Találatok a következő kifejezésre: Egy hete és azóta nagyon (32 db)

Van egy Gigabyte Geforce GTX 460-am tegnap óta. És azóta nagyon felhangosodott valamelyik ventim. A vga 2 ventis de nem hiszem hogy ő a hunyó. Szerintem a proci lesz az de hisz 2 hete lett kipucolva. Lehet hogy tévedek és nem a CPU hűtője a hangos?

Nem rég pucoltam ki a Proci hűtőt és a Tápot. Szóval nem hiszem hogy 1 hét alatt ennyire beporosodott volna. És mióta meg van az új kártya teljesen más adatokat mutat a SpeedFan programom. És hiába akarom lejjebb venni a CPU fordulatszámát,nem történik semmi. Pedig biztos vagyok benne hogy a proci hűtő lett zajosabb.

Legjobb válasz: 2 lehetõség van: mikor beraktad a kártyát, megütötted a hûtõt, elmozdult a prociról és rosszul illeszkedik vagy a tápod nem bírja rendesen szuflával és hûtenie kell magát, mint az állat, a 460-as egy kazán és emellett irdatlan fogyasztása is van. Milyen tápod van?

2 lehetõség van: mikor beraktad a kártyát, megütötted a hûtõt, elmozdult a prociról és rosszul illeszkedik vagy a tápod nem bírja rendesen szuflával és hûtenie kell magát, mint az állat, a 460-as egy kazán és emellett irdatlan fogyasztása is van. Milyen tápod van?
A kérdező hozzászólása: Thermaltake 500 Wattos
A kérdező hozzászólása: De a hûtõ rendesen illesztve van a deszkához szerintem nem mozdult el. Masszívan oda van rögzítve az alaplaphoz.
A kérdező hozzászólása: Egyébként egy Geforce 8800 GT lett lecserélve egy GTX 460-asra.
Annak vinnie kéne rendesen, de szerintem a tápod hangosodott. Egyszerûen meg tudod nézni, mi kelti a zajt, mûködés közben lefogod a ventit és egybõl hallod, az volt e a bûnös.
A kérdező hozzászólása: Mûködés közben ??? ÁÁÁÁ azt én nem merem :D Hogy kell az ilyet csinálni ? Mivel fogjam le ? De nem lesz baja ha nem pörög a venti ? Ilyet még sose csináltam amit most te leírtál.
A kérdező hozzászólása: Egyébként lehet hogy igazad van, mert eddig csak 1 valamit kellett bedugnom a vga-ba oldalt, most meg hogy GTX-em van kettõt kell.(Abba a fekete csatlakoztatóba) Talán a táp kábel az. Eddig csak egyre volt szükség a korábbi kártyámnál. De most hogy nagyobb teljesítményû karim van nyilván több áramra van szüksége.
El fog:) Tisztulsz..
A szervezeted elraktározott egy csomo vizet, azt csak kiizadni tudod, ne félj hamar elmulik!
Húúúúú, nekem is ez volt, fogalmam sem volt hogy miért... még jó hogy beírtad ezt a kárdést! 3 hónapja szültem és már nem igazán va, de én még mindig érzem néha. Megnyugtattatok!

Gyökérkezelték a fogam egy hétig nyitva volt, utánna visszamentem kitisztította és még egy hétig benne volt ideiglenes tömés, azóta nem fájt csak néha de nagyon kicsit, jelentéktelen fádalom volt, viszont a torkom azóta fáj, miért van?

Lehet hogy külön a torkom gyulladt be, de háziorvoshoz meg még nem jutottam el az iskola miatt.. a másik hogy mostmár ha letömi a gyökeret jónak kell lennie a fognak? vagy kell még tisztítani?

Legjobb válasz: Mielõtt végleges tömést kapsz, tuti hogy kitisztítja még egyszer legalább! Sajnos azt nem tudom hogy miért fáj a torkod, de ha nem múlik mindenképp menj orvoshoz, és mondd meg hogy azóta fáj hogy fogorvosnál voltál!

Mielõtt végleges tömést kapsz, tuti hogy kitisztítja még egyszer legalább! Sajnos azt nem tudom hogy miért fáj a torkod, de ha nem múlik mindenképp menj orvoshoz, és mondd meg hogy azóta fáj hogy fogorvosnál voltál!

31-ére nem vártam, azóta sem jött meg. Ici-picit feszít a cicim, fel vagyok puffadva (nem nagyon de érzem, hogy feszít) és a petefészkemnél amolyan bizsergést érzek (néha tompa szurkálást). Ma teszteljek? Vagy várjak még egy hetet?

Legjobb válasz: Megcsináltam a tesztet ma délelõtt és negatív lett. :( De egyáltalán nem érzem,hogy meg akarna jönni.Várok még egy hetet és ha addig sem jön meg,akkor tesztelek még egyet. A haspuffadásom és a tompa szurkálás a petefészek környékén azóta is megvan,nem tudom mire vélni a dolgot.

A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet ma délelõtt és negatív lett. :( De egyáltalán nem érzem, hogy meg akarna jönni.Várok még egy hetet és ha addig sem jön meg, akkor tesztelek még egyet. A haspuffadásom és a tompa szurkálás a petefészek környékén azóta is megvan, nem tudom mire vélni a dolgot.
Görbe?
Ha régóta próbálkoztok, akkor inkább várj még egy hetet!
Nyugodtan tesztelj, már kimutatja! drukk! írd meg
A kérdező hozzászólása: Görbét nem tudok mutatni, mert nem csinálom.Amúgy 6 hónapja próbálkozunk, de eddig amikor késett(max.2 napot), mindíg éreztem a megjön érzést, de most nem.
nekem az elõzõ hónapban ugyanilyen votl, majd 14 nap késéssel megjött. ha nagyon szeretnéd tudni, irány a patika, vagy a DM... ha van baba, már ki kell, hogy mutassa.
én 29-re nem vártam, 5 napra rá se jött meg, de az érzés megvolt, ennek ellenére ma poz. lett a teszt! halványan, de ott van!Csinálj tesztet!!!drukk

30 hetesen 1900 grammnak mérték a babámat, ez egy kicsit nagynak számít, nem? Tiétek mekkora volt? Esetleg van itt olyan anyuka, akinek ekkorát mondtak és azóta már megszült, mekkora lett a gyerkőc és hanyadik héten született?

Legjobb válasz: Barátnõm babáját a 32. héten 2200 grammra saccolták, és azt mondták neki, hogy jó nagy baba lesz, aztán a 39. héten 3300 grammal és 54 cm-rel született. Szóval nem lett nagy baba.

Barátnõm babáját a 32. héten 2200 grammra saccolták, és azt mondták neki, hogy jó nagy baba lesz, aztán a 39. héten 3300 grammal és 54 cm-rel született. Szóval nem lett nagy baba.
Nekem kb ekkora volt a 32. héten. A lányom 4200 g-mal született, de nálunk senki nem született 4 kg alatt a családban. A barátnõmet meg riogatta a doki, hogy hát ez bizony egy pici baba lesz, kb 2, 5 kg-ra saccolták szülés elõtt pár nappal, ehhez képes kereken 1 kg-mal többel született. Erre nem lehet adni!
szia az én kislányom a 32 dik héten volt kb 1900 gramm azt mondták nem egy nagy baba de szerintem tökéletes súllyal született 3250 grammal és 51 cm :-)
Nekem 30+6 kor mondták hogy 1700 gr. kiváncsi leszek mekkora lesz:)
Az én babámat 37 hetes UH-n 3900 grammra becsülték, és 40. héten született 3800 grammal. Nem túl megbízható az UH-s mérés
Én 34+3 hetes vagyok. Tegnap voltam ultrahangon, ahol 3100g-nak mérték. Én tudom, hogy nagy baba a kisfiam, de a megnyugtatásodra mondom, hogy a súlybecslést az egyéb mért méretek alapján kalkulálja ki a gép. Sokat számít az, hogy milyen modenr a gép, milyen szaktudású az ultrahangot végzõ orvos (pontosan mérte-e a többi adatot, amibõl ezt számolta a gép) és mindig ott van a +/- 10-15% eltérési lehetõség. Mindegy mekkora, csak egészséges legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Elkezdtem szálkásítani kb egy hete, csütörtök, péntek óta diétázom, 3x voltam 53 percet aerob edzésen azóta, és ez idő alatt leadtam kb 3 kilót. Ez nagyon sok?

Az a baj, hogy nem is látom magamon, hogy fogytam volna, talán mellizmom meg a kezem "ment kicsit össze", de a súlyzós edzésen a gyakorlatokat ugyan akkora súllyal csinálom (talán az utolsó 1, 2 ismétlés megy egy parányit nehezebben, de tényleg csak egy kicsit. Szóval ez a 3 kiló izomról ment le? Mit tegyek az ellen, hogy zsír menjen le, izom ne? (több helyen olvastam, hogy BCAA-t érdemes enni, de ez sajnos nem fér már bele anyagilag)

Legjobb válasz: Magas fehérjebevitel kell: Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch). A magasabb ch mennyiségrõl érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek. ezekbõl kellene összerakni az étrendet: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiõrlésû kenyér, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Itt találsz étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4

Magas fehérjebevitel kell: Szálkásító diéta: napi 2, 5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch). A magasabb ch mennyiségrõl érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0, 5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek. ezekbõl kellene összerakni az étrendet: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, barna rizs, teljes kiõrlésû kenyér, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Itt találsz étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4
1 hét alatt max vizet adtál le 3kg-ot. Vagy, ha a diétázás azt jelenti, hogy semmit nem ettél, akkor lehet izom is, de akkor elég rossz bõrben lehetsz. :) Persze jó lenne tudni pl a nemedet, korodat, súlyodat, magasságodat, testzsír %-odat. Ha extrémen elhízott vagy, akkor még tényleges fogyás is lehet akár.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, 182 centi, 86, 7-rõl 83, 7-re fogytam, testzsír%-omat nemtom, de nem úgy diétáztam, hogy éheztem, hanem hogy húsokhoz rizs helyett zöldséget ettem, teljes kiõrlésû kenyér helyett puffasztott rizst, stb..
Egy hét, pár kiló nem jelent semmit. Csak így tovább.

Egy hete megismertem egy pasit. Msnen beszéltünk és nagyon kedves és rendes volt. és kedden találkoztunk és azóta nem beszéltünk. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát igaz, irjál rá egy sms-t. Mit veszitesz vele semmit! HA nem válaszol rá akkor tudod, hogy mi a helyzet! Valami nem jott ossze! Vagy msn-en nincs fent azota? Ott is tudnál vele beszélni! De mindenképen irál neki sms-t, hogy minnél hamarabb tud tisztázni a dolgot, hogy most mi van, mert ha nem fog mukodni a dolog, legalább le tudod zárni magadban és nem ringatsz hiu reményeket a pasi iránt! Irjál neki! Sok sikert!

Hát igaz, irjál rá egy sms-t. Mit veszitesz vele semmit! HA nem válaszol rá akkor tudod, hogy mi a helyzet! Valami nem jott ossze! Vagy msn-en nincs fent azota? Ott is tudnál vele beszélni! De mindenképen irál neki sms-t, hogy minnél hamarabb tud tisztázni a dolgot, hogy most mi van, mert ha nem fog mukodni a dolog, legalább le tudod zárni magadban és nem ringatsz hiu reményeket a pasi iránt! Irjál neki! Sok sikert!
Azóta még nem telt el (olyan) sok idõ, ne aggódj! Ha megvan a telefonszána megkérdezheted tõle smsben, hogy mi újság vele?.Erre valószínûleg válaszol és gondolom akkor meg tudtok beszélni egy találkát!:) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: sajnos a telefonszáma nincs meg.:S msnen meg azóta sincs. de köszönöm szépen a tanácsokat:)
Úgyérted fent van MSN-en és nem ír rád, vagy nem hív fel? Ha lenne rá alkalma, de nem tesz lépést, akkor nem hiszem, hogy nagyon komoly folytatást szeretne, de persze nem tudhatom. Nem vagyunk egyformák, de én férfiként akkor lennék ilyen, ha nem akarnám folytatni a dolgot, de nem örülnék neki, ha konkrétan rákérdeznél. Várhatsz egy-két napot, illetve kezdeményezhetsz is lazán. Attól függ, te mit akarsz és mit vársz. Ezt mondom én, aki nem vagyok a kapcsolatok nagy szakértõje. :)
Elõzõ vagyok, és elém írtatok mindent, úgyhogy vehetitek semmisnek is, amit írtam, hisz én azt hittem fent van MSN-en.
A kérdező hozzászólása: azért köszönöm:)
21:31 es vagyok! HA fent van msn-en neked de te azota se láttad, akkor az nem jo :-( lehet letiltott, de erre is van egy truk hogy megnézzed, a keresobe irt be, hogy msn plusz letoltés vagy valami ilyesmi. HA letoltod az msn plusz megtudod nézni ki mikor volt fent utoljára és ki az aki letiltott vagy kitorolt! Ezt megprobálhatod, vagy msn-en kuldesz neki azonlani uzit, azt ugy is megkapja! Lehet, hogy csak egyszeruen nincs ideje! Probáld ki valamelyiket! Remélem ossze jon!
Hello, neked azóta lett javulásod? Vagy kiderült mitõl fájt?

2évig és egy hétig jártam a barátommal és csütörtökön szakitottunk. A téma elég kényes és ciki. nagyon megbántott engem és azota alig beszéltem vele. Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem, 2 év az elég sok idõ... Mivel te dobtad ki és hogy ilyen sokáig voltatok együtt a barátod tuti hogy szeret/szerelmes. Na szóval, neked nem kell tenned semmit, hisz õ bántott meg. Mivel szeret, úgyis keresni fog téged, bocsánatot kér, te meg mond azt, hogy jó majd átgondolod... Míg átgondolod õ lehet megijed egy kicsit, hogy most mi lesz és rájön, hogy ilyet nem kellene csinálni többet. Te visszafogadod, mert szerintem te is szereted õt nagyon és nem hiszem el, hogy ne hiányozna még megszokásból sem. Vagy már bocsánatot kért?

Szerintem, 2 év az elég sok idõ... Mivel te dobtad ki és hogy ilyen sokáig voltatok együtt a barátod tuti hogy szeret/szerelmes. Na szóval, neked nem kell tenned semmit, hisz õ bántott meg. Mivel szeret, úgyis keresni fog téged, bocsánatot kér, te meg mond azt, hogy jó majd átgondolod... Míg átgondolod õ lehet megijed egy kicsit, hogy most mi lesz és rájön, hogy ilyet nem kellene csinálni többet. Te visszafogadod, mert szerintem te is szereted õt nagyon és nem hiszem el, hogy ne hiányozna még megszokásból sem. Vagy már bocsánatot kért?
Így van, ennél remekebb tanácsot nem tudnék én sem adni, mint az elsõ hozzászóló.

Barátommal egyik este két újjal próbálkoztunk és azóta vérzek ez körülbelül egy hete történt. Nagyon megijedtünk még mindig tart a vérzés mi tévők legyünk, mi történhetett? Szüzek vagyunk L/18 /Bocs ha már van ilyen kérdés én nem találtam. /

Legjobb válasz: be voltal nedvesedve? nem fajt ahogy dorzsol vagy nem erezted hogy "szakadsz szet" a 2 ujj miatt? en mar evek ota nem vagyok szuz, de 2 ujj meg most se fer belem illetve ha probaltuk is fajt, meg sikositoval is. egy ujjal jobban esik es kesz. szerintem ezentul ti is csak 1el probalkozzatok. ami a jelenlegi problemat illeti: surgosen fordulj orvoshoz, mar napokkal ezelott ott lett volna a helyed!!!!! ennyi ido utan nagy a veszely hogy befertozodott a seb :-s ne halogasd!

be voltal nedvesedve? nem fajt ahogy dorzsol vagy nem erezted hogy "szakadsz szet" a 2 ujj miatt? en mar evek ota nem vagyok szuz, de 2 ujj meg most se fer belem illetve ha probaltuk is fajt, meg sikositoval is. egy ujjal jobban esik es kesz. szerintem ezentul ti is csak 1el probalkozzatok. ami a jelenlegi problemat illeti: surgosen fordulj orvoshoz, mar napokkal ezelott ott lett volna a helyed!!!!! ennyi ido utan nagy a veszely hogy befertozodott a seb :-s ne halogasd!
Vszínû hogy felsértette a hüvelyedet, ha nagyon mélyen volt akkor a méhszájadat! Ha még egy hétig vérzel akkor mindenképp menj el dokihoz! ha nem vérzel akkor egy pár hétig hanyagoljátok a hüvelyt. Ne sietessetek semmit!!!Legközelebb figyeljetek jobban egymásra, légy nagyon felizgulva, ellazulva, s csak akkor nyúljon fel neked ha kívánod!Ne zavarjon, ha hónapokba telik mire egyik lépcsõrõl a másikig juttok!
Menj orvoshoz, ez nem normális.
ööö nem lehet hogy csak megjött a mensid közben? ha nem, és fáj/fájt a dolog, akkor nyomás dokihoz, mielõtt még nagyobb lesz a baj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!