Találatok a következő kifejezésre: Egy hete jött (327 db)

Mentsruációm után 5 nappal (tegnap) csináltam tesztet és negatív lett, akkor az attól még jelenthet terhességet? Csak azért mert 20 nappal ezelött együtt voltam valakivel, és védekeztünk is gumival. És rá egy hétre jött meg a menzeszem.

Legjobb válasz: Hát, nem jellemzõ. Aktus után 20 nappal már tényleg ki kellene mutatnia, még akkor is, ha csak aktus után több nappal fogantál meg. Pláne közben meg is jött... Valószínûleg egyszerûen nem találtátok el a petét. Vérzés elõtt egy héttel ez nem is csoda.

Hát, nem jellemzõ. Aktus után 20 nappal már tényleg ki kellene mutatnia, még akkor is, ha csak aktus után több nappal fogantál meg. Pláne közben meg is jött... Valószínûleg egyszerûen nem találtátok el a petét. Vérzés elõtt egy héttel ez nem is csoda.
Szállj már le errõl a témáról! Mindegy hányféleképpen teszed fel itt ezt a kérdést nem vagy terhes! Ne haragudj hogy ezt kérdezem, de te egyáltalán hány éves vagy, hogy ilyen tudadtlan vagy?!
Nyugi, nem vagy terhes! Védekeztetek, menzid is volt, teszt is negatív.
bocsi, tudatlan (elõzõ voltam)

Tisztelt Doktor Úr! 2012. márciusában szültem, még most is szoptatok. Egy hete jött meg a menstruációm, sokkal több volt a vérzés mint a terhességem előtt. Két napja már csak kevés barnás váladék távozik el, de ez büdös. Terhességem előtt soha nem tapaszt

Tisztelt Doktor Úr! 2012. márciusában szültem, még most is szoptatok. Egy hete jött meg a menstruációm, sokkal több volt a vérzés mint a terhességem előtt. Két napja már csak kevés barnás váladék távozik el, de ez büdös. Terhességem előtt soha nem tapasztaltam, hogy a barnás váladék mind a menstruáció előtt, mind utána büdös lett volna. Most miért lehet büdös, ez normális? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján lehetséges, hogy valamilyen fertőzése van, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján lehetséges, hogy valamilyen fertőzése van, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 2012. márciusában szültem, még most is szoptatok. Egy hete jött meg a menstruációm, sokkal több volt a vérzés mint a terhességem előtt. Két napja már csak kevés barnás váladék távozik el, de ez büdös. Terhességem előtt soha nem tapaszt

Tisztelt Doktor Úr! 2012. márciusában szültem, még most is szoptatok. Egy hete jött meg a menstruációm, sokkal több volt a vérzés mint a terhességem előtt. Két napja már csak kevés barnás váladék távozik el, de ez büdös. Terhességem előtt soha nem tapasztaltam, hogy a barnás váladék mind a menstruáció előtt, mind utána büdös lett volna. Most miért lehet büdös, ez normális? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján lehetséges, hogy valamilyen fertőzése van, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján lehetséges, hogy valamilyen fertőzése van, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mitől fájhat úgy a hasam, mint mikor meg szokott jönni, és mit csináljak vele? Egy hete jött meg utoljára, van valami tippetek?

Az a baj, hogy meg sem tudok mozdulni, annyira sz*r.

Legjobb válasz: esetleg peteérés?? nemmindnekinek középtájt van...

esetleg peteérés?? nemmindnekinek középtájt van...
Lehet, hogy felfáztál, vagy ha nagyon fáj, akkor akár méhgyulladás is lehet, menj el orvoshoz, ha nem javul a helyzet.Forró kamillás fürdõ enyhítheti a fájdalmat!Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Több mint egy hete jött meg. Csináltam 2 pozitiv tesztet tüneteket mégse érzek. Első gyereknél fájt nagyon a cicim, most nem fáj. Semmi jelét nem érzem, ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt, csak reggel kv-t nem tudtam inni jópár hetesen :)

Szia! Nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt, csak reggel kv-t nem tudtam inni jópár hetesen :)
Ez normális dolog nagyon az elején lehetsz. Bár azaz igazság, hogy amíg az orvos nem igazolja a terhességet, addig más is lehet. Olvasd el a teszt dobozában a tájékoztatót, mert akkor is pozitív eredményt mutat, ha valamilyen nõgyógyászati eltérés lehet, méhben, petefészekben. Valószínûleg nem errõl van szó, de keresd fel mielõbb a nõgyógyászt és feltétlenül jelezd felé, hogy ha terhes vagy mi a szándékod megtartod-e vagy sem még a vizsgálat elõtt, ugyanis máshogy vizsgálják azokat, akik meg szeretnék tartani a babát.
Jó reggelt, gratulálok! Ha pozitív a teszted, akkor terhes vagy, a tünetek általában a 6-7 hét környéén jelentkeznek, de minden terhesség más. Nem tudom hogy az elõzõ válaszoló miért feltételezi hogy nem akarod megtartani a babát, mindenesetre gratula és minden jót nektek! 21 hetes + 20 hós
Normális. Én is a második babámat várom és semmilyen tünetem nincs eddig, a 9. hétben vagyok. Az elsõ babánál már az elmaradt mensi után nagyon fájt a mellem, illetve a hasam is görcsölgetett enyhén. Más tünetem akkor sem volt, most még ezek is elmaradtak. Nah jó, az elmúlt héten már igénylem a délutáni alvást és gyakrabban járok pisilni. De az elsõ terhességnél nem csak a délutáni alvást igényeltem, hanem az egész elsõ trimesztert át tudtam volna aludni, ha lehetett volna. Gratulálok!
Ha volt menzid, az nagyon nem normális. Nem akarlak megrémíszteni, de menj el dokihoz. Nekem az mondta, ha terhesség elején is van valaki, a vérzés vetélést jelent. Nekem ez így sehogy nem áll össze, hogy volt menzi aztán terhesnek hiszed magad. Drukkolok nagyon hogy sikerüljön, de minél hamarabb menj orvoshoz!

A tabletta mentes napokban amikor kellett volna nem jött meg. Egy héten 3x elfeljtetem bevenni, de pótoltam és nem maradt ki egy bogyó sem. és akkor pecsételtem. És most nem jött meg amikor kellett volna. Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Pont ezért kérdeztem.Ha már egy jó ideje így szeded, az gond. A betegtájékoztató is tartalmazza azt, hogy ha bármikor is elfejted bevenni a tablettát ne vedd be késõbb, pótolás szempontjából, mert több kárt okozol, mint hasznot.Ahogyan elõttem is írták gyengítik a hatást.Ha 2 éve rendszeresen jött meg és most nem, az lehet azért mert túl sokat vettél be egyszerre.mióta késik? hanyadik napon jelentkezett a pecsételõ vérzésed? azért kérdezem mert a terhesség elõjele is lehet ha 22 napnál korábban érzel kis mennyiségû vagy pecsételõ vérzést.Ez rövidebb ideig tart, mint a menstruáció. De ne ess kétségbe.az is lehet, hogy szimplán késik 1 hét még nem a világ, de ha már legalább 2 hete nem jött meg érdemes beruházni egy terhességi tesztre illetve többre is, gyanus nem mindig egyezik a végeredmény, fõleg ha tényleg csak késik

Pont ezért kérdeztem.Ha már egy jó ideje így szeded, az gond. A betegtájékoztató is tartalmazza azt, hogy ha bármikor is elfejted bevenni a tablettát ne vedd be késõbb, pótolás szempontjából, mert több kárt okozol, mint hasznot.Ahogyan elõttem is írták gyengítik a hatást.Ha 2 éve rendszeresen jött meg és most nem, az lehet azért mert túl sokat vettél be egyszerre.mióta késik? hanyadik napon jelentkezett a pecsételõ vérzésed? azért kérdezem mert a terhesség elõjele is lehet ha 22 napnál korábban érzel kis mennyiségû vagy pecsételõ vérzést.Ez rövidebb ideig tart, mint a menstruáció. De ne ess kétségbe.az is lehet, hogy szimplán késik 1 hét még nem a világ, de ha már legalább 2 hete nem jött meg érdemes beruházni egy terhességi tesztre illetve többre is, gyanus nem mindig egyezik a végeredmény, fõleg ha tényleg csak késik
A betegtájékoztató mit ír erre az esetre?
Mégis mit?! Elrobogsz a boltba, veszel egy tesztet és holnap elsõ pisibõl megcsinálod. Ha pozitív, értelemszerûen nem szeded tovább. Ha negatív, beszeded, de idõpontot kérsz mielõbb az orvoshoz, de addig is megismétled még párszor a tesztet.
A kérdező hozzászólása: holnap kéne elkezdenem a következõ levéllel....akkor most?
Jó eséllyel terhes vagy. Hülyeség az, hogy ha már régóta szeded, akkor nem eshetsz teherbe. Óriási hülyeség. Csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Ez most fordult elõször h 3x egy héten nem vettem be. volt h kimaradt egy néha néha de azt ugye bevettem. És én ennek tudom be, h nem jól vettem be, és azért volt ami volt.Nem hinném h terhes vagyok.
Kérdezõ: neked pedig ildomos lenne beállítanod valami emlékeztetõt a telefonodon, mert a hét három napján elfelejteni a tablettát az már koránts sem nevezhetõ rendszeres szedésnek. Az azt jelenti, hogy 45%-ban elfelejted beszedni.
#8: ez nem igaz. A legtöbb tabletta tájékoztatója pont azt írja, hogy a kihagyott tablettát azonnal be kell venni amikor észrevesszük, hogy kimaradt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy a következõ tablettával EGYÜTT szeded be. A 12 órás határ csak annyit jelent, hogy ha azon túl szeded be a kimaradt tablettát, akkor jó eséllyel kiegészítõ védekezésre szorulsz, de 2 éve szedett gyógyszer esetén annak esélye, hogy 1-2 kimaradt tabletta miatt terhesség következzen be szinte 0.
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket.Ez van.Majd lesz vhogy. Tesztet veszek azért. Legközelebb ésszel csinálom. Mindenki a maga kárán tanul.
"Mindig így csináltam ha elfelejtettem" Csak tudnám miért?! Minden gyógyszer betegtájékoztatójában szerepel, hogy a kihagyott tablettát 12 (!) órán belül KELL pótolni, különben csökken a fogamzásgátló hatás, s bekövetkezhet terhesség.
A betegtájlkoztatót most sem sikerült értelmezni. A kimaradt tablettát soha nem a következõvel kell bevenni. Okos voltál, most vegyél tesztet.
Kérlek, ha másnap ESTE pótoltad, akkor meghaladtad a 12 órát! Ilyenkor olyan, mintha be se vetted volna. Gyengül a hatás. Csinálj terhességi tesztet, könnyen lehet, hogy úgy maradtál.
A kérdező hozzászólása: úgy h amikor este elfelejtettem akkor másnap este bevettem az az napival együtt.Mindig így csináltam ha elfelejtettem és semmi baj nem volt eddig. Már 2 éve szedem.
Hogy érted azt, hogy pótoltad?Mióta szeded?
A kérdező hozzászólása: A pecsételést írja, de h mért nem jött meg azt nem!
tényleg érdemes lenne emlékeztetõt beállítani a telefonon, ebben semmi rossz sincs én is így csinálom hogy biztos legyen. Ha 12 órán belül nem sikerül pótolni az elmaradt tablettát akkor a védõkép. csökkent úgyhogy nem tudsz mász csinálni mint venni min. 3 tesztet s imátkozni. Ha negatív vedd be a tablettát és legyél kicsit felelõségteljesebb

Már hét hete volt egy missed ab-m. Nem jött még meg! Kb egy hete együtt voltunk, ugye nem lehetek terhes? Mitől lehet hogy nem jött még meg?

Nem ment belém mikor egyutt voltunk,ha terhes lennék megtarthatnám?nagyon szeretnénk babót csak nem ilyen hamar!tudom,hogy felel?tlenség volt gumi nélkül,de utóla már mindegy:(((Munkám miatt mcsak holnap tudok elmenni,dokihoz kontrollra!válaszaitokat el?re is köszi

Legjobb válasz: Szia ,nekem háromhónapja vólt mûtétem,a menzeszem pedíg négyhétre rá jött meg.Nekem azt mondta a doki hogy hathéten belûl meg kell hogy jöjjön ha nem akkór vissza kell mennem hozzá.De majd a doki hólnap megnéz,ha más panaszod nincs akkor szerintm oké.

Szia , nekem háromhónapja vólt mûtétem, a menzeszem pedíg négyhétre rá jött meg.Nekem azt mondta a doki hogy hathéten belûl meg kell hogy jöjjön ha nem akkór vissza kell mennem hozzá.De majd a doki hólnap megnéz, ha más panaszod nincs akkor szerintm oké.
A kérdező hozzászólása: nincs más panaszom, csak furcsálom, hogy még nem jött meg!köszi a válaszod
Szia! Én ma vagyok 6 héttel mûtét után, nekem sem jött meg. Azt mondta múlt héten csütörtökön a doki, hogy ha 7-10 nap múlva sem jön meg, menjek vissza. Ha mész, megírod majd (akár priviben is), mit mondott, csinált? Kicsit én is parázom (mi is voltunk gumi nélkül együtt, megszakításos módszerrel)!
A kérdező hozzászólása: Hála Istennek megjött ma reggelre!szerintem nem kell félned(utolsó válaszolónak)biztos nincs semmi baj!

13 hetes vagyok, és egy hete hagytam abba az utrogestant. Ma elmentem wc-re, és egy kicsi világosbarna váladék jött belőlem. Nem görcsöl a hasam, csak feszül, de arra azt mondták, hogy az normális. Mi lehet ez?

Az a baj, hogy a dokim most utazott el, és a telefonja is ki van kapcsolva. Mit csináljak, ha még egyszer el?fordul ?

Legjobb válasz: Nekem is kellett használni a 11 hétig, mivel elõtte is barnáztam és így múlt el.De amikor abbahagytam újra elõjött a barnázás.Nagyon megijedtem, de a dokim azt mondta, hogy nálam elõfordulhat mivel a méhszájnál van egy pici seb, és eddig is onnan jött.Ezért kaptam az utrogestant.Most pedig be kell tömni a lyukat:))Pihennem kellett.Az neked is jó:) De ha mégegyszer elõfordul inkább nézessd meg magad egy dokival nehogy baj legyen. 14 hetes pocis:))

Nekem is kellett használni a 11 hétig, mivel elõtte is barnáztam és így múlt el.De amikor abbahagytam újra elõjött a barnázás.Nagyon megijedtem, de a dokim azt mondta, hogy nálam elõfordulhat mivel a méhszájnál van egy pici seb, és eddig is onnan jött.Ezért kaptam az utrogestant.Most pedig be kell tömni a lyukat:) )Pihennem kellett.Az neked is jó:) De ha mégegyszer elõfordul inkább nézessd meg magad egy dokival nehogy baj legyen. 14 hetes pocis:) )

Már lassan másfél hónapja nem jött meg a menstruációm. Mitől lehet? Amikor már egy hetet késett, vettem tesztet.2szer is megcsináltam, mindkettő negatív lett, (amúgy védekeztem. De a biztonság kedvéért) Mitől késik a menstruációm?

A héten már megyek n? dokihoz, mert nagyon aggaszt:(

Legjobb válasz: Számít, hogy hány éves vagy, egyébként mennyire rendszeres. ha még fiatal vagy és máskor se jön meg napi pontossággal meg ugye védekeztél is akkor nincs még szerintem probléma. Nekem volt hogy majdnem az egész nyarat kihagyta( szép idõk). Egyébként nekem egész jól bevállt hogy eldöntöttem mikor jöjjön meg és akkor kb a körül jött meg, (nem mindig) de a szervezeted azért néha engedelmeskedik, Döntsd el magadban, hogy a héten megjön és minden perceben állj úgy hozzá, hogy na most jött meg és szerintem lesz eredménye. Bár lehet csak én vagyok ilyen fura. :D

Számít, hogy hány éves vagy, egyébként mennyire rendszeres. ha még fiatal vagy és máskor se jön meg napi pontossággal meg ugye védekeztél is akkor nincs még szerintem probléma. Nekem volt hogy majdnem az egész nyarat kihagyta( szép idõk). Egyébként nekem egész jól bevállt hogy eldöntöttem mikor jöjjön meg és akkor kb a körül jött meg, (nem mindig) de a szervezeted azért néha engedelmeskedik, Döntsd el magadban, hogy a héten megjön és minden perceben állj úgy hozzá, hogy na most jött meg és szerintem lesz eredménye. Bár lehet csak én vagyok ilyen fura. :D
A kérdező hozzászólása: na hát igen. Az a baj ahogy ezt leírtam, elkezdted a mellem feszülni.. (ami nálam elõjele) Reggel már elõadás közben görcsögetett a hasam is és még mindig. Szal én nem tudom most mi van a szervezetemmel:S Az igaz, hogy örülnöm kéne hogy hu nem menstruálok egy ideig, de igazából már annyira hozzászoktam, hogy rendesen bepánikolok miért nem jön meg. És azért mégiscsak ez az "egészségesebb".. Nem tudom mi lehet a gond. De besz-rnék ha pont mire eljutok holnap nõgyógyhoz akkor jönne meg:D amire egyszer már volt precedens:D

Múlt héten vettem a Telekomnál telefont feltöltőkártyával. A héten jött egy SMS az OTP banktól, hogy hitelkártya tartozásom van. Lehet, hogy visszaéltek az adataimmal vagy, , használt" kártyát adtak?

Legjobb válasz: Igen, használt kártyát kaphattál, és a hitelkártya tartozás még az elõzõ kártyabirtokost terheli. Nagyon hamar kiadják másnak a "visszaadott" telefonszámokat. Tavaly lemondtunk egy elõfizetést a telefonszámmal együtt, és nem minden ismerõsnek lett megadva az új szám. Még egy hónap se telt el, mikor jött az egyik ismerõsünk, mondja, hogy keresett telefonon, de más vette fel...

Igen, használt kártyát kaphattál, és a hitelkártya tartozás még az elõzõ kártyabirtokost terheli. Nagyon hamar kiadják másnak a "visszaadott" telefonszámokat. Tavaly lemondtunk egy elõfizetést a telefonszámmal együtt, és nem minden ismerõsnek lett megadva az új szám. Még egy hónap se telt el, mikor jött az egyik ismerõsünk, mondja, hogy keresett telefonon, de más vette fel...
A kérdező hozzászólása: Soha nem igényeltem hitelkártyát, a bankomnál a régi telefonszámom van megadva.
Ha éppen fizetés elõtti üres állapotban volt a számlád (100-200 Ft vagy hasonló egyenleggel), akkor lehet most terhelték rá a vásárlások és készpénzfelvételek utáni megnövelt jutalékokat, így a számlád mínuszba került, amit a bank meghitelez. Menj be és fizesd be az aprópénzt nekik, legalább megtudod mi történt és mi mennyibe kerül :)
Pár hete jártunk ugyanígy, pont az OTPvel. A telefonszámokat, amiket nem használnak bizonyos ideje, újra kiadják. Az OTP nem törli a régi telefonszámokat a rendszerébõl és a telefonszám régi tulajdonosának a tartozása miatt küldi az SMSt. Nekem sosem volt hitelkártyám, több éve nincs számlám az OTPnél. Írtam nekik e-mail-t, amiben ezt leírtam. Erre még e-mailben személyes adatokat kértek tõlem, hogy tisztázzák, hogy valóban nincs feléjük tartozásom. Persze nem adtam meg, hanem visszaírtam, hogy keressék meg a nyilvántartásukban, hogy náluk ez a telefonszám kihez van rendelve, keressék meg azt az ügyfelüket és tisztázzák vele, hogy már nem az övé az a telefonszám. Érdekes módon így is (az én személyes adataim nélkül) meg tudták csinálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!