Találatok a következő kifejezésre: Egy hete és azóta (166 db)

Ha aktus óta egyszer már megjött (rá egy hétre) és azóta negatívat is teszteltem (ha jól számoltam pont a 4. héten lennék) akkor biztos nem vagyok terhes, ugye?

Legjobb válasz: Kérdezõ, a biztos az ugye a halál meg a rendõr - ez a duma erre a kérdésre tökéletesen áll. Egy nõ akkor biztos, hogy nem terhes, ha nincs méhe, vagy ha nem él nemi életet. Fogalmazzunk úgy tehát, hogy nagyon valószínû, hogy nem vagy terhes, vagy nagyon kicsi az esély rá, hogy terhes vagy.

Kérdezõ, a biztos az ugye a halál meg a rendõr - ez a duma erre a kérdésre tökéletesen áll. Egy nõ akkor biztos, hogy nem terhes, ha nincs méhe, vagy ha nem él nemi életet. Fogalmazzunk úgy tehát, hogy nagyon valószínû, hogy nem vagy terhes, vagy nagyon kicsi az esély rá, hogy terhes vagy.

3 év és egy eljegyzés után elhagyott. Azt mondta időre van szüksége. Eltelt 1 hét, és azóta nem keres. Hívjam fel én?

Júniusban volt a 3. évfordulónk. Augusztusban megkérte a kezem. Múlthét vasárnap azt mondta, hogy neki ez túl gyors, szeretne 1-2 napot kérni t?lem, hogy átgondolja ezt az egészet. Mondtam, hogy rendben, nekem is volt ilyen, hogy 2-3 napig jó volt egyedül lenni. Letelt egy hét, azóta nem jelentkezett. Azt mondta, majd ? hív. :(

Legjobb válasz: Bármilyen nehéz, de várd ki, hogy õ keressen, ha még akarsz tõle valamit. Mondjuk érdekes, hogy õ kérte meg a kezed, aztán õ mondta, hogy neki ez túl gyors. Beparázott volna a saját döntésétõl? De szerintem várj még, ha te akarsz még tõle valamit, hiszen valószínûleg azért nem keres, mert egyenlõre nem is akar. Ha még két hét múlva sem keres, akkor azért érdemes lenne felhívni, csak azért, hogy megkérdezd, akar-e még valamit egyáltalán, vagy akkor ti mostmár nem vagytok együtt. Akkor mondjuk hozzátenném, hogy ezt illett volna legalább megbeszélni, és nem váratni, és ilyen módon szakítani.

Bármilyen nehéz, de várd ki, hogy õ keressen, ha még akarsz tõle valamit. Mondjuk érdekes, hogy õ kérte meg a kezed, aztán õ mondta, hogy neki ez túl gyors. Beparázott volna a saját döntésétõl? De szerintem várj még, ha te akarsz még tõle valamit, hiszen valószínûleg azért nem keres, mert egyenlõre nem is akar. Ha még két hét múlva sem keres, akkor azért érdemes lenne felhívni, csak azért, hogy megkérdezd, akar-e még valamit egyáltalán, vagy akkor ti mostmár nem vagytok együtt. Akkor mondjuk hozzátenném, hogy ezt illett volna legalább megbeszélni, és nem váratni, és ilyen módon szakítani.
Valószínûleg tényleg megijedt ettõl a nagy lépéstõl, még ha a saját döntése is volt. Ilyen különbözõ helyzetekben azért mindenkivel elõfordult már, így valahol "érthetõ". Szerintem se keresd. Azt mondta majd Õ hív, és nyilván megvan annak az oka, ha még nem tette meg. Amíg Õ nem emészti meg mindazt, ami miatt így döntött, Te hiába sürgetnéd döntésre, magának kell meghoznia. Most ezzel lehet hogy sokan nem értenek majd egyet, de ha fontos Neked ez a kapcsolat, szerintem el kéne gondolkodnod azon, mennyire fontos Neked maga az eljegyzés. Nem a jövõben, hanem most rögtön, és mennyire tudnád megemészteni, ha Õ ettõl visszalépne... Mert el tudom képzelni, hogy az érzései cseppet sem változtak, és ugyanúgy szeretne melletted lenni, ahogy Te melletted, de rájött, hogy neki az eljegyzés még korai. És valljuk be, ilyesmit elég fura dolog utólag "visszavonni"... De ha ezt Te megérted és meg tudod emészteni (úgy értem tényleg, és nem csak mélyre ásni magadban), akkor én a következõt sem tartom rossz ötletnek: Ha egy héten belül nem hív, felhívod, és elmondod mennyire szereted, és hogy amennyiben úgy szeretné, elhalaszthatnátok ezt az eljegyzés dolgot addigra, mikor mindketten készen álltok rá, mert Neked nem az a gyûrû vagy a papír a fontos, hanem hogy együtt legyetek. De ennek csak akkor van értelme, ha tényleg el tudod ezt fogadni Te is, különben õrlõdni fogsz, és ez felemészti az egész kapcsolatot.
uhh ez kemény dolog. velem is hasonló történt pár éve az akkor barátommal. bár mi nem voltunk eljegyezve. elmentünk nyaralni, terveztük az összeköltözést , szerelmes e-maileket írt, aztán egyik napról a másikra bejelentette hogy neki idõ kell.. hát derült égbõl a villámcsapásként ért, mert én azt hittem minden rendben, álmomban sem gondoltam ilyesmire. aztán persze szakítottunk, azt mondta nem érzi azt amit kéne hogy érezzen. késõbb mikor már józanul tudtam gondolkodni, és visszatekintettem akkor rájöttem , hogy voltak jelek csak én nem vettem észre akkor . aztán persze azóta boldog párkapcsolatban élek és örülök hogy így alakultak a dolgaim. :) remélem minden jól alakul nálatok!
Ne hivd!Ha majd hianyzol neki majd o fog keresni.Most egy dolgot tehetsz, turelemmel varsz.
ne hívd fel, hagyj neki idõt, amennyi kell, hogy átgondolja mit akar hosszú távon gondolkozva ez a legjobb, amit most tehetsz, türelem remélhetõleg rájön, hogy hiányzol neki és tényleg te vagy az, aki kell neki és visszatalál hozzád
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, ne hívd fel. Hagyj idõt, hogy átgondolhasson mindent és hagyd, hogy hiányozz neki! ha lesz valami fejlemény megírod majd, ugye? Drukkolok nektek!
Ugyanilyen huza-vona volt köztünk volt barátommal. El is jegyzett pedig engem is. Tudod azért ül otthon szomorúan, mert rájött hogy valami nem mûködik és neki is fáj az elválás- Semmiképp nem álljatok neki csiki-csukizni, nem véletlenül döntött így ahogy most. Addig váljatok el, míg nem eszitek meg egymás életét a különbözõségek miatt. Én akkori barátos is ki volt borulva, nagyon maga alatt volt, majd kibékültünk. Aztán még kétszer ilyen és elég csúnyán váltunk el. Próbáld meg feldolgozni, átgondolni. Ha minden rendben egy kapcsolatban egyszer csak nem kezd el visszakozni a másik fél....
Ha te nem akartad magadat elkötelezni, akkor nem értem miért vonult vissza. Fontos! Semmiképpen ne hívd---õ megígérte, hogy majd hív!!!!! Ne alázkodj meg elõtte, ne fuss utána!!!! Ha van valami, úgyis hív, szól, ír, személyesen keres meg... Ha meg nem keres, akkor vége. Mert az hogy egy pasi visszavonul, ott valami bibi van!
13:08 olyan szép szavakat irtál :) eddig szerettem volna ha barátom eljegyez vagy valami, de most rájöttem h nem a gyûrû a fontos hanem õ. Többet nem is fogom mondani neki...
Na mondtam én, hogy csak ez lehet a baj. Örülök Nektek, remélem személyesen is minden rendben ment!:)
igen, valami ok még van...biztos. az eljegyzés miatt nem ülne otthon egy hétig. én inkább írnék neki egy e-mailt, írásban ilyenkor könnyebb lehet kommunikálnia neki is, és esetleg leírná azt, amit szóban nem mer elmondani. de lehet, hogy az is benne van, hogy beijedt. esetleg egy barátját nem tudod kikérdezni??? mindenesetre nem tisztességes magyarázat nélkül hagynia téged, 3 év után!
15:17 Ejjha, akkor már megérte mindezt leírnom!:) Ne aggódj, ha eljön az ideje, úgyis meglépitek azt is, és ami a legfontosabb, addig is ugyanúgy ott vagytok egymásnak. Egyébként az e-mail-es megoldást nem tartom jó ötletnek. Tényleg sokkal jobb és egyszerûbb sokszor írásban összeszedni a gondolatainkat (magam is így vagyok ezzel), de egy ilyen helyzetet nem célszerû így intézni.
Kár felhívnod. Ez az idõre van szükgésem duma egyet jelent. Nem akar. Párszor velem is megtörént már. Persze mindig keres az ember magyarázatot rá...aztán elkezdi okolni magát, de jobb ha elfelejted az illetõt.
08:04 Azért mert Veled így történt, még ne vedd evidensnek, hogy így van. Az ember néha megijed a komoly lépésektõl, ez mindenkivel elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Van egy kis idõm, így leírom mi történt tegnap este. Írtam neki egy sms-t, hogy hiányzik. De csak ennyit: Hiányzol! Nem vártam, hogy válaszoljon. Már kezdtem tényleg elhinni, hogy majd csak azért fogunk találkozni, hogy szakítsunk. Válaszolt az sms-emre. Végül is éjfélig sms-eztünk, annyit tudtam meg, hogy tényleg beijedt ettõl a dologtól. Nagyon szeret, szerelmes de hirtelen jött neki ez a dolog, ezért vonult vissza. Sokat gondolkozott rajta, mi legyen velünk. Felajánlottam, tekintsük az eljegyzést egy 2elõ-eljegyzésnek", és minden maradjon a régiben. Délután találkozunk. Örülök, hogy végül is kezdeményeztem.
A korotok alapján, azt hiszem a végleges elkötelezettségtõl ijedhetett meg. Szerintem túl sokáig ne várj. Egy jól mûködõ 3 éves kapcsolatban az ember már megengedheti magának, hogy nem taktikázik azon, hívjam? ne hívjam? Ráadásul minél hosszabb ideig halogatjátok, annál nehezebb lesz sértõdöttség, és feszültség nélkül megbeszélni a dolgokat. Ha egyébként nem szokásotok ennyi idõt távol lenni egymástól, valami oka biztosan van annak, hogy most nem jelentkezik, és ez az ok biztosan olyan, ami fõleg kettõtökre tartozik. Én felhívnám, és megkérném nagyon kedvesen, hogy üljetek le megbeszélni, mi a gond. Bánt, hogy kerül téged, és rosszul érzed magad ettõl is, meg attól is, hogy ha nem tudod mi a baj, segíteni sem tudtok rajta.
Nem vettem észre, hogy van még egy oldal:-D De akkor úgy látszik, minden rendbe jön majd.:-))))
Kell hogy legyen még valami amit nekünk nem írtál le...
Attól még, hogy akkor tudtál volna várni, most nem biztos, hogy olyan könnyen "visszaszívná", ha megbánta az elhamarkodott döntést. Az a fontos, ha még mindig így érzed.
A kérdező hozzászólása: Anyukája felhívott tegnap, kérdezte mi történt, mert a fia 1 hete otthon ül, sehova nem megy, a barátai ha keresik, letagadtatja magát, teljesen depressziós. Aggódom érte. :(
A kérdező hozzászólása: Remélem! Egy hete alig eszem, aludni is keveset tudok. Lesem a telefont, szinte szugerálom, hogy hívjon.
A kérdező hozzászólása: Én is azt hittem eddig, hogy minden tökéletes. Nemtudom, mi lehet a gond. :(
Nem elhagyott, beparázott, hogy neki mostmár vége az életének. Most fõ a saját levében. A döntés egyértelmû, õ kért meg. NE hívd fel! Ha 3 nap múlva se keres, menj a lakásásra, simogasd meg a buksi fejét, és kedvesen kérdezd meg, mi a baj. Mintha a barátja s gyóntatója lennél, nem az érintett menyasszony. Bármit mond, mondd neki, hogy nem kell félnie. És hogy minden jó és szép lesz. telefonon hívni nagyon rossz.
13:08 jó válasz.
A kérdező hozzászólása: Nem én akartam az eljegyzést, hanem õ "erõltette". Mondtam, hogy rendben, hisz szeretem, õ életem értelme, ha õ ettõl boldog lesz, hogy én a menyasszonya leszek, akkor legyen eljegyzés. Én tudtam volna várni még 1-2 évet.
08 vagyok. Na, ezt mondd el _majd_ Neki is! Mármint azt a részét, hogy Te tudsz még várni.
Hány évesek vagytok? A korotok ismerete nélkül nehéz eldönteni, hogy a végleges elkötelezettségtõl ijedt-e meg, vagy rájött arra, hogy túl fiatal még, és szinte semmit nem ismer az "életbõl" rajtad kívül...
A kérdező hozzászólása: Õ 23, én 20.
A kérdező hozzászólása: Tudja, hogy én tudtam volna még várni...
Én is hasonlóan jártam, csak nálunk még nem volt eljegyzés. Kedden még azt mondta szeret, pénteken már nem tudta mit is érez, és idõt kért. Na én ezt az idõt kérek dumát rühellem. Én vagy szeretek valakit, vagy nem. Nem kell idõ, hogy ezt el tudjam dönteni. De jó legyen adtam idõt. Amikor másfél hét elteltével sem hívott, összeszedtem a cuccait és elvittem a munkahelyére. Egy szót sem szóltam, csak letettem elé. Aztán persze fel tudott hívni, hogy mi volt ez. Azt válaszoltam, hogy ha neked másfél hét nem elég eldönteni, hogy szeretsz-e, akkor nincs mirõl beszélnünk. Ha engem akkor megkérdeztek volna, hogy szeretem-e, minden problémánk ellenére egybõl rá tudtam volna vágni, hogy igen. Számomra így mûködik a szerelem. Én ezért nem hiszek az idõben.
Amúgy is vennék porcerõsítõt neki. És nem azért hogy a füle álljon..
Elöljáróban: nem vagyok szakértõ a témában, sõt nekem csak egy keverék német juhászom van, de az alábbi felvételek 3, 10, és 12 hónapos korában készültek. http://kepfeltoltes.hu/view/120218/BENI2_005_www.kepfeltolte.. http://kepfeltoltes.hu/view/121116/CIMG3103_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/121024/Beni_11_062_www.kepfeltol..
Mit adsz enni neki? Elvileg még felállhat .Fogváltása befejezõdött?

Sajnos pco-m van, és 1, 5 éve nem sikerül a baba. Viszont a testvérem egy hete szült. Azóta teljes depresszióval küzdök, nem tudom magam kontrollálni, egész nap csak sírok. Túl lehet ezt vészelni épp elmével?

úgy érzem én meg egyhelyben toporgok,minden vizsgálatra hónapokat kell várni,senki nem akar nekem segíteni!!

Legjobb válasz: 2,5 éve kûzdöttem a pcos-al mire kaptam closty kúrát , bromocriptint..stb..követeld a dokitól!! Most fél év gyógyszerek után már 32 hetesek vagyunk.. Nem volt könnyû, szinte kéthetente dokihoz jártam, és 4 orvost cseréltem...ne hagyd magad.. A tesód babájának meg örülj, de tudom milyen, mert nálunk is lett akkor egy a családban amikor kiderült a bajom.

2, 5 éve kûzdöttem a pcos-al mire kaptam closty kúrát , bromocriptint..stb..követeld a dokitól!! Most fél év gyógyszerek után már 32 hetesek vagyunk.. Nem volt könnyû, szinte kéthetente dokihoz jártam, és 4 orvost cseréltem...ne hagyd magad.. A tesód babájának meg örülj, de tudom milyen, mert nálunk is lett akkor egy a családban amikor kiderült a bajom.
A kérdező hozzászólása: túl vagyok 3closti kúrán, és rajtam csak rontott!most a metforminért küzdök, csak már nincs lelkierõm....
szia. nekem is pco-t állapított meg a doki, igaz, enyhe változatban. semmiféle kúrát nem kaptam, semmiféle orvosi beavatkozás nem történt, és a fogamzásgátló abbahagyása után 3 hónappal késõbb teherbe estem, most 2 hónapos a kislányom. egyedül aloe vera berry-t ittam, amit a nõgygyász ajánlott. nem tudom, hogy ez segített-e, de mindenesetre rögtön sikerült a baba. persze, lehr, hogy egyáltalán nem befolyásolta a termékenységet. a lényeg, ne add fel! szerintem, nálad nagyobb a lelki baj, mint a fizikai. lazíts, ne görcsölj a babán, és meglátod, a legváratlanabb pillanatban meg fog érkezni.
Az elõzõt mintha én írtam volna.-) Nekem is PCO-m van, és azt mondták, nem lehet gyerekem. Szedtem már évek óta a Diane 35-öt. A férjemnek is elmondtam ezeket, mikor megismerkedtünk, és mikor abbahagytam a tabit, nem is gondoltam, hogy teherbe esek. És 3 hónap alatt sikerült, 4 hós a lányom. Én hiszem, hogy az is segített, hogy nem hittem benne, vagyis nem vágytam rá, nem ez járt a fejemben. Neked is fejben kell rendbe tenned magad, ahogy elõttem is írták. Nem szabad ennek megszállottjának lenni .És amikor nem is várod, akkor fog bekövetkezni a csoda:-) Tesódéknak meg örülj, mert a baba öröm, és neked is sikerülni fog!!:-)
én is diane 35-öt szedtem, abbahagyás után a 3. ciklusban megfogant a babám.

Van egy csaj, akit egy randi oldalról ismertem meg, kb 2 hete, és azóta MSN-ezünk. Már itt az idelye elhívni?

Jókat szoktunk beszélgetni, bár az utolsó pár napba nem igazaán, mert vagy én nem gépeztem, vagy nem volt fent, de az el?z? beszélgetések szerintem izgalmasak voltak :D

Legjobb válasz: Ja.

Ja.
Simán.
pont most van itt az ideje
Én is egy randi oldalon ismerkedtem meg egy sráccal. Még tavaly. Nálunk úgy volt, hogy hétfõn kezdtünk MSN-ezni, Õ már szerdán kért is egy randit tõlem és pénteken már találkoztunk is. :D:D Már itt az ideje neked is, így van !
itt az ideje megtanulni írni is.
Itt az ideje! Sok sikert! :)
Tudat alatt megint össze akarsz jönni vele, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Az sms pozitív volt ilyen békülös.
azt hogy egy 14éves lány vagy
Ez egy szokványos, egyszerû szerelmmi álom. Annyira átlátható, hogy csodálkozom, hogy magadtól nem jöttél rá, hogy mit jelent.
De utolsó, az ilyen 13-14évesek mindig arra a válaszra várnak, hogy "az álmodban jelzett, hogy még mindig szerelmes beléd" vagy "mindig rád gondol és szeretnéd ha járnátok megint" stb...
DR.ötker vagyok álompshihokalkulátor ez az álom nagyon tisztán érezhetõ jelentéssel bír, a tested így jelzi hogy retardált az elméd, és szeretné ha a kispuncidról lekapargatnád a gombát. mint szakorvos azt javaslom hogy vegyél be naponta egy adagkutyaszart és naponta 3szor verd a hülye fejed a falba

. Ebben a honapban már megvolt. Azóta eltelt egy hét. és két napja úgy fájdogál a hasam mintha meg akarna jönni. Hát nem tudom, lehet terhes v-ok?

négy napja szeretkeztem a barátommal,de nem volt nálunk óvszer és kiszált.

Legjobb válasz: igen lehetsz terhes,elég felelõtlenek voltatok-.-

igen lehetsz terhes, elég felelõtlenek voltatok-.-
Lehetsz terhes, hiszen peteérés környékén voltál! Nagyon felelõtlen dolog ez, sokan így estek teherbe, olvass utána rengeteg ilyen sztori van itt a gyakorikérdéseken.Ahhoz h idõben kiszálljon a fiú, nagyon tapasztaltnak és meggondoltnak kell lenni, pár csepp is "becsoroghat", na meg az elõváladék, és kész a baj! Amellett h lehetsz terhes, 4 nap után nem jelentkeznek terhességi tünetek. Valószínû most van a peteérésed, és azért fájdogál a hasad.Rem nem lesz gond, de máskor legyen eszetek!
Mert komolytalanok.
Mert kis rosszindulatú irígy fíreg mindegyik. Egyszerûen böki a csõrüket, hogy a haverjuk már randizik valakivel, õk meg nem, így megpróbálják számodra ezt a dolgot kellemetlenné tenni. Ne hagyd magad, élvezd a randit a fiúval amennyire csak lehet. Olyan helyet találjatok, ahol egészen biztosan nem botlotok a barátaiba.
16-17 éves: a felnött kor legkorábban 18 évesen következik be (valakinél akkor sem), tehát Õk még gyerekek. Vagyis komolytalanok :) !
Irigykednek...És gyerekesek...Szerintem ennyi az egész.A fiatal kanok már csak ilyenek. Kíváncsi lennék azoknak a haveroknak/barátoknak volt-e már barátnõjük...Szerintem egyszerûen égeti õket az irigység, és ezt ezzel leplezik, ne törõdj velük...:) És sok sikert:)
Tuti, hogy komolytalanok, ha én belegondolok hogy gimi óta mennyit változtam, huhh, 6szor odavissza, keresztbe-hosszába változtam, és tényleg nagyon kevesen vannak, akik valamivel komolyabbak mint a többi, szóval emiatt nem kell aggódnod, gondolom a randin nem történt semmi ciki akkor nem lehet probléme. Sok sikert/boldogságot ! ;)
A kérdező hozzászólása: De már 16-17 évesekrõl van szó :S
fiúknál a 16-17 év az nem jelent semmit:D

Gyökérkezelték a fogam egy hétig nyitva volt, utánna visszamentem kitisztította és még egy hétig benne volt ideiglenes tömés, azóta nem fájt csak néha de nagyon kicsit, jelentéktelen fádalom volt, viszont a torkom azóta fáj, miért van?

Lehet hogy külön a torkom gyulladt be, de háziorvoshoz meg még nem jutottam el az iskola miatt.. a másik hogy mostmár ha letömi a gyökeret jónak kell lennie a fognak? vagy kell még tisztítani?

Legjobb válasz: Mielõtt végleges tömést kapsz, tuti hogy kitisztítja még egyszer legalább! Sajnos azt nem tudom hogy miért fáj a torkod, de ha nem múlik mindenképp menj orvoshoz, és mondd meg hogy azóta fáj hogy fogorvosnál voltál!

Mielõtt végleges tömést kapsz, tuti hogy kitisztítja még egyszer legalább! Sajnos azt nem tudom hogy miért fáj a torkod, de ha nem múlik mindenképp menj orvoshoz, és mondd meg hogy azóta fáj hogy fogorvosnál voltál!

Mi van Velem? Régóta kapcsolatban élek, de most egy hétig nem találkoztunk a párommal, (munka miatt), összefutottam egy régi ismerősömmel, akiből azóta eszméletlen jó pasi lett. Ez múlt héten történt, és azóta nem tudom elhessegetni a fejemből.

Miért? Szeretem a páromat nagyon, jól megvagyunk együtt. Mégis gyakran gondolok a régi ismer?sömre mióta találkoztunk. Mit csináljak, hogy ne gondoljak rá ennyit? Vagy próbáljam meg, hogy találkozok vele, beszélgetünk, hátha elmúlik. Nem értem.

Legjobb válasz: Megadtad a választ. Mert jó pasi lett, rég láttad. A kapcsolatod mellett most õ új és valamelyest ismeretlen. Noha nem minden az, aminek látszik, ha úgy adódik, találkozz vele nyugodtan. Velem korábban ugyanez megtörtént. A "másik" teljesen más, mint a párom, szinte ellentéte.. Nagyon vonzott, teljesen megbolondított. Mégis, néhány találkozás után rájöttem, hogy annak idején nem hiába nem lett köztünk semmit. Megerõsítette a párom iránti érzéseimet a "másikkal" való találkozás. Nekem is kellemetlen volt. Szerintem itt csak a 2 véglet létezik. Elkerülöd minden áron, vagy találkozol vele és meglátod mi lesz. Vedd egy próbatételnek a kapcsolatodat illetõen. Hidd el, rövid úton minden világos lesz! Sok sikert! 23/L

Megadtad a választ. Mert jó pasi lett, rég láttad. A kapcsolatod mellett most õ új és valamelyest ismeretlen. Noha nem minden az, aminek látszik, ha úgy adódik, találkozz vele nyugodtan. Velem korábban ugyanez megtörtént. A "másik" teljesen más, mint a párom, szinte ellentéte.. Nagyon vonzott, teljesen megbolondított. Mégis, néhány találkozás után rájöttem, hogy annak idején nem hiába nem lett köztünk semmit. Megerõsítette a párom iránti érzéseimet a "másikkal" való találkozás. Nekem is kellemetlen volt. Szerintem itt csak a 2 véglet létezik. Elkerülöd minden áron, vagy találkozol vele és meglátod mi lesz. Vedd egy próbatételnek a kapcsolatodat illetõen. Hidd el, rövid úton minden világos lesz! Sok sikert! 23/L
Ez azon múlik hogy kit szeretsz jobban. rajtad áll hogy mit csinálsz, de ne hagyd el a mostani párod egy hirtelen fellángolás miatt. De ha úgy érzed, hogy ez valami fontosabb dolog, jobban szereted, a másikat, a másokikat, és úgy érzed h ez tartós, akkor megéri mással próbálkozni. De ezt elõtte közöld a pároddal. Ha meg semmit se érzel a második fiú iránt csak sokat gondolsz rá az természetes. Mindenki gondol a másik nemre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Ez az, hogy a páromat szeretem, ez a pasi csak vonz, hogy milyen jó lett. Szeretnék vele találkozni, beszélgetni, hogy mégis mi történt vele. Nagyon sokszor jár az agyamban, és nem tudom elterelni a gondolataimat hosszú idõre. Olyan lelkiismeretfurdalásom van.
Ez azért még nem szerelem, nem indokolt a lelkiismeretfurdalás. Mellesleg az, hogy kívülrõl jól fest még nem jelzi, hogy a belsõ is tükrözi. Sok szép almát láttam, de a belseje lehet, hogy rohadt. Ha érted a célzást... De mindenkit vonz az ismeretlen, a kíváncsiság. Szerintem csak ezek hajtanak. A párodat már ismered, de ez a tag más, különb, ismeretlen. -ReapeR-23/F
A kérdező hozzászólása: Tegnap d.e eljött hozzám. Nagyon sokat beszélgettünk, mindenfélérõl. Azt hiszem Õ is azt érzi amit én, legalábbis az este kaptam tõle egy sms-t, amibõl ezt vontam le. Nagyon akarok vele találkozni még. Elfog ez múlni? Remélem csak egy fellobanás lesz. Nem akarok rosszat senkinek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!