Találatok a következő kifejezésre: Egy hetes után negatív (4 db)

Egy hetes késés után a tesztem negativ lett. Hasszurka meg fehér folyás van, mellérzékenység minimális. Kicsit több mint egy hónapja hagytam abba a gyógyszert. Korai volt még tesztelni vagy nem is baba van a dologban hanem a gyógyszer abbahagyása?

Legjobb válasz: szia! Egy hetes késés után szerintem már pozitív lenne a teszt, ha terhes lennél. Én 4 évig szedtem fogamzásgátlót, és a gyógyszer abbahagyás után majdnem 6 hónap volt, mire sikerült. De ez változó. Van akinek már az elsõ hónapban sikerül. Legyél türelmes...:))

szia! Egy hetes késés után szerintem már pozitív lenne a teszt, ha terhes lennél. Én 4 évig szedtem fogamzásgátlót, és a gyógyszer abbahagyás után majdnem 6 hónap volt, mire sikerült. De ez változó. Van akinek már az elsõ hónapban sikerül. Legyél türelmes...:) )
igen egyetértek az elõttem szólóval, sajnos annak a tesztnek már mutatnia kellett volna

November hónapban kb. egy hetes késés után két-három napos picike véres-barnás "mensi" volt, émelyegtem is, rosszullétek is jelentkeztek. Két tesztet is csináltam, negatívak lettek. Lehetek terhes ennek ellenére?

Két tesztet is csináltam azóta mindkét - volt.A h?m viszont mindig 37 vagy a fölötti, nem vagyok megfázva vagy ilyesmi,nem érzem magam betegnek. ha jól számolom most, ha terhes lennék akkor 7. hetes. Létezik, hogy még 6 hetesen a teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: Figyuzz! Mire vársz?? Irány a doki! A hõd végig magas volt ebbena cikluban is? Ha igen, menj dokihoz, és ne tesztelj feleslegesen, valakinek csak 7 hetesen mutatja ki. Ha meg nem vagy terhes, akkor is menj dokihoz, mert nem természetes nem terhesen az ilyen mensi! Szóval menj lécci.

Figyuzz! Mire vársz?? Irány a doki! A hõd végig magas volt ebbena cikluban is? Ha igen, menj dokihoz, és ne tesztelj feleslegesen, valakinek csak 7 hetesen mutatja ki. Ha meg nem vagy terhes, akkor is menj dokihoz, mert nem természetes nem terhesen az ilyen mensi! Szóval menj lécci.
Szerintem is menj orvoshos, akármi is áll a háttérben... Drukkolok!
Elõfordulhat, hogy még kevés a HCG hormon a szervezetedben. Menj el dokihoz. Picike véres-barnás miki is jelenthet menstruációt. És ha nem vagy beteg, a hõd sem esett le, akkor elviekben babás vagy. Hacsak nem szedtél össze valami fertõzést.
VAn akinek még 7 hetesen sem mutat +at a teszt, ezért mindenképp menj orvoshoz!!
kicsi a valószinûsége, de még lehetsz terhes!
Ha folyamatosan figyelted a ciklusodat, es pontosan tudod mikor volt peteeresed es ahhoz kepest kesik egy hetet , akkor elkepzelheto meg a terhesseg. De ha nem tudod pontosan a peteeresed napjat akkor lehet a keses attol is hogy kesobb volt a peteeres.
Szerintem ha egy hete késik, és van már pár teszted - persze mind különbõzõ érzékenységû - akkor ajánlatos felkeresned a nõgyógyászodat, hogy vizsgáljon meg. Mielõtt elmész hozzá aznap reggel is tesztelj egyet! Szorítok, hogy baba legyen mindenesetre!

Pozitív tesztek után hét hetesen a vérbõl a ßhcg "negatív", kilenc hetesen élõ, dobogó szívû magzat. Orvos nem mondott semmit, hogy baj lenne, csak, hogy szedjem továbbra is a terhesvitamint és napi egy magnéziumot. Szerintetek?

Azt mondta a doki, hogy elég sok fals laboreredménnyel találkozott a napokban és valószínûleg az automata vacakolt. Valaki volt hasonló cipõben? Vérzés nincs, nem görcsölök. Köszönöm elõre is a válaszokat!

Legjobb válasz: de durva.Végülis dobog a baba szíve,baj nem lehet.Gratulálok.

de durva.Végülis dobog a baba szíve, baj nem lehet.Gratulálok.
Ha a doki szerint rendben van, van szív és nem vérzel nagy gond elméletileg nem lehet. Kiírt új vérvételre? én a helyedben 2 hetente mennék a dokihoz a 13. hétig hogy tudjam minden jó!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, ezek szerint meglehetõsen egyedi az esetem. ;-) Voltam azóta ultrahangon, szerencsére továbbra is minden rendben, pont akkora a baba, mint lennie kell :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!