Találatok a következő kifejezésre: Egy hónapja és a köldököm (5 db)

Egy hónapja szültem és a köldököm körül meg a terhességi csík elég barna. Mikorra fog elmúlni?

Legjobb válasz: A bnõm szerint hónapok. Én 2 hónapja szültem, de még csak nem is halványodott. Végülis mindegy, még nem vagyok olyan formában, hogy visszavegyem a rövid toppjaimat:))

A bnõm szerint hónapok. Én 2 hónapja szültem, de még csak nem is halványodott. Végülis mindegy, még nem vagyok olyan formában, hogy visszavegyem a rövid toppjaimat:) )
nem fog elmulni csak halványodni ha fogysz, de az se bisztos
Nálam kb. másfél év volt, mire egész elhalványult a csík
Anya kakaóvajjal kente a hasát amikor öcsémet szülte, meg terhesség alatt is. Akkor még itthon nem volt divat, most a DMben láttam ilyeneket body butter néven. A terhességi csíkjai is elmúltak és a köldöke se volt barna.

15 éves vagyok. Pár hónapja műtöttek vakbélgyulladásra laparoszkóp műtéttel a köldökömön keresztül. Nagyon fáj már 3 napja és kipúposodás van a köldököm alatt. Eleinte nem fájt, de már egyre jobban fáj. Mit csinálhatnék?

Érdemes lenne bemenni a süg?ségire?

Legjobb válasz: igen, meg kéne mutasd, nem normális, hogy fáj, meg a púp sem. Nekem is volt laparos mûtétem, semmi ilyen komplikációm nem volt, hónapokkal késõbb már csak a mûtéti heg emlékeztetett az egész beavatkozásra.

igen, meg kéne mutasd, nem normális, hogy fáj, meg a púp sem. Nekem is volt laparos mûtétem, semmi ilyen komplikációm nem volt, hónapokkal késõbb már csak a mûtéti heg emlékeztetett az egész beavatkozásra.
Nem érdemes, hanem szükséges. De most még bõven munkaidõben vagy, a sebészetre menjetek, ahol mûtöttek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az információt!
Ez végleges és vissza fordíthatatlan. Sajnálom, de szita leszel!
Vadhús szokott nõni, nem tudom a luk mi lehet. Gyakran elõfordul, hogy begyullad, lassan gyógyul, problémás a köldök piercing. Kenegesd, fertõtlenítsd.
Fertõtlenítsd, és ha pár nap alatt nem javul, mutasd meg a piercernek, aki csinálta. Hogy néz ki az a harmadik lyuk?
A kérdező hozzászólása: Anyukám mondta hogy menjek el dokihoz és elmentem. :/ De köszi mindenkinek és igen vadhús lett ://
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!