Találatok a következő kifejezésre: Egy hónapja együtt a párommal (66 db)

Nem voltatok együtt. Akkor meg? Gondolom eleinte senki nem tudta, hogy majd kibékültök. Mi a francért ne ismerkedett volna? A jövõbe õ sem lát.
Ha nem voltatok együtt, akkor nem is tudott megcsalni.
Nem voltatok együtt ezért nem számít megcsalásnak.
Így van, ha külön voltatok, az nem megcsalás, de az nem jelenti azt, hogy nem is okozhat ezzel fájdalmat neked, illetve problémát a kapcsolatotokban. Hisz nyilvánvalóan ez neked rosszul esik, hogy ilyen hamar együtt volt valaki mással, még ha ezzel téged nem is csalt meg.
Megcsalni azt lehet, akivel az ember kapcsolatban van. Mivel ti epp nem voltatok egyutt, nem csalt meg.
Hány éves vagy kedves? hiszel még a mesékben, hogy ezt benyeled?:D
Attól függ, hogy a férjednek mit jelent a megcsalás? Ha nem feküdt le vele, akkor lehet azért mondja, hogy nem csalt meg. Ha valakinek kapcsolata van, az megcsalásnak számit, ha még nem váltak el.
Volt egy kapcsolata, de nem csalt meg? Mi van??
Én nem mentem volna vissza.
A kérdező hozzászólása: Lefeküdtek egymással többször is.
Igaza van.nem voltatok együtt, tehát nem csalt meg
Ez nagyon jó:) "...szakításban voltatok..."-jóbarátok
Ha elõtte sem és utána sem történ semmi köztük, csak az alatt az idõ alatt, amíg nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás.
"amíg nem voltunk együtt a páromnak volt egy kapcsolata" Nem tudom sikerült-e értelmezni az általad leírt mondatot? Nem játszott két kapura = nem megcsalás! De nyugodtan lovagolj csak ezen a témán, és akkor sok értelme nem lesz annak, hogy kibékültetek!
Szerintem se megcsalás, azért mondta azt, mert hiába feküdtek le többször is, ha külön voltatok, nem megcsalás. Ha most , miután újra összejöttetek tenné meg, már az lenne. Próbáld magad túltenni rajta, ha szereted.
Ha nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás. Másfelõl viszont marhára mély érzelmek fûzhetik hozzád, ha egy szakítás annyira rázza meg, hogy egy hónapon belül képes beújítani valakit.

2 éve csókolóztam egy sráccal, de volt párom. Akkor pár hónapja voltunk együtt. Viszont most megtudta egy ismerős. Elmondjam a páromnak?

Legjobb válasz: Szerintem függetlenül attól, hogy tudja-e ismerõs vagy sem, úgy fair, ha elmondod. Mint mondtad érettebbek vagytok 20-30 évesek, nyilván semmiség volt az egész, de én nagyon kiakadnék ha késõbb tudnám meg. Úgyhogy számíts rá, hogy nem lesz "zökkenõ mentes. Persze attól még inkább, ha mástól tudnám meg.... Szerintem a legfontosabb az õszinteség! Tiszteld meg azzal, hogy õszinte vagy vele... Ha megfelelõen "adod elõ" érezni fogja, hogy igazán megbántad és nem fog haragudni (annyira). Sok sikert!

Szerintem függetlenül attól, hogy tudja-e ismerõs vagy sem, úgy fair, ha elmondod. Mint mondtad érettebbek vagytok 20-30 évesek, nyilván semmiség volt az egész, de én nagyon kiakadnék ha késõbb tudnám meg. Úgyhogy számíts rá, hogy nem lesz "zökkenõ mentes. Persze attól még inkább, ha mástól tudnám meg.... Szerintem a legfontosabb az õszinteség! Tiszteld meg azzal, hogy õszinte vagy vele... Ha megfelelõen "adod elõ" érezni fogja, hogy igazán megbántad és nem fog haragudni (annyira). Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 20 év felett vagyok, a párom pedig 30 felett, ezért tettem ebbe a kategóriába, pedig tudom, hogy szex és szerelembe kellett volna, de oda kis 14évesek járnak...Érettebb emberek tanácsa érdekelne.
Attól függ, ki az az ismerõs. Beszélni fog szerinted?

1 éve szedek fogamzásgátlót és most az előző havi adagból egy szem kimaradt és abban a hónapban voltam együtt a párommal más védekezési módszer nélkül! Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Viszont a kell? id?ben megjött a menstruációm, de néhány napja hányingerem van és többet eszem, mint eddig!

Legjobb válasz: Istenem,hányszor kérdeznek ehez iszonyú hasonló kérdést.Ha 1 db-ot kihagysz az egész életed során az ég világon semmi bajod nem lesz.Azért is van 21 db egy levélben h ha valaki elfelejt egyet bevenni ne legyen nagy gond,mert attól még nem lesz terhes az ember.Ha egy hónapon keresztül nem veszed be sztem akkor is kicsi rá az esély h az lehess.DE ha parázol akkor kérdezd meg a dokidat.Én már többször is elfelejtettem bevenni és az ég világon semmi bajom nincs.Biztos nem vagy terhes lehet h pont elkaptál vmi vírust,és az étvágyat meg csak úgy nõtt.Nekem is szokott.

Istenem, hányszor kérdeznek ehez iszonyú hasonló kérdést.Ha 1 db-ot kihagysz az egész életed során az ég világon semmi bajod nem lesz.Azért is van 21 db egy levélben h ha valaki elfelejt egyet bevenni ne legyen nagy gond, mert attól még nem lesz terhes az ember.Ha egy hónapon keresztül nem veszed be sztem akkor is kicsi rá az esély h az lehess.DE ha parázol akkor kérdezd meg a dokidat.Én már többször is elfelejtettem bevenni és az ég világon semmi bajom nincs.Biztos nem vagy terhes lehet h pont elkaptál vmi vírust, és az étvágyat meg csak úgy nõtt.Nekem is szokott.
A fogamzasgatlo mindenkire maskeppen hat, volt mar olyan ember, aki 1 szem kihagyasatol lett terhes, de most nem tudom, hanyadik napon hagytad ki, lehet, hogy amugy se esnel konnyen teherbe. Tenyleg millio ilyen kerdes van, en is 1 eve szedem, de sokszor van hanyingerem, altalaban a level elejenel. csinalj tesztet kb 2 het mulva es majd meglatod, mi van.
Szerinted mennyire növeli meg a kalóriabeviteledet egy kb gombostûnyi extra test? Ez a bizonyíték rá, h csak bebeszéled magadnak.

Egy hónapja vagyunk együtt a párommal. Mit ajándékozzak neki?

egy honap mulva lesz egy eve hogy eggyutt vagyunk a baratommal,es szeretnem ot valamivel meglepni.ilyenkor megiscsak illik megajandekozni a masikat.mindenkepp valami kulonlegesre gondoltam de nincs semmi konkret otletem.legyszi segitsetek.elore is koszonom!

Legjobb válasz: ja bocs.elirtam.egy eve lennenk eggyutt csak egy honap mulva lesz az evfordulo.

A kérdező hozzászólása: ja bocs.elirtam.egy eve lennenk eggyutt csak egy honap mulva lesz az evfordulo.
Szerintem menjetek el vacsizni, öltözetek ki szépen, aztán szeretkezettek, ettöl szebben nem lehet egy évfordulót megünnepelni. Vagy étterem helyett fözhetsz neki te is valami finomat, azt bizti értékelni fogja!
Szerintem sem tárgyi ajándékban gondolkodj!Akkor inkább magadnak vegyél valami nagyon szexi fehérnemût és csábítsd el!Esetleg ráhúzol egy hosszabb kabátot és elmész hozzá úgy, vagy ha együtt laktok akkor a munkahelyére elmész elé, vagy csak simán abbban várod!Az különleges lesz akkor is ha máskor is csináltál ilyet vele!:)
Igen, teherbe eshetsz.
könyörgöm, ne csináld ezt, ne akarj még egy abortuszt! igen, elõváladéktól is lehet teherbe esni, de hogyhogy ezt nem tudtad? még abortusz után sem néztél utána normálisan a dolgoknak? :(
3 nap. 1 hónapos szüneteltetéssel mit akarsz elérni? Csak borítod a ciklusodat, a hormonháztartásod, semmi értelme 1 hónap szünetnek, többet árt, mint használ. Ha szünet, az minimum 6 hónap, és az a nagyon minimum. Nem Tictac.
Te jó ég, hogy lehetsz ennyire buta??? 5 hónapja volt abortuszod, semmit nem jelentett ez neked? Miért kockáztatod, hogy megint becsúszon egy nem akart baba? Igen megszakításos együttlétel teherbe eshetsz. Tanulj egy kicsit: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10714/megszakit..
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hány napig lehet bevenni az esemény utáni tablettát?nem tudja valaki?
A kérdező hozzászólása: ÁLLJ!Mielõtt bárki itélkezne, mikor 5 hónapja abortuszom, volt nem azért mert nemakartam megtartani a babát-hanem azért mert a gyerek meghallt 3.-hónapos kora elõtt!Ennyi csupán-Most ugy állok, hogy a gyógyszert szüneteltetni akartam, de ezt szedtem, 4 hónapig, most letelt a 7 gyógyszermentes nap-és utána rá 7 nap mulva vettem be a másik levél 1. bogyiját-ekkor akartam szünetelni, ebben a második 7 nap, ebben közösültem a férjemmel, megszakitásosan, és reméllem nem estem ujra tehetbe, mondjuk sztem nem.ki, mit gondol errõl?
Megszakításos közösüléssel kisebb az esélye a teherbeesésnek, de nem lehetetlen! Függ attól, hogy a fiú mennyire "ügyes", attól, hogy az elõváladéka éppen tartalmaz e spermiumokat, attól, hogy mikor van a peteérésed, attól, hogy az aktus után csináltátok e újra, mert akkor maradhatott is vmi...Egy spermium is elég a fogantatáshoz, egyébként erre vannak vmi statisztikák, most nem akarok hülyeséget beszélni, de én ugy emlékszem, hogy egy év alatt 100 nõbõl 35 esik teherbe azok közül, akik így "védekeznek", de ebben nem vagyok biztos. Az esemény utáni tablettát 72 óráig lehet bevenni, minél elõbb veszed be annál jobb. Minden más esetben azt mondanám, hogy ha nem vagy a ciklusod közepén, akkor nagyon kicsi az esély a teherbeesésre, ellenben a tabletta hatalmas hormon adag, ami borítja a szervezetedet, de így, hogy 5 hónapja abortuszod volt én nem kockáztatnék semmit. Sok szerencsét.
Igen, teherbe eshetsz (még folyamatban van, kb. 14 nap, mire beágyazódik). Amit írtak, az mind igaz, kezdve onnan, hogy nem lehet 1 hónap szünetet tartani, sõt, kimondottan tilos, odáig, hogy termékenyebb vagy, mint tabletta nélkül. Mi lenne, ha a magánakciók helyett megkérdeznéd a nõgyógyászodat? Azért kapja a fizetését.
Utolsó vagyok. Na meg azt se értem, hogy 8 hónapja fogyott el a gyógyszer, aztán terhes lettél? Mi van? Most szedés alatt lettél terhes vagy utána? Mert ha szedés alatt, akkor nem jut eszedbe, hogy talán nem gyógyszerrel kellene védekezni, ha nem hat? Na persze nem is megszakítással. Az óvszert nem ismered??
Te tényleg ennyire buta vagy? Nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak. Egy abortusz nem volt elég lecke? Mindenképp akarsz egy másodikat is? 1. A tablettát max. 4-5 év után kell szüneteltetni (akkor sem muszáj), nem 4-5 hónap után. 2. Mielõtt ilyen baromságot kitalálsz, talán meg kellene kérdezni róla egy szakembert. 3. Abbahagyás után sok nõnél rögtön peteérés van, akár több is, így bizony akár termékenyebb is lehet, mind egyébként. Komolyan megáll az eszem. Remélem a hülyeséged miatt nem hal meg még egy gyerek...
4-5 hónapja szeded a symiciát és elõtte 8 hónapig meg szedtél valami mást, de 5 hónapja abortuszod volt, most meg lehet megint terhes vagy? És még megszakítással akarsz védekezni? Atyám borogass...
szunet pont arra jo teherbe ess.gyogyszert nem kell sot felesleges es veszelyes pihentetni .akar non stop szedheted nem kell stop het sem ezt mondjak a modern kutatasok
A kérdező hozzászólása: reméllem :s mert még nincs meg mindenem ahoz, hogy baba legyen-általában mindig megszakitásos-an vagyunk együtt ha van gyogyszer ha nem , reméllem nem lessz gond, köszönöm mindenkinek
2 nap alatt ki sem tud alakulni, szerencsétlen spermium nem ennyire gyors azért:) Ha van érett petéd, kb most küzdenek érte, hogy melyikük lesz a gyõztes:) De szerintem semmi gond nem lesz, fõleg hogy megszakításos védekezés azért volt.
A kérdező hozzászólása: kb. 4-5 hónapja szedem a symicia-t. csak szünetet akartam, de akkor nem, köszönöm segitséged.akkor ne képzeljem be hülyeségeket?vagy vegyek egy teszt-et az kimutatja a 2 napos tehességet, amit nem hinnék, hogy lenne.....
2 nap az nem probléma, simán kezdheted, valamelyest még védettséget nyújtott az együttléthez is, ha 8 hónapja szedted. Ilyen 1-2 hónapos kihagyásokat felejts el, 3 hónap, mire a ciklusod beáll megint, semmi értelme, csak ártasz.
A kérdező hozzászólása: Értem.A gyógyszer kb:8 hónapja fogyott el, elõtte rendesen menstruáltam.akkor most is fenn áll a veszély?vagy még a gyógyszer hatása fenn áll?még elkezdhetem szedni, 2 nap maradt el!!neem?
na itt kérhetek 1 kis segítséget, 5 hónapja abortuszom volt de volt rá okom miért vettetem el a kicsit, elkezdtem gyógyszert szedni most 1 hónapja nem szedem de kicsit zzeretnék teherbe eshetek?
Te tudod egyáltalán, hogy mitõl indul be a szülés?
Nem. Ha zárva a méhszáj, az orvosod nem tiltotta meg kifejezetten, akkor nyugodtan mehet a szex!
elképzelhetõ, de még nincs szerintem semennyire tágulva a méhszáj, a magzat most szedi csak fel azt a ki zsírréteget, ami rajta lesz, utolsó 4 hétben akár 1 kg-t is ne izgulj, legyél a pároddal, ahogy tetszik, nem kell félni N
Miért nem az orvosod kérdezed? Mert mondjuk õ tudja, hogy a méhszájad mennyire nyitott ... Egyébként meg ha nagyon aggódsz, akkor ne élvezz el, mert nem maga a fizikai hatás indíja be, hanem az orgazmus közben történõ méh összehúzódások.

3 hónapja vagyunk együtt a párommal, de van hogy egy héten csak 1-2 szeretkezés van. Miért?

Nagyon sokat dolgozik és van,hogy nap végére már hulla fáradt,ezt meg is értem.De mostanában nagyon kevés a szex.Nem tudom,hogyan mondjam ezt el neki... 22L

Legjobb válasz: Nálunk heti 1 van kezdetektõl. Elsõ 4 hónapban egyáltalán nem is volt. Kivártunk. Ha keveset találkoztok, problémák vannak stressz akkor meg fõleg érthetõ.. mi ezzel a probléma?? 22 évesen tudnod kellene hogy mondd el neki. Hisz csak annyit kell mondani: Kevés a szex. Néha kezdeményezz Te ha õ túl fáradt hozzá te irányits és legyél felül neki csak feküdnie kelljen.

Nálunk heti 1 van kezdetektõl. Elsõ 4 hónapban egyáltalán nem is volt. Kivártunk. Ha keveset találkoztok, problémák vannak stressz akkor meg fõleg érthetõ.. mi ezzel a probléma?? 22 évesen tudnod kellene hogy mondd el neki. Hisz csak annyit kell mondani: Kevés a szex. Néha kezdeményezz Te ha õ túl fáradt hozzá te irányits és legyél felül neki csak feküdnie kelljen.
A kérdező hozzászólása: 8 évvel idõsebb, szerintem az annyira nem vészes...
Nyilván jóval idõsebb a párod, jól gondolom?
Az a baj, hogy a párok tagjainak eltérõek az igényei. Mégha hasonló étvágyú partnerrel hozta is össze õket a sors, idõvel fellépnek a "kizökkentõ" tényezõk meg sok minden ami befolyásolja és változhatnak az igények. Itt is ez történt, most újra meg kell dolgozni a harmóniáért. Ha homlokenegyenest mások az elképzelések, (havi 1 - napi 5) igények akkor pedig keresni kell valaki olyat aki jobban hozzánk passzol ezen a téren.
Ha meg sokszor akarna pont az lenne a baj és akkor ezt a kérdést olvasnánk a Kérdezõ tollából (klaviatúrájából) "Jáj miért ilyen szexmániás a Gazsi? egy perc nyugtom nincsen minden nap 3-4 alkalom jáj ez túl sok"
Egy pasi nem lehet kevésbé kanos mint az átlag? Persze ez általában a nõkre jellemzõ, de nem lehet mindenki egyforma... Persze lehet nem kíván eléggé, lehet nem jó annyira a szex és ezért nem akarja sokszor, lehet önértékelési gondjai vannak, lehet lelki okok miatt másra koncentrál, lehet fizikai kimerültség miatt... Amúgy meg simán kérdezz rá... Kommunikáció a kapcsolat alapja.
A kérdező hozzászólása: egy friss kapcsolatban kicsit több tûznek kellene lenni nem?vagy én gondolom rosszul ? lehet hogy azért van ez, mert az elõzõ párommal nagyon sok volt a szex, néha kicsit már túl sok....
Pont azért, amit leírtál...
Fáradt ennyi. Azért az a 12 óra a gyárban az 12 óra a gyárban + utazás...
Nálunk ugyanez a helyzet, csak a szerepek mások. Csak én 23F vagyok, õ 20N. Most már kb 3 hónapja csak heti 1x van. 7 hónapja vagyunk együtt, az elején még heti 3-4x volt. És nem értem miért. Nem vagyok egy kanos típus, el vagyok szex nélkül, de azért heti 1-et kicsit keveslek (2-vel, néha napján 3-mal simán beérném hetente), fõleg, hogy eddig sokkal többször csináltuk. Ha szóba hozom a dolgot a barátnõm azt mondja, hogy rendben változtatunk rajta. De minden marad a régiben. Megint szóba hozom, ugyanez. Utána már kezdem azt érezni, hogy valami baj van, de erre mindig kiakad, hogy hogy gondolhatok ilyeneket. Most akkor mi tévõ legyek? 23F

Bízhatok még benne? 11 éve vagyunk együtt a párommal, van egy 5 éves kisfiúnk. Múlt év novemberében különköltöztünk, mert nagyon boldogtalan voltam. Miután folymatosan kérlelt, úgy döntöttem 3 hónap különélés után próbáljuk meg újra együtt.

Néhány héttel ezel?tt a telefonjában több szerelmes smst találtam, a szám felhívása után egy n?i hang. Kiderült, hogy amíg külön voltunk regisztrált egy internetes társkeres?be, ahol megismerkedtek. Mikor újra összeköltöztünk megszakították a kapcsolatot.2 hónapnyi együttélés után a férjem újra regisztálta magát, ahol újra felvették a kapcsolatot. Napi többszöri hívás, többször sms-ek.3 hónapja nem volt köztünk szexuális kapcsolat. Egyébként sosem találkoztak, de mióta kiderült a dolog nem szakította meg vele a kapcsolatot. A n? folyamatosan kéri, hogy mikor találkoznak már? Mitév? legyek? Valaha is megbízhatok még benne?

Legjobb válasz: Mielõtt bárki nemet vagy igent mondana a kérdésedre, iszerint megbízhatsz e benne áruld el nekünk, hogy ezekre a dolgokra magadtól jöttél rá, vagy a férjed bevallott mindent elmondott neked õszintén mindent, vagy úgy kellet kíhúzni belõle.Értem én, hogy úgy kezdõdött, hogy a telójában rábukkantál valamire, de ezek után mi történt?Amikor számon kérted õt mit mondott?

A kérdező hozzászólása: Tudod, az az érdekes, hogy én sem tudom, hogy mivel érdemeltem ki ezt. Tényleg nem akarom magamat fényezni, de mindig hûséges voltam, soha senki még a kezemet sem fogta meg az elmúlt 11 év alatt, még csak alkalmat sem adtam rá, hogy bárkihez is közel kerüljek. Dolgozom, nem kell, hogy úgymond eltartson. Megbízható, családcentrikus vagyok. Amióta együtt vagyunk egy éjszakát sem töltöttem nélküle házon kívül. Egyébként van két fia az elõzõ házasságából, akik már szinte nagykorúak, kicsi koruk óta mondhatom, hogy félig-meddig én neveltem õket. 21 évesen!!! elfogadtam õt a gyerekeivel együtt, akikért tényleg mindent megtettem, soha egy rossz szóval nem illettem õket, pedig viselkedhettem volna úgy is - ahogyan nagyon sokan -, hogy nem szerettek volna nálunk lenni. A háztartást rendben tartom, a gyerekünket szépen nevelem. Még a szexuális életünkben is én "lennék" az aktívabb. És mégis...... Sosincs rendes karácsonyunk, szilveszterünk, mert két mûszakban dolgozik, így mindig be van osztva. Én is kereshettem volna már régen mást, de kitartottam mellette. Most az a kérdés, hogy ezért? Nagyon örülök, hogy - személyedben - van egy olyan ember, aki megért engem!!
Igen sajnos nagyon átérzem a helyzeted, mert hasonló sorsot szántak nekem is és neked is odafent.Azóta próbálom megérteni, hogy ezt mivel érdemeltem ki, mert ennek biztosan oka van, de még nem jöttem rá.Nem értem a férfiakat, hogy miért csak akkor kezdenek el gondolkodni, amikor már késõ, mert a bajt már megcsinálták.Az én férjem térden állva sírva könyörgött, hogy bocsássak meg neki és, hogy õ mindent helyre hoz, csak ne hagyjam el.Én hónapokig könyörögtem, hogy váljunk el.Én inteligens nõnek tartom magam, sosem akarnék rosszat a gyerekeimnek sem és attól, hogy a mi érzelmi életünk így alakult, attól még a férjem jó apa, aki dolgozik értük és törõdik a gyerekeivel, ezért én megígértem, hogy soha nem tiltanám el õt a gyerekeitõl, csak váljunk el és õ akkor hozza viszi õket, amikor csak akarja.Sírt, zokogott, hogy bocsássak meg, és én próbálok, de nem sikerül.Fáj.Nagyon
Mielõtt bárki nemet vagy igent mondana a kérdésedre, iszerint megbízhatsz e benne áruld el nekünk, hogy ezekre a dolgokra magadtól jöttél rá, vagy a férjed bevallott mindent elmondott neked õszintén mindent, vagy úgy kellet kíhúzni belõle.Értem én, hogy úgy kezdõdött, hogy a telójában rábukkantál valamire, de ezek után mi történt?Amikor számon kérted õt mit mondott?
Szerintem nem. Sajnálom.
Ezek után?
Ugye Te is tudod a választ?Nem, ennek a kapcsolatnak már nincs jövõje...
nem. sajnos :(
Szerintem ennek vége, ne reménykedj, már nem szeret. Más után nézelõdik, idõ kérdése, hogy találkozzon is valaki mással.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szíven ütött az amit írtál. Ha tudnád, mennyire egyformán gondolkodunk:) Megkérdeztem, hogy õ mit szólt volna ehhez, azt mondta, hogy legalább annyira szenvedne mint én. Megpedzettem neki, hogy akkor mindenki csináljon azt amit akar, erre nagyon megijedt, látom rajta, hogy tényleg fél, hogy elveszít. Pont én is ezt mondtam, hogy minden olyan jól indult, nagy szerelem volt, próbáljunk meg visszanyúlni oda, hiszen van hová. Nem tudom mi lenne a jó. Ha azt mondja, hogy már nem szereti, akkor sem tudnék megbízni benne. Tényleg olyan a szemembe, mintha egymás ember lenne. És én is ezt mondtam neki, hogy eleinte minden szép és jó, de a szerelem elmúlik, és az a másik is nyúzott arccal ébred, sokszor rosszkedvû, stb. Nagyon köszönöm a válaszodat!!!
Szegény te!Nagyon észnél kell legyél!A férjedben ezek után már nem igazán fogsz tudni megbízni.Tudom mert én is hasonló cipõben járok már 3 éve, hogy oda a bizalom és bárhogy szeretném, már sosem lesz olyan, mint régen.Azóta mintha egy másik ember lenne a férjem.Pedig állítólag engem sem csalt meg a párom, "csak"szerelmes lett egy másik nõbe. De ezt azóta vagy elhiszem, vagy nem.Én sem tudom mit higgyek.És el kell, hogy keserítselek, mert az sem jó, hogy pont most feltûnt valaki más az életedben, mert te most csak "belemenekülnél"egy olyan kapcsolatba, ami eleve halálra van ítélve azért mert te még a férjed szereted és az odafigyelést, szerelmet törõdést, flörtöt és minden apró simit és csókokat a férjedtõl várnád, azaz egy másik férfitól várnád el azt, amit a férjed tud adni neked.Én csakis azt tudom tanácsolni, hogy beszélgessetek nagyon sokat, akár éjszakákat, legyetek sokat kettesben mondjuk hétvégente(próbáld meg a gyereket addig nagymamára vagy bárkire ráhagyni)és igenis kérd õt számon, hogy szerinte ezek után te hogy is bízhatnál benne?Kérdezd meg, hogy õ mit szólt volna, ha ilyen sms-t talál a te telefonodba?Nosztalgiázzatok sokat, elevenítsétek fel a régi szép közös emlékeket, ilyenkor ez is nagyon sokat segít.Õszinteségre ösztökéld, de ne agresszíven fenyegetve szemrehányóan, hanem halkan finoman érzékenyen és nõiesen.Próbáld meg kiszedni belõle, hogy mi az ami hiányzik az életébõl és mondd el neki te is, hogy a te életedbõl mennyi minden hiányzik és te mégsem a megcsalást fontolgatod, hanem a már meglévõ házasságod próbálod meg rendbe tenni.Egy idõs rokonom azt szokta mondani erre a mai sok válásra, hogy :"Igen elválni és megcsalni a másikat a legkönnyebb, ahelyett, hogy közösen megoldanák a problémákat.A problémák azért vannak, hogy megoldjuk õket.A megcsalás és a válás egyfajta menekülés a problémák elõl.Azt hiszik sokan, hogy a következõvel jobb lesz???A szerelem nem tart örökké.A rózsaszín köd után jön a békés együttélés, átalakul minden szeretetté és igenis az embereknek meg kell tanulni tisztelni és becsülni a másikat.A mai emberek nem tisztelik egymást.Sem a házastársukat, sem a szüleiket és sajnos már a szülõk a saját gyermekeiket sem tisztelik és ezt a rossz példát adják tovább."-és ez sajnos így igaz.
A kérdező hozzászólása: Azt mondja, hogy hiányzik valami az életébõl, de konkrét magyarázatot nem adott rá. Annyit mondott még, hogy szüksége van rám. Egyébként amikor ez kiderült, rá 1 hétre feltünt valaki a szinen, aki érdeklõdik irántam. Nem tudom mi tévõ legyek? Adjak még egy esélyt, vagy nyissam ki a szívem másnak?
Kell neki egy biztos háttér, ahová hazamehet, ez minden szeretõ viszonynál így van. A szexben és a nõben az újdonságot keresi, olyat, aki dícséri kicsit, aki megint azt mondja neki, hogy milyen vonzó és milyen jó a szexben. Nekem is szeretõm van és az én férjem 4 éve nem ért hozzám szexuálisan, mert a munkája állítólag annyira stresszes, meg az életünk. Én a szex miatt csinálom és azért, mert így érzem, hogy igazi , vonzó nõ vagyok. Õ is ezért csinálja és meg is fogja tenni.Ideje lenn megkérdezni, hogy miért csinálja? Lehet, hogy nincs értelme folytatnotok.
A kérdező hozzászólása: Én találtam meg az üzeneteket. Nem vagyok kutatós típus, de éreztem, hogy valami nem stimmel. Õ ködösített, de azt mondta, hogy szereti a családját, és soha senkiért nem hagyna el bennünket. Két hét után sikerült az "igazságot" kiszedni belõle. Szégyenli magát, és azt mondta, hogy túl messzire ment, és nem érdemlem meg, hogy így viselkedett. Adjak neki egy kis idõt.
Nem lehet az, hogy te megint kezdtél boldogtalan lenni? A párodnak meg hiányzik a boldogság ezért azt keresi.Itt a te boldogtalanságod van a háttérben.
iszerint=miszerint

2 hónapja voltam együtt a párommal. 1 hónapja késik. Jelek: hízás, mellem megnőtt és fáj, a hasam alja fáj, és mintha egy picit nőtt volna a pocim. néha álmos vagyok nagyon. Reggel csináltam egy tesztet és negatív lett. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!

Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!
Nem értem, miért kell várni eddig? Lehet éppúgy baba, mint más is. Sürgõsen menj orvoshoz!!
Azonnal menj orvoshoz, ez már nem sima késés!! Ha amúgy normális a ciklusod, akkor lehet, hogy cisztád van, amit jobb minél elõbb eltávolítani. Ne aggódj, a ciszta jó indulatú csomó, csak nem mindegy mekkora területen terjeszkedik el idõvel, ezért minél elõbb lásson a doki!!

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőt

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőtt közölte, hogy hepatitis c-ben szenved és félévente kontrollra kell járnia. Arra hivatkozott, hogy az a virus nem terjed nemi úton, viszont tudomásom szerint nemi érintkezéssel is van esély a vírus átadására. A napokban elvégeztettem egy hepatitis c tesztet és szerencsére negatív lett. A kérdésem az lenne, hogy ha szeretnénk együtt maradni, elkaphatom-e tőle a továbbiakban, ha eddig nem történt meg, annak ellenére sem, hogy a 9 hónap alatt szinte minden nap szeretkeztünk minimum egyszer és gyakran heves és durvább az együttlétünk illetve az anális szexet is előnyben részesítjük. Tudom, hogy az óvszer megfelelő védelmet nyújtana, de nekem mirena spirálom van, éppen azért mert nem szeretnék az életem hátralevő részében gumival szeretkezni és a páromnak sem megy azzal. Mit tehetünk, hogy a betegség ne álljon a szerelmünk útjába?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .

Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!