Találatok a következő kifejezésre: Egy hete és (3718 db)

Hogyan tudnék fogyni gyorsan? Kb.5-6 kg-t szeretnék leadni. Milyen ételeket ne fogyasszak? Mennyit sportoljak egy héten és mit? (Lent)

Futni és bicajozni szoktam néha-néha.. Szeretnék kicsit fogyni most így nyáron.A fenekemre is kéne edzenem egy kicsit. 160 cm vagyok és 51 kg. 14/Lány Köszi előre is!

Legjobb válasz: Kb. két hónap alatt menne le, ha nagyon szigorúan betartod az étrendet és nem nassolsz. Napi 2g*testtömegkg fehérje, 1-1,5g*testtömegkg CH és 1g*testtömegkg zsír. Itt találsz étrended, és az oldalon le vannak írva az alap dolgok + van edzésterv is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4 Heti 3-4 aerob edzés (bicikli, kocogás ilyesmik) kb. 50-60 perc + súlyzód edzés heti háromszor teljes testes (edzéstervet az oldalon találsz, vagy ha nem találod segíthetek PM-ben). Ha ez mind megvan, nem nassolsz, betartod az étrendet, akkor olyan másfél/két hónapon belül le is megy az az 5-6 kiló és még formád is lesz.

Kb. két hónap alatt menne le, ha nagyon szigorúan betartod az étrendet és nem nassolsz. Napi 2g*testtömegkg fehérje, 1-1, 5g*testtömegkg CH és 1g*testtömegkg zsír. Itt találsz étrended, és az oldalon le vannak írva az alap dolgok + van edzésterv is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4 Heti 3-4 aerob edzés (bicikli, kocogás ilyesmik) kb. 50-60 perc + súlyzód edzés heti háromszor teljes testes (edzéstervet az oldalon találsz, vagy ha nem találod segíthetek PM-ben). Ha ez mind megvan, nem nassolsz, betartod az étrendet, akkor olyan másfél/két hónapon belül le is megy az az 5-6 kiló és még formád is lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :-)
lehet heti 9 10 is
25-30, ha házasok 0.
Reggel délben este, plusz néha egy kis gratis, az azt jelenti, hogy 7*3 + 3 a gratis azaz 24, de ha vesszük a korrekciós tényezõt akkor (7*3+3)*(1-7/(7*3+3)), ha a korrelációs tényezõt is figyelembe vesszük akkor gyök alatt (7*3*3+3)*(1-7/(7*3+3)) gyökök kívül - (1-7/(7*3+3))
váltózó mindenkinek mások az igényei vol olyan csajom akinek napi 1 elég volt vagyis akkor 1 héten 7-szer szexeltünk de volt olyan is hogy napi 4-szer kellet mert ö nagyon kívánta (én sem bántam) vagyis 28-szór hetente!

Hány gép ruhát mosol egy héten, és hány főre? És mennyi és milyen mosóport, öblítőt használsz el egy hónapban?

Mi hárman vagyunk. Két naponta három gép ruha. Havi 4-5 kg Ariel, és 2,5-3l Lenor sensitive... nagyon sok. Más mennyit mos???

Legjobb válasz: Egy héten egyszer mosok, pénteken. De akkor 3 géppel. Külön a fehéret, a szinest és a törülközõt. Gépenként 2-2 adag mosópor és egy-egy adag öblitõ fogy el. Még nem számoltam össze ez mennyi havonta. Egy bazi nagy doboz mosóport veszünk és kb. 2-3 havonta fogy el. 2-en vagyunk, gyerek nincs.

Egy héten egyszer mosok, pénteken. De akkor 3 géppel. Külön a fehéret, a szinest és a törülközõt. Gépenként 2-2 adag mosópor és egy-egy adag öblitõ fogy el. Még nem számoltam össze ez mennyi havonta. Egy bazi nagy doboz mosóport veszünk és kb. 2-3 havonta fogy el. 2-en vagyunk, gyerek nincs.
Öten vagyunk 5 gép hetente. (Abból 1 ágynemû, 1 törülközõ, konyharuha) Ez így is 3gép, azaz 18 kg ruha hetente. Ennél többet nem is tudnánk csinálni. egy 4, 5 kilós persil olyan 2-3 hónapra elég, öblítõt nem használok, a szárítógépbe a kendõkbõl havi 1 doboz fogy.
Mintha Én kérdeztem volna. Nálam van MosóMasaMosodája. Hárman vagyunk. 1 hónapban 4, 5 l Bonux mosógél és minimum 2 l Lenor Sensitive. Egy héten egyszer mosok, szombaton. Külön fehérek, külön törölközõk-zoknik, külön szinesek, külön sötétek, külön gyerekruhák, külön fehérnemûk. ez egy napra 6 gépnyi ruha. + ha mosok ágynemûket, + polár takarók. Azt hiszem nem hagytam ki semmit. 24/N
19:50 vagyok Én nem használok sokat a Tomiból : 4 kg ruhához 1 mérõpohárnyi mosóport öntök. És a ruháink hófehérek, semmi nem szürke (lehet, ez az öblítésektõl vagy a mosógéptõl is függ?). Volt már nálunk is Ariel meg Persil, én semmi különbéget nem látok (árban viszont nem mindegy)! :D
Hárman vagyunk, heti átlag 3X mosok. Egy fehér, egy színes, és egy gyerekruha. (persze, ha ágynemû van, azt külön). A kislányom ruháit csak mosódióval mosom, a magunkéhoz Tomit használok. Öblítõt nem, ecettel, és illóolajjal öblítek. A mosószer olyan 2-3 hónapig elég (színesnek, fehérnek külön, és 3-3 litereset vettem). De lassan áttérek a mi ruháinknál is a mosódióra. Folttiszítónak Domestos fehérítõt, illetve mosószappant használok, nem szeretem, ha foltok az elõke, vagy nem ragyog a textilpelus.
egyszer mosok hetente, akkor kb 3 géppel. 3an vagyunk egyébként. fehérek, sötétek, közepes színûek. 1 ruhát többször is felveszünk(persze nem egymás utáni napokon), amíg nem koszos, ágynemût max 3 hetente mosok. bonux folyékony mosóport és silan öblítõt hazsnálok. nem tudom mennyit, 1 adag ruhához kb 130-150ml mosópor és 2 kupak öblítõ.
heti 2-3x mosok 1 géppel. nem mosom külön a színest, meg a fehéret, mert akkor vagy félig lenne mindig a mosógép, vagy nem lenne mit felvennem... mosóporból biopont használok, az elég 2-3 hónapig is, öblítõbõl havonta veszek, most épp sárga coccolinom van :)
3fõre. kb.7x egy héten (1 ágynemû, 1 törölközõ, 1 gyerek, 2 színes, 1 világos, 1 egyéb(terítõk/törlõk, takaró, szõnyeg etc.-külön persze) Folyékony persil sensitive kb. 1liter havonta (100ml per adag) Silan aromatherapy bordó sokáig elég kb.3hónap egy nagy flakon(keveset teszek azt is felöntöm vízzel) /Azt gondolom nagyobb adagot javasol a gyártó, hogy gyakrabban kelljen venni, pedig kevesebbel is eléred uazt a hatást)
Kettõ és felünkre mosok hetente egyszer, olyankor mindent:) Ez azt jelenti, hogy (nagyon pici elõl töltõsünk van) 1 adag lepedõ, ágynemû, takaró, 1 adag törülközõ (fejenként 4-4, úgyhogy épp csak elfér), és 2-3 adag ruha színfogó kendõvel és 1 adag fehérnemû és pizsi színfogó kendõvel szintén:) Én mosódiót használok és ecetes víz öblítõt, nos õszintén bevallom, 10 havonta egyszer kell költenem 3000ft-ot mosószerre, mivel a 250-grammos mosódió 50-60 mosásra is elég:) És mivel nekünk nincsenek még olyan szennyezõdéseink, nagyon olcsón kijövünk:) )) Karira már itt lesz Abigél is, az õ ruháit is ezzel fogom mosni, így elkerülöm az ekcémát remélem( nekem kijött és sajna úgy félrekezelték, hogy asztma lett belõle), tudom, hogy a babák makacs foltokat hagynak de inkább veszek több textilpelust és ruhát, csak ne legyen baja:)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat. Utolsónak, én is mostam évekig Tomival, de aztán egyszer kipróbáltam az Arielt. Nos amit a Tomi szürkén hagyott, az az Arieltõl hófehér lett és kevesebb is elég belõle a tiszta ruhához mint a Tomiból, így igazából nem is drágább, hiszen a Tomiból több fogyott sokkal. Üdv.
anyukám szinte minden nap mos. 4-en vagyunk. egy hét alatt kb 6-7et mos. és vasárnap vasal. bár múlt héten beteg volt vasárnap, nem bírt felkelni, aztán most kissé felburult a rend, mert én annyira nem vasalok jól, hogy annyi ruhát megcsináljak, hugom kicsi, apa meg egy lusta disznó, meg én a kezébe se adnám a vasalót, véletlen sem!

Ha rendszertelen a ciklusom, (most peldaul megint kesett egy hetet) Es azelött egy hettel voltunk egütt, hogy meg kellett volna jönni, de bar nem vedekeztünk, nem ment el bennem lehetek terhes?

Igazabol azt sem tudom, hogy ez most menszi -e, mert csak barnas pirosas pecseteles van, es itt azt olvastam, hogy ez beagyazodas jele is lehet

Legjobb válasz: Technikailag lehetsz, bár kicsi az esély mivel tüszõrepedés után 1 héttel szexeltetek. Biztos ami biztos vegyél egy tesztet hogy megnyugodhass!

Technikailag lehetsz, bár kicsi az esély mivel tüszõrepedés után 1 héttel szexeltetek. Biztos ami biztos vegyél egy tesztet hogy megnyugodhass!
ha szkott késni akkior nem vagy terhes mert még peteérésed sincs
Na szóvál, lehet, hogy neked mivel késik a mensid és renszertelen, össze-vissza van peteérésed, vagyis lehetsz terhes, de a nem védekezés esetén nem csak az a fontos, hogy hol ment el, hanem, hogy bent volt-e. elõváladék ugyanis okoz terhességet. Vegyél egy tesztet, hogy biztos legyen, mert egy korai vetélésnek is ilyenek a tüneteei. Késik és barna. Ha pozítívat tesztelsz menj orvoshoz.

Jartam egy sraccal lefekudtem vele egy honap utan menstrualas utan egy hettel, es ra egy hetre szakitottunk miutan megtortent a dolog, nagyon fel van puffadva a hasam vagy teherbe estem?

Legjobb válasz: nem vedekeztunk de viszont vigyaztunk meg mielott el nem ment abahagytuk es tesztet nem tudok meg csinalni mert el kell teljen legalabb 12-nap az aktus utan

A kérdező hozzászólása: nem vedekeztunk de viszont vigyaztunk meg mielott el nem ment abahagytuk es tesztet nem tudok meg csinalni mert el kell teljen legalabb 12-nap az aktus utan
A legfogamzóképesebb idõszakban sikerült szexelnetek. Nem derült ki, hogy védekeztetek-e, és mikor kell(ett volna) megjönnie legközelebb. A helyedben vennék egy tesztet, mert elég jó esélyed van rá, hogy nem haspuffadás lesz az...fõleg ha napokig-hetekig tart. Ejj, ejj....hát te is inkább olvastál volna helyette...
Hány napja volt a menzid elsõ napja? Vagyis mikor volt az elsõ napja naptár szerint?
A kérdező hozzászólása: aszt irja a neten hogy a legtermekenyebb ido menzesz elott szamolva 14-nap egyaltalan nem akkor volt a legtermekenyeebb idoszakom, es hogy utana aszt nem irja hogy van
Ha konkrétan dátumokkal leírod a dolgot, akkor könnyebben tudunk segíteni.
A kérdező hozzászólása: szeptember 19-az elso nap es mikor egyutt voltunk szeptember 26. fogok venni tesztet csak meg ugysem mutat semmit dehat egyeb jelei nincsenek csak nagyobb a pocim a szokasosnal, de ha az leszek, akkor pedig el kell mondjam neki es felek tole
Ne aggódj. Ha hét nappal a menzid elsõ napja után volt a dolog, akkor kevés az esély rá, hogy terhes lennél. Ezek után pedig legyél okosabb. Ne játszd el az életed!

Srácok nektek mennyi egy normál "szex adag" egy héten? És zavar e titeket ha egy nőnek kicsit nagyobb a szexuális igénye?

18/L

Legjobb válasz: Úgy 10 aktus már kielégítõ egy hétre. Páromnak is jó ez a mennyiség. Ha többet akarna nekem nem lenne gond :D

Úgy 10 aktus már kielégítõ egy hétre. Páromnak is jó ez a mennyiség. Ha többet akarna nekem nem lenne gond :D
hát, nincs órarendhez kötve, leginkább csak úgy spontán elkap :) amúgy heti 3-de volt már 9 is :D szerintem nincs olyan férfi akit zavarna a túlzott szexuális étvágy :) )))
Minden nap igénylem a szexet, akár többször is, sajnos nagy a libidóm és szerintem sok lánynak ez sok lenne. Szóval hozzám olyan lány való, aki ugyanilyen szexéhes, mint én. Minden nap szexelni akarok!
nekem a legtöbb 1 nap 4 volt, de az nem soxor. napi 1 az jó, néha kimaradhat, néha meg lehet 2. Sajna most hetelek, azaz messze dolgozom, így hétvégén van hogy péntek este, majd szombat 2, vasárnap 1-2. Nõnek csak legyen nagyobb, de csak picivel mint nekem, mert akkor szájjalszívesen elintézem akárhányszor, csak máshoz ne menjen a hátam mögött. Mostani nem olyan. elõzõvel 4 órás volt a leghoszabb, de õ még folytatta volna, holot 25 fölött élvezet el. Nekem 3x sikerült, és elõtte este is megdugtam, akkor 1, 5 órás volt, meg aznap reggel is még, az 1 órás volt, így én nem bírtam tovább, mert dolgoztam 10 óráztam. Másnap csak aludtam meló után :D
A kérdező hozzászólása: biztatóan hangzik:D azért 1, 5órás szexet én nem bírnám ki az biztos.
leghoszabb, mint írtam, egy nap 4 órás volt egyhuzamban, elõtte volt a másik ketõ, tehát 6, 5 óra volt 1, 5 nap alatt, ez 4 éve volt, és azóta sem bírtam a közelébe jutni mégegyszer. 1, 5 óra viszont simán megy.
A kérdező hozzászólása: nem fáradsz el?
5-6 de azok legyenek 1 órásak kb.:P
Jajj..csak lenne egy olyan lány akinek nagyobb lenne az étvágya...nekem a napi 7-8 már elég lenne.

Köldök piercingem van egy hete és eddig mindig jártam egy héten párszor fitnessz terembe. Most is mehetek? Mert még nem gyógyult be és valaki azt mondta hogy az intenziv testmozgást ki kell hagyni

értelmes válaszokat szeretnék a humorosakat inkább ne ide,kösszi:D:)

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ragaszd le, arra ügyelj, hogy ne akadj bele, és hason ne gurulj nagyon :) és ha végeztél, kezeld le fertõtlenítõvel.

Szia! Szerintem ragaszd le, arra ügyelj, hogy ne akadj bele, és hason ne gurulj nagyon :) és ha végeztél, kezeld le fertõtlenítõvel.
nekem azt mondták hogy azért nem szabad mert szépen mondva az izzadság belecsöpög a sebbe és az nem tesz túl jót neki.Én speciel leszartam elmentem futni , és persze hogy begyulladt.De ez az egyéntõl is függ.

Mennyi húst eszik meg az 1 év körüli babátok egy evésre? Minden nap kap húst? Hányszor kap tojást, sajtot egy héten és mennyit?

Legjobb válasz: Én már nem fõzök neki külön,azt eszi amit mi. Persze nem fûszerezek úgy mint elõtte,mindenki magának. Úgyhogy nagyon változó hogy egy héten mennyi húst és tojást eszik. Attól függ mit fõzök. Sajtot és tejtermékeket minden nap kap.

Én már nem fõzök neki külön, azt eszi amit mi. Persze nem fûszerezek úgy mint elõtte, mindenki magának. Úgyhogy nagyon változó hogy egy héten mennyi húst és tojást eszik. Attól függ mit fõzök. Sajtot és tejtermékeket minden nap kap.
a lányom minden nap kap húst, hétközben fõzeléket kap, abban van hús, egy adagban kb 2 db jégkockányi méretû, de pontosan nem mérem. minden nap kap sajtot, nagyon szereti, vagy ráolvasztom a szendvicsre, tehát meleg szendvicset kap, vagy a kedvence a MEdve sajt, abból eszik meg egyet. Ezen kívül kap jobb minõségû sonkát, esetleg virslit, de eszik sült illetve rántott husit is. a tojást úgymint fõtt, vagy sült tojás nem igazán eszi meg a lányom, de tojásos ételeket szivesen eszi, pl. szereti a bundáskenyeret. nem számolom így, hogy mennyi tojást eszik, a tésztában is van tojás, amit kap, néhány péksüti is le-lecsúszik idõnként, abban is van tojás. de szerintem heti egy-két tojást biztos megehetnek már.

Ha a barna folyás nem a mensi helyett jelentkezik, hanem a nem várt mensi előtt egy héttel és el is tart a nem vártig, akkor az nem babát jelent már?

Nekem a 20. ciklusnapom kezd?dött, nagyon kevés, krémes folyás, egy napra a 24-en semmi nem volt, most megint van, nagyon kevés, krémes még mindig. Még 2 nap a nem vártig, ez akkor már biztosan mensi lesz? Egyébként a pé-m a 16. napon volt, tehát 10 napja. A teszt már kimutatná? Beágyazódik már ilyenkor? Bocs, ha negyon sokmindent kérdeztem és nem túl érthet?, de már olyan izgalomban vagyok és elkeserít ez a barnázgatás.

Legjobb válasz: Én hasonlóan voltam, s most 30 hetes terhes vagyok. Nálam a beágyazódás ideje alatt (kb. egy hét, 10 nap mensi elõtt) már barnázgattam, s ez nem maradt abba az elmaradt mensi napján sem, csak akkor nem egy csepp, hanem 3-4 csepp volt. Fájt is a hasam, azt hittem megjön, de csak nem jött meg, csak nem jött meg. Pár napra az elmaradt mensi után már teszteltem és pozitív lett. Szóval, minden jel arra utal, hogy kisbabád érkezik. Vigyázz magadra nagyon! :)

Én hasonlóan voltam, s most 30 hetes terhes vagyok. Nálam a beágyazódás ideje alatt (kb. egy hét, 10 nap mensi elõtt) már barnázgattam, s ez nem maradt abba az elmaradt mensi napján sem, csak akkor nem egy csepp, hanem 3-4 csepp volt. Fájt is a hasam, azt hittem megjön, de csak nem jött meg, csak nem jött meg. Pár napra az elmaradt mensi után már teszteltem és pozitív lett. Szóval, minden jel arra utal, hogy kisbabád érkezik. Vigyázz magadra nagyon! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod, remélem neked lesz igazad, már nagy izgalomban vagyok, tegnap óta megint nagyon kevés van, csak pár csepp. Holnap majd kiderül, ha nem jön meg, akkor tesztelek majd hétfõn. Egyébként nekem is nagyon mensisen görcsöl a hasam, a ciciim égnek, és leszakad a derekam. Remélem nem mensi lesz. Neked gratula, további jó babavárást, minden jót és könnyû szülést kívánok. A teszt eredményét megírom , ha esetleg megnézed még.
Tudom, nagyon régen volt, de sikerült??? :) ) Én válaszoltam neked anno.
A kérdező hozzászólása: Szia! ha esetleg olvasod, még nem jött meg, ma kellett volna. Szerintem holnap tesztelek egyet, addig meg izgulok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklödést, igen, pozitiv lett akkor a tesztem, de sajna 7 hetesen elvetéltem.A következõ próbálkozásra viszont újra sikerült, márciusban megszületett a kisfiam, 7, 5 hónapos nagy baba és még mindig sokat szopizik, amire nagyon büszke vagyok.Nálad mizu, ti hogy vagytok, mikor szültél?

Az baj ha pl edzek egy izmot egyik héten és a másik héten rakok be 1-2 gyakorlatot amit eddig nem végeztem?

pl. mellnél van négy gyakorlat és hétr?l hétre cserélgetek mindig 1-2 gyakorlatot meg a sorrendet? És néha sz ismétlés számot is(általában melegítésnél nagyobb ismétlés a besurranás érdekében)

Legjobb válasz: Pont így jó. Változtatni kell az edzéseken, pl más gyakorlatok, azok sorrendje, pad dõlési szöge, egykezes- és két kezes súlyok használata.

Pont így jó. Változtatni kell az edzéseken, pl más gyakorlatok, azok sorrendje, pad dõlési szöge, egykezes- és két kezes súlyok használata.
A kérdező hozzászólása: akkor jó:D köszi!:D
Tokeletes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!