Találatok a következő kifejezésre: Egy hete pedig nem szoktam (3 db)

Egy hete görcsölök, pedig nem szoktam. Mi lehet az oka?

Miért van ez? Lehet hogy van valami probléma? Vagy elértük amit szeretnénk? (baba)

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy arról van szó, hogy még nem állt be a mensid. Én a tablettát 2 évig szedtem és utána 3 hónapig másként védekeztünk. Aztán 1 év telt el mire sikerült teherbe esnem. Nem tudom, hogy ezzel segitettem-e? Menj el egy UH-ra és választ kaphatsz a kérdésedre. Drukkolok!

Szia! Lehet, hogy arról van szó, hogy még nem állt be a mensid. Én a tablettát 2 évig szedtem és utána 3 hónapig másként védekeztünk. Aztán 1 év telt el mire sikerült teherbe esnem. Nem tudom, hogy ezzel segitettem-e? Menj el egy UH-ra és választ kaphatsz a kérdésedre. Drukkolok!
Mûködik még vagy nem?? Ha igen képernyõcsere...
Kicseréled magadnak: http://www.ebay.com/itm/New-Touch-Screen-Digitizer-For-Motor.. Szervizbe nem érdemes vinni, sokszorosát elkérik érte.
Fogalmam sincs, de ha megvigasztal, most dettó ebben a cipõben járok...csak teszt nélkül :)
Már hallottam olyat, hogy valaki teherbe esett, de nem vette észre, mert egy kevés vérzése volt. Ha elmúlik csinálj még egy tesztet a biztonság kedvéért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!