Találatok a következő kifejezésre: Egy hete el a (664 db)

Miert faj a mellem? 14 eves vagyok! Mar regota nm not semit d kb egy hete el kezdet fajni neha akor is faj ha nm erek hozza!

Legjobb válasz: vagy azért mert megfog jönni és sima premens tünet avgy mert nõni fog. Simán nõhet akár 20-21 éves korodig is. Természetesen enm egyfolytában de néha nõhet egy picit.

vagy azért mert megfog jönni és sima premens tünet avgy mert nõni fog. Simán nõhet akár 20-21 éves korodig is. Természetesen enm egyfolytában de néha nõhet egy picit.
Megvan már rendesen a menstruációd? Mert esetleg azzal is összefügghet a mellfájdalom. Vagy mivel még fejlõdsz, így lehet most egy fejlõdési szakaszban tartasz és azért. Még most nõhet is, ha eddig nem nõtt.
A kérdező hozzászólása: a mellmeretem 75/B , a menzeszem meg van mar tobb mint egy eve d nm renndszeres ezert faj? am a menzeszem mar elmult 6 dikan !!
Szerintem azért van, mert fejlõdik a szervezeted. És még nõhet az a mellméret. Engem mondjuk nem áldottak meg nagy mellmérettel, nekem is ekkora volt a te korodban, sõt még 18 évesen is, egészen addig, míg meg nem híztam, illetve késõbb, a terhesség is megváltoztatta a méreteimet, de neked még nõhet, még egy pár évig fejlõdik a tested. Amúgy ha véletlenül nem múlik a fájdalom vagy nem érzed már jól magad tõle, esetleg orvossal is beszélhetsz, aki megnyugtató választ adhatna.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszodat!!
Ne aggódj, csak azért fáj a melled mert nõ. :)
Nekem is pont ez a bajom. 14/l
Nem a mellfájdalomból kifolyólag lettem terhes, de valóban az egyik legelsõ tünet ez volt. :)
Nálam ez volt az egyetlen tünet, valamint természetesen a menzesz elmaradás. Fájtak a melleim, megjött január 8án.. Aztán január végén megint elkezdett fájni, de sokkal jobban mint szokott és heteken át tartott. Nem gyanítottam, hogy terhes vagyok, mert rendszertelen volt a menzeszem mindig. Hol kb. idõben jött meg, hol tizenpár napot késett. Így 3 hét késés után mentem el dokihoz, akkor már 6hetes 4 napos voltam és akkor is még fájtak a melleim. Szóval az egyetlen nyilvánvaló tünetem ez volt, semmi más.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Elsõ tudod hogy nem úgy gondoltam hogy a mellfájdalomból lett valaki terhes, :D csakhogy ez utalt -e rá!! Sajnos nekem ma már nem fáj annyira a mellem mint az elõzõ másfél héten és menzeszemig még 6 nap van vissza.Nagyon reménykedem hogy most nem jön meg mert már alig tudunk várni :D Csomó olyat olvastam hogy már elsõ és második hónapban összejött a baba. Elevitet is szedek már két hónapja, de eddig sajna semmi.

Már egy hete fáj a fejem. 15 éves lány vagyok már egy hete fáj a fejem. Ittam aszpirint meg raktam rá vizes ruhát és utána max.1, 5 óráig hatott. Miért van ez és hogy mulhatna el?

Legjobb válasz: El kell menni a dokihoz és kideríteni az okát. Lehet kezdõdõ betegség, vérnyomásprobléma, valamilyen hiánybetegség, vagy jelezhet idült arcüreg- vagy homloküreggyulladást. Lehet fronttól, kevés folyadékfogyasztástól, rossz étrendtõl. Rengeteg oka van. Ha tartósan fennáll, akkor orvoshoz kell menni.

El kell menni a dokihoz és kideríteni az okát. Lehet kezdõdõ betegség, vérnyomásprobléma, valamilyen hiánybetegség, vagy jelezhet idült arcüreg- vagy homloküreggyulladást. Lehet fronttól, kevés folyadékfogyasztástól, rossz étrendtõl. Rengeteg oka van. Ha tartósan fennáll, akkor orvoshoz kell menni.
Nem akarlak megijeszteni, de pár hónappal ezelõtt az egyik ismerõsömnek is fájt a feje elment dokihoz, aki elküldte Vérvételre és kiderült hogy nagy a baj. Azonnal kórházba küldte és kiderült hogy daganata van. Megmûtötték és most jelenleg jól van.
figyu....doki a minimum....addig vegyél 1 illóolajos kádat....az nekem segít (14/F nem tom számít e) igyál sokat...és egyél rendszeresen!! :) remélem tudtam segíteni..:) jobbulást:)

Megszakitasos modszerrel szexeltem 4x egymas utan de a pasim nem ment el. Viszont mar egy hete kesik a menzeszem. Van mitol felnem?

Legjobb válasz: Van esély a terhességre de nem sok, ha valóban nem ment el. Azért csinálj egy tesztet. Igazából azt nem értem, hogy eddig miért nem teszteltél, ha már egy hete késik, kiderült volna terhes vagy-e vagy nem. Még orvoshoz is mehettél volna, õ meg megmondta volna, mitõl késik. De biztos jobb parázni, meg itt kérdezgetni a hülyeséget a hozzá nem értõktõl, esküszöm annyi ugyanilyen kérdés van/volt már, hogy gyanítom, nem is igazi kérdések, csak unatkozó kamaszok írogatnak, mikor már más nem jut eszükbe. Menj be a fogamzásgátlás kategóriába, és látni fogod a billió választ a millió klón kérdésedre.

Van esély a terhességre de nem sok, ha valóban nem ment el. Azért csinálj egy tesztet. Igazából azt nem értem, hogy eddig miért nem teszteltél, ha már egy hete késik, kiderült volna terhes vagy-e vagy nem. Még orvoshoz is mehettél volna, õ meg megmondta volna, mitõl késik. De biztos jobb parázni, meg itt kérdezgetni a hülyeséget a hozzá nem értõktõl, esküszöm annyi ugyanilyen kérdés van/volt már, hogy gyanítom, nem is igazi kérdések, csak unatkozó kamaszok írogatnak, mikor már más nem jut eszükbe. Menj be a fogamzásgátlás kategóriába, és látni fogod a billió választ a millió klón kérdésedre.
van.
Van bizony.Aktus utáni 14.napon tesztelj, még akkor is ha megjön a menstruációd
Igen, van. Ez így elég felelõtlen, ha nincs mivel védekezni, akkor ki lehet bírni szex nélkül.
elõváladékról hallottál már?
A kérdező hozzászólása: igen. nemtudom miert kell bunkozni. egyebkent nagyon a ciklusom vegen jartam mar akkor.
Ha egy hete késik, akkor csinálj tesztet, mi nem látunk beléd. De szerintem ha alapból pontos a ciklusod, akkor el is kezdhetsz imádkozni. Ha nem akarsz gyereket, akkor normálisan kell védekezni. Ha eddig nem sikerült, majd most megtanulod. Majd írd meg mi lett a teszt eredménye.
A megszakításos nem védekezés, hanem szerencse!
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnal o aztmondta h nemvagyok az es h a koromban normalis ha neha kimarad egy menzesz. Eddig tenyleg mindig rendesen vedekeztunk ovszerral de aznap sajnos kimaradt. Ez a sors keze volt h pont most maradt el ilyen aktus utan h jol megijedjek es soha tobbe ne legyek felelotlen. koszonom mindenkinek :)

Évek óta festetem a hajam barnáról szőkére, de egy hete visszafestettem a szőkét barnára, de már elég jól lekopott és most félig szőke, félig barna vagyok. Most menjek el újra festetni? Vagy hagyjam így?

Legjobb válasz: A szõkére barna festék nem egészen egy hónap alatt le fog kopni, mert ledobja a szõke! sztem fesd be mégegyszer barnára, és uána2-3 hét után mégegyszer, és akkor talán nem fog lekopni... az a lényeg, hogy többször és gyakoribban fesd be. Elõbb -utóbb már barna lesz.

A szõkére barna festék nem egészen egy hónap alatt le fog kopni, mert ledobja a szõke! sztem fesd be mégegyszer barnára, és uána2-3 hét után mégegyszer, és akkor talán nem fog lekopni... az a lényeg, hogy többször és gyakoribban fesd be. Elõbb -utóbb már barna lesz.
Nem értem! Barna a hajad, ami szõkére volt festve, most visszafestetted a szõkét barnára, és most hogy lehetsz félig barna, félig szõke, ha barnára van festve?
A kérdező hozzászólása: Úgy értem , hogy fennt lekopott, alul barna maradt szóval most összevissza vagyok.Majd suli elõtt augusztus végén megyek újra.
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszi a válaszokat.
menj el másik dokihoz is feltétlenül.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy ilyen megesik, csak az emberben önzõ módon megszólal a , , mért pont velem van így" nevû csengõ! Azt is tudom, hogy ha volt is valamiféle terhesség, akkor tuti nem volt vele minden oké, ha így végzõdött. Ugyanakkor azért büszke vagyok magamra, hogy kibírtam a nemvárt 3. napját anno az elsõ teszttel és, hogy volt annyi eszem, hogy halkan örüljek. Szerintem a helyemben mindenki bizakodni kezdett volna. No sebaj, majd legközelebb.... Köszönöm, a válaszokat!
Amennyi elõnye van a terhességi teszteknek, olyan sok lelki megrázkódtatást is okoznak olykor. Ilyen "terhességbõl" szinte minden nõ átél néhányat az élete során. Ezek korábban, észrevétlenül távoztak a szervezetükbõl. Gyorstesztek nem lévén, a terhesség puszta gondolata is, csak a mensi kimaradása utáni napokban, hetekben merült fel az ember agyában, akár szeretett volna gyereket, akár nem. Aki most tûkön állva várja, hogy tesztelhessen, az bizakodni kezd a + eredmény láttán, és nagyon neki tud keseredni, ha kiderül, hogy a természet mégis másként döntött. Egy dolog vigasztaljon; ezek a nagyon korán elhaló terhesség-kezdemények többnyire rendellenes fejlõdés miatt nem tapadnak meg, tehát jobb hogy most történt így.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak annyira rosszul éreztem magam! Amúgy én is negatív vagyok (Rh-t illetõleg) és a férjem is, szóval ezzel nem kéne gond legyen. Mindenesetre nagyon jól esik, hogy , más is átérzi a bajom és nem vagyok egyedül, pedig 5 hónapja próbálkozunk! Kedves tõletek, hogy írtatok, egy kicsit már kimásztam a depiségbõl! Írok, ha bármi említésreméltó történik!
Egy dolog, mint tapasztalt vércsoportos... ha tudod a férjed és a magad vércsoportját, és ne adj Isten te negás vagy... szóval gond van az RH- tokkal, akkor most is kell az anti-D, a biztonság kedvéért, dokival ezt feltétlen beszéld meg! Kialakult várandóságnál inkább jobb megkapni ilyen esetekben, nehogy a következõ babánál gond legyen, ez csak egy jótanács.
Próbálkozzatok tovább! Tudom milyen rossz érzés, az elsõ babám elment 7 hetesen, aztán nekem is volt hogy késett 10 napot, már teljesen beleéltem magam, de nem volt baba :((( Össze fog jönni, csak nem szabad rajta stresszelni! (tudom könnyû mondani) Nekem kellett egy év mire újra teherbe estem, de ez is csak azt jelenti hogy nincs gond sikerülni fog. Szorítok :) )))
Ha volt pozitív teszted akkor bizony terhes voltál, csak valószínûleg nem tudott beágyazódni rendesen ezért nem maradt meg. Fogd fel úgy hogy ezek szerint az átjárhatóságoddal nincs baj, és a pároddal is minden rendben, próbálkozzatok tovább és biztos össze fog jönni.
Nagyon sok terhesség megy úgy el, hogy az ember észre sem veszi!
A nõk nagy részénél az elsõ terhesség spontán elmegy úgy, hogy nem is tud róla. Nézd, ha ennyire megbízol a dokiba, akkor próbáld magad túltenni ezen. Próbálkozzatok újra és éljétek világotokat. De .. én is elmennék másik dokihoz. Legalább egy körzetihez és akkor fizetned sem kell érte. Több szem, többet lát! Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Húú! Jó gyorsak vagytok! De az a helyzet, hogy ebben doktorbácsiban nagyon megbízom (ismerõs is ráadásul) és délutánra meg is jött, de nagyon-nagyon szomorú voltam! A többi kommentet elnézve olyan, mintha csak velem lehetne ilyen!!! Cisztám sincs, méhen kívüli sem valószínû, így, hogy most már megjött normálisan. Én lennék a ritka kivétel, akinek spontán elmegy a baba? Mindenesetre tündérek vagytok a gyors válaszokért!
Ha pozitívat teszteltél, tuti, hogy terhes vagy, esetleg elment a baba, de én is felkeresnék sürgõsen egy másik dokit. Minden jót Neked!
Szia! Látom ez már 3 éve történt, olvastam a történeted, én is így jártam most, 1 hetet késett, és nagyon beleéltem magam, de végül megjött! :( Azóta sikerült, összejött a baba? :)

Jol tettem vagy nem? Egy hete vagyok a baratommal es egy gyurut akart ajandekozni nekem, de en elutasitottam es szepen megmondtam neki h meg nem fogadhatom el.

Szerintem igen hamar van h valamit ajandekozzon nekem. hogy erezhette magat es jol tettem-e h nem fogadtam el?

Legjobb válasz: ez a gyûrû értékétõl függ. ha "mindennapi", max 3-4e forint értékû gyûrûrõl van szó, akkor szerintem nyugodtan elfogadhattad volna. ha látszik rajta, hogy komoly ékszer, akár több tizezerbe is kerülhetett, akkor jól tetted, hogy nem fogadtad el. mindenképpen rosszul esett neki, de ha elmagyarázod, miért volt, talán tompitani tudod a dolog élét. (esetleg megjegyezheted neki, hogy késõbb már szivesen veszel tõle ilyen ajándékokat.)

ez a gyûrû értékétõl függ. ha "mindennapi", max 3-4e forint értékû gyûrûrõl van szó, akkor szerintem nyugodtan elfogadhattad volna. ha látszik rajta, hogy komoly ékszer, akár több tizezerbe is kerülhetett, akkor jól tetted, hogy nem fogadtad el. mindenképpen rosszul esett neki, de ha elmagyarázod, miért volt, talán tompitani tudod a dolog élét. (esetleg megjegyezheted neki, hogy késõbb már szivesen veszel tõle ilyen ajándékokat.)
Attól függ, hogy milyen volt a helyzet és gyûrû mert abban igazad van, ha 1 hét után odaállít egy arany gyûrûvel amivel szinte el akar jegyezni akkor nem szabad elfogadni mert a szavaidból is úgy veszem ki még ne sokat érzel ki ebbõl a kapcsolatból. Ha viszont valami csekély értékû volt és a helyzet se "eljegyzés" szerû akkor viszont neked kell eldöntened, hogy megértetek már annyira, hogy elfogadd.
Szerintem sürgõsen menj el orvoshoz!!!
Keresd fel az orvosodat, de ha az utrahangon semmi elváltozás nem jelentkezik és a vizsgálat se mutat ki semmi fertõzést vagy akkut panaszt, akkor még lehet gondolni méhen kívüli terhességre, vagy valami más belsõ szervi panaszra is. Esetleg a vastagbél gyulladása, a fájdalmakat elõidézheti. Mindenképp javasolok egy telljes körû kivizsgálást, h megbizonyosodj, mi is a baj.

Egy héttel kisebb a babám mint kellenne ezt a genetikai ultrahangon mondta a doki, nem írta át a szülés idõpontját és el is felejtettem rá kérdezni, aki volt igy a kiirt idõre jött a baba? 23 hetes kismama

Legjobb válasz: Ne aggód úgyis akkor jön amikor akar.Én mind a 3 gyermekemet 41 betöltött héten szültem.Egy hèt ide vagy ada nem számít.Nem tudják annyira pontosan kiszàmolni.

Ne aggód úgyis akkor jön amikor akar.Én mind a 3 gyermekemet 41 betöltött héten szültem.Egy hèt ide vagy ada nem számít.Nem tudják annyira pontosan kiszàmolni.
Ilyen fiatal korban gyorsan behozzák a lemaradást, pláne hogy csak hozzávetõleges adatok a referencia értékek is. Lehet 32 hetesen egy héttel nagyobb lesz, mint az átlag baba. Mivel elég ritkán jönnek idõre a babák-napra- lényegtelen az a pár nap. Vagy van vmi programod?:)
En 10 nappal vittem tul. Mindig azt mondtak, hogy szabvany gyerek, 3kg feletti lesz, erre 2, 8 lett. Nem lehet adni ezekre az ertekekre.
Nekem is pont egy héttel volt kisebb ilyenkor a babám, a végén 4héttel volt kisebb mint kellene (bár nemtudom, hogy mihez viszonyítottak, mert ismerõsömnek is pont ekkora babája született és neki nem mondták, hogy kisebb mint kéne. 2700grammal született). Végül megcsászároztak, mert nem akart megszületni, nem indult be a szülés!
Nekem vegig azt mondtak, hogy kicsi babam lesz, a 30. het korul mar 2 hettel volt kisebb, mint a "kivanatos". Vegul 3 nappal a kiirt utan szuletett a lanyom, 3330 grammal, 54 centivel, ugyhogy teljesen normalis meretu baba lett, es a szules idopontja sem tert el nagyon a kiirastol. A szules idopontjat meg UH alapjan szerintem ritkan valtoztatjak, a terminus az utolso menstruacio elso napjatol szamitott 280 nap. A babak nem egyforma utemben fejlodnek, konnyen lehet hogy par het mulva mar nyoma sem lesz "lemaradasnak". :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, meg nyugodtam:-), igazából csak egészséges legyen semmi más nem számit!
Mindkét gyerekem a 24. héttõl kisebbnek lett mérve a BPD alapján. A combhossz meg elkezdett a koruknál nagyobb lenni. A végére DPD -3 héttel, combcsont +2 héttel tért el. Idõre születtek 3.5 kilóval, 53 és 55 centivel. Fejkörfogat 34 cm átlagos, de a lábuk tényleg hosszabb az átlagnál.
5 hónap vemhesség után ellik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!