Találatok a következő kifejezésre: Egy hete el (832 db)

Nem a mellfájdalomból kifolyólag lettem terhes, de valóban az egyik legelsõ tünet ez volt. :)
Nálam ez volt az egyetlen tünet, valamint természetesen a menzesz elmaradás. Fájtak a melleim, megjött január 8án.. Aztán január végén megint elkezdett fájni, de sokkal jobban mint szokott és heteken át tartott. Nem gyanítottam, hogy terhes vagyok, mert rendszertelen volt a menzeszem mindig. Hol kb. idõben jött meg, hol tizenpár napot késett. Így 3 hét késés után mentem el dokihoz, akkor már 6hetes 4 napos voltam és akkor is még fájtak a melleim. Szóval az egyetlen nyilvánvaló tünetem ez volt, semmi más.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Elsõ tudod hogy nem úgy gondoltam hogy a mellfájdalomból lett valaki terhes, :D csakhogy ez utalt -e rá!! Sajnos nekem ma már nem fáj annyira a mellem mint az elõzõ másfél héten és menzeszemig még 6 nap van vissza.Nagyon reménykedem hogy most nem jön meg mert már alig tudunk várni :D Csomó olyat olvastam hogy már elsõ és második hónapban összejött a baba. Elevitet is szedek már két hónapja, de eddig sajna semmi.

Miert faj a mellem? 14 eves vagyok! Mar regota nm not semit d kb egy hete el kezdet fajni neha akor is faj ha nm erek hozza!

Legjobb válasz: vagy azért mert megfog jönni és sima premens tünet avgy mert nõni fog. Simán nõhet akár 20-21 éves korodig is. Természetesen enm egyfolytában de néha nõhet egy picit.

vagy azért mert megfog jönni és sima premens tünet avgy mert nõni fog. Simán nõhet akár 20-21 éves korodig is. Természetesen enm egyfolytában de néha nõhet egy picit.
Megvan már rendesen a menstruációd? Mert esetleg azzal is összefügghet a mellfájdalom. Vagy mivel még fejlõdsz, így lehet most egy fejlõdési szakaszban tartasz és azért. Még most nõhet is, ha eddig nem nõtt.
A kérdező hozzászólása: a mellmeretem 75/B , a menzeszem meg van mar tobb mint egy eve d nm renndszeres ezert faj? am a menzeszem mar elmult 6 dikan !!
Szerintem azért van, mert fejlõdik a szervezeted. És még nõhet az a mellméret. Engem mondjuk nem áldottak meg nagy mellmérettel, nekem is ekkora volt a te korodban, sõt még 18 évesen is, egészen addig, míg meg nem híztam, illetve késõbb, a terhesség is megváltoztatta a méreteimet, de neked még nõhet, még egy pár évig fejlõdik a tested. Amúgy ha véletlenül nem múlik a fájdalom vagy nem érzed már jól magad tõle, esetleg orvossal is beszélhetsz, aki megnyugtató választ adhatna.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszodat!!
Ne aggódj, csak azért fáj a melled mert nõ. :)
Nekem is pont ez a bajom. 14/l

Írnátok jó húsospogácsa recepteket? Olyat keresek ami valamilyen hússal van töltve és kb. egy hétig el lehet tartani hűtés nélkül is. És jól lehet csomagban szállítani.

Legjobb válasz: Felkeltetted az érdeklõdésemet kedves kérdezõ! :) Én ezt az oldalt találtam, és kedden el is készítem! http://www.tutireceptek.hu/egyszeru-hussal-toltott-leveleste..

Felkeltetted az érdeklõdésemet kedves kérdezõ! :) Én ezt az oldalt találtam, és kedden el is készítem! http://www.tutireceptek.hu/egyszeru-hussal-toltott-leveleste..
Nézz körül a http://www.mindmegette.hu, és a http://www.salty.hu-n. Ott biztosan találsz ilyen receptet.

Októberben 19 és 23 között lesz pém, de 21-én egy hétre el kell utaznom. Akkor most sem fog sikerülni a bébi?

Több mint egy éve várjuk, és talán kicsit rácsavarodtam a témára... :(((

Legjobb válasz: HA 19 és 23 között van péd kb. akkor legyetek együtt már 16-ától és ha tudtok még 21-én is az utazás elõtt ha megoldható. A spermák ha jól tudom, akár 2 napig is várnak a is petédre így ha 21-én is együtt vagytok akkor még 24-én is megfoganhat! Szurkolok!

HA 19 és 23 között van péd kb. akkor legyetek együtt már 16-ától és ha tudtok még 21-én is az utazás elõtt ha megoldható. A spermák ha jól tudom, akár 2 napig is várnak a is petédre így ha 21-én is együtt vagytok akkor még 24-én is megfoganhat! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Oké, akkor mindennap! Köszönöm szépen a gyors választ!
a "kis petédre"-t akartam írni. bocsi :D
Szerintem sürgõsen menj el orvoshoz!!!
Keresd fel az orvosodat, de ha az utrahangon semmi elváltozás nem jelentkezik és a vizsgálat se mutat ki semmi fertõzést vagy akkut panaszt, akkor még lehet gondolni méhen kívüli terhességre, vagy valami más belsõ szervi panaszra is. Esetleg a vastagbél gyulladása, a fájdalmakat elõidézheti. Mindenképp javasolok egy telljes körû kivizsgálást, h megbizonyosodj, mi is a baj.

Üdv. Vettünk egy lovat ami állitólag vemhes. A cickó rész kb egy hete el kezdet növekedni. Ebböl lehet-e következtetni, hogy a vemhessége melyik szakaszán járhat?

Legjobb válasz: A kérdésre nem tudom a választ, de komolyan úgy vettetek egy vemhes lovat, hogy a vemhességet is csak állítólagosan tudjátok? Szegény paci. :(

A kérdésre nem tudom a választ, de komolyan úgy vettetek egy vemhes lovat, hogy a vemhességet is csak állítólagosan tudjátok? Szegény paci. :(
#pontosan elsõ! :-/
Miért "szegény paci"? Mert vemhes, és nem tudják, hogy mikor jön? Akkor a vadlovak mind szegény pacik...
Elõfordul, hogy nem is tudja a vevõ - vagy akár az eladó - hogy vemhes a kanca. Szerintem nem a világvége, csak nagyobb odafigyelést igényel. A kérdésre viszont sajnos nem tudom a választ, már amennyiben van egyáltalán pontos válasz.
Hívj állatorvost hozzá, az tud segíteni ;)
Mivel teljesen változó, hogy melyik ló mikor kezd "betõgyelni", a vemehesség mely szakaszában, ezért ez alapján nem nagyon lehet saccolni. Igaza van viszont az elõttem szólónak: állatorvosi vizsgálattal jó eséllyel kiderül, kb. mennyi idõs vemhes.
Állatorvos, UH és akkor kiderül.
Akár terhesség is lehet, de a tünetekre nem nagyon kell alapozni. Ha kimarad egy par napot tesztelj megint.
Gratulálok! Erõsödni fog az a csík, két naponta, reggelibõl ismételd! Hasonló helyzetben vagyok. 29-30 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 30. napon. Menzi sehol, csak hasszurka, jobb oldalt. 19. ciklus napon vérezgettem 3 napig és iszonyúan szúrt a petefészkem, fõleg a jobb oldalon. Talán beágyazódás volt... ? Tegnap, (29.nap) teszteltem negát, ma már nem mertem, inkább várok néhány napot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat és a gratulációkat!Eddig minden hónapban azért sírtam, mert megjött...de remélem vége!!
Szerintem terhes vagy, nekem is halvány volt a második csíkom nagyon figyelj oda magadra sokat pihenj, az én véleményem szerint még ne menj orvoshoz pár hétig, én 9 hetesen mentem el . Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: 8hónapja!!De tényleg nagyon halványan látszik, de látszik!Remélem, reggel erõsebb lesz...Kedden meg úgyis mennem kell más vizsgálatra, szerintetek beugorjak a nõgyógyászhoz vagy korai ?
Nagyon nagy gratula! :) mióta próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: El sem hiszem!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon halványan, de pozitív!!!!!Most teszteltem, talán a reggeli erõsebb lesz!Egyszer már volt egy vetélésem, azért félek a görcsöktõl, de magne B6-ot vettem...!!!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg...Ma reggelre kb.egy körömnyi halvány barna vmi volt, de azóta sincs semmi, csak görcsök!Félek tesztelni, nehogy negatív legyen!Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem most ébredéskor, elég halványka ez is, re nagyon bízom!Talán annyi, hogy ma hajnalban eléggé hányingerem volt!Szurkolok neked!!!!

Ha egy héttel előre meghívok egy lányt randira, az nem túl korai?

És venni fogja az adást, hogy randira jön? :)

Legjobb válasz: Nem korai. Az meg mit jelent,hogy venni fogja az adást?:DDD HA megosztod vele,hogy randira megy akkor tudni fogja hogy randira megy.

Nem korai. Az meg mit jelent, hogy venni fogja az adást?:DDD HA megosztod vele, hogy randira megy akkor tudni fogja hogy randira megy.
A kérdező hozzászólása: Úgy kérdezném meg tõle, hogy: Eljönnél velem moziba a hétvégén? Szóval ezt így randinak fogja venni?
Szerintem randinak fogja venni. És szerintem nem korai. Legalább felkészül rá, bár lehet egy hét alatt megeszi az ideg:) Szerintem elég 3-4 nappal elõtte szólni.
A kérdező hozzászólása: Annál jobb, legalább addig is gondol rám :DD
pipa nemkorai pnt jó
A kérdező hozzászólása: *sokadiK, pardon
12. hét után vagy 20 hét után (nem tudom már pontosan) de nem módosítják a dátumot. Nekem annak idején mondtak mindent, egyik doki szerint egy héttel kisebb, másik szerint egy héttel nagyobb, aztán végül idõre született napra pontosan. (mondjuk én tudtam, pontosan mennyi idõs valójában mert hõmérõztem, ovu teszteltem és tojás fehérje nyákom is volt mikor fogant)
Dátumtól függetlenül, õ úgy is akkor bújik ki amikor neki jólesik. :D
A kérdező hozzászólása: Egy olyan forgatókönyvtõl tartok, hogy alapból egy héttel idõsebb, esetleg terminusig se indul be a szülés és MÉG EGY hetet rávárnak... ezt nagyon nem szeretném. Létezik olyan opció, hogy mondjuk én az önrendelkezési jogommal élve kérem, hogy a terminus napjánál tovább ne várjunk?
Ezen ne aggódj elõre! Az utolsó hetekben úgyis gyakrabban nézik a méhlepény állapotát, és ha az már nem megfelelõ, akkor terminustól függetlenül indítják a szülést.
Az elsõ trimeszterben is nagyobbnak mérték a babát?
Minidig is egy héttel nagyobb volt? Azért mert most nagyobbnak mérték az semmit nem jelent. Még ha lehetne sem kérném, hogy ilyen miatt indítsák be a szülészt, tudja az a kis magzat mikor kell kijönnie. És ha 1 héttel tovább van bent akkor mi van, ha jól érzi magát? 35 héttõl van heti ctg ha gond van ott kiderül. Már írtam, hogy nekem egyik doki ezt másik azt mondta, harmadik meg megint mást. 39 héten 3200g ra mérték a babám, 4100g született 1 hét múlva. (40 hét napra pontosan jött) Szerinted a baba hízott 800g ot 1 hét alatt vagy rosszul mérték?!
Nekem a szulesznom azt mondta, h 40+1 napnal mar kerhetem, h inditsak addig nem engedik. De lehet, h korhaz valogatja.
A kérdező hozzászólása: 5-9 nap között ingadozott az eltérés. Tudom a fogantatás napját, így biztos, hogy egy héttel idõsebb.
Jogos, mert a helyszínen nem tudta igazolni a régi számot. Viszont biztosan lehet , , enyhíteni" a büntetést a törött igazolvány bemutatásával.
Sajnos a büntetés jogos volt. Azonban a kérdésnél nem lett meghatározva a szolgáltató (pl.: BKV, VOLÁN). Általánosságban az mondható, hogy a törött igazolvány bemutatása nem segít. Valószínüleg meg lehet próbálni az enyhítést méltányossági alapon. Amit kellett volna: kérni a bérlet cseréjét, amit egy minimális díj ellenében elvégeznek. A jövõre nézve: a bérletre nem a diákigazolvány számát (kártyaszám) kell ráírni! Ráírandó az azonosító szám! Ez minden tanulóra nézve egyedi, sérülés, elvesztés esetén az új kártyán az elõzõvel azonos lesz.
A kérdező hozzászólása: az OM azonosító?
A kérdező hozzászólása: A büntetést felvitték 12.000 ft még most is lehet kérni, hogy valamennyit engedjenek el ?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "A jövõre nézve: a bérletre nem a diákigazolvány számát (kártyaszám) kell ráírni! Ráírandó az azonosító szám! Ez minden tanulóra nézve egyedi, sérülés, elvesztés esetén az új kártyán az elõzõvel azonos lesz." Ezt most nagyon könnyen leírtad ide, és lehet a te városodban elfogadják az OM azonosítót. De eddig ahol többet tömegközlekedtem (Kecskemét, Szeged, Pest), ott egyetlen üzletszabályzatban sem esett szó arról, hogy az OM azonosító elfogadható a bérleten. Ugyanis azon nincs fénykép, tehát mutogathatnám Nagy Sándorként mondjuk Kis Józsi bérletét és OM kártyáját, ha éppen õ nem használja. Mert az ellenõr ugyebár nem kérheti el tõlem a személyimet, hogy igazoljam, az az OM kártya valóban az enyém. Ráadásul mivel a jogosultságot is a diákigazolvánnyal, illetve a rajta lévõ pecséttel lehet igazolni, egyszerûbb és logikusabb annak a számát ráíratni a bérletre. Szóval a legtöbb városban hiába írod rá az OM azonosítót, akkor is ugyanaz fog történni, mint most. Helyette kb 200 Ft-ért ki lehet cseréltetni a bérletet, és ráírni az új számot.
Az valóban egyezik az OM azonosítóval. Mivel a diákigazolványon szerepel, ezért nincs probléma vele. (Nem véletlen van rajta.) Ha nem szerepelne rajta, akkor nem lehetne elfogadni. A diákigazolvány pedig fényképes. Egyébként a város, amirõl beszélek: Budapest. (BKK) Eddig nem volt vele probléma.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Megnéztem az üzletszabályzatot: BKK: Egy bérletszelvényen egyszerre csak egy, érvényes bérletigazolvány vagy egyéb igazolvány száma tüntethetõ fel. Nem zárja ki az azonosító számot, ebbõl következik, hogy az is megfelelõ. Az egyik VOLÁN üzletszabályzatában (konkrétan Pannon): Az érvényességet tartalmazó igazolással, igazolvánnyal stb. összetartozást kifejezõ megjelölés: név, igazolványszám vagy más ehhez hasonló személyes vagy személyhez kötõdõ adat, amelyet az utazási igazolványon a használatba vétel elõtt kell az utasnak feltüntetnie az utazási igazolvány és a bérlet-igazolvány vagy jogosultsági igazolás összetartozásának igazolására. Ez is megengedi az azonosítószám feltüntetését, ami éppen az OM számmal azonos.
5.! Én Szegeden szoktam tömegközlekedni és én mindig az OM azonosítóm írom rá és eddig mindig elfogadták mivel szerepel az is az új diákigazolványokon. Ez addig jött nagyon jól ameddig ideiglenes diákom volt, mert volt mikor hónap közepén járt le és ha nem azt a számot írom rá akkor vehettem vna új bérletet. Személyi igazolványt pedig igen is kérhetnek az ellenõrök, 1x tõlem kérték is.
Akkor le vagyok maradva, nekem nem volt olyan diákom, amin rajta lett volna az OM szám, én még külön kártyán kaptam ezt meg, amin nem volt fénykép.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!