Találatok a következő kifejezésre: Egy hetet a teszt (144 db)

Nem jött meg már kb egy het ekésik, teszt negativ mi lehet a baj? Aggódom nagyon

Legjobb válasz: Sok mindentõl lehet.Ha például voltál mostanában beteg,vagy szedtél antibiotikumot az bekavarhat,de bármilyen mostanában bevett,nem rendszeresen szedett gyógyszer is.De ha egy hete késik még csak,akkor a teszt simán adhat téves eredményt,ilyen korai idõben még nem minden esetben mutatja a ténylegeset.

Sok mindentõl lehet.Ha például voltál mostanában beteg, vagy szedtél antibiotikumot az bekavarhat, de bármilyen mostanában bevett, nem rendszeresen szedett gyógyszer is.De ha egy hete késik még csak, akkor a teszt simán adhat téves eredményt, ilyen korai idõben még nem minden esetben mutatja a ténylegeset.

3 napja késik, szúrkál a bal petefészkem lassan egy hete, reggeli teszt negatív. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Az is elképzelhetõ hogy ciszta. Úgy tudom ez járhat kimaradással. Szerintem csinálj reggel még egy tesztet, ha az is negatív, akkor menj el nõdokihoz.

Az is elképzelhetõ hogy ciszta. Úgy tudom ez járhat kimaradással. Szerintem csinálj reggel még egy tesztet, ha az is negatív, akkor menj el nõdokihoz.
én is ebben a cipõben járok. Nekem is 2 napja késik teszteltem vaterás teszttel negatív, most vettem másikat remélem az már mást mutat. Nekem is fájdogál a hasam hol az egyik oldalon hol a másikon, de valamikor középtájt. Próbálj te is másik tesztet.
pozitív irányban ritkán téved, holnap menj orvoshoz ha nagyon erösödne a vérzés akkor ügyeletre.
Gratulálok. És a vérzésre nem mondtak semmit?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a doki, hogy lehet stressztõl pl, de sajnos pontos okot nem tudott mondani.
A kérdező hozzászólása: Fejlemény: Tegnap elöntött a vér, a vérveszteségtõl majdnem elájultam. Bementünk a kórházba taxival, sajnos a dokim nem volt bent. Az ügyeletes megvizsgált, majd közölte, hogy elvetéltem, teljesen kiürült a méhem. Papírt is adott róla. Ma felhívtam a dokimat, aki azonnal berendelt, ultrahangon látszott a terhesség, szívverés, stb. De úgy látta, nagyon a petevezetéknél van, így holnap újabb ultrahang. Az ügyeletes dokihoz, aki azt állította, elvetéltem, remélem senki sem megy szülni....
Te jó ég!!! Nagyon sajnálom. De most akkor mit jelent, hogy nagyon a pete vezetéknél van? És ha van szívverés és meg van a baba akkor miért véreztél annyira?
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel megyek "nagy" ultrahangra, akkor többet lehet majd tudni. Azt mondta, ha érinti a petevezetéket a magzat, azonnal meg kell mûteni. A vérzésre még mindig nincs magyarázat..
Ha méhen kívüli, akkor nem csoda a vérzés, és ha valóban érinti a petevezetéket, akkor sajnos ez az...
Remélem, nem méhen kívüli, írj majd, nagyon drukkolok! Viszont döbbenetes, hogy ilyen dokik, mint az ügyeletes, nyugodtan praktizálhatnak, hihetetlen, teljesen kiakadtam...
Kedves kérdezõ, mi lett Veled és a babáddal?????
Remélem a tortentek ellenere rendben vagytok, es nem epp korhazban vagy :s
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap jöttem haza a kórházból, meg kellett mûteni. Hétfõn megyek vissza kontrollra... Remélhetõleg minden kitisztul bent, mert van egy szövetdarab ami nagyon rossz helyen van, azt nem tudta kivenni a doki, kockázatos volt, hogy átszúrná a méhet. Így várjuk, hátha kilökõdik. Ha hétfõig ez nem történik meg, újabb mûtét.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, egészséges, 6 hetes terhesség, pedig pár naponta vérzek...
Sziasztok! Mi is átéltük körül-belül 3x egymás után ezt, és már arra gyanakodtunk hogy probléma van egyikünkkel, de végül kiderült hogy semmi gond nincs. Sajnos nagyon gyakori a korai vetélés, és okozhatja sokminden, stresszes mindennapok a nõ részérõl, avagy egészségtelen életmódból következhetõen rossz sperma a férfi részrõl, avagy szimplán csak genetikai defektus, osztódási probléma a megtermékenyült peténél. És igaz hogy rengetegen észre sem veszik ezeket, mert betudják a sima menstruációnak, maximum kicsit erõsebben jön meg az elején. Ettõl független sok sikert kívánok hogy legközelebb összejöjjön, és meg is maradjon.
Miért mondják sokan azt, hogy a nõ fogan meg? szerintem a baba fogan meg.
Ritkán téved pozitívat. Valószínûbb, hogy nem tudott jól megtapadni, és elment a baba. Azaz korai vetélés lehet inkább.
Nem tévedett, megfogantál, de az embrió nem volt életképes, így most kilökõdik. Elõfordul ilyen, gyakrabban, mint gondolnánk. Nagyon erõs a vérzés? Mert ha csak pecsételõ, akkor van rá esély, hogy megmarad a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, tehát ezek szerint terhes vagyok, csak valami gond van? :-S
A kérdező hozzászólása: Nem, nem pecsételõ... Ha a tolaettre megyek, jön egy jó adag vér.. Mintha épp elsõ napján lenne a menzeszem..
Az sajnos nem jó jel, holnap menj orvoshoz mindenképp.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen, orvoshoz fordulok. Csak bizonytalan voltam, hogy nem -e a teszt volt rossz esetleg, és "csak" késett a menstruációm.
Veled érzek kérdezõ. Én is pozitív tesztet csináltam ma de én is vérzek igaz egyenlõre csak pecsételés. Kevés inkább minimális rózsaszínû.
Pozitív irányba nagyon ritkán téved a teszt. Valószinûbb, hogy épp elvetélsz... :(
Ne várjatok holnapig, azonnal menjetek az ügyeletre!!! Ez vetélés lesz! (Volt benne részem, tudom mirõl beszélek!)
Velem ez történt karácsonykor.4 pozi teszt után megjött.Rendes, erõs, darabos vérzés volt.Elmentem dokihoz, azt mondta ez egy korai vetélés volt, igazából nincs mit tenni.Ha nem akartunk volna babát, akkor észre sem vettem volna, mert nem tesztelek, és azt hittem volna csak késik pár napot.Állítólag szinte minden nõnek elõfordul ilyen élete során, csak nem veszi észre, hanem betudják a menzesz késésének.
Nagyon sajnálom, kívánom a legjobbakat!

Egy héttel a menstruáció elmaradása után a terhességi teszt csak halvány pozitív lett. Ugye ez nem jelent bajt?

Két tesztet is csináltam (Gabriel és Medi-lab)egy-egy nap eltéréssel a menstruáció után egy héttel,de mindegyik csak halványan lett pozitív! Amúgy pénteken megyek orvoshoz csak kiváncsi lennék a véleményetekre! A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Semmi bajt nem jelez. Csupán valószínûleg késõbb fogant a baba.

Semmi bajt nem jelez. Csupán valószínûleg késõbb fogant a baba.
Nekem is halvány volt elõször. Aztán 3 nappal késõbb csináltam újra az már erõsebb lett. Nem jelent semmi bajt.
Semmi gond! Lazíts és örülj! :) GRatulálok!
A halvány pozitív is pozitív, késõbb erõsebb lesz.Reggeli elsõ vizelettel csináltad?Pénteken UH-on a doki igazolni fogja.Gratulálok én is! 22 hkm
A kérdező hozzászólása: Igen reggeli elsõ vizeletbõl csináltam! Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Remélem minden rendben lesz!

Egy héttel a menses előtt kimutathatja a HCG teszt a terhességet?

A beágyazódás meddig tarthat?

Legjobb válasz: Nekem nem várt elõtt 6 nappal lett pozitív a napokban. De nekem nem félidõben volt most pé-m, hanem hamarabb, ezért mutatta ki ilyen korán. Vagy legalábbis erre tippelek, és a tünetek is erre utalnak!

Nekem nem várt elõtt 6 nappal lett pozitív a napokban. De nekem nem félidõben volt most pé-m, hanem hamarabb, ezért mutatta ki ilyen korán. Vagy legalábbis erre tippelek, és a tünetek is erre utalnak!
Látom igen szeretnél kisbabát...de én azért mondom, h várj a mensiig, mert elõtte igen nagy százalék, hogy csalódnál. Én igen jól tudom, milyen hosszú kivárni a napokat és mennyire soknak tûnnek, de hidd el, megéri. Csak neked szeretnék jót!!! Tiszta szívbõl kívánom, hogy mielõbb 2csíkocska legyen.
Ha félidõben vagy hamarabb volt a pé, akkor pár nappal a mensi elõtt is kimutathatja, ez többek tapasztalata. Én péntekre nem várom és szerdán fogok tesztelni elõször, akkor lesz 12 napja a pémnek.
Nem tudom, miért kellett mindkettõnket lepontoznod. Félrevezetõ lehet ez így. Elég, ha csak elolvasod a teszteken olvasható használati útmutatókat. A HCG hormon szintjének el kell érnie egy bizonyos szintet, hogy kimutatható legyen. Lehet, hogy vannak szerencsések, akiknek hamarabb is kimutatta már, de hidd el, az esetek nagy többségében a teszt még az elmaradt menses után egy héttel is alig mutat valami kis halvány jelet. (mondjuk az már elég.)
Sajna nem! Türelem!!!
NEM! Elmaradt menses után mutatja ki. Addigra már termelõdik elegendõ hormon.

Egy hete kellett volna megjönnie a menzeszemnek, de máig késik. Reggel csináltam egy tesztet, de negativ lett. Mi a bajom? Vagy még nem mutatja ki a teszt, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia!Ugyanabban a cipoben vagyunk, nekem holnap lesz egy hete hogy kesik,es nincs is semmi jele hogy meg akarna jonni.En is teszteltem, negativat 4x is, ugyhogy mar nem tudom mi van, jovo heten el kene mennem orvoshoz hogy kideruljon mitol van ez, ha nem baba, bar ha az lenne, egy het utan mar csak kimutatna a teszt,szerintem!! Majd ird meg legyszi hogy veled mi volt!!!!!

Szia!Ugyanabban a cipoben vagyunk, nekem holnap lesz egy hete hogy kesik, es nincs is semmi jele hogy meg akarna jonni.En is teszteltem, negativat 4x is, ugyhogy mar nem tudom mi van, jovo heten el kene mennem orvoshoz hogy kideruljon mitol van ez, ha nem baba, bar ha az lenne, egy het utan mar csak kimutatna a teszt, szerintem!! Majd ird meg legyszi hogy veled mi volt!!!!!
A kérdező hozzászólása: Én még megvárom a hetet és csak a köv. héten megyek dokihoz, ha addig sem történik semmi. Neked voltak valamilyen tüneteid? Nálam a következõk jelentkeztek: többször éreztem mintha meg akart volna jönni, de semmi nem történt, émelyegtem és sokat büfiztem, kicsit feszült a mellem és mintha kicsit nagyobb is lenne.
A kérdező hozzászólása: Megjött a menzeszem...
Nalam meg mindig semmi...nem teszteltem azota, meg a hetvegen megprobalkozom megegyszer, aztan ha semmi eredmeny, akkor jovo heten doki... Probalj pozitivan hozzaallni, en mar eskuszom annak is orulnek ha megjonne, mert akkor legalabb tudnam hogy ott a kovetkezo honap, uj esellyel, de igy???
A kérdező hozzászólása: Mi tovább próbálkozunk, nálatok mi a helyzet?

Ha egy hete akcióztunk ugye még a héten nem mutatna ki semmit a terhességi teszt? Jövő héten kellene menstruálnom. Melyik a legmegbízhatóbb teszt és mikor teszteljek?

Legjobb válasz: amelyik napon nem jön meg azutáni reggelen bármelyik teszt jó. Nem kell 2000ft-ost venni. Lily 600ft, one step kb ugyanennyi, de az utóbbin nekem jobban látszódott.

amelyik napon nem jön meg azutáni reggelen bármelyik teszt jó. Nem kell 2000ft-ost venni. Lily 600ft, one step kb ugyanennyi, de az utóbbin nekem jobban látszódott.
szerintem felesleges akkor, mert nem biztos hogy kimutatja még, olyan alacsony hcg szint ha terhes is vagy. mondjuk ha elmarad onnantol 5 nap. mert a beágyazódás közvetlen a menstruáció elött van és jó pár nap meddigre a hcg szinted akkora hogy egy érzékeny teszt is kimutatja. felesleges pénzkidobás ha az elsö nem mutat kis emmit, aztán másnap már halvány a csík, aztán meg 4 nap már mutatja.
a beágyazódás az konkrétan a peteérés után 8 nappal van, ami után egy hét lenne a mensiig nagyjából addigra felmegy ahcg úgy hogy kimutassa 29 napos ciklusomon 30. napon mutatta, mert nem jött meg. Nem vita, mert lehet másnál eltér, de a tesztek nagy százaléka az elmaradt mensi utáni napon 99%-os biztonsággal ad eredményt.

3 hete egy pozitív teszt egy héttel később negatív pár napra rá szintén negatív teszt. De már két hete késik a mensim. Bízakodhatok, hogy talán sikerült összehozni? (Három hónapja volt egy laporoszkópiám. )

Legjobb válasz: szia!! mindig reggeli vizeletbõl teszteltél?? mert akkor a legerõsebb a hcg a szervezetedben!! 2 hetes késés után irány a doki!! :)

szia!! mindig reggeli vizeletbõl teszteltél?? mert akkor a legerõsebb a hcg a szervezetedben!! 2 hetes késés után irány a doki!! :)
Hát elég furi tesztjeid vannak. Menj dokihoz, mert már az uh-n is látja mire oodaérsz. mondd, hogy teszteltél pozitívat és negatívat is, de szerintem ha megjönne akkor is menj, mert az nem zárja ki a terhességet, ha már ennyit késik.
A kérdező hozzászólása: A legelsõt késõ délelõttibõl csináltam a többit pedig reggelibõl.
Szerintem is menjj dokihoz!

Kimutatja már a teszt egy hét után?

egy hete gumi nélkül szexeltem a barátommal,de nem élvezett belém. rá 2napra barnás-pirosas folyásom volt fél napig kb,és szörnyen görcsöltem.egy napja menstruálnom kellene,de nem jött meg. ha csinálok tesztet az már kimutatná,ha terhes lennék?mert azt olvastam,csak két héttel a feltehet?leges megtermékenyítés után mutatja csak ki. ???? 23/L

Legjobb válasz: Nem értek nagyon hozzá én se. De szerintem tényleg 2 hét után mutatja ki; gondolj bele: egy hét nagyon rövid idõ. Sõt azt hallani sokszor, hogy még jó pár hét után se 100% az eredmény..

Nem értek nagyon hozzá én se. De szerintem tényleg 2 hét után mutatja ki; gondolj bele: egy hét nagyon rövid idõ. Sõt azt hallani sokszor, hogy még jó pár hét után se 100% az eredmény..
jah és 20/L
Szia! A barnás-pirosas folyásodat valószínûleg a féktelen bökdösés okozta, bár elképzelhetõ egy késõi peteérés is. A legérzékenyebb tesztek elvileg a beágyazódást követõ napokban már kimutatják a terhességet, de valójában sokszor annyira alacsony még a HCG szintje, hogy nem megbízható az eredmény. Én várnék még a helyedben 5-6 napot és addig vagy megjön, vagy veszel egy tesztet, vagy elmész a nõgyógyászhoz! Nem kioktatás (azért tanulhatsz belõle :=) ), de a te korodban már tényleg illene ésszel szexelni...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, írjatok még kérlek! igen, illene ésszel, tudom én is, csak éppen nem voltam észnél :S pedig máskor mindig vigyáztunk eddig
1hét után az van rá irva és nekem igazat mondták bár mi mindig gumival csináljuk és látod annak ellenére vettem tesztet, mert 10napot késett:Sde sztem akk kezdett beállni a ciklusom mert azota tök pontos

Ha menstruáció után egy héttel fogantam meg, kimutatja a teszt nemvárt elõtt egy héttel?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg a nemvárt napját akkor már biztosat mutat a teszt.

Szerintem várd meg a nemvárt napját akkor már biztosat mutat a teszt.
igen, akinek pl nincs rendes ciklusa az is az aktus után 2 héttel már tesztelhet.
Kérdésedben leírtak szerint vagyunk mi is, ne tesztelj még, mert én is ezt tettem, és negatív.korai volt a teszt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!