Találatok a következő kifejezésre: Egy hete a hasam alja, állandóan (3 db)

Egy hete fájdogál a hasam alja, állandóan csak aludnék, a ma reggeli hőmérsékletem 36, 9 volt. Holnap kellene megjönnie. Van rá esélyem hogy esetleg terhes vagyok?

Legjobb válasz: Esély van. A tünetek stimmelnek. kb 5 nap mulva csinálj tesztet és irány a doki.-9 Drukkolunk.-)

Esély van. A tünetek stimmelnek. kb 5 nap mulva csinálj tesztet és irány a doki.-9 Drukkolunk.-)
A kérdező hozzászólása: jah és 3 napja 36.8 körüli a hõm.
A terhesség elsõ jele a vérzés kimnaradása és a pozitív terhesteszt. Amiket leírtál, azok lehetnek a közelgõ menszesz tünetei is. Még túl korán van, hogy érezd a terhestüneteket.
Szia, nem akarlak elkeseríteni, de nagyon szeretnéd a babát és ha egy ideje nem jön össze, akkor akár saját magunknak hajlandoak vagyunk, különbözõ tüneteket bemagyarázni. Én is voltam így . Szinte tudatosan tartottam vissza a nemvártat, de végül mindig az gyözõtt. Légy türelemmel, ne is gondolj a tünetekre, foglald el valami mással magad, úgy könnyebben telhet a várakozási idõ. Ha , majd késik 4-5 napot akkor már reménykedhetsz. Szoritok neked!
Egyetértek az elöttem szólókkal! Ilyen korán még nem lehetnek tüneteid. Egyébként amikor terhes lettem, nekem az volt a tünet, hogy semmi tünet nem volt. Ezek amiket irsz a menszesz tünetei is lehetnek, sõt :(

Már a 13. napja szedek fogamzásgátlót (lindynette 30) és még mindig állandóan pecsételő vérzésem van. Ez normális? Már egy hete fáj alul a hasam (a méhem környékén). Ez a tabi miatt van?

Legjobb válasz: A pecsételõ vérzés normális, akár a következõ mensidig is eltarthat. A hashájás is valószínû a tabi miatt van. Ha a követketõ levél beszedésénél is fájni fog a hasad, akkor menj vissza a nõdokihoz és írass fel egy másik gyógyszert.

A pecsételõ vérzés normális, akár a következõ mensidig is eltarthat. A hashájás is valószínû a tabi miatt van. Ha a követketõ levél beszedésénél is fájni fog a hasad, akkor menj vissza a nõdokihoz és írass fel egy másik gyógyszert.
Az áttöréses vérzés pedig nem normális. Én Mercilon-t szedtem 21 napig és végig volt gyenge vérzésem, ami ugye mire eltávozott belõlem, megalvadt --> barna. A doki azt mondta, h nem jó nekem ezek szerint a tabi, illetve az én szervezetemnek nem ez a legtökéletesebb... ezért felírt egy magasabb hormontartalmút--> Lindynette 30-at. Javaslom, h menj el gyógyszerkonzultációra a nõgyógyászodhoz!
Én is Lindynette 30-at szedek és nekem a köv. vérzésemig állandóan pecsétlõ vérzésem volt!De a 2. hónapban már nem!!!Ha továbbra is vérzel meg fáj a hasad akkor menj vissza dokihoz!Ja am. nekem is szokott fájni a hasam pedig már az 5. levelet szedem be!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!