Találatok a következő kifejezésre: Egy hetet a (6910 db)

Egy héten??:) ) Nálunk minimum napi 1 "összebújás"van
"Ha nagyon szeretitek" gondolom arra érted, ha szerelmes vagy belé. Amikor az ember szerelmes, nem telik el úgy 1 perc, hogy ne gondolná rá, és ne kívánnád.
Én naponta megkú.rom ha tudom
én folyamatosan kívánom
A kérdező hozzászólása: nagyon jó válaszok ezt szeretem:) ))
Minden nap.
Mindíííg!

Hogy vannak az alábbi mondatok németül? Nyáron voltam egy hétig: Spanyolországban a családommal, repülővel;egy hétig a Balatonon a családommal és a barátaimmal; és egy hétig Romániában.

Legjobb válasz: Im Sommer verbrachte ich eine Woche in Spanien - wir sind dorthin mit dem Flugzeug gefahren; eine Woche am Plattensee mit meiner Familie und Freunde; und eine Woche in Rumänien.

Im Sommer verbrachte ich eine Woche in Spanien - wir sind dorthin mit dem Flugzeug gefahren; eine Woche am Plattensee mit meiner Familie und Freunde; und eine Woche in Rumänien.
mit meinen Freunden

A teszten azt irja hogy 3-4 nappal a megtermékenyités után ki mutatja a terhességet. Nekem még egy hét a mensisig ma csináltam T. de negativ. Akkor sajna nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Szia! Az én tesztem 1 héttel írta mensi elõtt és nekem a mensi kimaradása után 1 héttel sem látszott semmi csak 2 hét múlva volt egy halvány csík! Nem mindenkinek egyforma a HCG mennyisége a szervezetben! Úgy,hogy még van remény!

Szia! Az én tesztem 1 héttel írta mensi elõtt és nekem a mensi kimaradása után 1 héttel sem látszott semmi csak 2 hét múlva volt egy halvány csík! Nem mindenkinek egyforma a HCG mennyisége a szervezetben! Úgy, hogy még van remény!
A megtermékenyítés nem egyenlõ az együttlét napjával!! A pete még kiszabadul a tüszõbõl, vándorolni kezd, majd lejut a hasûrbe, onnan majd a petevezetõn át a méhbe, és ott jó esetben beágyazódik. Ez a folyamat 2-3 hét, vagyis túl korán teszteltél!!
Nyugalom..van még egy heted.Megbízható eredmény nagyjából a kimaradt mensi harmadik napjától várható, de van akinek ekkor még nincs elég hcg a szervezetében.Várj legalább két hetet...ha addig nem jön meg tesztelhetsz!De elõtte fölösleges, mert csak magadat idegesíted.
a mensi kimaradasa utan lehet akkora a hcg szint h kimutassa egyeb esetben csak a ver vizsgalat mutathatja ki , varj addig h kimaradjon addig meg van remeny


Kutyapanzióban tanítják is a kutyusokat, ha szeretnénk esetleg? Karácsonykor szeretnénk elutazni, lehet hogy egy hétre. A tacskónkat vinnénk kutyapanzióba (szobakutya), decemberben lesz 7hónapos. Nem gond, hogy ennyi idősen hagynánk ott?

Legjobb válasz: Lehet kérni foglalkozást is.Nem gond,hogy ennyi idõsen ott hagyjátok egy hét nem a világ. A panzióban általában olyan dolgoznak akik értenek a kutyákhoz,illetve kutyakiképzést is tanulnak. Ismerõsöm példáúl eleinte nagyon engedékeny volt a kutyájával és felszokott a kanapéra.1,5 hétre el kellett utazniunk külföldre,panzióba adták a kutyát akkor 1 év körüli volt.A 1,5 hét alatt a kutyát leszoktatták a kanapéra felmenéstõl illetve más rosszabb szokásairól.Otthon is szépen viselkedett. Vhol pedig lehet külön kérni,hogy vigyék kutyasuliba viszont akkor többe is kerül.

Lehet kérni foglalkozást is.Nem gond, hogy ennyi idõsen ott hagyjátok egy hét nem a világ. A panzióban általában olyan dolgoznak akik értenek a kutyákhoz, illetve kutyakiképzést is tanulnak. Ismerõsöm példáúl eleinte nagyon engedékeny volt a kutyájával és felszokott a kanapéra.1, 5 hétre el kellett utazniunk külföldre, panzióba adták a kutyát akkor 1 év körüli volt.A 1, 5 hét alatt a kutyát leszoktatták a kanapéra felmenéstõl illetve más rosszabb szokásairól.Otthon is szépen viselkedett. Vhol pedig lehet külön kérni, hogy vigyék kutyasuliba viszont akkor többe is kerül.
A kérdező hozzászólása: Rendben.Azt gondoltam hogy akkor drágább lenne, ha szeretném a taníttatást is :) És úgy az étkeztetés jó, ha mi visszük a tápot igaz ?
Panziótól függ, mi ott a szokás. Étkeztetésben és tanításban is. Amúgy 1 hét alatt sokat ne várj a nevelésében.Lehet, hogy a világot 7 nap alatt teremtették, de a kutyánál ez nem mûködik.:) )
A kérdező hozzászólása: Jó értem, nekem csak az a lényeg butább ne legyen :) Mert pl ha gyerekekkel van, és játszanak vele, akkor teljesen meghülyül :)
Elsõ vagyok. Az étkeztetés meg lehet kérdezni, mert van többféle táp amit adnak a kutyáknak.Én ilyen helyzetben inkább vinnék, mert ugye fokozatos átállás kell két táp között és nem lenne szerencsés, ha végig hasmenése lenne. Szóval tápot vigyetek vagy beszéljétek meg.
Attól függ, ki panzióztatja.Vannak kiképzõk is, de egy átlag panziós nem ért a viselkedési problémák kezeléséhez.Különben sem ér sokat, ha más képzi ki a kutyát, mellé a gazdi oktatása is elengedhetetlen.Ráadásul egy hét alatt nem lesz retardált a kutya.

Fiúk, lányok, ti hányszor találkoztok egy héten a párotokkal?

Legjobb válasz: egyszer, pár napra.nem találkozunk minden héten.

egyszer, pár napra.nem találkozunk minden héten.
hétköznap 2-3 alkalommal estefele 1-2-3 órára, hétvégén viszont általában együtt vagyunk, szombat kora délutántól másnapig:)
itt alszik az ölembeXDnem is tudnánk egymás nélkül meglenni=)
Minden hétvégén találkozunk, 2-3 napot együtt töltünk.
Minden nap, mert együtt élünk.

Hányszor szexelsz egy héten a barátoddal/barátnőddel?

Legjobb válasz: nincs barátom,sem barátnõm,mégis szoktam minden héten szexelni. 24/ff

nincs barátom, sem barátnõm, mégis szoktam minden héten szexelni. 24/ff
Barátommal kétszer, barátnõmmel négyszer.
pvtud.blog.hu -val heti 2x
17:50, most miért árultad el? :D
Nõmmel ha muszáj max. 1-szer hetente, magammal heti 4-szer!
hát te írtad barátoddal kétszer :D most ha én is azt írom, hogy barátommal kétszer 1értelmû lett volna :D pvtud.blog.hu <3 :DDDDDD
prostival 2 hetente, barátnövel heti3-4 alkalommal, heti1-2 alkalommal meg egyéb hölgyekkel
Elsõ pár hónapban minden nap, aztán most 3 év után a havi kettõnél tartunk...
Én amikor tehetem rajta vagyok a témán a barátnömel :D
5 éve vagyunk együtt, és átlagban heti 2-3 alkalommal hancúrozunk. :D 24/L és 26/F
Én 19 vok, a barátom 22.8hónapja vunk együtt.Eleinte amikor nagyon keveset tudtunk talizni, szinte ki sem mozdultunk a szobából amikor együtt voltunk, napi kb5-6 alkalom volt, most h szinte együtt lakunk és nagyon fáradtak vunk estére így már lecsökkent az adag heti 4-5 alkalomra...:(
2 és fél éve vagyunk együtt, a barátom 24, én 21, hetente 5-ször szeretkezünk. Petranova
Szia! Mi 20 évesek vagyunk, 4 éve vagyunk együtt, nem lakunk együtt:( de azért heti 3-4 alkalmat összehozunk:D
27, 30. A 9 évet kezdtük, 13 hónapos a kisfiunk és a régi heti 5-10 alkalom havi 3-4re csökkent:(
1 éve bagyunk együtt és úgy általában heti 2-3 alkalom:)
5 éve vagyunk együtt, fél éve lakunk együtt, heti 3-4x. Én 25/L vagyok, a párom 32/F.
3 éve vagyunk együtt, én 16 õ 18 éves, és mivel egy hónapja veszítettük el, még csak kevésszer.Heti 1.
Nos, én 19 éves lány vagyok, a párom 21 éves. Albérletben együtt lakunk. Egy hónap múlva ünnepeljük a negyedik évfordulónkat. Heti 3-4 alkalom az átlagos, de van hogy kevesebb (pl, ha fáradtak vagyunk). Régebben volt, hogy kétszer is együtt voltunk egy nap, de akkor még nem éltünk együtt, meg azóta már elderengett a rózsaszín köd is. De azért imádjuk egymást.
Én 18 vagyok, kb másfél éve élek "aktív" nemi életet... Mostani barátommal csak két hónapja vagyok együtt, eddig egyszer feküdtünk le nem olyan rég, tehát errõl még nem tudok nyilatkozni, õ is 18. Volt barátommal 7 hónapig jártunk, vele hetente 1-2 alkalom volt.
Másfél éve vagyunk együtt, átlagban olyan heti 5 alkalom. De van amikor ennél több de olyan is van h ennél kevesebb.
19-20 es kb mindennap amikor csak van idonk h kenyeztessuk egymast
1 év. heti 2-4, változó. ha nagyon ritkán tudunk hétköznap is találkozni, akkor több, ha csak hétvégén, ami a gyakrabb akkor kevesebb.
1, 5 eve vagyunk egyutt, fel eve egyutt elunk, mindketten 22 evesek atlagban heti 6-7-8, faradtabb heteken 5.
kb heti 3x de van amikor egy nap 2szer is. 4éve vagyunk együtt. 25/L, 40/F
ja és 5 és fél éves kapcsolat
Sajnos a fõsuli miatt 200 km választ el minket, de egy városban lakunk. Csak hétvégén találkozunk. Átlagban 2-3x egy héten. Mindketten 21 évesek vagyunk.
Kicsit több mint 2 éve vagyunk együtt, mindketten 20 évesek. Ez elég változó, mert van olyan idõszak mikor heti 5-10 alkalom, máskor meg csak kb 2-3.
28L 31F 4 éves kapcsolat, 5 hónapos házasság. Heti 4-5 alk.

Lehetseges, hogy egy hettel a havi elott mar nagyon fajnak a melleim?

Vagy valami mas oka lehet?

Legjobb válasz: persze, hogy lehetséges:) nekem régebben minden alkalommal pont egy héttel elõtte kezdett el fájni! mára szerencsére ez már teljesen megszûnt :)

persze, hogy lehetséges:) nekem régebben minden alkalommal pont egy héttel elõtte kezdett el fájni! mára szerencsére ez már teljesen megszûnt :)
Nekem már az ovulációtól kezdve fájtak, a menses elõtti napokban hozzá sem lehetett érni...
Nem hinném, hogy 1 hét alatt visszaviszik. Miért nem mész el érte?
A kérdező hozzászólása: mert jelenleg nem tartózkodom, otthon, és nincs olyan akit meg kérjek rá aki elhozza..:(
10 napig van ott, ebbe számold bele a szombati napot is.

Pé-m után egy héttel 37.1-ről ma reggel lejjebb ment a hőm 36.95-37-re. Ez baj? Hisz még van egy hetem a nem vártig. A párommal jókor voltunk együtt, így remélem hogy sikerül a baba.

Remélem azért holnap visszaugrik a h?m. Volt már ilyen tapasztalat?

Legjobb válasz: De jó lenne!!! Nagyon aranyos vagy! :) Bárcsak úgy lenne. Elvileg 1 hete volt pé-m és akkor együtt is voltunk párszor. Így esély van rá. Neked is szurkolok ha akartok babát! :D

A kérdező hozzászólása: Szerintem egy nappal késõbb volt pé-m mint berajzolta. Nem?
A kérdező hozzászólása: De jó lenne!!! Nagyon aranyos vagy! :) Bárcsak úgy lenne. Elvileg 1 hete volt pé-m és akkor együtt is voltunk párszor. Így esély van rá. Neked is szurkolok ha akartok babát! :D
Ha még a coverline fölött vagy, akkor nem számít leesésnek. Szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket a hõdrõl, megnéztem, és GRATULÁLOK! :) Akkor az enyém is bíztató lehet? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a85dddb5c0a5b0dd7202db..
Gratulálok az utolsó válaszolónak!
Szia! Hogy igazoljam az elõttem szólót, belinkelem az én görbémet. Nekem a pé utáni 6. napon esett le a hõ, aztán szép lassan araszolt vissza. A pé-t nem jól jelölte be vmiért, dec 31-én volt. Drukkolok!!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/570ddac124673295cf864d..
Köszi... Mi akarunk, csak õ nem akar jönni, már rég. De már kezelem magam, folsavval meg E-vitaminnal, és a véremet is már analizálják, lehet jövõ héten már egyéb gyógyszereket is szednem kell. Neked viszont nagyon szorítok!!! :-)
Újra én: sajnos saját tapasztalat híján, csak információim szerint mondom: akár jó jel is lehet, azt mondják, beágyazódáskoor is leesik a hõ. És ha valóban babás vagy, és AKKOR jött össze, amikor kellett, akkor pont most vagy beágyazódásnál. Kb. egy hét múlva tesztelhetsz! És remélem, nem jön meg! :-)))
A kérdező hozzászólása: Még jóval felette vagyok, a coverline 36.6-ra van húzva. Köszi a drukkot, reménykedem én is.
A ciklus össze-vissza rajzol, ne vedd komolyan :-))) a lényeg hogy legyen egy diagrammod, Te úgyis tudod, mikor volt ovulációd. Én egyébként a fertilityfriend-et használom. Nagyon pontos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!