagy menstruáció szerû erõs vérzés is, ami egy hétig tart. Hogy egy fogamzásgátló hogyan kavar ebbe bele, azt nem tudom...

Belara fog. Gátlót szedek fél éve. Az 5. hónapban megjött, de csak egy napra, másnap már csak barnás folyás volt. Most az utolsó hónapban nem jött meg az egy hetes szünetben, hanem csak már mikor két heti adagot beszedtem a gyógyszerből. Normális ez?

Tudom, hogy nem, de nem tudom mi lehet az oka! Elvileg nem is szabadna megjönnie míg szedem a gyógyszert... Vagy igen? Segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: h érted, h nem szabadna megjönnie? jol vagy te? megvonásos vérzés kell, h jelentkezzen. nincs gond, nem vagy terhes, csak csökkent a vérmennyiség, és ez normalis.

h érted, h nem szabadna megjönnie? jol vagy te? megvonásos vérzés kell, h jelentkezzen. nincs gond, nem vagy terhes, csak csökkent a vérmennyiség, és ez normalis.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nem csak gyógyszert váltok...
A kérdező hozzászólása: Nah, azt írta, hogy ilyen és ehhez hasonló okok miatt õ már senkinek nem ír Belarát! Szép.... Milyen kedves orvosom van!
A kérdező hozzászólása: Ezt írta: "Hát sajnos egyértelmûen a Belara." Most még írtam neki, hogy ezzel arra céloz e, hogy menjek el az orvosmhoz és írassak másik gyógyszert, mert õ nem javasolja a Belarát!
A kérdező hozzászólása: Regisztrálok még. De megírom majd mit mondott! Köszi amúgy!
értem, naa.. mondom, köztivérzés. irtal neki?
A kérdező hozzászólása: Jajjjjj.... Vagy tényleg én nem tudom normálisan leírni amit szeretnék, vagy csak ti nem értitek. :) Eddig megvolt normálisan... 5. hónapban csak egy napra jött meg. 6.hónapban nem jött meg az 1hét szünet alatt, csak késõbb, mikor már 2heti gyógyszert beszedtem! Nem tudom máshogy leírni!
6hónap fogamzásgátlás mellett az 5.hónapban jött csak meg 1napra?normális vagy?????szerintem menj kórházba ha 4.hónapig nem mensutráltál:=))))
akkor az köztivérzés. nekem is volt anno. a 4. honapnal, habar én nem belarat szedtem. itt kérdezd meg inkabb www- orvostudakozo. hu Dr. Hamvas Ferenc. ird meg, h mit mondott.
A kérdező hozzászólása: Igen megvonásos vérzés... De pont azt mondom, hogy nem az 1hetes szünetben jött meg, hanem az 1hetes szünet után beszedtem még 2hét gyógyszert és csak most jött meg. Nem arra céloztam, hogy amíg gyógyszert szedek nem lehet menstruációm.... ÁÁáááá, nem tudom, hogy írjam le! Tehát, hogy míg a szünet van addig kellene megjönnie nem 2 hétre rá, mikor már elkezdtem szedni a következõ levél gyógyszert! Remélem érthetõen le tudtam írni!
nyugi, minden orvosnak megvan, h mit ir fel. pl. az én régi orvosom több ismerõsömnek is mercilont irt fel. nekem az nem jött be. próbálj meg gyógyszert váltani. nincs semmi gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!