Találatok a következő kifejezésre: Egy hónapja együtt a (238 db)

Utolso egy honapomat toltom a 2 eves kislanyommal egyutt?

Budapesten lakunk es szeretnem kihasznalni a maradekegyutt toltott idot, mielott mindkettonknek elkezdodne a munka. :)) Voltunk az elmult ket hetben rengeteg helyen, tavol Bp-tol. Iletve itthon voltunk az allatkertben, vidamparkban, hatalmasakat setalni. Imadja a templomokat, igy a Matyas-templomot beiktatom mindenkepp, de mast is szeretnek vele csinalni. Sok muzeumba voltunk eddig, mindegyik erdekelte. Igazabol nem koltseges programokra gondolok, hanem olyanokra, ami tartalmas, erdekes es a felnott belepo nem 2-3 ezertol kezdodik. Koszonom a segitseget!

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ válaszolja az én kérdésemre,miért azt mondod ez az utolsó hónapod a gyerekeddel? Azt hittem halálos beteg vagy azért írod így. Attól,hogy a gyerek bölcsis lesz még lesztek együtt sokat,pláne hétvégén szünetekben,nem értem sokan miért tragédiaként fogják fel a bölcsödét és a munkát. Amúgy egyetértek a többiekkel 2 évest ne múzeumba és templomokba vigyél,hanem strandra,játszótérre,állatkertbe,medve parkba stb

Kedves kérdezõ válaszolja az én kérdésemre, miért azt mondod ez az utolsó hónapod a gyerekeddel? Azt hittem halálos beteg vagy azért írod így. Attól, hogy a gyerek bölcsis lesz még lesztek együtt sokat, pláne hétvégén szünetekben, nem értem sokan miért tragédiaként fogják fel a bölcsödét és a munkát. Amúgy egyetértek a többiekkel 2 évest ne múzeumba és templomokba vigyél, hanem strandra, játszótérre, állatkertbe, medve parkba stb
én is csak azt tudom írni amit az elõzõ válaszolók. 50 fok van, hõségriadó és 2 évesrõl beszélünk. tök jó, ha néha néha elmentek egy múzeumba vagy templomba, de azért ez nem a neki való program, gyerekek közé vidd, vízpartra. utazzatok le a balcsira, menjetek le strandra vagy keress olyan tavat ahol lehet horgászni is és pancsolni is, mifelénk van ilyen, enyém imádja. attól, hogy egy hónap múlva megy bölcsibe, te meg dolgozni, nem az utolsó hónapotokat töltitek együtt, ez akkora butaság, hogy szavakat se találok rá! ezután is ott lesznek a délutánok és a hétvégék vagy a szabadnapjaid, minden héten mehettek majd csavarogni, nem kell most kikészíteni a gyereket :)
El tudom képzelni, milyen tartalmas program a múzeum egy 2 évesnek... :) Ne haragudj, de a délutáni játszóterezés csúszdával sokkal jobban megfelel az igényeinek, még ha a tiedekkel ez nem egyezik, akkor is. Ne csinálj belõle kis felnõttet, õ egy 2 éves... --- Libegõ, vadaspark (Veresegyházon lehet macit etetni mézzel és mûanyag motort kölcsönözni), élményfürdõ babarészlege.
Szerintem egy 2 éves baromira nem fogja jól érezni magát, ha elviszed ezer templomba és múzeumba, vigyed strandra játszótérre, állatkertbe az való neki.
Otthon tölteném vele a nap meleg részét, az is lehet tartalmas. Babázás, gyurmázás, festés, arcfestés, bábozás, diafilm-vetítés, meseolvasás, sütés-fõzés, palacsintázás, fürdés az udvaron vagy teraszon. Múzeumba nem vinném, az csak engem kötne le, ismerve a három gyerekemet. Esténként séták, biciklizés, esetleg hajókázás a Dunán.
fiam most lesz négy éves, de csak három hete volt elõször múzeumban én nem hiszem el, hogy egy két éves szépen csendben végigsétál egy képtárat vagy valamilyen kiállítást.de ahogy olvasom nem csak nekem fura tippek:hévezzetek ki szentendrére, hajógyári szigeten séta, játszótér, élményfürdõ, pónilovaglás, ha az van Pesten(jó pár éve nem lakok ott, így fogalmam sincs van -e, akkor még nem volt gyerekem, amikor ott laktam), hajókázás, városnézõ kisvonat stb

Barátnőmmel lassan egy hónapja együtt vagyunk de még nem volt alkalmam bemutatni az lenne hogy hogyan? Lassan itt a ballagás és nem lenne ha ő szüleik ott látnának elsőnek és az enyémek is őt:/

Legjobb válasz: Szerintem azzal sem lenne baj. 1 hónap után még nem baj....:) (A páromat, aki azóta a võlegényem 4 hónap után mutattam be:) bár õ pont 1 hónap után engem) Az exemmel viszont a ballagás elõtt 2 nappal jöttünk össze, a szülõkkel nem is találkozott ott sem egyikünk sem, õ is és én is ballagtam akkor. Szerintem ettõl függetlenül kellene bemutatni, csak ezért nem kell sietni, ha úgy hozza ott helyben megmondod, h õ barátnõd... mennyi idõsek vagytok, hogy most ballagtok? mármint honnan? középiskolából már megvolt májusban nem?

Szerintem azzal sem lenne baj. 1 hónap után még nem baj....:) (A páromat, aki azóta a võlegényem 4 hónap után mutattam be:) bár õ pont 1 hónap után engem) Az exemmel viszont a ballagás elõtt 2 nappal jöttünk össze, a szülõkkel nem is találkozott ott sem egyikünk sem, õ is és én is ballagtam akkor. Szerintem ettõl függetlenül kellene bemutatni, csak ezért nem kell sietni, ha úgy hozza ott helyben megmondod, h õ barátnõd... mennyi idõsek vagytok, hogy most ballagtok? mármint honnan? középiskolából már megvolt májusban nem?
istenien fûzöd a szókat egymásba, és jól is ragozol, csodás,

Már egy hónapja együtt vagyunk a barátommal, de még nem vagyok szerelmes belé. Szerintetek ez baj, később ez még kialakulhat?

Tetszik külsőleg és belsőleg is, nagyon jól érzem magam vele, alig várom, hogy találkozzunk, hogy megcsókoljon, hogy megfogjam a kezét stb...Nagyon kedvesnek és jóembernek tartom és vonzódom is hozzá. Viszont nem érzem a pillangókat a gyomromban, nem érzem azt, amit máskor már ilyenkor rég éreztem, vagy amit akár első látásra éreztem másnál. Nagyon sokat gondolok rá, ábrándozgatok róla, eléggé szétszórt is vagyok mostanság, meg boldog is. Sőt, amikor belegondolok abba, hogy ez egyzser véget ér, akkor elkeseredem. De mégsem érzem, hogy szerelmes lennék....Lehet ebből még az?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy felnõttél?

Nem lehet, hogy felnõttél?
Attól függ hány éves vagy.Am szerintem minél késöbb lesz valaki szerelmes annál hosszabb ideig tart. Gondolj csak bele, mi lett volna ha elsõ látásra belezúgsz.. nemhinném hogy nagyon sokáig tartana, hiszen elvakítana, így viszont majd mivel megismered így zúgsz belé. Amúgy a párodnál is ezvan?
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok De eddig nálam ez nem így volt és furcsállom, hogy minden klappol, nagyon boldog vagyok, de mégsem érzem azt, emit eddig. Nagyon oda van értem, bár nem mondta, hogy szerelmes, de szerintem igen....

16 éves vagyok, és már egy hónapja együtt vagyok a barátnõmmel, és az a helyzet, hogy még nem volt meg az elsõ csók! És egyszerûen félek, hogy elrontok valamit csók terén! Tudtok nekem ebbe segíteni?

Nekem már volt, de neki ez lesz az elsõ! Az a baj, hogy mikor meglátom, akkor lefagyok, és kb egy óra mire felengedek vagy nem is tudom!

Legjobb válasz: Egyėl elötte hagymát!

Egyėl elötte hagymát!
Ez esetben max. a barátnõd aggódhatna, hiszem neki nem volt még:D Nem fogtok semmit elrontani!:)
Igyál meg elõtte két felest és menni fog! :D Am csak annyi a lényeg h ne gondolkozz, ha ott van a lehetõség csókold meg és kész, onnantól minden megy simán. Hajrá!
jaja...1-2 feles vagy 1 db 1 mg-os xanax csodákat tud mûvelni.
Én csak annyit tudok erre mondani, hogy ivás meg minden stresszoldó helyett légy magabiztos és gyengéd - ezzel meg tudod neki adni az elsõ csók szelídségét és nem fogja érezni, hogy bénázol, hiszen neked nem ez lesz az elsõ. Hagyd õt békén elsõ körben a nyelveddel, legyél finom és lassú. Meg fogod érezni, ha tetszik neki és csak utána próbálkozz pl nyelvvel, de maradj végig gyengéd elsõre. Azért írom ezt, mert emlékszem, elsõ csókomnál annyira izgult exem, hogy jóformán lenyelt és borzasztóan kiábrándító volt. Ha kedvesen, mosolyogva odahajolsz hozzá, adsz egy puszit az arcára, majd 1-2 újabbat a szája felé közelítve, aztán megpuszilod az ajkait, szerintem nagyon fog neki tetszeni :) Vagy valami ilyesmi, ahogyan neked jól esik :) Érezni fogod, hogy neki is jó-e.

A barátommal most leszünk egy hónapja együtt és azt mondta: nincs nála boldogabb ember a világon amiért velem lehet. Szerintetek ezt tényleg komolyan gondolhatja?

Mert én nagyon szeretem õt de még senki nem mondott ilyet nekem, ezért egy picit megijeszt 18 évesek vagyunk

Legjobb válasz: Sajnos sokszor ezen múlik ezért Megkérdezem: lefekudtetek mar?

Sajnos sokszor ezen múlik ezért Megkérdezem: lefekudtetek mar?
nem tudom miért kell kételkedni a másik szavában..
Pontosan. 2. Ennek így nincs értelme......
Még tart a lila köd nála... majd 1 év múlva felszáll és lecserél téged. (vagy te õt)

Tisztelt Doktor úr! Egy hónapja együtt voltam a párommal óvszer nélkül. 5 teszt negatív lett, a menstruációm megjött időben, az utolsó tesztet ráadásul azután egy héttel csináltam. Fenall a terhesseg?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a megfelelően elvégzett tesztek is negatívak, illetve a menstruáció is jelentkezett, a terhesség nagy valószínűség szerint kizárható. üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a megfelelően elvégzett tesztek is negatívak, illetve a menstruáció is jelentkezett, a terhesség nagy valószínűség szerint kizárható. üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Egy hónapja együtt voltam a párommal óvszer nélkül. 5 teszt negatív lett, a menstruációm megjött időben, az utolsó tesztet ráadásul azután egy héttel csináltam. Fenall a terhesseg?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a megfelelően elvégzett tesztek is negatívak, illetve a menstruáció is jelentkezett, a terhesség nagy valószínűség szerint kizárható. üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a megfelelően elvégzett tesztek is negatívak, illetve a menstruáció is jelentkezett, a terhesség nagy valószínűség szerint kizárható. üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Vasárnap leszek együtt egy hónapja a barátommal, és szeretnék neki valamit venni, igaz, hogy csak egy hónap, de ő is állandóan vesz nekem valamit ezért most én is már szeretnék.21éves, szerintetek mit vegyek neki?

Csokin kívül..:)) 17/L

Legjobb válasz: Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)

Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)
Nem bántás, de minek venni havonta meg 3 havonta ajándékot? Nekem olyan erõltetett. Mondjuk már javában huszonéves vagyok.
közös kép egy képkeretbe :)
Szerintem se kell venned neki semmit. Csokit adhatsz neki, de több fölösleges. Ez még csak EGY hónap! Igaz is... mostanában nem szoktak olyat ünnepelni a fiatalok, hogy évforduló, mert mielõtt még azt lehetne ünnepelni, szakítanak... ezért kell ünnepelni hónapfordulót. Világos.. 17/L
Nem voltatok együtt. Akkor meg? Gondolom eleinte senki nem tudta, hogy majd kibékültök. Mi a francért ne ismerkedett volna? A jövõbe õ sem lát.
Ha nem voltatok együtt, akkor nem is tudott megcsalni.
Nem voltatok együtt ezért nem számít megcsalásnak.
Így van, ha külön voltatok, az nem megcsalás, de az nem jelenti azt, hogy nem is okozhat ezzel fájdalmat neked, illetve problémát a kapcsolatotokban. Hisz nyilvánvalóan ez neked rosszul esik, hogy ilyen hamar együtt volt valaki mással, még ha ezzel téged nem is csalt meg.
Megcsalni azt lehet, akivel az ember kapcsolatban van. Mivel ti epp nem voltatok egyutt, nem csalt meg.
Hány éves vagy kedves? hiszel még a mesékben, hogy ezt benyeled?:D
Attól függ, hogy a férjednek mit jelent a megcsalás? Ha nem feküdt le vele, akkor lehet azért mondja, hogy nem csalt meg. Ha valakinek kapcsolata van, az megcsalásnak számit, ha még nem váltak el.
Volt egy kapcsolata, de nem csalt meg? Mi van??
Én nem mentem volna vissza.
A kérdező hozzászólása: Lefeküdtek egymással többször is.
Igaza van.nem voltatok együtt, tehát nem csalt meg
Ez nagyon jó:) "...szakításban voltatok..."-jóbarátok
Ha elõtte sem és utána sem történ semmi köztük, csak az alatt az idõ alatt, amíg nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás.
"amíg nem voltunk együtt a páromnak volt egy kapcsolata" Nem tudom sikerült-e értelmezni az általad leírt mondatot? Nem játszott két kapura = nem megcsalás! De nyugodtan lovagolj csak ezen a témán, és akkor sok értelme nem lesz annak, hogy kibékültetek!
Szerintem se megcsalás, azért mondta azt, mert hiába feküdtek le többször is, ha külön voltatok, nem megcsalás. Ha most , miután újra összejöttetek tenné meg, már az lenne. Próbáld magad túltenni rajta, ha szereted.
Ha nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás. Másfelõl viszont marhára mély érzelmek fûzhetik hozzád, ha egy szakítás annyira rázza meg, hogy egy hónapon belül képes beújítani valakit.

6 hónapja vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretjük egymást, amugy 3 éve ismerem őt és 1 éve még játunk egy hónapig. Lehet, hogy ez egy életre szól?

lehet hogy ez a kapcsolat életre szóló lesz...?16 éves vok...csak azon gondolkoztam el,hogy valyon kés?bb megfogom-e bánni,hogy ilyen hamar lekomolyodtam?vagy ez nem korai?

Legjobb válasz: Én is 16 éves múltam, a párom 20. Én 8 éve ismertem mielõtt összejöttünk, most szeptemberben leszünk 3 éve együtt! Nagyon imádjuk egymást, tervezünk, de tudjuk, hogy ez lehet csak átmeneti állapot, mivel fiatalok vagyunk mindketten!

Én is 16 éves múltam, a párom 20. Én 8 éve ismertem mielõtt összejöttünk, most szeptemberben leszünk 3 éve együtt! Nagyon imádjuk egymást, tervezünk, de tudjuk, hogy ez lehet csak átmeneti állapot, mivel fiatalok vagyunk mindketten!
Az elsõ párommal 16 évesen jöttem össze, 4, 5 évig voltunk együtt. Akkor úgy éreztem õ az igazi vele akarom leélni az életem, vele akarok családot, házat mindent. CSak aztén rájöttem hogy igazából nem vagyok boldog, meg õ se. A mi kapcsolatunk a vége felé inkább ilyen megszokássá vált. Meg hát õ volt nekem az elsõ mindenbe és mással el se tudtam volna képzelni az életem. Persze most is szeretem, de csak mint barátot, tartjuk is a kapcsolatot. Aztán egy eltelt egy fél év a szakításunk után, és megismertem a nagy Õ-t.:) Õ mostmár a võlegényem, együtt lakunk, jövõhéten lesz az esküvõnk.:) És soha nem éreztem magam ilyen boldognak, mint most. Ehhez képest az elõzõ kapcsolatom rossznak mondható, akkor pedig úgy éreztem ez már jobb nem lehet se mással se vele, és mégis!!:) SZóval szerintem nem korai ez a komoly kapcsolat. És az tuti hogy életre szóló kapcsolat lesz köztetek, de sztem nem életre szóló szerelem! Bár vannak kivételek, lehet ti lesztek azok. De sztem ilyen fiatalon még korai kijelenteni hogy csak õt akarod. Persze lehet így fog maradni. De ha már azon gondolkodsz nem korai e lehet már meg is bántad?
haaaaaat...nem vagyok sokkal idosebb nalad, ket evvel...10 honapja vagyok a baratommal, kb 2 eve ismerem...en is gondolkodtam ezen, hogy vajon egyszer megbanom e...es egyszer beszeltunk is errol...arra jutottunk h amig mukodik egyutt maradunk...aztan ha mar nem akkor sem fogjuk megbanni az egyutt toltott perceket...nekem nincs annal ertekesebb...elso perctol a felesege szeretnek lenni, es barmilyen fura is egyeseknek, tervezzuk majd az eljegyzest kesobb a hazassagot majd csaladot...kozos hazat...kozos nyaralasokat MINDENT... Szerintem nem baj, mig nem banod, de ha mar banni kezded h vele vagy es nem probaltal ki mast is akkor mar kicsit hibadzik valami...beszeljetek meg:) remelem egyutt maradtok es boldogok lesztek. sok sikert
A kérdező hozzászólása: Nem bántam meg, hogy összejöttünk, sõt örulök, és remélem igy is marad minden...köszi a válaszokat!!
Ez nem jelent semmit.Én a mostani barátom vagy 10 éve ismerem, persze úgy h nem sokat beszéltünk mert én nagyon beszari voltam, de mondta h én mindig is bejöttem neki, csak õ is gyáva nyuszi volt elvileg.Persze évente nem sûrûn találkoztunk, de a szüleink jóban voltak.Most már több mint másfél éve vagyok vele és sztem sokáig tart, de bizti h nem örökké.Mivel mindenben õ az elsõ, tuti kiváncis leszek majd másra is, pedig hiába nem akarom.(ettõl félünk mindketten)
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!