Találatok a következő kifejezésre: Egy hónap lesz (342 db)

Miért? Nem védekeztetek?
En is szurkolok, de nekem meg azt igerd meg hogy vedekeztek...
A kérdező hozzászólása: megígérem, ezután semmilyen pénzért nem csinálom gumi nélkül... :)
helyes!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen azoknak akik szurkoltak hogy ne legyek az, a jó hír ma megcsináltam a tesztet, a biztonság kedvéért kettõt is, és nem vagyok az :)
nah, helyes, gratulálok. akkor mostantól okosan!
A kérdező hozzászólása: úgy lesz :)
:D nem kell gumi. vannak hüvely kúpok, megszakításos szex stb... :) a gumesz az szakadhat, rosszabb érzés stb....
utolsónak: hát te nem vagy normális. a kúpok mellett nagyon sokan esnek teherbe, a megszakítás pedig NEM VÉDEKEZÉS. ne taníts már neki marhaságokat. pasi húzza fel az óvszert, vagy ne szexeljen, ennyit ki lehet bírni. pasinak baromi kényelmes, nem õ hordja ki a gyereket, nem õ éli át az abortusz borzalmait, sõt, simán leléphet, ha baj van. hagy legyen már annyi joga a nõnek, hogy a biztonságos szexet választja, és ha nem akarja hormonnal bombázni a szervezetét, amitõl mellesleg megintcsak a nõ szenved, akkor hagy válassza már a gumit. nem olyan rossz az, barátom soha nem panaszkodott, és 3 év alatt egyetlen egyszer sem szakadt ki. (csináltuk egy ideig gyógyszerrel is, és azt mondta, persze, jobb gumi nélkül, de nem olyan egetverõen nagy a különbség)
A kérdező hozzászólása: jól van, bocsi, csak most ideges vagyok és annyira nem figyeltem, hogy mindent helyesen írok-e le. :S köszönöm hogy szurkolsz :)
Szurkolok, de akkor ígérd meg nekem, hogy megtanulsz írni.
A teszt drogériákban 2000Ft körül van. De lehet venni Tescoban is a betétek környékén van.
A kérdező hozzászólása: nem, de a kérdésre válaszolj kérlek! fontos lenne
hát pl hogy nem jön meg a vérzésed. aztán az is lehet, hogy, feszülnek a melleid. rosszullétek is elõfordulhatnak. komolyan képes voltál egy hónapig várni terhességi teszt nélkül? már bõven kimutatja, ha terhes vagy. vegyél egyet és csináld meg.
A kérdező hozzászólása: eddig még semmi tünetem nincs, csak nagyon idegeskedek h az vagyok-e és tegnap kellet vna megjönnie a havimnak, az idegeskedéstõl késhet, am hnap elmek venni egy terhességi tesztet, csak nemtudom mennyibe kerül kb
Reggeli rosszullét például, de a menzesz elmaradása a legszembetûnõbb jel. A feszülõ mellek pedig nem feltétlen a terhesség jelei. Nekem menstruáció elõtt egy hétig mindig érzékenyebbek.
A kérdező hozzászólása: hát nekem eddig még rosszullétem nemvolt, nemis vagyok fáradékony meg semmi, a mellemse feszül, meszesz elõtt se nagyopn szokott csak egy kicsit az mostis volt nem nem annyira érezhetõen, nemis járok olyan sokat wcre, szóval remélem nem lesz baj, de azért hnap veszek egy tesztet
Vegyél, legalább megnyugodsz. Idegeskedéstõl is ugyanúgy késhet.
A teszt drágább, mint egy óvszer, de még mindig olcsóbb, mint egy gyerek felnevelése.
A kérdező hozzászólása: hát igen..:/ti meg lécci szurkoljatok hogy minden rendben legyen..
AZ elõttem szólónak: Köszönöm, h ily kedves vagy... Nincs 100%-os módszer... A kúpok sem rosszabbak arányaiban guminál... A megszakításos szex nem védekezés? miért nem? nem lesz tõle baba ha esetleg nem oda élvez ahová nem kell... Nekem több gumesz is szakadt már el. Eget verõ különbség valóban nincs, de ha lehet máshogy ami mind2 félnek jobb akkor miért ne? A kúp az habzik mint állat és sperma ölõ hatású. ezen felül nem lesz rosszabb tõle. Mindenkinek más jön be.

Most leszek 15 éves 2 hónap múlva van fehérjém és creatinom tesómtól kaptam ajándékba. Ha elfogy majd és nem fogom szedni akkor a kezem tényleg úgy fog kinézni mint egy 80 évesé? Pl. : ha ma elkezdem szedni 3 naponta gyúrok úgy elég egy hónapig.

akkor ha elfogyott és leállnék akkor mi lenne az eddig bevitt fehérje átalakulna vizzé és lebomlanna?

Legjobb válasz: Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.

Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.
A kérdező hozzászólása: Kösszi szépen egy ilyen választ vártam :D Ja még annyit hogy aki "gyúr" napi szinten vagy elég gyakran azok milyen magassok és hány kg-ok?
:D Heti 3-5 alkalmat kell a teremben tölteni. Ennél több hobbi szinten felesleges. A magasságodat nem tudod befolyásolni. Tesmagasság-100 centit kilóban szálkásan viszonylag könnyen el lehet érni, ha kicsit jobban csinálod, még plusz pár kilót. Olvasd el a könyvet, mindent megtalálsz benne.
ddrake, azért hogy volt türelmed erre válaszolni, tõlem megkaptad a Hónap dolgozója címet :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szóval ti evvel foglalkoztok a "testépítéssel"? Hogy magamban eltudjam képzelni ti milyen magasok voltatok hány kg-ok és heti hány edzés volt?
nagyon gyorsan nézz utánna a testépítésnek mert feleselegesen írkálsz ide akkora hülyeséget mint egy ház.

Egy hónapja vettem egy yorkit azóta minden nap vele voltam. Nagyon szeretem őt. Most hétvégére el kell mennem itthonról és a családommal lesz, aggódom hogy mi lesz vele mert eléggé kötődik hozzám. Ti is nehezen hagytátok magára először a kutyátokat?

Legjobb válasz: Túl nagy feneket kerítesz a dolognak, és ezt a kutya is meg fogja érezni. Semmi probléma sem lesz az ég világon. Minden kölyökkutya "kötõdik", tehát minden kölyök kutya megy az ember után. Az igazi kötõdés hónapokba telik, és olyan 6-7 hónapos kor környékén kezd el igazán kialakulni. Egyszerûen csak úgy menj el, mintha le szaladnál a sarki boltba. Ne legyen nagy búcsúzkodás meg feszültség keltés. Minél egyszerûbben, természetesebben mész el otthonról, a kutyát annál kevésbé fogja megviselni.

Túl nagy feneket kerítesz a dolognak, és ezt a kutya is meg fogja érezni. Semmi probléma sem lesz az ég világon. Minden kölyökkutya "kötõdik", tehát minden kölyök kutya megy az ember után. Az igazi kötõdés hónapokba telik, és olyan 6-7 hónapos kor környékén kezd el igazán kialakulni. Egyszerûen csak úgy menj el, mintha le szaladnál a sarki boltba. Ne legyen nagy búcsúzkodás meg feszültség keltés. Minél egyszerûbben, természetesebben mész el otthonról, a kutyát annál kevésbé fogja megviselni.
Nyugi semmibaja nem lesz ha van egy kisgyerek aki már elég nagy ahozz hogy ne gyomorozza akkor majd õ játszhat vele!!
Neked nehezebb az elválás mint a kutyusnak. Szokásos tévgondolat, anyukák is gyakran nehezen hagyják ott a játszó gyereket az oviban elõször, aztán mikor fél óra múlva rohan vissza, nem hiszi el, hogy a gyerek végig nyugiban játszott.
Ne csinálj ekkora faxnit belõle, mert megérzi a kutya. Elmész dolgozni, este hazamész. Ez a világ legtermészetesebb dolga és viselkedj is úgy. Egyébként a kutyát is pánikolni fog és ez csak a Te hibád lesz. Ne kezd el könnyes búcsút venni tõle reggel, mint aki halni készül, mert tényleg azt hiszi a szerencsétlen, hogy többet nem lát. Kimész az ajtón és kész, majd késõbb belépsz, mintha mi sem történt volna.

Nőgyógyászom ajánlott Betadine hüvelykúpot, meg hüvelyöblitést (szülés után egy hónappal). Ha nem alkalmazom bajom lesz? Egy hónapja szült anyuka

Legjobb válasz: Szerintem a Betadine nagyon erõs kúp! Nekem egyszer írtak fel és utána hónapokig kellett regenerálódnia a hüvelyflórámnak, mert mindent "kitisztitott" ez a szer. Vmi gombás fertõzésed van esetleg? A hüvelyöblítést szintén sok nõgyógyász abszolut nem ajánlja, mert az is felborítja bent a dolgokat. Szóval attól függ mi a bajod, de nekem abszurdnak tûnik, fõleg egy hónappal szülés után ilyeneket alkalmazni.

Szerintem a Betadine nagyon erõs kúp! Nekem egyszer írtak fel és utána hónapokig kellett regenerálódnia a hüvelyflórámnak, mert mindent "kitisztitott" ez a szer. Vmi gombás fertõzésed van esetleg? A hüvelyöblítést szintén sok nõgyógyász abszolut nem ajánlja, mert az is felborítja bent a dolgokat. Szóval attól függ mi a bajod, de nekem abszurdnak tûnik, fõleg egy hónappal szülés után ilyeneket alkalmazni.
Szerintem nem lesz baj, ha nem használod, nekem nem is mondtak semmi ilyet, és nem is használtam. És már öt hónapja szültem, szépen rendbejöttem :) Hüvelyöblítést csináltam intim lemosóval, meg jó sok gátzuhanyt (az nekem eszement módon fájt), de ennyi.
Szerintem is kicsit drasztikus megoldás a Betadine kúp..Próbáld ki elöbb az intim lemosókat, pl. Laktacid femina...de nagyon jókat hallottam a az aloe First-rõl is...

Kedves Doktor Úr! A lányom egy hónap múlva lesz 18 éves, 6 éve van rendszertelen menstruációja, ami csak gyógyszeres kezeléssel rendeződik. Már kétszer csinált végig egy-egy kúrát, de egy hónap után újra késik a menses. Már írtak fel fogamzásgátló tablett

Kedves Doktor Úr! A lányom egy hónap múlva lesz 18 éves, 6 éve van rendszertelen menstruációja, ami csak gyógyszeres kezeléssel rendeződik. Már kétszer csinált végig egy-egy kúrát, de egy hónap után újra késik a menses. Már írtak fel fogamzásgátló tablettát is, de eddig nem akarta szedni. Most, hogy betölti a 18. évét, megkért, hogy újra kísérjem el nőgyógyászhoz, mert szüksége lesz fogamzásgátlóra. Nagyon gyakori a hüvelyi fertőzése, nagyon bevált a Vitagyn-c használata, de nem tudom milyen időközönként ajánlatos használni. Nem volt eddig szexuális kapcsolata, de minden antibiotikumos kezelésnél, strandolás után kiújul a probléma. Milyen kezeléseket és fogamzásgátlást javasol Doktor Úr, ezen problémák után? Köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C valóban alkalmas a fertőzések megelőzésére, ezért annak rendszeres használata javasolt, akár minden hónapban érdemes egy kúrát alkalmazni. A fogamzásgátlást illetően azonban személyes konzultációt javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C valóban alkalmas a fertőzések megelőzésére, ezért annak rendszeres használata javasolt, akár minden hónapban érdemes egy kúrát alkalmazni. A fogamzásgátlást illetően azonban személyes konzultációt javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! A lányom egy hónap múlva lesz 18 éves, 6 éve van rendszertelen menstruációja, ami csak gyógyszeres kezeléssel rendeződik. Már kétszer csinált végig egy-egy kúrát, de egy hónap után újra késik a menses. Már írtak fel fogamzásgátló tablett

Kedves Doktor Úr! A lányom egy hónap múlva lesz 18 éves, 6 éve van rendszertelen menstruációja, ami csak gyógyszeres kezeléssel rendeződik. Már kétszer csinált végig egy-egy kúrát, de egy hónap után újra késik a menses. Már írtak fel fogamzásgátló tablettát is, de eddig nem akarta szedni. Most, hogy betölti a 18. évét, megkért, hogy újra kísérjem el nőgyógyászhoz, mert szüksége lesz fogamzásgátlóra. Nagyon gyakori a hüvelyi fertőzése, nagyon bevált a Vitagyn-c használata, de nem tudom milyen időközönként ajánlatos használni. Nem volt eddig szexuális kapcsolata, de minden antibiotikumos kezelésnél, strandolás után kiújul a probléma. Milyen kezeléseket és fogamzásgátlást javasol Doktor Úr, ezen problémák után? Köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C valóban alkalmas a fertőzések megelőzésére, ezért annak rendszeres használata javasolt, akár minden hónapban érdemes egy kúrát alkalmazni. A fogamzásgátlást illetően azonban személyes konzultációt javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C valóban alkalmas a fertőzések megelőzésére, ezért annak rendszeres használata javasolt, akár minden hónapban érdemes egy kúrát alkalmazni. A fogamzásgátlást illetően azonban személyes konzultációt javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Vasárnap leszek együtt egy hónapja a barátommal, és szeretnék neki valamit venni, igaz, hogy csak egy hónap, de ő is állandóan vesz nekem valamit ezért most én is már szeretnék.21éves, szerintetek mit vegyek neki?

Csokin kívül..:)) 17/L

Legjobb válasz: Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)

Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)
Nem bántás, de minek venni havonta meg 3 havonta ajándékot? Nekem olyan erõltetett. Mondjuk már javában huszonéves vagyok.
közös kép egy képkeretbe :)
Szerintem se kell venned neki semmit. Csokit adhatsz neki, de több fölösleges. Ez még csak EGY hónap! Igaz is... mostanában nem szoktak olyat ünnepelni a fiatalok, hogy évforduló, mert mielõtt még azt lehetne ünnepelni, szakítanak... ezért kell ünnepelni hónapfordulót. Világos.. 17/L

Ha egy hónapja lejárt a gyógyszerem szavatossága, akkor azt még beszedhetem? Lesz valami bajom tőle? Vagy csak ilyenkor már nem olyan a hatása?

Legjobb válasz: Én is szakember vagyok, egy hónapja lejárt tablettától még semmi bajod nem lesz, évenként akár többször vizsgálnak stabilitást a minõségellenõrzésen, színváltozás, töredezés, minimális hatóanyagtartalom-csökkenés fordulhat elõ, hosszabb idõ (évek)után esetleg káros bomlástermékek keletkezhetnek. Ez a gyári készítményekre vonatkozik, a patikában kevert magisztrális gyógyszereknél viszont már szigorúbban kell venni a lejárati idõt.

Én is szakember vagyok, egy hónapja lejárt tablettától még semmi bajod nem lesz, évenként akár többször vizsgálnak stabilitást a minõségellenõrzésen, színváltozás, töredezés, minimális hatóanyagtartalom-csökkenés fordulhat elõ, hosszabb idõ (évek)után esetleg káros bomlástermékek keletkezhetnek. Ez a gyári készítményekre vonatkozik, a patikában kevert magisztrális gyógyszereknél viszont már szigorúbban kell venni a lejárati idõt.
Az még fogyasztható.
Lejárt gyógyszert SEMMIKÉPPEN nem szabad beszedni, mert gond lehet-akár súlyos reakciókat is okozhat.NE vedd be!Egy szakember.

Október hetedikén lesz egy hónapja, hogy munkába álltam (2 hónap a próbaidőm). Most viszont pár napja elég beteg vagyok (nem megy le a lázam, köhögök, stb). Próbaidő alatt el lehet menni táppénzre? Vagy esetleg 1-2 nap szabit lehet kivenni?

Legjobb válasz: beszéld meg a munkáltatóddal. én inkább táppénzre mennél, nehogy azt gondolja, hogy lógni akarsz. de ha nem égetõen fontos, én nem mennék el, inkább kihúznám valahogy, de ugye 3 hónapon belül elküldhet egyik napról a másikra is

beszéld meg a munkáltatóddal. én inkább táppénzre mennél, nehogy azt gondolja, hogy lógni akarsz. de ha nem égetõen fontos, én nem mennék el, inkább kihúznám valahogy, de ugye 3 hónapon belül elküldhet egyik napról a másikra is
A kérdező hozzászólása: Igen, próbálom kihúzni, csak hogy akármit veszek be a lázam nem megy le...percenként fújom az orrom, úgy köhögök mint még soha, hát nem tudom...ma megyek délutánra, majd kiderül mi lesz. Köszönöm a választ :)
El lehet menni, a szabit meg a fõnökkel beszéld meg. Egyetlen gond, hogy próbaidõ alatt indoklás nélkül azonnal fel lehet mondani, de te tudod hogyan állna hozzá a fõnök.
Nem leszek vészmadár, de amint visszamész, már más lesz a helyeden. /Tapasztalat/
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Valahogy megpróbálom kihúzni...bár elég nehéz így dolgozni...de valahogy csak kibírom... :) még egyszer köszi

Baj lesz abbaol, ha az egyik honapban diane-t szedek es a masik honapban yasminelle-t? Baj lenne abbol ha valtogatva szednem ezeket a gyogyszereket? Mondjuk ket honapig az egyiket, aztan meg a masikat?

Legjobb válasz: Szerintem nem igazán ajánlatos, de ha ki akarod próbálni mindenképpen kérd ki az orvosod véleményét. Amúgy mi a jó ebbe? :)

Szerintem nem igazán ajánlatos, de ha ki akarod próbálni mindenképpen kérd ki az orvosod véleményét. Amúgy mi a jó ebbe? :)
nem, egyáltalán nem ajánlott így váltogatni a gyógyszereket. csak egy fajtát szedjél. ha átakarsz térni egy másikra, akkor áttérhetsz, de ezt nem lehet 2 havonta csinálni, mert nagy károkat okozol magadak
így ezt nem lehet csinálni. 3-4 hónap kell mire egy gyógyszerhez hozzászokik a szervezeted és meg bír békélni az összetételével te pedig kéthavonta kitennéd ennek. vagy az egyik vagy a másik, vesd fel az ötletet egy nõgyógyásznak aztán figyeld a reakcióját...
nem, ugyanmár, mért lenne baj? nyílván csak szerettek neveket kitalálni a gyógyszergyártók, de egyébként tökéletesen ugyanaz a 2 tabletta...
Baj. És nem ugyanolyan a hormonerõsségük sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!