Találatok a következő kifejezésre: Egy hete a hasam, tompán (3 db)

Egy hete húz a hasam, tompán fáj. 18-án kéne vagyis nem kéne megjönnie, ma a wc-n törlés után egy csíknyi vér volt, de azóta tiszta, átlátszó minden. Terhes lehetek?

Ja, és borzasztóan az az érzésem, hogy mindjárt megjön. Állandóan rohanok, hogy na aztán most... A h?m 37.3 tegnap 37.4 volt. Szerintetek???

Legjobb válasz: persze lehet. mikor volt a vérzés hanyadik napon?

persze lehet. mikor volt a vérzés hanyadik napon?
lehet hogy beágyazodásvolt az a kis vér. kezdhetsz örülni.elõzõ válaszolo
hány napos a ciklusod? most hanyadik napodom vagy?ird meg hogy segithessünk.
A kérdező hozzászólása: Na. :-) A mensi után 10. napon voltunk együtt, aztán a 12. napon nagyon görcsöltem, mint amikor megjön vagy hasbaszúrnak vagy nemtom... aztán az elmúlt, az ovuteszt mutatta is a peteérést. Rá hogy elmúlt 4-5 napra elkezdett fájni a hasam, most vagyok a ciklus 23. napjan és ma van az a kifejezetten megjön érzésem, eddig csak sejthetõ volt.
szerintem ez beágyazodás volt .Tesztelni mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Hát 18-a az idõpont amikor nagyon nem kéne megjönnie, azt hallottam, hogy elõtte nem érdemes, bár férjem azt mondja van olyan ami már megmutatja ilyenkor is. Hoz nekem egy tesztet és akkor :-) Amúgy azóta szép fehér és átlátszó a folyás, pedig gyakran járok ki... :-)
akkor szerintem baba. 7 hetes kismami
Írtam neked privit, én is hasonló cipõben járok! Nekem sem nagyon kéne megjönnie 18-án!
Én is hasonló cipõben járok. 10. napon voltunk együtt rá 1 hétre 5 napig volt vm barnás-véres dolog de nem olyan sok mint a menzinél, azóta meg szurkál a hasam. Én 20-ra nem várom! Írj privit [email protected]

37 hetes és 3 napos vagyok, már egy hete borzasztó hányingerem van, lent nagyon nyom szabályosan feszít a baba. Sokszor érzem, hogy fáj a hasam, de olyan tompán nem pedig görcsszerűen. Ezek, már előjelek? Jöhet előbb a baba?

Legjobb válasz: szia, Ha csak tompa, és nem görcs, és a hasad sem keményedik, akkor nem jóslók. Azért feszít mert a feje valószínûleg már be van illeszkedve a medencébe, de még simán kihúzhatjátok a 40. hétig. De ha érzed a jóslókat, akkor azok már tágítani fognak, és szépen nyílhatsz is ki..de ez alkatfüggõ..

szia, Ha csak tompa, és nem görcs, és a hasad sem keményedik, akkor nem jóslók. Azért feszít mert a feje valószínûleg már be van illeszkedve a medencébe, de még simán kihúzhatjátok a 40. hétig. De ha érzed a jóslókat, akkor azok már tágítani fognak, és szépen nyílhatsz is ki..de ez alkatfüggõ..
szia, én is dec 2-re vagyok kiírva! Tegnap éjjel meg ma olyan szarul voltam hogy csak na. Ma hánytam is. Nekem is vannak görcseim, sokszor annyira fáj a hüvelyem, hogy nem tudok lépni se és majd leszakad a derekam, pusz még mensi szerû görcsök is vannak. Nekem erre azt mondta a doki hogy ezek a jóslók, akkor menjek kórházba, ha a fájások periodikusan ismétlõdnek majd úgy kb.10 percenként. Te hol fogsz szülni?
ezek joslofajasok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ? És medig lehet még húzni ezekkel a jóslófájásokkal? Dec 2.re agyok kiírva, de sokszor olyan rosszul, nyomottul érzem magam
Szia! Én november 28-ra vagyok kiírva. 36. héten voltam egy estét a klinikán joslófájások miatt, de nem nyíltam tõle semmit. Azóta csak most kezdtem újra érezni párat. Nyomott vagyok én is, alig bírok menni, mert lefelé feszít, benyilal itt-ott, elég vacak a helyzet. Tényleg akkor kell csak indulnod, ha szabályos, fél perc körüli hosszúságú fájásaid vannak kb. 5-10 percenként. Attól függ, milyen messze laksz a kórháztól. Minden jót!

Már 2 hete késik. Olyan a hasam mintha egy lufi lenne benne. Néha szurkál itt-ott és néha csak érzem tompán. A cicim nem fáj, tegnap jött belőle 1-2csepp valami és kék erek lettek rajta. Már van 1 halvány + tesztem. Ezek szerint babás vagyok?

A múlt héten olyan fáradt voltam hogy nem bírtam magammal. A héten már jobb. A vérnyomásom is alacsony. A derekam is fájdogál néha. Szerintetek?

Legjobb válasz: A halvány pozitív is pozitív :-) Biztos baba! De hogy biztosabb legyél, csinálj még egy tesztet... de csak azért, hogy magadat megnyugtasd :-)

A halvány pozitív is pozitív :-) Biztos baba! De hogy biztosabb legyél, csinálj még egy tesztet... de csak azért, hogy magadat megnyugtasd :-)
Szia! Szerintem simán babás lehetsz! Én szinte ugyanezeket a tünetek észleltem, igaz nekem nagyon határozottan pozitív lett a teszt. Orvoshoz meg ne félj menni, legalább kiderül mi a helyzet, de nagyon úgy tûnik, hogy egy kis babszemet fogsz látni a képernyõn. :-) Nyugi!
SZIÓ! NEKEM IS ÍGY VOLT DE ÉN CSINÁLTAM 4 NAPRA RÁ MÉG 1 TESZTET ÉS AZ MÁR HATÁRIZOTTAN POZITÍV LETT!NEKEM NEM VOLT SEMMI TÜNETEM!SZORÍTOK HOGY BABA LEGYEN SZIA

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!