Találatok a következő kifejezésre: Egy hónapja együtt (305 db)

Barátnőmmel lassan egy hónapja együtt vagyunk de még nem volt alkalmam bemutatni az lenne hogy hogyan? Lassan itt a ballagás és nem lenne ha ő szüleik ott látnának elsőnek és az enyémek is őt:/

Legjobb válasz: Szerintem azzal sem lenne baj. 1 hónap után még nem baj....:) (A páromat, aki azóta a võlegényem 4 hónap után mutattam be:) bár õ pont 1 hónap után engem) Az exemmel viszont a ballagás elõtt 2 nappal jöttünk össze, a szülõkkel nem is találkozott ott sem egyikünk sem, õ is és én is ballagtam akkor. Szerintem ettõl függetlenül kellene bemutatni, csak ezért nem kell sietni, ha úgy hozza ott helyben megmondod, h õ barátnõd... mennyi idõsek vagytok, hogy most ballagtok? mármint honnan? középiskolából már megvolt májusban nem?

Szerintem azzal sem lenne baj. 1 hónap után még nem baj....:) (A páromat, aki azóta a võlegényem 4 hónap után mutattam be:) bár õ pont 1 hónap után engem) Az exemmel viszont a ballagás elõtt 2 nappal jöttünk össze, a szülõkkel nem is találkozott ott sem egyikünk sem, õ is és én is ballagtam akkor. Szerintem ettõl függetlenül kellene bemutatni, csak ezért nem kell sietni, ha úgy hozza ott helyben megmondod, h õ barátnõd... mennyi idõsek vagytok, hogy most ballagtok? mármint honnan? középiskolából már megvolt májusban nem?
istenien fûzöd a szókat egymásba, és jól is ragozol, csodás,

Mar egy honapja egyutt vagyunk egy ferfival, de meg nem mondta ki, hogy szeret, miert?

36éves a férfi én 21éves vagyok

Legjobb válasz: Majd mondja, ha úgy érzi ...

Majd mondja, ha úgy érzi ...
Lehet, hogy mást szeret :)
Lehet én vagyok hülye de egy hónap után férfiember nem mondja, hogy szeret.
én évekig nem szoktam :D
Realista nõ? Ez vicces, nem kicsit paradox!
Te mondtad neki, hogy szereted?
Realista nõként azt mondom, hogy az érzelmeket valamennyire ki kell mondani akkor is. A 30-on felüli pasik nem annyira szószátyárok azért, viszont komoly társ lehet.
Ha mondaná attól mi változna meg?Álomvilágban élsz.
azért mert még nem szerelmes beléd sajnos :/ de ez valamilyen szinten jó is...majd fogja mondani amikor màr ugy is érzi..:)
talán mert nem szeret? amúgy vannak olyanok akik nehezen beszélnek az érzéseikrõl, korábban csalódtak stb. és inkább nem mondja, minthogy hazudjon

Tisztelt Doktor úr! Egy hónapja együtt voltam a párommal óvszer nélkül. 5 teszt negatív lett, a menstruációm megjött időben, az utolsó tesztet ráadásul azután egy héttel csináltam. Fenall a terhesseg?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a megfelelően elvégzett tesztek is negatívak, illetve a menstruáció is jelentkezett, a terhesség nagy valószínűség szerint kizárható. üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a megfelelően elvégzett tesztek is negatívak, illetve a menstruáció is jelentkezett, a terhesség nagy valószínűség szerint kizárható. üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Egy hónapja együtt voltam a párommal óvszer nélkül. 5 teszt negatív lett, a menstruációm megjött időben, az utolsó tesztet ráadásul azután egy héttel csináltam. Fenall a terhesseg?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a megfelelően elvégzett tesztek is negatívak, illetve a menstruáció is jelentkezett, a terhesség nagy valószínűség szerint kizárható. üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a megfelelően elvégzett tesztek is negatívak, illetve a menstruáció is jelentkezett, a terhesség nagy valószínűség szerint kizárható. üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A barátommal most leszünk egy hónapja együtt és azt mondta: nincs nála boldogabb ember a világon amiért velem lehet. Szerintetek ezt tényleg komolyan gondolhatja?

Mert én nagyon szeretem õt de még senki nem mondott ilyet nekem, ezért egy picit megijeszt 18 évesek vagyunk

Legjobb válasz: Sajnos sokszor ezen múlik ezért Megkérdezem: lefekudtetek mar?

Sajnos sokszor ezen múlik ezért Megkérdezem: lefekudtetek mar?
nem tudom miért kell kételkedni a másik szavában..
Pontosan. 2. Ennek így nincs értelme......
Még tart a lila köd nála... majd 1 év múlva felszáll és lecserél téged. (vagy te õt)

Már egy hónapja együtt vagyunk a barátommal, de még nem vagyok szerelmes belé. Szerintetek ez baj, később ez még kialakulhat?

Tetszik külsőleg és belsőleg is, nagyon jól érzem magam vele, alig várom, hogy találkozzunk, hogy megcsókoljon, hogy megfogjam a kezét stb...Nagyon kedvesnek és jóembernek tartom és vonzódom is hozzá. Viszont nem érzem a pillangókat a gyomromban, nem érzem azt, amit máskor már ilyenkor rég éreztem, vagy amit akár első látásra éreztem másnál. Nagyon sokat gondolok rá, ábrándozgatok róla, eléggé szétszórt is vagyok mostanság, meg boldog is. Sőt, amikor belegondolok abba, hogy ez egyzser véget ér, akkor elkeseredem. De mégsem érzem, hogy szerelmes lennék....Lehet ebből még az?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy felnõttél?

Nem lehet, hogy felnõttél?
Attól függ hány éves vagy.Am szerintem minél késöbb lesz valaki szerelmes annál hosszabb ideig tart. Gondolj csak bele, mi lett volna ha elsõ látásra belezúgsz.. nemhinném hogy nagyon sokáig tartana, hiszen elvakítana, így viszont majd mivel megismered így zúgsz belé. Amúgy a párodnál is ezvan?
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok De eddig nálam ez nem így volt és furcsállom, hogy minden klappol, nagyon boldog vagyok, de mégsem érzem azt, emit eddig. Nagyon oda van értem, bár nem mondta, hogy szerelmes, de szerintem igen....

Vasárnap leszek együtt egy hónapja a barátommal, és szeretnék neki valamit venni, igaz, hogy csak egy hónap, de ő is állandóan vesz nekem valamit ezért most én is már szeretnék.21éves, szerintetek mit vegyek neki?

Csokin kívül..:)) 17/L

Legjobb válasz: Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)

Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)
Nem bántás, de minek venni havonta meg 3 havonta ajándékot? Nekem olyan erõltetett. Mondjuk már javában huszonéves vagyok.
közös kép egy képkeretbe :)
Szerintem se kell venned neki semmit. Csokit adhatsz neki, de több fölösleges. Ez még csak EGY hónap! Igaz is... mostanában nem szoktak olyat ünnepelni a fiatalok, hogy évforduló, mert mielõtt még azt lehetne ünnepelni, szakítanak... ezért kell ünnepelni hónapfordulót. Világos.. 17/L

A legjobb barátnőim elítélték, mert 20 évesen elvesztettem a szüzességemet egy fiúval, akivel még csak egy hónapja voltam együtt. Igazuk volt?

Kiakadtak rajta,mert szerintük ez nagyon kevés id?.Õk 16 és 17 évesen már megtették,de 6 hónapot vártak.Az el?z? barátaimmal együtt voltam 6-7 hónapot is,de nem éreztem azt egyiknél se,hogy "? az igazi".Ezzel a fiúval akartam 1 hónap után.Kicsit rosszul esik a reakciójuk.

Legjobb válasz: Sose értettem ezt a nagy felhajtást. Ha azt vesszük, hogy õk milyen kis éretlen csitrik voltak mikor elõször lefeküdtek valakivel 6 hónap után, meg vesszük azt, hogy te 20 évese érett fejjel ágyba bújsz azzal a sráccal akit érdemesnek találsz rá..hát azt hiszem te nyertél. Sokkal többet "vártál", mint õk. Ne foglalkozz velük, higgyenek csak amit akarnak. Egyébként meg lehet csak irigyek. :) Õk hamar odaadták magukat, akivel lehet már együtt sincsenek, neked meg lehet õ lesz álmaid férfija és nekik ez így nem adatott meg. Lehet õk anno megbánták. Mondom ezt úgy hogy én is 16 évesen feküdtem le egy sráccal, akivel nem is jártam, csak szerelmes voltam, õ meg törõdõ és figyelmes. Soha nem bántam meg, és a mai napig ugyanígy tennék. :) Szóval ne foglalkozz velük. Neked így volt jó.

Sose értettem ezt a nagy felhajtást. Ha azt vesszük, hogy õk milyen kis éretlen csitrik voltak mikor elõször lefeküdtek valakivel 6 hónap után, meg vesszük azt, hogy te 20 évese érett fejjel ágyba bújsz azzal a sráccal akit érdemesnek találsz rá..hát azt hiszem te nyertél. Sokkal többet "vártál", mint õk. Ne foglalkozz velük, higgyenek csak amit akarnak. Egyébként meg lehet csak irigyek. :) Õk hamar odaadták magukat, akivel lehet már együtt sincsenek, neked meg lehet õ lesz álmaid férfija és nekik ez így nem adatott meg. Lehet õk anno megbánták. Mondom ezt úgy hogy én is 16 évesen feküdtem le egy sráccal, akivel nem is jártam, csak szerelmes voltam, õ meg törõdõ és figyelmes. Soha nem bántam meg, és a mai napig ugyanígy tennék. :) Szóval ne foglalkozz velük. Neked így volt jó.
Szerintem nincs igazuk. Biztosan nagyon szereted hogy neki adtad a szüzességed. Nem hinném hogy ezt így fel kéne fújni.
Nincs igazuk. Ne törõdj velük!
Szerintem ne halgass rájuk 20 évesen már te döntesz és az a fõ hogy neked jó legyen lehet a barátõid irigyek mert te szerelemböl õk meg divatbol adtad magad oda és ez õket frusztrálja
Nincs igazuk. A te szexuális életedrõl van szó, nekik ehhez semmi közük. Ha te egy hónap után érezted helyénvalónak, akkor az a te döntésed, és tiszteletben kéne tartaniuk. Ezt mondd meg nekik is. Nincs közük hozzá, ez a te életed, ha õk hónapokat várnak, az õ dolguk, te sem szóltál be nekik, hogy õk meg hónapokig várakoztattak egy pasit.
Ha szerelembõl volt, akkor nagyon jó, hogy most tetted meg! :) Sok boldogságot nektek! :)
Nem, felnõtt vagy, tudod mit akarsz. A barátnõid meg marhák, hogy ebbe bele akarnak szólni.
Hülyeség! 20 éves vagy, gondolom, el tudod dönteni, kivel akarsz lefeküdni, ha meg nem, akkor a te dolgod. Ha meg tényleg ezen pörögnek, akkor szûklátókörû idióták. Hidd el, õk sem azért vártak 6 hónapot, mert így látták jónak, hanem mert azt hallották, ennyit kell. Amúgy nekem ez gyanús; ha ennyire egybehangzó a vélemény, akkor elképzelhetõ, hogy valami más miatt baj ez nekik. Lehet, hogy a srác nem szimpatikus, csak nem merik mondani, nem tudom.
Nincs igazuk.. Én 16 évesen 2 hónap elteltével feküdtem le a barátommal és utána 4 évig voltunk együtt...Érzi azt az ember, hogy van e "értelme" megtenni. 21L
Túl nagy feneket kerítetek az egésznek. [email protected] kell és kész. Elsõ vagy második? Annyira nem számít.... Meg ez milyen elõírás már h várni kell? Ekkora baromságot. Egyébként a barátnõidnek semmi köze hozzá. Ennyi.

6 hónapja vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretjük egymást, amugy 3 éve ismerem őt és 1 éve még játunk egy hónapig. Lehet, hogy ez egy életre szól?

lehet hogy ez a kapcsolat életre szóló lesz...?16 éves vok...csak azon gondolkoztam el,hogy valyon kés?bb megfogom-e bánni,hogy ilyen hamar lekomolyodtam?vagy ez nem korai?

Legjobb válasz: Én is 16 éves múltam, a párom 20. Én 8 éve ismertem mielõtt összejöttünk, most szeptemberben leszünk 3 éve együtt! Nagyon imádjuk egymást, tervezünk, de tudjuk, hogy ez lehet csak átmeneti állapot, mivel fiatalok vagyunk mindketten!

Én is 16 éves múltam, a párom 20. Én 8 éve ismertem mielõtt összejöttünk, most szeptemberben leszünk 3 éve együtt! Nagyon imádjuk egymást, tervezünk, de tudjuk, hogy ez lehet csak átmeneti állapot, mivel fiatalok vagyunk mindketten!
Az elsõ párommal 16 évesen jöttem össze, 4, 5 évig voltunk együtt. Akkor úgy éreztem õ az igazi vele akarom leélni az életem, vele akarok családot, házat mindent. CSak aztén rájöttem hogy igazából nem vagyok boldog, meg õ se. A mi kapcsolatunk a vége felé inkább ilyen megszokássá vált. Meg hát õ volt nekem az elsõ mindenbe és mással el se tudtam volna képzelni az életem. Persze most is szeretem, de csak mint barátot, tartjuk is a kapcsolatot. Aztán egy eltelt egy fél év a szakításunk után, és megismertem a nagy Õ-t.:) Õ mostmár a võlegényem, együtt lakunk, jövõhéten lesz az esküvõnk.:) És soha nem éreztem magam ilyen boldognak, mint most. Ehhez képest az elõzõ kapcsolatom rossznak mondható, akkor pedig úgy éreztem ez már jobb nem lehet se mással se vele, és mégis!!:) SZóval szerintem nem korai ez a komoly kapcsolat. És az tuti hogy életre szóló kapcsolat lesz köztetek, de sztem nem életre szóló szerelem! Bár vannak kivételek, lehet ti lesztek azok. De sztem ilyen fiatalon még korai kijelenteni hogy csak õt akarod. Persze lehet így fog maradni. De ha már azon gondolkodsz nem korai e lehet már meg is bántad?
haaaaaat...nem vagyok sokkal idosebb nalad, ket evvel...10 honapja vagyok a baratommal, kb 2 eve ismerem...en is gondolkodtam ezen, hogy vajon egyszer megbanom e...es egyszer beszeltunk is errol...arra jutottunk h amig mukodik egyutt maradunk...aztan ha mar nem akkor sem fogjuk megbanni az egyutt toltott perceket...nekem nincs annal ertekesebb...elso perctol a felesege szeretnek lenni, es barmilyen fura is egyeseknek, tervezzuk majd az eljegyzest kesobb a hazassagot majd csaladot...kozos hazat...kozos nyaralasokat MINDENT... Szerintem nem baj, mig nem banod, de ha mar banni kezded h vele vagy es nem probaltal ki mast is akkor mar kicsit hibadzik valami...beszeljetek meg:) remelem egyutt maradtok es boldogok lesztek. sok sikert
A kérdező hozzászólása: Nem bántam meg, hogy összejöttünk, sõt örulök, és remélem igy is marad minden...köszi a válaszokat!!
Ez nem jelent semmit.Én a mostani barátom vagy 10 éve ismerem, persze úgy h nem sokat beszéltünk mert én nagyon beszari voltam, de mondta h én mindig is bejöttem neki, csak õ is gyáva nyuszi volt elvileg.Persze évente nem sûrûn találkoztunk, de a szüleink jóban voltak.Most már több mint másfél éve vagyok vele és sztem sokáig tart, de bizti h nem örökké.Mivel mindenben õ az elsõ, tuti kiváncis leszek majd másra is, pedig hiába nem akarom.(ettõl félünk mindketten)
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ!

Utolso egy honapomat toltom a 2 eves kislanyommal egyutt?

Budapesten lakunk es szeretnem kihasznalni a maradekegyutt toltott idot, mielott mindkettonknek elkezdodne a munka. :)) Voltunk az elmult ket hetben rengeteg helyen, tavol Bp-tol. Iletve itthon voltunk az allatkertben, vidamparkban, hatalmasakat setalni. Imadja a templomokat, igy a Matyas-templomot beiktatom mindenkepp, de mast is szeretnek vele csinalni. Sok muzeumba voltunk eddig, mindegyik erdekelte. Igazabol nem koltseges programokra gondolok, hanem olyanokra, ami tartalmas, erdekes es a felnott belepo nem 2-3 ezertol kezdodik. Koszonom a segitseget!

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ válaszolja az én kérdésemre,miért azt mondod ez az utolsó hónapod a gyerekeddel? Azt hittem halálos beteg vagy azért írod így. Attól,hogy a gyerek bölcsis lesz még lesztek együtt sokat,pláne hétvégén szünetekben,nem értem sokan miért tragédiaként fogják fel a bölcsödét és a munkát. Amúgy egyetértek a többiekkel 2 évest ne múzeumba és templomokba vigyél,hanem strandra,játszótérre,állatkertbe,medve parkba stb

Kedves kérdezõ válaszolja az én kérdésemre, miért azt mondod ez az utolsó hónapod a gyerekeddel? Azt hittem halálos beteg vagy azért írod így. Attól, hogy a gyerek bölcsis lesz még lesztek együtt sokat, pláne hétvégén szünetekben, nem értem sokan miért tragédiaként fogják fel a bölcsödét és a munkát. Amúgy egyetértek a többiekkel 2 évest ne múzeumba és templomokba vigyél, hanem strandra, játszótérre, állatkertbe, medve parkba stb
én is csak azt tudom írni amit az elõzõ válaszolók. 50 fok van, hõségriadó és 2 évesrõl beszélünk. tök jó, ha néha néha elmentek egy múzeumba vagy templomba, de azért ez nem a neki való program, gyerekek közé vidd, vízpartra. utazzatok le a balcsira, menjetek le strandra vagy keress olyan tavat ahol lehet horgászni is és pancsolni is, mifelénk van ilyen, enyém imádja. attól, hogy egy hónap múlva megy bölcsibe, te meg dolgozni, nem az utolsó hónapotokat töltitek együtt, ez akkora butaság, hogy szavakat se találok rá! ezután is ott lesznek a délutánok és a hétvégék vagy a szabadnapjaid, minden héten mehettek majd csavarogni, nem kell most kikészíteni a gyereket :)
El tudom képzelni, milyen tartalmas program a múzeum egy 2 évesnek... :) Ne haragudj, de a délutáni játszóterezés csúszdával sokkal jobban megfelel az igényeinek, még ha a tiedekkel ez nem egyezik, akkor is. Ne csinálj belõle kis felnõttet, õ egy 2 éves... --- Libegõ, vadaspark (Veresegyházon lehet macit etetni mézzel és mûanyag motort kölcsönözni), élményfürdõ babarészlege.
Szerintem egy 2 éves baromira nem fogja jól érezni magát, ha elviszed ezer templomba és múzeumba, vigyed strandra játszótérre, állatkertbe az való neki.
Otthon tölteném vele a nap meleg részét, az is lehet tartalmas. Babázás, gyurmázás, festés, arcfestés, bábozás, diafilm-vetítés, meseolvasás, sütés-fõzés, palacsintázás, fürdés az udvaron vagy teraszon. Múzeumba nem vinném, az csak engem kötne le, ismerve a három gyerekemet. Esténként séták, biciklizés, esetleg hajókázás a Dunán.
fiam most lesz négy éves, de csak három hete volt elõször múzeumban én nem hiszem el, hogy egy két éves szépen csendben végigsétál egy képtárat vagy valamilyen kiállítást.de ahogy olvasom nem csak nekem fura tippek:hévezzetek ki szentendrére, hajógyári szigeten séta, játszótér, élményfürdõ, pónilovaglás, ha az van Pesten(jó pár éve nem lakok ott, így fogalmam sincs van -e, akkor még nem volt gyerekem, amikor ott laktam), hajókázás, városnézõ kisvonat stb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!