Találatok a következő kifejezésre: Egy hete jött meg (246 db)

Mentsruációm után 5 nappal (tegnap) csináltam tesztet és negatív lett, akkor az attól még jelenthet terhességet? Csak azért mert 20 nappal ezelött együtt voltam valakivel, és védekeztünk is gumival. És rá egy hétre jött meg a menzeszem.

Legjobb válasz: Hát, nem jellemzõ. Aktus után 20 nappal már tényleg ki kellene mutatnia, még akkor is, ha csak aktus után több nappal fogantál meg. Pláne közben meg is jött... Valószínûleg egyszerûen nem találtátok el a petét. Vérzés elõtt egy héttel ez nem is csoda.

Hát, nem jellemzõ. Aktus után 20 nappal már tényleg ki kellene mutatnia, még akkor is, ha csak aktus után több nappal fogantál meg. Pláne közben meg is jött... Valószínûleg egyszerûen nem találtátok el a petét. Vérzés elõtt egy héttel ez nem is csoda.
Szállj már le errõl a témáról! Mindegy hányféleképpen teszed fel itt ezt a kérdést nem vagy terhes! Ne haragudj hogy ezt kérdezem, de te egyáltalán hány éves vagy, hogy ilyen tudadtlan vagy?!
Nyugi, nem vagy terhes! Védekeztetek, menzid is volt, teszt is negatív.
bocsi, tudatlan (elõzõ voltam)

Tisztelt Doktor Úr! 2012. márciusában szültem, még most is szoptatok. Egy hete jött meg a menstruációm, sokkal több volt a vérzés mint a terhességem előtt. Két napja már csak kevés barnás váladék távozik el, de ez büdös. Terhességem előtt soha nem tapaszt

Tisztelt Doktor Úr! 2012. márciusában szültem, még most is szoptatok. Egy hete jött meg a menstruációm, sokkal több volt a vérzés mint a terhességem előtt. Két napja már csak kevés barnás váladék távozik el, de ez büdös. Terhességem előtt soha nem tapasztaltam, hogy a barnás váladék mind a menstruáció előtt, mind utána büdös lett volna. Most miért lehet büdös, ez normális? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján lehetséges, hogy valamilyen fertőzése van, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján lehetséges, hogy valamilyen fertőzése van, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 2012. márciusában szültem, még most is szoptatok. Egy hete jött meg a menstruációm, sokkal több volt a vérzés mint a terhességem előtt. Két napja már csak kevés barnás váladék távozik el, de ez büdös. Terhességem előtt soha nem tapaszt

Tisztelt Doktor Úr! 2012. márciusában szültem, még most is szoptatok. Egy hete jött meg a menstruációm, sokkal több volt a vérzés mint a terhességem előtt. Két napja már csak kevés barnás váladék távozik el, de ez büdös. Terhességem előtt soha nem tapasztaltam, hogy a barnás váladék mind a menstruáció előtt, mind utána büdös lett volna. Most miért lehet büdös, ez normális? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján lehetséges, hogy valamilyen fertőzése van, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján lehetséges, hogy valamilyen fertőzése van, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mitől fájhat úgy a hasam, mint mikor meg szokott jönni, és mit csináljak vele? Egy hete jött meg utoljára, van valami tippetek?

Az a baj, hogy meg sem tudok mozdulni, annyira sz*r.

Legjobb válasz: esetleg peteérés?? nemmindnekinek középtájt van...

esetleg peteérés?? nemmindnekinek középtájt van...
Lehet, hogy felfáztál, vagy ha nagyon fáj, akkor akár méhgyulladás is lehet, menj el orvoshoz, ha nem javul a helyzet.Forró kamillás fürdõ enyhítheti a fájdalmat!Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Több mint egy hete jött meg. Csináltam 2 pozitiv tesztet tüneteket mégse érzek. Első gyereknél fájt nagyon a cicim, most nem fáj. Semmi jelét nem érzem, ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt, csak reggel kv-t nem tudtam inni jópár hetesen :)

Szia! Nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt, csak reggel kv-t nem tudtam inni jópár hetesen :)
Ez normális dolog nagyon az elején lehetsz. Bár azaz igazság, hogy amíg az orvos nem igazolja a terhességet, addig más is lehet. Olvasd el a teszt dobozában a tájékoztatót, mert akkor is pozitív eredményt mutat, ha valamilyen nõgyógyászati eltérés lehet, méhben, petefészekben. Valószínûleg nem errõl van szó, de keresd fel mielõbb a nõgyógyászt és feltétlenül jelezd felé, hogy ha terhes vagy mi a szándékod megtartod-e vagy sem még a vizsgálat elõtt, ugyanis máshogy vizsgálják azokat, akik meg szeretnék tartani a babát.
Jó reggelt, gratulálok! Ha pozitív a teszted, akkor terhes vagy, a tünetek általában a 6-7 hét környéén jelentkeznek, de minden terhesség más. Nem tudom hogy az elõzõ válaszoló miért feltételezi hogy nem akarod megtartani a babát, mindenesetre gratula és minden jót nektek! 21 hetes + 20 hós
Normális. Én is a második babámat várom és semmilyen tünetem nincs eddig, a 9. hétben vagyok. Az elsõ babánál már az elmaradt mensi után nagyon fájt a mellem, illetve a hasam is görcsölgetett enyhén. Más tünetem akkor sem volt, most még ezek is elmaradtak. Nah jó, az elmúlt héten már igénylem a délutáni alvást és gyakrabban járok pisilni. De az elsõ terhességnél nem csak a délutáni alvást igényeltem, hanem az egész elsõ trimesztert át tudtam volna aludni, ha lehetett volna. Gratulálok!
Ha volt menzid, az nagyon nem normális. Nem akarlak megrémíszteni, de menj el dokihoz. Nekem az mondta, ha terhesség elején is van valaki, a vérzés vetélést jelent. Nekem ez így sehogy nem áll össze, hogy volt menzi aztán terhesnek hiszed magad. Drukkolok nagyon hogy sikerüljön, de minél hamarabb menj orvoshoz!
Szüzeknél a végbélen keresztül vizsgál azt tudom.
Még nem kell aggódnod és nem szükséges az orvos. De ha egyáltalán nem jön meg a következõ hónapban sem, akkor javasolt a nõgyógyász.
várjatok még legalább 2-3napot!
Elsõ vagyok. Hallottam már olyanról, hogy a szûzhártya visszatartja a vért.Viszont sürgõsen orvoshoz kell menni.Nem indokolt, hogy várj.
azt tudom hogy széttárod neki a lábad és a nunádban fog matatni! (komoly) Jó szórakozást! :D
Szia, szerintem felesleges még a nõgyógyász, mert annyi minden tudja befolyásolni a menzeszt. Ha lefogysz pár kilót, ha idegeskedsz, ha nem iszol elég folyadékot, mind -mind meghosszíthatja a ciklusod. Én most pl. egy teljesítménytúra miatt toltam el egy természetes módszerrel: tömény citromlevelt ittam 4 napon át 1 decit. ez is képes eltolni, én pont nyertem vele 2 napot... Amikor tini voltam, nekem is késegetett, volt 41 napos is, kérdés, mennyire vagy vékony, mennyit sportolsz, mennyi zsírszázalékod van. Vékonyabb lányoknak többször kimarad. Egyébként a nõgyógyász ameddig szûz vagy, nem vizsgál csak popsin keresztül. Én még várnék, ha nem voltál fiúval, akkor nem kell aggódni terhesség miatt.
Szerintem még nem állt be a menstruációd és ez normális. Még várj az orvossal.

Ha nem védekeztünk a párommal .3x egymás után. és rá egy hétre pedig megjött akkor mi lehet? Mert a 2 hétre jött meg. Nem pedig szokásosan.

Legjobb válasz: ha nem védekeztetek, akkor teherbe eshettél...a többi hadoválásod meg nem értem, vegyél egy terhességi tesztet és tanulj meg fogalmazni

ha nem védekeztetek, akkor teherbe eshettél...a többi hadoválásod meg nem értem, vegyél egy terhességi tesztet és tanulj meg fogalmazni
én sem nagyon értem amit írtál csak azt vettem ki belõle, h nem védekeztetek! Akkor van esély a babára én a helyedben együttlét után 14 nappal elvégeznék egy tesztet, h tutira megnyugodjak! Egyébként ti most a szerencsére játszotok v mi? mert 3* egymás után már nem lehet azt mondani, h csak egyszer történt, mert az megesik na de háromszor! Ha nem akarsz gyereket védekezz!
Aktus után 2 héttel terhesteszt. Legközelebb meg több ész. Abortuszt akarsz, amikor mindenki számára elérhetõ és megfizethetõ a fogamzásgátlás?

Mikor érdemes tesztet csinálni, ha két hete jött meg egy kicsit, és előtte négy nappal voltunk együtt a párommal? (mármint mensi előtt)

Legjobb válasz: Hát akkor már érdemes. És bármilyen lesz az eredmény, nem árt egy nõdokit is felkeresni, mert attól, hogy nem jött meg rendesen, lehet mástól is (ciszta vagy ilyesmi). Sok sikert!

Hát akkor már érdemes. És bármilyen lesz az eredmény, nem árt egy nõdokit is felkeresni, mert attól, hogy nem jött meg rendesen, lehet mástól is (ciszta vagy ilyesmi). Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Voltam nõdokinál, múlt hét csütörtökön, õ nem talált semmmit. akkor csnáltam tesztet, az negatív lett. De azóta fáj a hasam, fõleg bal oldalt. szédülök, fáj a fejem, és a mellem. Köszi a választ! Ha tudsz még valami okosat mondani megköszönöm! :-)

Párommal babát tervezünk. Május 2-3-ra nem vártam. Azóta sem jött meg, viszont lassan egy hete mintha meg lenne duzzadva a méhem, és mintha lentebb is lenne? !

Szinte peteérés óta folyamatosan fehéres folyásom van, viszont úgy tudom, ha lent van a méh, az menstruációra utal. Napok óta "mindjárt megjön" érzésem van. Most akkor szerintetek baba vagy nem baba?

Legjobb válasz: De ma 4.-e van,4 nappal ezelõtt még meg sem kellett volna jönnie! Próbálj ki reggel egy másfajtát!

De ma 4.-e van, 4 nappal ezelõtt még meg sem kellett volna jönnie! Próbálj ki reggel egy másfajtát!
Szerintem próbálj ki egy tesztet. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Még mindig ugyan az van... mozgásnál néha kicsit belenyilall a méhemnél, nem fáj, csak kellemetlen. Menstruációnak jele nincs, melleim most jobban fájnak. Múlt hónapban egy héttel elõbb jött meg a menstruáció, lehet, hogy most behozza önmagát. :D Ma van a 4-5-ik napja, hogy késik. Bár szerintem ez nem baba, hiszen a teszt negatív volt, azért kíváncsi vagyok, hogy mit mond holnap a nõgyógyász. :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam nõgyógyásznál, hétfõn vizeletbõl kiderül, mi van a dologban... :)
A doki nem vizsgált meg uh-n? Csak vizeletet nézett? Elképzelhetõ, hogy van ott vki! :) Én írtam pár napja, hogy hasonló helyzetben vagyok, de nekem ma megjött sajnos!:( Drukkolok hogy neked ne jöjjön meg most jó hosszú ideig! :) Irj majd hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze neked, azonban új hónap, új esély, új remény!!! :) Nem csinált UH-ot, hiszen ha terhes vagyok, akkor is nagyon fiatal a terhesség, a vizelet pedig ha van baba, 100%-osan kimutatja. :) A doki mondta, hogy nagyon korán végeztem a tesztet, úgyhogy majd kiderül, de nem akarom beleélni magam (bár már lehet, hogy késõ). Mindenképp megírom hétfõ este, hogy mi volt az eredmény. :)
A kérdező hozzászólása: Ma délelõtt megjött... Ennyit a jelekrõl... Az a furcsa, hogy eddig mindig gyengén jött az elsõ 2 napban, most viszont nagyon erõsen jön az elejétõl fogva. Úgy látszik, a bolondját járatják velünk a hormonok. Köszönöm mindenkinek, aki véleményezte a kérdésemet.
Azért még írd meg holnap hogy i volt a vizelet eredmény! Állítólag lehetsz attól még terhes mert mejön. Van némi %os esély rá!
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem megyek el a vizsgálatra... Így nincs értelme. :(
Szia! Mi lett végül?
A kérdező hozzászólása: Sajnos menzi a vége.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam, eddig még soha nem mértem. Mondhatnám, hogy holnap reggel megmérem, de azzal nem mennék sokra, hiszen azt folyamatosan mérni kell. A dolog nem változott, péntekre kértem idõpontot nõgyógyászhoz, majd kiderül, hogy mitõl is van ez az egész. Tesztet nem veszek, nem akarok újabb csalódást.
Nem szoktad mérni reggelente a hõdet?
szia! Szerintem várj még 1-2 napot..lehet, hogy csak a nagy izgalomtól késik..nekem is ezt "csinálta"..teszteltem..negatív lett :-((...másnap reggelre megjött!sajnos.. de remélem neked nem így lesz! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki és 4 napja teszteltem reggeli elsõbõl, akkor negatív lett. Nagyon érzékeny teszt volt, szerintem már ki kellett volna, hogy mutassa... :/
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm! Csak azért teszteltem, mert olvastam, hogy ezzel a teszttel volt már olyan, hogy valakinek nem várt elõtt 4-5 nappal pozitívat jelzett. Valószínûleg neki magasabb volt a HCG szintje, hamarabb volt a beágyazódás. Remélem + lesz. :)
Szia! Szerintem is mindenképp tesztelj egy újat! Drukkolok! Aztán írd ám meg mi lett!! :-)
A kérdező hozzászólása: Megírom! :)
Ezt a kérdést, mintha én írtam volna ki! Teljesen, szó szerint ugyanebben a cipõben járok, még az idõpontok is stimmelnek!A hõm is fent van, de úgy különösebben nincsenek szokványos tüneteim.(pl.:mellfeszülés, szédelgés)A tesztem negatív volt, azóta nem teszteltem!A hasam fura nekem is, de akár menzesz jele is lehetne! Szóval csak reménykedem, mert szerintem nekem csak késik! Szívbõl kívánom, hogy neked sikerüljön! Esetleg felraknád a görbéd, ha vezeted?!
Szia! Nekem a nemvár napján halvány pozi volt a teszt! Rá 2 napra már délutáni vizeletbol is kimutatta a terhességet nagyon erosen, ugyhogy szerintem már tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Ma megcsináltam egy tesztet, nem reggeli vizeletbõl. Negatív lett. Már nincs rá esély, igaz?
Már kellene mellfeszülést, mellnagyobbodást érezned. Ha ezeket nem érzed akkor sajnos nem valószínû! De olyan sok kivételek is vannak!
A kérdező hozzászólása: Melleim fájnak, de ez elõzõ mensi elõtt is így volt. Még mindig nem jött meg, minden ugyan úgy van ahogy eddig, méhem lentebb, stb. Mindjárt megjön érzés még mindig tart. Van értelme reggeli vizeletbõl tesztelni ha a tegnap délutáni negativ lett?
Eltelt egy hónap. Sikerült?

A mult héten jött meg de csak egy pár csepp volt.1-2 napig tartot. Azota hányingerem van émelygek. Van egy 1 hónapos kislányom. Csináltam tesztet és negatív lett. Lehetek ettől függetlenül terhes?

Legjobb válasz: Védekeztetek rendesen? Ha nem, akkor lehetsz terhes, de szerintem ha a babád még csak egy hónapos, tehát nem túl régen szültél, akkor a hányinger nem egy esetleges terhesség miatt lehet.

Védekeztetek rendesen? Ha nem, akkor lehetsz terhes, de szerintem ha a babád még csak egy hónapos, tehát nem túl régen szültél, akkor a hányinger nem egy esetleges terhesség miatt lehet.
Már bocs, de kérdezhetek valamit? Császárral szültél vagy rendesen. Mert ha rendesen elvileg 6 hétig nem is lehet szexelni. Viszont az még nem telt le nálad. Nem rosszindulatból kérdezem. Amúgy nem igen eshettél teherbe még, de elõfordulhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!