Találatok a következő kifejezésre: Egy hete abba (125 db)

Egy hétre abba lehet hagyni a diétát?

Legjobb válasz: Hát az hogy abbahagyod az a te döntésed!De tudd, ezzel megszakad az a folyamat ami a 90 napos lényege, ami 90 napig tart.Mivel leállsz így a szervezeted visszaáll azelõzõ emésztéshez és így a visszahízás sem kizárt!!Szóval szerintem ne hagyd abba, vagy ha mégis kicsit figyelj oda a táplálkozásodra!

Hát az hogy abbahagyod az a te döntésed!De tudd, ezzel megszakad az a folyamat ami a 90 napos lényege, ami 90 napig tart.Mivel leállsz így a szervezeted visszaáll azelõzõ emésztéshez és így a visszahízás sem kizárt!!Szóval szerintem ne hagyd abba, vagy ha mégis kicsit figyelj oda a táplálkozásodra!
Biztosan mindenkinek másképpen reagál a szervezete a szünetre. Én 22 nap után 10 napra hagytam abba, mert nem volt lehetõségem a diéta szerint étkezni, nekem azonban egy deka sem jött vissza az elõzõleg leadott 4 kilóból. Viszont, azt gondolom, ha nem muszáj, ne add fel!
Ha abbahagyod, akkor az újrakezdés teljes újrakezdés lesz, hisz a szervezetnek újra meg kell szoknia ezt a diétát. Így 90 napot számolj.. De ha már elkezdted, ne hagyd abba! Hisz fenn áll a veszélye a visszahízásnak!

Mindkét bokacsontom eltört, fekvőgipszbe van a lábam, de még egy hétig abban is lesz. De nagyon lötyög már a lábamon. Ez baj?

Legjobb válasz: Biztosan nagyon be volt dagadva a lábad amikor felrakták a gipszet, most meg az ödéma lehúzódott. Nem baj, csak ne mozgasd a lábadat a gipsz alatt

Biztosan nagyon be volt dagadva a lábad amikor felrakták a gipszet, most meg az ödéma lehúzódott. Nem baj, csak ne mozgasd a lábadat a gipsz alatt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)

2 hete menstruáltam utoljára, már egy hete nem vettem be a fog. tablettát, és most újra megjött. Mit tegyek? Folytassam ahol abba hagytam vagy várjam meg a köv. Havit?

Legjobb válasz: Minek hagytad abba???Orvossal konzultáltál a szünetrõl??? Azért jött meg újra, mert megbolondult a szervezeted, hogy abbahagytad a tabit. Ha nem akarsz többet tabival védekezni, akkor ne szedd tovább, hónapokig szenvedhetsz, mire a mensid rendszerezõdik némileg. Ha szórakozásból hagytad abba, akkor buta vagy, mert többet ártasz magadnak, mint használsz, ha most újra elkezded szedni. Ha abbahagyod, hónapokra szokás abbahagyni (legalább fél évre), nem 2 hétre. Eleve levél közben nem hagyjuk abba!!! Csakis úgy szabad abbahagyni, hogy szünet után nem kezdesz új levelet. Találd ki, mit akarsz. Védekezni tabival, vagy sem. Ha tovább akarod szedni, orvost kérdezz, hogyan tovább, ha nem akarod szedni, akkor ne kezdd újra és ha nem szûnik az össze-vissza vérezgetés, akkor menj dokihoz. Arra számíthatsz, hogy hónapokig gondjaid lehetnek.

Minek hagytad abba???Orvossal konzultáltál a szünetrõl??? Azért jött meg újra, mert megbolondult a szervezeted, hogy abbahagytad a tabit. Ha nem akarsz többet tabival védekezni, akkor ne szedd tovább, hónapokig szenvedhetsz, mire a mensid rendszerezõdik némileg. Ha szórakozásból hagytad abba, akkor buta vagy, mert többet ártasz magadnak, mint használsz, ha most újra elkezded szedni. Ha abbahagyod, hónapokra szokás abbahagyni (legalább fél évre), nem 2 hétre. Eleve levél közben nem hagyjuk abba!!! Csakis úgy szabad abbahagyni, hogy szünet után nem kezdesz új levelet. Találd ki, mit akarsz. Védekezni tabival, vagy sem. Ha tovább akarod szedni, orvost kérdezz, hogyan tovább, ha nem akarod szedni, akkor ne kezdd újra és ha nem szûnik az össze-vissza vérezgetés, akkor menj dokihoz. Arra számíthatsz, hogy hónapokig gondjaid lehetnek.
most jól értem h a menzeszes szünet után nem kezdted el szedni megint a bogyót hanem vártál még? Ha igen. rosszul tetted mert most felborult a szervezeted és azért menstruálhatsz megint. Ezt nem szabad csinálni! Tájékoztató nem volt hozzá?

Kismamák! A magnéziumot ti meddig szedtétek? Én ma töltöttem a 35 hetet. Szedjem még egy hétig vagy abba lehet hagyni? Amúgy napi kettőt szedek, nem mondhatom, hogy keményedek.

Legjobb válasz: Az utolsó válaszolónak van igaza. Nem javallott a 36. hét után szedni. Elõtte azért szeded, hogy megelõzd egyrészt a méhösszehúzódásokat (keményedést), másrészt a lábgörcsöket. Ha szeded a 36. hét után is, akkor nagyon nagy esélyed van a túlhordásra, mivel a keményedéseket megszünteti, ezáltal nem tud beindulni a szülés. Ha nincs semmi gondod, akkor szerintem hagyd abba, felesleges lenne még egy hétig szedni.

Az utolsó válaszolónak van igaza. Nem javallott a 36. hét után szedni. Elõtte azért szeded, hogy megelõzd egyrészt a méhösszehúzódásokat (keményedést), másrészt a lábgörcsöket. Ha szeded a 36. hét után is, akkor nagyon nagy esélyed van a túlhordásra, mivel a keményedéseket megszünteti, ezáltal nem tud beindulni a szülés. Ha nincs semmi gondod, akkor szerintem hagyd abba, felesleges lenne még egy hétig szedni.
hello! nekem a nagynéném végig szedte a magnerott-ot.. 40héten császározták de alig tudták kivenni a picit..a doki szerint azért mert sokáig szedte a mg-ot...és ha nem progis császár lett volna akkor túlhorja a bébit.. én most vagyok 36-hetes és nekem mondta a dokim hogy már hagyjam a fenébe csak a vasat szedjem.. és am visszatart a magnézium mert a kórházban is azt adnak.. infúzióban.. vagy ki miben kapja.. további jó baba várásst:) )
Végig szedtem, 38. héten szültem. Ha nem szedtem volna, kalciummal együtt, akkor egy szemhunyást nem tudtam volna aludni a vádli görcseim miatt. A szülés beindulását nem tudja megakadályozni, emiatt nyugodtan lehet végig szedni, nem attól vannak a túlhordások!
Szia, a sogornom szedte végig mármint szulésig.
36.hétig javasolják.Attól függ, hogy melyiket szeded.Mert a magne b6, az olyan mint halottnak a csók.Ha erõsebbet szedsz, próbálj gyengébbre váltani, és szép lassan elhagyni.Nekem a dokim azt mondta, hogy a 36.hét után hagyjam abba. addi szedtem csak, és 38+6 naposan szültem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Erre itt nem fogsz választ kapni!Menj orvoshoz!
Nekem is ugyanez. Még mindig vérzek, 7 hete szültem.
nekem most három hónapos a kislányom. kb 4 hétig véreztem a szülés után, utána egy hétig semmi, utána egy hétig véreztem, majd megint kimaradt egy hét és utána ismét egy hétig véreztem. azóta pedig egyáltalán nem. úgy tudom, normális, ha a szoptatás alatt nem rendszeres a vérzés.
A kérdező hozzászólása: Most egy kicsit megnyugodta remélem nekem is hamarosan elmulik és helyre áll minden köszönöm a válaszokat :) És gratulálok a Kislányodhoz sok egészséget nektek. Nekem kisfiam van. További szép napot.

Egy héttel hamarabb abba hagyhatom a fogigátlóm szedését nyaralás miatt? Ez nem tesz bennem nagy károkat? Igy akkor 1 héttel hamarabb fog megjönni ugye?

Köszönöm a válaszokat el?re is.

Legjobb válasz: Hát szerintem ha egy héttel hamarabb hagyod abba, akkor nem fog védeni rendesen és lehet, hogy a menstruációdat is összezavarja. Miért nem szeded inkább be szünet nélkül a következõt. Akkor elvileg nem fog megjönni. Bár nem tudom, pecsételõ vérzés asszel jelentkezhet ilyenkor.

Hát szerintem ha egy héttel hamarabb hagyod abba, akkor nem fog védeni rendesen és lehet, hogy a menstruációdat is összezavarja. Miért nem szeded inkább be szünet nélkül a következõt. Akkor elvileg nem fog megjönni. Bár nem tudom, pecsételõ vérzés asszel jelentkezhet ilyenkor.
Hormonokkal nem szabad játszani! Használj tampont, és szedd rendesen!
Károkat nem fog tenni benned, viszont valószínûleg az egész ciklusod fel fog borulni. Ha ilyenre készülsz, legközelebb hívd fel a nõgyõgyászodat és kérdezd meg. Egyébként általában ilyenkor nem abba szokták hagyni, hogy hamarabb megjöjjön, hanem nem tartanak szünetet, továbbszedik és akkor kimarad egy menstruációs idõszak.
Abbahagyhatod egész nyugodtan, csak védeni nem fog a következõ levél végéig plusz megjósolhatatlan, mikor marad abba az egy héttel elõbbi vérzés... Nálam volt már, hogy 2 hétig is elhúzódott, és nem is "szórakoztam" ilyen tologatással.

Szerdán volt egy missed ab. és a doki azt mondta hogy kb. :1 hétig vérzek majd, de én már most alig vérzek. Akinek volt már, az meddig vérzett?

10. hétben volt a m?szeres befejezés, és most nagyon félek, hogy nekem már össze se fog jönni soha, mert az el?z? is elment, igaza az természetes úton ürült ki, és már nem vagyok fiatal (34)

Legjobb válasz: Én 9 napig vérezgettem, intenzíven 4 napig aztán folyamatosan csökkent végén már csak barnáztam. 32 évesen volt missed ab-m, 9 hetes volt, mûszeres befejezéssel. Rá két hónapra újra teherbe estem, kaptam sárgatesthormont ( Duphastont ) amit szedtem a 15 hétig, és problémamentes terhesség és szép szülés után meg is született a kisfiam, már 8 hónapos. Fel a fejjel, sok sikert.

Én 9 napig vérezgettem, intenzíven 4 napig aztán folyamatosan csökkent végén már csak barnáztam. 32 évesen volt missed ab-m, 9 hetes volt, mûszeres befejezéssel. Rá két hónapra újra teherbe estem, kaptam sárgatesthormont ( Duphastont ) amit szedtem a 15 hétig, és problémamentes terhesség és szép szülés után meg is született a kisfiam, már 8 hónapos. Fel a fejjel, sok sikert.
én 3 napig véreztem, az is csak nagyon gyenge volt. most megint 5 hetes vagyok és nagyon aggódom.
Nekem kedden volt missed ab-om, tegnap óta én is alig vérzek, de azért még van. Mi is próbálkozni akarunk majd és én is félek hogy mi lesz, hidd el természetes!!! Sikerülni fog hidd el:)
Én csak a mûtét napján véreztem, másnap már nem.A kéthetes kontroll vizsgálaton, minden rendben volt.Ez március végén volt.Most 25hetes terhes vagyok.32 vagyok.Ne add fel.

Ha egy nő nem pont az ovoláció idején, tehát menstruáció után 2. héten lesz babás, hanem tegyük fel rá egy hétre, tehát a következő menstruáció előtt egy- másfél- két héttel, megjön még neki abban a hónapban?

Annak ellenére hogy csak a 2.hétben van,amit ? még csak nem is sejthet,és talán a hcg se kezd el még termel?dni?!(normális beállt 28 napos ciklusos menstruációnál!) feltevés,csak érdekel!:) mert ugye én ugy tudom nem csak ovuláció idején lehet 'teherbe' esni(jaj de nem szeretem ez a szót!)

Legjobb válasz: ha nem középidõben esik teherbe, hanem mondjuk 1 héttel késõbb, akkor nagy valószínûséggel már nem jön meg a köv. menzesze. A menzesz nem a hcg miatt marad ki, hanem a progeszteron termelõdése miatt. Ha a terhesség létrejön, a megérett tüszõ helyén visszamradt sárgatest továbbra is progeszteront termel, ezért nem lökõdik le a méh nyálkahártya és nem jön meg a menzesz.

ha nem középidõben esik teherbe, hanem mondjuk 1 héttel késõbb, akkor nagy valószínûséggel már nem jön meg a köv. menzesze. A menzesz nem a hcg miatt marad ki, hanem a progeszteron termelõdése miatt. Ha a terhesség létrejön, a megérett tüszõ helyén visszamradt sárgatest továbbra is progeszteront termel, ezért nem lökõdik le a méh nyálkahártya és nem jön meg a menzesz.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A lutealis fayis majdnem mindig ugyanolyan hosszu. Tehat ha az egyik honapban kesobb van peteeres, akkor ha nincs megtermekenyules, akkor a menszi is eltolodik. Ha van megtermekenyules, akkor az esetek nagy szazalekaban nincs menszi.

Milyen vitaminnal erösithettem a testemet mert 3 hete volt egy missed ab, mert elhalt a babam? Nagyon hamar szeretnenk ujat, mikor probalkozhatunk?

Legjobb válasz: Szia!Nekem 2 mensit mondott a doki, mert addigra épül fel újra a méhnyálkahártya. Terhesvitamint szedek két naponta, a közti napon pedig Cetebét és folsavat. A Cetebét a férjem is szedi + Ginseng kapszulát. Ezen kívül megtámogatom a méhnyálkahártyámat egy kis méhpempõs mézzel is. 6 hete volta a mûtét, még kb. 4 hét az elsõ olyan pé, amikor próbálkozhatunk. Alig várom. Kitartás, és csak elõre nézz, ne hátra!

Szia!Nekem 2 mensit mondott a doki, mert addigra épül fel újra a méhnyálkahártya. Terhesvitamint szedek két naponta, a közti napon pedig Cetebét és folsavat. A Cetebét a férjem is szedi + Ginseng kapszulát. Ezen kívül megtámogatom a méhnyálkahártyámat egy kis méhpempõs mézzel is. 6 hete volta a mûtét, még kb. 4 hét az elsõ olyan pé, amikor próbálkozhatunk. Alig várom. Kitartás, és csak elõre nézz, ne hátra!
Szia! Saját tapasztalat sajnos... Ilyenkor ugyebár 6 hétig nem ajánlatos összebújni, de jó kivárni min. a 4 hetet.Ezután 3 hónap várakozási idõt szoktak javasolni. Nekem 11 hetesen halt el a kicsim.Szeptembertõl próbálkozunk, mult hónapban sikerült, és sajna el is ment.Most 19-re nem várom, remélem nem is fog megjönni. Elõször is a lelkedet kell helyre állítanod.A tested hamarabb gyógyul.Figyelj a rendszeres táplálkozásra, egyél sok gyümölcsöt.Én már 1 hónappal azelõtt, hogy nekikezdtünk volna a babaprojektnek elkezdtem szedni a Femibion 800-at.Ebben több a folsav. Jó tanács, ne görcsölj rá, tudom nehéz, hisz én is ebben vagyok, de minél jobban stresszelsz, annál több lesz a csalódás. Kitartást kivánok az elkövetkezendõ pár hónapra, és sok sikert a babához ha próbálkozhattok vele.

Mitől lehet barna folyásom? 3 hete estem át egy missed ab műtéten, múlt héten voltam dokinál, mindent teljesen rendben talált.

Akkor láttunk egy 20 mm-s tüsz?t is.(Pénteken volt a vizsgálat.) Ma meg barna folyásom lett. Nem sötét, nem fáj semmim, csak lett... Mi lehet az oka? Amúgy olyan szépen helyre jöttem, hogy a mensit kell kivárni és lehet újra "akciózni".

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, nekem a mûtét napján volt vérzésem, utána 3 hétig barnás folyásom. Azt mondták teljesen rendben van ez így, tisztul a szervezet. Nekem pont 5 hétre jött meg elõször, aztán 30 napra. 31-32 naposak a ciklusaim egyébként. A kontrollon nekem is azt mondták, minden oké, "zöld utat kaptam". Minden rendben lesz, hamar felépülsz és lehet újra próbálkozni!

Szia! Ne aggódj, nekem a mûtét napján volt vérzésem, utána 3 hétig barnás folyásom. Azt mondták teljesen rendben van ez így, tisztul a szervezet. Nekem pont 5 hétre jött meg elõször, aztán 30 napra. 31-32 naposak a ciklusaim egyébként. A kontrollon nekem is azt mondták, minden oké, "zöld utat kaptam". Minden rendben lesz, hamar felépülsz és lehet újra próbálkozni!
szia. a barna folyás az még eltart egy db-ig, és azt jelenti, hogy tisztulsz. ne aggódj, ez normális. sok szerencsét a következõ babához.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!