Találatok a következő kifejezésre: Egy hetes vannak (1071 db)

Hány olyan hétjegyű szám van amelyben nincs hetes és hány olyan szám van amelyben legalább egy hetes van?

Kombinatorika , levezetéssel kérném.

Legjobb válasz: Amibe nincs 7-es: 2 számjegye van. Az elsõ 8 féle lehet: 1,2,...,6,8,9 (nem lehet az elsõ számjegy 0 vagy 7.) A második számjegy 9 féle lehet 0,1,2,...,6,8,9 Összeszen 8*9=72. Mivel összeszen 90db kétjegyû szám van, ezért a maradék 18-ban mindenképp lesz legalább egy 7-es.

Amibe nincs 7-es: 2 számjegye van. Az elsõ 8 féle lehet: 1, 2, ..., 6, 8, 9 (nem lehet az elsõ számjegy 0 vagy 7.) A második számjegy 9 féle lehet 0, 1, 2, ..., 6, 8, 9 Összeszen 8*9=72. Mivel összeszen 90db kétjegyû szám van, ezért a maradék 18-ban mindenképp lesz legalább egy 7-es.
A kérdező hozzászólása: Nos ez jó , de HÉTjegyû számokról van szó az nincs hetes és a legalább egy hetes kérdésre vonatkozólag is.
JA bocs, hétjegyûre ugyanez. 7 számjegy Az elsõ lehet 8 féle a másik 9 féle a harmadik megint 9 féle stb. 8*9*9*9*9*9*9 Összesen 9*10*10*10*10*10*10 7-jegyû szám van Tehát amiben lesz hetes az úgy jön ki, hogy az összesbõl levonod azt, amiben nincs.

11 hetesen voltam genetikai UH-n. Mindent rendben talált. Úgy tudom 18 hetesen van még egy. Akkor 15 hetesen miért hívott vissza? 12 hetes kismama

Legjobb válasz: Nekem is havonta kellett dokihoz mennem így havonta csinált UH-ot.11-15 hétig neked is az 4 hét a 18 hét meg már sok lenne...

Nekem is havonta kellett dokihoz mennem így havonta csinált UH-ot.11-15 hétig neked is az 4 hét a 18 hét meg már sok lenne...
nekem 4hetente kellett visszamennem - magánrendelésre.. Lehet aggódik.. fizetõs doki? Mondjuk én azért örültem, mert nálam volt egy rakat gond, de ugye a mani nem mindegy:S
A kérdező hozzászólása: Fizetõs igen, de még éppen ki lehet bírni. Azt mondta minden rendben.Nem emlitette hogy valamiért is aggódna, de jelét sem láttam rajta.
Nekem is 4 hetente kell menni. Lehet ezért hívott, hogy havonta lásson. Ha csinál uh-t is, talán azért, hogy megnézze, mikor leveszik a 1
Bocs, szóval mikor leveszik 16 hetesen az AFP-t, a babád méretei alapján is vagy e annyi idõs, mert ha nem, adhat fals eredményt. Nálunk a kórházban AFP levétele elõtt csinálnak ellenõrzõ uh-t, de hallottam már olyat hogy máshol nem.

Szeretnék venni egy yorkit. Van is egy ami érdekel: 4 hetes, 400 g. Nem tetszik még de nem tudom, hogy ilyen idősnek milyennek kell lennie. Ez normális súly? A szőr se, olyan dús még változhat?

Legjobb válasz: Válasz helyett visszakérdezek: hány olyan yorkit láttál, ami négy hetesen tetszett? Apját anyját láttad? Azok tetszenek? Jó eséllyel rájuk hasonlít a kölyök. 6-8 hetes kora körül nézd, ha akkor egészséges, élénk, a fõ fajtajegyeknek megfelel, már nagy baj nem lehet. Mik a fõbb fajtajegyek? Na ezt csak egy korrekt megbízható tenyésztõ mondja el neked, hiszen õ az aki a fajtáról is tud beszélni, nem csak pénzt akar keresni a kölyökkel.

Válasz helyett visszakérdezek: hány olyan yorkit láttál, ami négy hetesen tetszett? Apját anyját láttad? Azok tetszenek? Jó eséllyel rájuk hasonlít a kölyök. 6-8 hetes kora körül nézd, ha akkor egészséges, élénk, a fõ fajtajegyeknek megfelel, már nagy baj nem lehet. Mik a fõbb fajtajegyek? Na ezt csak egy korrekt megbízható tenyésztõ mondja el neked, hiszen õ az aki a fajtáról is tud beszélni, nem csak pénzt akar keresni a kölyökkel.
Ugye tenyésztõnél keresgélsz és nem szaporítónál? Remélem... http://www.olcsokutya.uw.hu
Ha 4 hetesen nem tetszik egy kutyus akkor ne vedd meg. Késõbb is lesznek olyan elvárásaid aminek nem fog megfelelni. Talán érdemes megfontolnod valóban a yorki a neked való fajta?
4 hetesen már nagyobbnak kell lennie a súlyának. de attól függ, milyen yorkiról beszélsz. mini, nagy, extra mini. szerintem csak annnyi a dolgod, hogy nézz más kennelbõl yorkit, ne mondj le róla, mert tündér egy teremtmény!!! imádom!!! igy nézett ki kiskorban: http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/kisyorkik/uploads/Kp.. és így nagykorban: http://www.petplanet.co.uk/petplanet/images/breeds/yorkie.jpg
Még csak 4 hetes mit vársz szegénytõl?=) Idõvel szép hosszú szõre lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Gyõrben van a kutyus én meg Pest közelben. Júliusban lehet elhozni és pont akkor járunk arra. A szülõk törzskönyvezettek van egy honlapjuk is ahol láttam, hogy eredményes vérvonal. Jó árban vannak azért gondoltam, hogy meg merem rizikózni a lefoglalást csak képrõl. Tegnap kellett dönteni és belevágtam. House Quick Giant Mini kenelból.
Nekem szimpatikus a kennel, szerintem jó helyrõl választottál. Egy 4 hetes kiskutya még fog szépülni :)
A kérdező hozzászólása: Küldök én is képet róhttp://inda02.indamail.hu/view_attach.php?part=1.2&rand=7547.. 45 ezer Ft http://inda02.indamail.hu/view_attach.php?part=1.5&rand=5078.. szerintetek ari? Nekem egyre jobban tetszik.
A kérdező hozzászólása: A kutyusod nekem nagyon tetszik! Sokat segít, hogy így elküldted köszönöm

Egyik barátnőm terhessége ikerterhességnek indult, de az egyikőjük felszívódott. A másik baba méretei nagyjából jók, de szívhang nincs. Még nincs egészen 7 hetes. Van még remény, hogy beinduljon a szívműködés?

Legjobb válasz: 7-hetesen már nagyon kellene szívhangnak lennie,mivel nekem 5-hetesen már meghallgatták,de mindig van remény,jó egészséget neki és remélem minden jó lesz.

7-hetesen már nagyon kellene szívhangnak lennie, mivel nekem 5-hetesen már meghallgatták, de mindig van remény, jó egészséget neki és remélem minden jó lesz.
Nekem 6+3 hetesen már volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem is, azért kérdeztem, hogy van-e esetleg olyan, akinek nem, de lett késõbb.
Szerintem igen van esély ha a méretek jók fejlõdik , szerintem jövõ hétre lesz szívhang is!Szurkolok! :)

Egy hetes késés után a tesztem negativ lett. Hasszurka meg fehér folyás van, mellérzékenység minimális. Kicsit több mint egy hónapja hagytam abba a gyógyszert. Korai volt még tesztelni vagy nem is baba van a dologban hanem a gyógyszer abbahagyása?

Legjobb válasz: szia! Egy hetes késés után szerintem már pozitív lenne a teszt, ha terhes lennél. Én 4 évig szedtem fogamzásgátlót, és a gyógyszer abbahagyás után majdnem 6 hónap volt, mire sikerült. De ez változó. Van akinek már az elsõ hónapban sikerül. Legyél türelmes...:))

szia! Egy hetes késés után szerintem már pozitív lenne a teszt, ha terhes lennél. Én 4 évig szedtem fogamzásgátlót, és a gyógyszer abbahagyás után majdnem 6 hónap volt, mire sikerült. De ez változó. Van akinek már az elsõ hónapban sikerül. Legyél türelmes...:) )
igen egyetértek az elõttem szólóval, sajnos annak a tesztnek már mutatnia kellett volna

Kb egy hetes kis cicám vannak, pl az normális hogy 2 kis cicát ellet? Mert mindig 4-5 ellet, mikor lehet öket szét választani az anyátol?

Legjobb válasz: Na most ennyit sikerült. Az anyától 12 hetes korban szakszerû elválasztani de már 8 hetesen is tudnak rendes junior ételt enni de azért a szopásra, szocializálásra kell az a 3 hónap. Nem lenne olcsóbb ivartalanítani szegény cicust? Nem lenne több probléma. Mit tudtok kezdeni a folytonos utánpótlással?

Na most ennyit sikerült. Az anyától 12 hetes korban szakszerû elválasztani de már 8 hetesen is tudnak rendes junior ételt enni de azért a szopásra, szocializálásra kell az a 3 hónap. Nem lenne olcsóbb ivartalanítani szegény cicust? Nem lenne több probléma. Mit tudtok kezdeni a folytonos utánpótlással?
Igen, lehetséges. Off. Szegény cicus. Remélem tisztában vagy vele, hogy tönkreteszed szerencsétlent a folyamatos elletéssel. Mit csináltok a rengeteg kiscicával????
Ivartalanítani kellene, te idióta.
A kérdező hozzászólása: 2 nõstény van , és nincsenek ivartalanitva , (de azért nem akartam még mert annyira szereti a kis cicáit hogy egész nap velük van

Nem baj hogy a babám sokat nyomja ki valamijét? 23 hetes vagyok. Ilyenkor mit csinál? Nyújtózik? Van hogy reggel egy helyen van összegömbölyödve és kidudorodva. Nektek is ennyit nyomja ki magát? Minden nap akár többször is.

Legjobb válasz: ajjaj.nálunk szinte az a mániája,hogy egész nap kinyomja valamiét-szerintem a keze vagy a kis lába mert olyan kis vékonyka,meg tudom fogni szinte-néha olyan nagyon tud fájni h hirtelen össze is rándulok-ilyenkor néznek rám furcsán-de azért kibirható,és igy legalább tudom h jól van,mert nálunk az lenne a fura ha nem mozogna,mert Õ egy kis örökmozgó. 29 hetes

ajjaj.nálunk szinte az a mániája, hogy egész nap kinyomja valamiét-szerintem a keze vagy a kis lába mert olyan kis vékonyka, meg tudom fogni szinte-néha olyan nagyon tud fájni h hirtelen össze is rándulok-ilyenkor néznek rám furcsán-de azért kibirható, és igy legalább tudom h jól van, mert nálunk az lenne a fura ha nem mozogna, mert Õ egy kis örökmozgó. 29 hetes
A kérdező hozzászólása: Na akkor jó :) Úgy látszik nálunk is ez lesz a favorit. Persze sokat rugdal és ütlegel :) De nagyon jó érezni!
Szia! Majdnem minden reggel úgy ébredek, hogy a hasam jobb felén kifli formában kidudorodik a kisasszony. Teljesen eldeformálja a hasamat. :) Olyankor mindig kap egy kis simogatást és lágy masszázst apukájától és már vissza is vándorol középre. :) Boldog babavárást! 21 hetes km

Mikorra válik biztossá, hogy nem ikerterhességről van szó? A 12 hetes uh-n legkésőbb ugye már látszania kellett volna, ha nem csak egy bébike van a pocimban?

Legjobb válasz: Ma olvastam egy szülésznõ könyvét, abban azt írta, hogy 9.hetesen már látni, ha ikrekrõl van szó.

Ma olvastam egy szülésznõ könyvét, abban azt írta, hogy 9.hetesen már látni, ha ikrekrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségedet! Minden jót! :) :) :)
Nekem már a 6.hétben látták elõször úgy tûnt hogy kétpetéjûek lesznek aztán a 12.heti uh-on derûlt ki hogy egypetéjûek.28.hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Nekem anno a 13. héten állapították meg.
ja. van. kerekítésnek hívják...
így van, memóriatulcsordulás miatt van ez így. de ugyan ilyen hiba, hogy sok számológépen az 1/3*3 nem 1
ha a 16. helyen kicseréled a 7est 6osra és visszaszorzol azért kapsz 2-t mert a 17. helyen (ami már nem fér ki ezért ez alapján kerekíti a 16. számot) 8as van amit felfele kerekít de mivel elõtte végig 9es van végigfut a kerekítés és végül 2 egészre jön ki az eredmény
Így van, ez a kerekítési hiba. A végtelenségig lehetne írogatni a hatosokat, de az egyszerûség és a számológép korlátozott pontossága miatt biggyeszt oda egy hetest. A visszaszorzásnál pedig annyira pici a különbség, hogy kettõre kerekít, akár hatost, akár hetest írsz a végére. Legalábbis ez a tippem, konkrétan nem tudom, hogy pontosan milyen logika szerint számol a számológép.
A kérdező hozzászólása: Ok. Akkor tehát ez egy szabályos kerekítés matematikailag, amit a számológép használ korlátoltsága miatt.

7 hetesen ures petezsakot latott a doki, azmondta varjunk meg egy hetet, van meg esely hogy akkor lesz baba benne?

tudom hogy csekely az esely, de hatha megis, tuneteim vnnak, hanyinger mellfeszules

Legjobb válasz: Kérdezõ: lehetséges, minden bizonnyal késõbb fogant. :) Drukkolok, és esetleg írd le, ha voltál kontrollon, hogy mi újság van. :) Kedves Utolsó, ha már ilyen okoskodósra sikerültél: blasztocita lesz, ha már beágyazódik, azaz effektíve terhességként definiálható, majd embrió, és magzat, de egy nõnek, aki gyermekre vágyik, már zigótaként is baba. Remélem ez nem fáj neked azért. 32 hetes kismama

Kérdezõ: lehetséges, minden bizonnyal késõbb fogant. :) Drukkolok, és esetleg írd le, ha voltál kontrollon, hogy mi újság van. :) Kedves Utolsó, ha már ilyen okoskodósra sikerültél: blasztocita lesz, ha már beágyazódik, azaz effektíve terhességként definiálható, majd embrió, és magzat, de egy nõnek, aki gyermekre vágyik, már zigótaként is baba. Remélem ez nem fáj neked azért. 32 hetes kismama
Szia; igen, nyilván ezért mondta, hogy várjatok, nem azért, hogy kikészítse az idegeid. Drukkolok
Lehetséges, hogy késõi peteérésed volt és még igazából nem vagy 7 hetes, emiatt nem látott még semmit. Egyébként nem minden esetben jó, ha ilyen fórumokat olvasol, mert elég sok a negatív történet és nem biztos, hogy most idegesítened kellene magad!
Persze hogy van esély!Addig is olvasgass fórumokat ahol ilyen esetek voltak!
A petezsák méretébõl meg lehet mondani pontosan a terhesség korát és így ki lehet zárni a késõbbi ovulációt. De azért drukkolok neked.
baba nem lesz csak zigóta és utána magzat
A kérdező hozzászólása: igen, a petezsak mar szerintem eleg nagy, 1*2 cm, sajnos nem foganhatott kesobb mert utanna mar nem voltunk egyutt csak meg 2 nap, azokbol a katonak is csak max meg 2 3 napot elnek, ugy tudom, ugyhogy max 5 nappal kesobb foganhatott, mint a szamolt datum
Nem tudom mi ez a sok eset mostanában pont ilyenek, mi kistesót szerettünk volna, január 09.-én volt meg utoljára 6 hetesen elmentem 8 mm-es petezsák, két hét múlva 20 mm-es most hétfõn megint voltam 9 hetesen de még mindig üres így hétfõn engem mûtenek:( Nagyon reménykedtem de nekünk nem sikerült, gondoltam, hogy baj van mert a kisányomnál 6 hetesen szívhang volt, most meg a kongó feketeség.Minden tünetem megvan nekem is sõt egyre erõsebbek, nem vérzek nem barnázok.Remélem neked nem marad üres.
A kérdező hozzászólása: hat 8 as ugyanabban a cipoben jarunk, csak en meg 7 hetes 2 napos vagyok, de szerintem mar nem lesz benne embrio, kicsit utannaolvastam:((((
8-as vagyok, valahogy mindig úgy gondolja az ember ez mással szokott történni velem nem aztán tessék, álmomban nem gondoltam volna azt sem tudtam, hogy van ilyen pedig már szültem, valahogy úgy gondoltam akkor meg se tapad hanem kilökõdik rögtön, vagy egy pár hét múlva, nem hogy növekszik üresen és nem is vérzek nem értem.Én három hete olvasok már azon gondolkoztam valahogy letiltom magamnak pl ezt az oldalt:) Konkrétan 5 esetet találtam ahol a 9.(!) héten elõjegyzett missed abról küldték haza az anyukát mert mégis lett embrió meg szívhang, a többi esetben vagy magától megindult a vetélés vagy mûtét:( Itt is olvastam most egy estet ugyanígy 7 hetesen semmi pár nap múlva szívhang és embrió, úgyhogy ne add fel még azért van remény.
A kérdező hozzászólása: na ma voltam dokinal, csk nem lattunk semmit, ugyhogy penteken megyek mutetre, sajnos, de remelem aztan minnel hamarabb lesz megint minek orulni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!