Találatok a következő kifejezésre: Egy hónap szokott megjönni (4 db)

Egy hónap 2x szokott megjönni 26 és 1-én. Most nem jött meg 26-án de még most 1-én se, lehetek terhes?

Csak azért mert nincs semmi jele annak!Nincs hányinger, csak feszül a hasam.Néha szédülök.Vagy ha colát iszom hányingerem van.Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha nem védekeztetek, akkor elõfordulhat, hogy terhes vagy,vegyél tesztet és kiderül.De más is lehet az oka hogy nem jött meg, fõleg ha nem is "rendesen" szokott megjönni, ha a teszt se mutat semmit, menj orvoshoz.

Ha nem védekeztetek, akkor elõfordulhat, hogy terhes vagy, vegyél tesztet és kiderül.De más is lehet az oka hogy nem jött meg, fõleg ha nem is "rendesen" szokott megjönni, ha a teszt se mutat semmit, menj orvoshoz.
Nagyon furcsa a vérzésed. Csinálj egy tesztet és keresd fel a dokidat.
Nekem a 3. napon, de van, akinek csak a 5-6. nap, úgyhogy ne aggódj. A szünet bármelyik napján megjöhet.
Én szerdán veszem be az utolsót és hétfõn jön meg, szóval az 5. napon.
vasárnap veszem be az utolsót, csütörtökön jön meg 21/L

Attól késhet a menstruációm, ha hónap elején sokat idegeskedtem, és közben is egy jó párszor, és amúgy sem szokott pontosan megjönni, sőt általában mindig egy héttel hamarabb jön meg?

már két napja késik. Tudom hogy két nap még nem nagy id? de mégis. ilyenkor feszülni szokott a mellem, és a derekamban meg a hasamban is érzek egy kis fájdalmat, de most szinte semmi.Lehetséges hogy, amiért el?z?leg egy héttel hamarabb jön meg most egy héttel kés?bb jöjjön? A barátommal semmit nem csináltunk amit?l lehetne bármi is!Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: nem

nem
Szia, igen, az idegességtõl akár ki is maradhat a menstruáció, ex barátnõmnél 2x is volt ilyen az egyetemi vizsgaidõszakok miatt. Persze ha ez egymás után többször elõfordul érdemes orvohoz menni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :)
azota megjott?
nekem 6napot kesett, a stressz miatt, baratommal nem is vedekeztunk, csak megszakitasos modszerrel! szoval, nincs miert idegeskedj, mert akkor tobb ideig kesik...
A kérdező hozzászólása: igen meg! :) köszönöm a válaszokat!! :)

17 vagyok. A menstruációs ciklusom már szerencsére beállt, 30 nap (2-3-án szokott általában megjönni).4 hónapja vagyok együtt a barátommal, és hát megtörtént. Kérdés: mekkora egy baba valószínűsége?

Mindkettőnknek ez volt az első alkalom, rövid volt, odafigyeltünk, de óvszer nélkül. Két nappal később megint, ekkor is ugyanígy kint ürített, nem gondoltunk a bajra. A ciklus 20. napján volt mindez (az első). És most késik. És félek. Még van egy évem a gimiből, nem szeretnék gyereket. Ráadásul anyumnak sem mondtam még el.

Legjobb válasz: "Odafigyelés" helyett inkább értelmes eszetek lehetett volna. Menj és csinálj tesztet, hátha van talán némi esélyed rá, hogy megúszod, és csak valami szex utáni hormonális változás miatt késik. De jogosan félsz.

"Odafigyelés" helyett inkább értelmes eszetek lehetett volna. Menj és csinálj tesztet, hátha van talán némi esélyed rá, hogy megúszod, és csak valami szex utáni hormonális változás miatt késik. De jogosan félsz.
szívás!
A kérdező hozzászólása: köszi; sokat segítettél! ......
Terhes vagy, ráadásul most már az esemény utáni tabletta is késõ. Legközelebb védekezzetek.
Elég esélyes hogy terhes vagy, akkor is teherbe tudsz esni, ha nem Beléd fejezte be (az elõnedvben is van spermium). Csináltass egy tesztet és reménykedj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!