Találatok a következő kifejezésre: Egy hete halvány (56 db)

Egy hete nagyon halvány csíkos terhességi teszteket produkálok; a csík nem erősödik, alig kivehetően de ott van. Gond lehet ha nem erősödött a csík, ugyanolyan halvány maradt egy héttel később is?

Vagy feltétlenül er?sebben kellene már látszódnia? Közel egy éves próbálkozás után ez az els? reménysugár. :)

Legjobb válasz: össze-vissza van a ciklusom, ezt nehéz megmondani, de volt egy nap 1 barna csepp, most azt mondanám hogy akkor volt a beágyazódás, ennek most 10 napja. szerinted még van remény? olvastam olyat hogy valalkinek végig csak halvány csíkja volt.

A kérdező hozzászólása: össze-vissza van a ciklusom, ezt nehéz megmondani, de volt egy nap 1 barna csepp, most azt mondanám hogy akkor volt a beágyazódás, ennek most 10 napja. szerinted még van remény? olvastam olyat hogy valalkinek végig csak halvány csíkja volt.
Kb most vagyok 6 hetes kismama nekem se mutatta ki erõsebben . Drukkolok
Elvileg (!) erõsödnie kéne, de ez sem törvényszerû...Egyféle tesztet próbáltál?
A kérdező hozzászólása: Nem többfélét, clearblue-t, gabrielt; medilab; mindegyik nagyon halvány, annyi történt hogy 10 perc helyett talán korábban jelent meg a csík.
Akkor van remény, lehet, hogy még kevés a hcg. Mióta nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: de jó ezt hallanni!!! :) én hétfõn kérek idõpontot az orvosomtól; nem tudom mikorra ad, nyolcadik hétnél korábban nem szokott vizsgálni. a tiédet gonodolom már megerõsítette az orvos, gratulálok!!! (csak holnap reggel egy kicsit lenne erõsebb csíkom)
6 hetes kismami neked mennyire volt halvány a teszt én gabriellel teszteltem és látható de halvány vonalacska van elméletileg én is 6 hetes.Még nem voltam dokinál.
Irj privit nekem kedves kérdezõ.Ha van kedved vegyél fel [email protected] ird meg mi lett mert nagyon kivi vagyok.
A kérdező hozzászólása: látható volt, nem képzeltem oda, a férjem is látta (õ ellenõrzi hogy csak képzelõdöm e :) ); de nem volt erõs; éppen látható de halvány; holnap reggel csinálok újra egy Gabriel tesztet, ha azon is ott lesz a halvány vonal akkor megnyugszom. 6 hét 6 napos vagyok elvileg; de szerintem késõbb volt peteérésem és amúgy is 34 napos ciklusaim vannak; én azt mondanám hogy most járok 5 hét 5 napnál. Az elsõ Gabrieles tesztem 20 perc után lett "csíkos"; a tegnapelõtti 5 perc után. Te sokat teszteltél?
1 halvány csík vagy kettõ?
Ha egy halvány csík nem....ha kettõ és a második halvány, akkor minden bizonnyal!Fordulj orvoshoz :)
A kérdező hozzászólása: A második csík volt a halvány!
Akkor az szinte 100%, hogy terhesség
Szia. Szerintem meg nem vagy terhes.. az elsõ halvány teszt halvány lett oké.. De rá Egy hétre már jóval erõsebbnek kéne lennie!
A halvány csík is csík! Ha az egy kicsit is látszik terhes vagy! Én is 2 tesztet csináltam mindegyiken halvány volt a 2. Most 21 hetes terhes vagyok! :)

Mensi elött egy héttel csináltam tesztet és halvány pozitiv lett. Most egy nappal az esedékes mesi elött megjött, de nem az anagy mennyiség ami szokott jönni és darabos. Csináltam ma még egy tesztet és az is halvány pozitiv lett. Most akkor mi lehet?

Legjobb válasz: Mindenképp menj dokihoz, mert eléggé vetélésgyanus ez a darabos dolog.. A második teszt pedig lehet pozotív akkor is mert a vetélés után a terhességi hormonok még fennmaradnak egy ideig..zóval doki és ott mondd el mi volt, mert szükség lehet egy tisztításra, de még az is lehet minden rendben van.

Mindenképp menj dokihoz, mert eléggé vetélésgyanus ez a darabos dolog.. A második teszt pedig lehet pozotív akkor is mert a vetélés után a terhességi hormonok még fennmaradnak egy ideig..zóval doki és ott mondd el mi volt, mert szükség lehet egy tisztításra, de még az is lehet minden rendben van.
Szerintem ha darabos, akkor valószínûleg elment a baba. Ne haragudj, de mensi elõtt egy héttel, szerintem korai volt tesztelni. Jobb megvárni, hogy megjön-e, és utánna is csak pár nappal tesztelni. Jártam már én is úgy, hogy 9 napot késett, csináltam tesztet, negatív lett. Esetleg majd ha elmúlik a mensid, menj el dokihoz, hogy nézzen meg. 2 gyerek anyukája
Szia! Elképzelhetõ, hogy kémiai terhességed volt, és a vérzéssel kiürült a szervezetedbõl. Nekem is ilyen volt június elején. Ilyenkor még az uh sem mutatja ki, csak a nagyon érzékeny tesztek. Ha többre vagy kíváncsi, akkor írd be a keresõbe, hogy kémiai terhesség. Remélem tudtam segíteni
szia! szerintem meg egyáltalán nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! nekem a szomszédom mind két terhességégnél menstruált még egy picit a pozitív teszt után! persze menj el dokihoz, hogy nézzen meg! sõt még egy olyat is mondok neked, hogy a barátnõm terhes, és elkezdett vérezni darabosan, és semmi baja nincs, annyi hogy egy pár napig szednie kellett a gyógyszert, a vérzés miatt! nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! nyugi, nem lesz semmi baj, amúgy is ha elvetéltél volna, akkor az erõs görccsel is jár! ja és én is egy héttel a mensi elõtt teszteltem, és már akkor kimutatta! szóval az sem volt korai! jó egészséget!
Szia! Az elõzõ válaszadónak:sajnos nem feltétel a vetéléshez az erõs görcs.Sajnos én tapasztaltam! Remélem minden rendben lesz! Szorítok!
Én sem görcsöltem, nem éreztem, hogy baj van, nem is jött meg. Mégis elhalt a baba a 8. héten, és mûtéti befejezés lett a vége. Azért szorítok, hogy ne legyen semmi baj.
ha halvány a második csík, akkoris pozitívat jelent csak kevesebb a HCG az függ a vizelet koncentrációjától, ha többet iszol akkor tuti halványabb lesz, az meg hogy utána eltûnik a csík az természetes lehet
Milyen az a kémiai terhesség? Amúgy biztos pozitív volt neki a teszt, mert halvány csík ott volt, hacsak elõtte nem rég voltál terhes, de elvileg szülés után nem szokott már kimutatható lenni a HCG, a halvány csík meg azt jelenti, hogy több a kelleténél, de nem sokkal. Az egyfajta betegség miatt is termelõdhet, nem csak terhesség, de ritka. Valszeg vetélés volt, de ha az elõzõ menzid egy hónapja volt, akkor ilyen hamar nem lehettél terhes úgy, hogy kimutassa a teszt, bár ki tudja. Lehet tényleg vetélés volt. Nem tudom mikor írtad ezt a kérdést és mi a helyzet azóta, de menj el dokihoz, a te érdeked, így megtudod mi a gond, és elkerülhetitek a további komplikációkat, nehogy szövõdménye legyen. De hallottam olyat is, hogy valaki csak beképzeli magának a második csíkot. Vagy állterhes, de az többnyire olyan nõknél fordul elõ, akik nagyon szeretnének babát, és nem olyanoknál akik rettegnek tõle. Puszi.

Lehetek e terhes ha egy hete késik de van pecsételö vérzésem. Csináltam tesztet de az egyik azt mutatta nemvagyok a másik halványan kimuttata. Mit tegyek hogy teherbe esek? Kérlek segics!

elötte nagyon sokat ettem de megkel mondanom egyántalán nemvagyok nagy étkü!fáradékonyis voltam,vagyok!de szeretnék babát kérlek segics !

Legjobb válasz: Hát ha halványat teszteltél akkor terhes vagy! Azonnal menj el orvoshoz mert valószínû gyógyszeres rásegítés kell a megtapadáshoz, azért barnázgatsz.

Hát ha halványat teszteltél akkor terhes vagy! Azonnal menj el orvoshoz mert valószínû gyógyszeres rásegítés kell a megtapadáshoz, azért barnázgatsz.
Remélem elmentél dokihoz!!!!!Egy percig se habozz, ne légy felelõtlen!!!
Szia!Minél elõbb menj orvoshoz.Én is így jártam, 2 tesztet csináltam hasonló eredménnyel.Volt pecsételés, orvoshoz mentem, írt gyógyszert!Most 16 hetes terhes vagyok!
A kérdező hozzászólása: most egy kicsit vérzek de elmulik nem ojan mintha mesi lenne mit tegyek??kérlek irj!
Én a helyedben ma elmennék dokihoz, vagy be a kórházba ügyeletre, ott megvizsgálnak, megnéznek uh-n is. Nekem 7 hetesen volt kis vérzésem vasárnap, rohantunk a kórházba ügyeletes doki megvizsgált, lementünk uh-n is megnézett. Én azt mondom ne várj!!!

A héten voltam dokinál, nem talált babát, előtte egy héttel volt egy halvány pozitív tesztem. Lehet még esélyem, hogy megtalálja?

Õ azt mondta, több arra utaló jel van, de nem lát semmit. Ja, és, hogy nagyon hamar vagyunk még, lehet, h olyan fiatal, hogy még azért nem látszik. Létezik, hogy pár hét múlva meglesz, vagy nincs is ott?Szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Ez attól függ hogy mennyi idõs a terhesség. 5-6 héten már szépen látható a petezsák. 6-7-8 héten az embrió még csak egy "maszat" a petezsákban, de már észlelhetõ UH-val a szívhang.

Szia! Ez attól függ hogy mennyi idõs a terhesség. 5-6 héten már szépen látható a petezsák. 6-7-8 héten az embrió még csak egy "maszat" a petezsákban, de már észlelhetõ UH-val a szívhang.
Sterintem ne aggodj, korán mentél.Pár nap mulva visszamész és ott lesz.Elöször nekem sem látszott semmi, majd két hét mulva cak.A pozitiv teszt az pozitiv.
Az utolsó válaszolónak, ez sajnos nem így van. Simán lehet, hogy pozítivat mutat a teszt még akkor is, ha felszívodott a baba, 1-2 hétig. Kora terhességben sajnos ez elõfordulhat. Persze attól még lehet baba, de erre majd csak az uh ad megfelelõ választ, mi itt csak tippelni tudunk. Nekem 5 hetesen megállapította az orvos a terhességet, a 7-ik héten pedig már szívhang is volt.
Az utolso válaszolonak.Igen ez is elöfordulhat.Hallványka a csik is, ami mutatja, hogy kevés a HCG, tehát simán lehet még korai.Ne gondoljunk egyböl a legrosszabbra.

Egy hetet késett a mensim. Csináltam tesztet, halványan pozitiv. K. B. Hány hetes terhes lehetek?

,

Legjobb válasz: Gratulálok! A terhesség korát mindenkinek az utolsó menstruáció dátumához számítják. Eszerint 5 hetes vagy. A halvány teszt valószínûsíti, hogy nem pont középidõben estél teherbe. A terhesség korát ultrahangos mérésekkel pontosítani lehet, de ez orvosi feladat.

Gratulálok! A terhesség korát mindenkinek az utolsó menstruáció dátumához számítják. Eszerint 5 hetes vagy. A halvány teszt valószínûsíti, hogy nem pont középidõben estél teherbe. A terhesség korát ultrahangos mérésekkel pontosítani lehet, de ez orvosi feladat.
az utolsó menstruáció elsõ napjától szokták számolni a terhesség idejét. gondolom 4-5 hetes lehetsz ez ciklustól függ
Gratulálok!
Mennyire halvány? Én is így jártam késõbb kiderült ekkor ég csak 3 hetes terhes voltam. csak azért írom, ne ess kétségbe ha esetleg hétfõn elmész UH-ra és még semmit se látnak:)
Gratulálok!5 hetes lehetsz!

Mitől van az h. egy hete teszteltem halvány pozitívat, de még mai tesztem sem erős pozitív. Lehet valami baj van?

Legjobb válasz: Nekem sem lett 1 héttel se utána sokkal erõsebb...Mostanra az elsõ teszthez képes 2 hétre erõsebb mint a kontrollcsík :) Én is féltem hogy baj lesz

Nekem sem lett 1 héttel se utána sokkal erõsebb...Mostanra az elsõ teszthez képes 2 hétre erõsebb mint a kontrollcsík :) Én is féltem hogy baj lesz
Doki látott már????? 8 nap késéssel már szerintem lehet, hogy látszik Uh-n, de ha nem a vérvétel tutira kimutatja!!
hány napja késik a menzeszed?
A kérdező hozzászólása: 8 napja
a halvány pozi is pozitív teszt! valakinek erõsebb valakinek halványabb! emiatt szerintem ne izgulj! minél hamarabb menj el dokihoz, akkor majd megnyugszol, az orvosi vizsgálat után :) gratulálok!
Én is ebben a cipõben járok! :-( Csináltam már néhány halvány csíkosat az utóbbi 1 hétben és sehogy sem akar erõsödni. De azt mondják, hogy ha van csík (még ha alig látható is), akkor nagy valószínûséggel baba is. Mondjuk ettõl függetlenül én még aggódom (mert nekem a rendszertelen ciklusom miatt még mindig van 2-3 napom, hogy megjöjjön). Reméljük a legjobbakat! :-)
Kiderült már azóta valami?

Lehet ilyen korai vetélésnél, hogy még egy hétre rá is halvány pozitív a teszt?

5.hét elején vetéltem el. Vagyis z esedékes mensi előtt 1 nappal halvány pozitív lett a teszt, 2 nappal utána pedig vérezni kezdtem(6 napig volt meg, mint a mensi..) De orvos igazolta, hogy terhes vagyok. MOst csináltam éppen egy tesztet, s még mindig halvány pozitív. Tudom, hogy lehet több idő, mire kiürül a hcg, de ilyen korai vetélésnél hamarabb, nem? Még nem volt olyan erős sem a 2. csík, amikor elment baba...

Legjobb válasz: Abszolút belefér. Ha még egy hét múlva is pozitív, akkor viszont vissza kell menni az orvoshoz.

Abszolút belefér. Ha még egy hét múlva is pozitív, akkor viszont vissza kell menni az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen megyek 1 hét múlva. Csak úgy váltunk el, hogy használom az utrogestan-t, aztán 2 hét múlva megtudjuk, ott van e a baba... Azt nem mondta, hogy teszttel megtudhatom, csak gondoltam, miért ne? Terhes nem lehetek mégis, ha 9 nappal a nemvárt után még mindig nem erõsödött a csík, nem igaz?
Én nekem amikor elvetéltem akkor szintén az 5.hétben voltam és sajna még utána is 1-1, 5 hétig pozi volt a teszt. Viszont, ha pár nap múlva is pozi akkor irány a doki és megnézi, hogy miért ilyen még mindig.
Igen! Sajnos így van ez! Ezért van az, hogy nem javasolják a nemvárt elõtt a tesztelést, mert ha két csíkos, akkor csak azt mutatja, hogy van HCG a szervezetben, nem azt, hogy baba van :(((( K.

Ha elhal a terhesség egy hét múlva már csökken a hormon szint? Esetleg terhesteszten észre lehet venni? Pl halvány csík.

Legjobb válasz: Nekem sajnos így volt. 5-6 hetesen erõs pozitív, 7 hetesen meg megérzésbõl csináltam még egyet és halványabb volt már. Pár napra rá beindult a vetélés. Hányadik héten vagy? Ha ilyen félelmed van, irány a doki! A nõi megérzés szerintem sokat jelenthet!

Nekem sajnos így volt. 5-6 hetesen erõs pozitív, 7 hetesen meg megérzésbõl csináltam még egyet és halványabb volt már. Pár napra rá beindult a vetélés. Hányadik héten vagy? Ha ilyen félelmed van, irány a doki! A nõi megérzés szerintem sokat jelenthet!
Akkor még lehet, hogy nem kezdett csökkenni a HGC szint a szervezetedben. Mikor voltál UH-n? Bízol a dokidban? Mert ha nem teljesen, akkor mutasd meg magad másnak is, hallottam már olyanról, hogy el akarták venni a babát, mondván nincs szívhang, és mégis volt. Kontár dokik... :(
Akkor menj el megint mihamarabb. A bizonytalanság nagyon nem jó!
A kérdező hozzászólása: 7 hetes de nincs szívhang.Nemrég csináltam tesztetÿ(ma reggel) és annyira erõs volt hogy már elõtte megjelent mielõtt elért a controll csíkig.
A kérdező hozzászólása: Egy hete voltam orvosnál ezért gondoltam hogy már csökkenhet a hormonszint.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek orvoshoz megint de nem vagyok túl bizakodó.
lehet, hogy fiatalabb a baba! De egy hét biztosan kell a hormonszint lecsökkenéséhez! Bízz benne, hogy szépen dobog azóta a kis szív!

Kb. Egy hete teszteltem medilab teszttel, halványan, de pozitív lett. Ma pedig teszteltem lilyvel, de sajna nem vártam meg a holnap reggelt, így már a sokadik vizeletből csináltam, és negatív lett. Előtte sokat ittam. Akkor most melyiknek higyjek?

Nagyon szurkál már jó pár napja a hasam, hol itt, hol ott, néha kicsit görcsöl.

Legjobb válasz: Szerintem ha babó van egy hét alatt termelõdött annyi hcg a szervezetedben hogy akármikor kimutatná a teszt. Kétnaponta duplázódik a hcg szint. Hanyadik napon vagy?

Szerintem ha babó van egy hét alatt termelõdött annyi hcg a szervezetedben hogy akármikor kimutatná a teszt. Kétnaponta duplázódik a hcg szint. Hanyadik napon vagy?
szia. nem akarlak elkeseríteni de sajnos azt hallottam hogy a medilab sokszor mutat hamisan pozitívat, de attól neked még nem biztos hogy hazudott. ha ma sokat ittál elötte az befolyásolhatta, de szerintem az a biztos ha csinálsz holnap reggel elsõ vizeletbõl.amúgy mikor kéne megjönnie?lehet még korán teszteltél.sok sikert mejd írd ide mit teszteltél.
szia, sajnos nekem már volt poz. medilabom, baba meg sehol!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!