Találatok a következő kifejezésre: Egy hete el a (624 db)

Miert faj a mellem? 14 eves vagyok! Mar regota nm not semit d kb egy hete el kezdet fajni neha akor is faj ha nm erek hozza!

Legjobb válasz: vagy azért mert megfog jönni és sima premens tünet avgy mert nõni fog. Simán nõhet akár 20-21 éves korodig is. Természetesen enm egyfolytában de néha nõhet egy picit.

vagy azért mert megfog jönni és sima premens tünet avgy mert nõni fog. Simán nõhet akár 20-21 éves korodig is. Természetesen enm egyfolytában de néha nõhet egy picit.
Megvan már rendesen a menstruációd? Mert esetleg azzal is összefügghet a mellfájdalom. Vagy mivel még fejlõdsz, így lehet most egy fejlõdési szakaszban tartasz és azért. Még most nõhet is, ha eddig nem nõtt.
A kérdező hozzászólása: a mellmeretem 75/B , a menzeszem meg van mar tobb mint egy eve d nm renndszeres ezert faj? am a menzeszem mar elmult 6 dikan !!
Szerintem azért van, mert fejlõdik a szervezeted. És még nõhet az a mellméret. Engem mondjuk nem áldottak meg nagy mellmérettel, nekem is ekkora volt a te korodban, sõt még 18 évesen is, egészen addig, míg meg nem híztam, illetve késõbb, a terhesség is megváltoztatta a méreteimet, de neked még nõhet, még egy pár évig fejlõdik a tested. Amúgy ha véletlenül nem múlik a fájdalom vagy nem érzed már jól magad tõle, esetleg orvossal is beszélhetsz, aki megnyugtató választ adhatna.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszodat!!
Ne aggódj, csak azért fáj a melled mert nõ. :)
Nekem is pont ez a bajom. 14/l
Nem a mellfájdalomból kifolyólag lettem terhes, de valóban az egyik legelsõ tünet ez volt. :)
Nálam ez volt az egyetlen tünet, valamint természetesen a menzesz elmaradás. Fájtak a melleim, megjött január 8án.. Aztán január végén megint elkezdett fájni, de sokkal jobban mint szokott és heteken át tartott. Nem gyanítottam, hogy terhes vagyok, mert rendszertelen volt a menzeszem mindig. Hol kb. idõben jött meg, hol tizenpár napot késett. Így 3 hét késés után mentem el dokihoz, akkor már 6hetes 4 napos voltam és akkor is még fájtak a melleim. Szóval az egyetlen nyilvánvaló tünetem ez volt, semmi más.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Elsõ tudod hogy nem úgy gondoltam hogy a mellfájdalomból lett valaki terhes, :D csakhogy ez utalt -e rá!! Sajnos nekem ma már nem fáj annyira a mellem mint az elõzõ másfél héten és menzeszemig még 6 nap van vissza.Nagyon reménykedem hogy most nem jön meg mert már alig tudunk várni :D Csomó olyat olvastam hogy már elsõ és második hónapban összejött a baba. Elevitet is szedek már két hónapja, de eddig sajna semmi.

Már egy hete fáj a fejem. 15 éves lány vagyok már egy hete fáj a fejem. Ittam aszpirint meg raktam rá vizes ruhát és utána max.1, 5 óráig hatott. Miért van ez és hogy mulhatna el?

Legjobb válasz: El kell menni a dokihoz és kideríteni az okát. Lehet kezdõdõ betegség, vérnyomásprobléma, valamilyen hiánybetegség, vagy jelezhet idült arcüreg- vagy homloküreggyulladást. Lehet fronttól, kevés folyadékfogyasztástól, rossz étrendtõl. Rengeteg oka van. Ha tartósan fennáll, akkor orvoshoz kell menni.

El kell menni a dokihoz és kideríteni az okát. Lehet kezdõdõ betegség, vérnyomásprobléma, valamilyen hiánybetegség, vagy jelezhet idült arcüreg- vagy homloküreggyulladást. Lehet fronttól, kevés folyadékfogyasztástól, rossz étrendtõl. Rengeteg oka van. Ha tartósan fennáll, akkor orvoshoz kell menni.
Nem akarlak megijeszteni, de pár hónappal ezelõtt az egyik ismerõsömnek is fájt a feje elment dokihoz, aki elküldte Vérvételre és kiderült hogy nagy a baj. Azonnal kórházba küldte és kiderült hogy daganata van. Megmûtötték és most jelenleg jól van.
figyu....doki a minimum....addig vegyél 1 illóolajos kádat....az nekem segít (14/F nem tom számít e) igyál sokat...és egyél rendszeresen!! :) remélem tudtam segíteni..:) jobbulást:)

Megszakitasos modszerrel szexeltem 4x egymas utan de a pasim nem ment el. Viszont mar egy hete kesik a menzeszem. Van mitol felnem?

Legjobb válasz: Van esély a terhességre de nem sok, ha valóban nem ment el. Azért csinálj egy tesztet. Igazából azt nem értem, hogy eddig miért nem teszteltél, ha már egy hete késik, kiderült volna terhes vagy-e vagy nem. Még orvoshoz is mehettél volna, õ meg megmondta volna, mitõl késik. De biztos jobb parázni, meg itt kérdezgetni a hülyeséget a hozzá nem értõktõl, esküszöm annyi ugyanilyen kérdés van/volt már, hogy gyanítom, nem is igazi kérdések, csak unatkozó kamaszok írogatnak, mikor már más nem jut eszükbe. Menj be a fogamzásgátlás kategóriába, és látni fogod a billió választ a millió klón kérdésedre.

Van esély a terhességre de nem sok, ha valóban nem ment el. Azért csinálj egy tesztet. Igazából azt nem értem, hogy eddig miért nem teszteltél, ha már egy hete késik, kiderült volna terhes vagy-e vagy nem. Még orvoshoz is mehettél volna, õ meg megmondta volna, mitõl késik. De biztos jobb parázni, meg itt kérdezgetni a hülyeséget a hozzá nem értõktõl, esküszöm annyi ugyanilyen kérdés van/volt már, hogy gyanítom, nem is igazi kérdések, csak unatkozó kamaszok írogatnak, mikor már más nem jut eszükbe. Menj be a fogamzásgátlás kategóriába, és látni fogod a billió választ a millió klón kérdésedre.
van.
Van bizony.Aktus utáni 14.napon tesztelj, még akkor is ha megjön a menstruációd
Igen, van. Ez így elég felelõtlen, ha nincs mivel védekezni, akkor ki lehet bírni szex nélkül.
elõváladékról hallottál már?
A kérdező hozzászólása: igen. nemtudom miert kell bunkozni. egyebkent nagyon a ciklusom vegen jartam mar akkor.
Ha egy hete késik, akkor csinálj tesztet, mi nem látunk beléd. De szerintem ha alapból pontos a ciklusod, akkor el is kezdhetsz imádkozni. Ha nem akarsz gyereket, akkor normálisan kell védekezni. Ha eddig nem sikerült, majd most megtanulod. Majd írd meg mi lett a teszt eredménye.
A megszakításos nem védekezés, hanem szerencse!
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnal o aztmondta h nemvagyok az es h a koromban normalis ha neha kimarad egy menzesz. Eddig tenyleg mindig rendesen vedekeztunk ovszerral de aznap sajnos kimaradt. Ez a sors keze volt h pont most maradt el ilyen aktus utan h jol megijedjek es soha tobbe ne legyek felelotlen. koszonom mindenkinek :)

Évek óta festetem a hajam barnáról szőkére, de egy hete visszafestettem a szőkét barnára, de már elég jól lekopott és most félig szőke, félig barna vagyok. Most menjek el újra festetni? Vagy hagyjam így?

Legjobb válasz: A szõkére barna festék nem egészen egy hónap alatt le fog kopni, mert ledobja a szõke! sztem fesd be mégegyszer barnára, és uána2-3 hét után mégegyszer, és akkor talán nem fog lekopni... az a lényeg, hogy többször és gyakoribban fesd be. Elõbb -utóbb már barna lesz.

A szõkére barna festék nem egészen egy hónap alatt le fog kopni, mert ledobja a szõke! sztem fesd be mégegyszer barnára, és uána2-3 hét után mégegyszer, és akkor talán nem fog lekopni... az a lényeg, hogy többször és gyakoribban fesd be. Elõbb -utóbb már barna lesz.
Nem értem! Barna a hajad, ami szõkére volt festve, most visszafestetted a szõkét barnára, és most hogy lehetsz félig barna, félig szõke, ha barnára van festve?
A kérdező hozzászólása: Úgy értem , hogy fennt lekopott, alul barna maradt szóval most összevissza vagyok.Majd suli elõtt augusztus végén megyek újra.
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszi a válaszokat.
menj el másik dokihoz is feltétlenül.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy ilyen megesik, csak az emberben önzõ módon megszólal a , , mért pont velem van így" nevû csengõ! Azt is tudom, hogy ha volt is valamiféle terhesség, akkor tuti nem volt vele minden oké, ha így végzõdött. Ugyanakkor azért büszke vagyok magamra, hogy kibírtam a nemvárt 3. napját anno az elsõ teszttel és, hogy volt annyi eszem, hogy halkan örüljek. Szerintem a helyemben mindenki bizakodni kezdett volna. No sebaj, majd legközelebb.... Köszönöm, a válaszokat!
Amennyi elõnye van a terhességi teszteknek, olyan sok lelki megrázkódtatást is okoznak olykor. Ilyen "terhességbõl" szinte minden nõ átél néhányat az élete során. Ezek korábban, észrevétlenül távoztak a szervezetükbõl. Gyorstesztek nem lévén, a terhesség puszta gondolata is, csak a mensi kimaradása utáni napokban, hetekben merült fel az ember agyában, akár szeretett volna gyereket, akár nem. Aki most tûkön állva várja, hogy tesztelhessen, az bizakodni kezd a + eredmény láttán, és nagyon neki tud keseredni, ha kiderül, hogy a természet mégis másként döntött. Egy dolog vigasztaljon; ezek a nagyon korán elhaló terhesség-kezdemények többnyire rendellenes fejlõdés miatt nem tapadnak meg, tehát jobb hogy most történt így.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak annyira rosszul éreztem magam! Amúgy én is negatív vagyok (Rh-t illetõleg) és a férjem is, szóval ezzel nem kéne gond legyen. Mindenesetre nagyon jól esik, hogy , más is átérzi a bajom és nem vagyok egyedül, pedig 5 hónapja próbálkozunk! Kedves tõletek, hogy írtatok, egy kicsit már kimásztam a depiségbõl! Írok, ha bármi említésreméltó történik!
Egy dolog, mint tapasztalt vércsoportos... ha tudod a férjed és a magad vércsoportját, és ne adj Isten te negás vagy... szóval gond van az RH- tokkal, akkor most is kell az anti-D, a biztonság kedvéért, dokival ezt feltétlen beszéld meg! Kialakult várandóságnál inkább jobb megkapni ilyen esetekben, nehogy a következõ babánál gond legyen, ez csak egy jótanács.
Próbálkozzatok tovább! Tudom milyen rossz érzés, az elsõ babám elment 7 hetesen, aztán nekem is volt hogy késett 10 napot, már teljesen beleéltem magam, de nem volt baba :((( Össze fog jönni, csak nem szabad rajta stresszelni! (tudom könnyû mondani) Nekem kellett egy év mire újra teherbe estem, de ez is csak azt jelenti hogy nincs gond sikerülni fog. Szorítok :) )))
Ha volt pozitív teszted akkor bizony terhes voltál, csak valószínûleg nem tudott beágyazódni rendesen ezért nem maradt meg. Fogd fel úgy hogy ezek szerint az átjárhatóságoddal nincs baj, és a pároddal is minden rendben, próbálkozzatok tovább és biztos össze fog jönni.
Nagyon sok terhesség megy úgy el, hogy az ember észre sem veszi!
A nõk nagy részénél az elsõ terhesség spontán elmegy úgy, hogy nem is tud róla. Nézd, ha ennyire megbízol a dokiba, akkor próbáld magad túltenni ezen. Próbálkozzatok újra és éljétek világotokat. De .. én is elmennék másik dokihoz. Legalább egy körzetihez és akkor fizetned sem kell érte. Több szem, többet lát! Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Húú! Jó gyorsak vagytok! De az a helyzet, hogy ebben doktorbácsiban nagyon megbízom (ismerõs is ráadásul) és délutánra meg is jött, de nagyon-nagyon szomorú voltam! A többi kommentet elnézve olyan, mintha csak velem lehetne ilyen!!! Cisztám sincs, méhen kívüli sem valószínû, így, hogy most már megjött normálisan. Én lennék a ritka kivétel, akinek spontán elmegy a baba? Mindenesetre tündérek vagytok a gyors válaszokért!
Ha pozitívat teszteltél, tuti, hogy terhes vagy, esetleg elment a baba, de én is felkeresnék sürgõsen egy másik dokit. Minden jót Neked!
Szia! Látom ez már 3 éve történt, olvastam a történeted, én is így jártam most, 1 hetet késett, és nagyon beleéltem magam, de végül megjött! :( Azóta sikerült, összejött a baba? :)

Jol tettem vagy nem? Egy hete vagyok a baratommal es egy gyurut akart ajandekozni nekem, de en elutasitottam es szepen megmondtam neki h meg nem fogadhatom el.

Szerintem igen hamar van h valamit ajandekozzon nekem. hogy erezhette magat es jol tettem-e h nem fogadtam el?

Legjobb válasz: ez a gyûrû értékétõl függ. ha "mindennapi", max 3-4e forint értékû gyûrûrõl van szó, akkor szerintem nyugodtan elfogadhattad volna. ha látszik rajta, hogy komoly ékszer, akár több tizezerbe is kerülhetett, akkor jól tetted, hogy nem fogadtad el. mindenképpen rosszul esett neki, de ha elmagyarázod, miért volt, talán tompitani tudod a dolog élét. (esetleg megjegyezheted neki, hogy késõbb már szivesen veszel tõle ilyen ajándékokat.)

ez a gyûrû értékétõl függ. ha "mindennapi", max 3-4e forint értékû gyûrûrõl van szó, akkor szerintem nyugodtan elfogadhattad volna. ha látszik rajta, hogy komoly ékszer, akár több tizezerbe is kerülhetett, akkor jól tetted, hogy nem fogadtad el. mindenképpen rosszul esett neki, de ha elmagyarázod, miért volt, talán tompitani tudod a dolog élét. (esetleg megjegyezheted neki, hogy késõbb már szivesen veszel tõle ilyen ajándékokat.)
Attól függ, hogy milyen volt a helyzet és gyûrû mert abban igazad van, ha 1 hét után odaállít egy arany gyûrûvel amivel szinte el akar jegyezni akkor nem szabad elfogadni mert a szavaidból is úgy veszem ki még ne sokat érzel ki ebbõl a kapcsolatból. Ha viszont valami csekély értékû volt és a helyzet se "eljegyzés" szerû akkor viszont neked kell eldöntened, hogy megértetek már annyira, hogy elfogadd.
Szerintem sürgõsen menj el orvoshoz!!!
Keresd fel az orvosodat, de ha az utrahangon semmi elváltozás nem jelentkezik és a vizsgálat se mutat ki semmi fertõzést vagy akkut panaszt, akkor még lehet gondolni méhen kívüli terhességre, vagy valami más belsõ szervi panaszra is. Esetleg a vastagbél gyulladása, a fájdalmakat elõidézheti. Mindenképp javasolok egy telljes körû kivizsgálást, h megbizonyosodj, mi is a baj.
5 hónap vemhesség után ellik.

Már lassan egy hete késik a menstruációm. Anyukám is tudja és azt mondta hogy ha terhes vagyok akkor ne is áljak elé. Nem segít azon aggódik, hogy szégyenbe hozom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: te jó ég, nekem van egy 13 éves unokahúgom és még barbie babázik... persze tud komolyabb dolgokat is, például jól tanul, és igyekszik otthon is, de mégiscsak rengeteget játszik... anyám, bocs de kiakadtam...

te jó ég, nekem van egy 13 éves unokahúgom és még barbie babázik... persze tud komolyabb dolgokat is, például jól tanul, és igyekszik otthon is, de mégiscsak rengeteget játszik... anyám, bocs de kiakadtam...
Huh, nehéz ügy :-( Pedig egy szülõnek kötelessége lenne segíteni. Szerintem csinálj egy tesztet, abból minden kiderül! Lehet hogy nincs is mitõl félned :-)
Ha tényleg ugy volt ahogy írod akkor tényleg nem valószínû a terhesség!Reméljük, hogy nem te vagy a ritka kivétel:-)
Lehet csak az idegeskedés miatt késik, de azért mindenképpen csinálj egy tesztet holnap!
Szerintem is csak az idegességtõl késik. Szerintem holnap sinálsz egy tesztet negatív lessz és utána meg is fog jönni, mert megnyugottál. Én is jártam így fiatal koromban. De azért drukkolok neked. :)
Nem értem, aki tud dugni, az tudjon védekezni is 15 évesen.
Csinálj tesztet, az a biztos! Anyukád biztosan fog segíteni, csak félt!
Na megcsináltad a tesztet? Írj, hogy tudjunk rólad!
mi lett a teszt eredménye?
A kérdező hozzászólása: megcsináltam a tesztett most nem rég csak elõször barátomnak szóltam meg anyunak. a szeszt negatív lett de anyu azt mondta h azért a biztonság kedvéért ha hétvégén sem jön meg menjek el orvoshoz h biztos legyen az eredmény
Jaj megnyugodtam.... és te is megnyugodhatsz, mert egy hét késés után ha a teszt negatív azt biztosra veheted.Nem vagy terhes. De anyukád tanácsát fogadd meg és ha nem jön meg hétfõig, akkor dokihoz menj el, lehet egy kis hormonzavar.Nagyon fiatal vagy ilyenkor még nem áll be a ciklus.
Na, mondtam én hogy nem lesz baj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat
Képek a neten?.... bocs de azokról a kis repedtsarkúakról beszélsz? :) )) az én unokahúgomnak van agya... nem mondom hogy nincsenek hormonjai, de például netezni sem szokott (faluban lakunk ember, itt még normálisak a gyerekek!)
Hú, örülök, hogy negatív lett, és hallgass Anyudra!:) Amúgy utolsó válaszoló!Attól, hogy valaki falun lakik, nem biztos, hogy okosabb ám!Ha olyan, akkor falun is lehet rifke, nem csak a városban!
nem ilyesztegetlek.. de azért menj el dokihoz. igaz 1 hét késésnél illik h kimutassa de nekem is görcsölt csak mensi nélkül. vigyázz magadra és ovatosan. egy 17 éves BOLDOG kismama
18:30!elõtettetek barbiezik, a barátnõivel meg ki tudja, hogy mit csinál.az egyik ismerõsömnek is igy volt az unokahuga, aztán lesetek mikor meglátták a neten a képeit!
Csodálkoznék, ha ennyitõl terhes lennél. Szerintem nem vagy. Szorítok neked! :-)
Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok. és nem támogat nagyon is ideges pedig mielõtt engem megszült õ is volt ilyen helyzetben
hmm...és mit tervezel, ha tényleg baba?párod?az õ szülei?
huh, azért nem annyira lesarkított a dolog, mint ahogy az utolsó írja, hgy vagy jól éltek egész életedben, vagy nyomorogtok...sokan vannak, akiknek nehéz volt a kezdet, de aztán helyre jöttek... de tényleg elõbb várjuk meg a tesztet...
A kérdező hozzászólása: hát ha terhes vagyok akkor nagyon fájna ha elvetetném, de nem tarthatom meg anyukám úgysem engedné. A barátom kicsit ideges de segít és az õ szüleinek még nem mondtuk majd csak akkor akarjuk ha valóvan megtudom. De van egy olyan érzésem hogy az vagyok egy kicsit görcsölök mintha megakarna jönni de nem jön meg. és holnap fogok elmenni egy tesztért mert a falu ahol lakom nagyon rossz hely és valamit látnak vagy hallanak azt rögtön átalakítv a tovább adják. szóval bekell mennem a városba
Utolsó!Most ezt nem úgy kell venni, amit írtam, hogy nyomorognak, hogy szó szerint!De pl benne van a pakliban, hogy a szülõk kirakják, apuka félreáll, akkor pedig se neki, se a babájának nem lesz kényelmes élete!(kényelmes alatt értem, hogy mondjuk x.hónap 29-én is ki tudja váltani neki pl a 8000 ft-os gyógyszert, vagy be tudja fizetni bármikor a számláit!)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget ha kész lesz a teszt írok
Szerintem valami indokkal menj be egy közeli városba, ott DM-ben tudsz venni, nem kell gyógyszertár. Addig ne is aggódj ezen amíg nem mutat a teszt pozitívat, lehet hogy csak késik! Írd meg mi volt!
Mindenképpen tesztelj, majd írd meg mi lett!!!Remélem csak rémeket látsz, és nem vagy terhes, na meg hogy ezután nem lesztek ilyen felelõtlenek, és védekeztek!Párod mennyi idõs?Neki sem jutott eszébe, hogy védekezzetek?
Várjuk a teszt eredményét!
Remélem negatív! (Mármint az lenne a legjobb, nem?)
A kérdező hozzászólása: a párom 17 éves. csak elsõre nem használtunk óvszert mielõtt elment elõtte 10 perccel velvette. (az elsõre kifejezést a szex kezdetére ésrtem)
Lehet, hogy csak az idegeskedés miatt nem jön meg, addig ne aggódj, amíg nem teszteltél. Én is elõttem vagy 3tesztet ennyi idõsen. :-)
Legközelebb akkor a legelején vegye fel az óvszert, még mielõtt behelyezné!Biztos, ami biztos, tudod!;)
A kérdező hozzászólása: bocsi hogy eddig nem írtam csak nem voltam net közelben. miután megcsináltam a tesztet utána reggelre megjött. köszönöm a tanácsokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!