Találatok a következő kifejezésre: Egy hete a menszeszem (52 db)

Késik egy hete a menszesz, ma voltam hüvelyi uh. On, de nem talált semmit az orvos . Volt valaki hasonlò cipőben, és mégis késöbb kiderült a terhesség?

Legjobb válasz: Igen én így voltam elsõnek semmi nem volt...utána már látszott h ez bizony baba lesz, rá 1 hétre elvetéltem :(

Igen én így voltam elsõnek semmi nem volt...utána már látszott h ez bizony baba lesz, rá 1 hétre elvetéltem :(
Húgomnak is így volt. Nem láttak semmit. 2 hét múlva vissza kellett mennie, akkor már látták a babót! :)
Nekem is volt, a 8. napon még nem látott a doki semmit, de a tesztem már akkor nagyon pozitív volt.
Velem a doki közölte, hogy nem tudja mit akarok ott, úgysem lát majd semmit és különben is..... Mondtam, hogy elõzõ hónapban volt egy korai vetélésem, és akkor mondták, hogy azonnal menjek, ha + lesz a teszt. Ekkor kb. 5 hetes voltam és csak annyi látszott, hogy nagyon vastag a méhnyálkahártya, mire a "kedves" doki közölte, hogy ebbõl még bármi lehet. Ma már 2, 5 éves. :)
A kérdező hozzászólása: megnézték a véremben a hcg mennyiségét, de a vér teszt negativ lett.. akkor már most ne is reménykedjek?
hát elvileg a hcg nak már kellene olyan szinten lennie, hogy mutassa egy teszt..furcsa az is akkor miért késik ennyit?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a vàlaszokat, ma vagyok a 10. napon és még mindig nincs menszi, a méhem nagyon fent van, alig érem el , zàrt, kemény...jövõhéten csütörtökön trsztelek egy utolsòt, mielõtt menszi meghozò gyògyszert kapnák...
Vérbõl a megtermékenyítéstõl számított 10-dik naptól lehet pozitív HCG. Elõtte nem. Remélem tudtam segíteni. Sok sikert! K.

Cerazettet szedtem hat hónapig, de minden második héten megjött a menszeszem tőle, így abba hagytam több, mint egy hónapja, azóta nem jött meg. Még szoptatom kilenc hónapos kisfiamat. A gyógyszer abbahagyása miatt nem jött még meg?

Legjobb válasz: Szerintem elképzelhetõ. Én is ezt szedem, nekem is hasonló problémáim vannak. Eddig soha nem barnáztam, de most mensi elõtt és után 4-5 napig igen. Aztán két hét múlva megint ez a barnázagtás... Szóval nem tudom. Jövõ héten megyek dokihoz, ha tudok valamit, majd megírom.

Szerintem elképzelhetõ. Én is ezt szedem, nekem is hasonló problémáim vannak. Eddig soha nem barnáztam, de most mensi elõtt és után 4-5 napig igen. Aztán két hét múlva megint ez a barnázagtás... Szóval nem tudom. Jövõ héten megyek dokihoz, ha tudok valamit, majd megírom.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem barnázgatás volt, hanem rendesen megjött, úgy hogy még a tamponon keresztül is folyt a vér egy héten keresztül, ezért hagytam abba a gyógyszert. Köszi, hogy írtál és ha többet tudsz szívesen várom a válaszod.

Lehetséges hogy a menszesz előtt egy héttel ha terhes vagyok már legyenek tüneteim? Pl émelygés és a mellbimbóm érzékeny.

Legjobb válasz: Szerintem simán. Anyu innét tudta, hogy terhes velem. Még neki is majdnem egy hét volt a mensijéig, de már émelygett, nem bírt enni, mert egybõl kijött belõle. De pont emiatt én is azt hittem, h babám lesz, igaz nekem 1 hetet késett is, és biztosra vettük, h baba van a dologban. Sajnos megjött.De neked sok szerencsét!!!

Szerintem simán. Anyu innét tudta, hogy terhes velem. Még neki is majdnem egy hét volt a mensijéig, de már émelygett, nem bírt enni, mert egybõl kijött belõle. De pont emiatt én is azt hittem, h babám lesz, igaz nekem 1 hetet késett is, és biztosra vettük, h baba van a dologban. Sajnos megjött.De neked sok szerencsét!!!
Mindenki más. Valakinél van ilyen valakinél nem. De azért egy héttel mensi elõtt furcsa egy picit, mert akkor még hátra van 7 napod, így alig telt el még a peteérés óta 6-7 nap. Erre a kérdésre szerintem te fogod megadni a választ, ha eljutsz oda. Írd majd meg mi lett. Drukkolok!
Nem fura sztem. Van, aki már ilyen korán érzi. Ez nem kamu. Az egyik kolléganõm mesélte, hogy nála így volt. Hiszek neki, mert nem tudja, hogy én is babát szeretnék, csak szimplán megkérdeztem tõle, hogy nála hogy volt, mintha csak simán kiváncsi lennék.

Mi van akkor ha a menszesz alapján pénteken leszek 40 hetes és egy nappal előtte befektetnek? Na és ha van még 2 hetem?

A menszesz alapján 40 hetes leszek pénteken.

Legjobb válasz: Szia! Minden kórházban más a szokás, és van olyan hely hogy a 40. hét lejártakor befektetik az embert megfigyelés céljából- én is ilyen kórházhoz tartoztam. Bár én nem túlhordás miatt feküdtem be, de szobatársaim voltak így. Naponta vizelet,vérnyomás, ctg volt. Néhánynaponta áramlásvizsgálat, magzatvízvizsgálat stb, ha valakinek problémája volt megvizsgálták. Tényleg van olyan kórház ahol csak 1-2 naponta be kell menni a 40. hét után. Gondolj arra ha folyamatosan orvosi felügyelet alatt vagy azonnal tudsz szólni ha van valami, biztonságosabbnak vélik a 40.hét után ha figyelemmel követhetnek. Ha nem írták át még elõzõleg a kiírás napját akkor már ilyenkor nem változtatnak rajta, legalábbis nálunk. Könnyû szülést kívánok neked!!!

Szia! Minden kórházban más a szokás, és van olyan hely hogy a 40. hét lejártakor befektetik az embert megfigyelés céljából- én is ilyen kórházhoz tartoztam. Bár én nem túlhordás miatt feküdtem be, de szobatársaim voltak így. Naponta vizelet, vérnyomás, ctg volt. Néhánynaponta áramlásvizsgálat, magzatvízvizsgálat stb, ha valakinek problémája volt megvizsgálták. Tényleg van olyan kórház ahol csak 1-2 naponta be kell menni a 40. hét után. Gondolj arra ha folyamatosan orvosi felügyelet alatt vagy azonnal tudsz szólni ha van valami, biztonságosabbnak vélik a 40.hét után ha figyelemmel követhetnek. Ha nem írták át még elõzõleg a kiírás napját akkor már ilyenkor nem változtatnak rajta, legalábbis nálunk. Könnyû szülést kívánok neked!!!
Ne aggodj, nem lesz semmi baj, ha azt mondják be kell feküdnöd, akkor a picur és a te számodra is az lesz a legjobb.A dokid tudja a dolgát hidd el. Boldog várakozást!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. remélem hamar meg lesz a kisbabám .:) )))
Hát én sem értem, hogy miért fektetnek be még a betöltött 40. hét elõtt. Ráadásul úgy, hogy semmi problémád nincs, és a baba is jól van. Nekem is volt olyan ctg-m, hogy 180-ra felment a baba szívhangja, a következõnél meg tökéleteset produkált. Szerintem a ctg nem mérvadó. Nálunk az a szokás, hogy a 40. hét után még egy hetet várnak. Igaz naponta kell ctg re járni és kétnaponta magzatvíz vizsgálat, de ezen kívül a kórházba sem csinálnak veled sokkal többet, és inkább itthon várom a babát, mint egy kórteremben. Mindenesetre bárhogy is történjen, könnyû és gyors szülést kívánok neked. 39+1 hetes
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm! Sajnálom, hogy így történt! :( Én se értem minek fektetnek be hiszen 20 percre lakok a kórháztól. Remélem probléma menntes lesz. Amúgy apás szülést tervezünk mi is, egybõl szólok neki ha fájásaim vannak. Nehogy úgy járjuk mint ti. :( Azon izgulok, hogy jobb lenne ha inkább itthon indulna be biztos ami biztos! De amilyen gyenge kis fájásaim vannak nem hiszem hogy beindul, bár reménykedek.
Hogy feszül a melled?:O
A kérdező hozzászólása: Olyan mint menszesz elõtt úgy feszül. Érzékeny az érintésre. Egy félszámmal nagyobb.
Még mindig vagy már megint? Ha már megint, akkor lehet peteérés miatt. Ha még mindig, akkor nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem tesómat is volt e már ilyen problémája , hogy menszesz után is érzékeny volt a melle. Azt mondta IGEN egyszer vele is megesett még utána egy hétig érzékeny volt a melle. Nekem is ez az elsõ eset , hogy ilyen történik velem.

A kicsim 12 hetes ebbol majdnem 8 hetig vereztem utanna abba maradt ra egy hetre kb megint vereztem egy par napig szerintem az a menszesz volt es azota semmi, igaz megszakitassal vedekeztunk, de az elovaldektol lehet baba?

nem szeretnenk tobb gyereket, esetleg volt mar valaki hasonlo helyzetben hogy elovaladekbol lett terhes??

Legjobb válasz: Lehetsz az elöváladéktól is terhes, ha nem akarsz több gyereket, akkor VÉDEKEZZ, mert a megszakitás nem védekezés.

Lehetsz az elöváladéktól is terhes, ha nem akarsz több gyereket, akkor VÉDEKEZZ, mert a megszakitás nem védekezés.
A kérdező hozzászólása: rendben

Vegyek tesztet? A parommal mindig vedekeztunk (ovszerrel) es a menszeszem se kesett eddig mindig megjott es egy hetet rendesen tartott

de kezdek mar bepanikolni a sok olyan esettol,hogy volt akinek megjott es ezert keson vette eszre, hogy terhes.Egy hetig szedultem fokent reggel,es allandoan erzem, hogy faj a hasam es furcsa hangokat ad ki, meg nagyon meg vagyok puffadva vagy nem tudom no a hasam? Ekkora hasam meg nem volt es nem hiztam mert kemeny nem puha

Legjobb válasz: Amit itt leírsz, sokkal inkább egy bélhurut tünetei, mint terhességé. Összeszedtél valami enyhébb lefolyású vírust, most sajna elég sok ilyen van forgalomban. Kb. két hete az öcsémmel ugyanez volt, és hát meg sem fordult a fejünkben, hogy terhes lenne. Szóval ne pánikolj!

Amit itt leírsz, sokkal inkább egy bélhurut tünetei, mint terhességé. Összeszedtél valami enyhébb lefolyású vírust, most sajna elég sok ilyen van forgalomban. Kb. két hete az öcsémmel ugyanez volt, és hát meg sem fordult a fejünkben, hogy terhes lenne. Szóval ne pánikolj!
Nekem is puffad a hasma mostanában, szerintem az ünnepek és velük eggyütt a sok kajálás is közrejátszik..nem hinném hogy terhes vagy:-)
A kérdező hozzászólása: most megnyugtattatok :) tenyleg mar kezdtem ugy erezni velem van valami baj, hogy ilyenekre gondolok de tenyleg nagy a hasam most szedni fogok valami gyogyszert hatha elmulik s a szedules is
Reggeli pisi volt? Igazság szerint ki kéne már mutatnia. Szerintem ismételjétek meg.
A barátnõm terhességét sem mutatták ki a tesztek, pedig biztos babát várt, már orvosi papírja is volt. Kettõt csinált, mindkettõ negatív volt. Kb. 7-8 hetesen csinálta õket, tehát illett volna mutatnia, de semmi, a kislány pedig makk egészséges. Fel a fejjel, lehet hibás a teszt. Vegyetek újat, és ha még midig nem jön meg, irány az orvos.
A kérdező hozzászólása: Biztató válasz. :) köszönöm
szia! Hasonló cipõben vagyok én is. Mi lett végül? Megjött neki vagy sem? Van baba?

Endo miatt 3 gnrh szurit kaptam de mivel 4 hónap eltelte után sem menstruáltam most duphaston tablettát kaptam 10 napig 2x1-et. Már egy hete vége a tablettának ás még nincs menszesz. Nektek mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Szia nagyon sajnálom,szerintem minél elõbb keresd fel az orvosod.Nekem is volt endom,októberbe mûtöttek vele.Május végéig gyógyszert szedtem napi 2x1-et.Az elsõ menzeszem rá 7 hétre jött meg.A 2.-at jövõ kedre NEM várom.Már én is 4 éve szeretnék babát,de bizakodom.Remélem te is hamar rendbe jösz.Üdv:Marcsi

Szia nagyon sajnálom, szerintem minél elõbb keresd fel az orvosod.Nekem is volt endom, októberbe mûtöttek vele.Május végéig gyógyszert szedtem napi 2x1-et.Az elsõ menzeszem rá 7 hétre jött meg.A 2.-at jövõ kedre NEM várom.Már én is 4 éve szeretnék babát, de bizakodom.Remélem te is hamar rendbe jösz.Üdv:Marcsi
A kérdező hozzászólása: Szia! A duphaston után 7 hétre menstruáltál? Azt mondta a dokim 10 nap szedése után 2 napra rá lesz menszeszem. Ez nagyon ijesztõ. Az orvos aki mûtött már nem praktizál. Aki a gyogyszert irta fel szabin van. Köszönöm hogy irtál.
Szia 1 vagyok én nem duphastont szedtem, hanem injekció helyett nekem a Danoval gyógyszert kellett szednem az endo miatt.Mindenki azt mondta 2-3 hónap de lehet több mire megjön az elsõ menzi.Keddre nem várom most görcsölget a hasam.Szerintem keresd fel a dokit, lehet meg kéne próbálni egy másik fajta gyógyszert is.Kérdezd meg veszteni valód nincs.Sok sikert!Üdv:Marcsi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!