Találatok a következő kifejezésre: Egy hete el (781 db)

Nem a mellfájdalomból kifolyólag lettem terhes, de valóban az egyik legelsõ tünet ez volt. :)
Nálam ez volt az egyetlen tünet, valamint természetesen a menzesz elmaradás. Fájtak a melleim, megjött január 8án.. Aztán január végén megint elkezdett fájni, de sokkal jobban mint szokott és heteken át tartott. Nem gyanítottam, hogy terhes vagyok, mert rendszertelen volt a menzeszem mindig. Hol kb. idõben jött meg, hol tizenpár napot késett. Így 3 hét késés után mentem el dokihoz, akkor már 6hetes 4 napos voltam és akkor is még fájtak a melleim. Szóval az egyetlen nyilvánvaló tünetem ez volt, semmi más.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Elsõ tudod hogy nem úgy gondoltam hogy a mellfájdalomból lett valaki terhes, :D csakhogy ez utalt -e rá!! Sajnos nekem ma már nem fáj annyira a mellem mint az elõzõ másfél héten és menzeszemig még 6 nap van vissza.Nagyon reménykedem hogy most nem jön meg mert már alig tudunk várni :D Csomó olyat olvastam hogy már elsõ és második hónapban összejött a baba. Elevitet is szedek már két hónapja, de eddig sajna semmi.

Miert faj a mellem? 14 eves vagyok! Mar regota nm not semit d kb egy hete el kezdet fajni neha akor is faj ha nm erek hozza!

Legjobb válasz: vagy azért mert megfog jönni és sima premens tünet avgy mert nõni fog. Simán nõhet akár 20-21 éves korodig is. Természetesen enm egyfolytában de néha nõhet egy picit.

vagy azért mert megfog jönni és sima premens tünet avgy mert nõni fog. Simán nõhet akár 20-21 éves korodig is. Természetesen enm egyfolytában de néha nõhet egy picit.
Megvan már rendesen a menstruációd? Mert esetleg azzal is összefügghet a mellfájdalom. Vagy mivel még fejlõdsz, így lehet most egy fejlõdési szakaszban tartasz és azért. Még most nõhet is, ha eddig nem nõtt.
A kérdező hozzászólása: a mellmeretem 75/B , a menzeszem meg van mar tobb mint egy eve d nm renndszeres ezert faj? am a menzeszem mar elmult 6 dikan !!
Szerintem azért van, mert fejlõdik a szervezeted. És még nõhet az a mellméret. Engem mondjuk nem áldottak meg nagy mellmérettel, nekem is ekkora volt a te korodban, sõt még 18 évesen is, egészen addig, míg meg nem híztam, illetve késõbb, a terhesség is megváltoztatta a méreteimet, de neked még nõhet, még egy pár évig fejlõdik a tested. Amúgy ha véletlenül nem múlik a fájdalom vagy nem érzed már jól magad tõle, esetleg orvossal is beszélhetsz, aki megnyugtató választ adhatna.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszodat!!
Ne aggódj, csak azért fáj a melled mert nõ. :)
Nekem is pont ez a bajom. 14/l

Írnátok jó húsospogácsa recepteket? Olyat keresek ami valamilyen hússal van töltve és kb. egy hétig el lehet tartani hűtés nélkül is. És jól lehet csomagban szállítani.

Legjobb válasz: Felkeltetted az érdeklõdésemet kedves kérdezõ! :) Én ezt az oldalt találtam, és kedden el is készítem! http://www.tutireceptek.hu/egyszeru-hussal-toltott-leveleste..

Felkeltetted az érdeklõdésemet kedves kérdezõ! :) Én ezt az oldalt találtam, és kedden el is készítem! http://www.tutireceptek.hu/egyszeru-hussal-toltott-leveleste..
Nézz körül a http://www.mindmegette.hu, és a http://www.salty.hu-n. Ott biztosan találsz ilyen receptet.

Októberben 19 és 23 között lesz pém, de 21-én egy hétre el kell utaznom. Akkor most sem fog sikerülni a bébi?

Több mint egy éve várjuk, és talán kicsit rácsavarodtam a témára... :(((

Legjobb válasz: HA 19 és 23 között van péd kb. akkor legyetek együtt már 16-ától és ha tudtok még 21-én is az utazás elõtt ha megoldható. A spermák ha jól tudom, akár 2 napig is várnak a is petédre így ha 21-én is együtt vagytok akkor még 24-én is megfoganhat! Szurkolok!

HA 19 és 23 között van péd kb. akkor legyetek együtt már 16-ától és ha tudtok még 21-én is az utazás elõtt ha megoldható. A spermák ha jól tudom, akár 2 napig is várnak a is petédre így ha 21-én is együtt vagytok akkor még 24-én is megfoganhat! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Oké, akkor mindennap! Köszönöm szépen a gyors választ!
a "kis petédre"-t akartam írni. bocsi :D
Szerintem sürgõsen menj el orvoshoz!!!
Keresd fel az orvosodat, de ha az utrahangon semmi elváltozás nem jelentkezik és a vizsgálat se mutat ki semmi fertõzést vagy akkut panaszt, akkor még lehet gondolni méhen kívüli terhességre, vagy valami más belsõ szervi panaszra is. Esetleg a vastagbél gyulladása, a fájdalmakat elõidézheti. Mindenképp javasolok egy telljes körû kivizsgálást, h megbizonyosodj, mi is a baj.

Ha egy héttel előre meghívok egy lányt randira, az nem túl korai?

És venni fogja az adást, hogy randira jön? :)

Legjobb válasz: Nem korai. Az meg mit jelent,hogy venni fogja az adást?:DDD HA megosztod vele,hogy randira megy akkor tudni fogja hogy randira megy.

Nem korai. Az meg mit jelent, hogy venni fogja az adást?:DDD HA megosztod vele, hogy randira megy akkor tudni fogja hogy randira megy.
A kérdező hozzászólása: Úgy kérdezném meg tõle, hogy: Eljönnél velem moziba a hétvégén? Szóval ezt így randinak fogja venni?
Szerintem randinak fogja venni. És szerintem nem korai. Legalább felkészül rá, bár lehet egy hét alatt megeszi az ideg:) Szerintem elég 3-4 nappal elõtte szólni.
A kérdező hozzászólása: Annál jobb, legalább addig is gondol rám :DD
pipa nemkorai pnt jó
Jogos, mert a helyszínen nem tudta igazolni a régi számot. Viszont biztosan lehet , , enyhíteni" a büntetést a törött igazolvány bemutatásával.
Sajnos a büntetés jogos volt. Azonban a kérdésnél nem lett meghatározva a szolgáltató (pl.: BKV, VOLÁN). Általánosságban az mondható, hogy a törött igazolvány bemutatása nem segít. Valószínüleg meg lehet próbálni az enyhítést méltányossági alapon. Amit kellett volna: kérni a bérlet cseréjét, amit egy minimális díj ellenében elvégeznek. A jövõre nézve: a bérletre nem a diákigazolvány számát (kártyaszám) kell ráírni! Ráírandó az azonosító szám! Ez minden tanulóra nézve egyedi, sérülés, elvesztés esetén az új kártyán az elõzõvel azonos lesz.
A kérdező hozzászólása: az OM azonosító?
A kérdező hozzászólása: A büntetést felvitték 12.000 ft még most is lehet kérni, hogy valamennyit engedjenek el ?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "A jövõre nézve: a bérletre nem a diákigazolvány számát (kártyaszám) kell ráírni! Ráírandó az azonosító szám! Ez minden tanulóra nézve egyedi, sérülés, elvesztés esetén az új kártyán az elõzõvel azonos lesz." Ezt most nagyon könnyen leírtad ide, és lehet a te városodban elfogadják az OM azonosítót. De eddig ahol többet tömegközlekedtem (Kecskemét, Szeged, Pest), ott egyetlen üzletszabályzatban sem esett szó arról, hogy az OM azonosító elfogadható a bérleten. Ugyanis azon nincs fénykép, tehát mutogathatnám Nagy Sándorként mondjuk Kis Józsi bérletét és OM kártyáját, ha éppen õ nem használja. Mert az ellenõr ugyebár nem kérheti el tõlem a személyimet, hogy igazoljam, az az OM kártya valóban az enyém. Ráadásul mivel a jogosultságot is a diákigazolvánnyal, illetve a rajta lévõ pecséttel lehet igazolni, egyszerûbb és logikusabb annak a számát ráíratni a bérletre. Szóval a legtöbb városban hiába írod rá az OM azonosítót, akkor is ugyanaz fog történni, mint most. Helyette kb 200 Ft-ért ki lehet cseréltetni a bérletet, és ráírni az új számot.
Az valóban egyezik az OM azonosítóval. Mivel a diákigazolványon szerepel, ezért nincs probléma vele. (Nem véletlen van rajta.) Ha nem szerepelne rajta, akkor nem lehetne elfogadni. A diákigazolvány pedig fényképes. Egyébként a város, amirõl beszélek: Budapest. (BKK) Eddig nem volt vele probléma.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Megnéztem az üzletszabályzatot: BKK: Egy bérletszelvényen egyszerre csak egy, érvényes bérletigazolvány vagy egyéb igazolvány száma tüntethetõ fel. Nem zárja ki az azonosító számot, ebbõl következik, hogy az is megfelelõ. Az egyik VOLÁN üzletszabályzatában (konkrétan Pannon): Az érvényességet tartalmazó igazolással, igazolvánnyal stb. összetartozást kifejezõ megjelölés: név, igazolványszám vagy más ehhez hasonló személyes vagy személyhez kötõdõ adat, amelyet az utazási igazolványon a használatba vétel elõtt kell az utasnak feltüntetnie az utazási igazolvány és a bérlet-igazolvány vagy jogosultsági igazolás összetartozásának igazolására. Ez is megengedi az azonosítószám feltüntetését, ami éppen az OM számmal azonos.
5.! Én Szegeden szoktam tömegközlekedni és én mindig az OM azonosítóm írom rá és eddig mindig elfogadták mivel szerepel az is az új diákigazolványokon. Ez addig jött nagyon jól ameddig ideiglenes diákom volt, mert volt mikor hónap közepén járt le és ha nem azt a számot írom rá akkor vehettem vna új bérletet. Személyi igazolványt pedig igen is kérhetnek az ellenõrök, 1x tõlem kérték is.
Akkor le vagyok maradva, nekem nem volt olyan diákom, amin rajta lett volna az OM szám, én még külön kártyán kaptam ezt meg, amin nem volt fénykép.

Ha egy hétre el utazok, mit tegyek a halakal?

Legjobb válasz: edd meg õket

edd meg õket
Ha van az akváriumba élõ növény akkor semmi gond mert abból is tudnak enni .de az utazás elõtt takaritsd ki az akváriumot és ne hadj kaját az akváriumba mert akkor homályos lesz a víz és az a halacskáknak nem túl kellemes és azt a kapcsolót én is ajánlom de ha nincs világítás akkor se lesz semmi bajuk.
A kérdező hozzászólása: Ez az idõkapcsoló teljesen jó ötlet, eszembe sem jutott. Az alvásra gondoltam de az algásodásra nem.
Ha 1 hétig folyamat megy a lámpa, algás lesz az akvid, é a halak se tudnak aludni.
Vegyél egy mini napi idõkapcsoló órát. Kb 600Ft az Obi-ban, a Tescóban se sokkal drágább. Így néz ki: http://www.sigton.com/pic_termek/956470-616020_LB_00_FB.EPS_.. És azzal beállítod, hogy reggel 10-tõl este 8-ig világítson és kész.
Szia! Nekem automata idõkapcsolóval van programozva a világítás, ami ugye mindig intézi magától a ki-be kapcsolást.., vannak olyan Sera tabletták, ami direkt utazásra vannak kitalálva, lassan, napok alatt oldódnak fel a vízben.., de ha jó kondiban, egészségesek a halaid, simán kibírják, még le sem fogynak... Elõtte érdemes egy részleges vízcserét csinálni..
A kérdező hozzászólása: Neked kifelyezetten köszönöm a hülyébnél hülyébb válaszokat Félhernyópöcögtetõ. Gondolom neked nem volt gyerek szobád vagy még mindig anyunál laksz. Esetleg apu molesztált gyerek korodban. Nem tudom. De a válaszaid alapján neked komoly balyod lehet. Megköszönném ha legközelebb hanyagolnád a válaszaid. Kössz Csõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdemleges válaszokat. Viszont a világítást hagyhatom végig bekapcsolva?
annyit kibírnak de meg is tudsz kérni valakit hogy etesse meg õket de te adagold ki valamibe minden napra a kaját és akkor nem lehet szó túladagolásról.
1-2 hetet kibírnak.
közvetlenül mielõtt elmész, etesd meg õket jól. elvileg ki kell bírniuk egy hétig kaja nélkül.
Aszomszéd majd gondozhatja. Én elmentem Romániába, 3 hétig. És kibirták.

Üdülési csekkel diákjegyet is lehet venni vonatra? Meg lehet venni egy héttel előre?

Legjobb válasz: Nem tudom, de ha felnõtt jegyet lehet, akkor diákot is szerintem :)

Nem tudom, de ha felnõtt jegyet lehet, akkor diákot is szerintem :)

Ha utánvéttel küldenek el nekem egy csomagot, akor előfordulhat, hogy egy hét alatt még mindig nem ért ide a csomag? Vagy akkor ne is reménykedjek benne, hogymégideér? Illetve lehet, hogykét hét mire ideér?

Legjobb válasz: szerintem 1 hét alatt oda kellett volna érnie. De van a postának egy info vonala, hívd fel és mond el, hogy honnan adták fel. Ha belföld, akkor 1 hét úgy tudom.

szerintem 1 hét alatt oda kellett volna érnie. De van a postának egy info vonala, hívd fel és mond el, hogy honnan adták fel. Ha belföld, akkor 1 hét úgy tudom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!