Találatok a következő kifejezésre: Egy hónapja együtt (320 db)

Barátnőmmel lassan egy hónapja együtt vagyunk de még nem volt alkalmam bemutatni az lenne hogy hogyan? Lassan itt a ballagás és nem lenne ha ő szüleik ott látnának elsőnek és az enyémek is őt:/

Legjobb válasz: Szerintem azzal sem lenne baj. 1 hónap után még nem baj....:) (A páromat, aki azóta a võlegényem 4 hónap után mutattam be:) bár õ pont 1 hónap után engem) Az exemmel viszont a ballagás elõtt 2 nappal jöttünk össze, a szülõkkel nem is találkozott ott sem egyikünk sem, õ is és én is ballagtam akkor. Szerintem ettõl függetlenül kellene bemutatni, csak ezért nem kell sietni, ha úgy hozza ott helyben megmondod, h õ barátnõd... mennyi idõsek vagytok, hogy most ballagtok? mármint honnan? középiskolából már megvolt májusban nem?

Szerintem azzal sem lenne baj. 1 hónap után még nem baj....:) (A páromat, aki azóta a võlegényem 4 hónap után mutattam be:) bár õ pont 1 hónap után engem) Az exemmel viszont a ballagás elõtt 2 nappal jöttünk össze, a szülõkkel nem is találkozott ott sem egyikünk sem, õ is és én is ballagtam akkor. Szerintem ettõl függetlenül kellene bemutatni, csak ezért nem kell sietni, ha úgy hozza ott helyben megmondod, h õ barátnõd... mennyi idõsek vagytok, hogy most ballagtok? mármint honnan? középiskolából már megvolt májusban nem?
istenien fûzöd a szókat egymásba, és jól is ragozol, csodás,

Barátnõmmel egy hónapja együtt vagyunk, csók megvolt meg minden, de tovább szeretnék lépni, petting!?

Na szóval barátnõm tapasztalt ebben én még nem , hogy álljak oda hozzá , hogy levegye mit akarok ?Nálatok ez , hogy ment ? Mondjuk szeretném kényeztetni az ujjaimmal(ujjazás) , vagy én vágyom kényeztetés(kiverje nekem), hogy kezdjek neki , hogy tudja mit akarok ? Pár tanácsot elfogadok ! 16/F

Legjobb válasz: keress egy félreesõ helyet. mondjuk suliban egy termet ahol csak ti vagytok. Na az már levágós

keress egy félreesõ helyet. mondjuk suliban egy termet ahol csak ti vagytok. Na az már levágós
pl ha átmész hozzá vagy õ hozzád. és ha fekszetek az ágyban és megy a smárolás utána úgyis jön magától :D vagy alternatív megoldás: ülted le a lol elé és mondd neki hogy: ha nem lesz meg a penta sz*pni fogsz :D ez is bejön szerintem
Például ha nem rendeznél elõre forgatókönyvet, hogy akkor õ kiverje neked stb. hanem egyszerûen csak megpróbálnád szeretni a lányt, akkor valószínûleg sokkal több minden történne, mint amit most csinálsz.
Kicsit perverz vagy. Mondjuk pettinggel elõrébb lehet lépni, de csak türelemmel. Hasonló szituban voltam csak 1 évvel idõsebben. Nekem szerencsére barátnõm ajánlotta fel, hogy nincs-e kedvem egy kicsit többhez.

16 éves vagyok, és már egy hónapja együtt vagyok a barátnõmmel, és az a helyzet, hogy még nem volt meg az elsõ csók! És egyszerûen félek, hogy elrontok valamit csók terén! Tudtok nekem ebbe segíteni?

Nekem már volt, de neki ez lesz az elsõ! Az a baj, hogy mikor meglátom, akkor lefagyok, és kb egy óra mire felengedek vagy nem is tudom!

Legjobb válasz: Egyėl elötte hagymát!

Egyėl elötte hagymát!
Ez esetben max. a barátnõd aggódhatna, hiszem neki nem volt még:D Nem fogtok semmit elrontani!:)
Igyál meg elõtte két felest és menni fog! :D Am csak annyi a lényeg h ne gondolkozz, ha ott van a lehetõség csókold meg és kész, onnantól minden megy simán. Hajrá!
jaja...1-2 feles vagy 1 db 1 mg-os xanax csodákat tud mûvelni.
Én csak annyit tudok erre mondani, hogy ivás meg minden stresszoldó helyett légy magabiztos és gyengéd - ezzel meg tudod neki adni az elsõ csók szelídségét és nem fogja érezni, hogy bénázol, hiszen neked nem ez lesz az elsõ. Hagyd õt békén elsõ körben a nyelveddel, legyél finom és lassú. Meg fogod érezni, ha tetszik neki és csak utána próbálkozz pl nyelvvel, de maradj végig gyengéd elsõre. Azért írom ezt, mert emlékszem, elsõ csókomnál annyira izgult exem, hogy jóformán lenyelt és borzasztóan kiábrándító volt. Ha kedvesen, mosolyogva odahajolsz hozzá, adsz egy puszit az arcára, majd 1-2 újabbat a szája felé közelítve, aztán megpuszilod az ajkait, szerintem nagyon fog neki tetszeni :) Vagy valami ilyesmi, ahogyan neked jól esik :) Érezni fogod, hogy neki is jó-e.

Mar egy honapja egyutt vagyunk egy ferfival, de meg nem mondta ki, hogy szeret, miert?

36éves a férfi én 21éves vagyok

Legjobb válasz: Majd mondja, ha úgy érzi ...

Majd mondja, ha úgy érzi ...
Lehet, hogy mást szeret :)
Lehet én vagyok hülye de egy hónap után férfiember nem mondja, hogy szeret.
én évekig nem szoktam :D
Realista nõ? Ez vicces, nem kicsit paradox!
Te mondtad neki, hogy szereted?
Realista nõként azt mondom, hogy az érzelmeket valamennyire ki kell mondani akkor is. A 30-on felüli pasik nem annyira szószátyárok azért, viszont komoly társ lehet.
Ha mondaná attól mi változna meg?Álomvilágban élsz.
azért mert még nem szerelmes beléd sajnos :/ de ez valamilyen szinten jó is...majd fogja mondani amikor màr ugy is érzi..:)
talán mert nem szeret? amúgy vannak olyanok akik nehezen beszélnek az érzéseikrõl, korábban csalódtak stb. és inkább nem mondja, minthogy hazudjon

Tisztelt Doktor úr! Egy hónapja együtt voltam a párommal óvszer nélkül. 5 teszt negatív lett, a menstruációm megjött időben, az utolsó tesztet ráadásul azután egy héttel csináltam. Fenall a terhesseg?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a megfelelően elvégzett tesztek is negatívak, illetve a menstruáció is jelentkezett, a terhesség nagy valószínűség szerint kizárható. üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a megfelelően elvégzett tesztek is negatívak, illetve a menstruáció is jelentkezett, a terhesség nagy valószínűség szerint kizárható. üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Egy hónapja együtt voltam a párommal óvszer nélkül. 5 teszt negatív lett, a menstruációm megjött időben, az utolsó tesztet ráadásul azután egy héttel csináltam. Fenall a terhesseg?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a megfelelően elvégzett tesztek is negatívak, illetve a menstruáció is jelentkezett, a terhesség nagy valószínűség szerint kizárható. üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a megfelelően elvégzett tesztek is negatívak, illetve a menstruáció is jelentkezett, a terhesség nagy valószínűség szerint kizárható. üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

8-án leszünk egy hónapja együtt. Kellene valamit venni neki? Ha igen, mit?

Nem tudom, hogy kellene-e valamit, mert ez ,,csak" egy hónap, nem valami nevezetes fél év vagy egész év.

Legjobb válasz: Nem, nem kell.

Nem, nem kell.
Vegyél egy mély levegõt, súgd oda neki, hogy boldog 1 hónapot és adj neki egy csókot!
Soha sem kell, egymás megajándékozása csak egy lehetõség, ha szeretnél adni valamit (mert mondjuk épp van egy jó ötleted), mert neked is jól esik, akkor tedd, tökmindegy hogy nap/hó/év forduló van épp, vagy átlagos hétköznap.
A kérdező hozzászólása: Rendben, akkor szerintetek sem kell :D megnyugodtam :)
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor fogalmazok úgy, hogy illene-e venni... :D
El se hiszem, hogy 19 éves vagy... Oké, hogy ilyen a 14 éveseknek még megfordul a fejükben, de neked. Könyörgöm.. Nem, nem kell.
A kérdező hozzászólása: Miért kell ilyen megvetõ válasz? :( Feltettem csak 1 kérdést, hogy kell-e. Tudtommal azért van az oldal, hogy a kérdéseimet feltegyem. Különben hiába vagyok 19 éves, õ az elsõ barátom. Honnan lenne egyértelmû, hogy szoktak-e vagy sem? :o

A barátommal most leszünk egy hónapja együtt és azt mondta: nincs nála boldogabb ember a világon amiért velem lehet. Szerintetek ezt tényleg komolyan gondolhatja?

Mert én nagyon szeretem õt de még senki nem mondott ilyet nekem, ezért egy picit megijeszt 18 évesek vagyunk

Legjobb válasz: Sajnos sokszor ezen múlik ezért Megkérdezem: lefekudtetek mar?

Sajnos sokszor ezen múlik ezért Megkérdezem: lefekudtetek mar?
nem tudom miért kell kételkedni a másik szavában..
Pontosan. 2. Ennek így nincs értelme......
Még tart a lila köd nála... majd 1 év múlva felszáll és lecserél téged. (vagy te õt)

Már egy hónapja együtt vagyunk a barátommal, de még nem vagyok szerelmes belé. Szerintetek ez baj, később ez még kialakulhat?

Tetszik külsőleg és belsőleg is, nagyon jól érzem magam vele, alig várom, hogy találkozzunk, hogy megcsókoljon, hogy megfogjam a kezét stb...Nagyon kedvesnek és jóembernek tartom és vonzódom is hozzá. Viszont nem érzem a pillangókat a gyomromban, nem érzem azt, amit máskor már ilyenkor rég éreztem, vagy amit akár első látásra éreztem másnál. Nagyon sokat gondolok rá, ábrándozgatok róla, eléggé szétszórt is vagyok mostanság, meg boldog is. Sőt, amikor belegondolok abba, hogy ez egyzser véget ér, akkor elkeseredem. De mégsem érzem, hogy szerelmes lennék....Lehet ebből még az?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy felnõttél?

Nem lehet, hogy felnõttél?
Attól függ hány éves vagy.Am szerintem minél késöbb lesz valaki szerelmes annál hosszabb ideig tart. Gondolj csak bele, mi lett volna ha elsõ látásra belezúgsz.. nemhinném hogy nagyon sokáig tartana, hiszen elvakítana, így viszont majd mivel megismered így zúgsz belé. Amúgy a párodnál is ezvan?
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok De eddig nálam ez nem így volt és furcsállom, hogy minden klappol, nagyon boldog vagyok, de mégsem érzem azt, emit eddig. Nagyon oda van értem, bár nem mondta, hogy szerelmes, de szerintem igen....

Vasárnap leszek együtt egy hónapja a barátommal, és szeretnék neki valamit venni, igaz, hogy csak egy hónap, de ő is állandóan vesz nekem valamit ezért most én is már szeretnék.21éves, szerintetek mit vegyek neki?

Csokin kívül..:)) 17/L

Legjobb válasz: Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)

Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)
Nem bántás, de minek venni havonta meg 3 havonta ajándékot? Nekem olyan erõltetett. Mondjuk már javában huszonéves vagyok.
közös kép egy képkeretbe :)
Szerintem se kell venned neki semmit. Csokit adhatsz neki, de több fölösleges. Ez még csak EGY hónap! Igaz is... mostanában nem szoktak olyat ünnepelni a fiatalok, hogy évforduló, mert mielõtt még azt lehetne ünnepelni, szakítanak... ezért kell ünnepelni hónapfordulót. Világos.. 17/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!