Találatok a következő kifejezésre: Egy hónapja a barátommal. És nem (76 db)

Talán fertõzésed van. Ránézhetne egy orvos?
Ezért nem kell idõ elõtt szexuális életet élni. Nem véletlenül 18 év a felnõtt korhatár. Van aki még akkor sem felnõtt. Úgyhogy a te bajod ha szar a szex.
Csak nekem szúrt szemet az óvszer és az égõ érzés? Lehet az óvszer anyagára vagy a sikosító anyagára vagy allergiás. Próbáljatok ki más márkát vagy más típust. Nekem is ez volt az elején csak mi nagyon gyorsan gyógyszerre váltottunk így elmúlt, aztán mikor újra kezdtük óvszerrel a védekezést akkor ismét elõjött, kipróbáltunk más márkát és megoldódott a probléma. Ez azóta se jött elõ. Lehet nálad is ez lesz a gond.
Húgycsõhurut lehet az oka, de akkor valószínûleg el fog múlni, csak pihenj egy kicsit. Ha nem múlik el keress fel egy orvost.
A kérdező hozzászólása: igen elõtte kellõképpen benedvesedek:D sok elõjáték van:) fogamzás gátlót nem szedek mert gumival védekezünk
Esetleg szedsz fogamzásgátló tablettát? Mert elõfordulhat annál is hogy hüvelyszárazságot okoz, ami miatt fájhat, de mindenképpen nõgyógyászhoz kellene menni, az segíteni fog.
az égetõ rész okae akkor kiderült. ez alapból tudka hátráltatni a kellemes érzéseket :-( egyébként rendesen felizgaz ujjal, nyelvvel? orálisan ki tud elégíteni?
Az is lehet, hogy a fiú túl hamar behatol, amikor még nem vagy kellõen (vagy egyáltalán) nedves. Ezen javíthat egy kicsit több/aktívabb elõjáték és akár egy síkosító krém is. 36/F
Menj el egy nõgyógyászhoz, hogy fáj. Õ majd megvizsgál és vért meg kenetet vesz. És vagy azt mondja pihend ki, vagy kapsz gyógyszert. Amúgy 1 hónap kevés idõ. Mind fizikailag, mind lelkileg meg kell ismerned a másikat, és teljesen elfogadnod a legapróbb kétségek kívül. Nekem 1 éve van szexuális életem, és még mindig tanulom a hüvelyi orgazmust, bár magát az aktust élvezem. Esetleg az aktus fájhat neked, ha a barátod szerszáma vagy túl vastag, vagy túl hosszú. Ha túl hosszú, akkor a méhszájadat nyomhatja és az nagyon rossz érzés :(
A kérdező hozzászólása: húgycsõhurutom volt, kb 4-5 napja múlt el lehet ez az oka?:)
Az égõ érzés valószínûleg valamilyen betegségre utal. Amúgy meg egy hónap alatt mit vársz? Normális, hogy még mindig fáj. Gondolom nem csináljátok minden nap. 17/L
menj nõgyógyászhoz
A kérdező hozzászólása: Nem idõ kérdése, hogy mikor veszted el a szüzességed. Én 17 évesen készen álltam erre, mert megbíztam a barátomban, mert felnõttem hozzá, mivel eléggé megedzett már az élet..nem kell ahhoz 18 évesnek lenni h az ember felnõjjön ezt most csak valaki kitalálta, hogy ez így van, de nem ez egyéntõl függ.

Kimaradt ebben a honapban, pedig több mint egy honapja csináltuk a barátommal és nem szakadt ki a gumi, mitől maradhatott ki akkor?

a barátommal több mint egy honapja csináltuk s már 20-n táján beteg kellett volna legyek , de nem jött csak a görcsök de a betegség kimaradt , mit?l lehet ez?meg vagyok ilyedve nagyon , hogy terhes lehetek!? kérek szépen hasonló személyeket hogy írjanak kik hasonló helyzetett éltek át , hogy mégis terhes maradt-e vagy sem , hogy ez normálise?

Legjobb válasz: Velem már volt úgy, hogy kimaradt, volt olyan hogy egész két hónapot nem jött meg a vérzésem. De nem stresszeltem akkor még terhességen, mert nem éltem nemi életet, csak simán rendszertelenül ettem és rengeteget fogytam, ráadásul vizsgaidõszak volt. A stressz az nagyon belejátszhat, fõleg ha most folyamatosan aggódsz, vajon terhes vagy-e. Tudom nehéz, de próbálj megnyugodni, csinálj gyorsan egy tesztet és akkor ha látod, hogy negatív, akkor pár nap múlva meg fog jönni. Ez tapasztalat. Ha mégse, akkor keresd fel a nõgyógyászod...lehet hogy van ott egyéb galiba, amit nem terhesség okoz.

Velem már volt úgy, hogy kimaradt, volt olyan hogy egész két hónapot nem jött meg a vérzésem. De nem stresszeltem akkor még terhességen, mert nem éltem nemi életet, csak simán rendszertelenül ettem és rengeteget fogytam, ráadásul vizsgaidõszak volt. A stressz az nagyon belejátszhat, fõleg ha most folyamatosan aggódsz, vajon terhes vagy-e. Tudom nehéz, de próbálj megnyugodni, csinálj gyorsan egy tesztet és akkor ha látod, hogy negatív, akkor pár nap múlva meg fog jönni. Ez tapasztalat. Ha mégse, akkor keresd fel a nõgyógyászod...lehet hogy van ott egyéb galiba, amit nem terhesség okoz.
ne a hasonló helyzeteket keresd, mert mindenkinél mást jelenthet, hanem menj egy gyógyszertárba, vegyél egy tesztet. A gabriel az jó, mert az bármelyik vizeletbõl (nemcsak a reggelibõl) kimutatja a terhességet. A válaszolók nem fogják neked megmondani a választ, a teszt nagy valószínûséggel igen.

Másfél hónapja vagyok együtt a barátommal, és nem volt köztünk testi kapcsolat, vannak pillanatok hogy hozzám bujik csokolózunk, mondhatni túlságosan fel voltunk izgulva egymásra, és akkor sem történt semmi. Van ilyen egy párkapcsolatban?

Õ úgy van vele hogy ebből komoly kapcsolat lesz és nem szeretné elsiettetni.

Legjobb válasz: jaaa, nálunk is ez volt, aztán 3 hónap után lefeküdtünk.. kiderült, h nem birja a gumit, meg nála lassabban mennek ezek a dolgok :D

jaaa, nálunk is ez volt, aztán 3 hónap után lefeküdtünk.. kiderült, h nem birja a gumit, meg nála lassabban mennek ezek a dolgok :D
Nem, nincs, a ti kapcsolatotok se létezik, hiszen szerinted ilyen nincs egy kapcsolatban.
Attól függ hány évesek vagytok. De amúgy másfél hónap abszolút nem sok, bõven ráértek még a testi dolgokkal, örülj neki, hogy a barátod komolyan gondolja, ne siettesd. Elvileg a bizalom, a szerelem az alapja a szexnek és ez nem alakul ki ilyen hamar, megéri várni, nem hajt a tatár.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok 23, õ 29, lehet igazad van, még nem találkoztam ilyen szituációval, ezért kicsit megijedtem. Köszönöm a segítségeteket kitartok a végsõkig, hisz még NEM szeretem de nagyon kedvelem, ragaszkodom hozzá;)
Persze, szerintem teljesen normálisnak mondható. Örülj neki, hogy így gondolja, és nem egyéjszakás kalandot keres.

Egy hónapja szakítottunk a barátommal. És nem bírom túltenni magam. Mit csináljak, hogy ne őrüljek meg?

Megbeszéltük, és úgy váltunk külön, tehát nem haraggal. És habár szörnyen megvisel, mégsem haragszom rá egy kicsit se. De azóta nem beszéltünk, se szóban, se írásban, bár én írtam neki egy e-mailt, amit el is olvasott, de már egy hete nem érkezett válasz. Tudom, hogy nem is fog, de mégis, meg?rülök. Betegesen nézem az e-mailjeit, - ami tudom, csúnya dolog - és halál féltékeny vagyok, ha bárki ír neki. Én nem vagyok olyan, hogy bármilyen számítását keresztbe húznám, csak szimplán tudni akarom, hogy mi történik vele. Megfogadtam, hogy többet nem "kutatok" utána, nem keresem, de nem megy. 2 évet voltunk együtt, annyira hozzászoktam, legjobb barátom is volt, szerelmem is egyben, és most meg hopp, hirtelen sehol semmi. Ezért ilyen nehéz. Nem tudom mit tehetnék, a saját életemet nehezítem meg ezzel a sopánkodással, de amíg ? volt nekem nem nagyon nyitottam emberek felé, hiszen tudtam, hogy ? van nekem, vele megbeszélhetek mindent, ennél több nem kellett. És most meg itt vagyok, és sóvárgok, meg lassan az ?rület szélén vagyok amiatt, hogy semmit nem tudok... Tudom, barátok kellenek, de nyitni meg olyan nehéz. Mit kezdjek magammal? Hogy ne gondoljak rá?

Legjobb válasz: Mindenképp foglald el magad valamivel. Az egyetlen út, hogy elfelejtsd, hogy ha új dolgokat csinálsz, barátokkal/haverokkal találkozol, más fiúkkal ismerkedsz. Tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor nem szabd kapcsolatban maradni vele, mert akkor soha nem lesz vége. De a legfontosabb, hogy szereted-e, õ szeret-e? ha mind2 akkor miért meg szakítottatok? stb... Lényeg, hogy az elsõ bekezdés arra a variációra vonatkozik, ha már nem vagy szerelmes, és tényleg el akarod õt felejteni.

Mindenképp foglald el magad valamivel. Az egyetlen út, hogy elfelejtsd, hogy ha új dolgokat csinálsz, barátokkal/haverokkal találkozol, más fiúkkal ismerkedsz. Tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor nem szabd kapcsolatban maradni vele, mert akkor soha nem lesz vége. De a legfontosabb, hogy szereted-e, õ szeret-e? ha mind2 akkor miért meg szakítottatok? stb... Lényeg, hogy az elsõ bekezdés arra a variációra vonatkozik, ha már nem vagy szerelmes, és tényleg el akarod õt felejteni.
Meg szabad kérdezni, miért szakítottatok? Az én esetemben is ugyanez van, nagy szerelem, mi mindig ott vagyunk egymásnak(7 hónap), bármit megbeszélünk.. Én nagyon bízom, hogy nem lesz vége, ezért kérdezem, hogy nálatok mi történt ..
A kérdező hozzászólása: Távkapcsolat volt már a második évben. Én vidéken, õ a nagy Pesten, és csak hétvégeket töltöttük együtt. Sõt a vizsgaidõszakban állandóan martuk egymást. Így látta jobbnak...
Hú sajnálom :( Mi már rájöttük, hogy ez nehéz idõ lenne, szóval én egy évet itthon várok rá, míg végez õ is:) Amúgy az idõ mindenen segít, próbáld meg magad lekötni, de ne csinálj hülyeségeket.Próbálj ismerkedni, barátokat szerezni, és lehet, hogy az igazi nagy Õt is megtalálod :) sok szerencsét
Az írásodból kiderül hogy te is tudod miket kell tenni ahhoz hogy jobban légy, túltedd magad rajta (barátok, stb.) Menjetek el a barátnõ(i)ddel bulizni! itt a nyár, nehogy azon sopánkodj mit hogy rontottál el! Szervezzetek minél több proramot: strand, mozi, kirándilások! Légy emberek között, hátha minél hamarabb rád talál újra a szerelem! És akkor hidd el, a mostani idõszakra úgy fogsz gondolni: "úristen, de hülye voltam":) Velem is így volt, tapasztalatból mondom. Sok sikert:)
Én pont így vagyok azt hiszem, mint te, én 4 hónapig jártam egy fiúval, aztán tavaly nyár végén szakított velem. Mi is megbeszéltük, és nem haraggal váltunk el, de azóta is mindenkiben õt keresem! Minden második fiúra azt hiszem az utcán, hogy õ az. Azóta se találkoztam vele. Nem bírtam ki, msn-en ráléptem párszor, meg levelet is küldtem neki.. Azóta volt vkim, de nem voltam belé szerelmes, és inkább szakítottam. Én is teljesen begubóztam, csak olyan srácokra nézek rá, akik hasonlítanak rá. Itt a nyár, nekem meg nincs egy kiterjedt baráti köröm, akikkel el tudnék menni ide-oda, barátnõmnek meg ott van a barátja. Bocsi, hogy regényt írtam.
Tudom, hogy nagyon fáj most a szíved, és hiába nem akarod akkor is rá gondolsz mindig.Sokat segítene hidd el egy kis környezetváltozás, új emberek, új célok...Ha kívül sikerül akkor belül is fog.És tudod csak azok a kapcsolatok tartósak, amiknek szeretet az alapja, akár barátságról beszélünk, vagy bármiféle emberi kapcsolatról.Ami nem ezen alapszik az múlandó.El is múlik.Fel a fejjel és menj közösségbe emberek közé!
megértelek, pontosan ugyanez van velem is.2 évet jártunk, szakított velem..keresem..nemsegít, belehalok..azt mondják az idõ segít, de igazából ezt énsem hiszem el..aki nem éli át nemtudja mi ez..szorítok neked, hogy lábalj ki belõle..nagyon jól tudom mit érzel most..1 kalappal:)

Kb egy honapja a baratommal el vagyunk hulve egymastol, es nem tudjuk h miert. Eddig minden jo volt, kezdtek lenni veszekedesek es vajom ettol van? O meg mindig el van hulve tolem, mit csinaljak? Segicsetek, 1 eve mar egyutt vagyunk

Legjobb válasz: Valószínûleg a sok veszekedés okozta, de az sem kizárt hogy más (valaki) van a háttérben. Én azt tudom neked ajánlani hogy találkozzatok többet, csináljatok olyan dolgokat amit mindketten szerettek, pl: mozi,beülni valahova stb biztos javulni fog a helyzet és megtudod menteni a kapcsolatod! Sok sikert!

Valószínûleg a sok veszekedés okozta, de az sem kizárt hogy más (valaki) van a háttérben. Én azt tudom neked ajánlani hogy találkozzatok többet, csináljatok olyan dolgokat amit mindketten szerettek, pl: mozi, beülni valahova stb biztos javulni fog a helyzet és megtudod menteni a kapcsolatod! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Es mast meg mit tehetek, mert probaltam ezt is, de mindig valami elrontota , mert mire helyre jott volna az erzelmeivel megint bekovetkezet valami amitol elhult tolem, nagyon nem veszekedtunk de ugy latszik h ez eleg volt neki h elhuljon tolem:(
A kérdező hozzászólása: Mar 1 honapja igy megy, o mind mondja h probal valtoztani meg minden, nem erzem szeretetet mar, de az is igaz h streszes allapotba voltunk mostanaban, es ettol jottek a veszekedesek is, de vissza kell kapjam a szeretettet, legyen minden olyan szep mint regebb, segicsel kerlek.
Lehet hogy túl sok idõt töltöttetek együtt, és talán egy kicsit egymásra untatok. Töltsetek külön egy kis idõt, amíg olyanokat csináltok, mint régen, menjetek el külön külön bulizni, foglalkozzatok magatokkal, töltõdjetek fel energiákkal, ez segíthet. Ez sokszor szokott segíteni: :)
A kérdező hozzászólása: De lehet ha nem beszelunk egy darabig , vagy nem talalkozunk akkor lehet minnel jobban elhulunk egymastol:(
Beszéljétek meg, hogy most egy kicsit levegõt vesztek egymás nélkül, ami nem azt jelenti hogy szakítotok!
A kérdező hozzászólása: Mar keso mindennek, a tegnap este szakitottunk, mind a kettonk dontese volt ez, de nekem annyira faj:(
Szakíts a barátoddal, ne hülyítsd!
A kérdező hozzászólása: De akkor én fogok szenvedni--, azért is vagyok vele, hogy azt a gyereket elfejtsem :/ , meg azért mert jól érzem magam, vele, igaz néha jobban szeretem a plátóimat mindt a bartomat :/
Meg is érdemled, hogy szenvedjél. Mekkora egy szemét vagy te, kérdezõ! Ezt nõként mondom. Szakíts szegény sráccal, hogy találjon egy tõled mérföldekkel jobb és becsületesebb lányt. Jézus ereje... 21/N
Egy hét késés után már tesztelni kellene, és orvoshoz menni, ha ezek után sem jön meg! Minél hamarabb!
Mennyi idõs vagy és mennyire van beállva a mensid? Mióta élsz nemi életet összességében, és mióta a mostani barátoddal? Ha vigyáztatok, nem volt gond óvszerrel, nem nyúlt hozzád spermás kézzel vagy élvezett a nemi szerved környékére, akkor nem hinném, hogy terhes volnál. Mindenesetre egy tesztet nyugodtan megcsinálhatsz, utána egyrézt okosabb leszel, másrészt ha negatív, megnyugszol kicsit.

Szakítsak? Egy hónapja járok a barátommal, de nem érzem hogy szerelmes lennék. Õ már az. Van értelme még várni rá hátha megtörténik vagy nem? És ha nem akkor hogyan szakítsak? Nem akarom, hogy nagyon rossz legyen neki. L/20

Legjobb válasz: "de nem érzem hogy szerelmes lennék" megválaszoltad magadnak a kérdésedet, szóval IGEN! nagy hiba volt 1 hónapig ámítani szegény gyereket...

"de nem érzem hogy szerelmes lennék" megválaszoltad magadnak a kérdésedet, szóval IGEN! nagy hiba volt 1 hónapig ámítani szegény gyereket...
Szerintem ha megfordul a fejedben, hogy lehet szakítanod kéne az már régen rossz....
áhh de jóhogy elolvastam a válaszokat...ugyan ez a bajom... de így már jobb:D
ti mirõl beszéltek ? értelmes ember nem segített neked szerintem.. Én 18 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a barátnõmmel, õ is 1 hónap után nagyon szerelmes volt, én még 3 után sem... ahhoz nemkell szerelmesnek lenni h jól érezzem magam vele, nemvolt nyûg a találkozás, szerettem akkor is, csak nem voltam szerelmes...ha jól megvagytok és nincs semmi gond, akkor ne dobd ki, hátha lesz ebbõl valami, én mostmár nagyon szeretem..:) 20 éves vagy, ez szerintem teljesen normális h nem lettél pár hét alatt szerelmes...ha szeretsz vele lenni, jólérzed magad melette akkor ne dobd ki, jön majd szép lassan a ragaszkodás és a hiány érzet :) remélem tudtam segíteni :)
Minél hamarabb hagyod ott, annál kevésbé fog fájni neki.
A kérdező hozzászólása: Õ már szeret. De én nem hiszek a szerelem elsõ látásban c. történetben. Sosem volt ilyen, mindig szükségem volt egy kis idõre, hogy szerelmes is legyek, de most nem megy.
Milyen dolog már ez h "jártok" de nem szeretitek egymást??? ezt nem nevezném járásnak:S
A kérdező hozzászólása: Nem egy hónapig ámítottam mivel õ sem az elsõ randitól lett szerelmes... Oké, köszi!
Ne húzd tovább, így semmi értelme. Szakíts vele, mert minél tovább húzod annál nagyobb fájdalmat okozol neki majd!
lehet kicsit késõn írok :D de szerintem semmiképp ne szakíts vele, amíg jól érzed magad, ha teher számodra a találkozás, nem akarsz vele beszélni, maximum akkor. én is ugyanígy voltam az elején, én is a szakításon gondolkodtam, de hálistennek nem tettem meg, most pedig mindennél jobban szeretem :)

A baratommal a mult honapban semmi olyan helyzetunk nem volt h megessen, nem lyukadt ki a gumi es nem tudom miert, mert tobb mint egy honapja nem jott meg, de tunetek nincsenek ra hogy terhes legyek mi van akkor, mi tortenik?

Legjobb válasz: Szia!Hát megeshet h néha kimarad.Lehet h ideges,feszült vagy.Nem tudom,h nálad mi lehet,a biztonság kedvéért és h megnyugodj,menj el nõgyógyászhoz v csinálj tesztet(bár az utóbbi nem vmi megbízható),találgatni felesleges.Egyébként ilyen korán ha esteleg terhes lennél,nem jelentkeznek tünetek.

Szia!Hát megeshet h néha kimarad.Lehet h ideges, feszült vagy.Nem tudom, h nálad mi lehet, a biztonság kedvéért és h megnyugodj, menj el nõgyógyászhoz v csinálj tesztet(bár az utóbbi nem vmi megbízható), találgatni felesleges.Egyébként ilyen korán ha esteleg terhes lennél, nem jelentkeznek tünetek.
A terhességi teszt igenis megbízható, nyugodtan vegyél egyet, és kiderül. Elõfordulhat, hogy kimarad, esetleh sokat késik a stressz miatt. ne idegeskedj

6 honapja jarok a baratommal, es most szerelmes lettem egy masik sracba, aki szinten az belem. Mit tegyek? Nem szeretnem megbantani a baratomat, de bele nem vagyok mar szerelmes :|

Segitsetek kerlek, annyira tanacstalan vagyok. 16/L

Legjobb válasz: "mindig válaszd a másodikat,hisz ha az elsõt igazán szereted,nem szerettel volna bele a másodikba":)

"mindig válaszd a másodikat, hisz ha az elsõt igazán szereted, nem szerettel volna bele a másodikba":)
Valahogy éreztem, hogy 16 körül mozog az életkorod -.-
Hanyagold mindkettõt, inkább a tanulásra összpontosíts. Aki 3-4 sort sem tud rendesen megfogalmazni 16 évesen, annál nagyon nagy gondok vannak.
A kérdező hozzászólása: Nem dicsekveskent mondom de 4-iknek jutottam be a legjobb szakra a varosban... A harmadik valaszolonak nagyon koszonom :D
Envagyok a harmadik. És aki most tetszik, az h-h megtetszett? Es sûrûn talalkoztok?:) 1suli?
Ha nem vagy már belé szerelmes, mondd meg neki az igazat. Lehet, hogy megbántod õt, de jobb, mint hazugságban élni.
cseréld le. a másik se tart majd örökké
A kérdező hozzászólása: namostmar, az tortent hogy szakitottam a baratommal, es utana beszelgettem a sraccal, de o azt mondta hogy meg akar varni es ilyenek... szoval most szomoru vagyok, mert szerintem mostmar nem akar semmit...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!