Találatok a következő kifejezésre: Egy hete a menszeszem, feszül a (2 db)

Hogy feszül a melled?:O
A kérdező hozzászólása: Olyan mint menszesz elõtt úgy feszül. Érzékeny az érintésre. Egy félszámmal nagyobb.
Még mindig vagy már megint? Ha már megint, akkor lehet peteérés miatt. Ha még mindig, akkor nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem tesómat is volt e már ilyen problémája , hogy menszesz után is érzékeny volt a melle. Azt mondta IGEN egyszer vele is megesett még utána egy hétig érzékeny volt a melle. Nekem is ez az elsõ eset , hogy ilyen történik velem.

Egy hete késik a menszeszem, feszül a mellem, nincs étvágyam, csak a folyadék kell, hányingerem is volt a kávétól. Lehetek terhes?

Sziasztok!A helyzet az,hogy már egy hete késik a mesesem megcsináltam a tesztet ami negatív lett.:((!4.5 év után a héten álltam újra munkába rengeteg idegeskedéssel stresszel félelemmel párusult.Miután megismertem az új környezetet már elmultak ezek a "tünetek" és már csak a saját testemre figyelek, feszül a mellem f?leg oldalt egyálltalán nincs étvágyam csak a folyadék kell és már a vizet is úgy iszom mint akinek kötelez? pedig eddig nem szerettem,ma reggel hányingerem lett a máskor imádott kávémtól,és néha majd elalszok fél óra múlva meg akár a dizsit is bevállalnám.:)Szerintetek nálam az újtól való félelem hozza magával ezeket a változásokat vagy érdemes még egy tesztet csinálnom.Voltatok már hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: szia, hát szerintem mindenképp menj el dokihoz,mert van rá esély.én kóla függõ voltam,napi 5-6x 3-5 deci(attól függ melyikre volt pénzem a suliba),de rengeteget ittam,és mikor terhes lettem rosszul voltam a kólátol.inkább az orvost kérdezd ha a teszt nem mutatja,de szerintem van rá esély.

szia, hát szerintem mindenképp menj el dokihoz, mert van rá esély.én kóla függõ voltam, napi 5-6x 3-5 deci(attól függ melyikre volt pénzem a suliba), de rengeteget ittam, és mikor terhes lettem rosszul voltam a kólátol.inkább az orvost kérdezd ha a teszt nem mutatja, de szerintem van rá esély.
szió hát....nálam is igy kezdõdött.10kor alig birtam felkelni-a férjemet meg kiküldtem a kedvenc salátámmal a másik szobába, mert a szagától is rosszul lettem.persze lehet a stessztõl-bár nekem akkor a fejem szokott fájni.te ismered magad.a mellfeszülés, meg ilyesmi a menszesz kezdete is lehet.remélem örülnél egy babának-a mhely miatt pedig ne aggódj.lehetnek a hormonok is. minden jót kivánok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!