Találatok a következő kifejezésre: Egy hete a reggeli teszt negatív (9 db)

Egy hete késik, a reggeli teszt negatív. Miért?

Nem értem, bajom lehet? Babát szeretnénk a párommal, pé - körül másnaponta próbálkoztunk. Menzesznek se híre se hamva. Fehér krémszer? folyásom van, néha picit "feszül" a hasam. Mit tegyek? Ha nem vagyok terhes miért nem jön meg? :(

Legjobb válasz: Rendszeresen járok orvoshoz, mondta h semmi akadálya a babának, a ciklusom átlagosan 29 napos.

A kérdező hozzászólása: Rendszeresen járok orvoshoz, mondta h semmi akadálya a babának, a ciklusom átlagosan 29 napos.
Szia! Én nem vagyok terhes, de sok válasz között olvastam, hogy akár 6 hetes korig sem mutat a teszt semmit. Amit leírtál azok alapján szerintem babás vagy, csak még nincs elég hormon a szervezetedben amit ki tudna mutatni a teszt. Pár nap múlva reggel csinálj újat! Szorítok!!! :-)
Lehet nincs még elég HCG-d. De ha most nem sikerült mégsem, próbálkozz továbbra is. Drukkolok nektek!! Írj ha van valami "esemény". :)
Szia! Nekem több idõ eltelt 1 hétnél, mikor tesztet csináltam, igaz, pozitív lett. De a barátnõim tapasztalatából tudom, nem minden teszt megbízható, érdemes min kettõt csinálni. Addig én sem hittem el, amíg orvos meg nem erõsítette... Most kell a sok türelem, tudom, nehéz... Várj 1-2 napot, csinálj még egy tesztet reegeli elsõ vizeletbõl, hátha már 2 csík lesz...:) Drukkolok nektek! Addig meg folytassátok a testgyakorlást, legalább jobban telik az idõ:) 23 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Feltétlen megírom az eredményt! :) Sztem hétvégén próbálkozom újra. Ha addig sem jön meg, akkor orvos! Bízom abban, hogy babuc van, és nem más. Köszönöm a válaszokat!
sajna akkor ez nemsikerült.
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött reggel :(((((( Reméljük, legközelebb összejön! Szomorú vagyok!

3 napja késik, szúrkál a bal petefészkem lassan egy hete, reggeli teszt negatív. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Az is elképzelhetõ hogy ciszta. Úgy tudom ez járhat kimaradással. Szerintem csinálj reggel még egy tesztet, ha az is negatív, akkor menj el nõdokihoz.

Az is elképzelhetõ hogy ciszta. Úgy tudom ez járhat kimaradással. Szerintem csinálj reggel még egy tesztet, ha az is negatív, akkor menj el nõdokihoz.
én is ebben a cipõben járok. Nekem is 2 napja késik teszteltem vaterás teszttel negatív, most vettem másikat remélem az már mást mutat. Nekem is fájdogál a hasam hol az egyik oldalon hol a másikon, de valamikor középtájt. Próbálj te is másik tesztet.

Kb. Egy hete teszteltem medilab teszttel, halványan, de pozitív lett. Ma pedig teszteltem lilyvel, de sajna nem vártam meg a holnap reggelt, így már a sokadik vizeletből csináltam, és negatív lett. Előtte sokat ittam. Akkor most melyiknek higyjek?

Nagyon szurkál már jó pár napja a hasam, hol itt, hol ott, néha kicsit görcsöl.

Legjobb válasz: Szerintem ha babó van egy hét alatt termelõdött annyi hcg a szervezetedben hogy akármikor kimutatná a teszt. Kétnaponta duplázódik a hcg szint. Hanyadik napon vagy?

Szerintem ha babó van egy hét alatt termelõdött annyi hcg a szervezetedben hogy akármikor kimutatná a teszt. Kétnaponta duplázódik a hcg szint. Hanyadik napon vagy?
szia. nem akarlak elkeseríteni de sajnos azt hallottam hogy a medilab sokszor mutat hamisan pozitívat, de attól neked még nem biztos hogy hazudott. ha ma sokat ittál elötte az befolyásolhatta, de szerintem az a biztos ha csinálsz holnap reggel elsõ vizeletbõl.amúgy mikor kéne megjönnie?lehet még korán teszteltél.sok sikert mejd írd ide mit teszteltél.
szia, sajnos nekem már volt poz. medilabom, baba meg sehol!
tudnál görbét mutatni? Szerintem várd meg a hétvégét, én is akkor tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Nem vezetm, csak egy hete mérem, 37.2 és 37.5 között volt minden reggel. A 37.5 csak egyszer, a többi 37.2-3. Szóval lehetséges?

Késik a mensi, múlt hónapban másfel hetet késett. Feb 2-án kellett volna megjönnie, még semmi, ma (feb 5-en) reggeli teszt negatív, egy hete nagyon erősen görcsölt az alhasam. Lehetek-e terhes?

par napja mintha megjön érzesem van, kétszer reggel emelygés és igazán fura érzés. Ma du alhas jobb oldalán szúró érzést éreztem mindaddig mig hazaérve melóbol vizszintbe nem feküdtem, mellette er?s derékfájást érzek. Mellfeszülést nem érzek. Igaz kicsit duzzadtabb de szokott ilyen lenni menzi elott. Nem érzem érzékenyebbnek sem. Sokszor vagyok fáradékony, nincs kedvem dolgozni menni pedig nálam ritkán van. Párom gyanakszik h babás lennék bár megszakitásos modszerrel voltunk együtt. Igaz váratlanul jönne a babo de mind ketten örülnénk neki... (ciklusom mindig pontatlan volt gyogyi el?tt, apr óta nem szedem, azóta beállt 20-a környékére múlt hónap volt az els? mikor késett. )

Legjobb válasz: Szia! szerintem még korán tesztelsz. Nekem 8 nap késés után mutatta csak ki hogy pozitív. Legalább 10-12 nap a beágyazódás. Nekem az együttlét és a pozitiv eredmény között eltelt 21 nap. Egyénenként változó. Üdv: 16 hetes kismami

Szia! szerintem még korán tesztelsz. Nekem 8 nap késés után mutatta csak ki hogy pozitív. Legalább 10-12 nap a beágyazódás. Nekem az együttlét és a pozitiv eredmény között eltelt 21 nap. Egyénenként változó. Üdv: 16 hetes kismami
szia! nekem a mesni elõtt 3 nappal kimutatta.gabrielt használtam!a reggeli émelygésed gyanus és a deréjfájásod is:D hát nem tudom!várj még 2 npapot lehet alacsony a hcg szinted! de az is lehet hogy csak az idegeskedés okozza a görcsöket!nem lehet tudni!ha gyanakszol és a panaszaid megmaradnak de piroska sehol akkor irány a doki!
Nekem az esedékes menis eõtt kimutatta a teszt (egy olcsó teszt volt ráadásul), hogy babás vagyok. Szerintem lehetsz terhes, de az is lehet, hogy a mensi okozza ezeket a tüneteket, hihetetlen, hogy néha miket csinál az ember lányával :-) Ha pár nap múlva se jön meg, tesztelj újra!
Szia!Lehet baba persze, bár a hányinger egy ici-picit még korai.A fáradtság is lehet a front, ami most nagyon erõs.Nekem is volt olyan hogy 3 ill.5 napot késett, de megjött.Figyeld magad, mert ha nem jön meg, és a teszted még egy hét után is nega, akkor menj orvoshoz, nehogy nagyobb bajság legyen.Egy öreg róka

Ma van 5. napja, hogy késik a menstruációm. Ciklusaim eddig pontosan 28 naposak voltak. Reggeli vizeletből a Gravi-HCG teszt negatív. 1 hete reggelente kicsi émelygek, illetve melleim is egyre csak nőnek. Terhes vagyok?

A menzesz késése óta ez a 6. tesztem.

Legjobb válasz: Nem feltétlen vagy terhes.Mi nem védekeztünk,gyermeket szerettünk volna.Késett a menzeszem 9 napot,csináltunk vagy 10 tesztet mind negativ eredménnyel.Mikor megjött nõgyógyászhoz fordultam mi volt a késés oka mert a neten rengeteg olvasható.Azt mondta a doki lehet gyulladás,felfázás,stressz,válthatják ki bizonyos gyógyszerek is.Javaslom fordulj dokihoz.

Nem feltétlen vagy terhes.Mi nem védekeztünk, gyermeket szerettünk volna.Késett a menzeszem 9 napot, csináltunk vagy 10 tesztet mind negativ eredménnyel.Mikor megjött nõgyógyászhoz fordultam mi volt a késés oka mert a neten rengeteg olvasható.Azt mondta a doki lehet gyulladás, felfázás, stressz, válthatják ki bizonyos gyógyszerek is.Javaslom fordulj dokihoz.
Lehetsz terhes is de terhességkor több tünet egyszerre jelentkezik.Hányinger, étvágytalanság, picit romlik a közérzet, ingerültség, szédülés.Én most estem át ezeken, jön is a baba.Ha neked nincs meg mind fordulj dokihoz, mert más probléma lehet amit jobb kivizsgáltatni.Fõként ha a teszt is negativ eredményt mutatott ki.A HCG amugy szerintem a legjobb, nekem elsõre kimutatta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem bírtam ki, vettem egy Clearblue tesztet is, amit gyorsan megcsináltam. A tájékoztatón az szerepel, hogy felmérési adatok alapján, 1 nappal a menstruáció elõtt 87%-ban kimutatta a terhességet. Tapasztalatok ezzel a teszttel kapcsolatban?
A kérdező hozzászólása: Az lemaradt, hogy ez a teszt is negatív lett...
A kérdező hozzászólása: Véleményt kértem Dr. Petróczi István nõgyógyásztól, aki hamar válaszolt is nekem e-mailben. A fogamzásgátló Pharmatex krémre azt mondta, hogy semmit sem ér, felesleges pénzkidobás, a tesztekre pedig hogy egyik sem megbízható. Ezt így ilyen tömören, röviden, illetve a végére még egy cinikus megjegyzést is biggyesztett, "szereti az izgalmakat?" Szóval véleményem az megvan róla...
Nem semmi az az "orvos", vagy aki ezeket írta.Sokan szednek Pharmatex krémet és igazán bevált nekik.(Bár én tablettát szedek, attól jobban biztonságban érzem magam) A kérdésedre: velem is egyszer elõfordult, hogy késett párnapot, vettem tesztet:negatív lett, feszült voltam, és fájtak a melleim(valószínüleg a növéstõl), de aztán szerencsére megjött nekem.(bár én még fiatal vagyok, akkor 17éves)De azok a napok kétségbeeséssel teltek el. Írdd majd meg, hogy mi lett végül!

Mi lehet a gond? 24 napja késik a menzeszem, 3 teszt negatív (ebből kettőt egy hete végeztem, egyiket délutáni, másikat reggeli vizeletből), illetve ma délután is végeztem egy 25-ös érzékenységű tesztet.

Ha terhes lennék akkor szerintem már délután is ki kellene mutatnia a terhességet. Nem tudom, mi lehet a baj...

Legjobb válasz: Hormonzavar, ciszta, meg biztos még egy csomó oka lehet. szerintem nem húzd tovább az idõt, keress fel egy nõgyógyászt.

Hormonzavar, ciszta, meg biztos még egy csomó oka lehet. szerintem nem húzd tovább az idõt, keress fel egy nõgyógyászt.
napról*
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azok a leletek még a szülõi házban vannak, de holnap hazamegyek és megkeresem, köszönöm. :) Reggel még végzek egy utolsó tesztet, ha az is negatív, akkor kizárom a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel elvégeztem a tesztet, sajnos negatív. Már lemondtam arról, hogy baba van a dologban. :/
Már 1 hónapja késik a mensid. A hõd még mindig fennt van? Ne veszegesd a drága teszteket! Elõször is próbálj nyugodt maradni -magamból kiindulva írom ezt, mert én már elég ideges lennék. Ne gondolkodj miért késik. Aztán várd ki, mit mutat az uh. Addig meg élvezd az életet, szeretkezz sokat a pároddal! Minden képen írd meg, mit mutatott az uh! (nagyon szorítok neked-nekem is volt már 2 vetém, elég sz.. érzés, együtt érzek Veled.)
A kérdező hozzászólása: Holnap lesz UH, megírom mi az eredmény. Köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: Voltam UH-on, csak ott derült ki, hogy elnéztem az idõpontot. :D December 29-én kell mennem, elküldtek. :D Most már több mint egy hónapja késik, nem tudom mi lehet, kezdek aggódni. De majd kiderül egy hét múlva. Megírom az eredményt.
Dec. 29-én? Hát ki az a marha, aki olyan sokára ad idõpontot?! Hol laksz? Te jó ég!.... Akkor dec.29-én vissza nézek! Szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Budapesten, pontosabban a 4. kerületben, Újpesten lakom. A Szakorvosi rendelõintézetben adták ekkorra az idõpontot, délután 2-re, hogy még véletlen sem dolgozhassak végig aznap 8 órát... :D
A kérdező hozzászólása: Ma voltam UH-on, azóta sem jött meg, most már 6 hete késik... Terhesség nincs, ciszta nincs, nem tudni mi van, 3 hét múlva kontroll.
Tyû! hát szóhoz sem jutok! Sajnálom, hogy nem jött össze! Azért majd írj, ha lesz valami (akár megjön, akár valami vizsgálattól kiderül miért nem jött még meg) !
Szia! Nem mindig nézik a Tsh-t, de nézd meg az uccsó laborleleteden! A hormon naprol- napra változik! Lehet semmi baj sincs, csak egyszerûen kimarad 1 vérzés!
A kérdező hozzászólása: Nyár végén készítettek teljes vérképet, akkor csak a vasam volt egy kicsit kevesebb, egyébként minden rendben volt. Ennyi idõ alatt ez így megváltozhat?
Könnyen lehet, hogy semmi. Az idõjárás, a stressz mind befolyásolja. Ilyen esetekben akár nyugodtan kimaradhat egy-egy.
Tényleg nagyon sok mindentõl lehet.A Magad érdekében szerintem minnél elöbb keress fel egy nõgyógyászt õ fog tudni segiteni.
A kérdező hozzászólása: Holnap délután doki, remélem kiderül, hogy mi a gond. Köszönöm a válaszokat!
10:47 es vagyok majd ird meg hogy van e baba:)
A kérdező hozzászólása: A doktor azt mondta, hogy nem érez terhességet (kézzel vizsgált) de azért elküld egy UH-ra. Holnap délelõtt kérek idõpontot oda, valamikor jövõ hét vége felé kapok szerintem leghamarabb. Már kevésbé hiszem, hogy baba van a dologban, hiszen a doktor nem érzett semmit. Menstruációnak azóta sincs semmi jele.
A kérdező hozzászólása: Tegnap reggel párommal voltunk bevásárolni, és iszonyatos hányinger tört rám, ami úgy 2 órán át tartott. A hasam úgy görcsölt, hogy sokszor meg kellett állnunk hazafelé (nem a méhem, a gyomrom). Nem hiszem, hogy köze van a késéshez. Ma van 28. napja, hogy késik, de a doki azt mondta nõgyógyászaton, hogy semmit nem érez. Azóta sem védekeztünk a párommal. Érdemes még tesztekkel próbálkoznom, vagy már biztos, hogy nem terhesség miatt késik? (UH-ra csak másfél hét múlva mehetek)
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam a hõmet mérni, de ma megnéztem, és 37, 4 volt. Ez normális?
Babásodás esetén normális! A tesztekben nem mindig kell bízni, mutathatnak hamis eredményt! Írd meg, mit mutatott az uh!
A kérdező hozzászólása: Rendben, mindenképpen megírom, de nem hiszem, hogy baba van a dologban. Másfél éve volt egy vetélésem, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor csak egy hetet késett és egybõl erõs 2 csíkos lett (a teszt csík ugyan olyan erõs volt mint a kontroll csík). Ha terhes lennék, feltételezem, hogy most is kimutatná hamarabb, de most majdnem 4 hét késésnél negatívat mutat. :/
Szia! Vsznû már bármelyik teszt kimutatná a terhességet, ennyi késésnél! Lehet csak kimarad egy mensid! Állhat sok minden a háttérben, de a helyedben csináltatnék egy teljes vérképet is, nézzenek TSH(pajzsmirigy) értéket is! Legalább ez is egy kizáró ok lenne!
A kérdező hozzászólása: Rendben, megírom! :) Három hét múlva. :D
Nem lehet megnyitni a képet...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Negatívakat teszteltem, viszont még nem jött meg. Köszönöm a válaszokat. Igazából szoptatás után má 2x megjött idõre.A 2. Csak 1 napig tartott. Lehet hogy hormongondok vannak? :/
Értem! De azért szeretnéd a babát? Majd küldj képet, ha sikerült feltenni. :)
?
A kérdező hozzászólása: Köszi, szétszedem napközben, csak most alszanak a gyerekeim, várom hogy ébredjenek... Élõben amúgy erõsebb a csík, a telefon halványabb képet csinált róla. Este hot a férjem 10-es one step tesztet és reggel tesztelek! :) ( nincs baj ha mégsincs még baba, mert a lányom 27 hós, a fiam pedig 4 hós lesz, szóval nem dõl össze a világ, csak a bizonytalanság rossz)
En latom! Szedd màr szét kivancsisagbol, mert ezen a facell teszten a muanyag ablak bezavar. Az enyem is nagyon halvany volt (ugyanilyen teszt) szetszedtem es 2x olyan erosen latszott! Majd mutass kepet! Drukkolok! Ja es csinalj azert masikat!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/131105/2013-11-04_10.13.39_www.k.. http://kepfeltoltes.hu/view/131105/2013-11-04_10.13.55_www.k..
Negatívnak látom, de azert reggel ismételj.;-)
nagyon halványat látok, reggel szerintem ismételj!
Ha mi nem vagyunk arra az oldalra regisztrálva nem latjuk. Töltsd fel a kepfeltoltes.hu -ra
A kérdező hozzászólása: http://www.hoxa.hu/?p1=adatlap_feltoltott_kepek&p2=222747
http://www.kepfeltoltes.hu -ra töltsd fel a kepet. Ezt nem lehet megnyitni.
szia!mizujs azóta?

Lehetek babás? 35. napon vagyok. Max.34 naposak a ciklusaim, egy hete fájogat, görcsölget a hasam.33. nap reggelén és a 34. nap délutánkán negatív a teszt, még csak haloványka 2. vonal sincs.

Ma rosszul lettem a munkahelyemen, hirtelen er?s hányinger tört rám, mintha azonnal kiadnék mindent. Eközben nem tudtam felállni sem, annyira olyan érzésem volt, mint ájulás el?tt. Hazajöttem, majd 4 órát aludtam, mint akit fejbevertek. A folyás sem utal arra, hogy meg akarna jönni, minimális folyásom van, semmi vizes nincs benne mint szokott. Elképzelhet?, hogy korai volt a teszt?

Legjobb válasz: Bármi elképzelhetõ persze.Voltál már orvosnál?Mert 34 napos ciklusnál gyakran elõfordul,hogy nincs peteérés,akkor meg hiába várod a csodát.Ezek a tünetek pedig bármitõl lehetnek,nem feltétlen terhességtõl. De reggel csinálj tesztet,mert akkor a legmagasabb a HCG hormon szint a szervezetben amennyibe terhes vagy. Sok sikert neked,én szorítok. De ha mindig ilyen hosszú a ciklusod menj orvoshoz mielõbb.

Bármi elképzelhetõ persze.Voltál már orvosnál?Mert 34 napos ciklusnál gyakran elõfordul, hogy nincs peteérés, akkor meg hiába várod a csodát.Ezek a tünetek pedig bármitõl lehetnek, nem feltétlen terhességtõl. De reggel csinálj tesztet, mert akkor a legmagasabb a HCG hormon szint a szervezetben amennyibe terhes vagy. Sok sikert neked, én szorítok. De ha mindig ilyen hosszú a ciklusod menj orvoshoz mielõbb.
A kérdező hozzászólása: Eddig 28 naposak voltak, úgy kerültem a meddõségibe. Kaptam Merckformint, mert nem repedt meg a tüszõ a magas inzulin miatt, peteérésem az viszont volt. Amióta szedem a gyógyszert, azóta 33-34 napos a ciklusom. A doki szerint nincs baj. Tök mindegy lenne, hogy van-e peteérés (most az lenne:) ) mert készülünk az inszemre. Tegnap kellett volna megjönnie és ma mennem az elsõ uh-ra, de semmi. Ha belegondolok egy 28 napos ciklusnál se nagy dolog, ha a 29. napon még nincs semmi, de most valahogy... nem is tudom. Nem biztos, hogy egy 28 napos és egy 34 napos ciklusnál 1-2-3 napos késés ugyan úgy normális-e?
Értem, akkor nagyon drukkolok nektek, remélem sikerül a baba. Sok sikert 1 voltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!