Találatok a következő kifejezésre: Egy hetes lehet már babakocsiba (2 db)

Egy hetes babát lehet már babakocsiba elvinni sétálni ilyen időben?

Legjobb válasz: Szeintem kiviheted.Nekem téli születésû babám van én 2 hetesen vittem ki elõször.De ha félsz még, hogy valami baja lesz, akkor csak állj ki vele egy kicsit a teraszra, neked is jól fog esni a levegõ.Remélem segítettem!:)

Szeintem kiviheted.Nekem téli születésû babám van én 2 hetesen vittem ki elõször.De ha félsz még, hogy valami baja lesz, akkor csak állj ki vele egy kicsit a teraszra, neked is jól fog esni a levegõ.Remélem segítettem!:)
Szerintem egy hetet várj még vele.Fokozatosan szoktasd a levegõhöz. Mi 5 hetesek vagyunk és a védõnõ azt javasolta, hogy legalább 8 hetes koráig ne vigyem ki az utcára. Bár ez hülyeség, mert koraszülött és már háromszor kellett visszavinni a kórházba kontrollra. Ott szerintem több fertõzésnek voltunk kitéve mintha sétálni mennénk babakocsival.
Szia! Nyugodtan kiviheted. Az én fiam is nyáron született és 1 hetesen már kivittem. Igaz elõszõr csak fél órára, de utánna fokozatosan növeltem az idõt. Az orvos is mondta, meg a védõnõ is, hogy nyugodtan vihetem.
Nekünk a drnõ azt javasolta, hogy a második héten már vigyem ki a szabadba. De! Tartsak fokozatosságot, elõször 5-10 perc, majd 5 percenként emeljem naponta az idõtartamot. Így tettem, a kisfiam imádja a szabad levegõt, jókat alszik. Egy hét alatt elérheted a fél órát, ami most még neki is, neked is elég. Arra viszont figyelj, hogy a hõségben ne menjetek sehová, nehezen viselik.
Háát én biztos ki fogom vinni már egy hetesen.van egy kutyám is akit le kell vigyek és kendõben sztem ha 5-10percre lemegyünk nem lesz semmi baja.az sem jó ha csak a lakásban van, nálunk pl sokkal melegebb van itt a alkásban mint lennt sokszor.

Mikortól lehet megemelni egy picit a babakocsit, nem ülőhelyzetre gondoltam? 19 hetes a babám, de már nem szeret feküdni a kocsiba, mert úgy nem tud nézelődni.

Legjobb válasz: Szerintem már egy kicsit meg emelheted neki. Végül is a babahordóban is félig ülõ helyzetben van a baba. A lényeg, hogy ne egész nap legyen úgy mert az árt a gerincének, de egy kis ideig szerintem nyugodtan lehet.

Szerintem már egy kicsit meg emelheted neki. Végül is a babahordóban is félig ülõ helyzetben van a baba. A lényeg, hogy ne egész nap legyen úgy mert az árt a gerincének, de egy kis ideig szerintem nyugodtan lehet.
Az én babám most 6 hónapost, és most ültettem fel kicsit, nézelõdni :-) Szerintem akkor jobb, ha már kicsit tud ülni. De ahogy az elõttem válaszoló is írja, egy kis idõre biztos nem árt neki! Jó babázást!
6 hónapos a kislányom, és most raktuk át sportkocsiba félig ülõ helyzetbe.Imádja mert nézelõdhet.
Szia! Próbáld ki hogy hason és kifelé feküdjön. Az enyém már vagy egy hónapja így utazik és imádja. Nem tud még ülni, de így jól tud nézelõdni.
én majd csak akkor emelem, ha tud ülni. Olyan kocsink van, amibõl alapból jól kilát, mivel hátul kezdõdik az árnyékoló és alacsony a pereme (régi gagyi kocsi, de ki gondolná). Amúgy meg ott a kenguru, az tartja a hátát és nézelõdhet is.
15:48-tól érdeklõdnék, hogy te hogy teszed hason, kifelé a babát a kocsiba? Be lehet úgy is kötni? Vagy nem kötöd be? Milyen babakocsitok van? Nekünk Pierre Cardin van csak a tolókart lehet átfordítani, de az árnyékoló tetõt nem lehet áthelyezni a másik oldalra. Vagyis csak úgy kivitelezhetõ (hogy ki is lásson) ha a kocsi lábrészénél van a baba feje, viszont így meg nem lehet bekötni, tolni nem is merném mert szerintem tuti fejre esne a kocsiból. Írd már le légyszi, hogy te hogyan csinálod mert már nagyon kíváncsivá tettél! :) Köszi elõre is.
Szia! Nekünk Raf-pool king kocsink van és simán lehet úgy tolni, hogy felém néz a babánk, vagyis lábfelé mert elég nagy a perem, hogy ne essen ki, viszont kilát fölötte. Ilyen: http://aprosagokboltja.hu/spd/28popiel/KING_RAFPOL_4
Ja, és a tolókart is meg lehet fordítani, de így jobb, mert így engem is lát, meg kifelé is :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!