Találatok a következő kifejezésre: Egy hetes kislányom és már nem (3 db)

Egy hetes a kislányom és már nem kell fejni. Létezik, hogy ilyen hamar beáll?

Vagy próbálkozzak el ne apadjon? Úgy érzem, ha nem fáj a cicim minek... Vagy nincs igazam?

Legjobb válasz: Ha igény szerint eteted, beáll a kereslet-kínálat, és egyáltalán nem kell fejni.

Ha igény szerint eteted, beáll a kereslet-kínálat, és egyáltalán nem kell fejni.

11 hetes kislányom még mindig napi 8-szor eszik, egy evésre 90-110 körül. Normális ez? Szopi után még marad tejci, de nem kéri. Mikor kell kevesebb étkezésre átállnunk? És hogyan?

Legjobb válasz: Teljesen normális, nagypn jól eszik! Nem "kell" átállnotok sehová sem. Igény szerinti szopinál akkor eszik a baba, ammikor éhes. Idõvel magától ritkulni fognak a szopik, légy türelmes.

Teljesen normális, nagypn jól eszik! Nem "kell" átállnotok sehová sem. Igény szerinti szopinál akkor eszik a baba, ammikor éhes. Idõvel magától ritkulni fognak a szopik, légy türelmes.
Szerintem is akkor etesd mikor éhes, az a legjobb megoldás neked is és neki is. Egyszer majd magától kevesebbet fog kérni. Nem biztos, hogy mindig éhes, lehet azért kéri mert szomjas. Jól van ez így teljesen, nem eszik sokszor, ennyi idõsen a lányom is evett ilyen sûrûn.

Most 2 hetes és egy napos a kislányunk, ugye nem baj, ha kiviszem már a levegőre?

1,5 hetes kora óta fokozatosan szoktatjuk a leveg?höz. Álltunk vele ablak alatt, tegnap meg jó beöltöztetve kivittem a déli órákban, amikor egész jó id? volt. Anyósom meg jól leoltott, hogy a babát 2 hós koráig nem szabad kivinni. Anyum szerint meg igenis kell a leveg? a picinek, csak mindig fokozatosan kell hozzászoktatni. Ti mit gondoltok err?l?

Legjobb válasz: 2 hetes kortól lehet a téli babákat kivinni, sõt kell is, kell neki a friss levegõ a nyári babákat hamarabb ki lehet tolni jól csináljátok, megvolt a szoktatás, ne aggódj, nem lesz semmi baja

2 hetes kortól lehet a téli babákat kivinni, sõt kell is, kell neki a friss levegõ a nyári babákat hamarabb ki lehet tolni jól csináljátok, megvolt a szoktatás, ne aggódj, nem lesz semmi baja
Szia! Vidd ki nyugodtan. Gondolom neked is jót tesz, ha nem csak a négy fal közt vagy. Persze, ha esik a hó vagy az esõ akkor ne, de szerintem akkor amúgy sem vinnéd ki. 1 hónapos és 3 napos kislány anyukája
Nekem is úgy mondta a védõnõ, hogy 2 hetesen lehet kivinni. Mi is elõtte kezdtük levegõztetni ablaknál, erkélyen. Mondjuk én még szívem szerint lehet, hogy vártam volna vele, de van egy 4 évesem is és miatta szerettem volna minél hamarabb "mobil" lenni. Mondjuk nekem 2 hetesen október közepén volt a babám, akkor ragyogó napsütés, kellemes õsz volt, de már mondták a hideget és féltem, hogy mire kivihetem már nagyon elromlik az idõ.
Szerintem is kiviheted, de e kint töltött idõt is fokozatosan növeld.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor megnyugodtam, már annyi helyen néztem, annyi embert kérdeztem és mindenki mást mond. Természetesen fokozatosan fogom az idõt növelni és a picurkát jól beöltöztetem! Boldog babázást mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!