Találatok a következő kifejezésre: Egy hete pedig (232 db)

Ha nem védekeztünk a párommal .3x egymás után. és rá egy hétre pedig megjött akkor mi lehet? Mert a 2 hétre jött meg. Nem pedig szokásosan.

Legjobb válasz: ha nem védekeztetek, akkor teherbe eshettél...a többi hadoválásod meg nem értem, vegyél egy terhességi tesztet és tanulj meg fogalmazni

ha nem védekeztetek, akkor teherbe eshettél...a többi hadoválásod meg nem értem, vegyél egy terhességi tesztet és tanulj meg fogalmazni
én sem nagyon értem amit írtál csak azt vettem ki belõle, h nem védekeztetek! Akkor van esély a babára én a helyedben együttlét után 14 nappal elvégeznék egy tesztet, h tutira megnyugodjak! Egyébként ti most a szerencsére játszotok v mi? mert 3* egymás után már nem lehet azt mondani, h csak egyszer történt, mert az megesik na de háromszor! Ha nem akarsz gyereket védekezz!
Aktus után 2 héttel terhesteszt. Legközelebb meg több ész. Abortuszt akarsz, amikor mindenki számára elérhetõ és megfizethetõ a fogamzásgátlás?
Én is így voltam, de ne keseredj el. Várj egy picit és csinálj mégegy tesztet és ha az is negatív akkor irány az orvos.
Lehetséges. Nekem a 44. napon lett pozitív tesztem. :-)

Tisztelt Főorvos Úr! Mostanában elég sokszor fordul elő, hogy a hüvelyem nagyon száraz, vagy vörös, gyulladt, kb egy hete pedig apró, tűhegynél alig nagyobb kis sebszerű pötty jelent meg, ami 4-5 nap alatt eltünt, de máshol újra előjött. Kérdésem, hogy ez

Tisztelt Főorvos Úr! Mostanában elég sokszor fordul elő, hogy a hüvelyem nagyon száraz, vagy vörös, gyulladt, kb egy hete pedig apró, tűhegynél alig nagyobb kis sebszerű pötty jelent meg, ami 4-5 nap alatt eltünt, de máshol újra előjött. Kérdésem, hogy ezt mi okozhatja. Köszönettel: Rita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Biztosan van erre a problémára megoldás, de mindenképpen javaslok egy vizsgálatot, illetve személyes konzultációt. Enélkül lehetetlen biztos tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Biztosan van erre a problémára megoldás, de mindenképpen javaslok egy vizsgálatot, illetve személyes konzultációt. Enélkül lehetetlen biztos tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Mert a barátod Conan, a barbár.
Én is, 8 hónapja szakított velem, és rettentõen hiányzik. Még szerelmes vagyok belé, és erotikus álmaim vannak vele, meg hasonlók. Nagyon rossz érzés, még aludni se tudok nyugodtan, amelett hogy egész nap ezen pörög az agyam.
A kérdező hozzászólása: De ez az hogy en nem vagyok szerelmes söt gyülölöm azt az embert, meg amugy is van mar uj baratom
Akkor ne törõdj vele. Egy álom sok mindent jelenthet: azt is, hogy nem jelent semmit. Lehet, hogy még van vele dolgod az életben, nem zártad le a dolgot, vagy éppen más..
A kérdező hozzászólása: Köszi a valaszodat
és milyeneket álmodsz róla? én másfél éve az akkori barátnõmmel, én is szoktam vele álmodni hol jót , hol rosszat :S :(
lehet egymásról álmodunk xD
Mert lezáratlan ügyed van vele, ami nem hagy nyugodni. Mit álmodsz?

4 hónapos kisbabám már régen átaludta az éjszakát, az utóbbi egy hétben pedig minden éjszaka felébred kétszer vagy háromszor. Mi okozhatja? Szoptassam vagy ne?

Gondoltam arra, hogy nem lakik jól este, de szerintem eleget eszik, anyatej+ táp is kell néha. Lehet hogy a foga jön, de nem látok jeleket az ínyén. Nagyon nyugtalanul alszik szegényke és sokszor felébred, nyöszörög, sírdogál, ilyenkor mindig megszoptatom és úgy alszik vissza.Mi mással nyugtathatnám meg?

Legjobb válasz: Szia!Jól csinálod.Majd helyre áll nekem is ez volt,és most gyönyörûen alszik reggelig :)

Szia!Jól csinálod.Majd helyre áll nekem is ez volt, és most gyönyörûen alszik reggelig :)
Szoptasd mindenképpen.Lányom is a 3-4hónapig kelt éjfélkor és 5kor is enni, pedig már 7hetesen átaludta az éjjelt ( este 6-7tõl reggel 6-8ig).Lehet a foga jön, de nem tudsz mit tenni vele.Ha a cici megnyugtatja, add neki oda:)
Ha megszoptatod és megnyugszik, akkor tedd ezt. Ha késõbb már ettõl sem alszik vissza, akkor biztos a foga jön és nem feltétlen kell bedagadnia az ínyének, az én lányomnak csak 1-2 nappal elõtte lett duzzadt, hogy áttörte az ínyét. Viszont már hetekkel elõtte nyugtalan volt napközben is. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon nyugtalan mostanában napközben is, ami eddig nem volt jellemzõ rá. Olyan nyugodt, jó kisbaba volt. Lehet tényleg a foga lesz.

November 30-án jött meg utoljára a menzeszem, egy hete pedig pirosas-barnás folyásom van. Mégis mi lehet a gond?

A folyás sokszor olyan darabos, mintha ezernyi kis homokszem lenne benne. Mennyisége nem sok, de állandó, folyamatos, hol er?sebb, hol gyengébb. Tudjuk hogyan m?ködnek a n?gyógyászatok, talán február közepére kapnék id?pontot...

Legjobb válasz: Hány éves vagy?? Elöforduhat ,hogy terhes vagy??Esetleg vetélés??? Menj el az ügyeletre.Ott meg kell,hogy vizsgáljanak.

Hány éves vagy?? Elöforduhat , hogy terhes vagy??Esetleg vetélés??? Menj el az ügyeletre.Ott meg kell, hogy vizsgáljanak.
Bemész SZTK-ba, és az ügyeletes megvizsgál.
A kérdező hozzászólása: 23 éves vagyok, elvileg nem lehetek terhes, óvszerrel védekezünk a párommal. Terhesség esetén én csak 1-2 napos enyhe barnázásról hallottam, nem egy hetes folyamatos folyásról... :/
Mint írtam elsöként vetélés is lehet.....Esetleg jele.Az óvszer nem 100% mint más sem.... Menj orvoshoz az ügyeletre SZTKba. Ìrj, hogy mit mondtak...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Szerintem várok 27-ig, 1 hete betegállományban vagyok, láz, megfázás, stb. Ha addig nem múlik el akkor elmegyek.
A kérdező hozzászólása: 3 napja nem vérzem, a 7. nap után elmúlt... Talán egy nagyon enyhe havi vérzés volt 2 héttel korábban...

Doki szerint most a 33. héten vagyok, az uh alapján pedig már a 34. héten. Számít a szülésnél egy hét eltérés? Változik a dátum?

Legjobb válasz: A 12. hétig lehet tökéletesen megállapítani ultrahang alapján a baba korát. Utána már egyedileg fejlõdnek attól függõen, hogy milyen géneket kapott tõletek :-) Én tudtam a fogantatást, a 18. hétig tökéletesen stimmelt, utána pedig már elõfordult az uh alapján + 2 hét is. Idõre született, és nagy baba.

A 12. hétig lehet tökéletesen megállapítani ultrahang alapján a baba korát. Utána már egyedileg fejlõdnek attól függõen, hogy milyen géneket kapott tõletek :-) Én tudtam a fogantatást, a 18. hétig tökéletesen stimmelt, utána pedig már elõfordult az uh alapján + 2 hét is. Idõre született, és nagy baba.
Én 36 héttõl, folyamatosan 36 hetes maradtam uh alapján.... Kiírás elõtt 1 nappal császároztak meg, mert a vizsgáló orvos közölte, hogy a baba hetek óta nem fejlõdik. Sajnos igaza volt, szerencsére a kis súlyon kívül más baja nem lett.
Nekem mindig azt mondták, hogy az utolsó hetekben hízik a baba. Minden vizsgálat alapján kihozott a gép egy szülési idõpontot. Az jött be, amit a 4D-s vizsgálaton jósoltak.
szülésnél: egy hét alatt is nõhet a baba. dátum: igazándiból ha Te nem tudod mikor fogant pontosan az ut. vérzés dátuma alapján számolják az meg nem mindig pont két héttel volt a fogantatás elött.. szóval kapásból tévedésre adhat okot. a 12. hét után már nem nagyon változtatnak a kiirás dátumán legfeljebb a baba érettebb.. nem gond.
én uh alapján a 35. héten már meg kellett volna szülnöm:) Az uh csak a baba méretaibõl számol súlyt és várható születési idõt!De a mensis számít igazán, fõleg ha tudod azt is hogy mikor fogant a baba!Én tudtam és mondtam a dokinak, hogy jól számolt õ és nme a gép! Én 39+4 hétre szültem , de 61 centis kislányt!
Nálam pont fordítva volt. Kisebb volt a baba mint az átlag. 3 kg alatti lett a lányom de idöben szültem, a 38. hét végén. Szerintem a méretek nem nagyon változtatnak az idöponton :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Igazándiból "mindegy" mikor akar kijönni, mert lehet, h császár lesz õ is, mint a fiam (nem tágultam). Csak kíváncsi voltam, hátha azokra a hetekre ne tervezzek hosszabb kiruccanást.... :) Minden jót. Üdv

A hét 6 napján diétáznék minden nap szinte mozognék minimum egy orát és kb 120 gramm ch és 1300 kcal körül vinnék be de egy nap a héten pedig többet ennék vagyis nagyából amit megkivánok. Van értelme igy csinálnom?

Legjobb válasz: Hát én egyetemista vok, a hét 5 napján elég keveset költök kajára, aztán hétvégén otthon bezabálok. Közebn persze heti 2-3 alkalomal lovagolni járok. Így kb fél év alatt 10 kilót fogytam (kb 20 kiló többletbõl), de csak azért, mert nem hagyok fel ezzel az életmóddal (egyébként soha nem is volt cél nálam a fogyás, az csak úgy jött mellékesen). Ha befelyezném, tuti visszajönne (tehát most karácsony alatt kb 3 kilót híztam, az 1,5 hét alatt nem rossz). Elvileg, ha ezután fokozatosan beállítok egy stabil és egézséges értendet, akkor nem hízom vissza, bár elég necces. Szóval a lényeg, hogy lehet így fogyni, de nagy önuralom kell hozzá, ha nem akarsz utána visszahízni. Ha ez nincs meg, akkor nem jvaslom.

Hát én egyetemista vok, a hét 5 napján elég keveset költök kajára, aztán hétvégén otthon bezabálok. Közebn persze heti 2-3 alkalomal lovagolni járok. Így kb fél év alatt 10 kilót fogytam (kb 20 kiló többletbõl), de csak azért, mert nem hagyok fel ezzel az életmóddal (egyébként soha nem is volt cél nálam a fogyás, az csak úgy jött mellékesen). Ha befelyezném, tuti visszajönne (tehát most karácsony alatt kb 3 kilót híztam, az 1, 5 hét alatt nem rossz). Elvileg, ha ezután fokozatosan beállítok egy stabil és egézséges értendet, akkor nem hízom vissza, bár elég necces. Szóval a lényeg, hogy lehet így fogyni, de nagy önuralom kell hozzá, ha nem akarsz utána visszahízni. Ha ez nincs meg, akkor nem jvaslom.

Ha előző héten csak petezsák látszódott, egy héttel később pedig már szívhang is, akkor mennyi idős terhes lehetek? Mikor lehetett a fogantatás? És az orvos hány hetesnek fog mondani?

Legjobb válasz: Amikor a petezsák már látszik, de szívhang még nincs, az kb. 5-6 hetes terhesség. a doki ezen kívül meg fogja kérdezni az utsó mensid idõpontját, s onnantól számolja a heteket. Gyakorlatban persze a mensi (szabályos ciklusnál) két héttel korábban van, mint a fogantatás, de mégis innen számolják a terhesség heteit. Vagyis amikor a baba fogan, te már kéthetes terhes vagy. :-)) Vicces, de így van.

Amikor a petezsák már látszik, de szívhang még nincs, az kb. 5-6 hetes terhesség. a doki ezen kívül meg fogja kérdezni az utsó mensid idõpontját, s onnantól számolja a heteket. Gyakorlatban persze a mensi (szabályos ciklusnál) két héttel korábban van, mint a fogantatás, de mégis innen számolják a terhesség heteit. Vagyis amikor a baba fogan, te már kéthetes terhes vagy. :-)) Vicces, de így van.
A kérdező hozzászólása: :-) Akkor ezek szerint a fogantatás után négy héttel már van szívhang. Sajnos az utolsó mensimet nem tudom, mert akár 40 napos is volt, kiszámíthatatlan. Tehát ha ezen a héten van szívhang, akkor kb. négy hete volt a fogantatás, és hat hetesnek mondanak?
6 hetes minimum vagy. Viszont, a baba mérete nagyon jól meghatározza a kort. 9-11 mm-es ülõmagasságú baba (CRL) 7 hetes terhességnek felel meg.
Szerintem is inkább 7 hetes lehetsz, de ilyenkor még elég megbízható az uh alapján számolt kor. Késõbb már nem fejlõdnek ennyire egyformán a babócák, általában az elsõ uh alkalmával lehet legpontosabban megsaccolni, mekkora is a picur. Sok boldogságot!:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!