Találatok a következő kifejezésre: Egy hónapja és a (1948 db)

Az Mlap-on van kettő oldalam, és amikor beírom a Google-ba a nevét nem találja meg. Pedig már elmúlt egy hónap és a keresőszó-ba is beírtam már?

Legjobb válasz: Nem ismerem behatóbban az mlap-ot, de valami beállításoknál nézelódj, valószínû lesz olyan rublika, ahová beírhatod az oldalad leírását, keresõszavakat, miegymást. Na, azokat kell kitölteni, és utána lesz esély rá, hogy megtalálja.

Nem ismerem behatóbban az mlap-ot, de valami beállításoknál nézelódj, valószínû lesz olyan rublika, ahová beírhatod az oldalad leírását, keresõszavakat, miegymást. Na, azokat kell kitölteni, és utána lesz esély rá, hogy megtalálja.
Nálam ugyanez a helyzet. Most megnéztem az oldal forrását és hiányoznak azok a metatagok, amelyek az internetes keresõket segítik az oldalt megtalálni, illetve feltérképezni. Ez a mindenkilapja.hu hiányossága, ugyanis az alapoldalt te nem tudod szerkeszteni, csak a beépített oldalakat... Talán, ha többen szóvá teszik ezt, változtatnak rajta. De lehet, hogy van erre valamilyen megoldás a neten... Szerintem a mindenkilapja.hu-tól kérne megkérdezni, mért hiányoznak ezek! Itt az elérhetõség: http://mindenkilapja.hu/kapcsolat
A saját oldalukon ezt tanácsolják: http://mindenkilapja.hu/segitseg#23
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget mindenkitõl, már küldtem is nekik egy üzenetet.

Wifis telefonom van, amikor megkaptam a suliban tudtam netezni a jelszós wifivel. Eltelt egy hónap és a jelszó még mindig ugyanaz, de nem tudok csatlakozni rá! Bővebben lent?

Osztálytársam most kapott egy wifis telót, és ? rátud csatlakozni a netre, ugyanúgy ahogy én is az elején. Akik régebb óta wifiznek, velük is ez a probléma mint nálam. Letilthatta a rendszergazda a telefonunkat? Tudok új IP-t készíteni a telefonra, vagy mit tegyek? Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Milyen telefonod van?

Milyen telefonod van?
A kérdező hozzászólása: t-mobile pulse mini
A kérdező hozzászólása: de ugyan ez a helyzet, egy samsung monte s5620-nál is, és HTC touch nemtom mennyinél is :D
Osztálytársam is így járt! Észrevették hogy wifiznek, és letiltották! Ennyi a lényeg!
A suliban beállították, hogy csak a kijelölt ip címrõl tudnak a sulis netre csatlakozni.
A kérdező hozzászólása: köszi az infót :D végül elõfizettem mobilinternetre :D

Az normális, hogy - rendszertelen táplálkozás mellett - van hogy akár egy hónapig tart a menzeszem? És van hogy egyszer hó elején és az utána következő alkalommal hó végén jön csak meg?

Kb. 3 éve jött meg el?ször.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem normális dolog 1 hónapig, vagy egy hónapon belül kétszer vérezni. Rengeteg vért vesztesz így. Keresd fel az orvosod. Ha még nincs, akkor gyorsan keress egyet.

Egyáltalán nem normális dolog 1 hónapig, vagy egy hónapon belül kétszer vérezni. Rengeteg vért vesztesz így. Keresd fel az orvosod. Ha még nincs, akkor gyorsan keress egyet.
Ha 10 napnál tovább tart a menstruáció, akkor mindenképpen orvoshoz kell menned!
A kérdező hozzászólása: Már beterveztük a dokit, de anyám szerint csak a hormonháztartásommal van baj... Én nem tudom, most nyáron úgyis lesz idõm, muszáj lesz elmenni orvoshoz.:S
És miért nem eszel normálisan? Tinikorban a fogyókúrák hatására akár le is állhat hosszú idõre a menzeszed! Totál felborítod a hormonháztartásodat és az épp kialakulóban lévõ tested fejlõdését. Késõbb meg jössz kérdezni, hogy miért kicsi a mellem, miért olyan a puncim mint a 8 éves kishugomé......
A kérdező hozzászólása: Khmmm... Csont és bõr vagyok, életemben nem fogyókúráztam, de anyám és öreganyám alkatából is adódik hogy hiába eszek, nem bírok elhízni. A melleim így is sokkal nagyobbak mint az évfolyamomba járóknak, és nem is értik hogy ez hogy lehet, ha nem eszek sose semmit. És nem azért nem eszek mert anorexiás vagyok, az okához semmi közöd. Köszi hogy a részletekbe kötsz bele, legközelebb próbálj a kérdésre koncentrálni! Amúgy ha nem lenne mellem sem kérdeznék semmit, van akinek kicsi. Ha meg olyan lenne a puncim mint a 8 éves húgomé, akkor valószínûleg nem itt kérdezném meg.;) És mielõtt belekötnél hogy akkor ezt a kérdést miért itt tettem föl... Mint azt olvashattad, anyámmal már beszéltünk errõl és a doki is biztos. Csak kíváncsi voltam hogy mások mit tudnak errõl, hátha megtudok még valamit. Legközelebb légy kicsit empatikusabb ha ilyenrõl van szó, lehet hogy más nem viselné így a töketlen kommentjeidet. Ismeretlenül ne írj ilyet. Persze ezt névtelenül könnyû.:)

Egy hónapja sípol a fülem, bármikor-bárhol, környezet és hangulatfüggetlen, ha befogom a fülem, még hangosabban hallom. Olvastam már lerakódott fülzsír-indoklást, lehet más is, azaz van okom félni attól, hogy ez komolyabb előjel és/v velejáró?

Legelőször több mint egy éve volt, hogy elalvásom pillanatában egy pukkanást hallottam a fülemben, majd ,,felment bennem a pumpa", éreztem a fejemben a növekvő nyomást, valamint gyorsan és erősen vert a szívem, pánikrohamként titulálták a véleményezőim, ha jól emlékszem hiperventilláció a neve. Nem tudom, van-e köze hozzá, ezért írtam le ezt is, hátha... A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Ezer oka lehet, és legtöbbször sosem találják meg. De az ezer ok között ott lehet pl. az agydaganat is, úgyhogy menj el szépen fülorvoshoz. Lehet még keringési rendellenesség, valami probléma a füleddel, és még egy csomó minden. Nem hiszem, hogy köze lenne az egy évvel ezelõtti akcióhoz. Viszont ezzel NEM KÉNE VÁRNI egy hónapot!!! :( Ha a füleddel van a gond, és keringési rendellenesség (nekem így van), akkor azon az segít, ha minél korábban kezelésbe veszik. Te ebbõl már egy hónapot elbuktál. :(

Ezer oka lehet, és legtöbbször sosem találják meg. De az ezer ok között ott lehet pl. az agydaganat is, úgyhogy menj el szépen fülorvoshoz. Lehet még keringési rendellenesség, valami probléma a füleddel, és még egy csomó minden. Nem hiszem, hogy köze lenne az egy évvel ezelõtti akcióhoz. Viszont ezzel NEM KÉNE VÁRNI egy hónapot!!! :( Ha a füleddel van a gond, és keringési rendellenesség (nekem így van), akkor azon az segít, ha minél korábban kezelésbe veszik. Te ebbõl már egy hónapot elbuktál. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, éppen ma gondolkoztam el azon, hogy lehet akár daganat is, csak erõsen merek reménykedni, hogy nem így van, ha jól sejtem a keringési rendellenesség lesz a probléma, bár persze ez sem biztos. Még egyszer köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Ó, még kérdés! Hogyan kezelik a keringési rendellenességedet? Valamint ez csak az agyi vérkeringésedre vonatkozik?
"Agyi/belsõfül keringési zavar"-nak mondták nálam. Receptre írható gyógyszert kapok rá, ami javítja a belsõfül keringését. Azért kapom, hogy ne romoljon a zúgás/a hallásom, mert ez hajlamos rá. Sajna, nálam már hallásromlás is van. Menj te is dokihoz, jobb, ha megnézik!
A kérdező hozzászólása: Még egyszer köszönöm!
Sziasztok! Nekem is fülzúgásom van, olyan mint amikor a régi képcsöves tévéket bekapcsoljuk aztán lenémítjuk és közel hajolunk a képcsõhöz. Nekem a doki betarevint irt fel ami keringési zavarra alkalmazható, de a tekintetébõl láttam, hogy nem sok fingja van a konkrét okról. Ti milyen gyógyszert/alternativ megoldást alkalmaztok? *Halláskárosodásom nincsen.

Olyan létezik, hogy egyik hónapban kimarad a vérzés és a következőben tesztelek pozitívat? (vérzés nem előzi meg)

Legjobb válasz: persze hogy létezik. Egyik hónapban lehet nem volt peteérésed aaztán lett egy ami meg is termékenyült. Eleve vannak olyanok akinek spontán nincs menstruációja vagy csak ritkán, mégis teherbe esnek, de ez ritka természetesen. Egyébként egyik barátnõmnek volt olyan hogy 2 havija kimaradt és a 3. hónapban babás lett. Juniusban volt menstruációja és szeptemberben derült ki hogy kb 5 hetes terhes. A baba április végén született.

persze hogy létezik. Egyik hónapban lehet nem volt peteérésed aaztán lett egy ami meg is termékenyült. Eleve vannak olyanok akinek spontán nincs menstruációja vagy csak ritkán, mégis teherbe esnek, de ez ritka természetesen. Egyébként egyik barátnõmnek volt olyan hogy 2 havija kimaradt és a 3. hónapban babás lett. Juniusban volt menstruációja és szeptemberben derült ki hogy kb 5 hetes terhes. A baba április végén született.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, segít eligazodnom a saját ciklusom. Márc-ban megvolt, aztán rá egy hónapra csak kis rózsaszín folyásom volt, következõ hónapban (máj) ismét csak idõben megvolt. Most pedig késik. Ha nem is lesz baba, legalább tudom, hogy nem kell mindenképp eredménytelen legyen a következõ hónap...

Mit tennél, ha kapnál 100 000Ft-ot és egy lehetőséget arra, hogy megduplázd egy hónap alatt? A feltétel csupán annyi, ha egy hónap alatt megduplázod akkor kapsz még 100 000Ft-ot, tehát akkor neked 300 000Ft-od lesz. (tőzsde kizárva)?

Ha nem sikerül akkor vissza kell adni a 100 000Ft-ot, de amit kerestél az ajándék pénzzel azt megtarthatod. Tehát mit tennél (t?zsde kizárva)?

Legjobb válasz: HA ilyen létezne akkor már sokan milliliomosok lennének. Ilyen nincsen, legalább is tisztességes úton, bizotsan nem.

HA ilyen létezne akkor már sokan milliliomosok lennének. Ilyen nincsen, legalább is tisztességes úton, bizotsan nem.
És mi történik akkor, ha az egy hónap után a 100ezerbõl csak 20ezer maradt? Akkor csak annyit kell visszafizetnem? Vagy akkor is a 100-at?
Mivel kis összegtõl van szó feltenném ruletten a feketére. Közel 50%-os eséllyel lesz 300ezer Ft-om cserébe azért a kockázatért, hogy kicsit több mint 50%-os eséllyel bukok 100ezret. 200ezer (lehelettel kevesebb) hozam egy hónap alatt azért elég jó.
Szerintem ez a pénz túl kevés ahhoz, ez igaz legyen, illetve, ha te ennyit kapsz belõle, akkor õ vajon mennyit szerez. Van rá lehetõség, hogy ezt megtedd, de ahhoz dolgozni kell vele.
" Vagy akkor is a 100- at?" " Akkor is természetesen százat" Nos, akkor simán felvehetnél hitelt is egy hónapra, alig fizetsz kamatot ilyen rövid idõre...
"Ez se rosz, de a bankok nem adnak készpénzt csak áruvásárlási hitelt, az meg nem jó." De adnak. A-hitel, provident banki hitel stb. Ha megoldást keresel, találsz. Ha problémát keresel, azt is találsz. Tudom, körbejártam, mert találtam egy lehetõséget, ahol BIZTOSAN vissza tudom adni a felvett (és befektetett) összeget, így nem féltem a hiteltõl... Nem ördögtõl való az, csak okosan kell használni! ;)

Hogyan érhetném el egy hónap alatt a vékony (abb) combot és lapos hasat?

konditeremre sajnos nincs lehet?ségem

Legjobb válasz: Egy hónap alatt??? Sehogy. Én egy éve edzek fegyencedzéssel és bár lement a hasam, de messze van a kockától. Heti három napi edzek cirka 1,5 órát, ebbõl jó fél óra a hasizom. Ne dõlj be a marhaságoknak, egy hónap alatt nem lehet lefogyni ennyire. Üdv. Józsi

Egy hónap alatt??? Sehogy. Én egy éve edzek fegyencedzéssel és bár lement a hasam, de messze van a kockától. Heti három napi edzek cirka 1, 5 órát, ebbõl jó fél óra a hasizom. Ne dõlj be a marhaságoknak, egy hónap alatt nem lehet lefogyni ennyire. Üdv. Józsi
Futással + súlyzós edzéssel ( otthon is lehet), szálkásító étrenddel. Ez a leghatékonyabb, de nem elég 1 hónap.
elég
Jaja. Lapos has:) jogos az észrevétel
A kérdező hozzászólása: mennyit kéne futnom egy nap? 40 perc elég?
A kérdező hozzászólása: milyen észrevétel?:D
A kérdező hozzászólása: kevesebb nem lenne elég? mondjuk 30?
Ha azt akarod, hogy legyen valami eredmény akkor sajna nem elég a 30 perc. Esetleg ha nem bírod tovább akkor az elsõ héten 30 perc és minden héten növeled 5 perccel. Vagy ha a 30 sem megy akkor kevesebbel kezdd el, a lényeg, hogy növeld hetente.
sajat tapasztalatbol mondom, hogy eleg. En minden nap szaladok 2.5 km-et es nagyon latszik ratam. mellete meg hetente 2szer Rubint Rekazom es latvanyos a hatas. Csak nagy akaratero kell.

Milyen pelenkát használsz? Mennyi fogy el belőle egy hónapban, és mennyi kiadás ez egy hónapra? Mekkora a babád?

Legjobb válasz: Pampers 3 (4-9kg) kb. 150 egy hónapra elegendõ, 11 hetes a kisfiam. A dm-ben (minden kedvezmény levonásával) kb. 5000ft volt legutóbb.

Pampers 3 (4-9kg) kb. 150 egy hónapra elegendõ, 11 hetes a kisfiam. A dm-ben (minden kedvezmény levonásával) kb. 5000ft volt legutóbb.
Mi Huggies-t használtunk eleinte, de folyton kifolyt a pisi. Próbáltunk már Pamperst is, különösebb gond nem volt vele, de ami abszolút befutó, az a Libero. Kb. 120 fogy havonta, 1, 5 hónapos a kisfiam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:-)
Szia! Nappalra Liberot, éjszakára meg pamperst használunk... Havonta kb. 120pelust használunk el, és mindig kuponnal veszem igy havonta kb. 6000ft-ból megvan a pelusa:) Ja, és 2éves a kisfiam.
Kedves moira! Én nem cserélem minden kaja elõtt a pelust, inkább kaja után nézek bele, általában kaja közben kakil. :) Ha pisis akkor cserélem, 3 csepp miatt nem szoktam. Nem emlékszem mondjuk, hogy 3, 5 hónapos korában mennyit cseréltem, most 7 hónapos, így fogy havi 150 kb.
Dm-est használunk a 4-es méretet.Fiam 13hós kuponnal szoktam venni kb.napi 4-5 megy el.Az egy hónapra kb.5-6000 forint.Olyan 140-150db.
Pampers midi-t használunk és havi szinten 5-6 csomaggal (78 db-os) kb. 20ezerbe kerül. (Ikreink vannak.)
Az én fiam 19hós. Liberót használunk, érdekes de az összes többire allergiás lett. 5000Ft körül van egy nagy csomag 72db-os, kettõt veszek belõle.
Az én kislányom 19 hónapos, pamperst használunk, 4-est.2 csomaggal szoktam venni 1 hónapra(abból marad következõ hó-ra is).Mindig ott veszem ahova kuponom van.Hogy mennyibe kerül az attól függ hogy milyen kuponom van.
Én nem tudom ti hogy csináljátok, de nálam 200-250 pelus fogy 1 hónap alatt. 3.5 hónapos a lányom, 3 óránként cserélem a szopik elõtt, plusz napi 1szer van kaki és akkor fogy még egy pelus. Ez majdnem 3 nagy doboz babylove pelus, ami kuponnal 9000ft.
Pamperst használok 4-9 kg. mindig Dmben veszem kuponra, igy a 150 darabos dobozos 6499 helyett 4143ft.
4 hónapos a kisfiam. Éjjelre Pamperst használunk, nappal diszkont pelust. 150 db fogy kb egy hónapban. Kb 5000Ft nálunk is a pelus.
7 hónapos a kislányom, zöld tescos 3-as pelust használ. Egy nap kb 5 db fogy el. A huggies, pampers, libero nekünk nem jött be. Kb 5-6 ezer megy el egy hónapba, attól függ, milyen akció van.
A kislányom 19 hónapos havi 100-110 pelenka megy el.Bababoltos pelust használ 45 ft/db így kb. 5000 ft megy el pelenkára egy hónapban. Míg pici volt Pamperst használtunk, de rájöttem, hogy ettõl sincs baja, ezt is bírja bõre, így kb egy éves volt mikor erre váltottunk. Sokat spóroltunk így a pelenkaváltással.
Bebish pelenkát használunk, mert 35 Ft/db áron van. (72 db) 2490 Ft egy csomaggal, 5000 Ft - amit költök egy hónapban!

Kimaradt ebben a honapban, pedig több mint egy honapja csináltuk a barátommal és nem szakadt ki a gumi, mitől maradhatott ki akkor?

a barátommal több mint egy honapja csináltuk s már 20-n táján beteg kellett volna legyek , de nem jött csak a görcsök de a betegség kimaradt , mit?l lehet ez?meg vagyok ilyedve nagyon , hogy terhes lehetek!? kérek szépen hasonló személyeket hogy írjanak kik hasonló helyzetett éltek át , hogy mégis terhes maradt-e vagy sem , hogy ez normálise?

Legjobb válasz: Velem már volt úgy, hogy kimaradt, volt olyan hogy egész két hónapot nem jött meg a vérzésem. De nem stresszeltem akkor még terhességen, mert nem éltem nemi életet, csak simán rendszertelenül ettem és rengeteget fogytam, ráadásul vizsgaidõszak volt. A stressz az nagyon belejátszhat, fõleg ha most folyamatosan aggódsz, vajon terhes vagy-e. Tudom nehéz, de próbálj megnyugodni, csinálj gyorsan egy tesztet és akkor ha látod, hogy negatív, akkor pár nap múlva meg fog jönni. Ez tapasztalat. Ha mégse, akkor keresd fel a nõgyógyászod...lehet hogy van ott egyéb galiba, amit nem terhesség okoz.

Velem már volt úgy, hogy kimaradt, volt olyan hogy egész két hónapot nem jött meg a vérzésem. De nem stresszeltem akkor még terhességen, mert nem éltem nemi életet, csak simán rendszertelenül ettem és rengeteget fogytam, ráadásul vizsgaidõszak volt. A stressz az nagyon belejátszhat, fõleg ha most folyamatosan aggódsz, vajon terhes vagy-e. Tudom nehéz, de próbálj megnyugodni, csinálj gyorsan egy tesztet és akkor ha látod, hogy negatív, akkor pár nap múlva meg fog jönni. Ez tapasztalat. Ha mégse, akkor keresd fel a nõgyógyászod...lehet hogy van ott egyéb galiba, amit nem terhesség okoz.
ne a hasonló helyzeteket keresd, mert mindenkinél mást jelenthet, hanem menj egy gyógyszertárba, vegyél egy tesztet. A gabriel az jó, mert az bármelyik vizeletbõl (nemcsak a reggelibõl) kimutatja a terhességet. A válaszolók nem fogják neked megmondani a választ, a teszt nagy valószínûséggel igen.

Ha megjott a menstruaciom az egyik honapban es abban a honapban volt nemi kapcsolatom. Es a masik honapba mar egy hetet kesik az lehetseges h terhes vagyok?

Szokott fajni a hatam...meg valami feher fojasom van....meg egyfojtaban ennek....

Legjobb válasz: A terhességnél ilyen hamar nem jelentkeznek ezek a tünetek, csak jóval késõbb. Például nekem menstruáció elõtt mindig szokott fájni a hátam, elõtte nap meg mindent tudnék enni, olyan éhes vagyok állandóan. Ha védekeztetek, és akkor nem volt probléma, kizártnak tartom.

A terhességnél ilyen hamar nem jelentkeznek ezek a tünetek, csak jóval késõbb. Például nekem menstruáció elõtt mindig szokott fájni a hátam, elõtte nap meg mindent tudnék enni, olyan éhes vagyok állandóan. Ha védekeztetek, és akkor nem volt probléma, kizártnak tartom.
Nekem is hátfájás volt az elsõ tünetem akkor, mikor meg kellett volna jönnie. A terhességre mindig van esély, de ez nem azt jelenti, hogy terhes vagy. Vegyél tesztet, mert ha már egy hete késik, egy teszt biztos, hogy ki fogja mutatni.
Lehetsz terhes, bar a folyassal nem gondolnam, hogy osszefuggesben van. Arra egyeb magyarazatot kellene keresned. Javasolnam a nogyogyaszt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!