Találatok a következő kifejezésre: Egy hónapja a barátommal (277 db)

Vasárnap leszek együtt egy hónapja a barátommal, és szeretnék neki valamit venni, igaz, hogy csak egy hónap, de ő is állandóan vesz nekem valamit ezért most én is már szeretnék.21éves, szerintetek mit vegyek neki?

Csokin kívül..:)) 17/L

Legjobb válasz: Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)

Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)
Nem bántás, de minek venni havonta meg 3 havonta ajándékot? Nekem olyan erõltetett. Mondjuk már javában huszonéves vagyok.
közös kép egy képkeretbe :)
Szerintem se kell venned neki semmit. Csokit adhatsz neki, de több fölösleges. Ez még csak EGY hónap! Igaz is... mostanában nem szoktak olyat ünnepelni a fiatalok, hogy évforduló, mert mielõtt még azt lehetne ünnepelni, szakítanak... ezért kell ünnepelni hónapfordulót. Világos.. 17/L

Fogamzásgátlót szedek, már lassan egy hónapja. A barátommal kivártuk a 7 napot, míg védettséget ad, a barátom nem is belém élvezett. Ugye nem lehetek terhes?

mert állandóan ezen idegeskedem? 18 éves lány

Legjobb válasz: Ezt természetes,hogy ilyenkor idegeskedsz, szerintem majdnem mindenkinél ez van a gyógyszer szedésének elején. Nyugi, tuti véd, ha az volt ráírva, hogy már 7 nap után véd. Mondjuk mikor én kezdtem még 1 hónap volt :) De ha nagyon ideges vagy, akkor használjatok gumit is és ha megjön a menszid az elsõ levél után, akkor megnyugszol és nem kell gumi.

Ezt természetes, hogy ilyenkor idegeskedsz, szerintem majdnem mindenkinél ez van a gyógyszer szedésének elején. Nyugi, tuti véd, ha az volt ráírva, hogy már 7 nap után véd. Mondjuk mikor én kezdtem még 1 hónap volt :) De ha nagyon ideges vagy, akkor használjatok gumit is és ha megjön a menszid az elsõ levél után, akkor megnyugszol és nem kell gumi.
Egy nõgyógyász írta egy fórumra, hogy a fogamzásgátló már a elsõ naptól véd! Mondjuk a tájékoztatókon 7 nap van! Nyugi, nem kell idegeskedned, nem lesz baj!!!
ne aggódj, 100% h.nem lesz semmi baj, én is kivártam azt a 7napot és nem volt semmi baj!ne izgulj:)
Talán fertõzésed van. Ránézhetne egy orvos?
Ezért nem kell idõ elõtt szexuális életet élni. Nem véletlenül 18 év a felnõtt korhatár. Van aki még akkor sem felnõtt. Úgyhogy a te bajod ha szar a szex.
Csak nekem szúrt szemet az óvszer és az égõ érzés? Lehet az óvszer anyagára vagy a sikosító anyagára vagy allergiás. Próbáljatok ki más márkát vagy más típust. Nekem is ez volt az elején csak mi nagyon gyorsan gyógyszerre váltottunk így elmúlt, aztán mikor újra kezdtük óvszerrel a védekezést akkor ismét elõjött, kipróbáltunk más márkát és megoldódott a probléma. Ez azóta se jött elõ. Lehet nálad is ez lesz a gond.
Húgycsõhurut lehet az oka, de akkor valószínûleg el fog múlni, csak pihenj egy kicsit. Ha nem múlik el keress fel egy orvost.
A kérdező hozzászólása: igen elõtte kellõképpen benedvesedek:D sok elõjáték van:) fogamzás gátlót nem szedek mert gumival védekezünk
Esetleg szedsz fogamzásgátló tablettát? Mert elõfordulhat annál is hogy hüvelyszárazságot okoz, ami miatt fájhat, de mindenképpen nõgyógyászhoz kellene menni, az segíteni fog.
az égetõ rész okae akkor kiderült. ez alapból tudka hátráltatni a kellemes érzéseket :-( egyébként rendesen felizgaz ujjal, nyelvvel? orálisan ki tud elégíteni?
Az is lehet, hogy a fiú túl hamar behatol, amikor még nem vagy kellõen (vagy egyáltalán) nedves. Ezen javíthat egy kicsit több/aktívabb elõjáték és akár egy síkosító krém is. 36/F
Menj el egy nõgyógyászhoz, hogy fáj. Õ majd megvizsgál és vért meg kenetet vesz. És vagy azt mondja pihend ki, vagy kapsz gyógyszert. Amúgy 1 hónap kevés idõ. Mind fizikailag, mind lelkileg meg kell ismerned a másikat, és teljesen elfogadnod a legapróbb kétségek kívül. Nekem 1 éve van szexuális életem, és még mindig tanulom a hüvelyi orgazmust, bár magát az aktust élvezem. Esetleg az aktus fájhat neked, ha a barátod szerszáma vagy túl vastag, vagy túl hosszú. Ha túl hosszú, akkor a méhszájadat nyomhatja és az nagyon rossz érzés :(
A kérdező hozzászólása: húgycsõhurutom volt, kb 4-5 napja múlt el lehet ez az oka?:)
Az égõ érzés valószínûleg valamilyen betegségre utal. Amúgy meg egy hónap alatt mit vársz? Normális, hogy még mindig fáj. Gondolom nem csináljátok minden nap. 17/L
menj nõgyógyászhoz
A kérdező hozzászólása: Nem idõ kérdése, hogy mikor veszted el a szüzességed. Én 17 évesen készen álltam erre, mert megbíztam a barátomban, mert felnõttem hozzá, mivel eléggé megedzett már az élet..nem kell ahhoz 18 évesnek lenni h az ember felnõjjön ezt most csak valaki kitalálta, hogy ez így van, de nem ez egyéntõl függ.
Simán. Telefonon sem beszélsz vele?
Telefon ?
Ha Tényleg fontos neked, akkor valahogy mégis meg kéne látogatnod akármilyen messze is van. Mennyi az a nagyon messze? Én biztos mennék hozzá.
A kérdező hozzászólása: 3 óra telefonon szoktunk nagyon ritkán beszélni
ha esetleg mással sms-ezget, akkor igen, ki tud belõled szeretni amire alapozom: egy srác fûzött egy csajt, mellette meg nekem írkált egyfolytában, amikor kijött a kórházból, még bicegett de már kocsival ment is ráadásul másik városba a csajhoz! de nekem meg majdhogynem éjjel-nappal írkált, késõbb elmondta, unatkozott.
már bocs, de ha kórházban feküdne barátom, innen egészen addig repülnék (1400 km), hogy ne érezze magát egyedül. Szereted te ezt a fiút? Nem? akkor miért várod el tõle, hogy õ szeressen?
22:57 lehet hogymég 18 alatt van, addig meg gondolom a szülei fuvaroznák, vagy vonat, de ahhoz meg pénz kell, szóval 18 alatt nem olyan könnyû.. Persze én az elsõ lehetõséget megragadnám és mennék hozzá. De legalább telefonon beszéljetek majd!
A kérdező hozzászólása: Ha tudnék mennék de nem visznek el máshogy meg nem engednek el... /: És 18 alatti vagyok.
Koedukált kórtermek vannak és csupa topmodell szobatársa van, szerintem nagy esély van rá.

Kb egy honapja a baratommal el vagyunk hulve egymastol, es nem tudjuk h miert. Eddig minden jo volt, kezdtek lenni veszekedesek es vajom ettol van? O meg mindig el van hulve tolem, mit csinaljak? Segicsetek, 1 eve mar egyutt vagyunk

Legjobb válasz: Valószínûleg a sok veszekedés okozta, de az sem kizárt hogy más (valaki) van a háttérben. Én azt tudom neked ajánlani hogy találkozzatok többet, csináljatok olyan dolgokat amit mindketten szerettek, pl: mozi,beülni valahova stb biztos javulni fog a helyzet és megtudod menteni a kapcsolatod! Sok sikert!

Valószínûleg a sok veszekedés okozta, de az sem kizárt hogy más (valaki) van a háttérben. Én azt tudom neked ajánlani hogy találkozzatok többet, csináljatok olyan dolgokat amit mindketten szerettek, pl: mozi, beülni valahova stb biztos javulni fog a helyzet és megtudod menteni a kapcsolatod! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Es mast meg mit tehetek, mert probaltam ezt is, de mindig valami elrontota , mert mire helyre jott volna az erzelmeivel megint bekovetkezet valami amitol elhult tolem, nagyon nem veszekedtunk de ugy latszik h ez eleg volt neki h elhuljon tolem:(
A kérdező hozzászólása: Mar 1 honapja igy megy, o mind mondja h probal valtoztani meg minden, nem erzem szeretetet mar, de az is igaz h streszes allapotba voltunk mostanaban, es ettol jottek a veszekedesek is, de vissza kell kapjam a szeretettet, legyen minden olyan szep mint regebb, segicsel kerlek.
Lehet hogy túl sok idõt töltöttetek együtt, és talán egy kicsit egymásra untatok. Töltsetek külön egy kis idõt, amíg olyanokat csináltok, mint régen, menjetek el külön külön bulizni, foglalkozzatok magatokkal, töltõdjetek fel energiákkal, ez segíthet. Ez sokszor szokott segíteni: :)
A kérdező hozzászólása: De lehet ha nem beszelunk egy darabig , vagy nem talalkozunk akkor lehet minnel jobban elhulunk egymastol:(
Beszéljétek meg, hogy most egy kicsit levegõt vesztek egymás nélkül, ami nem azt jelenti hogy szakítotok!
A kérdező hozzászólása: Mar keso mindennek, a tegnap este szakitottunk, mind a kettonk dontese volt ez, de nekem annyira faj:(
szia! elõször tisztázd magadban hogy csak szereted mint barátot/lelki társat vagy szerelmes is vagy.
Szexhiány, van ilyen, vegyél valami kedves kis segédeszközt, késõbb együttlétek alkalmával is roppant izgi dolgokat lehet vele kezdeni ;)

Srácok! Ha egy lány a barátjának 10 hónap után ruhadarabot akar venni, az gáz? A pasik szeretnek ruhát kapni a barátnőjüktől? (szexi alsógatya szóba jöhet? ) vagy mit vegyen? (polo, gatya. Stb)

Legjobb válasz: én fél év után vettem egy szexi alsógatyát a barátomnak, örült neki. fõleg, hogy imádom ha rajta van, nagyon beindít :) szerintem még a póló is jó, ém gatyát nem mernék venni látatlanban, mert ki tudja, jól áll-e majd neki.

én fél év után vettem egy szexi alsógatyát a barátomnak, örült neki. fõleg, hogy imádom ha rajta van, nagyon beindít :) szerintem még a póló is jó, ém gatyát nem mernék venni látatlanban, mert ki tudja, jól áll-e majd neki.
Én inkább úgy vettem észre, szerencsésebb, ha mondogatod neki, mi áll jól, meg együtt vesztek ruhákat. Ha külön veszel neki ruhát, lehet, nem lesz jó a méret, vagy nem fog neki tetszeni. Én gatyavásárlásra speciel nem gondoltam, dehát midnenkinek mások a szokásai.
én kb 3 hónap után vettem Neki alsógatyát. aztán igazából csak pólókat szoktam Neki hozni. gatyát semmiképpen sem mernék. amúgy meg ha Nélküle megyek valahová, pl nyaralni akkor van hogy valami kis ruhadarabot viszek ajándékba. de általában annyira szereti azokat, hogy nagyon gyakran hordja. az alsógatyát még 1, 5 éve vettem és azóta is gyakran alszik abba (mivel túl nagyot vettem csak pizsomának lett jó) szerintem nem gáz, legalább ha felveszi akkor egy kis részed akkor is vele van és te jutsz róla eszébe. :)
Én tökre örülnék :D Kapnék mondjuk egy jó pólót vagy akármit a bnõmtõl...

14 éves lány vagyok! Már csak egy hónap van hátra suli idõig. Eddig nem tudtam mit csinálni nyáron. Mármint nyaralni voltunk a családdal meg minden! De egyedül vagy a barátnõmmel is szeretnék valami emlékezetes nyarat! Mit csináljak?

Csak hogy tudjátok nem vagyok valami gazdag fajta akinek az udvarában minden megvan.Vannak ötleteim de ahhoz nincs felszerelésem!(akinek van sátra vagy ahhoz hasonló felszerelés amiben aludni is lehet..ha olyan jó szívû akkor kölcsön adhatná!)Nagyon hálás lennék.Privátba írjon aki kölcsön adná. :D

Legjobb válasz: A legjobb sztorik mindig varatlanul kezdodnek :)

A legjobb sztorik mindig varatlanul kezdodnek :)
Es altalaban egy orul legjobb baratno kezdemenyezi...ugyhogy hajra :)
A kérdező hozzászólása: Ez nem ilyen egyszerû!! :/
mond el neki hogy szereted lehet téged választ :)
ha odáig lenne érted a srác rád startolna, nem a csaja mellett lötyögne. Vagy az van, hogy tudja hogy úgyis leszel és vagy neki mint barát féle.... úgyhogy tisztességesen is lehet ezt csinálni: vond ki magad a napi kapcsitokból, ne ne talizz vele legyen más dolgod, ha hiányoznál neki keresni fog!! Ezt lépd mindenképp, mert neked is jobb ha mégse keres téged akkor legalább tudod mi van, és nem szenvedsz mellette. Nekem is volt ilyen "barátom" .
hát akkor ezt jól elba**tad...15 évesen ne legyél egy hárpia mert akkor nem lesznek magánügyileg jó kapcsolataid felnõtt korodra SEM...:S nem szabad önzõnek lenni
A kérdező hozzászólása: nemérted. én bejöttem a pasinak nagyon is csak összejöttem a haverjával. míg együtt voltam a haverjával addig is hajtott majd szóltak neki h álljon le leállt. és akkor jött össze a csajjal amikor én még jártam a pasival.
meg úgy is az élet vissza adja ezt neked ha ilyen gonoszságot teszel...ezt tartsd észbe sose marad semmi következmények nélkül...
Van egy rossz hírem számodra kérdezõ: Ha téged akarna az a fiú, nem jött volna össze egy másik lánnyal, hanem nálad próbálkozott volna. Nem kellesz neki, törõdj bele. Ha meg megpróbálod alájuk kavarni a sz*rt, számíts rá hogy ki fog derülni elõbb utóbb, és abból még nagy problémáid lehetnek.
A kérdező hozzászólása: nem igazán komoly. 15 évesen vagyunk. de nem tudok már rá várni.. milesz ha tök sokáig fognak járni ! tudom h aljasság de szeretem és nem érdekel. léccives egy - két ötletet dobjatok be !!
hmm sztem semmiképpen se próbáld meg szét szedni õket mert az elég aljasság lenne...ha biztos vagy benne h tetszel neki akkor meg szépen megvárod h szakítsanak hagysz egy kis idõt a fiúnak esetleg megbeszélitek aztán lecsapsz rá :D meg hát meg kéne tudnod elsõsorban mennyire komoly köztük a kapcsolat!
nincs erre jó megoldás. vagy tûrsz és maradsz barát, vagy kockáztatsz és elveszíted a fiút. de, ha nem szeretné a másik lányt nem járna vele.
A kérdező hozzászólása: nemhiszem. sõt ott van a veszély h ha nem engem választ akkor rá, egy a barátságunk.
Komolyan mondom 15 évesen csak az megy hogy azt választod akit a köznép ( a sulisok ) menõbbnek tartanak. Annyira tudom utálni az ilyeneket hogy mindenki össze vissza jár mindenkivel csak azért hogy azt hallja a barátaitól hogy huu te vele jársz, majd megnõsz de ne ugy nõ fel mint 1 [email protected]ó. Gondolom ismered a csajt is és piszkálja a csõröd hogy az övé és nem a tied... hányinger

Egy hónapja szakítottunk, kicsit el vagyok kenődve. A barátaim nem értették meg a szomorúságomat. Hogyan legyek újra népszerű?

Társasági ember vagyok,és úgy érzem,most mindenki megutált.Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az igazi barátok megértik ezt... Egy hónapig szomorkodni, szerintem ez teljesen belefér és egy barátnak meg kellene értenie. Nem lehet, hogy csak te vagy túl érzékeny, azért gondolod, hogy megutáltak?

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az igazi barátok megértik ezt... Egy hónapig szomorkodni, szerintem ez teljesen belefér és egy barátnak meg kellene értenie. Nem lehet, hogy csak te vagy túl érzékeny, azért gondolod, hogy megutáltak?
szerintem is most kicsit kinyírták az egódat, és ilyenkor természetes ha azt érzed, hogy az egész világ ellened van. próbálj meg önmagad lenni, és ne akarj népszerû lenni, mert ha erõlteted akkor csak az agyukra mész:)
Vagy nem igaziak azok a barátok vagy úgy gondolták hogy túl nagy hisztit csapsz és már unalmas.
nem érzi az ember, amikor már századjára ugyanazt mondta el, és evvel még inkább belelovallja magát a keserûségûbe. nem így történt? ki más mondja meg, hogy mostmár elég, gáz amit csinálok, ha nem Anyukám és a barátaim? hosszútávon nekem jobb így, igaz hirtelen rosszul esik...én is rájuk szólok:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!