Találatok a következő kifejezésre: Egy hetes lehet már (162 db)

Hány hetesen lehet már elvinni egy kiscsikót, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Ha ezt kérdezed akkor nem lehetsz tapasztalt lovas......! Csikót semmi kép ne vegyél ha nem volt elõtte lovad! Lehet aranyos meg minden de engem a 2 hónapos csikó majdnem az istálló ajtónak vitt! Ha nem engedem el a vez.szárat akkor ott maradok! Amúgy minimum 6 hónapig az anyjával kell lennie! És 90-100.000Ft-nál kezdõdnek!

Ha ezt kérdezed akkor nem lehetsz tapasztalt lovas......! Csikót semmi kép ne vegyél ha nem volt elõtte lovad! Lehet aranyos meg minden de engem a 2 hónapos csikó majdnem az istálló ajtónak vitt! Ha nem engedem el a vez.szárat akkor ott maradok! Amúgy minimum 6 hónapig az anyjával kell lennie! És 90-100.000Ft-nál kezdõdnek!
ez tudod mennyire változó?:D korban a 6 hónap a választási kor, amúgy pedig 100 000 Ft-tól a csillagos égig tudsz venni lovat!

Egy hetes korban mar le lehet szivni a baba orrat, porszivos-orrszivoval, ?

Legjobb válasz: Igen! Jobbulást! http://www.kismamablog.hu/gyermekbeteseg/csecsemo-orrdugulasa

Valószínûleg csak az anyatej ment fel én nem bántanám. Fölösleges.
le lehet, ha meg van fázva.jobbulást!!!
MIELÖTT ilyet csinálsz ababával, ERÖSZÖR kérdezd meg az orvosodat, mert adott esetben komoly baja lehet belöle a picinek.
Bocs: ELÖSZÖR akart lenni...
Hát én úgy sajnáltam, így vettem szájjal szívhatós orrszívót. Még ennyire csöpp babának számomra barátságosabb volt. Neki is mindig a tejcsi ment föl, amikor bukott. physiomer a neve amit vettem, adtak hozzá egy csomó tengervizes orrcseppet, nem sprayt. ok jó volt szerintem.
ok jó-tök jó
Amikor kijöttünk a kórházból akkor tetõzött az influenza járvány.Mindketten elkaptuk :( Így már pár hetesen használni kellett.Volt olyan h fel sem ébredt rá, álmában csináltuk.
A kérdező hozzászólása: A tesztet! Ez lemaradt! :)
Szia, nekem egy hetes késésnél már este is két erõs csíkot mutatott, számít hogy jó minõségû teszt legyen (gabriel, clearblue, qupido, corax ezek jók)Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. One Steppet vettem. Még megfontolom, mert nagyon sokat járok pisilni, ezért lehet hogy reggel fogom.
Szia, elõzõ vagyok, ha kibírod akkor a reggeli biztos megbízhatóbb (fõleg ha sokat voltál wc-n)! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: :D Köszi, igen, nagyon sokat voltam pipilni, kb negyed-fél óránként. Igyekszem kibírni reggelig...
1 hetes késésnél már mindegy mikor tesztelsz. Mutatja. A legtöbb embernek már mutatja. Ritka ha nem, de olyat is hallottunk már.
Szia, elsõ vagyok! Remélem visszanézel még! Mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Nega lett sajna, így jövöhéten megyek a dokihoz, hogy miért késik! Biztos nincs baba, lehet hogy a stressz és az idõ miatt...
Szia, sajnálom:( majd akkor a következõ!Sok sikert!


Lehet hogy méhen kívüli terhességem van. A doki azt mondta vegyek egy tesztet, de kb egy hetes lehetek. Ezt már kimutatja a teszt?

Talált valami szürke foltot az egyik petefészkem mellett,többek közt terhességre is gyanakszik,de alig egy hetes lehetek...ezt egy teszt már kimutatná??

Legjobb válasz: hát, ez elég fura... ha egy hetes lehetsz, akkor szerintem, azt még nem is látná UH-val sem...Szóval, lehet, hogy "idõsebb" vagy már... De egy teszttel nem veszítesz semmit. Szerintem, tesztelj! Egyébként terveztek babát? Vagy késik, hogy dokihoz mentél?

hát, ez elég fura... ha egy hetes lehetsz, akkor szerintem, azt még nem is látná UH-val sem...Szóval, lehet, hogy "idõsebb" vagy már... De egy teszttel nem veszítesz semmit. Szerintem, tesztelj! Egyébként terveztek babát? Vagy késik, hogy dokihoz mentél?
A kérdező hozzászólása: Hamarosan szeretnénk babát, ez most csak egy rutin vizsgálat volt.... azért köszi

5 hetes terhes vagyok és ilyenkor mennyire lehet szexuális életet élni? Szüneteltessük egy kicsit? Amíg már az első 3 hónapon túlvagyunk?

Legjobb válasz: Mi nem tartottunk szünetet soha, pedig 24 hetes vagyok már. Ha a doki azt mondja rendben van minden, szerintem mehet minden úgy mint eddig! Én mikor rákérdeztem a dokimnál, még kicsit hülyén is éreztem magam, mert egybõl mondta hogy ez nem betegség és amíg nincs semmi bajom, mindent lehet!

Mi nem tartottunk szünetet soha, pedig 24 hetes vagyok már. Ha a doki azt mondja rendben van minden, szerintem mehet minden úgy mint eddig! Én mikor rákérdeztem a dokimnál, még kicsit hülyén is éreztem magam, mert egybõl mondta hogy ez nem betegség és amíg nincs semmi bajom, mindent lehet!
felesleges szüneteltetni. ha van kedvetek hozzá, csak rajta!!
Én is rákérdeztem erre a dokinál, de azt mondta, hogy minden rendben, lehet szexelni, de ne durvuljunk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:-)
ha minden rendben van csak nyugodtan

Pár nap mulva lesz egy 8 hetes németjuhász kiskutyám. Már nincs annyira hideg kint, kenelben lehet már tartani? Vagy még behozzam? Ha igen meddig, hány hetes, hónapos korig?

Legjobb válasz: A mienk régen kint született, Novemberben,tegyél be neki egy kis szalmabálát,annál jobb nincs is,szépen kiteregeti magának,melegebb mint a dunyhád.

A mienk régen kint született, Novemberben, tegyél be neki egy kis szalmabálát, annál jobb nincs is, szépen kiteregeti magának, melegebb mint a dunyhád.

Hány hetes korában lehet már odaadni a kiscicát egy új gazdinak?

Van 6 cicakölyköm, abból 3-at oda szeretnénk adni másnak.. Eddig úgy volt hogy jöv? héten szombaton.. De akkor még csak 6 hetesek lesznek 5 hó 23-án születtek, oda lehet adni már jöv? hét szombaton ?ket vagy még várjunk 1-2 hetet?

Legjobb válasz: 7 hetes korukban szoknak át a szilárd táplálékra, így a 8 hetes az ideális. Hamarabb ne!

7 hetes korukban szoknak át a szilárd táplálékra, így a 8 hetes az ideális. Hamarabb ne!
A kérdező hozzászólása: OKé
Házi cica esetében én is kivárnám a nyolc hetet. Hidd el, az az 1-2 hét rengeteget számít! Sokat tanul az alatt az anyukájától és a testvérei közt még magabiztosabbá válik, azon kívül Te már sokat játszhatsz velük, kellõen szocializált lesz már 8 hetesen, és az anyukájukól megtanulják a szobatisztaságot is, nem kell az új gazdinak ezzel veszõdni. (Tenyésztõk egyébként 10-12 hetes koruk elõtt nem is adják oda, de ez az oltások miatt is van.)
A kérdező hozzászólása: Okés mivel egy hét múlva lesznek 7 vagy 8 hetesek, így még várjak 1 hetet?
Mindenképp! Hidd el, az anyatejben sok fontos tápanyag van, ami a kiscicák immunrendszerét nagyban erõsíti, kisebb az esélye, hogy megbetegednek. Semmilyen tej, macskakaja, tápszer nem tudja ezt ilyen szinten helyettesíteni:) Még egy jó tanács: ha teheted, ne egyszerre ajándékozd el õket, mert akkor az anyamacska cicijei "bedurrannak", becsomósodnak, be is gyulladhatnak. Ha fokozatosan választod el a kiscicákat, a tej is fokozatosan apad majd el és nem lehet gond.
A kérdező hozzászólása: Már nem szopiznak, mert már az anya macska olyankor elmegy meg morog rájuk, ha probálnak szopizni! Ilyenkor mi a teendõ?
Eszik már rendesen a szilárdat? Egyébként éjjel még hagyja nekik, persze, elõfordul, hogy idõnként teli van már a bugyora, amikor már tudnak enni a kicsik. Lehet, hogy mégis nagyobbacskák? Ha most nem engedte, késõbb talán még engedi. Figyeld õket, ha tényleg nem eteti már õket, akkor is jobb a testvéreivel még egy 6-7 hetesnek.
A kérdező hozzászólása: Ezeket eszik: Parizer tej sült húsik zsíros részei leves húsi krumli levesbe a krumplit is rágcsálják nagyon erõs foguk vannak löncs száraz szalámi macska eledel

2 hetes kiskutyákat már egyedül lehet hagyni éjszaka mert az anyjuk csak ugat egész éjszaka?

Legjobb válasz: Miért ugat? Ez nem normális. Nincs valami baja? Látta az orvos ellés után? A kicsiknek 2 hetesen kell adni ez elsõ féreghajtást, hívd ki az orvost. 2 hetesen még 4 óránként esznek a kicsik, éjszaka is be kell rakni az anyjukat hozzájuk, tehát nem alhatod végig az éjszakát. A szukát vidd ki figyelj, hogy mindíg legyen vize, és legyen elég és megfelelõ tápláléka. És nézesd meg az orvossal.

Miért ugat? Ez nem normális. Nincs valami baja? Látta az orvos ellés után? A kicsiknek 2 hetesen kell adni ez elsõ féreghajtást, hívd ki az orvost. 2 hetesen még 4 óránként esznek a kicsik, éjszaka is be kell rakni az anyjukat hozzájuk, tehát nem alhatod végig az éjszakát. A szukát vidd ki figyelj, hogy mindíg legyen vize, és legyen elég és megfelelõ tápláléka. És nézesd meg az orvossal.

34 hetes vagyok. Már egy hete érzem, hogy nőtt a hasam megint, de közben nagyon kemény. Nem érzek fájdalmakat és sokat pihenek. Mindenki azt mondja, hogy nagyon lent van már a pocim és minden órásnak nézek ki. Ez lehet, hogy már a szülés előjele?

Legjobb válasz: Regen azt mondtak,de En meg nem tapasztaltam magamon,h akinek nagyon lemegy a pocija annak nagyon kozel van a szules. Nagyon boldog babavarast,es nagyon konnyu es gyonyoru szulest kivanok neked 18 hetes kismama

Regen azt mondtak, de En meg nem tapasztaltam magamon, h akinek nagyon lemegy a pocija annak nagyon kozel van a szules. Nagyon boldog babavarast, es nagyon konnyu es gyonyoru szulest kivanok neked 18 hetes kismama
Nekem is mindig ezt mondták, valójában sosem volt "fenn" a hasam, egyébként imádtam a jósolgató, mindenttudor emberkéket, leglább elszórakoztak valamivel, nem kell adni semmit sem ezekre sztem... Egy családtag pl megnézett hátulról, és közölte, lányom lesz. Mondtam, tudom, UH-n már látszott :D

13-14 hetes kismama vagyok, egy pár napja mozgolódást érzek a hasamban, lehet már ilyen korán a baba?

Ez a második terhességem, az els?nél 16 hetesen éreztem el?ször ilyet. Egész nap talpon vagyok a 11 hónapos kislányom miatt és amikor este lepihenek szinte érzem, hogy a hasam bal részér?l a jobbra fordul a pici, néha pedig egy kis rugdosást is sejtek, de még olyan korainak tartom.Tévedné és csak bélmozgás lenne? Vagy el?bb mozdulhat meg a második?

Legjobb válasz: Elõb érezheted!! hiszen már nem kevered össze a bélmozgással, fõleg, hjogy nem is olyan rég volt a pici lánnyal sem. :) Én nekem elsõ babám, de a 13. héten rúgott egy nagyot ez biztos!!! De aztán nem mocorgott, ill én nem éreztem majd csaka 16-17 hét között valamikor. :) Õ az! Gratula! ;) 22 hetes kismama

Elõb érezheted!! hiszen már nem kevered össze a bélmozgással, fõleg, hjogy nem is olyan rég volt a pici lánnyal sem. :) Én nekem elsõ babám, de a 13. héten rúgott egy nagyot ez biztos!!! De aztán nem mocorgott, ill én nem éreztem majd csaka 16-17 hét között valamikor. :) Õ az! Gratula! ;) 22 hetes kismama
Igen, a második babánál elõbb lehet érezni, gratulálok!
Szia! Elsõ Babánkat várom 13 hetes és 6 napos voltam amikor megmozdult! Gratulálok! 24 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!