Találatok a következő kifejezésre: Egy hetes ahogy (34 db)

Egy hetes késéssel, ahogy meg kellett volna jönnie volt egy kis barnás folyásom. Lehetek terhes?

Egy hetes késéssel volt egy kis barnás folyásom. Napközben néha szokott hányingerem lenni. Vettem egy tesztet, de negatív lett. Lehetek terhes? Normális ez?

Legjobb válasz: Semmi nincs kizárva, néha a terhesség ideje alatt is elõfordulhat enyhe pecsételés. A hányinger általában pár hetes terhességnél fordul elõ elõször, akkor, amikor már egy vagy két menstruáció kimaradt, és igazából ekkor mutat reális képet a terhességi teszt is. (merthogy ezek a tesztek általában az elmaradt menstruációt követõen mutatják ki teljes bizonyossággal a születendõ gyermeket) Várj még egy kicsit, készíts egy újabb tesztet, és annak függvényében menj el orvoshoz!

Semmi nincs kizárva, néha a terhesség ideje alatt is elõfordulhat enyhe pecsételés. A hányinger általában pár hetes terhességnél fordul elõ elõször, akkor, amikor már egy vagy két menstruáció kimaradt, és igazából ekkor mutat reális képet a terhességi teszt is. (merthogy ezek a tesztek általában az elmaradt menstruációt követõen mutatják ki teljes bizonyossággal a születendõ gyermeket) Várj még egy kicsit, készíts egy újabb tesztet, és annak függvényében menj el orvoshoz!
Ennyi idõ elteltével már kimutatná a teszt a terhességet. Szerintem egész egyszerûen meg fog jönni a menstruációd, és azt jelzi a barnázás. Ha továbbra sem jönne meg, várj pár napot és tesztelj újra. Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd.
nekem is volt ilyen barnás folyásom és a tesztem is negatívat mutatott amikor két hetet késett és most van egy gyönyörû másfél éves kislányom:) a válasz:igen, lehetsz terhes!!:) az, hogy normális e vagy sem, azt nem az én jogom megválaszolni, el kell menni a p...bubushoz:) kívánok neked minden jót:)
Nekem is 1 hetet késett, és a tüneteket is feljegyeztem(puffadt has, hányinger, émelygés, fáradékonyság, alacsony vérnyomás, 1.5 kg-t híztam), utána megjött és semmi bajom nem volt.

Ma vagyok 19 hetes. A babám megmozdult amikor 15 hetes 2 napos volt. Azt hittem ahogy telik az idö egyre gyakrabban érzem majd de nem. Normális ez?

Azt hogy mozgolodik kb. 2-3 érzem egy héten azt hogy "csiklandoz" gyakran elöfordul.Ez azt jelentené hogy kis lusta lesz vagy még nem olyan erös a rugása hogy sokat érezzem?

Legjobb válasz: Én is ugyanígy voltam, a második babámat várom és nekem már a 12.hét után megmozdult,mostmár 18 hetes vagyok és én is azt hittem,hogy ekkorra már sokkal élénkebb és intenzívebb lesz,de nem.Viszont érezzük a mocorgást,ha kicsit is és nem olyan gyakran,ez a lényeg,szerintem kb.1hónap múlva biztosan erõsebb lesz,legalábbis,ahogy az elsõ terhességemre visszaemlékszem így volt.

Én is ugyanígy voltam, a második babámat várom és nekem már a 12.hét után megmozdult, mostmár 18 hetes vagyok és én is azt hittem, hogy ekkorra már sokkal élénkebb és intenzívebb lesz, de nem.Viszont érezzük a mocorgást, ha kicsit is és nem olyan gyakran, ez a lényeg, szerintem kb.1hónap múlva biztosan erõsebb lesz, legalábbis, ahogy az elsõ terhességemre visszaemlékszem így volt.
Szia! Majd a késöbbiekben ugy 22-23-dik héttöl fogod intezivebben érezni a baba mozgását.Ilyenkor van még , hogy 1-2 nap ki is marad!Ne izgulj majd lesznek még a pocakodban nagy hancurok.Csak ki kell várni! Boldog babavárást!!!!
Szia! Én most 20 hetes vagyok és már rendszeresek a rugdosások, boxolások, de ezeket már 18. héttõl éreztem. Fõleg az ünnepek alatt, amikor sokat pihentem és félig feküdtem a fotelben, akkor éreztem a legjobban, illetve evés után. Egyszer arab zene alatt végig mocorgott, tetszett neki. De elõfordult olyan is, hogy 1-2 napig nem volt semmi. Mostanában pedig a hugyhólyagom van útjában :) Minden jót!

25. hetes km vk. Kb.3-4 hete erős alhasi fájdalmat érzek. Mitől lehet ez? Ha ülök, vagy fekszem akkor nem érzek semmit, de ahogy felkelek ez első lépések nagyon fájnak, főleg egy pontban érzek szúró, feszítő fájdalmat, ami a combonba is kisugárzik.

Normális ez a 25. héten? Valami baj lehet, vagy csak a méhszalagok nyúlnak? Az orvosam megvizsgált, a méhszáj zárt, annyit mondott pihenjek. A véreredményeim szerint "csak" vérszegény vagyok, egyébként a leleteim jók.Van (volt) valakinek hasonló panasza, és nem lett semmi gond a babával?

Legjobb válasz: Szia! Én is 25 hetes vagyok. Nekem az elején volt ilyen panaszom. Nekem akkor nyomta valamelyik eret a méhem attól is lehetett ill. nekem második terhességem és az elsõ császár volt. Összenövések lehettek és ahogy tágult, nõtt a méhem fájt a hasam alsó része. Fõleg amikor felkeltem és elindultam, volt pár nap mikor szinte csak görnyedve tudtam menni. Ne izgulj, el fog ez múlni!! Boldog babavárást!

Szia! Én is 25 hetes vagyok. Nekem az elején volt ilyen panaszom. Nekem akkor nyomta valamelyik eret a méhem attól is lehetett ill. nekem második terhességem és az elsõ császár volt. Összenövések lehettek és ahogy tágult, nõtt a méhem fájt a hasam alsó része. Fõleg amikor felkeltem és elindultam, volt pár nap mikor szinte csak görnyedve tudtam menni. Ne izgulj, el fog ez múlni!! Boldog babavárást!
Nálam is van ilyen, igaz, nekem a combig nem megy le, de olyankor járni sem tudok. Ülve, fekve jobb, vagy elõ sem jön, de ha állok, borzalmas. Olyan, mintha kést szúrnának a méhem oldalába... Nekem a magnézium segített, 30 perc alatt kivette a fájdalmat, de nagy adag volt, 250 mg. 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A magnéziumra már én is gondoltam, lehet megpróbálom! Boldog babavárást mindenkinek!
:) Annyira "örülök" hogy nem csak én vagyok így. Egyszerûen úgy fáj oldalt, mintha vakbélgyulladásom lenne, vagy éppen vastagbélgyulladásom. Fekvésre nekem is elmúlik, azonban ha oldalt megnyomom fáj... amikor tüsszentek, akkor is olyan érzés, mintha leszakadna ott bent valami. Hétfõn megyek orvoshoz, mondtam is a férjemnek, hogy megkérdezem, hogy a belem fáj ennyire, vagy a szalagok nyúlnak. És még valami. Ez most jutott eszembe. Nekem fõleg a bal oldalon húz nagyon, ott fáj. A baba a jobb oldalon van, amikor hanyatt fekszem ez egyértelmû. Lehet, hogy jobbról szó szerint jobban elhúzódik a méh, azért fáj sokkal jobban az egyik oldalamon. 24 hetes kiamami

Mensim szerint 6 hetes terhes vagyok, ma voltam dokinál és csak egy petezsákot talált mire ö azt mondta hogy vagy az van, hogy kevesebb hétbe vagyok mint a mensi szerint kellene vagy az hogy nem fejlödik úgy ahogy kéne. Voltatok már ilyen helyzetben?

2 hét múlva kell visszamennem,de addig idegeskedhetek.

Legjobb válasz: Szia! Ha a mensid kezdõnapjától számol, akkor 6 hetes vagy. Ha a kb. peteéréstõl akkor meg 4. A baba + az uh szempontjából a 4 hetes terhességgel kell számolni.

Szia! Ha a mensid kezdõnapjától számol, akkor 6 hetes vagy. Ha a kb. peteéréstõl akkor meg 4. A baba + az uh szempontjából a 4 hetes terhességgel kell számolni.
Az uh szempontjából 6 hetes terhességgel kell számolni, a dokik is így számolni. Én 5+4 naposan voltam, nekem is csak petezsák volt. Ne aggódj, bizti késõbb fogant. Nekem 10 nap múlva kellett visszamennem, minden ok volt már akkor. 28 hetes km
A mensid mindig pontos volt? Amúgy pete bármikor érhet, lehet késõbb estél teherbe, mint gondoldo. Addig próbálj meg ne idegeskedni, vagy menj vissza egy hét után, akkor már kell lásson valamit. 6 hetesen még lehet csak petezsák is normális.
A kérdező hozzászólása: Igen percre pontosan mindig megjött, 24 napos ciklusom van mióta menstruálok.Köszönöm a válaszokat.
A legelsõ menszeszem óta ki tudtam számolni, annyira pontos volt mindig. Most, hogy babát várok, nekem is kevesebb a terhességem egy héttel. Pedig tényleg mindig pontos volt. Nem kell pánikba esni, rendben lesz minden, csak azért mondanak az orvosok minden lehetséges variációt, hogy ne lehessen felelõsségre vonni õket. Nekem nem találták uh-on, riogattak, hogy méhen kívüli, közben csak kisebb volt egy héttel.

21. hetes vagyok, nem tudom normális e ahogy fáj lennt, néha olyan éleset nyíllal a hüvelyembe, és sokszor egy ponton folyamatosan fáj és szúr, máskor alig bírok felállni és kiegyenesedni?

Hozzá teszem hogy míg kisebb terhes voltam is voltak hasonlók akkor sokat uh-oztak, a babával mindig rendben volt minden, azt mondták valószín? vékony a hasfalam és mindent megérzek, egyszer?en csak n? a méh, és a baba nyomja szét a cuccokat! Most is lehet?

Legjobb válasz: Igen ez van most is nõl a babóca és a méhednek is kell vele nõni.Én 34 hetes vagyok és már nem bírok menni csak pár lépésést annyirra szúr,meg nyilal.Ne aggódj minden ok.üdv.34 hetes kismama.

Igen ez van most is nõl a babóca és a méhednek is kell vele nõni.Én 34 hetes vagyok és már nem bírok menni csak pár lépésést annyirra szúr, meg nyilal.Ne aggódj minden ok.üdv.34 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Féltem hogy pl méhszáj nyílást is jelenthet!

Valami baj történhetett tegnap? 9 hetes kismami vagyok, és tegnap a buszon, ahogy álltam, az egyik kanyart egy kicsit rosszul vettem. Olyan érzés volt, mintha nyújtózkodtam volna egy hatalmasat, persze nem önszántamból.

És egész délel?tt fájt alul, ahol a petefészek van. Úgye nincs semmi baj?? Nem véreztem és nem is görcsöltem, csak fájt.

Legjobb válasz: Szia! Ha nincs vérzés és görcs, akkor nincs semmi baj. Biztos meghúzódott egy izom. De ha nem vagy jól irány a doki. Én mindig leülök a buszon emiatt, bár a pocakom még alig látszik. ha 1 megállót utazol, akkor is le kell ülni. Ne törõdj vele, ha emiatt pofákaat vágnak az utasok. Te már tudod, hogy vigyáznod kell magatokra. Boldog babavárást! 18 heteske

Szia! Ha nincs vérzés és görcs, akkor nincs semmi baj. Biztos meghúzódott egy izom. De ha nem vagy jól irány a doki. Én mindig leülök a buszon emiatt, bár a pocakom még alig látszik. ha 1 megállót utazol, akkor is le kell ülni. Ne törõdj vele, ha emiatt pofákaat vágnak az utasok. Te már tudod, hogy vigyáznod kell magatokra. Boldog babavárást! 18 heteske
Szerintem az egyik méhtartó szalag nyúlt, és azt érezted. Olyan szúrásjellegû volt? Ha mára már nem érzel semmit, akkor nem hiszem, hogy baj lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, csak egy kicsit megijedtem, mert nem szeretném elveszteni ezt a babát. Mára már nem fáj, és tényleg nem is görcsöltem és nem is véreztem Jó babavárást!!

Napról napra egyre jobban feszeget a babám. Szinte érzem ahogyan nő és egyre kisebb neki a hely. Butaság, vagy lehetséges? 33 hetesek vagyunk

Legjobb válasz: Szia. Nem butaság. Nekem már egy hete más mozgást szinte nem is végez, csak feszegetí magát neki a pocakomnak, meg a gyomromnak, bordáimnak. Bizony már picike a hely neki, és nem tud olyanokat bulizni odabent, mint elõtte. Ráadásul a feje beilleszkedett, és néha olyan mintha furakodna ott lent. Kitartás, boldog babavárást az utolsó hetekre. 37 hetes pocis.

Szia. Nem butaság. Nekem már egy hete más mozgást szinte nem is végez, csak feszegetí magát neki a pocakomnak, meg a gyomromnak, bordáimnak. Bizony már picike a hely neki, és nem tud olyanokat bulizni odabent, mint elõtte. Ráadásul a feje beilleszkedett, és néha olyan mintha furakodna ott lent. Kitartás, boldog babavárást az utolsó hetekre. 37 hetes pocis.
Jól érzed, tényleg kevesebb neki a hely odabent. Én is kábé ennyi idõs terhes voltam, amikor úgy nekifeszítette a buksiját (a 35. hétig faros volt) a hasfalamnak a bordáimnál, hogy komolyan azt éreztem, kiszakad. Utána meg a popsiját nyomogatta oda. Most is szokta, de mivel már 39 hetes vagyok és leszállt a hasam, nem érzem olyan erõsnek a feszítést. Tényleg kellemetlen tud lenni, de egy kis simogatással arrébb tudod noszogatni, ha fáj. :) Kellemes babavárást! :)
Szerintem ez teljesen normális, hisz egyre kisebb a helye, egyre jobban érzed õt.
én is 33 hetes vagyok de nem vettem észre hogy feszeget.talán csak erõsebb a rúgása és ennyi.amúgy pici hasim van, remélem tényleg egy normál alkatú bébike van a pocimban.
A kérdező hozzászólása: Köszike! Nekem már most koponyafekvésû, és ha simizni kezdem a popsiját még jobban nekifeszül, nyomja magát. Aztán pár perc múlva érzem, ahogy lassan elernyed és akkor szundi van egy ideig. Olyan édes! :)
A kérdező hozzászólása: Igen.

Mennyit kell aludnia egy 6 hetes babának? Mert az enyém van h csak 1 orát alszik egész nap. A kezemben alszik de ahogy leteszem felébred.

Legjobb válasz: Az én lánykámnak is volt egy ilyen nem alvós korszaka, kb. 6 hetesen kezdte Õ is, kb. 1 hónapig tartott, azzal fûszerezve, hogy sírt sokat. Aztán "megtanult" nappal is aludni, kb.4-5 hónaposan.:)

Az én lánykámnak is volt egy ilyen nem alvós korszaka, kb. 6 hetesen kezdte Õ is, kb. 1 hónapig tartott, azzal fûszerezve, hogy sírt sokat. Aztán "megtanult" nappal is aludni, kb.4-5 hónaposan.:)
ennél jóval többet. minden etetés után kéne ennyit. próbálkozzál, sokféle altatási mód van, ezt is meg lehet tanulni :) a legegyszerûbb ha cicin/cumisüvegen altatod, akkor ha álmos kezd el etetni, ha cicizik szoptasd fekve és miután elaludt várj 20 percet, akkor kerül mély álomba és lehet meglógni :D ringathatod és félálomba teheted a kiságyba, na ez a ringatás a lehetõ legrosszabb módszer :) akkor inkább babakocsiba elaltatni, nyugodtan vidd be a lakásba, nagyon praktikus, a lábaddal tologatod és tudsz közben mosogatni :) próbáld ki a kendõt esetleg, nekünk kengurunk volt, sokszor elaludt benne, mikor már nagyon mélyen aludt le tudtam tenni :)
Probald korbetekerni egy vekonyka pleddel. Ez olyan erzest ad neki mint az anyamehbe lenne. Valami korbe oleli. Igy gondoltam: http://img.ehowcdn.co.uk/article-page-main/ehow/images/a08/5.. Az en kisfiam ilyenkor olyan jokat tudott aludni. Arra vigyazz, hogy nehogy nagyon kimelegedjen, ne legyen vastag a takaro es ne oltoztesd nagyon be ala. Mondjuk egy kis vekonyka ujjatlan body. En a deli szopi utan mindig igy betekertem es aludt 3-4 orat. Igy jeleztem neki, hogy ez most a delutani alvas. :) Ha nem votl korbe oleleve mindig felriadt vagy keveset (20-40 perceket) aludt. Ha be volt tekerve akkor ejjel es aludt 6 orat egyhuzamba.

33 hetes kismama vagyok és egy napja kevesebbet mozog a bébim, mozog de alig érzem. Másnál is volt így? Még evés után sem lendül be, ahogy szokott.

Legjobb válasz: Pont reggel irtam ki egy ilyen kérdést,én 36 hetes vagyok,érzem de nagyon keveset...lehet hogy az idõ,helyszûke...

Pont reggel irtam ki egy ilyen kérdést, én 36 hetes vagyok, érzem de nagyon keveset...lehet hogy az idõ, helyszûke...
Szia!Az én babám sem akar ma mozogni, sõt már ez a harmadik nap, hogy nem olyan aktív mint szokott.Nekem azt mondták a front miatt van.
Sziasztok! Hát ugy néz ki ez a dolog is mindenkinél változó lehet! Az én babám a 36 fokos melegekben volt nagyon lusti, most hogy ilyen idõk lettek, teljesen beindult! Amikor sokat pörög, akkor tudom hogy esõ lesz, ez már csak tapasztalat! Boldog babavárást! 30+3 heteske

19 hetes terhes vagyok. Egy hete körül érzem hogy hol jobb oldalt hol baloldalt mintha kis pici rugás lenne. Inkább ahhoz hasonlítanám mint ahogy ver a szív. Egyszer kétszer érzem hogy ver egyett. Õ már a pici lenne?

Nem folyamatos szíverés.Csak egy ütés.Ez egy hasonlat.Hirtelen nem tudom mihez hasonlítani.

Legjobb válasz: Igen, a baba lesz:) Egyre erõsebben fogod érezni, nekem néha már majd' kitáncolja a ház falát. Imádom! 22 hetes km

Igen, a baba lesz:) Egyre erõsebben fogod érezni, nekem néha már majd' kitáncolja a ház falát. Imádom! 22 hetes km
Igen, egészen biztos! :-) Nekem is hasonló volt! Ugye, milyen jó érzés??
A kérdező hozzászólása: Jó érzés nagyon.Fõleg mikor fekszem akkor érzem.Köszönöm a válaszod.
Elsõ vagyok! És ez még csak fokozódni fog. Eleinte én is csak nyugalmi állapotban éreztem. Most már (28+1) már mozgás közben is! És olyan aktív, hogy bárki számára látható módon beremeg az egész pocim! Sok boldogságot mindenkinek!
100% elvezd az erzest! olyan hamar eltelik ez a boldog idoszak! de csereben karpotlaskent egy masik sokkal jobb hosszabb idoszak kovetkezik!
szia.én is pont 20 hetes vagyok.én is ilyesmit érzek, elösször én is gondolkodtam, h ez a baba lehet.de mostmább akkor biztos vagyok benne, szerintem már a babát érezzük.
Bizony már a baba kopogtat :) Gratulálok! Aztán, ha véletlenül nem éreznéd 1-2 napig akkor se aggódj majd, semmi baj nincs :) (ezt csak azért írom, mert én teljesen beparáztam)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!