Találatok a következő kifejezésre: Egy hete volna megjönnie a mensimnek, (5 db)

Egy hete kellett volna megjönnie a mensimnek, ma reggel óta enyhén fáj a hasam és kicsit barnázok. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csinálj tesztet. Nálam is az 5. héten kezdödött a barnázás. Elmentem dokihoz, akkor még nem láttak semmit az uh-on de pihenést ajánlott és duphastont irt fel. Egy hétre rá már láttam a petezsákot.

Szia! Szerintem csinálj tesztet. Nálam is az 5. héten kezdödött a barnázás. Elmentem dokihoz, akkor még nem láttak semmit az uh-on de pihenést ajánlott és duphastont irt fel. Egy hétre rá már láttam a petezsákot.
Szia! Tesztet nem csináltál! Egyébként szerintem nem vagy terhes, csak a peteérésed volt késõbb és ezért van késöbb is a mensid.
Szerintem meg fog jönni, de ne legyen igazam.
Szia!Én is hasonló cipöben vagyok mint, csak nekem 19-én kellett volna(nem)megjönnie, helyette barnáztam 5napig!A teszt negativ lett.Ma voltam a dokinál, jövöhéten csinál menotesztet, amiböl már látni fogja a korai terhességet is!Remélem tudtam segiteni.Szerintem csinálhatsz azért 1 tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Csütörtökön megyek dokihoz, aztán majd meglátjuk.

Volt egy pici vérzésem múlt hét előtti pénteken, meg aznap este zuhanyozás közben is egy kevés, de azóta semmi. A mensimnek 20-án kellett volna megjönnie, ma már 27-e van, de még mindig semmi.Ennek ellenére lehetek terhes?

Fájnak a melleim kissé puffadt vagyok.Kérlek adjaok tanácsot,nagyon félek,hogy teherbe estem.

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!

Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!
Én a helyedben vennék egy tesztet, ezt már kimutatja, ha meg nincs baba akkor megnyugodhatsz. A pici vérzés lehetett beágyazódási vérzés is, mikor volt a peteérésed nem tudod? mert onnan számolj 14 napot akkor kell megjönnie! majd írd meg az eredményt!

Késik a mensi, múlt hónapban másfel hetet késett. Feb 2-án kellett volna megjönnie, még semmi, ma (feb 5-en) reggeli teszt negatív, egy hete nagyon erősen görcsölt az alhasam. Lehetek-e terhes?

par napja mintha megjön érzesem van, kétszer reggel emelygés és igazán fura érzés. Ma du alhas jobb oldalán szúró érzést éreztem mindaddig mig hazaérve melóbol vizszintbe nem feküdtem, mellette er?s derékfájást érzek. Mellfeszülést nem érzek. Igaz kicsit duzzadtabb de szokott ilyen lenni menzi elott. Nem érzem érzékenyebbnek sem. Sokszor vagyok fáradékony, nincs kedvem dolgozni menni pedig nálam ritkán van. Párom gyanakszik h babás lennék bár megszakitásos modszerrel voltunk együtt. Igaz váratlanul jönne a babo de mind ketten örülnénk neki... (ciklusom mindig pontatlan volt gyogyi el?tt, apr óta nem szedem, azóta beállt 20-a környékére múlt hónap volt az els? mikor késett. )

Legjobb válasz: Szia! szerintem még korán tesztelsz. Nekem 8 nap késés után mutatta csak ki hogy pozitív. Legalább 10-12 nap a beágyazódás. Nekem az együttlét és a pozitiv eredmény között eltelt 21 nap. Egyénenként változó. Üdv: 16 hetes kismami

Szia! szerintem még korán tesztelsz. Nekem 8 nap késés után mutatta csak ki hogy pozitív. Legalább 10-12 nap a beágyazódás. Nekem az együttlét és a pozitiv eredmény között eltelt 21 nap. Egyénenként változó. Üdv: 16 hetes kismami
szia! nekem a mesni elõtt 3 nappal kimutatta.gabrielt használtam!a reggeli émelygésed gyanus és a deréjfájásod is:D hát nem tudom!várj még 2 npapot lehet alacsony a hcg szinted! de az is lehet hogy csak az idegeskedés okozza a görcsöket!nem lehet tudni!ha gyanakszol és a panaszaid megmaradnak de piroska sehol akkor irány a doki!
Nekem az esedékes menis eõtt kimutatta a teszt (egy olcsó teszt volt ráadásul), hogy babás vagyok. Szerintem lehetsz terhes, de az is lehet, hogy a mensi okozza ezeket a tüneteket, hihetetlen, hogy néha miket csinál az ember lányával :-) Ha pár nap múlva se jön meg, tesztelj újra!
Szia!Lehet baba persze, bár a hányinger egy ici-picit még korai.A fáradtság is lehet a front, ami most nagyon erõs.Nekem is volt olyan hogy 3 ill.5 napot késett, de megjött.Figyeld magad, mert ha nem jön meg, és a teszted még egy hét után is nega, akkor menj orvoshoz, nehogy nagyobb bajság legyen.Egy öreg róka

27-én kellett volna megjönnie csináltam most egy gabriel tesztet de negatív nincs mellfájásom bár minden mensi előtt egy héttel előtte már fáj most nem. Szédülök és tegnap hőhullámjaim voltak a folyásom nem sok de krémes állagú lehet babó?

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy a negatív nem feltétlenül jelent negatívat, de szerintem ki kellene már mutatnia a nemvárt után 2 nappal. Nem lehet, hogy bebeszéled magadnak és ezért produkál a tested "babás tüneteket"?

Azt szokták mondani, hogy a negatív nem feltétlenül jelent negatívat, de szerintem ki kellene már mutatnia a nemvárt után 2 nappal. Nem lehet, hogy bebeszéled magadnak és ezért produkál a tested "babás tüneteket"?

Egy hete nap mint nap rosszul érzem magam, hányingerem van szédülök és elmaradt a mensim. Az utolsó meni ota 52 nap telt el, a mult honnapban 20-án kellett volna megjönnie azóta semmi. Lehet hogy terhes vagyok? Többször állmodok is erről mostanában.

Legjobb válasz: Szia! Tesztet gondolom csináltál már!? Orvoshoz nem mentél? Bármi megeshet. Lehet hogy terhes vagy csak a teszt nem mutatta (hallottunk már ilyet). Ha meg nem baba miatt van, akkor ki kéne deríteni miért késik! Mert ez már nagyon sok késés! Szerintem menj el a dokihoz, õ biztos már meg tudja mondani hogy mi van! Kívánom a legjobbakat!

Szia! Tesztet gondolom csináltál már!? Orvoshoz nem mentél? Bármi megeshet. Lehet hogy terhes vagy csak a teszt nem mutatta (hallottunk már ilyet). Ha meg nem baba miatt van, akkor ki kéne deríteni miért késik! Mert ez már nagyon sok késés! Szerintem menj el a dokihoz, õ biztos már meg tudja mondani hogy mi van! Kívánom a legjobbakat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!