Találatok a következő kifejezésre: Egy hetet a mensim, egy (209 db)

A múlt hónapban mensi előtt a hőm 36, 9 volt és most is annyi, egy nap volt 37. Akkor biztos, hogy nem jött össze a baba? Még egy hét a mensiig.

Vagy lehet, hogy nem lesz magasabb a h?m, mint máskor és mégis sikerült teherbeesnem?

Legjobb válasz: Nekem teherbeeséskor magasabb volt a hõm a nem várt mensi elõtt,mint korábban.Ennek ellenére nem zárható ki,hogy terhes lennél,de biztosat csak egy teszt fog mondani,amit már a nem várt elõtt 3 nappal is megcsinálhatsz a Clear Blue-val.

A kérdező hozzászólása: Szia! It vagyok ám, csak nem voltam netközelben múlt hét óta, ezért nem írtam. Egyébként megjöt rendesen, meg már el is múlt, a hõmet nem mértem, mert nem vitem a mérõmet, úgyhogy mondegy is. Majd úgyis csak a jövõ hónapban lesz ithon a férjem, akkor meg beleadunk mindent , aztán talán. Nálad mizu?
A kérdező hozzászólása: És a sárgatest elégtelenséget hogy derítik ki? Rendes mensim van, nem gyengébb, mint szokott, inkáb azt mondanám, hogy most megint ilyen barnásabb, nem az a piros vér. ( bocsi) Nem csinálok tesztet, mert biztos nem vagyok terhes, de azért köszi, hogy még mindig bíztatsz, de szerintem így nem vagyok az. Egyébként apum nõvérének, vagyis a nagynénémnek a második babájánál 4 hónapig megvolt a mensije és csak egy orvosi vizsgálaton derült ki, hogy babát vár, semibõl nem vette észre, akkor már 4 hónapos terhes volt. De ezek nagyon durva kivételek. Nagyon kicsi rá az esély, hogy valakivel elõforduljon. Én már letudtam magamban erre a hónapra a babát, most novemberben meg nem is lehet, mert a férjem nincs itthon, majd csak dec-ben jön haza, külföldön dolgozik. Arra talán már én is kicsit renbejövök és pont pé környéke is beleesik.
Sárgatest elégtelenségre pedig gyógyszert írnak, ez biztos azt hiszem duphastont. és az rendbe hozza:) de lehet hogy nincs is semmi baj:)
Megsúgom neked hogy mikor a ciklusom 22. napján elkezdtem maszatolni azaz pénteken, és elõtte meg nagyon erõs pozitív volt az LH tesztem, megijedtem és a lányok mondták csinlájak egy terhes tesztet. Clearblueval csináltam, de elég fura volt, szóval azonnal negatív lett és meg sem jelent az ellenõrzõ ablaknál a kis vonal hogy jó-e a teszt, és nem is figyeltem csak másnap amikor volt egy pozitív csík amit behúzott, de csak az egyik fele volt meg és az ellenõrzõ csík még mindig nem jelent meg, úgyhogy várok egy hetet, ha elmúlik a maszat újra Lh tesztet csinálok és ha még mindig erõsen pozitív akkor újra terhestesztet de nem Clearbluet Bia :) elõbb is én voltam:) Tényleg csinálj egy terhességi tesztet hogy tutira tudjuk hogy nincs baba. Mert a mensi ellenére is lehet baba, soknak van ilyen is...
Biztosan nem vagy terhes, csináltál egy friss terhességi tesztet? Amíg nem megy le a hõd addig fennáll a baba lehetõsége, és addig is amíg rendes vérzésed nem lesz, lehet hogy gyengébb és másabb ez mint az eddigi, mielõtt orvoshoz mennél mindenképp csinálj tesztet, õ is kérni fogja, ez nem jelenti azt hogy nem lehet babád, beállítják szépen a ciklusod és hipp hopp meglátod már ott is lesz a baba. Nekem csak maszatok vannak és pont abban az idõben vagyok amikor még nem mutatná ki a terhességet, úgyhogy nekem most várni kell egy hetet minimum.
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd megnézegetem! Hát igen, azt én is tudom, hogy valaknek csak egy nappal késõb esik le, de nekem már tegnap megjött és még ma se esett le. Na mindegy, terhes nem vagyok, az biztos! És az a sárgatest elégtelenség mi? Milyen hátrányai vannak? Lehet butának tûnük, nem vagyok ám az, csak ezek a dolgok nekem még nagyon újak! Szóval ha valakinek ilyen van, akkor nem is lehet babája? Mert akkor sürgõsen rendbe kéne szedetnem magam. És akkor lehet, hogy nincs is pé-m? Szerintem a te hõd nagyon jó, lehet baba lesz. Meg az lh teszt is kétcsikos, szorítok neked nagyon!
Egyébként nem magamtól vagyok ám ilyen okos:) ))) VAn egy oldal http://babatervezok.otthona.net/ Ezen az oldalon rengeteg görbét találsz és kiértékelést és mindent amit csak tudni lehet :) Bia:)
Szia! A hõje van akinek a mensi után esik le, nem mérvadó, nekem pl a mensi után 1 nappal esett le 36.9-rõl, 36.5-re. A barnázás lehetett sárgatest elégtelenség, vagy valami fertõzés, vagy annyira nehezen tudott leválni a nyálkahártyád hogy elhúzódott. szerintem nincs semmi különösebb baj, ha nem minden ciklusodban van így. Nálam nem tudom mi a helyzet, fura dolgok vannak, nekem is nagyon kicsit megvan de a hõm nem hogy lement volna hanem 36.6-ról felment 37-re:) Az LH tesztem meg nagyon erõs vastag kétcsíkos, ami egyelõre érthetetlen. Úgyhogy én most várok hogy mi lesz:) Bia:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Ilyenkor mi van szerinted? A hõm még mindig 36, 9 és megjött tegnap már a mensim. Igaz csak nagyon gyengén, meg ilyen élénk piros a vérem, de megjött! Szóval akkor ahõnek nem kellett volna már leesnie? Nem tudsz valami okosat?
A kérdező hozzászólása: Szia, sajna ma megjött! Nagyon erõs görccsel, leszakad mindenem deréktól. A hõm még ma reggel em esett le, majd biztos holnapra! Dokihoz mindenképen megyek, mert tudni akarom mitõl lehet ez sok barnázás. Veled mizu?
Szia! Azért ne keseredj el, egészen addig amíg teljesen meg nem jön, addig van remény ez biztos! Késõbb még írok! Bia:)
A kérdező hozzászólása: Na már nem kell tovább gondolkodni, sajnos!!!:((( Tudtam én , hogy a teszt felesleges pénzkidobás lenne. Tegnap éjjel elég sokáig fenn voltam, mikor utoljára elmentem wc-re már sajnos véres volt a wc papír. Fel is készültem , hogy reggelre megjön, mert mindig reggel jön meg nekem, immár 12 éve. A hõmre is kiváncsi voltam, mert ez az elsõ hónap, hogy mensikor is mérem, mert a múlt hónapban nem voltam itthon mensikor és nem vittem magammal lázmérõt. Szóval a hõm 36, 9, igaz, hogy egy órával elõbb mértem, mint szoktam, de nem esett, mert 36, 9-37, 1 között szokott ingadozni. Ja és semmi vérzés!Nem tudom, hogy miért nem jött meg mégse. De biztos vagyok benne, hogy meg fog. A hõm gondolom holnapra esik majd csak le. Szóval csak ennyit akartam, sajna nincsenek jó híreim. Puszi!
A kérdező hozzászólása: Szerinted mitõl lehet, hogy délután lefeküdtem és mióta felkeltem azóta meg nem szúrkál már a hasam. Mensi elõtt pihenhetek, meg csinálhatok akármit, akkor is fáj. Egyébként neked is jó hétvégét, majd hétfõn folytatjuk, akkor már valamivel okosabbak leszünk. Puszi
Rendben, várom és remélem hogy lesz egy szép pozitív teszted! Akkor majd várom jó hétvégét! Bia:)
A kérdező hozzászólása: Nálad meg nagyon jó ez a maszatolás, jelenthet beágyazódást is, szerintem is várj egy hetet és utána tesztlej, de nagyon szorítok neked, reméljük legalább egyikünknek sikerült.
Addig jó amíg nagyon nem vérzel, nekem erõs szokott lenni a vérzésem, és most épp az a gyanus hogy nagyon gyenge a 23. napon vagyok ebben a hónapban azért minden másnap rajta voltunk a témán de volt amikor 4 egymást követõ napon is. így nem tudom mire véljem az én pecsételgetésem, most épp megint alig van még barna is, a hasam szurkál mintha fel lennék fázva, hát nem tudom, igazából 17.-re kellene megjönnie úgyhogy úgy gondoltam 20-21-én tesztelek csak én is. Kétszer volt az hogy azt hittem baba lesz és megcsináltam a tesztet, - lett és másnap meg is jött, de az mindig megjött rendesen. Ezt most nem tudom mire véljem, nálad meg ha elmúlik teljesen akkor érdemes csinálnod egyet, én ha elmúlik a barnázásom csinálok egy Lh tesztet, ha erõsen pozitív akkor megyek terhestesztet venni:) ))))de nem élem bele magam mert már sokszor csalódtam
Szia, nem tûntem el, csak rengeteg a dolgom, Nekem még mindig megvan nov 12-tõl számolom, akkor lett rendes, viszont csináltam kiváncsiságból a 25. napon egy Lh tesztet és megint pozitív , úgylátszok akárhányszor csinálok mindig pozitív:) ))))Többet nem is csinálok. Veled mi újság? Megjött rendesen?
A kérdező hozzászólása: Miújság Bia, nagyon eltûntél?
A kérdező hozzászólása: Aha, az én férjem is azt mondta, hogy a jézuska fogja majd, mert télapókor még nem lesz itthon. Meg az õ szülinapja szept. 26-án van és pont kb a baba is arra lenne meg. Kicsit elõbb. Ne is mond, úgy örültem mikor láttam , hogy leesett. Most akkor mindent bele , hogy kiderítsem van e pé-m és hogy mikor! Majd segítesz nekem?
Na hál isten, ha mondhatom ezt, így minden rendben van. Igen mi is úgy vagyunk vele hogy majd akkor jön ha jönni akar, még nem akar lehet a télapó hozza vagy a jézuska:) ))) Puszi:)
A kérdező hozzászólása: Jó reggelt! Ma reggelre nekem is leesett a hõm. :) )) 36, 4-re. Hála az égnek az én szervezetem is normálisan mûködik úgy néz ki! Talán ebben a hónapban rájövök arra is, hogy mikor van a pé-m és hogy mik a tüneteim olyankor. Mert nagyon készülök decemberre, hogy akkor sikerüljön összehozni a bébit! Neketek meg akkor itt az új hónap, talán majd most. Egyébként a férjem nagyon hisz a sorsszerûségben, majd akkor jön , ha jönnie kell. Mindennek megvan az oka. Hát lehet igaza van. Szép napot neked! Gina
Szia itt vagyok, sajna nekem reggelre nagyott esett le a hõm és meg is jött. 37-rõl lement 36.3-ra, úgyhogy nekem tuti nincs baba, majd legközelebb, annyira nem vagyok elkeseredve, mert most vettünk egy házat és szerintem annyit kell miatta idegeskednem hogy emiatt is nem jön össze:) Neked amíg a hõd nem megy le tessék csinálni egy tesztet nem akarlak ijesztgetni de ki kell deríteni hogy van -e baba vagy nincs, nehogy méhen kívüli legyen Bia:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, arra nem válaszoltam, hogy nem clearblueval teszteltem. Hanem gabriellel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugodtam, hogy sárgstest elégtelenség nem lehet. Szerintem is volt pé-m, mert amikor elõször mértem 36, 5 volt kb 2 hete, aztán ment fel másnap 36, 6 , utána meg hirtelen 36, 8-36, 9 lett és azóta fenn is van. Én is kiváncsi vagyok, hogy leesik e. De biztos, mert baba tuti, hogy nincs. Rendes mensim van, mint máskor, ez bizti nem babi! Szerintem neked most beágyazódásos vérzésed lehet! Bár én oktatlak, hiszen én kérdeztem ugyanezeket tõled. Nagyon drukkolok neked. Pussz:Gina
Ha elmúlik a vérzésed és a hõd még mindig magas, akkor csinálj tesztet, ha lemegy akkor biztosan nem baba, addig meg van remény, elõbb utóbb le kell esnie ha rendes mensi ez!! Bia:) pusszi és nyugi
Azt akartam írni, hogy mivel te nem a ciklusod felénél vagy így nem lehet sárgatest elégtelenség. Nyugi, minden oké . csak ezt a mondatom ki akartam javítani mert lemaradt egy nem szócska:)
Még megnyugtatásképp annyit mondanék ha 4-5 napot fenn marad a hõd mielõtt leesett a ciklus közepén akkor tutira volt peteérésed, ha nem marad fenn hanem leesik, akkor nem volt meg a peteérés, és neked megvolt tutira mert fenn van a hõd még most is!
Te Clearblue-val teszteltél? neked megjelent a kis ablakban az az ellenõrzõ csík?
Jah majd elfelejtettem írni, sárgatest elégtelenséget vérvételbõl állapítják meg. De neked nem lehet az, mert a ciklusod félidejében vagy hanem mensi idején igaz? Úgyhogy semmi baj nincs. Bia voltam, bár szerintem más nem is ír ide, mert látják hogy mi ketten beszélgetünk:D
A kérdező hozzászólása: Úgy döntöttem, hogy várok hétfõig, ha magas marad a hõm hétvégén is és nem jön meg akor tesztelek. Ma délután még nem akarok, hétvégén meg a szüleimnél leszünk, úgyhogy ott nem akarok tesztelgetni! Hétvégén majd nem tudok írni, de hétfõn egybõl megírom, hogy mi lett!
Holnap reggel újra tesztelj szerintem, mert a reggeli elsõ vizelettel hamarabb kimutatható, hacsak nem már estére pozitív lesz! Én nagyon drukkolok neked, de ne keseredj el ha negatív és megjönne, mert akkor elõttetek egy új hónap! A lényeg hogy minden rendben legyen és meglásd jön majd a kis manóka:) Bia:)
A kérdező hozzászólása: Eltûntél válaszolgatóm? Pedig számítottam a véleményedre! Ma regel nem tudtam hõt mérni, mert ugranom kellett egy fél órával korábban, mint szoktam, de még mindig barnázok. Hihetetlen, mi lesz? Biztos mensi, igaz?
A kérdező hozzászólása: Szia! A ma reggeli hõm 37, 1 , a barnázás meg még mindig megvan, meg a mensis görcsök is! Szerinted? Ja és a barna nem vizes, hanem krémes. Beágyazódásnka az már késõ lenne közvetlen a mensi elõtt, nem?
Megjött azóta? én vagyok az elõzõ válaszolód is!
A kérdező hozzászólása: Hát kiváncsi leszek, hogy mi lesz, majd megírom!
Akkkor holnapra le kell mennie a hõdnek és akkor mensi, ha nem megy le és pozitív teszt ellenére barnázol, akkor doki de rögtön!
A kérdező hozzászólása: Ma reggeli hõm 37 és elkezdtem barnázni? Na akkor most mi van? Köszi a bíztatást, de szerintem ez nem baba lesz!
Megbízható igen, de még nagyon korai volt a tesztelésed, várj még egy hetet ha nem jön meg és csak akkor tesztelj! Drukkolok te lány!:)
A kérdező hozzászólása: Ja, Gabriellel teszteltem, az megbízható teszt? Ilyen volt csak a patikában!
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást, rámfér! Majd még egyszer megpróbálom, ha nem jön meg!
Még nagyon korán teszteltél te lány! a hétvége felé tesztelj, most még persze hogy negatív!
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy, de sajna teszteltem és neg. lett. Úgy tûnik nekem ez a 36, 9 kevés lesz a babához!
Mindenképpen tesztelj, szerintem pozitív lesz:) Majd írd meg Bia:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ma reggel is csak 36, 9 volt, úgyhogy nagyon elkeseredtem, mert már magasabbnak kéne lennie.Nem merek tesztelni, mert annyira félek a csalódástól. További tapasztalatok? Esetleg ha volt már valaki így, akkor én is bátrabb lennék a teszteléssel.
Itt vagyok te lány! A mensid elõtt 1 héttel kell lenni a beágyazódásnak, úgyhogy a barnaság jó jel lehet!!!!!Drukkolok majd írj!
Azért egy hét mert mensi elõtt két héttel van a peteérés, és utána 1 hétre a beágyazódás amit barnázás vagy pici vérzés kísérhet ez természetes dolog, meg az is ha nincs barnázás meg vérzés se, úgyhogy te pontosan a beágyazódás idõszakában vagy! Remélem hogy nem tévedek én vagyok az eddigi válaszolód is Bia:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát kiváncsi vagyok, hogy veled is mi lesz. Nagyon drukkolok neked! Lehet, hogy délután tesztelek egyet, veszteni nem vesztek semmit. Majd megírom, hogy mi volt.
Én még így is azt mondom hogy kellene tesztelned, mert az erõs szúrás lehet attól is hogy már ott a babóca és nyúlnak a méhszalagok. Ha negatív teszted, akkor "semmi baj" azt jelenti hogy azért szúr mert megfog jönni és próbálkozik a nyálkahártya leválással, de ha pozitív, akkor 2 hét múlva úgyis el kell menni dokihoz és szerintem akkor veheted tünetnek, nem kell megijedni. Baj csak akkor van ha vérzel és pozitív a teszt! Én szerintem tényleg csinálj egy tesztet, és meglátjuk. Nálam azt mondják a lányok hogy nagy valószínûsége hogy ovulációs vérzés (barnázás) ami nekem van, ma este megint csinálok Lh tesztet és ha még mindig pozitív akkor nemtom mi van:) ) Bia:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, nagyon félek, hogy neg. lesz. Nem tudom a tüneteimet hova tenni. Iszonyatosan szúrkál a méhem, egyre erõsebben , hüvely felõl. A hõmet meg kéne most mérnem hüvelyben rosszul lennék, annyira szúr. Lehet, hogy máskor is éreztem ilyet mensi elõtt, csak most mindenre azt remélem, hogy babától van. Mondjuk ha poz. lenne, akor el kéne mennem dokihoz, mert nagyon durv amit érzek. Nem folyamatosan, de 10 percenként érzem. Szerinted, nincs valami jó tanácsod? Csináljak tesztet?
Majd kiderül, amíg nincs teljesen vérzésed erõs, addig még mindig van remény, biztos nem akarsz ellõni egy terhes tesztet? most már lassan kikellene hogy mutassa Bia:)
A kérdező hozzászólása: Hát biztos, hogy valami olyasmi, mert mensinek még nagyon korán lenne! Nekem biztos, hogy meg fog jönni, érzem, csak kérdés , hogy mikor. Eléggé szúrkál a hasam, de érdekes, mert hüvely felõl, akorákat, a méhembe. Nem folyamatosan, csak így idõnként, de nem lehet nem észervenni. Meg a derekam is nagyon fáj, szerintem jönnek a piros betûs napok! :((((((
Hát azóta sajna elkezdtem én is barnázni, de azt mondják a csajok hogy valószínû az ovulációs vérzés, hát nagyon remélem! Mi fél éve próbálkozunk, sajna volt egy mûtétem áprilisban eü küret, rendszertelen vérzés miatt, és azóta lassan de helyrejövök!
A kérdező hozzászólása: Köszi , én is így vagyok veled, alig várom, hogy visszaírj, mindig olyan jó dolgokat írsz. Én nagyon nem bízom a babában, anyira félek csalódni, múlt hónapban késett 5 napot, minden nap csináltam egy tesztet, annyira rossz volt! Meglátjuk, hogy mi lesz belõle, félek, hogy mensi. Erre én is gondoltam, hogy majd megjön és csak másnap esik le. Hát kiderül. Ha nem múlik el hétfõig a barnázás és meg se jön, akkor csinálok tesztet! De valahogy érzem, hogy neg. Pedig a nõi megérzés azért néha bejön, nem? Nekem a múlt hónapban mensi elõtt 36, 8-36, 9 volt, most 37-37, 1, szóval nem tudom. Talán akkor nektek most sikerül! Nagyon szorítok neked én is!
Egyébként nagyon a szívemhez nõttél:) ))) Szóval tényleg a legjobbakat kívánom neked. Van egy oldal ahová járok ott sirena a nevem és nagyon jó társaság van ott, babaprojektes. Nagyon jó lenne ha érdekel, odajönni és beszélgetni a többiekkel. Nekem nagyon sokat segítettek! ez a nõk lapja café oldal, és ott a fórumoknál Babaprojekt indul2008! ez a címe! Szeretettel várlak! Ja, majd elfelejtettem, velem annyi hogy tegnap este is csináltam LH tezstet, most is még pozitív meg van egy kis nyákom is meg alhasi fájdalom, szurkálás, de most már nem erõsebb a T csík, hanem ugyanolyan mint a C, tehát lassan halványodok! a hõm nem ment le tehát valószínû meg is volt a tûszõrepedés. Bia:)
Az elõbb Bia voltam:) Szóval az elõzõ ciklusban én is vezettem a görbét, és 36.9 volt még a mensi elõtt is, a ciklus.hu-n vezettem, már szépen be is húzta hogy mikor volt peteérésem, hittem is neki, gondoltuk a férjemmel hogy leállunk kicsit a szexel, nehogy valami történjen. A mensi elõtt 36.9 volt a hõm és azt hittem de jó ma se jön meg, aztán bumm megjött, de nem csak barnázgattam hanem rendesen meg is jött! MÁsnap a hõm le is ment 36.5-re. Gondoltam oké, akkor most kiváncsiságból ugyanezeket az adatokat beírom egy másik oldalon egy német oldal wunschkinder vagy valami hasonló, és képzeld hogy ott máskorra tette a peteérést 3 nappal késõbbre és akkor már nem voltunk együtt ezért is nem sikerült! Úgyhogy nálad még lehet baba a dologba amíg rendesen nem vérzel. viszont ha hétvégéig sem múlik el a barnázás, muszáj leszel tesztet csinálni, mert nehogy baj legyen. Bia:)
Nem akarom belédbeszélni a terhességet, de ez a barnázás arra is utalhat hogy a mensi megakar jönni csak már nem tud. A nõvéremnek is így volt, õ akkor még nem akart gyereket és megvolt ijedve hogy kicsit van csak meg neki, meg érezte hogy nagyon fáj a hasa görcsöl, és kiderült, hogy már baba van a dologba persze megtartotta, tehát lehet hogy nálad is a szervezet próbálkozik hogy leváljon a nyálkahártya, de nem sikerül mert ott a baba, a magas hõ az bíztató egyébként
A kérdező hozzászólása: Jó reggelt, a hõm ma reggel 37 és még mindig bírnázok. :(((((( Ez már nem beágyazódás, 6 napja!!!! Megõrülök, de tesztet nem csinálok, amig a barnázás nem múlik el. A múlt hónapban 5 tesztet csináltam, láttam elég neg. tesztet! Veled mizu?
A kérdező hozzászólása: Szia, akkor neked is van min izgulni, Köszi az eligazítást, nem teszteltem még, reggel megint mérek hõt, amíg tart a barnázás nem fogok tesztelni, mert úgy gondolom, hogy ebbõl még lehet mensi is. Viszont ha elmúlik mensi nélkül ez a kis barnázás, akkor tesztelek. Bár így lenne. Egyébként mára már nagyon sötét volt és iszonyatosan szúrkált a méhembe hüvely felõl. Viszont nagyon krémes a folyás. Nem tudom mi lesz ez, de már mióta tart! Majd írok , nektek mindent bele, remélem sikerül.
A teszted pedig azért negatív mert még nem is tudja kimutatni ilyenkor, azt tanácsolom ha elmúlt a barnázás és még magas a hõd kb rá 4-5 napra tesztelj akkor már halványka kell hogy legyen, vagy amikor meg kell jönnie akkor tesztelj! Én is nagyon szeretnék egy kis manókát, és most az Lh teszttel próbálkozunk nekem ma és tegnap volt a legtermékenyebb úgyhogy 1 hét múlva kell beágyazódjon mert 18-ára kellene megjönnie Bia:)
Nekem teherbeeséskor magasabb volt a hõm a nem várt mensi elõtt, mint korábban.Ennek ellenére nem zárható ki, hogy terhes lennél, de biztosat csak egy teszt fog mondani, amit már a nem várt elõtt 3 nappal is megcsinálhatsz a Clear Blue-val.

Még van több mint egy hetem a mensiig, de tegnap óta olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni! Lehet baba?

A h?m már 3 napja 37 és 37,2 a folyásom is több, mint szokott lenni, nagyon szeretnék babát, és most reménykedem hátha.... A "tünetek" alapján lehet baba, vagy még korai?

Legjobb válasz: Még korai... Ebbõl lehet mensi is, baba is. Nagyon drukkolok neked, hogy ne jöjjön meg!

Még korai... Ebbõl lehet mensi is, baba is. Nagyon drukkolok neked, hogy ne jöjjön meg!
Bizony lehet baba is, mensi is.Várd meg, h megjön-e.Drukkolok!

Babát akarunk, szurkál a hasam és a mellbimbóm érzékeny, szerintetek ez minek a jele? Mensié vagy terhességé? Egy hét a mensiig hosszú lessz.

Legjobb válasz: ugyan így kezdõdött pont 1 hónapja nekem is...szurkált a hasam és a mellbimbóm nagyon fájt...kb 5-6 nap volt még a mensimig aztán 1 napja kellett volna nem megjönnie és leteszteltem...tegnap voltam elõször dokinál és az ultrahangon szép kis szívdobogást hallhattunk ... 8 hetesnek mondott kb az orvos..szóval ez simán lehet az..nagyon szurkolok h sikerüljön és minden rendben legyen :)

ugyan így kezdõdött pont 1 hónapja nekem is...szurkált a hasam és a mellbimbóm nagyon fájt...kb 5-6 nap volt még a mensimig aztán 1 napja kellett volna nem megjönnie és leteszteltem...tegnap voltam elõször dokinál és az ultrahangon szép kis szívdobogást hallhattunk ... 8 hetesnek mondott kb az orvos..szóval ez simán lehet az..nagyon szurkolok h sikerüljön és minden rendben legyen :)
Ez bármelyik lehet. Még korai lenne bármit is mondani de ezek a Tünetek lehetnek ( de ne éld bele magad) a terhesség tünetei is. Szurkolok neked.
A kérdező hozzászólása: köszi -egy halvaszületés és egy vetélés után nagyon rám fér a szurkolás

Napok óta tartó határozott pontban szúró érzés, reggelente mensis görcsök, este feszitő alhasi enyhe fájdalom. Még egy hét a mensiig jelenthet beágyazódást vagy mensit jelez?

Ha tapasztaltatok hasonlót kérlek irjatok tudom meg kellene várjam a mensi napját de néhány jó tanács jól fogna, nagyon rég próbálkozunk.

Legjobb válasz: Hát ahogy gondoltam ismét sikerült a természetnek bolondot csinálnia belõllem.Megjött.Ezzel le is mondhatok arról hogy valaha összejön :(

A kérdező hozzászólása: Hát ahogy gondoltam ismét sikerült a természetnek bolondot csinálnia belõllem.Megjött.Ezzel le is mondhatok arról hogy valaha összejön :(
Szioka!!találgatni lehet, amig megkéne jönnie, s ha rendszeres a mensid, akkor elég 2-3napot várnod, s vegyél tesztet!!!Ha már régóta probálkoztok, lehet benned egy olyan, hogy mindenféle 'elöjelet' annak tudsz be, hogy lehet terhes vagy, beleélned magad nemszabad, mert ha nem sikerült, az nagyon rosszul tud esni....probálj türelemmel várni, ennyit tudok tanácsolni, de ha nemszoktak iylesmi görcs-jellegü panaszaid lenni a mensi elött, akkor nagyon is lehet babó a dologban....ez nálam is így kezdett kiderülni, aztán kimaradt, s 2nap mulva csin 1tesztet, +, nemhittük el, majd másnap másikfajta teszt +, na akkor tudatosult, s akkor már elkezdõdtek a melleim is feszülni.... s most 13hetes vok!
A kérdező hozzászólása: Nagzon szépen köszönöm hogy válaszoltál, gratulálok a babódhoz szerencsés vagy.Nem volt még hasonló éezésem és nem hiszem bebeszélném magamnak ugyanis ez volt az egyetlen hónap amikor nem is foglalkoztam ezzel a témával.Most hogy valami újat érzek eszembe jutott hátha mégis...Na de reménykedek azért. Boldog babavárást neked.
Szia!az az egyszem válaszoló vagyok: nos, ha nem volt még hasonló éezésed s nem beszéled be magadnak, nemis foglalkoztál igazbol ezzel a témával, s most ezek az új érzések....háááát akkor hátha......én szurkolok Neked hátha ezis segít :-))) mikorra kellene megjönnie, vagy már késik?ha gondolod adok teszt tippet milyet vegyél, mert azok szentem jo kis tesztek.... régota próbálkoztok?? üdv.: M
A kérdező hozzászólása: Szia M. Hát rég próbálkozunk pontosan 1 év és 8 hónapja. Elképzelheted azóta miken megyek keresztül. A múlt hónapban kellett volna menjek petevezeték átjárhatósági vizsgálatra de nem mentem mert féltem és úgy döntöttem kipróbálok egy hónapot ugy hogy egye fene nem gondolok rá lesz ami lesz egy hónap nem oszt nem szoroz.Erre jöttek pé után a fennt leirt tünetek.Szóval ha a természet tréfálkozott velem akkor ez nem fair dolog. Köszi a segitséget és szivesen fogadom a tanácsaid, de tesztelni csak 2 hét késés után fogok mert annyit még soha nem késett és nem akarok szembesülni az egy vonallal.

Folyásom olyan mint a víz és néha testápoló szerű de inkább víz és elég sok amugy még van egy hetem a mensiig lehet ez babó?

Legjobb válasz: inkább pete érés. mert a peteérés alatt a petefészek körül nyálka alakul ki és az ovuláció elött egy anyag keletkezik ami feloldja ezt a nyákot és közvetlen az ovuláció elött szinte vizes olajos folyás lesz. az ovuláció napján meg semmi. aztán a következö folyás már a mensi elött lesz. ha beágyazódik akkor elvileg elég kevés folyás lesz.

inkább pete érés. mert a peteérés alatt a petefészek körül nyálka alakul ki és az ovuláció elött egy anyag keletkezik ami feloldja ezt a nyákot és közvetlen az ovuláció elött szinte vizes olajos folyás lesz. az ovuláció napján meg semmi. aztán a következö folyás már a mensi elött lesz. ha beágyazódik akkor elvileg elég kevés folyás lesz.
Hat a vizszeru folyas sajnos nem babara utal(a konyvek szerint). De ebbol meg ne kovetkeztess semmire sem, szerintem ez egyen fuggo. En a 21.hetben vagyok, es van olyan nap, amikor vizes a folyasom, valamikor meg kremes.
A kérdező hozzászólása: de nekem még nemvolt ilyen és nagyon nagy mennyiségben van tisztaságit kell használnomelég sûrûn.köszönöm a választ
Minden embernél más. Volt aki azt tapasztalta hogy fehér krémes volt a folyása és baba lett, nekem az volt a tapasztalatom és amit furcsáltam is akkor amikor nem tudtam hogy baba hogy a menzi elõtti napokban száraz voltam. Max 1-2 csepp folyás volt, de leginkább semmi. Én úgy gondolom hogy erre nem érdemes alapozni mert bármi befolyásolhatja, akár egy enyhe felfázás, vagy egy pici fertõzés is, vagy pusztán a szervezet hisz nem mindíg "mûködik" ugyanúgy. Szorítok Szintén egy babára váró(vágyó)
Elõzõ vagyok. Azért írtam hogy babára váró mert az elõzõ sajna elment. :( A legjobbakat kívánom!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm és szívbõl sajnálom h elment a babád:(remélem neked is összejön sok sikert:)

Miért akar mindenki a fogantatás pillanatától terhességi tüneteket érezni? Tudvalevő dolog, hogy az első időben nincsenek jelek, egy héttel a mensi előtt aztán képtelenség. Mégis, újabban ez a divatos kérdés itt.

Legjobb válasz: Én kb 1 hetes terhesen már éreztem hogy valami van velem, bár akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok, rá még egy hétre derült csak ki. Szóval szerintem lehetnek nagyon korán is tünetek.

Én kb 1 hetes terhesen már éreztem hogy valami van velem, bár akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok, rá még egy hétre derült csak ki. Szóval szerintem lehetnek nagyon korán is tünetek.
Szerintem is a menszi elmaradása ez elsõ komolyabb jel. Nekem például késik már 1 napja és tünetem sincs, majd meglátjuk.
Én is akartam babát, és nekem csak az tûnt fel, hogy nem vérzek... És csak pár nappal a nemvárt után éreztem elõször, hogy fáj a mellem... km tünetek:) Addig semmit sem sejtõ voltam, tünetek nélkül...
Az okot nem tudom igazából, az egy dolog, csak, hogy sokan akarnak babát. Nem itt, máshol azt is olvastam, hogy a 37 fok feletti hõ tuti terhességet jelent. Van egy kedvenc szavam amit úgy hívnak, hogy babaprojekt. (még elegánsabban babaproject) Szent meggyõzõdésem, hogy sokan a babát is egy fajta teljesítmény kényszerként élik meg.... Ha már meg van az állás, a lakás, kocsi stb... akkor ez következik. Nem tudok azzal sem egyetérteni ha valaki az elsõ pillanattól kezdve a tudományosság jegyében hõmérõvel és minden féle tesztekkel szereli fel magát. Szent meggyõzõdésem, hogy ha valaki egészséges és védekezés nélkül rendszeres nemi életet él akkor is ha teherbe asik, ha közben nem agyal agyon, hogy most vajon elcsípte-e pét vagy nem. Tényleg lazítani kellene egy kicsit... Egy baba életében az elsõ két hét amit még el tud titkolni elõlünk, nem kellene ennek az idõszaknak a varázsát elvenni.
Mert sajnos ha az ember ennyire a baba kérdéssel foglalkozik, akkor mindent annak vél, hogy baba van a dologban. Ha pisilni kell, azért mert írják tünetnek, ha fáj a cici, akkor azért. És egy idõ után az ember agya el is hiszi, hogy vannak tünetek, és a test produkálja is. Egészen a negatív tesztig! Sokkal jobb lenne, ha mindenki el tudná terelni mással a gondolatait és a babadolog tényleg meglepi lenne! :-)
Ezt már én is megfigyeltem, hogy tegnap voltak együtt ma meg már hányingere van, de félre téve a viccet sztem ezt olyanok írják akik nagyon szeretnének babát.:->>>
A kérdező hozzászólása: JELEKrõl van szó, nem megérzésrõl. Arról, hogy többet jársz pisilni, hánysz, melled feszül, fáj, görcsöl a hasad. Mert ezt keresik magukban eleinte a febr 4-5-re nem várók, és most a 11-13-ra nem várók.
A válaszom a 16:33-asra volt válasz. Azt akartam érzékeltetni, hogy hiába megy minden a biológiai úton, ha az elme blokkolja a történéseket. Amirõl Te beszélsz, az megint más kérdés. Az alapján amiket mondasz, megkérdezhetem, hogy voltál már valaha babás? A megérzések, az ösztönök sok nõt megleptek eddig már. Az ember nem is gondolná, hogy ilyen is van. Mikor megérzed az alsó emeleten, hogy felébredt a gyereked a felsõ szinten lévõ szobában, mikor megérzed, hogy igen, most sikerült a baba. Ezek léteznek és nem megmagyarázhatóak tudományosan. És ha azok amiket az elõzõ üzimben is írtam és mint most is példákat, a tudomány elfogad, akkor fogadjuk el mi is. Én sem vagyok a földtõl elrugaszkodott ember, hiszen én is reál területen diplomáztam tanári és mérnöki szinten is. De ezek már alátámasztott tények.
A kérdező hozzászólása: 16:59: egy nyelvet beszélünk. Csak ezt hogy magyarázd el annak, aki váltig hajtogatja, hogy õ márpedig már másnap ÉREZTE a tüneteket? Mert engem meggyõztél és azt hiszem, én is Téged, bár nagy gyõzködésre nem volt szükség kettõnket illetõen.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: (16:45) nem igazán értem, hogy kötõdik az, amit mondasz a kérdéshez. Igen, igazad van, valóban az emberi elme csodálatos. De ahogy Te pszichológiát tanultál fõsulin, úgy én képzésileg biológus PhD-hallgató vagyok. Úgy gondolom, hogy a biológiai folyamatok elõbb biológiai és csak utána pszichológiai alapozottságúak. Biológiai valúság, hogy az elsõ pár napban az anyai szervezet készül egy dologra, ami bekövetkezik, vagy nem. De nem tudja, hogy be fog következni, õ mindig felkészül rá. Semmivel sem mûködik másképp, mint akkor, amikor nincs megtermékenyülés. El kell választani a két folyamatot.
A kérdező hozzászólása: 16:29, 16:33: IGEN! Pontosan úgy gondolom én is, ahogy 16:29 válaszoló, és aki tüneteket érez, az bizonyára nem akkor esett teherbe, amikor a naptár szerinti ovulációja volt, hanem "programon kívüli" ovulációval. Õk nyilván eltolódnak a naptár-idõpontoktól, és õk a KIVÉTELEK. 16:33 Neked abban van nagyon igazad, hogy a beágyazódás elõtt azért nincs lehetõség jeleket érezni, mert az embrió mégcsak nem is ingerli a méh nyálkahártyáját, nemhogy beleágyazódjon. Így az anya szervezetét nem tudja befolyásolni. És igazából ha belegondolunk a ciklusunkba: ovuláció után 7-10 nappal éri el a méhnyálkahártya a legnagyobb vastagságot, azért, hogy HA megtermékenyül a petesejt, akkor addigra leér a méhbe és belefúrja magát. A kivételeknél ez érzõdik, a nõk nagy részénél nem. Ha nincs megtermékenyült petesejt, tehát ha nem fúrodott bele semmi se a nyálkahártyába, akkor ez leválik és kiürül. Ezzel azt akartam megmutatni a 4-5 topikosoknak, hogy a megtermékenyített petesejt és az anyaméh fejlõdése addig a pontig, amíg beágyazódik, két KÜLÖNÁLLÓ folyamat, amelyek NEM befolyásolják egymást. Ebbõl kifolyólag nem érzõdik.
Uh, azóta már írtak, így inkább úgy írom, a 16:08-as.
A kérdező hozzászólása: Lányok, nem tudom, ki pontoz le Titeket. Illetve sejtem, de nem meri felvállani. Sajnálom...
Kedves kérdezõ ! Azért a megbántás nem volt benne a pakliban!!! Ezennel befejeztem. Senkit nem akartam meggyõzni, csupán szeretek véleményt cserélni és ezáltal ítélkezni magam felett is. A bunkó beszólást pedig mellõzd és most már nem csodálom, hogy ki lettél utálva a másik kérdésbõl. Ne ítélkezz felettem!!!!!! Nincs szükség ilyen emberekre a világban!
Ez igaz hiszen az embernek vannak megmagyarázhatatlan megérzései. Nekem is voltak ilyenek. Van aki érzi van aki nem de ha az hogy errõl beszélgethetnek az számukra megnyugvást, vagy reményt adhat akkor mindegy hogy igaz-e és tényleg érezhetõ-e. Én viszont azt nem tudom elfogadni azok miatt amit korábban fent leírtam, hogy a rágörcsölés és ezzel való foglalkozás a sikert befolyásolja!! Sokan itt is azt tanácsolják hogy ne foglalkozzanak ezzel és lehet hogy akkor sikerül. Nos én ezzel nem értek egyet, mert ilyen szinten szerintem nincs összefüggés.
Kicsit elcsúsztak a válaszok. Az utolsó üzimet a 17:03-as kommentedre írtam. Megyek, Nekem van jobb dolgom is, hazajött a férjem és vannak gyermekeim is. Inkább velük foglalkozom! Ha normális mederben zajlott volna továbbra is a beszélgetés, akkor nagyon szívesen folytattam volna, mert élvezetes volt.
Ja és igazán azért olyan elkeserítõ a baba nem sikeredése mert ezt egyáltalán nem tudjuk befolyásolni és ez az embereket nagyon megrémíti. Hiszen ha befolyásolni nem tudjuk akkor lehet hogy soha nem fog sikerülni?? Ez az érzés olyan mint a gyász több fázisa van. Elkeseredés hogy milyen igazságtalan az élet, düh: nekem mért nem lehet ha annak is van aki nem akarja és eldobja, megöli, bizonytalanság: talán nem is lehet ezt követõen lehet csak megnyugodni, beletörõdni. Mindegy hogy tudományosan biológiailag mi a helyzet, hiszen ezeknek a nõnek az egymás támogatása, az az egyszerû ember igény hogy nem vagyok egyedül és mások megértenek segít feldolgozni, segít reménykedni és biztatnak mások mikor már magad sem hiszel benne. Azért beszélnek a tünetekrõl mert mástól olyan jó hallani hogy nem reménytelen és lehet hogy most sikerül, hogy tudjon megnyugodni és pozitívan elõre nézni.
A kérdező hozzászólása: 17:22: nem Téged akartalak megbántani, és ezúton bocsánatot is kérek, ha úgy érzed, Rád irányítottam amit mondtam, mert NEM. Sõt, egyáltalán senkit sem akarok bántani, de akkor elvárom azt, és jogosan (!), hogy engem SE bántsanak se itt, se máshol. Nem vagyok hülye sem, pszichésen sérült sem, viszont könnyen kihoz a sodromból az, ha azt kapom, amit túl: egy túlbuzgó, magát az etalonnak képzelõ személy (aki még magyarul sem ír helyesen egyébként...) lehülyéz. 17:26. Újra csak azt kell mondjam: egyetértek. Én már azon túl vagyok, hogy lessem a testem minden rezdülését, mert nem segített sem elõre, sem hátra nem vitt. Be kell lássuk, vannak dolgok még a saját testünkben is, amit nem tudunk befolyásolni. Én szerencsére ezen túlvagyok. Megkaptam a baj gyökerét, és kezelem, és röhögöm a régi önmagamat.
Irigyellek, én még ezen nem tudtam magam túltenni. Érzem a testem jeleit de már én is megtanultam, hogy ez nagyon becspós, így már nem fogom õket fel terhességi jelként. Én a düh fázisában vagyok, és nem értem, hogy miért velem történik ez, míg körülöttem egyre több kismama van és úgy érzem csak nekem nem sikerül. Egyébként reménytelenség még amit érzek és félek mivel nem tudom befolyásolni. Csak azt érzem hogy nagyon vágyok valamire amit nem kaphatok meg és nem értem miért? Remélem én is túl tudok lépni. Csak az a baj, hogy akinek egybõl sikerült (körülöttem szinte mindenki ilyen) nem érti ezt meg, hogy ez nekem mennyire fáj, csak legyint hogy majd sikerül. Én azonban ezt már elképzelni sem tudom.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ne irigyelj... nem akarom kiteregetni a helyzetemet, de nem lélekemelõ. Kérlek, írj privit, el akarom mondani, és hátha együtt könnyebb lesz, talán tudok egy-két dolgot tanácsolni, remélem, segíthetek. Köszönöm.
és azért más ha valakinek a második vagy harmadik gyerek nem sikerül, mint az elsõ.
Igen, ez könnyen elképzelhetõ és logikus is. Mondjuk mi abban a hónapban (is) csak egyszer voltunk együtt, tehát egész biztos, hogy akkor estem teherbe. utolsó elõtti
Azért arról felvilágosíthatnátok, hogy a nem rágörcsölés, és a baba dolgon való gondolkodás, hogy befolyásolja a fogantatást, miért mondja mindenki, hogy ezért nem sikerül. Ha jól tudom ha egy nõnek van peteérése és jókor vannak együtt, lehet baba. Azt mondja mindenki hogy az elsõ két hétben a mensi kimaradásig amíg a beágyazódás le nem zajlik kapcsolat sincs az anyával, ezért tünet sem lehet, akkor a rágörcsölés a fogantatást hogy befolyásolhatná? Hiszen sem a petesejtnek sem a spermiunak nincs kapcsolata az anya szervezetével!! Akkor a gondolat, hogyan befolyásolná ezt?Megérzi a petesejt a rágörcsölést? azt még el tudom fogadni, hogy az idegesség miatt nincsen peteérés... de ez ritka. Úgyhogy a rágörcsölés és a baba késése közötti összefüggés nem létezik. amgy aki azt mondja hogy a kimaradt mensi elõtt érezte hogy terhes ezt már utólag mondja, illetve utólag veszi számba a tüneteket.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van. Én is NAGYON szeretnék babát, de nem fogok azért hülyét csinálni magamból...
A kérdező hozzászólása: Olyan jó, hogy egyetértetek velem! Mert egy másik topicban én voltam a gonosz és rosszféle, mert fel mertem hívni a figyelmet, hogy azért idõ kell, amíg valami lesz. Már pszichológushoz akartak küldeni, hogy nekem lelki gondjaim vannak, pedig szerintem pontosan nekik van az, ha oculáció után 1 héttel jeleket keresnek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: a kevés kivétel közé tartozol...
A kérdező hozzászólása: Utolsó: nagyon fején találtad a szöget.
Szerintem van, aki megérzi a beágyazódást, de ritka, az igazi jelek menszi elõtt pár naptól kezdõdhetnek, de inkább ha kimarad a vérzés. Az pedig, hogy valakinek fáj a cicije, lehet a menszi elõjele is. Én sokat járok pisilni, de nem hinném, hogy ez tünet lenne, mert ismerem magam, és önmagában ez nem is lehet tünet, maximum sok más terhes tünettel együtt. Azt viszont hiszem, hogy vannak kivételek és biztosan van olyan is, aki már menszi elõtt érzi, hogy valami nem stimmel és be is igazolódik, de ez ritka.
A kérdező hozzászólása: Ezzel is egyet tudok érteni, hogy VAN AKI, de ahogy mondod: õk a kivételek. És nem lehetünk mindnyájan azok... nem?
Sziasztok, én nagyon akartam babát, mértem az ovulációt, amikor volt, tettük a dolgunkat. Másnap reggel kiraktam a rókát, azt hittem vírus (és azt gondoltam, hogy oda a hónap, mert ha beteg az ember, akkor nem nagyon lesz terhes), de az voltam. Magam sem hittem, de a doki szerint lehetett 48 órán belül, holott normálisan középidõben ovulálok.... Persze nem ez a normális, valóban az elsõ egzakt jele a babának az elmaradt vérzés, de már elõtte is van akinél jelentkezhet más tünet. Nekem is a "java" (rendszeres hányás, mell panaszok, nyálzás, stb.) a késést követõen fordultak elõ. Kérlek benneteket, azért, mert tényleg sok mindenben igazatok van ne bántsátok azokat, akik egy pisit is a babának tulajdonítanak, biztos már nagyon szeretnék azt a Csöppséget, persze a stressz nem segít, de ha reménykedik attól még nem lesz baa senkinek!
A kérdező hozzászólása: Szerintem Te sem gondoltad akkor, hogy terhes vagy. És nem bántás, amit leírunk, csak olyan fura. Igenis, többet iszik, többet pisil, és akkor paff õ terhes. Aztán megjön és kifekszik, hogy elment... térjünk magunkhoz, lányok...
A babaprojekt szót én is szoktam használni:) Nincs teljesítménykényszer, csak jó lenne, ha jönne. Nem görcsölök rá, nem kreálok magamnak tüneteket. Azt szoktam mondani, hogy minden fejben dõl el. Sajnos ha valaki nagyon akar valamit, adott esetben gyereket, és állandóan ezen rágódik, utána olvas, beszélget errõl (akár ezen a honlapon is), akkor elõbb-utóbb elhiszi, hogy ezek a tünetek neki is megvannak. Aztán jön a csalódás vagy nem. Természetesen vannak kivételek. Ne bántsátok õket. Lehet, nekik így könnyebb. Egy-két negatív teszt után úgyis átgondolják az egészet. Sok sikert mindenkinek!
szerintem is igaz, amit írt az elõzõ hozzászóló, egy-két korai negatív teszt, amikor az ember a saját bõrén tapasztalja, hogy mi a helyzet, aztán leáll a dologról, ha negatívak a tapasztalati, de ezt tényleg a bõrén érzi az ember. És szerintem ez egészséges, hogy megtapasztalja, legközelebb nem csinálja.
Hát, lehet, hogy én kivétel vagyok, de nekem egyik terhességem során nem voltak azok a tipikus terhességi tüneteim.. szerencsére:9 Azok, akik nagyon várják a babát és minden gondolatuk csak körülötte forog, azok igyekeznek minden pici jelbe belekapaszkodni..szerintem.
A kérdező hozzászólása: Aki a 4-5-és topikból jön lepontozni a válaszolókat, maradjon ott.
16:08-as vagyok. Én onnan jöttem, de senkit nem pontozok le soha. Mindenkinek van egy véleménye, nem gondolom, hogy jogom van ítélkezni. És nem gondolom, hogy valaki "bosszúból" pontozna le. Legalábbis nagyon remélem. Lehet, hogy egyszerûen csak vannak akik benéztek ide és úgy pontoztak, ítélnek. Nem?
A kérdező hozzászólása: Nem. Túl érezhetõ volt az ellenszenv mindenkivel szemben, aki az ellenkezõ oldalt képviseli. De itt elmondhatom, és nem tudtok lepontozni, érted?
En arra is gondoltam csajok, hogy letezik nagyon sok olyan no is aki nem pont a kozepidoben esik teherbe hanem mondjuk mensi utan nem sokkal lesz egy spontan peteerese. (Itt nem azokra gondolok akik ismerik a testuket es homeroznek mert ok egyertelmuen tudjak mikor van pe.). Igy ok mar kozepidoben egy hetes terhesek es nem is tudnak rolla. Aztan eltelik ket het es jonnek a tunetek. Igy persze, hogy letezik olyan akinek egy hettel korabban intenziv tunetei vannak. A masodik csoportba tartoznak azok akik pont kozepidoben fogantak meg igy nalluk kesobb jelentkeznek a tunetek amikor kimarad mar a mensi. Es a harmadik csoportba tartoznak azok akiknek elcsuszik egy picit a peteeres es ok viszont meg a nemvart napjan is negativat tesztelnek es tunetuk sincs. Ha ezt a harom csoportot osszevetjuk nem csoda, hogy van akinek van tunete van akinek nincs es csak kesobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: még egyszer: mintha magamat hallanám!
lehet.ha késik tesztelj
Ki tudja, mi nõk mire vagyunk képesek! Drukkolok, hogy igazi legyen. Nekem voltak pozitív tesztjeim (2 db), és mindig egy héttel elõtte kezdõdtek a tünetek. Majd a teszt után (2-3 nap)borzasztó erõs görccsel megjött.(én pajzsmirigyes vagyok, lehet nálam ez a magyarázat)Kitartás...tereld el a figyelmed!

5 hónap után már lehet bevenni esemény utáni tabit? Vagy egy héttel a mensi után nem lehetek terhes? Mit lehet vagy kell csinálni?

és nem ment el bennem meg ilyesmi de akkor is

Legjobb válasz: Mi ez az 5 hónap? Amúgy mindig teherbe lehet esni.

Mi ez az 5 hónap? Amúgy mindig teherbe lehet esni.
A kérdező hozzászólása: 5 hónap telt az elsõ alkalom óta, hogy szedtem ilyen tablettát
ebbõl ne csinálj rendszert.ez nem fogamzásgátló, hanem egy erõs gyógyszer.védekezzzzz!!!!!!
évente kétszer lehet bevenni. ha jól tudom fél évente. tényleg nagyon erõs, nem szabad rendszert csinálni belõle. akkor is terhetsz lehetsz, ha nem megy el benned. az ejakuláció elõtt is 'lövell ki' spermát. illetve az, hogy mikor menstruáltál csak százalékban segít a teherbe eséshez, illetve a nem teherbe eséshez. én estem már teherbe elõtte is, utána is. bármikor teherbe eshetsz, csak kevesebb az esélye, ha nem az ovuláció idõpontja körül. inkább tényleg védekezzetek.
Nem lehet , azaz ha beveszed enyhén szólva növeled annak az esélyét hogy majd késõbb nem lesz gyereked emiatt.Nagyon szétvágja a szervezeted , inkább menj el dokihoz.Ne legyél felelõtlen.
beveheted, inkább, mint h terhes legyél. de basszus, miért nem lehet védekezni????
Ovodások miért élnek nemi életet???Anyád tud róla??
A kérdező hozzászólása: És tiéd tud róla, hogy bunkó vagy? esetleg gumikiszakadásról nem hallottál, ha már olyan csúcs vagy? a részletekbe nem akartam bele menni, de látom egy kicsit kell, mert itt rögtön osztják az észt. azt hiszem ilyesféle balesetekkel nem mi voltunk az elsõk. de az értelmes és segitõkész válaszolóknak nagyon köszönöm az válaszokat

Mitől késhetett egy hetet a mensim?

Másfél éve szültem,azóta beállt 33naposokra a ciklusom!Mindig id?re megjött,viszont most egy hetet késett!Viszont,attól a naptól,hogy meg kellett volna jönnie,pont úgy görcs?lt,mintha meg akarna jönni,és azóta a hátam is fáj nagyon,bár nem tudom,hogy ez lehet-e össze függésben!Ma reggel megjött normálisan,görcsölök is,és a hátfájás is ugyanúgy van!Lehet ez felfázástól?

Legjobb válasz: Lehet, hogy ez a nagy meleg befolyásolta. Nekem minden nyáron van egy hónap mikor késik vagy pont, hogy sokkal elõbb jön meg:)

Lehet, hogy ez a nagy meleg befolyásolta. Nekem minden nyáron van egy hónap mikor késik vagy pont, hogy sokkal elõbb jön meg:)

Egy héttel a mensi előtt mitöl lehet barnás folyás?

Rendszeres a ciklusom 28 napos ,a múlt hétf?n volt poz. az ovu tesztem .Ma barnás foltot észleltem az alsónemün , amikor meg töröltem magamat egy két szál piros véres valami volt a papiron.Soha nem szoktam barnázni ,veletek történt már ilyen?

Legjobb válasz: Persze babát szeretnénk már fél éve és nem jön össze,segitsetek légyszi mitõl lehet?Azt szeretném tudni hogy mással is elõ fordult már ilyen

A kérdező hozzászólása: Persze babát szeretnénk már fél éve és nem jön össze, segitsetek légyszi mitõl lehet?Azt szeretném tudni hogy mással is elõ fordult már ilyen
Ne aggódj, lehet a beágyazódástól is és akkor teljesen normális. Vannak akiknél így mutatkozik meg a beágyazódás, hiszen még a menszesz nem idõszerû. :) Szorítok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: köszi:) ez valamilyen higg barnás valami volt reméllem nem hormonzavar

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!