Találatok a következő kifejezésre: Egy hete ma viszont (17 db)

Barnázás biztos nem a vetélés jele, akkor ömlene belõled a vér és valószínûleg görcsölnél is.
Attól csinálj tesztet! Én is barnáztam az elsõ 3 hónapban hébe-hóba. Nem vagy kíváncsi??? Én megõrûlnék :-)
Csinálj egy tesztet.Most is csinálhatsz. Ha baba van akkor ki fogja már mutatni. Ki a fene pontozta le az elsõ két válaszolót?????? Nem mondtak hülyeséget.
Én sem tudom, nagyon elegem van ebbõl az oldalból....bármit írok, lepontoznak (második voltam)
Aranyos vagy 3as. En mar fel sem figyelek ezekre ;) egyes voltam.
Én azt vettem észre hogy néhányan csak azért járnak ide, hogy csinálják a fesztivált. 3.

A barátommal egy hete nem sexeltem, ma viszont tuti fogunk, , kiszakadhat úgy a gumi ha túl sok sperma van benne? 18L

Legjobb válasz: Ja kiszakadhat de ahhoz kell pár liter :P Egyébként meg asszed a barátod nem verte ki egy hétig? Kis naiv...

Ja kiszakadhat de ahhoz kell pár liter :P Egyébként meg asszed a barátod nem verte ki egy hétig? Kis naiv...
fogj egy óvszert és kezd el megtölteni vízzel. meglátod a végeredményt.
Nem fog kiszakadni. hacsak a barátodnak nem jön vagy 3 liter... habár azt kétlem.. egyébként meg ha nem is sexeltek attol nem fog decikkel több jönni. meg ugyis tuti hogy rárántott hét közben is párszor. :)
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem és azt mondta nem csinálta.:Dszóval akkor nem lehet baj?
ne fárassz már.
LOL!
xDDD nem lehet baj.
Minden fiú azt mondja h nem csinálja nyugi ;) Az én csajaim is mind azt hitték! 17/F
Nem hinném, hogy gond lenne belõle, mi tegnap próbáltuk ki, hogy teleengedtük vízzel (de szó szerint tele, 10 liter minmum volt benne, de csak azért addig mert már a mosdókagylóban nem fért volna el az óvszer) és nem történt semmi baja az guminak. :)

Ez normális? Tegnap hoztam el yorki kiskutyám a tenyésztőtől. Tegnap tiszta volt a kakija, ma viszont férges. Be adtam neki egy negyed tablettát, ami fereghajtó, a tenyésztő adta. De egy hete kapott az első oltásával. Ugye nem lesz baja?

Legjobb válasz: Ha kap féreghajtót, akkor nem lesz baja. Elvileg 6 hetesen kapta meg az elsõ hajtását, illett volna szólni a férgességrõl, de mindegy, ez legyen a legnagyobb baj.:) Oltási könyve remélem van. Minden esetre vidd el egy dokihoz, az a tuti, ha átvizsgálja a kölyköt... Majd õ elmondja, mi van a féreghajtóval, én úgy tudom, hogy ameddig férges, addig hetente kell ismételni a hajtást. De nem biztos, hogy jól emlékszem! Itt egy oltási naptár, ez a késõbbiekben még jól jöhet: http://www.retrieversport.hu/labikalauz/oltasok.htm

Ha kap féreghajtót, akkor nem lesz baja. Elvileg 6 hetesen kapta meg az elsõ hajtását, illett volna szólni a férgességrõl, de mindegy, ez legyen a legnagyobb baj.:) Oltási könyve remélem van. Minden esetre vidd el egy dokihoz, az a tuti, ha átvizsgálja a kölyköt... Majd õ elmondja, mi van a féreghajtóval, én úgy tudom, hogy ameddig férges, addig hetente kell ismételni a hajtást. De nem biztos, hogy jól emlékszem! Itt egy oltási naptár, ez a késõbbiekben még jól jöhet: http://www.retrieversport.hu/labikalauz/oltasok.htm
ma 08:10 De bizony összefügg az oltással. Ha sosem volt féregtelenítve a kiskutya és úgy kapja meg az elsõ oltását, akkor van benne féreg. Azért az oltás és a döglõdõ féreg együtt sokkal nagyobb terhet tesz a kiskutyára. Oltani féregtelen, egészséges kutyát ajánlatos.
Mivel foglalkozol a férgeivel, amiatt valószínûleg nem lesz már baja. Mondjuk furcsa, hogy ilyen mértékû fertõzöttsége van ilyen pici korban egy héttel féreghajtás után is, de lehet, hogy ez normális, ennyire nem értek hozzá...
Nem normális, elvileg egy tisztességes tenyésztõnél nem fordulhatott volna elõ. (Csak úgy mondom, nem tudom kedvesebben megfogalmazni, de nem oltás akar lenni.)
Miért is itt kérdezel? A tenyésztõ biztosan elmondta, mikor add be a következõ féreghajtót. Azt is elmondta talán, mikor kapta az elsõt. Mennyi idõs a kiskutya? Ha becsülettel, 3 hetes kortól féregtelenített volna a tenyésztõ, már nem lenne benne kifejlett féreg.
A kérdező hozzászólása: 2 hetes korában kapott elõször fereghajtót. Törzskönyve van chipje van oltási könyve van és kaptam kezdõ felszerelést. Tehát rendes helyrõl hoztam. Azért itt kérdezek, mert gondoltam kapok értelmesebb válaszokat is, amiket köszönök is megy a pozitív értékelés! Holnap valószínû még nézegetem a székletét és ha akkor is van, akkor elviszem orvoshoz.
Hát, fura egy kicsit, mert ha már többször kapott féreghajtót, akkor elvileg nem kellene már benne lennie. Lehet, hogy nem volt jó már a szer, amit kapott, vagy a fene tudja.... Mindenesetre most még legalább 3 alkalommal kapjon féreghajtót 10-14 naponta.
Én úgy tudom, hogy kéthetente kell beadni a yorkinak egy negyed tablettát a féreghajtóból, vagyis nekem így ajánlotta az állatorvos. Aznap, amikor megkapta a második oltását, már adhattam is neki az elsõ negyedet, szóval nincs összefüggésben az oltással, tehát bármikor el lehet kezdeni a kezelést.
Akár terhesség is lehet, de a tünetekre nem nagyon kell alapozni. Ha kimarad egy par napot tesztelj megint.
Gratulálok! Erõsödni fog az a csík, két naponta, reggelibõl ismételd! Hasonló helyzetben vagyok. 29-30 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 30. napon. Menzi sehol, csak hasszurka, jobb oldalt. 19. ciklus napon vérezgettem 3 napig és iszonyúan szúrt a petefészkem, fõleg a jobb oldalon. Talán beágyazódás volt... ? Tegnap, (29.nap) teszteltem negát, ma már nem mertem, inkább várok néhány napot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat és a gratulációkat!Eddig minden hónapban azért sírtam, mert megjött...de remélem vége!!
Szerintem terhes vagy, nekem is halvány volt a második csíkom nagyon figyelj oda magadra sokat pihenj, az én véleményem szerint még ne menj orvoshoz pár hétig, én 9 hetesen mentem el . Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: 8hónapja!!De tényleg nagyon halványan látszik, de látszik!Remélem, reggel erõsebb lesz...Kedden meg úgyis mennem kell más vizsgálatra, szerintetek beugorjak a nõgyógyászhoz vagy korai ?
Nagyon nagy gratula! :) mióta próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: El sem hiszem!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon halványan, de pozitív!!!!!Most teszteltem, talán a reggeli erõsebb lesz!Egyszer már volt egy vetélésem, azért félek a görcsöktõl, de magne B6-ot vettem...!!!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg...Ma reggelre kb.egy körömnyi halvány barna vmi volt, de azóta sincs semmi, csak görcsök!Félek tesztelni, nehogy negatív legyen!Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem most ébredéskor, elég halványka ez is, re nagyon bízom!Talán annyi, hogy ma hajnalban eléggé hányingerem volt!Szurkolok neked!!!!

5 napja késik. Tegnap reggel negatívat teszteltem, Feszültek a melleim 1-2 napig, de most már ez is elmúlott. Erős folyásom van viszont, lassan már egy hete, de ma mintha az is csökkent volna. Terhes lehetek, vagy adjam fel?

Ovumikroszkóp gömböket mutat. Szédelgek elég s?r?n és a megszokottnál jóval magasabb a vérnyomásom. Mik lehetnek ezek a tünetek?

Legjobb válasz: várj egy pár napot és tesztelj ujra!

várj egy pár napot és tesztelj ujra!

Egy hete késik, ma viszont elkezdődött egy nagyon halvány és kevés barnázás. Beágyazódás lehet, vagy meg fog jönni?

Már hetek óta nem vagyok jól,a mellem nagyon fáj, érintésre is érzékeny, de inkább belülr?l érzem a fájdalmat. Émelygek, szinte egész nap, néha szédelgek,szúrkál a hasam, néha enyhén görcsölök, is, mintha megjönne. Ha pihenek, jobb.A teszt viszont negatív lett. Korábban volt hormonzavarom, most egy ideje jobb lett(egy gyógynövénykészítményt szedek). Lehet, hogy visszatért a hormonzavar, vagy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hát, nem tudom, most már a tesztnek ki kellene mutatnia. A tüneteid, babás tünetek. Nem lehet, hogy csak beképzeled, mert annyira szeretnél babát? Már csak a teszt miatt.

Hát, nem tudom, most már a tesztnek ki kellene mutatnia. A tüneteid, babás tünetek. Nem lehet, hogy csak beképzeled, mert annyira szeretnél babát? Már csak a teszt miatt.
Próbálj mégegy tesztet csinálni. ha az is nega akko feltétlen menj dokihoz. Lehet, hogy a korábbi zûrzavar uralkodott csak el megint. Amit leírtál azok valóban babás tünetek, de mint tudjuk ezek csak szubjektivek és nem is törvényszerû a meglétük. (nekem ez a második babám, de egyikükkel sem voltak ilyen markáns tüneteim)
A kérdező hozzászólása: Az tény, hogy sokan terhesek körülöttem, vagy épp nemrég szültek, de én ettõl függetlenül nem számítok rá, és nem is teszünk meg mindent annak érdekében, hogy legyen Baba. Természetesen, ha jönne, nem lenne gond, de nem akarom görcsösen. Csak egyszerûen olyan tüneteim vannak, amik aggasztanak. Eddig még soha, még a hormonzavaros idõszakban sem, voltak hasonló tüneteim, ezért tûnt fel a dolog. Amúgy nem foglalkoznék vele ennyire, hogyha nem jönne meg.
A kérdező hozzászólása: Az újabb teszttel az a baj, hogy nemtudom, mikor lenne jó csinálni. Megõrít ez a bizonytalanság, legszívesebben állandóan tesztelnék, csak derüljön már végre ki....Mennyit várjak?
A kérdező hozzászólása: A másik dolog pedig, hogy sokat kutakodtam mostanság, és egyre több olyat olvasok, hogy csak 7-8 hetesen mutatja ki valakinek a teszt, pedig az orvos már rég látja, sõt van szívverés...stb. Mi van, ha én is ebbe a csoportba tartozom?? Akkor aztán tesztelhetek....És lehet, hogy nem vigyázok annyira magamra, mint kellene, mert abban a hiszemben vagyok a teszt alapján, hogy nem vagyok terhes, és közben pedig mégis.... Uhhh, bocsánat, nem akarok senkit untatni, csak bizonytalan vagyok, és jól esne egy pár együttérzõ szó. :(((
Semmi gond, irhatsz akár privit is. Szerintem 1 héttel késõbb tesztelj, és csak utána menj orvoshoz. (én a második válaszoló voltam) nekem az elmaradt mensim után 1 nappal kimutatta a teszt, de a barátnõm húga is így járt mint te! gyereket akartak, nem jött meg, nega volt a teszt. A doki azt mondta, hogy "ellustult" a petefészke és clostit írt fel neki. 1 hónappal késõbb terhes lett, most szült nemrég. szóval sok minden lehet. de ha nem baba, akkor mindnképpen orvosi feladat tisztázni az okát!
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is erre jutottam, próbálom rávenni magam, hogy még várjak legalább egy hetet, ha addig semmi, akkor megyek csak dokihoz. Csak rossz ez a bizonytalanság... Köszi, hogy próbálsz nyugtatni.Jövõhét elején újra tesztelek, addig pedig nagy ívben kerülöm azokat a helyeket, ahol lehet tesztet kapni.... :) )

2 hete van barátom anyunak még nem mondtam el. Ma viszont elkezdett arról beszélni, hogy mi a fontos egy párkapcsolatban. Lehet, hogy megtudta valahonnan, hogy van barátom? 17/L

Legjobb válasz: az is lehet, hogy csak szeretne téged jó tanácsokkal ellátni. figyelj oda arra, amit mond, mert nem a levegõbe beszél. és szerintem mondd el neki, hogy van barátod, mert minél tovább titkolod, annál rosszabb lesz, ha egyszer csak kiderül, és nem te mondod el. 18/L

az is lehet, hogy csak szeretne téged jó tanácsokkal ellátni. figyelj oda arra, amit mond, mert nem a levegõbe beszél. és szerintem mondd el neki, hogy van barátod, mert minél tovább titkolod, annál rosszabb lesz, ha egyszer csak kiderül, és nem te mondod el. 18/L
17 évesen nem akkora csoda, hogy van barátod. Mondd el neki! Õ meg nem célozgat semmire, csak a rossz lelkiismereted szórakozik veled, ezért hiszed, hogy célozgat. Ideje elmesélni, ami történik, és akkor az üldözési mániád is alábbhagy! :)
Megvan a telefonszáma? Ha igen hívd fel, hogy most mivan? Lehet leblokkolt, vagy akadt valami dolga csak nem tudott szólni.
3 nap lányok, 3 nap, miattatok lett kitalálva ez a hülyeség :D
természetesen várd meg míg hív. ha nem hív pár nap múlva sem, akkor hagyd a francba! 26L
A kérdező hozzászólása: Koszi! Varok akkor.
A kérdező hozzászólása: 24 hetes kismami vagyok.
Szerintem inkább ne szedd, ha allergiás vagy rá. A babának se használhat, a a szervezeted az allergia miatt "fel van izgatva". Van még jópár terhesvitamin a piacon, van mibõl válogatni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!