Találatok a következő kifejezésre: Egy hónapja távkapcsolatom (9 db)

A barátommal távkapcsolatban vagyunk, egy hónap után fogunk holnap talizni, de épp megvan :S Biztos nagyon kívánni fogja a szexet, mit javasoltok, hogyan oldjam meg?

Az egyszer? orálnál vmi fantáziadúsabbra gondolok, segítsetek!

Legjobb válasz: És ha esetleg rendesen csináljátok vaginálisan úgy, hogy óvszert húztok? Meg magatok alá raktok egy sötét törölközõt. Mi is távkapcsolatban vagyunk a barátommal és csak hétvégente tudunk találkozni és ha pont megvan, akkor is szoktuk csinálni. Persze jobban kell vigyázni a fertõzésveszélyre meg a vérre meg minden, de meg lehet oldani. És ilyenkor sokszor még kívánósabb vagyok:). Persze ha ti ódzkodtok attól, hogy így csináljátok, akkor nem kell, csak há elég ritkán találkoztok. Én biztos nem hagynám ki így sem. 20/L

És ha esetleg rendesen csináljátok vaginálisan úgy, hogy óvszert húztok? Meg magatok alá raktok egy sötét törölközõt. Mi is távkapcsolatban vagyunk a barátommal és csak hétvégente tudunk találkozni és ha pont megvan, akkor is szoktuk csinálni. Persze jobban kell vigyázni a fertõzésveszélyre meg a vérre meg minden, de meg lehet oldani. És ilyenkor sokszor még kívánósabb vagyok:) . Persze ha ti ódzkodtok attól, hogy így csináljátok, akkor nem kell, csak há elég ritkán találkoztok. Én biztos nem hagynám ki így sem. 20/L
Én nem szoktam szarakodni ilyen helyzetben, a menstruációs vér kiváló síkosító, és az íze is finom. Simán becsapatom az én drágámnak olyankor is, kifejezetten izgat ha a szoba úgy néz ki utána mint egy mészárszék 20/f
Lehet olyan fogamzásgátlót kapni, amitõl nem lesz menstruációd.Viszont ez a fajta módszer a magas hormontartalma miatt egy évben csak egyszer ajánlott.
ÉN azt szoktam csinálni ilyenkor, hogy tampont használok, (mert akkor biztos nem leszek büdös), és közvetlenül azelõtt, hogy levenné a bugyimat, kiszaladok a wc-re, kihúzom a tampont, visszaszaladok, szeretkezünk, aztán utána megint kiszaladok, és bedugok egy másikat. Vérmenetes, maceramentes megoldás. :) 20L
mi multkor azt csináltuk hogy amikor nagyon megvolt, betett egy tampont, és kézzel lejuttattuk egymást a csúcsra.. :) aztán meg amikor kezdett elmúlni, szexeltünk gumival... :)
Az egy dolog, hogy mennyire gusztustalan ilyenkor vaginálisan csinálni, de ráadásul egyáltalán nem is egészséges. Még akkor sem, ha gumi van a párodon, mert az õt védi, a te méhszájad viszont ki van nyílva, és fogékony a fertõzésekre. Szóval én továbbra is az anált javaslom, ha az orál mellett még valamivel szeretnél neki kedveskedni. Esetleg megírhatod majd holnap vagy holnapután, hogy döntöttél. Engem érdekelne. ;)
Az análist próbáltátok már esetleg?
Jó harcos vérben is:) Szóval, nem tudom mennyire közeli a kapcsolatotok, de én azt ajánlom, hogy tegyél be egy tampont, akkor nyugodtan izgathatja a csiklód, csókolgathat egyéb helyeken Te is játszatsz vele. Aztán amikor már úgy érzed nedvesedsz, (nem, nem a vértõl:) ) akkor õ elõkészíti az ágyra a törülközõt, de meg kiókumlálod a tp-t ( hogy ne lássa, bele zsepi) aztán õ addigra felhúz egy gumit és kezdhetitek:) csak ne túl vad pózokat. Utána közös zuhi:) Mi így csináltuk:)
Hát betéttel tényleg... :D De nem lehetne kivételesen feltenni egy tampont? Egy hónap után ennyi áldozatot igazán meghozhatnál neki szerintem. ;)
A kérdező hozzászólása: de pont nagyon meglesz, nem akarom az anált, a tampont nem szeretem, betéttel szerintem elég gáz az anál :D
a jo tengerész a vörös-tengeren is tengerész
én is távkapcsolatban vagyok és elõször engem is zavart de a párom megnyugtatott, hogy õt ez nem zavarja:) aztán már engem se gumi+alátok egy törölközõ+szerintem te legyél felül és akkor õ lesz véres nem te ha téged jobban zavar mint õt:)
nincs. Ha egy dugásra vágysz, azt megkaphatod helyben is, nem kell azért távkapcsolatot tartani.
HH nerm szerelmes tipus? Akkor szorakozos tipus, es egy olyan csak nagyon keson fog eszhez terni vagy meg akkor sem.az fontos h csalados tipus e(de ketlem), mert akkor vagyakozik komoly kapcsolatra, de ha nem soha nem fog komolyan venni. Miert kinozd magad? s Meddig? Amig komoilyabba valik a dolog, szerelmes leszel s megbanod, s megalazod magad elotte, s mindent megbocsajtasz neki? NEM! Van becsuleted, es meg az elejen ha nem tud olyan kapcsolatot nyujtani neked valaki amilyen szeretnel, akkor hagyd es keress olyant aki igenis megbecsul azert aki vagy! Ha tavkapcsolat meg tudod, h nem csal meg? Vagy egyaltalan komolyan vesz?Nem tudhatod, mert egy honap alatt meg nem biztok egymasba. Keress olyant aki megerdemel, es boldogga is AKAR tenni. meg most mig nem keso.Gondolkozz el rajta. O biztos a sajat boldogsagat nezi nem a tiedet. Te is at nezd!

Távkapcsolatban élők! Mennyibe kerül nektek egy hónapban az utazás?

Legjobb válasz: 4ezer forint + még ami dinárban kerül hogy eljussak oda, szóval úgy összesen kb 6-7 ezer forintból jövök ki 1 hónapban.

4ezer forint + még ami dinárban kerül hogy eljussak oda, szóval úgy összesen kb 6-7 ezer forintból jövök ki 1 hónapban.
én hetente megyek - a bkv bérletem az eleve megvan (felnõtt bérlet 10.000) és még a volánjegy ami csak oda 3.000 Úgyhogy havonta bérlettel együtt olyan: 34.000
minimum 15 000 havonta csak az oda-vissza út általában, ami kb 4x találkozást tesz ki 23/L
Hova mész dinárban elsõ?Melyik település, szerbia?
Vagyis szerbián belül..
kb 11 ezer Ft egy alkalommal oda vissza az utam.
15ezer oda-vissza, ezért ritkán tudunk talizni, meg helyszûke miatt is, remélem ez hamarosan változik.

4. 5 éve vagyunk együtt práommal, az utóbbi 4 hónapban távkapcsolatban, egy hóapja regisztrálva van társkeresőkön(függetlenként) és ismerkedik, de elég rendesen, szerinte ez egy kapcsolatba még belefér, mert hogy ez nem megcsalás. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha ez az ismerkedés csak az interneten történik addig semmi gond, de ha találkozgat is más nõkkel szerintem már probléma.Én kicsaptam volna a cirkuszt, mert nagyon féltékeny vagyok (3 éves kapcsolatban).Volt a miénk is távkapcsolat...A flört azt mondják kell, de határok között.Beszéld meg a pároddal, hogy miért van erre szüksége és ha neki más nõk kellenek, kényszerítsd választás elé.Remélem a helyes utut választja!

Ha ez az ismerkedés csak az interneten történik addig semmi gond, de ha találkozgat is más nõkkel szerintem már probléma.Én kicsaptam volna a cirkuszt, mert nagyon féltékeny vagyok (3 éves kapcsolatban).Volt a miénk is távkapcsolat...A flört azt mondják kell, de határok között.Beszéld meg a pároddal, hogy miért van erre szüksége és ha neki más nõk kellenek, kényszerítsd választás elé.Remélem a helyes utut választja!
Azzal, hogy mások elõtt függetlenek mondja magát, szerintem vérlází, hiszen van párja, Te. Én ezt nem tûrném. Ha gondol rá, már régen rossz.
Én meglepném azzal, hogy a társkeresõbe regisztrálnék független csajsziként. Ha összefuttok és kiakad szende mosollyal mondhatod: csak azt csinálom amit te! Lehet, még találnál is helyette egy hûségesebb fazont.

Hónapok óta távkapcsolatban élek a barátommal, Pár napja egyik barátom megemlítette, hogy nagyon hasonlít a 2 évvel korábbi barátomra, ami eddig eszembe se jutott, és most azóta szörnyű bűntudatom van, miért?

Minden percben arra gondolok, és b?ntudatom van emiatt, pedig nem lenne miért. akivel az els? perct?l kezdve komoly terveim vannak. Nagyon szerete ma mostani barátomat, egy hónap múlva pedig végre hazajöhet, de most ez ami bennem lejátszódik elront mindent, mert ?szinte vagyok vele és elmondtam neki ezeket a dolgokat. Õ emiatt rosszul érzi magát én pedig kezdem utálni magam..

Legjobb válasz: Az, hogy hasonlít a régi barátodra nem a te bûnöd, sõt, ha nem is tudatosan mindenki egy szakítás után mindenki azt nézi egy új partnerben, hogy mennyire hasonlít az elõzõre. Pl. nekem csak az olyan csajok jönnek be akik 75%ba hasonlitnak a barátnõmre. Szóval nyugtasd meg magad s õt is, hogy õt azért szereted , mert Õ és nem mert az elõzõ. S ha hasonlít is a másikra nem jelenti azt, hogy te a régit szeretnéd még, hisz annak vége lett.

Az, hogy hasonlít a régi barátodra nem a te bûnöd, sõt, ha nem is tudatosan mindenki egy szakítás után mindenki azt nézi egy új partnerben, hogy mennyire hasonlít az elõzõre. Pl. nekem csak az olyan csajok jönnek be akik 75%ba hasonlitnak a barátnõmre. Szóval nyugtasd meg magad s õt is, hogy õt azért szereted , mert Õ és nem mert az elõzõ. S ha hasonlít is a másikra nem jelenti azt, hogy te a régit szeretnéd még, hisz annak vége lett.
Minden embernek megvan a maga ízlése párválasztás terén is! A mostani barátodban és az exedben is van valami tulajdonság ami nagyon egyformává teszi õket, ezért tûnhet úgy hogy hasonlítanak! De ez nem azt jelenti hogy az exed "rabja" vagy! Nekem is egy bizonyos stílusú emberek jönnek be, ezért is hasonlít egymásra majdnem az összes ex barátom, de emiatt nincs bûntudatom....

Hogy mondjam el apukámnak hogy 5 hónapja van egy távkapcsolatom?

Az a helyzet hogy van egy pasim aki 19 éves én 15 vagyok. Székesfehérvárom lakik én meg Szegeden. Anyukám az eleje óta tud a kapcsolatunkról. Már volt is nálam a barátom kétszer. De apukám még nem tud róla s szeretném neki elmondani. Elég szigorú de néha rendes. Azoknak a válaszát várom akik már átélték ezt s a leírtak alapján hasonlít az apjuk az enyémhez. Hogy kezdjek bele s mikor?

Legjobb válasz: Hasonló cipõben jártam... amúgy énis szfvári vagyok:D Mikor látod, hogy jobb kedvébe van és éppen nem siet sehova kapd el és mondd neki, h apu beszélni szeretnék veled. Üljetek le majd mondd el, hogy van egy barátod akit nagyon szeretsz(feltételezem) és, hogy sajnos messze lakik, s hogy bánt a dolog, h eddig nem mondtad el neki. Aztán várd meg a reakcióit, ha te vagy az apuci egyetlen pici lánya, lehet, hogy kell neki egy kis idõ. Sok sikert!:)

Hasonló cipõben jártam... amúgy énis szfvári vagyok:D Mikor látod, hogy jobb kedvébe van és éppen nem siet sehova kapd el és mondd neki, h apu beszélni szeretnék veled. Üljetek le majd mondd el, hogy van egy barátod akit nagyon szeretsz(feltételezem) és, hogy sajnos messze lakik, s hogy bánt a dolog, h eddig nem mondtad el neki. Aztán várd meg a reakcióit, ha te vagy az apuci egyetlen pici lánya, lehet, hogy kell neki egy kis idõ. Sok sikert!:)
A kérdező hozzászólása: hát az a helyzet hogy rajtam kívül van még 4 ember aki a pici gyereke de ha jól tudom én vagyok a kedvence szal remélem sikerül.
Ne lepõdj meg, ha eleinte kicsit morcos lesz. Nálunk sem én vagyok az egyetlen gyerek, apunak még is sokáig tartott feldolgoznia, hogy "felnõttem"... Ha itt volt barátom, mindig kerülte, ha szóbajött, akkor csak mormogott az orra alatt, így ment ez jópár hónapig. Aztán megbékélt vele, hogy elõbb utóbb én is kirepülök a családi fészekbõl és ez így van rendjén. :) Beszélgetés után, hagyj neki egy kis idõt, amíg megemészti, de a tanácsom ugyan az, amit az elõttem szóló is írt :)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi mind a kettõtök válaszát megfogadom.
Telefonon, hogy érzékelje, milyen is egy táv-kapcsolat

Mi lehet az oka annak, hogy egyre kevesebbet szexelünk? Távkapcsolatban élünk 8 hónapja, kéthavonta találkozunk 4-12 napra. Legutóbb 4 napot töltöttünk együtt és csak kétszer szexeltünk, azt is az első napon, utána nem volt semmi se.

Én azt hittem, az a normális, ha több hét távollét után az ember jobban és sűrűbben kívánja a szexet. Többször is kezdeményeztem, de szinte mindig visszautasított, ezért már kedvem sincs a kezdeményezéshez. Teljesen megbízok benne, tudom, hogy nincs másik barátnője, de egyszerűen nem értem ezt az egészet. A távkapcsolat előtt majdnem minden nap szexeltünk és nem is panaszkodtam. 3 hónapja viszont szóvá tettem ezt az egészet, hogy csak egy hetet tudunk együtt lenni, és akkor ne 3naponta szexeljünk már. Egy nagy veszekedés lett belőle. Szerintetek mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Azért mert egy idõ után hozzá szokik hogy nincs szex..megszokássá vállik hogy nem rendszeres..én is voltam így..volt olyan hogy úgy mentem oda hogy most úgy megdugom mint a huzat,de aztán fel sem állt valamiért,pedig kívántam mind az állat..fió vagy lány vagy amúgy?

Azért mert egy idõ után hozzá szokik hogy nincs szex..megszokássá vállik hogy nem rendszeres..én is voltam így..volt olyan hogy úgy mentem oda hogy most úgy megdugom mint a huzat, de aztán fel sem állt valamiért, pedig kívántam mind az állat..fió vagy lány vagy amúgy?
A kérdező hozzászólása: 19 éves lány
A kérdező hozzászólása: Ami rosszul esik, hogy 2 hónapig szexhiányomban tervezgetem, hogy majd az az egy hét milyen jó lesz, feltöltõdök stb. Erre még rosszabb kedvvel jövök haza, mert nekem ez így nem jó. Eddig 100%osan megbíztam benne, de most mégis 2 napja ott motoszkál a fejemben, hogy mi van akkor, ha van valakije. De ezen kívül amúgy minden nagyon jó, kimutatja, hogy szeret, a tenyerén hordoz. Csak nem értem, hogy több szexmentes hét után hogy viselkedhet így. :/
Ha kimutatja akkor mi a gondod?Nem kell mindig azt gondolni egybõl hogy mgecsal..számos oka lehet, fáradt, vagy éppen az amit mondtam hogy nincs rendszeres szex és azért ilyen.nekem is volt ilyen hogy 2 hét után azt mondtam hogy na most úgy megdugom ahogy oda érek hogy csak zörög..kívántam is, de a cerka meg nem állt fel, azért mert egész héten nem használtam..vagy is néha kivertem magamnak, az meg ugye nem ugyanaz..
egy tavkapcsolatban vannak ilyen gondok.. :(

Nektek nem lenne szar ha távkapcsolatban élnétek, 2 hónapja nem láttátok egymást és a barátnőtök bejelentené hogy egy tök normális srác aki nem nőzős elhívta házibulira 15 haverjával?

Mert nálam ez a helyzet, és mondja hogy tud hűséges lenni stb, de minek megy el házibuliba egy csomó pasi közé? és jöhettek azzal hogy ez a bizalom lényege, de én eddig pont hogy megbíztam benne de most hogy el akar menni bulizni pasikkal most ingott meg bennem és szakítani fogok vele emiatt!

Legjobb válasz: Ha szeretnéd nem szakítanál vele ennyi miatt szóval csak neki teszel vele jót, ennyi a véleményem. Attól még hogy valakivel együtt vagy lehet saját élete és barátai akár ellenkezõ nemûek is, ha szereted ezt felfognád és meg se fordulna a fejedben a szakítás. Szóval szakíts vele mert ennek úgy is vége lenne elõbb-utóbb! 23/F

Ha szeretnéd nem szakítanál vele ennyi miatt szóval csak neki teszel vele jót, ennyi a véleményem. Attól még hogy valakivel együtt vagy lehet saját élete és barátai akár ellenkezõ nemûek is, ha szereted ezt felfognád és meg se fordulna a fejedben a szakítás. Szóval szakíts vele mert ennek úgy is vége lenne elõbb-utóbb! 23/F
Jogosan vagy kiakadva.. Az ilyennek sosi cs jo vege
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló: én nagyon szeretem, épp ezért esik szarul hogy házibuliba akar menni 15 pasi közé! ilyenkor lehet hûségre hivatkozni, de mindannyian tudjuk hogy ez házibuli mirõl szól! még ha nem is csal meg azért megy el hogy kitegye magát a kísértésnek!
Hát én kikattanák az biztos nem engedném el velük ha elmenne szakítanák függetlenül attól hogy mi történt ott !

Mivel lephetném meg a páromat? Távkapcsolatban élünk, 2 hónap után végre együtt tölthetünk 1 hetet, és ebben az egy hétben szeretnék neki apróbb meglepetésekkel kedveskedni.

Pl. meztelenül várom otthon, mikor hazajön a munkából. Na de nem csak szexualitás témában, bármilyen ötletnek örülök. El?re is köszönöm :)Ti minek örülnétek?

Legjobb válasz: Szorítsd a lábad közé a gázszámlát.

Szorítsd a lábad közé a gázszámlát.
"meztelenül várd amikor felébred! Menjetek moziba, sétáljatok napközben és látogassátok meg a szülõket! Utolsó este legyen nagyon romantikus!Pl. gyertyafény, romantikus dal!" Meztelenül?mindig meztelenkednétek ti szégyentelenek.Azthiszitik pornófilmbe vagytok. Meg gyertyafény, azthiszed párizsba vagy?nyomíXD
Finom illatok az elõszobában, 1 üveg bor a hûtõben, az asszony szexis ruhába mosolyog rám, bekísér a fürdõbe majd... Aztán pl. kelj korábban, készítsd el a reggelit meg a kávét ha iszik, és mire felkel már minden legyen tip-top ezt nagyon szeressük.. Aztán pl. napközbe írj neki egy smst, hogy szeretlek, siess haza.. Te ismered, mit szeret igazából nekem csak ennyi jutott eszembe, de ez a meztelenes dolog ez nálam játszana rendesen :D 21F
Amikor elõször hazaér ne várd meztelenül szerintem akkor fáradt lesz és nem dugni akar majd legelõször.Azt majd lehet késõbb. Ha hazaér elsõnek fõzz valami finomat és üljetek le beszéljétek meg kivel mi történt. Aludjatok szorosan egymáshoz bújva ha rég nem láttátok egymást!Reggel kipihent lesz jöhet a kufirc már meztelenül várd amikor felébred! Menjetek moziba, sétáljatok napközben és látogassátok meg a szülõket! Utolsó este legyen nagyon romantikus!Pl. gyertyafény, romantikus dal! Ujultan és megerõsödve megy vissza! ;)
mindent, csak ne várd meztelenül ..
lepdmeg a száddal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!