Találatok a következő kifejezésre: Egy hetet megjött (185 db)

Esemény utáni bevétele után egy héttel megjött. Mik a tapasztalatok? Terhesség?

Május 22-én elszakadt az óvszer, amit csak a végén vettünk észre, így esemény utáni tablettára kényszerültem. Kb. 5 órára bevettem az aktus után. Menstruációm május 16-án volt, és csak pár nappal 22-e előtt múlt el. Szóval ezek szerint ciklusom 7. napján voltam ekkor. Sokak szerint ilyenkor nem is érdemes bevenni ilyen tablettát, mivel valószínűleg úgysincs ovuláció még, és csak összezavarja a szervezetet. DE! az én történetem meg az, hogy május 12-én hagytam abba a fogamzásgátlót (3 hónap után, levél befejeztével), szóval a 16-i vérzésem csupán megvonásos vérzés volt, sőt, nem tudom mikor lehetett(ha volt egyáltalán) egyáltalán ovulációm. Ezért vettem be. És 27/28-án ismét megjött. Nem volt túl erős, 3 napig tartott. Gondolom nem is nagyon tudott volna több lenni, mert 13. napja múlt el akkor az előző menstruációm. Esetleg tapasztalatok, hogyha valakinek így megjött az eredeti vérzése után kb 2 hétre, nem lett terhes, vagy igen? Tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert tudom, hogy nem lehet megmondani, teszt meg már meg van, de az aktus óta ez a 11. nap, így nem hiszem, hogy sok értelme lenne.

Legjobb válasz: Biztos,hogy nem lettél terhes,nyugi!! Nekem is így volt,hogy az esemény utáni tablettát követõ 1 héttel megjött,és nem estem teherbe. Az normális volt úgy.

Biztos, hogy nem lettél terhes, nyugi!! Nekem is így volt, hogy az esemény utáni tablettát követõ 1 héttel megjött, és nem estem teherbe. Az normális volt úgy.
És amikor escapelle után megjött, nektek mennyi ideig volt meg?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy megnézted :) Sok boldogságot a babához! Ma csináltam egy tesztet, sajnos csak 2. vizeletbõl tudtam, mert nem volt kéznél reggel. Negatív lett (15. nap az aktus óta).
5 vagyok. Hát jelenleg 16 hetes terhes vagyok nem most volt már, hogy 72 órás bogyót vegyek be. :D De vissza kerestem a naplómból és Escapele volt a neve a bogyónak, még a doboza is meg van leírással együtt, ez volt az utolsó ilyen bogyóm. Az elõzõ kettõnek nem tudom a nevét, de piros doboza volt arra emlékszem.
1-es vagyok. Én is Escapelle-t vettem be anno.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, te is Escapelle-t vettél be?
Az esemény utáni még egy lovat is kiszedne belõled, szóval kizárt, hogy terhes legyél. Én úgy tudom (nekem mindig azt mondták) , hogy 7-10 napon belül megjön a 72 órás tabi beszedése után. Nálam ez mindig így volt. (3 alkalommal)
A kérdező hozzászólása: 12. napon csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Holnap is csinálok majd, mert most alhasi nyomásom van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!!
Szia, igazából elég hamar bevetted a tablettát, szóval én nem látok rá sok esélyt, hogy ne hatott volna, fõleg hogy vérzésed is volt. Ha nem szeretnél babát, és esetleg máskor is elõfordulna ilyen baleset, ne érdekeljen szerintem, hogy a ciklusod hányadik napján történt a dolog, mert nem biztos, hogy a ciklusod közepén ovulálsz majd. Ezt csak úgy mellékesen mondom :) Amúgy ne zavarjon, hogy hány napig és milyen erõsségû volt a vérzésed, mert ugye ez a tabletta most eléggé felborította a hormonjaidat. Én csak akkor aggódtam volna, hogyha semmilyen vérzés sem jelentkezik. Szóval szerintem nyugodj meg, de ha gondolod tesztelj pár nap múlva, biztos ami biztos. :)
Nekem teljesen normális mensim volt utána. 5 napig tartott és egyre kevesebb volt. (nekem mindig ilyen)

Lehet az hogy azért jött meg a menstruációm mert nem jól szedtem a duphastont? A dokim 3x1-vel irta fel 20 szemes kiszerelésben és miután elszedtem rá egy hétre megjött. Lehet hogy a gyógyszer miatt?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a ciklus 16.napjától kellett szednem 10 napon keresztül 2*1-et, majd miután beszedtem, 3 napra rá megjött.Nekem már ez a 2 hónap,h Duphastont szedek.

Szia!Nekem a ciklus 16.napjától kellett szednem 10 napon keresztül 2*1-et, majd miután beszedtem, 3 napra rá megjött.Nekem már ez a 2 hónap, h Duphastont szedek.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet hogy nem a gyógyszer miatt jött meg nekem?Mert ettõl félek!
Szia!Nekem is kellett szednem 2*1-et, és, ha abba hagyod, utána megbetegszel, és ha terhes voltál, akkor kilökõdhet a magzat.Ezt a dokim mondta.
Szia! Mire kapod a duphastont? Nekem azért kellett szednem (3*1 5 napig) mert nem jött meg a mesim és nem is voltam babás. De egy ismerõsõm a terhessége közepén kapta mert kinyílt améhszáj.
Én inszeminálás után kaptam, 20 napig kell szednem, ha nem vagyok terhes, ha az vagyok akkormeg 12 hétig.

Lefeküdtem a barátommal és rá egy hétre megjött a menstruációm, pedig 2 héttel később kellett volna neki. Jelent ez valamit?

Védekeztünk,de lehet hogy terhes vagyok?Miért jött ennyivel előbb a ciklusom?

Legjobb válasz: A belsõd tudta hogy 2 hét múlva lejár a bérleted és így elõbbre hozta ...ennyi *STAR* vok . Lehet pozitív értékelést adni :)

A belsõd tudta hogy 2 hét múlva lejár a bérleted és így elõbbre hozta ...ennyi *STAR* vok . Lehet pozitív értékelést adni :)
Inkább retardált vagy.
Elõfordulhat ilyen elcsúszott idõpont, különösen akkor, ha idáig nem szoktál ilyet tenni. Amúgy pedig tesztelj 1 hét múlva, akkor kiderül.

Volt több mint 3 héttel ezelőtt egy vetélésem, és most egy hete megjött a menstruációm. De nem úgy, ahogy szokott, hanem épp csak van valami, nagyon kevés. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell aggodnod. A kovetkezo havi mar normalis lesz. Veteles utan 4 honappal terhes lettem, hamar visszaallt minden a rendes kerekvagasba. Ha aggodsz keresd fel a nogyogyaszod.

Szerintem nem kell aggodnod. A kovetkezo havi mar normalis lesz. Veteles utan 4 honappal terhes lettem, hamar visszaallt minden a rendes kerekvagasba. Ha aggodsz keresd fel a nogyogyaszod.

Műtét utáni vérzés? Petefészek cisztával műtöttek 2 hete és rá egy héttel megjött (hamarabb mint ahogy kellett volna), de már elmúlt és most élénk piros színű vérzésem van egy napja.

Tampont használtam a mensi alatt, mivel nem mondta az orvos hogy nem lehet. Elképzelhet? hogy amiatt van?

Legjobb válasz: igen nagy valószínûséggel. tampont nem használhatsz ciszta mûtét után mikor megjön a következõ vérzés. az orvosnak kellett volna szólnia. ja, és nem is szexelhetsz.

igen nagy valószínûséggel. tampont nem használhatsz ciszta mûtét után mikor megjön a következõ vérzés. az orvosnak kellett volna szólnia. ja, és nem is szexelhetsz.
gyengébbek kedvéért: Másfél hónapja dugtak, erre rá EGY hétre megjött. azóta NEM dugott. megjegyzés: a terhes nõk nem menstruálnak! köszönjük.
Lehet hogy van egy élõsködõd...
jön az alien
A kérdező hozzászólása: 5 percig sem tartott az "aktus", mert nagyon véreztem. Utána többé nem is próbálkoztunk, mert fájt is. (nem élvezett belém, ennyi idõ alatt pláne...)
19 évesen azért már igazán megbeszélhetnéd az anyukáddal...
Nem értem 19 évesen miért nincs annyi eszed, hogy védekezz normálisan... Lehetsz terhes, még ha csak kicsi is az esélye, mivel elõfordul olyan, hogy vki terhesen menstruál. Csinálj egy tesztet. Máskor meg legyen eszed és védekezz ha nem akarsz gyereket.
nem
Terhesség közben is megjöhet a menstruáció. Van akinek pl. csak minden 2. marad ki a terhessége alatt.
akor most mondok nektek valamit de nem kamu. növérem terhes volt és nem is sejtetük h az lenne mert még 3 honapig menstruált. egyszer elég roszul volt jelentkeztek a terheség jelei. el let küldve nögyogyászhoz ott meg a nögyogyász bejelentette neki h 3honapos terhes erre mondta növérem h ö pedig egész eedig menstruált az orvosok se értik h ez h történt. Én ezért tanácsolnám neked a tesztet jobb a biztonság
szerintem bármitõl is lehet. Mondjuk a stressztõl is késhet, attól, ha megváltozott az életviteled, bármitõl. am mikor én elvesztettem a szüzességemet, 3 hetet késett!!!! Már tiszta ideg voltam, mikor végre megjött:) késhet attól is, hogy elvesztetted a szüzességedet. Egyébként megszakításos védekezés mellett kb 40% eséllyel eshetsz teherbe. Vegyél egy tesztet!!!! megjegyzés: VAN AKI TERHESEN IS MENSTRUÁL!!!
ehhez nem kell orvos
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. Eddig normális (28-30 napos) ciklusaim voltak..MINDIG.
A kérdező hozzászólása: Tudom, nem orvos itt senki, de kétségbeesésében az ember neten kutat elõször. Valamint még anyához sem mertem fordulni... Nem a terhességre gondolok fõképp, hanem arra, hogy normális-e, hogy most késik?
Ha rá egy hétre megjött, akkor nem lehetsz terhes Az életkorod nem mondtad, de felteszem elég fiatal vagy, amikor csúszkálhat az idõpont. Csak késõbb fog beállni a ciklus szabályos idõközönkéntire
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, mégha némelyik kissé gyengébb is. Annyival elfelejtettem kiegészíteni, hogy mikor elvette a szüzességem a barátom, habár nem védekeztünk, nem élvezett belém, illetve nem tartott 5 percnél tovább, mert nagyon véreztem.
vegyél egy tesztet! itt senki nem fogja neked megmondani!
akkor az okosabbak kedvéért! Igen is lehet vérzés terhesség mellett, és javaslom a sok okoska internetbetyárnak, hogy guglizza meg! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..

Ha együtt voltam a párommal, de rá egy hétre megjött a menszeszem rendesen, még lehet hogy terhes vok?

csak mert hányingerem van,szurkál a hasam,fáj a derekam..,16és 18 napja voltunk együtt..és 13 napja volt az elsö nap mensim!! lehet hülyeséget írtam,de nagyon érdekel hogy van e esély rá...holnap tesztelek szerintem...:-)

Legjobb válasz: Sztem. nem.

Sztem. nem.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom..ma reggel halvány pozitívat teszteltem..:)
Képet tudsz mutatni?
A kérdező hozzászólása: nincs de majd csinálok róla hnap:-)

Terhes lehetek e akkor ha közösülés után kb egy héttel, megjött?

Legjobb válasz: Lehetsz. Vannak nõk, akik valamilyen okból kifolyólag a terhességük 1-2. hónapjában is menstruálnak. Nem viccelek, barátnõm is így járt, mindkét alkalommal. 22/L

Lehetsz. Vannak nõk, akik valamilyen okból kifolyólag a terhességük 1-2. hónapjában is menstruálnak. Nem viccelek, barátnõm is így járt, mindkét alkalommal. 22/L
nem
ha menstruálsz nem lehetsz terhes...
az ilyen embereknek nem volt biológia órája?:O
A kérdező hozzászólása: nem volt..:)
kérdezõ, õszintén, hány éves vagy?
Ha menstruáció elõtt 1nappal megy el benned, akkor szerintem van rá esély ugyanis a spermiumok több napig vígan eléldegélnek benned, és ugye az peteérés elsõ pár napjában van a legnagyobb esély a megtermékenyítésre. De mivel neked 1 hét után megjött, annyit tuti nem élnek benned. Szóval nem.
vagy lehet hogy fertõzésed van.
Szakorvoshoz kell fordulnod, a szükséges vizsgálatokra.(Manuális, + tenyésztés)

9 hete császároztak, és azóta még nem volt meg, egy hete szedem a fogamzázgátlót de ma megjött. Lehetséges ez? A doki mindent rendbe talált mikor voltam nála. Ez igy normális?

vagy befolyásolhatja az,hogy bal oldalt fáj belül a varratnál?

Legjobb válasz: Nem tudom, melyik fogamzásgátlót szeded, de az Azaliától nekem is megjött a szedés elkezdése utáni 2. héten. Egyébként én 7 hónapja szoptatok és eddig normálisan még nekem se jött meg egyszer sem. Igazán nem is hiányzik :))) A barátnõm abba hagyta az Azalia szedését, mert neki 2 hetente megjött a gyógyszertõl... Az õ szervezete így reagált rá. Az, hogy ennyi idõvel a szülés után még nem jött meg magától, az normális, fõleg, ha szoptatsz is. De akkor is, ha nem szoptatsz, hiszen a hormonális változások erre is hatnak.

Nem tudom, melyik fogamzásgátlót szeded, de az Azaliától nekem is megjött a szedés elkezdése utáni 2. héten. Egyébként én 7 hónapja szoptatok és eddig normálisan még nekem se jött meg egyszer sem. Igazán nem is hiányzik :) )) A barátnõm abba hagyta az Azalia szedését, mert neki 2 hetente megjött a gyógyszertõl... Az õ szervezete így reagált rá. Az, hogy ennyi idõvel a szülés után még nem jött meg magától, az normális, fõleg, ha szoptatsz is. De akkor is, ha nem szoptatsz, hiszen a hormonális változások erre is hatnak.
Szia, igaz én Nem császárral szültem...de 3hónappal a szülés után megjött rendesen, most "várom" 3x.A doki nekem is írt fel Azaliat-de nem szedtem, pont amiatt, mert többen mondták, hogy megjött tõle nekik.Meg amúgy is eléggé lestrapáltak a hormonjaim, nem kell még tetézni is. Ja és a 2.menzesem iszonyatosan fájdalmas volt, vetekedett a szülési fájásokkal.
A kérdező hozzászólása: Én a Meliane-t szedem.
Nekem is írt fel a doki anno fogamzásgátlót, de nekem azt mondta míg szoptatok nem fog megjönni! 7 hónap után jött meg mikor kevesebbet szopizott a fiam!
Elõzõ vagyok, és engem is császároztak!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!