Találatok a következő kifejezésre: Egy hete hányingerem van, megjött (4 db)

Egy hete folyamatosan hányingerem van, megjött pontosan, csak eléggé barnás ill. véres vérzésem van. A hasam teljesen fel van puffadva. Sanszos hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: LEgalább annyira elképzelhetõ, amennyire nem . Csinálj tesztet és ha biztosra akarsz menni, menj el orvoshoz. A nem rendes vérzés lehet jele babának, a puffadás, hányinger meg egyenesen jele a babának.

LEgalább annyira elképzelhetõ, amennyire nem . Csinálj tesztet és ha biztosra akarsz menni, menj el orvoshoz. A nem rendes vérzés lehet jele babának, a puffadás, hányinger meg egyenesen jele a babának.

Októberben megjött 6-án és 20-án is. A férjemmel 2 naponta szeretkezünk. Egy hete néha szédülök és itt-ott hányingerem is van. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem eleg fura, hogy egy honapban ketszer jon meg 14 nap szunettel...ez nagyon gyanus nekem.Lehet mas problemad van...ha meg masodjara csak eppen barnazas volt akkor az lehet beagyazodas jele is. Menj dokihoz!

Szerintem eleg fura, hogy egy honapban ketszer jon meg 14 nap szunettel...ez nagyon gyanus nekem.Lehet mas problemad van...ha meg masodjara csak eppen barnazas volt akkor az lehet beagyazodas jele is. Menj dokihoz!
Szédülés, hányinger nemcsak terhesség jele lehet! Ha kétster is megjött és rendesen, akkor mi utal itt terhességre?
Szerintem az agyad produkálja ezt, nem hiszem , hogy az vagy.Én is mikor elkezdtük a projectet volt olyan, hogy olyan hányingerem volt, hogy majdnem leszálltam a vilirõl.ez 2 hónapig tartott utánna mikor lazítottam eltûntek.Most mikor már biztos a baby a mellfeszülésen kívûl semmi bajom sincsen, se hányinger se semmi.Úgyhogy lazíts és jön majd meglátod.

Múlt hónapban megjott a menzim, nem rendesen, de megvolt. Voltak tuneteim a menzi elott, teszteltem, neg. Lett. A menzi napján is teszteltem negat lett. Egy hete múlt el a menzim és már napok óta hányingerem van, égetnek, fáradékony vagyok, stb Miez?

Még elfelejtettem írni, nem fáj a mellem, de nagyobb és feszul. A hasam sem fáj, inkább az is néha feszul. A számban nagyobb a nyáltermelodés és olyan mintha vasat szopogatnék. Gyanús, hogy a hasam pedig megvan puffadva.

Legjobb válasz: és miért nem tesztelsz?

és miért nem tesztelsz?
Lehet hogy nõdokihoz kellene menned. Ez sokmindentõl lehet. az is lehet hogy terhes vagy, de az is hogy nem.
tesztelj! Szerintem akár most is, mert már ki kéne mutatnia a tesztnek nem csak reggeli vizeletbõl. Majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Ma reggeltol pedig egy helyen a jobb oldalon a koldokom mellett neha beleszurnak. ne ez mi?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!