Találatok a következő kifejezésre: Egy hete az állatkereskedésből (1 db)

Egy hete hoztam az állatkereskedésből tüskéshátú egérlányt, és most született két kicsinye. Mit csináljak velük?

Teljesen meglepetésként ért a dolog és egyáltalán nem három egérre terveztem... beveszik a kicsiket állatkereskedésbe, ha elég önállóak lesznek? Vagy egyéb lehet?ség? (csak úgy elengedni nincs szívem... )

Legjobb válasz: Hát ne is legyen, mivel szabadban önállóan nem élnek meg. Állatkereskedésbe beviheted, ha nagyobbak lesznek, de akár állatmenhelyre is (mint pl. a Noé, itt mindenféle állat van papagájtól kezdve tengerimalacig /önkéntes vagyok/) De meg is tarthatod õket, ha nem zavarnak sok vizet. Persze nem értek a tüskéshátú egerekhez, de nem hiszem, hogy a tesók bántanák egymást. :)

Hát ne is legyen, mivel szabadban önállóan nem élnek meg. Állatkereskedésbe beviheted, ha nagyobbak lesznek, de akár állatmenhelyre is (mint pl. a Noé, itt mindenféle állat van papagájtól kezdve tengerimalacig /önkéntes vagyok/) De meg is tarthatod õket, ha nem zavarnak sok vizet. Persze nem értek a tüskéshátú egerekhez, de nem hiszem, hogy a tesók bántanák egymást. :)
A kérdező hozzászólása: Engem inkább az zavar, hogy két egérre terveztem, és már négyen vannak. (megjegyzem, mindkettõ lány volt) Most a kicsik milyen nemûek!? Nem tenyészetet akartam nyitni!
Kérdezd meg az állatkereskedésben, hogy átveszik-e õket. Vagy ha van ismerõsöd, aki elfoganá, akkor add oda neki. Menhelyre is adhatod, ha tartanak ilyen kisállatkákat. Akár hirdetést is adhatsz fel ingyenes oldalon majd, hogy eladók. Ne ess kétségbe, rengeteg lehetõséged van. Sajna az ilyet nem tudod kivédeni, ha lány állatkát veszel állatkereskedésben.
Ha mindenképp meg akarsz tõlük szabadulni, add be õket ingyen az állatkereskedésbe, vagy max. kérj cserébe egy kis rágcsálótápot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Degu vásárlás? (kérdésed túl rövid)

Szeretnék egy degut. De előtte azt is akarom tudni, hogy mi mennyibe kerül majd neki. /forgácsot tudok szerezni/ Mennyire játékos, harap e, sokat kell vele foglalkozni, kell neki fürdőhomok?

2

Mit kell tudni a nyúltartásról?

Találtunk egy házinyulat a kertben,befogtuk és beraktuk egy ketrecbe. Szalma van alatta, vizet kapott egy tálban. Ételnek mi jó neki? Adtunk neki uborkát meg répát. Nagyon szelíd, nem harap és nyugodt. Még kölyöknek látszik.

7

Mekkora hely kell egy egértenyészetnek? És hány példány legyen benne? 1 fiú és 3 lány? Írjatok már le mindent az egértenyészetről. Minden az Égvilágon. Tapasztalatokat, tenyésztők tanácsát mindet.

4

Mi a vadászgörényem neme?

Akinek esetleg van tapasztalata, hogyan tudom meg, hogy kislány vagy kisfiú vadászgörényem született? .
Született 5 görim, ránézésre ugyanolyannak tűnnek, és sehol nem találtam, hogy, hogyan állapíthatm meg, hogy fiú-e vagy lány.
Előre is köszönöm a válaszokat

1

A törpenyul ehet görögdinnyét?

Előre is köszi :)

6

Törpenyúl vagy görény?

Szeretném kérni azok véleményét akik törpenyuszit vagy görényt tartanak. :)

3

A görénnyel mennyi baj van?

Mármint hogy este zajosak e,stb.

5

Szolnokon hol juthatok hozzá aranyhörcsöghöz?

az ady endre uti és az ovoda uti állatboltban nincsen

1

Hogy szoktassam szobatisztaságra a tengerimalacaimat!?

van két tengerimalacom es mindig össze vissza pisilnek meg kakilnak.Mit csináljak h egy helyre végezzék a dolgukat?

3

Házi egér nemek meghatározása?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!